Min stackars sjuka vän


Titta vem jag hittade när jag klev innanför dörren idag. Han har inte smitit, låter deras dörr stå öppen men han har inte gått ut förrän nu, premiärturen alltså. Sötnos :)

På väg hem mötte jag även en stackars sjuk förvirrad Sanna som hade satt sig utanför mitt hus i stället för sitt eget (vi bor hus i hus) och kunde absolut inte förstå varför jag kom och gick utanför hennes hus. Hon trodde alltså att hon satt utanför sig tills hon upptäckte att huset var orange och inte grönt ;) Hoppas du mår bättre snart vännen! ♥

Själv har jag fått väldigt ont i halsen, igen.. Har inte varit sjuk på så himla länge, så kommer helt plötsligt en massa skit och öser över mig. Hoppas på att det bara är något tillfälligt som går över när jag sover, precis som det brukar göra.. Nu ska jag krypa ner under täcker och njuta av att ha sovmorgon imorgon :) Riktig lyx! Längtar såå efter helgen! Godnatt!!

Söndag

Åh vilket bra humör jag är på just nu! Är så jävla sugen på att dansa också, fan vad kul det är!
Idag har jag haft en riktig slappardag, precis så som söndagar ska vara. Hade tvättstugen idag med, så jädra skönt att få allt tvättat. Jag har dragit på det så himla länge så jag har typ fått lukta mig fram vilka kläder som luktat minst, hehe.. Delade även på en kebabpizza med mamma ikväll och jag har druckit skadligt mycket te, lär väl aldrig ska somna och om jag väl somnar lär jag väl ska vakna och vara superkissnödig.
På tal om att vakna på natten, i natt vaknade och mådde pyton. Jag mådde så sjukt illa så jag knappt kunde stå upprätt. Somnade med en hink bredvid mig, som tur var släppte det.

Imorgon är det dags för dream team träff igen. Har saknat dem över helgen.. Vi pratade om det häromdan, hur ska vi stå ut när vi har praktik i 18 (?) veckor till hösten.. ♥

Pluggat

Så himla skönt med helg, synd bara att det fina vädret lyser med sin frånvaro..
Idag har jag suttit i princip hela dagen och gjort massa läkemedelsräknings-tentor. Jag kan ju skiten utan problem, bara det att vid varje tenta tillfälle har jag gjort ett slarvfel eller missförstått frågan. Måste man ha 100 % så fungerar det ju inte att slarva, men ibland är fan frågorna luddiga alltså. Nu har jag i vilket fall som helst gjort flera tentor på raken utan ett enda fel. Positivt med att aldrig klara tentorna är ju att jag i alla fall aldrig kommer glömma uträkningarna ever ;)

Nu ska jag ta en tripp förbi mcdonalds. Har bara ätit grillad korv idag och med tanke på att jag pluggat så bra idag så är jag allt värd lite donken :)

Tenta uthämtad.

Hemma! Ostadigt väder, inte alls varmt. Blir alltid sådär när jag drar på mig våroutfitsen! Har jävulskt ont i ena skinkan efter bowlingen igår, fattar inte hur jag lyckas. Kan inte låta bli att spänna musklerna hela tiden heller så det gör ännu ondare..
Hämtade ut tentan idag, blev så sur på att man inte kunde få VG i den här kursen, varför är det alltid så?! Jag skulle ju ha haft VG nämligen. Jag som trodde att tentan hade gått urdåligt. Det är ju tur att man har så hemskt bra uppfattning menar jag, men det är klart.. desto gladare blev jag ju när det var G! Vill absolut inte ligga efter med något!

Nu ska jag strax sticka iväg och handla. Någon tyckte att min ketchup som gick ut i november var äcklig, så de är väl bäst att köpa en ny då ;)

Ont i benen

Åh vad jag har ont i mina ben.. Först sträckte jag mig när jag bowlade för att jag måste ta i så jävla mycket hela tiden och alldeles nyligen kom jag hem från dansen. Får så ont när jag dansar fox. Typiskt!
Imorgon är det slut på slackandet, bara att ladda för en miljon inlämningsuppgifter och lika många tentor. Vissa anser ju att vi studenter inte gör något för att förtjäna vårt csn, ni skulle bara veta vad vi svettas och sliter vårt hår..

Nu ska jag kolla på true blood på svtplay eftersom jag hela tiden varit en dag efter så jag missade det igår. I mitt huvud är det onsdag idag nämligen! Godnatt!

Bowling

Idag har jag varit och bowlat med mitt dream team Anna och Karro. Herregud vad jag SÖG. Nog för att jag alltid varit dålig, men idag.. Åh herregud, det finns inte ord ens.. Grädden på moset måste väl ha vart att bowlinglaget hade banan precis bredvid oss. Tyckte det var konstigt att vi inte fick någon inbjudan alltså?! Jag slutade till slut som tvåa trots allt (Anna var onekligen ännu sämre..). Karro vann väl med en sisådär 100 poäng, helt sjukt, men det måste vi göra om snart :) Avslutade matchen med mcdonalds, såklart...

Det är konstigt det där med mcdonalds, blir liksom inte mätt, så nu ska jag hugga in på ännu mer då mamma bjudit över mig på mat. Senare sen blir det antagligen promenad med Karro, kan ju behövas! Gud vad skönt det har vart att vara ledig i två dagar, utan ett enda skolprojekt att tänka på, men från coh med imorn är det hårdköra igen! Det är inte nådigt vad mycket de lagt in i slutet alltså..

Härlig dag

Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med Karro och Anna på Karros altan. De hade gjort det så himla fint. Solen var grymt varm så vi satt och solade och givetvis brände jag mig helt lila trots att jag missbrukade solkräm. Åh, blir galen på det där! Ska jag behöva kleta på mig 25 i solfaktor snart eller? Jaja, fick en del fräknar iaf och det är ju trots allt de jag jobbar stenhårt på, så fint :)

Nu är jag hemma igen, har precis duschat och funderar faktiskt på att sätta på Wallander jag försökt kolla klart på aslänge. Det är ju ändå ingen idé att sätta sig ute i solen mer. Dessutom känner jag mig krasslig igen, jädra förkylning!

Mycket kul med sjuka lediga dagar

Jag hade helt glömt att jag behövde duscha idag, himla segt. Är ju dags för ny kurs imorgon igen.. Jaja, nu är det gjort iaf. Och vilka lediga dagarn jag har haft då må jag säga.. Vi skulle ju ha tentafest på lördan, vem vaknar upp och är sjuk på lördag morgon? Hur typiskt? Det var bara att stanna hemma och tycka synd om sig själv. Oh helvete vilken värk jag hade i hela kroppen, aj aj!

Just nu sitter jag nergrävt i sängen med laptopen på magen, har fortfarande feber.. Jag trodde inte det, men jodå, fortfarande över 38. Vilken tur att jag skippade dansen. Jag hoppas jag är frisk imorgon, inte nådigt att gå från halv nio till halv fyra med feber för att sedan direkt efter åka och byta däck på bilen. Får se hur det känns imorgon för just nu har jag gruvligt ont i bihålorna, suck! Vill ju träffa mina Dream Teamare imorgon ju :)

Återigen dags för plugg :)

Varför måste det alltid göra så ont? :'( Jag vill vara något, betyda något, men det känns som att jag bara blir slängd bland soporna hela tiden. Jag duger helt enkelt inte!:(

Jaja, nu ska jag strax ta ett ryck och hoppa ur sängen. Har varken haft ork eller lust att göra det tidigare. Har blivit så himla trälig i halsen, har fått jättemycket slem och måste harkla mig en gång i minuten. Jäkligt irriterande. Dessutom känner jag mig väldigt nere. Tur att jag snart ska iväg och träffa Anna och Karro för plugg. Vi har alltid så roligt. Är så otroligt glad och tacksam att jag har er! ♥
Igårkväll blev det faktiskt en tripp bort till Anna, fick mig en drink och några shotar. Satt och spelare kort, pratade och skrattade hela kvällen. Det är sånt som behövs när livet känns förjävligt, så tack Karro och Anna för att ni har stått ut med mina nattspring hos er under påsken. Det har varit skitkul :)

Nej, nu ska jag dra mig ur sängen och klä på mig.

RSS 2.0