in eller inte?

Jag har en jobbig diffus smärta i ryggen och magen. Kom en sväng i morse i skolan, men nu är det värre. Det är inte så att det gör outhärdligt ont men det är jobbigt och väldigt obehagligt. Kan liksom inte säga exakt vart det gör ont. Hoppas det går över under natten..
Tror inte jag åker in till skolan imorgon. Jag kan väl inte säga att föreläsaren är dålig, bara det att jag inte tycker det ger mig något att sitta där. Samtidigt när jag tänker efter så har jag faktiskt lärt mig en del saker genom att bara höra det, dessutom får jag nåt så jävulskt dåligt samvete för precis allting. Hela kvällen har jag gått och tyckt synd om henne för att folk inte dyker upp. Det är ju hemskt när hon har slitit ihop en presentation och står där helhjärtat och försöker hjälpa oss med olika möjliga frågor hon kan komma att ställa på tentan. Usch vad hemsk jag känner mig. Jag tror jag ställer klockan för säkerhetsskull. Varför måste jag ha så mycket samvete i kroppen?!

Nej nu ska jag läsa lite. Så länge vi båda andas, fortfarande. Jag tycker tyvärr inte att den är lika bra som de tre första böckerna. Den här är inte skriven med alls lika mycket känsla. Dock är den bättre nu när den börjat handla om Bella igen. Halva boken var ju ur Jacobs synvinkel och han gillar jag tomefan inte..
Godnatt!

Världens suraste..

Jag är blivit så dålig på att blogga och framförallt att ta bilder, men vad ska jag skriva, och vad ska jag fota? Har kommit in i en hatperiod av mig själv.. Jag är så trött på att vara missnöjd med mig själv hela tiden och inte lyckas göra något åt det. Jag hatar min kropp, jag är förresten arg på hela mig. På senaste tiden har jag varit så himla sur. Jag letar fel hos allt och alla bara för att få en anledning att bli arg. Behöver jag säga att jag är stressad, att det blivit för mycket runt omkring mig på senaste tiden? Jag är inte alls stresstålig..

Nu sitter jag och kollar på det sista avsnittet av den rätte för rosing, det är så patetiskt så det är inte klokt. Linda är säkert jättegullig, men hon har gjort bort sig, inte bara en gång utan cirka miljoner gånger för mycket. Tycker faktiskt lite synd om henne, alla hennes "små" snedsteg kommer följa henne genom hela livet. Trist, men gör man allt för att bli känd så..

fuck you!

Hade fått deklarationen när jag kom hem idag och jag ska betala tillbaka. Gud jag blir så förbannad, vems fel är det här då? VA? Inte är det mitt i alla fall. ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT DRA RÄTT SKATT ERA INKOMPETENTA JÄVLAR? Mitt humör är nere i botten. Inte blev det bättre av att några ungjävlar terrade min dörr nyss heller. Slet upp dörren och frågade vafan de ville, jävel va gött det kändes. De såg så snopna ut och fick inte fram vad de skulle säga, hoho! Hoppas de halkar och slår sig hårt när de har skränat klart i trappen! I alla fall blåsa bort. Hoppas de kan sluta terra mig nu. Blir galen på de små äcklen. De har hållt på ett tag innan om ni undrar varför jag är så himla hatisk

Och skatteverket. Fuck you!

äckligt :S

Fyfan så äckligt!! När jag kom hem idag och gick in i sovrummet luktade det rejält skumt och fruktansvärt äckligt. Misstänkte att katterna hade skitit nånstans, men jag kunde inte hitta något + att jag alltid har sovrumsdörren stängd när jag inte är hemma.
Efter ett tag upptäckte jag dock att bara två av mina tre råttor var framme. Genast fattade jag vad det var som luktade, en av råttorna hade alltså dött. Slet av locket på buren och mycket riktigt, hon låg inne i huset och jag har fan aldrig varit med om nån värre stank. Jag spydde kaskader i toan, men lyckades till sist peta ner henne med hjälp av papper i en gammal yoghurtkartong samtidigt som jag fick tvinga mig själv att inte spy mer. Hon måste ha dött i morse någongång. Tänk så snabbt det börjar lukta. Stackars tjejen, men samtidigt känns det skönt. Hon har haft en växande tumör ett tag nu nämligen, så det var nog skönt för henne att somna in, men herregud säger jag bara. Bara jag tänker på lukten vill jag spy mer. Det är det värsta jag varit med om nånsin... :S

wipeout

Jag sitter här och kollar på wipeout, fan vad roligt det är. Helt sjukt hur mycket jag älskar när folk slår sig.. Kanske är det sant att skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Bollarna är ju lätt det roligaste!! Jag skrattar tills jag inte har någon luft kvar, sveparen är jädrigt kul med, speciellt när de får den i magen och flyger baklänges! Ja, herregud!

Idag åkte jag en sväng för att kolla in vart mitt nya jobb ligger. Jag kanske inte har sagt det, men jag har ju fått en ny brukare. Ska dit första gången på lördag, jag är grymt nervös, men väldigt förväntasfull. Ska bli skönt att tjäna lite mer pengar vid sidan av de ynka 7800. Finns de nån som klarar sig på det utan att behöva lida och vända på kronorna? Får bara se till att inte tjäna för mycket..

förbannade tandläkare

Just det, jag var ju hos tandläkaren igår. De jävlarna har ställt till det för mig så JAG får betala flera tusen för något de har gjort fel på! Det visade sig nämligen att jag hade karies under mina lagningar, under tre tänder om inte mer. Tyckte det lät så konstigt så jag frågade hur det kom sig att det kan bli så. Då berättade de att rörde sig om intakta lagningar, för jag har inte orsakat det själv. Hur sjukt är inte det? Det här kommer bli svindyrt + att jag är så rädd. Jag ska alltså få lägga mig i den där jävla stolen och bli plågad pga deras jävla misstag och slarv. Jag undrar om man kan vända sig någonstans, få det betalt på nåt vis, vad tror ni? Men jag gissar på att de lyckas snika sig undan, de jävlarna!

oväntat

Väldigt oväntat besök såhär på kvällskvisten. Långväga besök till och med. Vi ska ut och äta, men givetvis har jag ingen matlust just nu, blev med ens jävligt nervös. Skickade precis här en vägbeskrivning och med ens vände sig magen ut och in. Herregud!

tandläkare :S

Tentan igår gick inte speciellt bra, men inte dåligt heller. Kan verkligen inte säga om det är G eller inte, men jag hoppas så in i helvete!! Den var hur svår som helst, men jag svarade på allt utom två frågor. Nåt litet poäng kanske man kan skrapa ihop på ordbajseriet :) Jag hoppas jag kan lägga det här bakom mig nu, men nu väntar först tre veckors nervös väntan. Det är ungefär lagom till vi har nästa tenta faktiskt.. Vilket tempo..

Snart ska jag till tandläkaren, jag är livrädd. Tack och lov ska jag bara undersökas, men jag är livrädd för att jag vet att jag har massa hål och jag är så rädd för tandläkaren :( Jag hyperventilerar alltid innan så jag nästan svimmar när jag ska resa mig och fingrarna och händerna är alltid helt bortdomnade, sen får jag ligga och verkligen anstränga mig för att inte få panik. Glömmer att andas med jämt så de får peta till mig, jag har full förståelse med de som dör i tandläkarstolen faktiskt. Någon som brukar ta lustgas och vet vad det kostar? Jag skäms för att jag är 22 år och livrädd för tandläkaren, jag gör vad som helst hellre än går dit, jag låter hellre en läkare köra in en dildoliknande sak i röven och pumpa in massa luft, hellre de faktiskt..

så mycket plugg, så lite tid

Direkt efter begravningen gick jag till Anna för att hårdplugga, snacka om att det är jobbigt att ställa om sig, men jag har ju tyvärr inget val just nu. Imorgon är det dags för stora tentan, jag är så nervös att det känns som att hela magen ska slitas itu varje gång jag råkar tänka på det. Det finns bara inte att jag inte ska klara den, det får verkligen inte bli så. Om jag nu skulle få underkänt, hur ska jag då plugga på framtida tentor? Har slitit som ett djur med den här. Visserligen kommer ingen annan tenta vara såhär omfattande och svår.. Får jag U är inte omtentan förrän i juni, hur lätt blir det då att underhålla hela anatomin & fysiologin samtidigt som vi ska lära oss mikrobiologi och patofysiologi? Nej, jag måste, måste, måste klara det här..
För att inte bli alltför panikslagen på prov/tentor läser jag aldrig frågorna i förväg utan tar dem som de kommer. Risken är annars väldigt stor att man får syn på ett par frågor man absolut inte kan, vilket gör det svårt att koncentrera sig på resten av de frågorna man faktiskt klarar av.
Dessutom försöker jag minska kraven på mig själv. Att få alla rätt är ingenting jag kommer lyckas med, så jag måste sluta tänka så, sluta känna mig misslyckad för att jag inte kan vissa frågor. Kan jag inte en fråga måste jag helt enkelt bara lämna den i stället för att få panik och låsa mig helt, kanske kommer jag på svaret senare i en annan fråga, annars är det bara att acceptera! Jag är inte superwoman även om jag kanske inbillar mig det ibland..
Hur förbereder ni er för tentor? Pluggar ni allt ni har eller är ni såna som "siktar" på omtenta för att de råkar vara lättare? (ja, de är fan sant, jag har jämfört!)

Tänk om dygnet ändå hade fler timmar. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla miljoner sidor anteckningar igen. Hoppas ni lyckosparkar för fullt där hemma. Jag SKA klara det här för att jag har verkligen ansträngt mig och jag är sjukt intresserad och taggad!

Helvetes jävla cancer

Begravningen var något av det hemskaste jag varit med om. Det gjorde så fruktansvärt ont i mitt hjärta, jag kunde inte förstå att Roine faktiskt låg i den där kistan, Roine som alltid funnits där, som alltid ställt upp till 100%, att han är död, att han aldrig kommer komma tillbaka. Tänk att leukemin vann, det hade vi inte räknat med någon av oss, han mådde så bra under hela behandlingen, gick upp till 50% på sitt jobb och var så positiv hela tiden. Klart han skulle klara sig, men han gjorde inte det. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag hatar cancer, jag hatar det så jävla mycket!! Den tog min mormor ifrån mig och nu även en människa som funnits i mitt liv under i princip hela min uppväxt.. Hur kan livet vara så in i helvete orättvist. Varför måste alla dessa genomgoda människor behöva lida och ryckas ifrån oss i förtid?
Jag kommer aldrig mer få prata med honom, han kommer aldrig mer få lyssna på mitt tjat om dumma datorer.. Fan vad jag hatar det här. Det är så vidrigt så jag finner inte ord.
Jag hoppas innerligt att han har det bra nu. Jag tror inte att allting tar slut bara för att man dör, ens tid på jorden är kanske slut, men man finns kvar. Det är bara en tom kropp som ligger i kistan, själen har gett sig iväg någon annanstans, till något ställe vi inte har en aning om, ett bättre ställe..
Vila i frid, Tack för allt du gjort!

Torsdag

idag är det allt annat än en rolig dag som väntar. Vid 11 är det begravning, det känns fruktansvärt. Vill verkligen inte gå, men jag tycker samtidigt att det är självklart att man ska va där. Det handlar ändå om en person jag känt i hela mitt liv. Jag har inte varit på en begravning sen jag var 12år och den minns jag ingenting av. Vet inte hur jag kommer reagera, hittills har jag knappt varit ledsen någonting. Det har inte gått in, jag har verkligen inte förstått att han är död. Nu lär jag ska förstå det och just på grund av det är jag så motsträvig till att gå, vill helst fortsätta låtsas som att allt är som vanligt. Vill inte att det ska vara sant. Önskar att världen kommit längre i cancerforskning, att ingen människa längre ska behöva dö i det. Önskar att man kunde säga "Kommer ni ihåg när man faktiskt dog av cancer?" men "försvinner" någon sjukdom kommer det väl alltid nån annan snäppet värre. Jag vill att alla människor ska få vara friska, är det för mycket begärt?

shopping, not!

Nu har jag tagit en liten paus från pluggandet. Sitter hemma hos mamma, jag har lovat att skjutsa henne till degerfors. Hon ska visst iväg och dansa.
Jag hittade ingenting på stan och jag kan lova att jag ansträngde mig för att faktiskt hitta nåt. Jag hade nämligen glömt att ta på mig en tröja innan jag stack iväg, eller ja, jag hade ju linne givetvis så helt bar överkropp hade jag ju inte, men ingenting fanns det! Helt sjukt, jag kollade varenda kvadratmeter av H&M. Hittade en jättefin jacka, men den visade sig va på herravdelningen.

Nej jag är så trött.. Måste blunda

Plugg

Hej!
Jag hinner inte blogga värst mycket just, men jag har stooor tenta på fredag så jag och Anna sliter som djur. Nu ska jag tex åka och hämta henne och sen ska vi gå lite på stan. Ja, jag måste åka nu! Hörs kanske ikväll!

Min handled, min stackars stackars handled

Jag har så ont, så jävla ont till och med. Jag kan knappt röra handleden, inte bära något med den handen. Knölen är värre dessutom. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den, övervägande att hugga av den nästan. Der nya, hela handledstödet har badat  eftersom det luktade så sjukt illa, så det kan jag inte ha. Stod desperat och blåste på det med hårtorken förut, men det hjälpte ingenting.. Jag måste bara få klaga lite, har ingen annan att klaga för. Försökte med mamma förut men hon svarade bara att hon hört det förut. Va?! Menar hon att jag råkat nämnt det i förbifarten nångång? ;)

Ful ful ful

Ibland kan jag verkligen kolla på mig själv i spegeln och tänka, fyfan vad ful jag är.. Idag är en sån dag, usch jag är så jädra ful så jag blir arg på mig själv. Står där och försöker fixa till mig, men ingenting hjälper. Blir så less på mig själv! :(

Nu ska jag snart gå bort till bussen, kort dag till 12 idag. Kan knappt fatta att jag gått därinne i två månader redan. Tänk så snabbt tiden går och jag trivs verkligen! Jag älskar kau! Är fan glad när jag vet att jag ska in. Tänk vilken skillnad det är mellan gymnasiet och universitetet. Går verkligen inte att jämföra!
Nej nu ska fula jag pallra mig iväg, kul att det är vinter ute igen när snön i princip äntligen smält :/

Godnatt

Det gick inte alls bra att skrämma Anna, lyckades inte alls faktiskt. Där stod jag, höll till och med andan, ryckte upp dörren i princip rätt ögonblick och skrek HEJ. Hade räknat med att hon skulle fara i taket, minst. Kanske skrika till, men nej, inte ett endaste ljud mer än ett normalt "hej hej". Fan jag glömde ju bort att hon har tre barn, känner på mig att det inte är första gången det inträffat. Pluggandet i övrigt gick sådär, det är faschinerande och jag älskar att lära mig, men det är så mycket och så svårt. Vet inte vart man ska börja, drunknar i alla papper och anteckningar minst sagt, men jag ska klara det här, jag måste klara det!

Nu ska jag ta itu med min underbara bok (neh, inte plugga om ni trodde det) Så länge vi båda andas. Tycker dock inte den börjar lika gripande som de övriga, har lagt ifrån mig den här ganska snabbt varje gång jag börjat till skillnad mot de andra jag läste ut på tre lästillfällen. Jag antar att jag hade hoppats på mer detaljer om ni fattar vad jag menar! hoho, men det är ju en ungdomsbok och sånt kan väl inte skrivas då, surt bara när det byggts upp så himla mycket spänning runt det och så vart det ingenting..

Kom snart då :D

Sitter här och väntar på Anna, vi ska plugga lite (uuh tenta på fredag redan :s) Jag har hängt som en hök i hallen och glott i de där ögonhålet. Jag har nämligen planerat att skrämma henne. Ni vet när man sliter upp dörren precis när de sträcker fram handen för att plinga på klockan. Moget, nej men kul, ja så in i helvete! Om hon bara vill komma nångång då..

Ikväll sen ska jag nog hämta sushi och äta till wipeout. Ikväll är ju Linda Rosing med, extra underhållande då.. Den lilla stackarn som gör allt för att se så snygg ut som möjligt hela tiden, tänk att se henne få ett knytnävsslag i magen och trilla rätt ner i leran. Underhållande var namnet ja!

Robinson och en ihängande förkylning

Okej, nu börjar det bli rejält jobbigt här. Jag är förkyld, fine, men nu börjar även halsen täppas igen (luftrörskatarr igen?!) Ingen luft får jag genom näsan heller och jag hostar upp massa slem. Så trevligt det känns. Jag råkade ju börja med nässprayen igen häromdan och jag har jordens ångest för det. Så fort jag använder det, om så bara en gång, blir näsan skitsvullen och totalt igentäppt och då är det ju bara att snällt fortsätta. Hur kunde jag vara så dum? Jo, jag hade asont i halsmandlarna och klarade inte av att andas med munnen, så var de! Frågan är väl om jag klarar mig utan i natt eller om jag sitter här igen med förstörda slemhinnor återigen. Bajs, säger jag bara! Hata nässpray!

Kollade ni på Robinson idag förresten? Det programmet har jag velat vara med i sen jag var liten och det gick de första gångerna. Det är som en liten hemlig (inte så hemlig nu längre då) dröm.. Vart riktigt besviken när Michel åkte hem.. De var ju så puttinuttiga och söta han och den lilla smala gulliga tjejen, Mika? Klart folk ska va där och förstöra då. Själv hade jag gärna sparkat han Erik med röda fjanttoffsen på huvet åt helvete. Usch vilken jobbig människa, så jäkla uppmärksamhetskrävande, det var fel på alla utom han själv.. usch! Tur att man själv är så ödmjuk ;)
Hittade ni någon favorit?

hur kan man va så trött?

Nu är jag hemma från Sanna. Det är helt underbart ute, jättevarmt, vindstila och solen lyser massor. Härligt!
Igår åt vi kebabtallrik, massa godis och chips och kollade på film. The strangers, har haft den hemma ett tag men inte vågat titta på den. Jobbigt med såna här hoppa fram filmer. Hängde dock inte med speciellt mycket igår, var så sjukt trött så jag somnade till hela tiden. Båda var förresten jättetrötta så vi somnade redan 11. Idag kollade vi på Låt den rätte komma in, den var rejält skum men hyffsat bra trots det, men ingen film man kommer vilja se två gånger..

Nu har jag precis vart över till konsum och hämtat min älskade bok så länge vi båda andas dvs numero 4 i twilight serien. Jag sov lite dåligt i natt så jag ska lägga mig och läsa nu=)

så ont

Hej kära ni!
Jag har såå ont i halsen.. Imorse trodde jag först att jag hade ont bara för att jag är täppt i näsan och då andas genom munnen vilket gör halsen torr, men dessvärre har det bara blivit sämre under dan. Det roliga är att jag har pratat om det här med halsfluss, att det var så längesen jag hade det osv. Varför lär man sig aldrig? Nu halvligger jag här i min säng och trycker i mig mucoangin, hjälper inte värst mycket men jag mosar desperat i mig en efter en. Jag hatar att ha ont i halsen, det här kommer göra att jag börjar med nässpray igen och så sitter jag där i skiten igen och kan inte sluta. Åhhh jag har så oooont....
Lagom till helgen med, men jag tänker inte ställa in mina planer för det. Imorgon har jag skola från 8-12 (vi ska prata om muttans anatomi, pinsamt!) Vid 4 ska jag träffa Sanna vid kilstaplan, en vän till mamma ska hjälpa henne & Kira med hennes problem vid möte med andra hundar och efter det ska vi ha myskväll och jag ska sova över där. På lördag hade jag ju tänkt åka till valsverket, men har jag så här ont i halsen är det ingen idé, då blir det plugg i stället..
Får folk i min omgivning helt sonika halsfluss så vet iaf inte jag vart de kommer ifrån...

Ont i halsen

Åh nej, åh nej åh nej.. Jag vaknade nyss och hade så jävla ont i halsen, varför just nu? Jag har varit förkyld hur länge som helst, men ingen antydan till halsvärk.. men nu kommer det givetvis när lördag är en sån viktig dag för mig. Kom igen, jag måste bli frisk!

send in the clowns

Okej, glöm mitt förra inlägg.. Klart jag inte kommer sluta sjunga, idag kändes det så bra på lektionen och jag fick beröm. Tror helt enkelt det gäller att komma dit med rätt inställning, intala sig själv att man är bäst. Vem bryr sig om man tar i så mycket så att rösten skär sig? Till och med Tommy Körbergs röst skär sig ju ibland för sjutton, det är ju anledning nog till att inte fega. Sen brukar ju inte min röst skära sig, mest jag som tror att den ska göra det och håller igen så mycket jag bara kan. Det är ju det låter illa dessutom..

Nu MÅSTE jag sätta mig med anatomin, nu är det jag som får skärpa mig. Vet inte varför jag har gett upp, kanske är det för att jag inte vet vart jag ska börja bland alla jäkla papper. Kan ju va det!

sluta med sången?

Hej!
Det är fortfarande vår ute, det är så underbart. Måste påminna mig om att sluta använda uggsen nu när graderna börjar stiga. Det luktar ju inte rosor om fötterna precis..
Snart ska jag sticka iväg på sånglektion, jag funderar faktiskt på att sluta ta lektioner. Av nån anledning blir jag bara sämre och sämre hela tiden. I alla fall känns det så, känns som att jag går bakåt i utvecklingen. Jag har sagt att jag hellre kör mer övningar med rösten än att sjunga olika sånger. Det kan jag öva på hemma på ett helt annat sätt. Jag behöver lära mig att kontrollera rösten mer än jag kan nu. Jag har gått tillbaka till ett stadie där jag är supernervös på lektionerna, vet inte vad det är med mig. Får helt enkelt se hur jag gör, känns dumt och grymt onödigt att kasta så pass mycket pengar på det när jag inte kommer någonstans. Ska nog prata med U-L idag..
På lördag blir det nog förresten valsverket. Frågade precis Sanna om hon kan följa med. Inte så pigg på att åka själv direkt. Vet ni vad som händer där på lördag och söndag?

LOST ju

Ni har väl inte missat att LOST börjat idag igen? Jag verkar ju dock vara den enda trogna tittaren, alla suckar när jag pratar om det. Jag fattar ingenting, det som är så grymt bra. Spela roll om det är lite overkligt, det är ju det som vart hela grejen från början ju, sen att man ibland undrar att de ens själva har kommit fram till ett slut spelar ju inte heller nån roll, inte att de är inne på säsong 5 heller. Så fort jag hittar något jag gillar kan det gärna hålla på i all evighet för min del! Så, tittar ni? eller är det verklogen bara jag?

Söta Tove

Nu har de precis åkt. Lindas kille Lars var med också, tack o lov att jag bestämde mig för att städa. Lite pinsamt annars kanske! Tove var så söt, helt underbar. Jag måste ju erkänna att jag faktiskt blir avundsjuk, jag undrar när jag får en såndär liten goding. Eller frågan är väl inte NÄR utan OM, det ser ju mörkt ut.
Jag som aldrig har gillat barn är helt galen i dem nu, kan det va den biologiska klockan som visat sig? Ja, det är ju fan dags nu. Jag sa till mig själv att jag aldrig skulle skaffa barn och störde mig på de som tjatade om dem. Tur att man blir äldre och visare med åren =D

Linda ville inte riktigt va med så jag skalade av hennes skalp iaf ;)
Nu kanske folk undrar varför stolsdynorna är uppställda. Det beror iaf inte på att det är katthår i flera kilo på dem ;) Tyckte helt enkelt bara att mina gäster skulle få sitta direkt på de kalla stolarna..
Det var kul att ni kom, och jag hoppas ni bosätter er här för alltid ;P Inte HÄR här just kanske, men i Karlskoga.. I närheten, jag kan va barnvakt jämt! =D

Linda och Tove på ingång

Nu kommer snart Linda och Tove. Jag är faktiskt nervös, dumt, men jag har ju inte träffat Linda på så himla länge och absolut inte Tove. Jag såg henne senast när hon var 8 (!) månader (tror jag!) Nu är hon 1½ år. Ska bli så himla kul =) Hörs sen! =)

Jävla busschaufför

Idag vaknade jag till solsken, så himla skönt ute. Skönt och grusigt. Jag älskar gruset, det är ett tydligt tecken på att våren är på gång. På luchen satt vi ute i solen, mot en vägg. Det blåste ingenting och var så varmt och skönt. Finns det något mer uppiggande än våren?
Dock började jag dagen med att bli irriterad, skulle kliva på bussen, som vanligt hälsade jag på busschauffören, men i stället för en trevlig vanlig busschaufför satt det en riktigt sur människa där, hon hälsade alltså inte tillbaka utan blängde bara. Höll upp busskortet som jag alltid gör, men hon bara blängde misstänksamt på mig. När jag skulle gå förbi till ett säte rycker hon tag i armen på mig för att titta ytterligare en gång. I såna här sammanhang önskar jag så att jag var lite snabbare i huvet och hade rappare käft. Får man ens ta tag i någon på de där sättet? Inte ett ord sa människan, bara ryckte tag. Hur tänker man där? Tänk om jag hade haft något smart att säga där, om jag bara hade ryckt åt mig armen, vad som helst. Nej i stället stod jag bara där, som ett fån.. Man är ju inte beredd på sånt där, men gud så arg jag var sen. Såna där idiotiska människor kan verkligen förpesta ens dag. Be om ursäkt kan man väl åtminstonde göra efteråt, snacka om förnedring. Jag hade ju inte gjort nåt fel på nåt sätt, men kände mig som någon som försökt "smyga" med på bussen utan att betala. Idiot, idiot, idiot!

Seg dag

Hela dagen har gått åt till att försöka hålla mig vaken i princip. Jag är så himla förkyld och trött, tycker faktiskt synd om mig själv. Lyckades somna på föreläsningen fast jag verkligen kämpade, skrev något obegripligt i mina anteckningar och vaknade av att jag höll på att riva allt på min bänk. I bussen sov jag och väl hos Anna (ja jag var där nu igen.. Tror jag snart blir adopterad till hennes familj) var jag så trött att jag mest var grinig och när jag inte var grinig var jag flamsig. Det är fan inte lätt det här med anatomi, jag frågar mig själv varje dag hur det ska gå...

Imorgon tar vi en senare buss in till skolan och kommer lite försent i stället. Han skulle nämligen inte komma förrän halv elva och vi är där vanligtvis tjugo i tio. Då kändes de bättre att komma tio minuter en kvart för sent än att sitta och vänta i 45 minuter.
Efter skolan ska jag träffa Linda och lilla Tove, det ska verkligen bli roligt! Var så längesen jag träffade Linda och Tove har jag inte sett sen hon var pytteliten =)

ansiktsmask

Nu har jag precis duschat och jag har dessutom kvällen till ära även lagt en ansiktsmask. Det är inte direkt mitt prio 1 så när jag väl gör det är det superskönt och garanterat behövligt. Vet inte varför jag inte orkar med det oftare, vill nog helt enkelt att allt, efter att jag stängt kranen, ska gå så snabbt så möjligt..

Ser ut som att jag har bajs i hela ansiktet, det luktar inte så tack och lov. Känns som att jag har en hel kladdkaka i ansiktet, gott! Det är ju nästan så att man vill provsmaka..
Det står ju förresten på förpackningen att man inte ska kleta på den tunna huden vid ögonen och inte på läpparna. Vad gör jag? Jo kletar såklart direkt på den tunna huden vid ögonen. Lyckades även peta upp lite i näsan!
Nej nu ska det visst sköljas bort också, det är den jobbigaste biten, det slog mig helt plötsligt varför jag inte orkar göra ansiktsmasker!

Vår nu snart =)

Hej!
I natt drömde jag så himla märkligt. Jag hade lagt mig under Sannas täcke, helt naken, för att jag var så trött, men både Jacob och Tobi var där och jag försöker vakna till och jag undrade hela tiden vad jag gjorde där under täcket hemma hos henne. Riktig stressdröm, kunde ju inte slappa av riktigt ;) Men det är ju så mycket som händer nu, det är ju oftast på nätterna allting kommer till en då man försöker fötränga det på dagarna..

Nu ska jag ut och gå i vårvädret, har alla det lika underbara ute? Här lyser solen och plusgraderna kryper sig uppåt. Jag älskar våren!

Äntligen rätt!!

JAAA Malena vann!!! Det var ju nästan så man fick tårar i ögonen, så glad vart jag. Vi tokröstade såklart. Äntligen vann rätt bidrag för en gångs skull. Hon är så himla bra. Perfekt låt som sticker ut ifrån mängden. Bra Sverige!
Såg ni förresten vad Måns blev besviken när han fick så lågt betyg från svenska folket? Det var roligt, han trodde nog att han skulle vinna, men där blåste den chansen förbi han. Så kan det gå! Helt plötsligt gillar jag melodifestivalen igen..

Efter melodifestivalen låg vi i sängen och letade upp massa gameplay på olika spel och lyssnade på underbara within temptation. Hon har så fin röst att man blir alldeles skitnödig!
Nu ska jag snart sova, måste bara bli trött igen

så länge vi båda andas

Jag glömde ju att säga att jag nu har beställt fjärde boken i twilight serien! Så länge vi båda andas heter den. Det känns lite vemodigt samtidigt som jag längtar ihjäl mig. Böckerna är ju så bra, så bra att jag aldrig vill att de ska ta slut. Det var ett dilemma de där varje gång jag satte mig med böckerna.. Hela dagarna längtade jag efter att sätta mig och läsa, men ändå ville jag inte för att jag visste att de skulle ta slut då. Nu är vi alltså framme vid sista, sorgligt!
Den skickades i fredags så jag borde ha den måndag-tisdag! =)

Här lagas det mat för fullt annars, fläskfilé i senapssås. Smakade otroligt gott även om NÅGON (inte jag givetvis!) hällde i en msk solja i stället för en tsk. Snart är det klart, mums!
Ikväll ska jag kolla på melodifestiveln med Sanna, hennes bror och Jacob!

Ibland är det svårt att komma på en rubrik

I natt sov jag i ett streck, utan att gå upp på toa (väldigt ovanligt!). Drömde om den här fruktansvärda skolskjutningen, förstår inte hur sånt här kan inträffa gång på gång. Det är så fruktansvärt, finns inte ord! Hur ska man kunna göra för att skydda sina medmänniskor? Jag är ledsen för de drabbade familjernas skull och rädd för vilka galningar det finns här ute i världen. Enligt hans vänner var han en helt normal kille, vart kommer då dessa väldigt onormala tankar ifrån?

Jaja, vad har jag annars gjort de här dagarna? Jag var hemma hos Anna hela dagen igår, vi pluggade men lärde oss ingenting mer än att kunskap är tid, tydligen! Grymt frustrerande. Tänkte för några dagar sen att det kommer gå bra med tentan, jag tror jag tar tillbaka det nu. Helvete vad svårt det är. Väldigt mycket kan jag, men det är desto mer jag tydligen inte kan!

Tack underbara människor

Hej!
Jag vet att jag varit dålig på att blogga nu, men ni kanske förstår antar jag? Det är inte så roligt det som har hänt, begravningen blir den 26:e det vill säga dagen innan min stora tenta. Jag är glad att jag kan gå, men det kommer bli fruktansvärt svårt att koncentrera sig dagen efter.
Vill bara tacka alla underbara människor som brytt sig, jag vet hur svårt det är, man vet inte riktigt vad man ska säga, hur man ska vara. Jag är bara så glad att ni funnits där, pratat med mig. Ni är underbara! Sen finns det ju också de som inte ens kunnat lägga någon minut på att ens fråga hur jag mår, dessa människor VAR mina vänner, men nu gör vi klart det här. Ni behöver inte besvära er med att höra av er mer tack! Det roliga var ju att någon dag innan pratade vi om en liknande sak och de visste hur sårad jag vart över att de inte brydde sig, sen gör de samma sak igen, några dagar efter samtalet. Det här sårar mig något grymt, det är hemskt att behöva vara ledsen över att en så pass nära person dött och samtidigt behöva vara ledsen över att kompisarna skiter i en, kan inte ens ägna en liten tanke. Vad är det med er?? Nu säger jag tack och adjö till er! Till och med folk jag inte känner har visat sin omtanke!
Det största riktiga äkta tacket går i alla fall till min underbara älskade Sanna. Jag älskar dig mer än något annat! Tack för att du finns, utan dig vet jag inte vad jag skulle göra! Finns bara två jag älskar mer än mig själv och det är du Sanna och givetvis mamma!

Genrep av restaurangshow

Hej!
Jag har verkligen inte haft lust att blogga, allting känns fortfarande helt overkligt och det gör ont i mig, men jag försöker vara som vanligt, göra saker jag planerat. Jag tror inte att han vill att jag ska sitta hemma och strunta i allting. Han har det ju bra nu, säkert bättre än vad många av oss andra har det (helt säkert just nu!). Jag tror på liv efter döden, att man på något vis lever vidare någon annanstans, lycklig och frisk! Han sitter säkert och tittar ner på oss just nu och vill att vi ska må bra.
Det här är vad jag tror på och de tankarna underlättar väldigt mycket även om det gör fruktansvärt ont. Även om han har det bra nu så fattas han ju OSS. Det är en märklig känsla, en människa som alltid funnits och ställt upp i precis alla lägen är helt plötsligt borta. Hur kan de bara försvinna? Begravningen kommer inte bli lätt, men det är ett sista avsked och ingenting jag kan eller vill missa för allt i världen. Det är ju som sagt bara hans skal som ligger där, han själv är på en mycket bättre plats. Det är jag säker på!
Saknar dig så mycket, det är tomt här!

Igår var jag och tittade på genrepet av restaurangshowen med Sanna. Jag tyckte faktiskt det var riktigt bra med vissa undantag då givetvis, men helt klart bra överlag. Klart man saknar att stå där på scenen, det var så sjukt roligt. Hoppas det går bra för dem alla nu i helgen med alla föreställningar!

RIP

Jag kan inte med ord beskriva hur jag känner mig just nu.. Idag somnade en väldigt nära vän till mig och mamma in. Han hade kämpat mot cancern så länge, men fick ett återfall för ungefär fem veckor sen och idag vann alltså den där helvetes skiten. Han hann bli 51 år och 1 dag, han fyllde alltså dessutom år igår. Allt det här känns så förjävligt och orättvist, han var världens underbaraste människa som alltid ställde upp i alla lägen, nu finns han inte längre! Jag fattar ingenting, det går inte in. Han har alltid funnits här, ända sen jag var 6 år gammal, i stort sett hela min uppväxt och nu är han borta.
Jag känner mig alldeles tom, det värker i mig. Jag kan inte fatta att han aldrig mer kommer logga in på msn, att han aldrig mer kommer hjälpa mig med mina datorer som krånglar eller att han aldrig mer kommer få fota som var hans största intresse. Jag hoppas med hela mitt hjärta att han har det bra nu, att han är på en bättre plats och att han är frisk och mår bra.
Tack för allt du gjort för oss Roine, du är saknad av så många människor. Du lämnade ett så stort tomrum efter dig, men vi kommer alltid att minnas dig som den underbara människa du var! RIP<3

Trött som vanligt

Hej!
Gud vad trött jag var efter skolan idag, sov en stund på bussen. Stackars Anna satt och pratade på medan jag kämpade med att försöka engagera mig. Det gick ju inget vidare, att sova vann ju tyvärr ;)
Väl hemma tog jag bilen ner till stan där jag köpte ett nytt koppel till Tuva och ett nytt handledsstöd (min trevliga hund har käkat av mitt andra). Ni vet väl kanske att jag har haft väldigt ont i min handled i drygt 2½ år? Har inte gått iväg med det för jag har hoppats på att det ska gå över av sig självt vilket det inte gjort, men i alla fall, idag upptäckte Anna att jag har en stor hård knöl på ovansidan handleden.. Jag själv har inte upptäckt den förut och reagerade inte märkvärt förrän jag upptäckte att det ska vara en grop där på friska handleder. Har fortfarande inget vidare engagemang till att besöka vårdcentralen, handledsstödet fungerar ju fint, fast det är klart man undrar vad det kan va för fel..

På hemvägen köpte jag med mig en västkustsallad och sen däckade jag i soffan i ett par timmar. Trodde jag skulle behöva sitta där för evigt så trött som jag var. Det är förresten inge kul att somna när man ätit vitlök, fy helvete vad man stinker sen.

lite sovmorgon

Godmorgon. Vart lite sovmorgon idag, upptäckte igår att jag visst började tio. Är fortfarande lika snorig och jag har grym träningsvärk (!) Nästan pinsamt att erkänna, men är man så otränad så är man ju.
Nu ska jag streama lite vatten att ta med, hoppas ni får en bra dag, kommer hem runt fem så vi hörs nog då :)

klart jag vann =)

Såklart jag vann den lilla bowlingturneringen, jag vann till och med med ungefär 150 poäng och ändå suger jag rejält kan jag ju erkänna! Eftersom mamma förlorade fick hon bjuda på mat. Inga fel!

Nu är det wipeout, jag skrattar redan ordentligt, när han fick smockan i ansiktet, haha!

Snart bowling..

Hej på er!
Nu ska jag snart åka och bowla med mamma. Blir en enkel match, men håll för guds skull tummarna, förlorar jag lär jag ska få höra det så länge jag lever. Hon själv är helt bombsäker på att hon ska få ett erbjudande från landslaget (?) så fort de ser henne spela.Det ska bli så kul att ta ner henne på jorden, hoho!

Idag har jag ätit väldigt gott, rostade rotsaker och potatisklyftor med karré..
I natt trodde jag fan att min sista stund av kommen, vaknade runt halv sju och hade så jädra ont i bihålorna. Var helt igentäppt och som grädden på moset nös jag mig fördärvad vilket gjorde att jag vart ännu mer täppt, men det var inte det värsta! Nej, det värsta var halsen som kliade nåt så in i helvete. Aldrig varit med om värre. Låg och harklade mig väldigt ljudligt och försökte dämpa skiten. Det var nog den jobbigaste natten hittills. Ni anar inte hur nära jag var att ta till nässprayen, men jag somnade visst till slut, efter att ha smörjt in i princip hela ansiktet med ett tjock lager idominsalva. Svider inte bara under näsan, nej ögonen är ömma som sjutton också. Aj aj, jag gillar inte att vara förkyld!

Nu ska jag dra på lite mascara och sen är det dags att åka! Spänningen är olidlig

Bowlingsproffs

Nu är det snart dags för melodifestivalen. Bara dåliga låtar i andra chansen, men vad ska man annars fördriva tiden med? Just nu sitter jag och tycker väldigt synd om mig själv jag har så ont i näsan och i gommen (!) Är ju så förkyld. Har snytit mig så jag är alldeles röd och torr under näsan.. Än så länge har jag lyckats hålla mig långt ifrån min föredetta bästa vän nässprayen och så länge jag lyckas med det är jag nöjd. Ibland får man pina sig här i livet. Luft? Vem behöver det?

Imorgon ska jag och mamma bowla. I flera års tid har hon gått och skrytit och berättat hur lätt det är att bowla. Hon slår minsann strike varje gång (hon har spelat EN gång när hon var typ 11? Klart man måste va proffs då) Ja, vi får väl se imorn, en annan har ju spelat x tal gånger både på riktigt, på datorn och på wii ;) men men, det heter ju att man inte ska ropa hej förrän man kommit över bäcken, men ärligt, hur stor chans är det att jag ska förlora?

humor!

Vad är det absolut roligaste DU vet? Finns det något som får dig att skratta genom att bara tänka på det? Är det okej att skämta om allt? Vad är det inte okej att skämta om enligt dig? Dela gärna (skrev hjärna först;P) med dig av det roligaste du vet! Själv tycker jag allt är roligt, speciellt skämt som går att tolkas på olika sätt

puss

hemma =)

Nu är jag hemma igen, handlade ingenting mer än laddaren och mat. Väldigt bra gjort även om jag ansträngde mig till max för att hitta något på H&M. Hittade nämligen ett "hårband" jag ville ha, men det kostade bara 20 kr och det hade jag ingen lust att handla på kortet, då måste man ju hitta något mer och det gjorde jag ju dessvärre inte. Eller dessvärre... Tur kanske man skulle säga.
Handlade en sallad på picasso och det tänker jag aldrig mer göra om.. För det första beställde jag en skaldjurssallad men fick en räksallad UTAN ägg fast det stod klart och tydligt att det ska va ägg till den, sen fick vi betala 60 i stället för 55 som den ska kosta. I övrigt var den god, men nu var jag ju sugen på skaldjurssallad. Livet är hårt!

Just nu är jag så trött på vissa människor som bara sviker och försvinner, fan man får liv på skilda håll när man är vuxen, så är det. Bara för att man inte kan träffas ofta kan man väl fortfarande vara vänner. Visserligen visar ju det vilken kompis det var från början helt enkelt. Ingenting att ha!
Jag vet att jag kan vara dålig på att höra av mig, men droppen är när hon/de inte ens kan säga grattis på min födelsedag trots att vi var (enligt mig i alla fall) väldigt nära kompisar. Jag vet att de läser min blogg, så de kan knappast ha missat när jag fyllde år, det är bara för att visa klart och tydligt att jag visst inte duger för dem längre. Jag bryr mig kanske inte märkvärt, men det är klart man blir besviken när nära vänner ignorerar en fullständigt. Idioter

Nya spegeln..

Hiss eller diss?


Själv tycker jag att den är lite för liten.. eller för smal snarare. Kunde ha varit lite bredare, men det duger! =)

stan

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag, tror jag vaknade av att det ringde på dörren, men jag minns det så svagt.. Vem ringer på min dörr vid tio på morgonen? Hade för ett par veckor sen ett par jäkla ungar som stalkade mig varje helgmorgon. Det var ju inte så att det var en helg, utan minst tre. Antagligen skulle de väl sälja nåt, men till slut hade jag lust att slita upp dörren i en sån jävla fart att de flög bakåt. Blir galen på såntdär! Nu har det ju varit lugnt ett par helger, men är de igång igen måntro?

Nu ska jag skynda in i duschen, jag och Sanna ska åka ner till stan. Jag måste köpa en ny laddare till andra laptopen, råkade nämligen fastna i den igår och ryckte givetvis sönder den. Sen ska vi luncha också. Varför är det något som säger mig att jag kommer komma hem med mer saker än en laddare enbart?
Nej, duschen var det! Medan jag torkar spikar jag nog upp spegeln så får ni se!

trevlig kväll

Hej hej!
Kvällen har spenderats hos Sanna som sagt, med chips och dricka framför någon superdålig film på femman som handlade om massa ormar som ockuperade ett flygplan. Filmen hade nog varit lite mer spännande och realistisk om man hade varit sisådär 8-10 år, men jag tror Jacob tyckte den var bra så jag får nog va tyst ;)
På hemvägen träffade jag på Robert, var tillsammans med honom när jag var 14-15 och gick på högstadiet. Har tusan inte sett han på flera år. Vi gick i samma klass på gymnasiet också, men han hoppade av och sen dess har jag inte sett honom. Var himla roligt att se honom och prata lite minnen (så mycket minnen man nu orkar ta upp i flera minusgrader). Vi bor ju numera grannar så det kanske blir thé här någon dag! Kul!

Just det, jag shoppade ju lite tidigare idag med. Idag var det en sånhär dag där pengarna bara ville slita sig ut ifrån kortet och handla allt det kom över. Hur ska jag kunna sluta med dessa ovanor?
Hittade i alla fall en spegel, till slut och det är helt perfekt!! Exakt samma material och färg som byrån i hallen. Imorgon ska den spikas upp. Kan bara föreställa mig hur fint det ska bli!
Köpte även två nya dukar:


Visst är den fin?

sveriges bästa badrumssångerska?

Nu ska jag strax åka iväg till svenska hem och leta efter en liten spegel till min hall. Det kommer bli supefint och spegeln blir ju i princip gratis eftersom jag fick pengarna i födelsedagspresent. Perfekt!
Skönt att det är fredag förreten, känns som att det alltid är helg, helg eller måndag, jämt och ständigt! Vad ska ni hitta på? Jag ska bara plugga (snart tentan ju) och ikväll ska jag äntligen träffa min bästa Sanna.. Vad tror ni om att söka den här tävlingen ? (LÄNK) Det vore väl en jävla merit att bli sveriges bästa badrumssångerska? Avgörande till vilket jobb som helst! Det är något jag och Sanna ska ägna oss åt här i dagarna.. Fatta vad perfekt med ett helt nytt badrum, alla kanske inte har läst min misär om badrummet mitt, men jag kan säga att det är enormt behövligt, så när sätter vi igång Sanna? ;)

Nu ska jag sminka mig lite.. Hörs sen!

Nytt abonnemang

Godmorgon! Idag tillät jag mig själv att sova läänge, har ju varit uppe tidigt i princip varje morgon. Drömde massa märkligt i natt, fast det var mysigt och jag såg till att jag fortsatte drömma samma sak efter att jag varit uppe på toa..
Jag funderar på att byta mobiloperatör (säger man så?) till 3. Just nu har jag tele2 och jag är egentligen supernöjd med det, men nu är saken sådan att jag vill ha en ny mobil och med tele2 betalar man nästan 200 kr i månaden och det är ett belopp man inte får ringa upp utan ring/sms kostnaden tillkommer utöver det = svindyrt alltså!
Visserligen vet jag ju inte om 3 har erbjudande att man får ringa upp månadskostnaden? Jag vet bara att de HAR haft det. Har kollat runt på hemsidan, men jag blir så förvirrad så det är inte klokt. Någon som vet?

Det där "använd hela beloppet..." tyder jag som att man får ringa upp det, men sen är väl frågan då om jag verkligen ringer för 300 kr i månaden (Lösning: Se till att ringa för så mycket!)

50% chans att välja rätt och ändå väljer man alltid fel

Varför är det så sjukt svårt att orka tvätta ansiktet på kvällarna? Får otroligt dålig hy av att sova med sminket på, men jag är för otålig för att orka slösa en minut eller två i badrummet över handfatet.
När jag ändå är inne på "varför" kan man ju undra hur det kommer sig att man alltid väljer fel om man har 50% chans att välja rätt. Speciellt i fallet nycklar, har man två nycklar varav en av dem är rätt, så väljer man tomefan ALLTID fel.. Kanske därför jag aldrig köper lotter, lyckas man inte med 50% chans kanske man borde ge upp tanken på att bli miljonär..

bajs

Just när jag är som segast måste jag ta mig ut, nerför tre jäkla trappor och ut i kylan. Ja, det finns vissa nackdelar med att ha hund och vissa nackdelar med att bo högst upp. När man bor högst upp får man duvor som slår läger ovanför ens balkong och rappar hela den full med skit. Mindre roligt, har lokaliserat deras hem och jag vet minst en som skulle bli väldigt förbannad av att veta detta. Ett ungefärligt citat: "Det kommer samlas massa skit däruppe om du inte fixar det där.." HA! men skrattar bäst som skrattar sist, räknas duvor som skit får jag väl erkänna att hon hade rätt, men jag får helt enkelt vara på min vakt om jag ska sola på balkongen i sommar. Inget annat att göra åt det såvida det inte finns någon därute som är cirkus 2 meter lång och inte är rädd för att; ramla ner från balkongen, få duvor med tillhörande bajs i huvet eller alt. en markis i huvet..

nytt jobb!

Hej hej!
Jag mailade kontoret idag igen (de har inte svarat på mitt förra ni vet) och kanske tio minuter efter att jag skickat ringde hon upp, och tydligen var det så att hon hade vidarebefordrat mitt mail till chefen och ingen av dem hade sagt nånting till mig, men jag har fått ett "nytt" jobb och jag ska maila vilka dagar jag kan tänka mig att jobba, redan nu.. Skönt att faktiskt dra in lite pengar och jag kan säga att en sten har lättats från mitt bröst, underbart! Jag är jätteglad!! Trodde jag skulle bli arbetslös i sommar, men nu är det ordnat. Ibland gillar jag mitt flyt =)
Idag har jag och Anna pluggat i ungefär tio timmar, tiden bara flög iväg och vi har lärt oss väldigt mycket. Just nu känns det som att det kanske inte är så omöjligt att klara tentan. Vi pluggar så lika och är lika "seriösa", känns bra att kunna komplementera varann så bra som vi gör!

Nu ska jag göra mig lite thé och mysa ner mig under en filt. Jag är så trött förstår ni, men jag är så glad över min tillvaro just nu.. Det enda felet är att jag saknar Sanna!

Puss och godnatt med er

Idag känner jag mig ovanligt glad, så glad att jag just nu sitter och vrålar med i Det är så jag säger det. Vi sitter och utmanar varann här jag och Håkan, jag höjer volymen mer och mer och försöker sen överrösta honom. Det går skitbra och jag leder just nu, sen kommer man ju att tänka på att jag faktiskt har grannar.. men äh, vem sover nu? Herregud vad bra du är Håkan!

Jag hade världens underbaraste dröm i natt förresten. Dock berättade jag för mig själv i drömmen att det faktiskt inte var annat än...just det.. en dröm. Just där, i det ögonblicket hade jag kunnat hugga av mig ena handen (eller vilken valfri kroppsdel som helst förresten) för att få stanna kvar där eller allra helst göra det till verklighet. Satt och tänkte på den i bussen till skolan och kom på mig själv med att le, jag är galen! Tur att bussen var nästintill tom..

Puss

hemma tidigare

Vi fick sluta tidigare idag, så jag hann med tjugo över fyra bussen. Grymt skönt att va hemma en timme tidigare än väntat. Nu är ju frågan vad man ska göra med den lilla extra timmen? Sov från kristinehamn och hem så det är alltså inte aktuellt även om jag har ont i huvet och kanske borde.. Vad trött jag är på huvudvärk, undra vad det beror på? Känner mig inte speciellt stressad!
Det var väldigt kul på labbet idag förresten, vi fick göra blodgrupperingar & jag var jätteduktig idag, inget krångel alls på sticket. Jag är ju så jäkla rädd som ni kanske vet, men idag kändes det helt lugnt. Bra Nathalie! Dessutom fick vi ett frågepapper att svara på medan vi väntade på resultat och det gjorde jag själv, utan anteckningar. Det betyder att jag faktiskt kan en del av det som kommer komma på tentan. En bra dag idag alltså!

Nåt som är väldigt irriterande är att, när jag ska gå på toa på uni, alltså lyckas välja den där de luktar så mycket skit att man knappt står ut, och givetvis står det någon utanför och väntar på att gå in på toan där jag har vart. Gillar inte riktigt tanken på att de ska tro att jag skitit där inne..

irriterad!!!

Nu är jag verkligen sjukt irriterad, mailservice är väl ändå till för att vara ett alternativ till att ringa? Varför har man då ett mailsystem och man bara skiter i att svara? Sitter man på kommunen SKA man svara, det borde vara deras skyldighet annars ska det inte finnas mail. Tycker det är så dåligt så det kokar i hela mig. Jag mailar ju inte för att jag tycker det är roligt utan för att jag vill få svar på en viktig fråga. Har även skickat sms, inget svar där heller..
Varför känns det som att jag borde ha förstått det här? De lovade mig, men nu verkar de tycka att det är enklare att jag trots allt hamnar där jag var, men SYND för jag tänker inte gå dit i alla fall, så ni blir ändå tvugna att fixa en annan vikarie i vilket fall som helst. Ja, jag vet att det faktiskt är mitt nederlag, de förlorar ju ingenting på det, men det gör jag, pengar! Tycker bara att det är så fruktansvärt svinigt hur de kan bete sig. Är en millimeter från att vara otrevlig, men DET vore att göra bort sig rejält och mognare än så är jag!
Det blir helt enkelt att börja spara till sommaren!

intensivt

Hej!
Jag går sena veckan i skolan nu så jag hinner knappt äta, än mindre blogga. Imorse var jag hemma hos Anna, vi kikade lite på tentafrågorna och det gick väl okej, jag råkade ta i och sjunga en riktig serenad tills jag kom på att hennes kille låg och sov alldeles intill, stackarn!
Imorgon har jag labb, sen är jag ledig i fyra dagar, helt underbart! Eller ja, ledig och ledig. Får väl slita häcken av mig och plugga men jag slipper i alla fall åka in till karlstad..

Jag har inte fått nåt andrum just nu, det är så mycket att ta in så ni förstår inte, men jag är glad.. Jag trivs! Det är väl huvudsaken!

En bil, en bil!!!

Kommer ni ihåg höjdarna som gick som julkalendern för x antal år sen? Såg ett gammal avsnitt häromdagen och blev påmind om hur gulliga de där snögubbarna var..

Kommer ni ihåg? Hela dagen idag har jag gått o sjungit "En bil, en bil, en liten liten bil" så mamma har blivit helt galen (har vart hos henne idag) Förstår inte hur den där meningen kan reta upp så ;)

jävla taggningar

Facebook är ju bedrövligt i och med att man kan tagga folk. Jag brukar alltid skynda mig att "ta bort" mitt namn till fula bilder, men då är ju givetvis någon snabb att tagga igen, det är ju fruktansvärt pinsamt! Titta bara här:

Jag hade glömt den där bilden och höll på att ramla baklänges av stolen när jag såg den igen. Jag kan ju konkurera ut kronprinsessan med den där hakan och vad har jag för skugga på halsen? Jaja, brun är jag ju i alla fall och det är ju det viktigaste... Bilden är gammal, minns faktiskt inte ens när den togs, ful är den! usch usch usch! Tvi!

godmorgon

Godmorgon! Idag är jag uppe "tidigt", har till och med hunnit va till pressbyrån (hade ju glömt att köpa nytt busskort för mars) och till kronhallen, nu ska det ätas kräftor ikväll! Ovanligt va? Jag måste alltid kolla vem som sitter i kassan nu mera innan jag handlar, lär ju ska få öknamn snart..
Idag mår jag bättre annars tackar som frågar. Är fortfarande snorig, men febern och all huvudvärk är helt borta. Synd att jag missade utekvällen igår, men det finns ju fler helger..

Fick förresten precis reda på att en vän till mig ska ha barn till sommarn!! Det är såå kul, men varför känns det som att det aldrig kommer hända mig?

Godnatt


Min goding har intagit den position man bör ha vid den här tiden. Hon älskar att sova på huvudkudden.. Nu ska hennes matte lägga sig bredvid och kolla på Patrik 1,5. Som jag har väntat på den filmen

håret

Såhär blev det:

Mitt nya diadem där också.. Nu ska jag nog strax sova, igår somnade jag inte förrän halv fyra. Kollade på en sån bra film, wildchild (går på bio nu snart tror jag?)

RSS 2.0