Mår dåligt

Började nyss må riktigt dåligt, har mått lite illa på kvällen här, men helt plötsligt "dör" internet och jag går till routern för att dra ur strömmen en stund. När jag böjer mig fram kände jag hur yr jag var, klarade knappt av att stå på benen, de skakade under mig och jag fick luta mig mot väggen och blunda riktigt hårt för att inte ramla ihop. Nu känns det som att jag ska svimma varje gång jag råkar luta mig lite framåt..

Och JA, jag har ätit ordentligt idag så det är inte det :'(

Dagens man

Fasen jag hade tänkt duscha nu, men gjorde upptäckten att Carolina Gynning program 'Dagens man' börjar nu klockan 21 på tv4+och jag älskar Gynning. Hon måste vara Sveriges snyggaste (och roligaste!) kvinna!


Men shit, stackars karl. Vilken förnedring att stå där och bli borttryckt för att man inte "duger".. Tyckte han var supersöt, älskar skrattgropar. Han var väldigt charmig!

Finns det någon talang här ens?

Fan vad alla killar hittills suger, riktigt jäkla usla. Har någon varit bra? Nej. Årets idol känns verkligen inte bra, jag har inte fastnat för någon direkt. De är så enormt slätstrukna allihop! Positivt med det är väl att alla kan utvecklas så in i helvete eftersom de i princip står på noll nu.. Ibland undrar jag hur juryn tänker? Är det kanske så att det bara är dåliga människor som söker och dessa är de bästa? Känns märkligt.. Nej, skärpning nu för guds skull!

Uppsatta mål!

Sitter här och väntar in idol tillsammans med ett glas te och ett äpple.
Känner mig lite motsträvig mot det mesta just nu, vet inte varför allting känns så fel och jobbigt? Försöker vända på tankarna som man bör göra i stället för att tänka mer negativt och gräva ner sig mer och mer. T.ex. tycker jag det är väldigt jobbigt och stressande att vi är i skolan hela dagarna. Om vi ska se nåt positivt så är det kul att träffa vännerna dagarna igenom. Trivs väldigt bra i gruppen och nu har vi dessutom delat av klassen i flera smågrupper med egen handledare. Riktigt skönt att få sitta i ett "vanligt" klassrum och inte i en stor föreläsningssal..

Idag fick vi sätta upp mål för oss själva, som vi ska uppnå under termin två. Jag ska gå ner minst fem kilo. Har redan gått ner fem-sex kilo och jag trivs bra med träningen och kosten, så jag hoppas på att fortsätta gå ner. Godis och chips har jag inte tittat åt på jättelänge vilket jag inte ens känner nåt sug efter. Visst, det är svinjobbigt att hela tiden tänka sig för, skulle jag äta mcdonalds eller nåt annat onyttigt får jag grymt dåligt samvete och det känns som att jag måste börja om helt från början.
Imorgon är det dags för en runda i spåret igen, hoppas jag är bättre i fötterna då (ont i speciellt ena fotleden)

Vill ha värmen tillbaka. Jag fryser ihjäl!

Fan, sommaren kom och vände på en femöring och även värmen. Känns som att det har gått otroligt fort, tre grader ute nyss, folk får tydligen skrapa rutorna på mornarna dessutom. Jag trivs inte alls i kyla, klär på mig så mycket jag bara kan. "du har tydligen redan klätt dig för vintern" har jag hört nu ett par gånger. Ja? Om tre grader inte är vinter så vet jag inte vad det är? Dessutom blåser det iskallt. Tror helt enkelt folk inte har hängt med i svängarna och fattat att nu är det faktiskt inte sommar längre.
Värsta är väl, just nu, att det är väldigt svårt att anpassa klädseln över en heldag. Iskallt på morgonen vilket betyder att jag vill ha halsduk, uggs, vinterjacka osv, på eftermiddagen blir det dock lite varmare, då kan det helt plötsligt bli för varmt med det jag klätt på mig. Herregud, kan inte vädret bestämma sig någon gång kanske?

Var ute och sprang lite förut, Madde har blivit sjuk så jag fick sticka iväg själv och det gick.. inte alls bra? Fan så otaggad jag vart och vad mycket jobbigare det var utan sällskap. Vi taggar annars varann väldigt bra och då har man mer en anledning att fortsätta, men nu.. "oj jag flåsar lite, bäst jag stannar" ?? Vad hände med motivationen? Kallt var det ju dessutom med, så varenda liten led värkte och orsakade bekymmer, suck! På torsdag måste du va frisk Madde!

Åh jag vill inte upp klockan kvart i sex imorrnbitti, jag vill inte vara inne på universitetet ända till fem, jag vill inte behöva vänta på bussen till kvart över och sen inte komma hem förrän halv sju!

Finbesök

Fick just finbesök, pecis när jag var mitt uppe i en skitknivig låt på guitarhero, missade givetvis massa bara för att jag råkade bli lite rädd när något helt plötsligt fladdrade till bredvid... Fin var den i alla fall, ett helvete att fånga på bild, den ville inte riktigt sitta still!

Underbar kväll

Åh, imorgon ska jag sova lääänge. Ska sova tills jag vaknar och kanske även somna om? Fy fan vad skönt. Är nämligen fortfarande helt slut efter helgen. Gick ju lite väl vildt till, nu ska jag inte ut på ett tag har jag bestämt..

Har haft en superkväll ikväll. Buggkurs som vanligt, idag var det superroligt verkligen. Kändes som att det flöt på mest hela tiden och sista dansen dansade jag med en från termin 4+. Det var otroligt roligt och det gick verkligen bra. Visst, lite småmissar, men vad ska man räkna med när det gäller en nybörjare? Åh det var så kul. Fylldes verkligen av ett lyckorus. På gränsen till lika bra var att jag hittade ett par jeans hemma hos mamma, som tidigare varit på gränsen till för små, men nu i stället var för stora. Gud så underbart skönt. Imorgon är det dags för en runda eller två i spåret igen. Känns helt fantastiskt att springa, jag älskar det! Känns som att kilona bara trillar av och blir liggande bakom mig..

Nu ska jag bädda ner mig under det varma duntäcket. Är som vanligt svinkallt i sovrummet, sköönt! Godnatt!

Ny hårfärg

Madde färgade håret på mig igår innan vi gick ut. Jag tyckte det vart riktigt bra, fint med mörkare hår nu när det börjar närma sig vinter..

Det är inte riktigt så mörkt som det ser ut, men visst är det snyggt med mörkare hår till blått?

Blå och förvirrad


Såhär ser alltså mina fötter ut, syns inte så jätteväl på bilden, men de är knallblå och gör så ont. Är ett helvete att stoppa fötterna i ett par skor:(

Förövrigt är hela jag nere på botten just nu, det är som att jag har fått bekräftat att "jag är inte okej". Även om jag låtsades att jag inte brydde mig igår, så gjorde jag visst det, kändes som att jag sparkades omkull..
Känner ingen lust alls för skolan heller, vi börjar en ny kurs imorgon och från och med då kommer vi gå från 8-17 i princip varje dag terminen ut. När ska man hinna plugga? När ska vi hinna skriva alla uppgifter som ska va inlämnade varje vecka? Hur ska vi hinna plugga inför seminarierna som vi har hela tiden?

Åhh jag känner verkligen att jag vill åka bort härifrån, bara lämna allting för ett tag. Ingenting känns bra just nu

Check this out

Inte så illa pinkat va? ;D

Statt suger?

Det blev utekväll igår igen. Vi hade planera och gå på invigningen för nya wickan, men när vi kom dit var de svinmycket folk, de släppte inte in någon och det var massor av idioter som bråkade. Ingen idé att stå där, så vi drog vidare till statt. Jag har alltid gillat statt, men nu måste jag säga att jag är enormt trött på det. Vet inte vem DJn än, men han SUGER. Spelar bara en massa gammal skitmusik kvällen igenom och så har det varit de senaste gångerna jag vart där. Riktigt uselt. Dessutom var de nån jävla idiotisk brud som började buttas på dansgolvet, buttade tillbaka och då vart hon tydligen riktigt sne och buttade riktigt hårt varpå jag givetvis också tog i lite, trodde fan det skulle bli slagsmål där ;) Dock lämnade hon dansgolvet, haha! Idiot!

Nej, nu har ja varit ute två helger i rad och jag är sjukt trött på det, idag vaknade jag tex med jordens ångest, jag drömde så himla mycket skit så jag inte visste vad som var sant och inte, usch!

Bra dag trots skittenta

Helloo!
Tentan i läkemedelsräkning idag gick skit rent ut sagt. Jag mest satt och stirrade på pappret och fattade ingenting. Egentligen handlade det om ett tal som jag inte alls förstod och jag stirrade mig verkligen blind. Tänkte faktiskt gå fram och lämna fram en, i princip, tom tenta, men kom till sist fram till att jag lika gärna kunde lösa resten för min egen tränings skull och de gick ju bra. Typiskt att den där frågan skulle va så svår? Jaja, bara att ta nya tag..

Efter tentan följde jag med Anna och hennes familj till ica maxi. Köpte mig en ny svart sportbh och faktiskt guitarhero som var nedsatt som fan. Gitarr + spel för.. Håll i er nu!! .. 199:-. Det är ju i princip helt gratis, så nu har jag suttit här och kört karriär och nu har jag till och med blivit sponsrad. Fick 96% på en låt dessutom, tänk er nu att det här är min tredje gång jag spelar det.. Naturbegåvning? ;)

Vart dessutom en springtur ikväll, vi slog rekord och tog oss runt riktigt snabbt, så himla härligt. Älskar att springa. Bjöd sen mamma på mat, wok med räkor vart det! Inga fel alls =)

varor hämtade

Det är iskallt i mitt sovrum just nu. Underbart skönt! Det ska vara riktigt kallt när man sover. Så himla mysigt att gosa in sig under duntäcket..

Idag har jag varit hemma hos Anna hela dagen i princip, vi har räknat och räknat och räknat lite till. Det gick bra, tills jag kom hem?! Helt plötsligt kunde jag inte räkna ett enda tal, allt blev bara fel och jag visste varken ut eller in? Gick tillbaka till henne lite senare och då funkade det alldeles utmärkt igen? Måste helt klart sitta nära henne på tentan imorgon så jag får lite positiva vibbar. Vet inte hur det kommer gå, gillar inte att känna mig osäker vilket jag gör nu och framförallt hatar jag att erkänna att jag inte kan. Det värker i hela mig när jag bakom sammanbitna tänder måste fråga om hjälp för att jag inte fattar. Jag vill kunna allting, jag måste kunna allting, tycker inte rikigt om när någon annan är bättre än mig..

Hämtade förresten ut mina beställda kläder från H&M idag, allt passade utmärkt. Dock hade jag beställt en röd tröja jag trodde skulle bli snygg och visst, tröjan är var supersnygg men fan, jag passade inte i den. Tydligen passar jag inte alls i rött? Mitt hår blev med ens minst tio nyanser orangare och jag såg knallröd ut i ansiktet. Ska snart färga håret mörkare, efter det lär jag passa i den..

Nu ska jag sova. Ska upp väldigt tidigt imorn. Bara att stå ut, snart heelg!

Lista

Hemma igen, skönt! Är lite trött i huvet just nu. Otroligt skönt att vara klar med hemtentan, känns som att jag äntligen kan slappna av. Är hyffsat bra på att skriva, så det är skönt att läsa igenom och faktiskt tycka att det låter bra! Frågan är ju sen om jag uppfyller alla kriterier för godkänt? Det är ju tyvärr inte gymnasiet längre, men man kan aldrig göra mer än sitt bästa och mitt bästa har jag verkligen gjort!

Nu sitter jag här med en kopp té, kollar runt lite på bloggar. Har ganska tråkigt så här kommer en lista jag hittade i en blogg..

ALLMÄNT...
Namn: Nathalie
Piercingar: näsan, naveln, tungan. (Är jag verkligen 22 eller är det en lögn?)
Tatueringar: nej
Längd: 170
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: mellanbrun
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag älskar min lägenhet. Den är ju relativt ny så ;)
Tänker du på självmord: nej?
Tycker andra att du är attraktiv: Klart de gör? ;)
Vilket shampoo använder du: Herbal
Vilken parfym använder du: Dior Addict och britney spears fantasy
Vad är du rädd för: Insekter, att bli alldeles ensam
Gillar du att tvätta: Jadå
Gillar du Berg-och-Dalbana: OM?!

SENASTE...
Film du hyrde: Jag minns inte vad den hette, den var i vilket fall som helst bra
Film du köpte: Köper aldrig film
Låten du lyssnade på: Sarah Brightman - anything but lonely
Låten du hade på hjärnan: Paparazzi - Lady gaga
Låten du laddade ner: Inte törs jag ladda hem längre..
Personen du ringde: Oj, jag ringer aldrig, men jag antar att det var mamma
TV program du tittade på: Kändisdjungeln igår
Personen du tänkte på: Sanna för att jag saknar henne<3

FAVORIT...
Mat: Sushi slår allt, alltid!
Låt: Det mesta som har med musikal att göra, kan inte komma på någon speciell låt just nu
Sak att göra: sova, springa, äta?
Sport: badminton
Dryck: cola
Kläder: leggins och kofta med uggs
Film: A walk to remember, twilight
Bil: hyundai får jag väl säga då för att inte svika min kamrat :)

ANTAL...
Gånger du varit kär: två
Gånger ditt hjärta brustit: två, haha
Hjärtan brustit på grund av dej: på grund av mig som att jag skulle ha ställt till det? I så fall ja, en gång!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ingen aning
Ärr du har på kroppen: tre

SENASTE...
Bok du läste: När livet stannar av Malin Sävstam. Dock inte utläst. Har inte ro till att läsa
Personen du fick mail av: Mig själv när jag mailade över mitt arbete
Personen du fick brev av: styrelsen
Personen du fick sms av: Madde
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i förrgår

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Jag har varit hemma hos Anna och pluggat läkemedelsräkning
Var det kul: Kul och kul.. Nödvändigt var det
Hur tidigt stiger du upp: Är jag ledig kanske runt nio halv tio, är det skola går jag väl upp kvart i sex ungefär
Gillar du att slåss: Haha! jag har aldrig provat?
Vad ska du göra ikväll: Kolla på superstars nu och sen äta sushi

Är du seriös: Beror på, kan vara både och jag ;)
Vad är du allergisk mot: ingenting
Var har du ont: lederna, speciellt handleden
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: nej jag har ju ont i handleden
Favorit serie: True blood <3

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: JA
Är du glad nu: Varken eller
Var du glad igår: ingen speciell topp
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: Larz Kristerz ;)
Stockholm är: Bloggstaden nummer 1
Göteborg är: Världens mysigaste storstad
Kan du sjunga: Ja, det kan jag
Mer värt än guld: vad som är mer värt än guld? Min mamma :D
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ett land jag helst vill besöka: Vietnam, Gambia
Ska bli skoj: Helgen. Har mycket planerat men inte vad som blir av?!
Ska inte bli skoj: Tentan på fredag X(
Sparar till: Jag? Spara? Not.. Önskar dock att jag sparade till en resa
Väntar på: att klockan ska bli typ halv nio
Pålägg som gäller: Ö&Bs underbara kycklingpastej med vitlök. Åååhhh den är så goood!
Dagens dryck:


Klaaar

Yes! Jag har precis gjort klart hemtentan för psykologin och jag är dessutom rättså nöjd med det. Till slut lossnade det! Skönt, slipper jag oroa mig för det.
Nu ska jag skriva ut arbetet, hoppa in i duschen och sen besöka Anna och plugga till läkemedelesräkningstentan (långt jävla ord!) Jag vill verkligen klara den på första försöket, jag vill inte stå med några omtentor. Visst, lkmräkningen är en liten tenta så det vore inte hela världen men ändå?

Sköööönt!

Något negativt med hösten..



Höst och kallt ute = ONT ='(

Jävla hemuppgift!



Hej! Idag har jag bara suttit hemma hos Anna och försökt plugga. Ena delen av hemuppgiften är helt sjuk, de lovade oss att det såklart skulle finnas tillräckligt med info i utdraget vi fick, bullshit säger jag?! Har människan ens läst utdraget själv?
Kan säga att det börja svinbra idag, skrev en av hans tre delar i världens fart och hyffsat bra vart det dessutom. Ibland har jag så mycket idéer och hela manus i huvudet som bara måste ut. Tyvärr försvann alla möjliga texter efter det och jag har mest suttit och stört Anna och räknat lite läkemedelsräkning som gick helt okej. Jag hoppas att det blir lätta uppgifter på tentan (dvs de JAG kan bra!)

Ingen joggingtur idag i övrigt. Vi har sagt ca varannan dag, men när vi båda har massor med skolan är det inte så lätt att hinna med, dock är det väldigt skönt och behövligt att lägga tankarna på nåt annat, men inte när det är storm ute?!

Såå roligt

Buggkursen var lika rolig som vanligt, om inte roligare?! Idag fick vi göra en "karusell" bland annat, hehe. Synd att man inte har nån karl att dansa och öva med bara. Jag kommer aldrig någonsin våga ge mig ut på dansgolvet med nån totally random person. Den kommer sucka mer på en kväll än den gjort i hela sitt liv. Jag menar, jag kan ju inte gärna gå ut med endast en snurr och en karusell i bagaget även om jag vill ;) Sitter just nu och lyssnar på Larz Kristerz och gungar med i takten och ser mig själv framför mig som ett buggproffs som dansar skjortan av alla! hehe.. Nån dag kanske?

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt av superstars, riktigt bra är det =)

Döda lite tid åt mig?

Anna och jag har suttit och pluggat i princip hela dagen o fyfan, jag sliter snart mitt hår på tölpelles uppgift. Får ta tag i den imorgon på riktigt och försöka få någon rätsida på det, gah! Obegripligt är bara förnamnet..

Nu har jag väldigt trist, kollar tvtablån. Gudstjänst på 2:an? Haha, så nu mera behöver man alltså inte ens gå till kyrkan för att vara på gudstjänster? Världen går verkligen framåt ;) Nästa steg är väl att skippa kyrkan helt kanske? Kan titta på en bild på internet om man nu känner ett stort behov!
Nej, de får bli nån slags playkanal, så jag har något att döda lite tid med. Ikväll är det buggkurs, yeah, innan de har jag tänkt hinna med lite sushi, så är dagen komplett

Söndag

Har haft en helmysig söndag, helt utan den normala söndags-ångesten. Kan det ha att göra med att jag är "ledig" imorgon och ända fram tills fredag? (då vi har salstenta OCH en inlämning, så helt ledig är jag ju inte direkt?)

Idag har jag varit ute och plockat svamp, hittade en del och gjorde en supergod kantarellstuvning som jag sen hade på rostat bröd, ååh mummmmms. Drog sen iväg ett sms till Madde och vi bestämde att vi skulle ta en runda på spåret. Idag gick det hur bra som helst, vi sprang i princip hela tiden, så skönt! Dock regnade det, duggade till en början och det var rätt skönt, men på hemvägen började det ösa ner och blåste dessutom iskallt. Ja, nog är hösten här alltid..

Nu ska jag läsa klart alla bloggar jag följer och sen försöka sova någorlunda i tid. Anna kommer nämligen hit imorgon. Vi ska plugga tillsammans som vanligt =)

Gottit

Har precis ätit morots- och gurkstavar med dipp och samtidigt tittat på kändisdjungeln, mums. Jag tycker inte alls att det är lika dåligt som alla andra verkar tycka? Synd att Catarina åkte ur, jag gillade henne skarpt. Hon var ju den som varit mest strong under hela tiden. Hon förtjänade till och med att stå som vinnare tyckte jag faktiskt..

Annars idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit rätt seg. Var ute på en promenad förut, tänkte leta svamp, men de verkade va rätt slut nu. Hittade bara en sopp, tråkigt! Skönt med en vanlig lugn hemmakväll uppkrupen i soffan med en filt. Nu ska jag titta på morden i midsommer :) Ha en bra kväll!

spontant

Hellu..
Igår slutade dagen med spontanfest, såna fester blir alltid roligast, när man inte hunnit bygga upp förväntningar kan ingenting direkt gå fel! Skulle springa med Madde runt 18 när hon säger att hon är superfestsugen. I dunderfart sticker vi till systemet i träningskläderna (!) Jag har såna där superslimmade byxor, snyggt? Not! Efter det tar vi ett varv på spåret. Gick verkligen inget vidare, inte om man jämför med i förrgår i vilket fall som helst. Kanske berodde på träningsvärken? (som idag är grym!!)

Efter det åkte vi hem i illfart. Gjorde mig i ordning på kanske en halvtimme och stack sen hem till Madde där vi spelade lite guitarhero och bowling och drack massa gott. Statt var riktigt kul även om DJn spelade rätt usel musik? Larz Kristerz spelade och ägde som vanligt, det var riktigt kul, mycket blandade åldrar. Dessutom var det 20 års gräns, så man slapp alla små 18 åringar som annars alltid dräller runt och stör.
Vet dock inte alls vafan jag hade gjort med min sminkning? Såg förjävlig ut har jag sett när jag tittar på korten från igår. Ögonbrynen hade liksom blivit grå i stället för bruna tex?

Vart max på hemvägen, illa, men gott var det! Jag menar, har jag ändå festat så kan jag ju lika gärna trycka i mig fet mat också.
Kul kväll i vilket fall som helst! =)

Gud vad jag är NÖJD

Gud vad gött det var att springa. Sprang nästan hela, är så jäkla, jäkla nöjd med mig själv. Vi taggade verkligen varann. När jag springer själv orkar jag inte alls sådär långt, ger upp för snabbt, men nu gick det ju verkligen som på räls! Så kul! Dessutom powerwalkade vi både dit och hem. Bra uppvärmning. Jag kan inte beskriva själv hur nöjd jag är och jag fick inte ont i varken knän eller fötter, jippi! Thank god! Jag har ju så bra skor nu, är säkert det!
Förresten, vad illa det är att de inte fixar ljusen i spåret. Det var kolsvart, vi såg inte handen framför oss knappt. Läskigt värre!

Kollar kändisdjungeln nu. Höll på att spy när de visade den där buffelhjärnan som badade i blod, ahh... Hur kan man ens provsmaka? Jag hade spytt av att bara se det. Så himla äckligt!

Hoppas knäna håller nu

Nu ska jag gå och lämna Tuva hos mamma (Litar fortfarande inte på att hon kan va själv hemma utan att gapa sig fördärvad) och sen gå och möta Madde. Jag håller tummarna stenhårt för att knäna och resten av lederna ska hålla annars får jag väl nöja mig med en powerwalk?

snygg outfit va? ;P Har givetvis skor från nike med. Allt är från team sportia (tror jag?! Blandar ihop vem som ligger vart nu när de bytt lokal, annars är et intersport)

Ska ut och mörda mina knän snart igen

Har börjat lite på hemtentan nu, men det går svindåligt tyvärr.. Jag vet inte hur många gånger jag vänt blad till exempel, jag vet liksom inte vart jag ska börja och framför allt inte HUR jag ska börja. Tänk att det alltid ska vara så svårt att komma igång, en början är ju svinviktig för att få till resten. Skickade iväg ett hjälplöst sms till Anna, men inte svarade hon på det ?! Dåligt Anna, DÅLIGT ;)

Pratade nyss med Madde, vi ska ta oss iväg till nobel lite senare och springa. Jag är väldigt nervös, ni vet hur ont jag fick för ett tag sen? Sen dess har jag inte varit iväg, är så rädd att få ont igen för det var inte nådigt kan jag tala om. Fick gå som om jag hade skitit ner mig i flera veckor. Tänker dock inte ge upp än, som sagt tycker jag det är riktigt kul att va ute och springa. Lite frihetskänsla över det hela. Kul att ha en kamrat med sig också, brukar va lite halvrädd sådär när jag är ute själv...

Nej nu ska jag ta mig in i dushen (eller så skriver jag lite till innan?) HUR ska jag klara det här? Lord, help me!

Svårt att ta tag i hemuppgifter

Godmorgon! Har varit vaken ett tag, men ligger fortfarande kvar i sängen och slöar mig.. Ska strax gå en liten promenad med Tuva och efter det ska jag försöka ta tag i hemtentan. Vi fick den igår och det verkar helt okej, dock har jag tyvärr gått in med helt negativ inställning från början så det känns otroligt svårt att ta tag i det. Jag hatar hemtentor, jag gör tusen gånger hellre en salstenta.
Vet inte riktigt hur jag ska lyckas peppa mig själv till att börja och dessutom göra ett bra arbete? Kanske går det lättare om jag bara kommer igång? Dock är ju alla böcker (utom en) hos Anna, så det är ju liiite svårt att referera och även hitta det vi ska svara på (vi köper böcker tillsammans)

Jaja, det är bara att vänja sig vid inlämningsuppgifter. Vi kommer ha massor i nästa kurs. Nu ska jag gå ut med Tuva.

Shopping i massor

Hej!
Åh jag shoppade massor på stan idag, kändes underbart men ändå kan jag erkänna att jag fick lite ångest över att strö så mycket pengar omkring mig. Handlade för lite över 1000 lappen. Fick tag i ett par mörkblå jeansleggins, en längre tröja som var toksnygg på (provade den inte innan så det var ju för väl), massor av smink som behövdes, sen hittade jag ett par toksnygga leggins med udda mönster, så svårt att förklara hur de såg ut, lite "ormskinn" över dem, vart dock kär i dem direkt så tack och lov att de passade..

Imorgon är det upp tidigt igen och jag hoppas vid gudarna att det inte är inställt imorn med, eller på ett sätt önskar jag nog det. Orkar inte åka in, men bara imorgon så är det heeelg sen!

Fika på stan

Godmorgon!
Skitfint väder ute idag, solen har tydligen hittat fram nu äntligen. Snart ska jag ut och ta en promenad och efter det ska jag möta upp Carro på stan för en fika på som hemma. Är i valet och kvalet om jag ska äta club toast eller inte, kommer ha dåligt samvete efteråt och undra varför jag inte kunde låta bli, men just nu är jag såå sugen! Kan väl inte va så farligt? Har ju ätit väldigt bra ett tag nu. Det är ju förstås bara jag som sätter mina egna gränser.

Nej nu är det väl dags att masa sig upp ur sängen och klä på sig. Förresten drömde jag en helt vidrigt motbjudande dröm i natt om en speciell person, euw. Vaknade fanimejen med ångestkänslor utan att riktigt förstå varför tills jag mindes drömmen, usch usch usch

Jag längtar så!!!


Twilight, bästa genom tiderna. New moon ser ut att bli minst lika underbar och jag längtar tills den kommer på bio. Har ni inte läst böckerna, läs dem!!

Världens längsta dag?

Idag har känts som världens längsta dag. Skuttade (well) ur sängen halv sex imorse, åkte in till karlstad och gissa vad?! Lektionen är inställd.. Ingenting hade de lagt ut på hemsidan om det innan. Urdåligt! Det är inte speciellt kul för alla oss som pendlar. Det var bara att vända och ta samma buss hem igen.
La mig och vilade en stund när jag kom hem. Känns som igår lektionen var inställd, antagligen för att jag var uppe så pass tidigt?
Nu ikväll var det dags för lektion två på buggkursen. Var sjukt kul även idag. Det känns otroligt roligt att jag hittat saker jag tycker om att göra, att ha något att se fram emot. Känns lite som att jag hittar mig själv mer och mer. Låter kanske fånigt, men så är det. Knäna känns dessutom bättre, så imorgon kan jag nog äntligen ta en sväng på spåret igen.. Det mesta känns faktiskt bra just nu :)

Jag borde sova

Jag borde verkligen sova nu, ska upp om... 5 timmar. Om jag ska va ärlig har jag inte ens försökt sova än så jag kan inte skylla på sömnbesvär (förutom att jag inte är det minsta trött då?) Vad gör jag i stället för att sova kan man ju undra? Jo jag måste ju sköta om min farm på farmville. Jag vet, helt sjukt. Det lämpar sig ju så dumt att jag måste skörda mitt i natten, men nu är det snart klart ;)

Var gott med kinamat förut, dock känner jag att jag har börjat tröttna på det, allt smakar likadant. Smaklökarna dansade ju inte precis av glädje. Jag hatar när jag tröttnar på mat jag tycker om, är livrädd att jag ska tappa lusten för att äta sushi, som för tillfället är det absolut godaste jag vet, mums!

Nej, nu är det faktiskt dags att sova. Hoppas jag hinner somna innan jag ska upp igen ;)

Bitchen på nöjes

Idag blir det kinamat, åh jag är så hungrig. Mamma som bjuder idag för att jag har varit så "snäll" och tagit hand om hennes ena hund.
Får inte glömma filmen när jag åker, men först och främst får jag inte glömma att TA UR filmen ur dvdn, det kom jag på nu! Vilken tur. Känner på mig att jag kommer glömma den. Förresten var det en skitotrevlig kärring som jobbade på nöjes igår när vi hyrde filmen. Hon kunde inte ens anstränga sig till den grad att hon hälsade när det var min tur i kassan, sen sa jag som vanligt att hon kunde slänga kvittot, då fräste hon hånfullt åt mig att jag ska minsann skriva på för att jag hyrt filmen också. Okej!? Ber SÅ MYCKET om ursäkt för att jag inte visste de, bitch! Såna där idioter borde vara inlåsta på ett kontor nånstans utan kontakt med människor!

Nu ska jag gå ut med Tuva och sen blir det maaaat... Oh gott!

Vad gör man när internet inte funkar? städar såklart

Ahh.. Comhem måste ha problem just nu eller nåt? Mitt internet går i slow-motion och det går knappt att komma in på en enda sida utan att vänta i typ tio minuter. Därför fortsätter jag i stället med mitt städande, har ju sovrummet kvar och lite småplock runt om!

Mordförsök?!

Jag vaknade till vid fyra i morse, då hade jag suttit och sovit, med lampan tänd och datorn bredvid mig. Det sista jag minns är att jag var jäkligt trött, jag minns även att jag tänkte att sitta och sova, det kommer jag i alla fall inte göra.. Nähe? Fyra timmar lyckades jag alltså sova sittande, men en jobbig stickig rosa lampa i nyllet och datorns eviga brus. Skönt! Undrar ju lite smått varför jag liksom inte bara kunde sjunka ner i sängen jag redan satt i?

Igår hade jag och Sanna myskväll, först åt vi mat på irinthai. Jag åt nåt med skaldjur och grön curry. Det skulle vara en stark maträtt, men de kände jag som vanligt inte av TILLS jag åt nåt som smakade väldigt märkligt. Tuggade och svalde och efter en liten, liten stund kändes det som att hela halsen brann upp bokstavligt talat. Herregud, det gjorde såå jävla ont. Jag försökte med allt, gurglade i min loka och åt ris. Det var fruktansvärt, inte nog med att det gjorde så ont, halsmandeln svullnade dessutom upp och hela ögonen tårades. Kan ju säga att jag vart lite smått rädd sådär för maten när det äntligen gått över (vilket tog ett jävla tag). Det var verkligen nåt med svung de lagt i för i vanliga fall tycker inte jag nåt är starkt. Jag är en sån där som överkrydar allt så alla andra bränner käftarna av sig. Jisses, vad kan det ha vart? Är gröncurry SÅ jävla starkt? Det var säkert ett förgiftningsförsök, en annan krake hade säkert dött på fläcken av de där, tur att man är så pass härdad då..

Efter mordförsöker hyrde vi film, ´the haunting in...(nånting, minns inte vad)´. Den var bra, en riktig hoppa-fram-film. Sanna satt gömd under sin tröja mestadels. Chips och dipp hade vi med, en riktigt trevlig kväll! Har saknat Sanna så mycket :)

Vilken urtråkig dag

Ikväll blir det restaurangbesök tillsammans med Sanna, thai blir det! Inte helt fel..
Idag har det varit en extremt tråkig och händelselös dag. Det kan vara skönt ibland, men just idag känner jag mig fruktansvärt rastlös, tur att jag ska iväg snart då!
Även om jag har haft tråkigt har jag hunnit med en hel del saker. Bland annat dammat och torkat av alla skåp och lådor, dammsugit. Antagligen hade jag även torkat golven om jag hade haft en mopp. Lämnade dock kvar sovrummet till en annan dag. Det såg så jävligt ut att jag liksom tappade all lust.

Börjar bli lite trött på Tuva nu. Hon lever fan med ett slemmigt gosemarsvin som hon trycker mot mig hela tiden så jag knappt kan skriva. Äckligt! ;P Ska strax gå över till mamma med henne och Jack. (har vart "barnvakt" åt han idag)

lömskt

Såhär kan det alltså gå när man försöker va duktig och städa. En påse ris står och lurpassar och kastar sig ut från skåpet helt otippat. Här gäller det att räkna till tio lugnt och sansat och börja om med städandet. Nu vet jag i alla fall att jag har basmatiris i skåpet OCH att den är öppnad, check!


Städdag, ett måste

Varför är det så jobbigt att dammsuga så fort man stoppat undan den i nåt skåp? Av nån märklig anledning orkar jag tydligen inte hämta den ur skåpet, sätta fast slangen igen och börja dammsuga. Hade den stått framme hade de inte varit nåt problem. Är verkligen i behov av en sväng, det ligger dammtussar stora som hus här. Vart fasen kommer allt ifrån? Det är tur att jag bor själv och slipper ha någon att ta hänsyn till..

Med bra musik i bakgrunden ska jag nog fixa det här. NU ska fan dammråttorna bort

Naturdiet, hiss eller diss?

Godmorgon!
Sitter här och dricker min morgondrink i form av naturdiet. Har hållt på med det ett tag nu (drygt två veckor), tillräckligt länge för att kunna uttala mig om det och jag kan säga såhär; Det funkar inte alls, det är bara båg. Nu har inte jag bytt ut alla tre måltider visserligen, har bytt ut två, men har svårt att tro att det skulle göra någon skillnad heller ärligt talat.
Man ska alltså rasa massor i vikt, jag har inte rört mig ett kilo och ja, jag är väldigt besviken. Jag hade ju sett framför mig hur kilona bara skulle rasa av mig. Nu är det ju förstås inte så att jag är överviktig, kilona försvinner ju då tyvärr inte lika lätt har jag märkt.
Dock är den bra till två saker och den ena är väl det den är helt enkelt, en måltidsersättning. Jag är nämligen otroligt dålig på att äta regelbundet. Äter tex aldrig frukost och nästan aldrig lunch. Otast blir det bara en måltid per dag vilket inte är bra, så just av den anledningen håller jag fortfarande på med det.
Andra positiva är att jag inte längre har något som helst godissug, jag kan gå förbi godishyllan och det rör mig inte i ryggen. Ni anar inte hur mycket godis, bullar och skit jag tackat nej till under de här veckorna. Det känns märkligt, dock har jag lovat mig själv att jag får äta på helgerna om jag vill.

Det här inlägget som va tänkt att bli negativt blev trots allt ganska positivt i slutändan,så jag kan väl rekommendera naturdiet om ni har samma matproblem som jag eller om ni vill tappa godissuget, men vill ni gå ner i vikt borde ni absolut välja något annat för som sagt har jag inte rört mig på vågen..

Jag i djungeln?

Fyfan! Tittar ni på kändisdjungeln? Usch, jag sitter här hemma och svettas en hel pool i soffan. Tänk om jag hade varit med? Det hade blivit en succé och en hetsjakt varje vecka för att se till att jag skulle göra alla uppdrag. Jag är nämligen livrädd för kryp i alla dess former, vilken tv jag hade gjort för de hemma i tvsoffan.
Såg ni när de släppte ner gräshoppan till han i den där huvudburen? Shit.. Jag hade inte klarat en sekund. Den var ju enormt stor. Tänk om den skulle börja hoppa i panik där inne..
Antagligen skulle jag ha skrikit så jag hade fått in en munfull larver.
Som idag tex, var ute i skogen med Anna och hennes familj. Stod och rensade lite skit på Anna, hon trodde jag rensade djur. Medan hon frågar det upptäcker jag en enorm spindel som kryper på mig och jag får panik och slår på henne och försöker stamma fram att det kryper en spindel på mig, varav hon tror att jag skämtar.. what? Den hade nästan hamnat i håret (!!) innan Micke fattade läget och plockade bort den.
Som sagt, jag är en stadsmänniska. Om "djuren" håller sig borta från mig är jag mer än nöjd!

Vem ska jag ta?

Vad är det med vampyrer egentligen? Det är nog sant att de har otrolig inverkan på människor. Jag smälter lite absolut. Frågan är vem jag ska välja?
Edward Cullen?
eller
Bill?

Tror numera jag väljer Bill. Han ser så erfaren och världsvan ut och fruktansvärt het god damn it, eller får man välja båda två? Det får man va?

Introduktion

Hello!
Just nu står en gryta med kyckling och curry och puttrar i köket. Luktar förjävla gott! Receptet kommer direkt ifrån mitt huvud och det brukar ju bli suveränt när jag lagar mat så inte konstigt det luktar gudomligt ;);)
Idag hade vi introduktion till kursen för läkemedelsräkning, iih inte lätt alls. Det är rätt (väldigt!!) läskigt när de pratar om hur mycket fel det blivit med mediciner som getts fel, i fel dos osv som lett till att patienter dött. Det dör fler inom sjukvården pga slarv än det dör folk i allmänna olyckor per år. Man har ett jävla ansvar på sina axlar, väldigt lätt hänt att göra fel som nyexaminerad då man inte ser "rimligheten" på samma sätt som en erfaren. Läskigt som sagt. Därför ska jag och Anna ta två heldagar & plugga (tenta 25:e) Det här är en av de viktigaste delarna i utbildningen enligt mig och det måste sitta..

Det är oerhört irriterande när personer inte svarar på mail förresten. Om man inte vet så svarar man väl det då i stället för att strunta i att höra av sig? Det kan bli svårt att planera andra saker när man inte vet hur det blir med jobb osv, men eftersom ingen hört av sig tar jag för givet att det inte blir nåt, därför planerar jag nu :)

Vad tror de om folk?

Skulle behöva nån som kom hit och höll upp mitt huvud. Sitter här, alldeles nermosad i soffan, med huvet på bröstet och är verkligen hur seg som helst!
Kollar runt på blocket som är ett grymt bra tidsfördriv. Vissa annonser är helt sjuka. de som sätter ut annonserna måste tro att alla andra är helt puckade i huvet?! Tex är de någon som försöker sälja en lägenhet i min förra förening för 220 000, HAHA. Lycka till! Tänk om någon stackare är så dum att den skulle köpa den. Snacka om misslyckat på alla sätt och vis. Lägenheterna är absolut inte värda så mycket, tror knappast ens att man kan få 50 för dem ärligt talat? Vafan jag köpte en i princip helt nyrenoverad lägenhet i den BRA föreningen i samma område med nya vitvaror, spis, diskmaskin, fläkt osv för 130. Så vill de ha 220 för en DÄR, fyfan vad roande! Den såg inte ens särskilt fin ut, måste vara ett skämt?

Ska fortsätta kolla vidare nu på störda annonser innan jag åker och handlar sushi! mmmh...

Anmäld till nästa tenta

Hellu! drömde i natt att min BUS hade blivit svinfläckig, och det hade jag gått omkring med hur länge som helst innan jag upptäckte det.. Huu! Tack och lov stämde det ju inte..
Idag är jag på mycket gott humör, har nämligen lovat mig själv att jag ska få köpa sushi ikväll. Åh, jag har längtat hela förmiddagen. Börjar inte idol ikväll dessutom? Älskar att alla bra program börjar på hösten, det är mysigt som sjutton att ha något att se fram emot nästan varje kväll.

Har anmält mig till tentan för läkemedelsräkning nu också. Kollade just på en gammal tenta och herregud, jag har verkligen glömt hur man räknar. Det är ju inte så att det är flera årtionden sen jag slutade skolan, men allt är som bortblåst. Har alltid haft lite svårt för lästal, men brukar komma in i det när jag väl börjat räkna och förstå. Nu kände jag dock att hela texten bestod av ?? ?? ??

Roligaste kvällen på länge!

Åh, jag har haft den roligaste kvällen på länge.. Har nämligen varit på buggkurs i 1½ timme. Idag var första gången av 6. Var så otroligt kul verkligen. Längtar som en galning tills nästa måndag, men samtidigt vill jag att det ska gå sakta så det inte tar slut! Nej, det var verkligen jättekul det här, dock har jag superont nu. Höll på att inte ta mig uppför och nerför trapporna, men några elaka leder ska inte få hindra mig från att göra saker jag tycker är roligt. Då är det värt att hasa sig fram ett par dagar, för kul var det verkligen!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! =)

Jobba eller inte jobba, det är frågan

Såg precis att vi bara behöver in till uni två dagar den här veckan, fyfan vad skönt! Börjar dock inse mer och mer vad onödigt det var att köpa busskort den här månaden. Har dessutom bara åkt med bussen två gånger trots kortet. Nästa månad ska vi antagligen börja samåka i stället. Är så trött på den där bussen. Det gick kanonbra första terminen men nu står den mig upp i halsen. Alltid är den smockfull och man får inte åka hem när man slutar vilket brukar sluta med att man kommer hem nästan en timme senare än man skulle ha gjort om man åkt bil. Jag är lite bekväm av mig så ;)

Jag står fortfarande i valet och kvalet om jag ska be om jobb och ställe nu till veckan. Kan inte bestämma mig. Vill jag? Vill jag inte? Det är konstigt hur man kan älska pengar, men vara tveksam till jobb. Det är ju såå mycket skönare att vara ledig.. men vafan, jag är ju ledig fem dagar? Kan ju jobba torsdag, fredag och ändå få helgen ledig. (annars fyra dagar ledig på raken, hur gött låter inte det?!)

Kanske man ska ta fram kameran igen?

Fan, måste börja fota lite igen. Har inte tagit ett normalt kort på evigheter, blir ju lite trist med en blogg med enbart text (eller knappt det ens..?)

Igår åt jag svenska kräftor. Har aldrig gjort det förut och gud vad gott det var. Man kände verkligen skillnaden i färskhet och ja ALLT.. Tyvärr är det ju väldigt mycket dyrare med svenska, runt 400kr/kilo och jag tycker absolut inte att det är värt det! Dock köpte jag mina för specialprice. 170 kr (1,3 kilo) Aldrig jag skulle betala 400.
Plockade en del svamp igår med. Nu börjar det komma en hel del..

Skrev ju att jag skulle springa igår, gick ju inte såklart. Kan knappt gå, jag har så ont. Känns som att både knä och fotleder ska gå av i varje steg. Kanske inte så konstigt att man går omkring och är sur ständigt när ens liv och kropp är som en pensionärs? Har ju nästan ont i varje led, höfter (haft i många, många år), knän (har gått från och till, nu har det varit konstant ett tag) fotleder (ny i familjen) handleder (haft i flera år nu) ryggen (haft ett tag, lite från och till) Har ju dock lite leder kvar som fortfarande funkar som de ska, alltid bra :O

Bära eller brista

Idag vaknade jag faktiskt upp och kände mig lite piggare och lite gladare. Det känns bra. Måste försöka skärpa mig. Det är ju inte andras fel att jag mår dåligt. Det är konstigt det där hur man verkligen går och muckar gräl med allt och alla när man inte mår bra, eller det kanske bara är jag som är sån?

Knäna är fortfarande inte bra (!!), tror dock att jag ändå ska försöka ta nåt varv på spåret ikväll. Funkar det inte alls får jag väl powerwalka i stället, men jag känner att jag vill ut och röra på mig..

Onsdag vore ju inte fel

Jag kan knappt vänta tills onsdag så jag får se true blood igen.. Oh de är det här jag hat-älskar med bra serier. Det har sin charm att vänta en vecka på ett nytt avsnitt men samtidigt vill jag bara ladda hem alla och slippa våndas. Funderade förut på att beställa hem böckerna, men sen såg jag att bara en var översatt till svenska och jag tänker inte läsa en bok på engelska och missa hälften av handlingen även om jag läst att de svenska ska ha den sämsta översättningen ever?!
-
Idag klippte jag ner Tuva. Hon ser rätt dum ut nu faktiskt, men jag var tvungen. Puffarna får en fruktansvärd päls runt 1-1,5 år och hennes var total katastrof. Hela hunden var en enda stor tova som inte gick att reda ut. Nu killar dock svansen i röven på henne så hon beter sig otroligt underligt!

helbitchen Nathalie

Min blogg är helt fucked up. Har inte kunnat logga in och när jag väl kan logga in syns inte mina senaste inlägg eller nya kommentarer, så har du kommenterar nåt vettigt och jag inte har svarat så vet du varför..

Idag är jag ledig. Vi har ett supergött schema den här terminen! Ja, än så länge i alla fall. Snart är det dags för läkemedelsräkning, jag är ju inget snille på matte precis. Kommer bli svårt, det jävligaste är ju att vi dessutom måste ha 100% rätt på tentorna..

I helgen skulle jag egentligen ha jobbat, men för tillfället har jag inget jobb. Sa att jag dessutom inte ville bli utplacerad i helgen, känns som att jag måste smälta lite grejer först. Blir skönt att vara ledig. Senaste tiden har varit så jobbig. Av nån anledning mår jag inte bra, har pendlade feber, enorm trötthet och sjukt ont i mina leder. I vissa leder har jag haft ont i flera år. Börjar bli påfrestande och givetvis blir man ju lite orolig.
Handleden kan jag lösa med handledsstöd, men vad gör man med knäna? Gör ont att gå.. Dessutom blir jag på enormt dåligt humör av det här, jag vill inte vara dum och jävligt, men det bara kommer. Jobbigt att vara en helbitch (förut var jag bara en halv enligt facebook, men de lär ju ska ha ändrats)

Nu måste jag snart shoppa

Åh jag är så halvsjuk. Halvsjuk ja, som vanligt med andra ord? Idag har dagen tex spenderats tillsammans med en mycket trevlig migrän. Förkyld är jag med, så förkyld att jag tydligen snarkar numera när jag sover?! usch..
Var nere på stan en sväng imorse med Anna. Hade tankarna inställda på att shoppa ett par jeans eller två, men inte hittade jag några, eller jag hittade snygga men de var så grymt hängiga mellan benen. Inte snyggt!
Ingenting annat hittade jag heller, känner att min grymma shoppingabstinens inte gillade det. Måste shoppa! Synd att H&M i Karlskoga inte har nåt utbud gällande jeans (eller nåt annat heller för den delen?!)

Bussen går tjugo i sju imorgon, kanske att jag ska sova?

RSS 2.0