Äntligen!!!

Åh, jag kan äntligen andas ut. Den värsta migränen har släppt, tack och lov! Den här dagen har varit vidrig, jag hade verkligen sett fram emot att få va ledig en hel dag utan att behöva stressa och oroa mig över skola/jobb, så vaknar jag med huvudvärk. Visst är det toppen?
Har nyss ätit sushi, kände att jag behövde få i mig något då jag inte klarat av att så mycket idag och vad passar då bättre? Sushi är något av det godaste som finns i matväg. Finns så många som äcklar sig över det, men oftast visar det sig att de inte ens provat, bara låter att det "låter äckligt", tss..

Kommer ett litet spartips här sen (om jag inte somnar med datorn bredvid mig vill säga och det är inte alldeles omöjligt)

Dåligt med uppdateringar i bloggar idag och dåligt med besökare med för den delen, menar ni att ni är ute och gör roliga saker eller?

alltid sjuk

Fan vad jag mår dåligt.. Har äntligen lyckats pallra mig upp i åtminstonde sittande ställning från att ha sovit hela dagen. Huvudvärken och illamåendet blev bara värre under förmiddagen och lunchen, jag har försökt stänga den hemska solen ute genom att sova med täcket över huvudet. Jag har gråtit för att jag har haft så ont, men då blev det givetvis värre så det var bara att skärpa till sig. Huvudvärk måste vara det värsta som finns, finns ju ingenting att göra åt det mer än att vänta. Verkligen ingenting som hjälper. Jag har ätit migränmedicin, panodil, alvedon, men jag har fortfarande minst lika ont. Jag känner mig fruktansvärd desperat, liten och hjälplös.. Det värsta är att jag dessutom hostar, inte precis så att det lindrar huvudvärken..
Nu tänker säkert de flesta som läser min blogg att jag alltid är sjuk och ja.. Det stämmer ju. Säkert många som irriterar sig också och då är vi i så fall två, jag hatar det här!! Kan jag aldrig få vara helt frisk? Är det så mycket begärt? Vad är det egentligen för fel på mig? :(

Jag skulle ju ha grillat med Sanna idag, tur att det finns fler dagar i alla fall. Förlåt gumman, vi får ta det snart =)

Gräns vid halv tio iaf?

Äntligen har jag kommit på ett bot mot alla jädra morgonringare. Fan folk börjar ärligt ringa åtta på morgonen, det är så respektlöst! Fan jag är ledig och vill inte bli störd, bara för att ni jobbar eller inte kan sova så är det inte okej att ringa så tidigt. Nu har jag som sagt kommit på ett smart sätt, jag sätter ju givetvis på ljudlös utan vibrator. Det har jag aldrig tänkt på tidigare. Gud vad skönt det var att vakna av mig själv och se att det givetvis var missade samtal, men att jag inte vaknat av dem!!

Dock vaknade jag med huvudvärk, sitter och kisar här. Kanske dags att prova min migränmedicin. Jag har varit väldigt försiktig med den eftersom den var så jävla dyr, men jag får använda den med andakt helt enkelt och hoppas vid gudarna att den hjälper

hosta

Jag hostar snart upp mina lungor tror jag. Förkylningen har gått ner i halsen nu, känns som en luftrörskatarr. Satt faktiskt och hostade mig igenom hela tentan, tog i ordentligt också, ingen idé att hålla på och mesa...

Det vart vietnamesiskt förut, som jag misstänkte. Mamma gick faktiskt först med på att äta thai, men så kom jag på, när jag hade somnat till i soffan, att det är ju stängt mellan 15-18 så då var de bara att ta viet dragon. Var mycket gott, åt räkor med chili. Extra stark tog jag dessutom, men de var ingen värst fräs i ändå, till efterrätt tog jag friterat päron, visste inte att det fanns men gott var det. Förutom att jag inte gillar friteringen (åt så mycket friterade räkor en gång så jag var en millimeter från att spy..)

Nu väntar jag på att min älskade Sanna ska höra av sig så ska vi gå ut och gå. långsamt... med tanke på min förskräckliga hosta

en till tenta avklarad

Nu är jag hemma, tentan gick väldigt fort att göra och vet ni vad? De gick bra, riktigt bra, men det törs jag knappt säga. Vore ju riktigt pinsamt om man gått runt och berättat hur bra det gick och sen får underkänt. Vi säger att det kändes okej då helt enkelt..
Nu är jag HELT ledig från skolan och allt vad plugg heter i fyra underbara dagar. Så himla skönt att kunna göra vad jag vill utan att ha ångest över att jag inte pluggar. Finns så mycket jag måste göra, städa tex, så såna roliga saker ska jag ägna mig åt.

Senare idag ska mamma bjuda på mat för att fira att jag klarade förra tentan, gud vad bra! Lär ska få mycket gratis mat om det fortsätter i den här takten i skolan. Vet inte riktigt vart vi ska gå än. Vietnamesiskt, Thai eller Kina? Det är frågan det.. Kinamat är jag trött på så det kan jag sålla bort på en gång och mamma kommer antagligen vägra äta thai (trots att det är jag som ska bli firad !!).. så jag antar att det blir vietnamesiskt..

Imorgon är det dags

Kommer man alltid vara såhär nervös inför tentor, eller vänjer man sig? Idag gick det faktiskt rätt bra att plugga, så jag håller min tumme väldigt hårt för att det kommer gå vägen imorgon. Som jag sagt förut har jag väldigt höga krav på mig själv och jag hoppas innerligt på ett bra resultat. Den här gången är jag dock väldigt nöjd om jag får ett halvt poäng över G, jag vill gärna ha alla rätt men jag tror jag lägger ribban lågt den här gången..
Jag hatar att behöva va nervös över natten, lär inte ska sova mycket i natt inte.. Dumt att vara nervös egentligen, man kan ju inte göra mer än sitt bästa i alla fall och jag har faktiskt pluggat så mycket jag kan. Jag hoppas att ni alla håller tummen hårt för mig, bara en tumme annars betyder det visst otur..
Godnatt!

tentaplugg

Idag är det hårt tentaplugg som gäller för imorgon gäller det. Just nu sitter vi och kollar upp saker vi inte kan (det vill säga typ allt?) Efter tentan är vi lediga fram till måndag då vi börjar med ny kurs. Den kursen ska vara ännu svårare (känns inte möjligt, hur ska det här sluta?) 90% fick underkänt i den kursen på senaste tentan. Det känns ju väldigt positivt och uppfriskande ;)

Lite Robinson såhär i efterhand

Hej babes.. Har ni haft en bra dag? Själv har jag legat hemma i nåt migränliknande skit. Efter att jag hade kräkts kände jag mig bara sämre och sämre så jag har mest legat i soffan och sovit. Kollade på LOST från förra veckan som jag hade spelat in eftersom jag inte var hemma och hade tid att titta då. Såg även på senaste avsnittet av robinson lite i efterhand. Eftersom jag starkt hejar på Jarmo var det riktigt kul att han fick immuniteten, men jag kan inte förstå varför folket inte valde att skicka hem Christian, det är ju han som ställer till att osämja med sitt skitsnack och låga beteende. Jag vet inte om det är så att tv vinklar det så att han hela tiden verkar otrevlig, på ett sätt hoppas jag nästan det.. Vore grymt tragiskt om han är såndär på riktigt. Vad tycker ni om honom?

fyfan vad jag är irriterad

Att städa hemma hos mig är fan ett heldagsjobb, jag kan det här med att stöka till. Ser fan ut som en svinstia här hemma, saker överallt. Lyckades även, för en stund sen, spy upp min smoothie som jag avnjöt lite tidgare imorse. Hittade nämligen en gömma som katterna använt som toalett, de där hade ju göttat till sig och ni kanske kan tänka er hur gott det luktade. Det var en riktigt bedrövlig stank så jag fick inte behålla min goda jordgubbssmoothie. Trevligt att de hade satt sig i alla möjliga skrymsler och vrår som man vanligtvis inte upptäcker annat än när man storstädar. Jag vill bara tipsa alla om att INTE skaffa innekatt, katter är inte gjorda för att va inne och börjar efter ett tag protestera genom trevligheter som att t.ex kissa lite varstans. Det här var andra gången jag upplevde detta fenomen, fattar inte ens varför jag skaffade katter ytterligare en gång, tycker inte ens om katter. De är korkade, opersonliga djur, usch!

Man kan lätt misstänka på mina senaste inlägg att jag är lite irriterad kanske, har varit lite för mycket på senare tid och tyvärr kommer det inte bli bättre, snarare mycket, mycket värre. Vafan har jag gett mig in på? Jag har lust att bara ställa mig och skrika rakt ut och möjligtvis även sparka på något.....

solig morgon i alla fall

Godmorgon, vaknade av telefonen lite efter åtta (inte comhem;P), nej den här gången var det vår vikarieanskaffare på kommunen. Vissa är förjävla bra förhandlare alltså, jag hade planerat med mig själv vad jag skulle säga, att jag nog troligtvis inte orkar plugga heltid och samtidigt jobba, men nu sitter jag här med en rad på schemat ändå.. ja vad säger man ;)

Just nu är jag förjäkla trött, det värker i ansiktet för att jag är så trött och ja, g orkar inte tänka snabbt. Ska snart tvinga upp mig och gå ut och gå, men fan vad det tar emot. Helst av allt vill jag bara sovamen med tanke på att klockan är kvart i tio kan det ju tyckas lite dumt. Vill någon komma och bära upp mig? VA?

Com hem!

Någon här som råkar jobba som säljare för comhem? I så fall vill jag personligen (eller ja, skriftligt då) att snälla dra åt helvete och sluta med er telefonterror. Ni ringer och ringer, helger, vardagar, kvällar, konstigt att ni inte börjat ringa på nätterna också? Fattar ni inte att jag inte tänker svara? Jag skiter i era förbannade erbjudanden och jag tänker fortsätta trycka bort era jävla samtal. Ni står mig upp i halsen. Besvära er inte, vill jag ha något av er så ringer JAG er. Fattar ni? Bra, för jag kommer i vilket fall som helst fortsätta dissa er.

fasen då

Hej..
Idag gick det lite lättare med pluggandet, nu skulle jag bara vilja gå bakåt i tiden, så att jag kan det jag kan fast det skulle va MINST en vecka kvar till tentan. Har kollat lite smått på schemat inför nästa kurs, de flesta dagar går vi från 8-17, det är ju helt sjukt, när ska man då hinna plugga? Så vill de att jag ska jobba varann helg, det är ju helt omöjligt inser jag nu. Helgerna kommer va min enda tid till pluggande och så ska jag alltså jobba? Nej, det går inte.. Jag har ju inte valt en utbildning för att sen strunta i den, fast fan... Jag behöver pengarna. Finns det en chans att jag kan kombinera? Är jag så strong? Vad tusan ska jag göra? Ska jag kanske kräva en rejäl löneökning och sen be till en högre makt? ;)

hallå, stoppa tåget

Ibland far det mycket tankar runt i mitt huvud. Jag har svårt för när det blir för mycket runt omkring, när jag inte riktigt vet hur jag ska handskas med saker och ting på bästa sätt.. Ikväll har jag varit otroligt rastlös och orolig. Har riktigt velat hoppa ur skinnet stundtals. Det är en hel del som besvärar mig. Med pluggandet går det inte alls bra just nu, jag sliter med mikrobiologin, vet inte vad som är fel men det går absolut inte alls, det gör mig enormt frustrerad och jag undrar verkligen hur de tänker när de lägger så mycket på så kort tid?
Dessutom vill min chef och andra att jag ska jobba varann helg, schemalagt hädanefter. Jag har dubbla tankar om det här. Till en början tyckte jag det lät väldigt bra, det vill säga innan jag hann tänka efter. Jag vet inte alls hur det kommer se ut senare i skolan, hur svårt det kommer bli eller något. Som jag sagt förut har jag VALT att jag ska plugga i tre år för att bli en bra sjuksköterska. För att bli en bra sjuksköterska krävs mycket tid och även en hel del lugn och ro för att låta allting sjunka in. Jag vill absolut inte att det ska hamna i kläm och frågan är om jag verkligen orkar plugga heltid och sen jobba helger. Hur kommer jag må? Orkar jag? Är det värt det? Det är bra på det sättet att jag halar in lite pengar utöver de fjuttiga 7800 i månaden man får av CSN. Helst av vill jag fortsätta vara timvikarie, hoppa in när jag känner att jag orkar och har lust, när jag sa det lovade de mig att jag till 100% skulle få säga till om jag inte orkar/har mycket i skolan osv, så skulle de fixa bort just de turerna, men jag vet inte. Får ärligt talat panikkänslor. Det kommer säkerligen sluta med att jag ger upp pluggandet eller att jag bryter ihop fullständigt. Tänk så länge jag har velat bli sjuksköterska, klarar jag av det här?

Varför måste jag vara så jävla eftertraktad? ;)

varm fin dag

Vilken underbar dag vi har idag. Över 20 grader i skuggan. Tyvärr pluggar jag ju, men vi har i alla fall suttit i solen mest hela dagen. Det går verkligen dåligt med pluggandet, om ni visste hur mycket det är skulle ni förstå. Det går nog att lära sig riktigt bra om vi fick MER tid. Jag har funderingar på att faktiskt avanmäla mig ifrån tentan och i stället fokusera på att klara den i augusti för hur kul kommer det kännas att inte kunna svara på ens hälften av frågorna?

Så gött ute så de är inte klokt =)
Vad har alla gjort i det fina vädret?

Thai-lunch

Det vart inget lunede. I stället åkte vi till thai-restaurangen och åt deras buffé. Det var riktigt gott, förutom att jag vart så mätt, redan efter en portion. Det är ju inte bra, man vill ju äta ordentligt, så man betalat mindre än vad man ätit för. Fick därför trycka i mig en extra omgång.
Vi åkte en sväng till Ö&B med, jag köpte massor med nödvändigt ont.. Sjukt billigt med schampoo.. Köpte en megastor herbal för bara 25 kronor. I vanliga fall kostar ju fan en såndär liten flaska 30 kronor och nu fick jag en flaska som är dubbelt så stor för mindre pengar. Köpte även ett set med nagelsax och massa annat, det var en grej med jag inte alls vet vad det var, kan vara en ögonbrynstrimmer. Drog med den fram och tillbaka och visst försvann det lite ögonbryn.
Det är faktiskt super att Ö&B kommit hit, åkte faktiskt dit ikväll också. Tre gånger på två dagar, de är fan inte dåligt. Kanske ska söka stamkundskort..

Har fortfarande väldigt ont i ryggen och magen. Gör ont när jag andas in och ut, när jag går och när jag tar på magen. Har varit spyfärdig flera gånger. Det är som ett konstant tryck och jag misstänker njursten, en liten sådan. Jag hoppas på att kunna sova i natt. Natten till idag var väl sådär, vaknade flera gånger av att jag låg och gnällde. Blir galen..

Fika =)

Sådär. nu är jag i ordninggjord och klar. Nu är egentligen frågan bara hur pass varmt det är ute, vore kul att använda sina nya gladiatorsandaler, men det är väl lite att ta i kanske? Kom ju även över ett par nya tygskor igår.. Ni skulle förresten ha sett kön till Ö&B som öppnade igår, jisses! Tror fan hela Karlskoga var där..

Nu måste jag skynda mig, kom på att jag ju måste lämna Tuva hos mamma också. Hoppas ni får en bra dag idag!

underbart väder, hela helgen

Godmorgon, jag har vart uppe ett tag men inte orkat skriva nåt. Jag har haft jätteont i magen i natt och har det fortfarande. Att andas in och ut gör väldigt ont, sen kan jag ju knappt röra vid magen heller?
Jaja, nog om det.. Hela helgen ska bli totalt strålande med uppåt 20 grader, visst vore det underbart att sitta ute i solen med någon trevlig dricka och samtidigt känna lukten av nygrillad flintastek och färsk gurka? Det hade jag ju kunnat göra om de inte var så att jag har en stor, enorm tenta på onsdag. Den är så jädra svår så jag snart inte har nåt hår kvar på skallen.
Nu ska jag dock snart gå ut med Tuva och vid halv tolv kommer min gamla arbetskamrat och hämtar mig, nu röstar jag på lunedet mer än någonsin.. Ska bli härligt att sitta ute och bara njuta, utan att ha en miljon böcker uppslagna framför sig.

Sen...sen ska jag ju givetvis till Anna och... ja..plugga ......

trött

Äntligen ligger jag i min underbara säng, dock med jordens värk i rygg och mage, IGEN. Har haft mer eller mindre ont hela dagen. Mår väldigt illa och det gör riktigt ont när jag rör vid magen. Fan, det var längesen jag vaknade en morgon och mådde helt bra, ni anar inte vad trött jag är på det här. Trött på att vara en jäkla gnällspik. Förlåt alla i min närhet för att jag gnäller så mycket jämt..

Det ska bli så himla skönt att få sova, dessutom får jag ju sova ut imorgon. Jag ska verkligen försöka undvika att bli stressad imorgonbitti, ska bara ligga kvar och gå upp när jag blir pigg utan några som helst krav. Klockan halv tolv hämtar en gammal arbetskamrat upp mig, vi ska fika och skvallra, dock har vi för tillfället ingenting att skvallra om, ingen av oss har nåt nytt skvaller om det vi vanligtvis pratar om. Får se vart vi tar vägen, är det fint väder är ju lunedet mycket trevligt :) Jag ska gifta mig i lunedet när (om!) den dagen kommer. Det är ett av de finaste ställen vi har..
Godnatt!

Mobila bredbandet =)

Nu sitter jag här och surfar på mitt nya mobila bredband faktiskt, gud vad smidigt det funkar :) Satt och funderade här över hur snabbt utvecklingen har gått på bara några år. Helt otroligt. Tänk när en dator tog upp ett helt rum och internet inte ens var i tankarna tex, nu sitter vi med en liten 8,5" dator som vi kan ha med oss överallt och surfa precis vart vi vill tack vare mobilt bredband. Visst är det otroligt?
I sommar ska i alla fall jag sitta mycket ute i parken tillsammans med min lilla dator och mitt mobila och gotta mig =)

Förresten hade jag en väldig tur, precis efter att jag beställt mitt bredband höjde de priset till 219 i månaden, men jag har givetvis det jag beställde för =)

Nu ska jag och Anna fara till ÖB som öppnar idag. Jag ska även leta skor på skokanonen. Behöver nya tygskor eftersom jag fick slänga mina älskade pga kattjävlarna.. Vid två sen jobbar jag. Det känns som att jag har ett litet hektiskt schema för tillfället..

ut och irra

Nu ska jag strax åka och hämta upp en tjej som jag inte har någon aning om vem det är och jag vet dessutom inte exakt vart jag ska hämta henne. Spännande kan det bli..
Hejdå, hörs ikväll

promenad, lunch och jobb

Dagen får inleda med en promenad tillsammans med Mia. Vill veta hur vädret är.. Är det varmt tro? Känner inte för att frysa och jag känner inte för att svettas.
Vi ska även passa på att luncha på salladsbaren, blir perfekt innan jag åker till jobbet. Egentligen kan jag inte jobba idag och inte heller imorgon, men vad gör man.. Tycker det är svårt att säga nej, men jag måste börja med det nu. Jag har valt att studera, jag har tagit lån jag VILL och SKA bli sjuksköterska. Jag kan inte sumpa utbildningen för ett extrajobb, men just nu känns det tyvärr som att utbildningen hamnar i kläm och så får det absolut inte bli och det ska bli ändring på det, det lovar jag mig själv.. Det värsta är att det är problem med personal därborta i och med att cirka tio nya assistenter ska anställas, men bara för det är det inte okej att skriva upp mitt namn utan att ens fråga och sen säga att allting är fixat, som några där hade gjort till den här helgen. Tack och lov att jag såg det! Skolan ska gå först!

Nej nu ska jag klä på mig och gå ut.. Vi hörs nog senare om jag hinner!

Godnatt vänner

Nu ska jag slänga mig i säng, har sovmorgon (på riktigt!) imorgon. Äntligen säger jag bara.. Höll på att glömma kvar larmet på mobilen. Är man i vanliga fall desperat efter mer sömn när klockan ringer är man absolut superpigg när man inte måste upp. Visst är det konstigt? Tyvärr alldeles för vanligt förekommande.. Anders hotade med att ringa imornbitti, bara för att väcka mig! Taskigt va? Jag har därför satt telefonen på ljudlöst och noggrannt paketerat in den i täcket så det inte ska vibrera störande. Inte för att jag tror att han törs ringa men ifall, lika bra att vara förberedd på allt..

Ska fan ha i linserna imorn också, jag hinner ju det. Det värsta med dem är ju att jag ser så himla dåligt med dem i. Blir jättesuddigt. Ungefär som när man har fått någon form av olja i ögonen. Går det över? När ska jag lära mig att jag inte ska beställa saker som är besvärliga? Jag har inget tålamod alls, fatta hur ansträngande och frustrerande det då är att stå där, försöka behålla lugnet, samtidigt som jag petar linsen in och ut i ögat utan att det händer nåt. Nej den sitter demonstrativt kvar på fingret, vad har den för problem?

Glöm inte att du får 10% rabatt om du uppger BRACY när du beställer armband på bracy.se

Gillar du armband?

Gillar du armband? Bracy.se är Sveriges ledande armbandsshop med ett mycket trevligt och lagom stort utbud. Det finns något som passar alla! Det bästa av allt, enligt mig, är kategorin Bracy´s änglar där kända ansikten designar armband till förmåner för olika hjälporganisationer/forskningar. Min personliga favorit är Lotta Grays, då cancerfonden är något jag brinner starkt för..

Riktigt fint armband som det dessutom är rea på just nu, 179:-...
Ange koden: BRACY när du handlar så dår du just nu 10% rabatt av mig

Klicka dig vidare till Bracy.se! 


I made it

Jag måste ha dålig uppfattning om saker och ting.. Idag vi fick vi tillbaka tentan, och jag hade mer än 30... 30 (!!!!) poäng över godkänt gränsen. Fick 91,5 av 120! Inte så dåligt! Surt var dock att jag återigen nosade på VG. Bara 4,5 poäng ifrån. Det är frustrerande ska ni veta, var ju likadant på förra tentan, men då var jag ett sketet poäng ifrån, men jag är nöjd så missförstå mig rätt, dock måste jag sänka mina krav på mig själv. Jag mår inte bra av att vilja ha alla rätt, för det kommer jag ju aldrig få. Det känns i alla fall enormt skönt att jag klarade den, jag var ju orolig som sagt. Är jag inte duktig? Jag är glad!

Godmorgon

Idag vart de en timmes "sovmorgon".. Känns ju som rena eftermiddan de här efter att ha gått upp halv sex varje morgon. Ni som frivilligt går upp så tidigt, alltid, hur tänker ni egentligen? Jag vaknade förresten bredvid datorn nu i morse, hade somnat medan jag höll på med den igårkväll. Stackars mig som är så trött!
Nu ska jag snart gå iväg till bussen och jag ska inte glömma labbrocken, idag ska vi nämligen odla bakterier. Jag tycker det ska bli riktigt spännande faktiskt att se vad jag har i halsen och näsan.. Perfekt att jag har tjockt gult slem dagen till ära ;) Jag är ju förkyld för det mesta som ni kanske vet, men just nu misstänker jag allergi..
Hörs sen

trött? jag?

Jag är så trött.. otroligt sleten med för den delen. Imorgon blir det den sjätte dagen i rad som jag går upp halv sex. Tänk om jag bara kunde få sova imorgon, höjden av njutning hade det varit, men nej! Här ska jobbas och stå i. Känner mig som super-woman just nu, en aningen trött sådan förstås..

Jag lyckades i alla fall faktiskt fixa med datorn till slut, ibland är jag fan ett geni alltså. Det känns riktigt bra när man lyckas lösa saker helt på egen hand. Blir nästan lite stolt till och med ;) Nåt jag däremot inte är stolt över, om man nu ska ta upp något dåligt, är att jag pluggar förjävla uselt. Den här kursen är urtråkig, eller nej det är den inte, men den är så svår så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vart jag ska börja läsa för den delen. Varför kan det inte räcka med max fem vardera av bakterier, parasiter, virus osv? MÅSTE vi lära oss en 30 st av avrje sort? Ja, tydligen!

Nej, hörrni! Nu ska jag dra på en film och ladda inför en ny jobbdag. Kvart över sex åker jag mot Örebro. Hårda bud i mellerud. Godnatt! =)

armband

De här två tjusiga köpte jag igår på H&M..

Frågan är ju varför jag aldrig använder armband? Det är ju toksnyggt och fräschar upp vilken sketen gammal tröja som helst!

Vilket mobilt bredband?

Fick tips om vad felet med datorn kan vara (att jag inte kan komma ut på det trådlösa nätverket) Något med WEP och WPA, jag vet att jag fick välja mellan dessa två i nåt sammanhang och då valde jag WEP. Nu kan jag inte ens hitta den inställningen. Hittade dock ett annat tips där man manuellt kan lägga till ett nätverk och där välja att fylla i lösen osv, men nu är det ju som så att han jag köpte datorn av har låst alla de funktionerna för mig. De ligger under admin-användaren som jag inte fick lösenordet till.. Har precis skickat iväg ett sms här så jag hoppas han hör av sig snart. Inte speciellt skoj att inte komma åt alla funktioner..
Nu ska jag beställa mobilt bredband, om jag bara ska surfa ett fåtal gånger med det, klarar jag mig då på max 1 GB/månad? Jag vet inte alls hur mycket det är, vad jag ska jämföra med och vad det motsvarar?
Sen är ju frågan,ska man ta ett abonnemang med lite dyrare månadskostnad (189:-) och då få tre fria månader + modemet och minneskort för 0:- eller ska jag ta abonnemanget som kostar 99:- i månaden men då betala nästan 800 för modemet, inga fria månader? Tycker det känns lite för självklart, skulle behöva räkna på det. Slår vad om att man tjänar på det sista fast det inte känns så när jag läser om det...

VÄLKOMMEN sötnos

Titta, blir man inte helt till sig? Det är ju inte första gången jag ser dem, men ändå får de mig att le, varje gång. Så jäkla bedårande så det är inte klokt.


Är så nöjd, den är så liten. Dock har jag problem med att få den att funka på trådlösa nätverken. Någon som är bra på det här med datorer? Det kommer upp att det är begränsat nätverk och man kan inte nå internet. Kommer inte upp något alternativ alls om att skriva in lösen osv och inte heller hittar den några andra trådlösa nätverk. Visst är det skumt? Nån som vet?

Nu hälsar vi iaf nya bäbisen välkommen in i la familla

fika och shopping

Hellu! Jag skulle sova tidigt idag för jag ska upp hur tidigt som helst imorgonbitti. Ska jobba i Örebro i morgon så jag åker kvart över sex. Just nu känner jag för mig att grina en skvätt, jag längtar efter att få sova. Låter så fruktansvärt lat när jag säger sådär, men krafterna och orken sinar rättså fort. Jag vet inte hur länge jag orkar gå upp halv sex varje dag, som ni ser kan jag ju aldrig lägga mig i tid heller. Jaja..

Idag har jag fikat med Carro på som hemma, världens godaste (och dyraste med för den delen!!) clubtoast. MYCKET godare än föredetta Paris.
Jag shoppade även lite, det tyckte jag att jag var värd. Har varit en jäkel på att spara den här månaden. Hittade två tröjor på H&M, väldigt våriga och snygga. Köpte även två armband. Är inte så mycket för assesoarer egentligen, men det är inte klokt vad så lite kan göra så mycket. Kände mig otroligt snygg bara för att det glittrade lite runt handleden. Skokanonen tog vi en tur till med, nyöppnat idag. Inga fel på de skorna och inte priserna heller för den delen. Hittade ett par tygskor jag gillade som kostade 100:-, men av nån dum anledning vart jag sjukt snål och lämnade dem på hyllan. Jag ska tillbaka och köpa dem + deras snygga mörkbruna gladiatorsandaler. Fick ju slänga ett par skor idag och det kokar i mig. Gissa vad som hänt? Katterna hade suttit och pissat i dem, givetvis. Jag hatar de här äckliga katterna, jävla as!

en jädra uppdatering

Morsning!
Gud vad trött jag är, det ska bli så underbart att bara få krypa ner mellan lakanen, men innan jag stänger ned datorn tänkte jag blogga lite! Har pluggat med Anna idag och kvällen bjöd på en och annan överraskning som fick mig att kikna av skratt. Det är så skönt att skratta hysteriskt, jag älskar att ha roligt! Synd att jag inte kan dela med mig, men det var riktigt privat, inte ens jag skulle ju ha blivit varse, hoho!
Jag lovade att jobba lördag-söndag.. Jag som hade sett fram emot att få sova. Det är nämligen så att min brukaren har fått mertid (dvs dubbla assistans) och det är väldigt nytt så det finns givetvis inget folk och jag vill ju ställa upp även om det inte känns helt bra. Jag har ju så mycket att plugga på och snart tenta dessutom. Bara två veckor kvar och jag kan... Ingenting?! Tydligen räcker det med att folk kallar mig duktig för att jag ska smälta..
Imorgon ska jag kolla på en mini-laptop, en liten föreläsningsdator är tanken. Ska nog även skaffa mobilt bredband till den eftersom jag får lov att plugga på jobbet. Härligt va?

En ny jacka har jag.. Fejk-skinn från H&M...

Ser ni någon skillnad mellan dessa två bilder? (Förutom att jag är osminkad och inte alls speciellt glamourös på sista bilden, isch!)

Jobbigt det är när folk lyckas skapa en känsla inom en som gör att man ångrar att man är sig själv i vissa lägen. Vill bara ta tillbaka saker jag säger/har sagt, men samtidigt ser jag inget fel i det jag sagt. Vill bara att allt ska bli bra, nångång..

det var då ett himla krångel

Hade fått en avi när jag kom hem, mina färgade linser. I över en halvtimme slet jag. Men herregud, säger jag bara. Hade jag vetat att det skule va såhär omöjligt hade jag aldrig köpt dem ;) De bara vek sig de jävlarna eller så följde de med fingret ut på tillbakavägen. Ja, de var de jävligaste. Får ställa klockan tidigare imorn för att fortsätta mitt kämpande. Jag kan ju inte ha beställt dem förgäves. Kan de va så att man har för små ögon? "De där ska INTE jag ha!!" skriker ögonen i desperation..
Har ni linsbärare något tips? Ska fingret vara blött eller torrt?

när går hungern över då?

Hej. Här sitter jag och är vrålhungrig. Har endast ätit en liten macka idag. Häromdagen predikade jag i en annans blogg om hur farligt det är att inte äta. Dubbelmoral? Va? Jag? Neh, det är faktiskt jättefarligt och skadligt att inte äta, men jag kan inte låta bli att tycka att det ändå känns bra.. samtidigt. Usch vilken dålig människa jag är. Grinig blir jag också, så fort jag inte äter.
Nu är det ju inte så att jag struntat i att äta, jag har helt enkelt inte hunnit. Har varit ett hejdundrans rännande idag. Först skola där jag nätt och jämnt hann trycka i mig en macka på vår nästan obefintliga paus. Sen hem och direkt susa vidare till mammas vän som bytte till sommardäck på min bil. Efter det jäktade jag till min sånglektion, jag är så förkyld så det gick sådär. Känns som att det går sådär mestadels där, jag går bakåt i utvecklingen. Kanske är för att jag inte hinner öva någonting numera?
Fan vad hungrig jag är, men jag har ingenting att äta :'(

otursdag

Okej, nu är jag jävligt upprörd, nu har jag rätt att svära lite (lite mer än vanligt alltså!)
Jag satt och renskrev mina anteckningar från alla föreläsningar för att lära mig lite mer. Satt i flera timmar och när jag skulle skicka över allt jag skrivit till min mail upptäcker jag att halva antibiotika anteckningarna fattas. Det har alltså försvunnit, jag hade målat massa bilder och allt, allt är borta. Jag är en sån som idiotsparar heeela tiden. Efter varje ny mening, minst. Vet inte vad som hänt, mer än att allt är borta. Jag blir galen, all tid helt förgäves. Vet inte hur länge jag stirrade på dokumentet, jag sökte och sökte ännu lite mer, men nej! Blir så arg bara jag tänker på det, helvetes jävla fittdator! Fittword!!
Har inte tid att sitta och skriva om de två dataskrivna sidorna (minst!) som gått förlorat. Åh, fattar ni hur jobbigt det är?

Jag lyckades även skära mig på ett papper, allt jag gjort idag har gått fel.. Vad sägs om att glömma den här dagen? Det går väl bra?

sjuk och plugg

Idag är jag jättedålig, ovanligt va? Mådde skit i natt, låg och kastade mig åt alla håll och hade så grymt ont i halsen. Den här gången gör det ont i lymfkörtlarna. Det gör alltså inte ont att svälja tack och lov, men halsen är grymt svullen och det gör så ont när jag vrider huvet. Typiskt att man inte kan låta bli att vrida huvet åt alla håll då.. Har även lite feber. Gud vad trött jag blir!!
Skulle egentligen ha pluggat med Anna idag men jag orkar verkligen inte. Ska försöka ta tag i det nu, tentan är om cirka två veckor och jag har inte pluggat ett skit knappt. Den här kursen suger verkligen, trodde mikrobiologin skulle bli rolig, men tyvärr känns den som en pina i stället. Dessutom har vi haft skitdåliga föreläsare, så ingenting har man lärt sig av det. Kanske kan bero på det. En bra lärare har vi, hon är helt super. På hennes föreläsningar förstår man och hänger med hela tiden. Hennes ämnen är helt klart roligast, då är minsann inte mikrobiologin tråkig, inte alls...
Neh, nu ska jag ta tag i det här. Har tänkt renskriva alla mina anteckningar. Lite lär man sig faktiskt på det. Det trista i historien är att jag hade skrivit ganska långt, men så dog stackars datorn och den är nu nyformaterad, dvs inga dokument kvar, gah! Bara att bita i det sura äpplet och börja om...

ute hela dan

Hela dan idag har jag varit ute. Känns ju bra att jag tar tillvara på dagarna och det känns ju bra att datorn inte styr helt än iaf ;) Har ju varit rena sommarvärmen ute idag, jag satt ute i parken med Tuva i bara linne. Förstår ni? Herregud vad skönt. Gick sen hem till Anna och pluggade på hennes altan. Hon ställde fram massa godis och vem åt inte upp hela skålen? Fan, jag som vart så duktig idag annars. Nu...Nu sitter jag i soffan och fryser ihjäl och har superont i halsen. Varför känns det som att den här bloggen har blivit en sjukstuga?

Ut i solen

Nej nu vill jag inte sitta inne längre.. Tar med mig Tuva och går ut och sätter mig i parken och njuter lite. Gräset har ju tomefan blivit grönt, på bara någon dag :) Ut och gotta er nu =)

Långpromenad

Det är helt sjukt, vilket underbart väder vi har! Kom precis in från en promenad, gick halv nio och det var kanonvarmt. Gick elljusspåret och på hemvägen tog jag svängen över rävåskullen. Kände mig riktigt modig måste jag säga. Jag tycker att det är läskigt att gå i skogen själv, men herregud så skönt det är. Jag sprang till och med lite, men då höll jag på att få andnöd så jag fick sluta rätt fort. Känns ju fan som att släpa på en hel oxe..

Skönt förresten med en söndag utan ångest, det är ju ledigt imorgon med. Påsken kunde ju inte ha blivit bättre i år, så varmt och helt underbart. Hade ni det bra igår?

underbara sol

Idag har det varit supervarmt, som vanligt har jag glömt att dricka och det hela slutade såklart i en mycket trevlig huvudvärk. Det blir så tokigt jämt för jag är ju inte törstig, klart man inte dricker då, men när man sen är ute och promenerar gör man ju av med så mycket vätska eftersom man svettas en del. Ja, jag var ute och gick som sagt, mamma tvingade med mig ut i skogen. Får jag välja sitter jag ju helst mot någon vägg nånstans, inte vill jag gå omkring i en skuggig skog. Vi satt en stund på ett par stockar som vi hittade och solen gassade nåt ljuvligt. Känns märkligt, nästan för bra för att vara sant, att det är såhär varmt och fint i början/mitten på april. Nästan så att man väntar på ett bakslag, men nej! Det kommer inte hända!


Nu har jag faktiskt sovit en stund, var skönt mot huvudvärken en stund, men nu börjar den komma tilbaka, usch! Snart börjar robinson (om två minuter visst..) så jag ska bädda ner mig i soffan med allt godis, chips och chilinötter! Jag vill ha påskmust, men den är sluuuuut :'( Får väl bli pepsi i stället då ;)

Glad påsk!

Glad påsk till alla fina människor :) Hoppas ni får en fin dag.. Själv sitter jag hemma hos mamma, ska snart börja med köttbullarna. Jag överlåter sånthär till mig förstår ni, för jag lagar så himla god mat, för att skryta lite ;)
Det är så himla underbart ute, termometern visar på nästan 19 grader, jag njuter! Igår gick jag hem, efter att solen gått ned, i bara tröja och jag frös inte ett dugg. Nu är det verkligen vår! Tyvärr känner jag av pollen, inte så jag lider direkt men näsan är täppt och det rinner lite i ögonen..

Vad ska ni göra idag? Ska ni äta massa gott? Gå påskkärring kanske?;)

Jobbiga småhundar

Vilken underbar dag det blev.. Hade bestämt mig för att verkligen sova ut idag. Vaknade en sväng halv nio och då var det dimma så man inte ens såg ut, men när jag vaknade halv elva sken solen som aldrig förr =) Jag tog med mig Tuva ut och satte mig i solen. Vart inte så lång tid för jag blev galen på henne och då var det bättre att vi gick in än att jag skulle ha startat världskrig. Hon är nämligen så jävla feg så varje gång någon går förbi (kan va på riktigt långt avstånd också) så skäller hon så mycket hon bara orkar, gällt dessutom så det skär i öronen. Helt omöjligt att få henne att fokusera på annat i de där lägena. Hon är helt uppe i att försöka "skrämma iväg" främlingarna. Det gör mig vansinnig minst sagt och lusten till att sitta ute i solen försvann..
Nu sitter jag och äter godis i stället för frukost, det är ju trots allt påsk!

Fan, jag känner att jag är på uruselt humör idag.. Inte bra!

Färgade linser

Jag beställde nyss hem ett par linser från den här trevliga sidan.. Inte alls speciellt dyrt och de såg riktigt snygga ut. Kan ni gissa vilken färg jag tog? Ni får helt enkelt se när de kommer (om jag får in dem i ögonen vill säga) Ångrar dock lite att jag inte tog med styrka med tanke på att jag är så jävla närsynt. Då hade jag sluppit ha på mig hemska glasögon varje föreläsning. Fruktansvärt nog har jag vant mig vid dem och brukar vara halvvägs ut från salen när jag upptäcker att jag faktiskt har kvar dem på näsan. De får inte bäras utanför föreläsningssalen...

Jisses vad trött jag är nu, skönt att koffeintabletterna inte verkade för länge, man kan ju aldrig så noga veta med sånt där. Imorgon måste jag ju upp en timme tidigare än "vanligt", dvs att jag ställer klockan på halv sju och snoozar till sju. Usch jag orkar inte.. Det ska bli kul att jobba, men helst vill jag bara sova. Nära på att jag grinar på mornarna för att jag är så trött! Tur att jag har fyra dagar på mig att sova ut sen!

ledig

Hellu!
Idag provade jag på koffeintabletterna efter att jag hade ätit lunch och gissa vad? Jag lyckades hålla mig vaken under hela föreläsningen. Inte med tvång utan för att jag faktiskt var pigg. Gud vad skönt! Somnade faktiskt inte på bussen heller som jag alltid annars gör. Hinner ju knappt kliva på, i vanliga fall, förrän jag däckar. Med andra ord hjälper de ju, sen är om det är placeboeffekt eller inte är ju skitsamma om det faktiskt fungerar..

Idag har det varit riktigt skitväder, det värsta är ju att när skitvädret väl kommit så brukar det stanna kvar. Vill ju ha den fina varma våren tillbaka, blir livrädd att det ska börja snöa igen..
Nu är jag i alla fall ledig från skolan fram till tisdag, ska jobba imorgon 8-16 sen är jag alltså ledig i fyra dagar. Det ska bli skönt! Har inte fått sovit längre än till halv åtta på flera veckor. Ni kan tro att det ska bli skönt att sova =)

Idag råkade jag glömma deo när jag åkte iväg. Det är viktigt att ha en speciell ordning när jag tar på mig kläderna för att jag ska minnas det. Jobbigt det vart när jag kom på det. Givetvis svettades jag extra mycket då

huvudvärk

Jag har en fruktansvärd spänningshuvudvärk, ska lägga mig nu och hoppas på att den försvunnit tills imorgon. Hoppas att ni har haft en bra dag =)
Godnatt!

Ny väska

Hej!
Idag har det varit en mycket pinsam dag som helst skall glömmas bort. Hade bråttom på morgonen (som vanligt), ryckte åt mig väskan och rusade iväg. På vägen till bussen kände jag att det luktade lite märkligt om mig, men kunde liksom inte lokalisera vart riktigt. Bad Anna lukta på mig eftersom jag förskräckt misstänkte att det var jag som stank så gruvligt, men hon luktade igenom hela mig utan att känna nåt.
På bussen upptcäkte vi att det var min väska som stank och det luktade verkligen nåt så in i helvete. Gissa vad som hänt? Kattäcklen hade KISSAT i väskan och när det gäller en väska är det ju tyvärr inte bara väskan utan allt innehåll som dessvärre råkar vara i princip allt jag har för att överleva. Det var ord och inga visor om de äckliga djuren, fy vad det luktade! Det var inte kul att sitta i föreläsningssalen. Ingen visste att det var jag, men alla kommenterade hur det stank, alla undrade vad det var. Det var knappt att vi stod ut.. På rasten fick jag gå ut och slänga min älskade väska, jag tvivlar på att den hade gått att få ren. Förbannade jävla katter, lovade dyrt och heligt att de skulle nackas av mig personlig (de lever än dessvärre, jag hade tydligen inte hjärta till de!)
Hela dagen gick folk och kommenterade hur det luktade. Va ROLIGT, kände jag. Här fick man ju lite ofrivillig uppmärksamhet..
Åkte hem tidigt för att jag skulle hinna ner till stan och köpa mig en ny väska (något positivt!)

Är den inte bedårande? Kommer från väskan och kostade 475:-, tror jag? Sörjer dock min fina, älskade, nu mera döda väska. RIP..

Passade även på att köpa coffeintabetter på apoteket då jag verkligen inte kan hålla mig vaken under förleläsningarna. Ni kan tro att det är jobbigt. Helt otroligt hur svårt det är att försöka tvinga sig till att inte somna. Ingen självdiciplin..

Annars har det varit en fin solig dag, 20 grader i kristinehamn och jag ska visst jobba på torsdag i alla fall. Operation hjälpa plånboken. Hade fått ett supergulligt mail från min chef idag, jag vart så glad! Det stod nämligen att jag är duktig. Det är inte fy skam att höra. Tack tack!!!

kvällsmat

Jag känner mig inte så jättekry, men nu ska jag i vilket fall som helst pallra mig iväg till milano för att käka kvällsmat med Sanna och Jacob..

Det blir förresten inget jobb tors fre, de ville inte sätta in någon bredvidgångare då det är storhelg, det är väl förståeligt, men de är klart jag ville jobba. Min ekonomi är ju i total kris. Fattar inte hur jag ska klara mig, speciellt inte med tanke på tandläkaridioterna som kommer ruinera mig fullständigt på grund av något de ställt till med. Fan vad jag hatar tandläkare, tror jag ska sluta gå till de inkompetenta jävlarna på folktandvården i alla fall, speciellt efter det här!
Jag vill och behöver ha pengar.. Får göra som hon Sanna (?) på sanningens ögonblick och sälja lite sex på internet. Verkligen ett smart drag, men klart man undrar om hon fick något napp..

ingen vila här inte

Imorgon är det dags för skola igen. Ingen vila, ingen ro här inte. Det här med att få sova ut, vakna när jag själv vaknar och inte för att jag måste, är ganska viktigt för mig. När jag inte ser någon sovmorgon alls framför mig blir jag lätt ganska stressad. Nu har jag visserligen vant mig väldigt mycket vid att gå upp runt åttasnåret, så det är okej, men jag längtar efter att få ligga kvar och gosa i sängen utan några måsten.
Snart är det påsk! Jag jobbar torsdag-fredag, sen är jag ledig lör-mån. Ledig och ledig vet jag väl inte i och för sig, men jag behöver inte åka in till skolan i alla fall. Vad ska ni hitta på i påsk? Äta nåt gott? På tal om att äta så ska jag och Sanna umgås imorgon över en bit mat någonstans..

Nu vart jag helt plötsligt yr i huvudet, känns som att jag rör mig neråt genom sängen. Sjukt märklig känsla faktiskt, blir nästan åksjuk här. Bäst att jag bäddar ner mig och lägger huvudet på kudden. Tjugo i nio måste jag med bussen imorgon

Kan inte alla människor få vara friska?

ibland känner jag mig verkligen otillräcklig. Jag vill kunna göra mer än vad som är möjligt, men i stället finns inget annat att göra än att se på.. Jag vill kunna hjälpa alla människor, göra alla sjuka, underbara människor friska igen. I vissa människor finns verkligen ingenting ont, ändå drabbas de av fruktansvärda saker. Varför? Det här gör mig så ledsen, sjukvården gör mig ledsen, hur vissa människor behandlas på ett totalt omänskligt sätt. Jag vill hjälpa, men jag kan inte. Jag lider i stället. Jag ska aldrig bli en kall omänsklig sjuksköterska, jag ska göra allt i min makt för att människor ska känna ett förtroende för mig, det är så viktigt. Jag ska göra allt för att lindra människors smärta så gott jag kan, ingen ska behöva lämna min avdelning med ett stort hål i hjärtat på grund av mig, på grund av något elakt, klumpigt jag sagt. Aldrig! Jag längtar tills den dagen ingen människa drabbas av svåra sjukdomar längre. Jag vill att alla ska få leva ett långt lycklig liv tillsammans med de människor de älskar mest. Ibland är livet så orättvist så det finns inte ord för det..

Var bara tvungen att skriva det här =) Jag hoppas att jag kommer bli en bra sjuksköterska som folk ser upp till och känner förtroende för

Nu vill jag sova!

Här sitter jag i min säng och väntar på att håret ska torka så jag får sova.. Jag har blivit så enormt kvällstrött, i vintras vände jag totalt på dygnet men äntligen har jag vänt tillbaka det. Jag gick loss med tungskrapan, i duschen förut, så hårt och noggrannt att jag råkade spy. Mycket trevligt! Kräkmagad? va, jag?

Jag måste göra något åt mitt hår, dock fattar ingen frisör vad jag menar när jag förklarar hur det ska va. Hur kan det va så svårt att förstå? Är de dumma? Kan ju aldrig vara jag som är dålig på att förklara, nä!

bra dag

Det gick jättebra idag.. Jag vart chockad, är det såhär det faktiskt ska vara att jobba som personlig assistent? Gud vad bra det kändes. Sa att jag kunde jobba imorgon med, så det blir 9-16 då med. Jobbigt bara att inte riktigt få sova ut, jag går omkring och är supertrött mest hela tiden. I skolan går vi enormt jobbiga tider nu, kvart över tio till fyra. Betyder att jag måste åka tjugo i nio och kommer inte hem förrän halv sex. Då är man ju för trött för att orka plugga.. Svårt att hitta en balans ibland.

Förresten så har vi haft sånthär underbart väder idag igen. Kändes som sommar när jag körde hem utan jacka med solbrillorna på. Visst blir man så glad av våren? Man får dessutom massor med ny energi

Nu är det snart robinson =)

nervöös!

Jag sitter och vrider mig och kastar mig av och an här i soffan, är så jävla nervös förstår ni! Varför? Jo, jag börjar ju på mitt nya jobb imorgon. Jag tror absolut att det kommer gå väldigt bra, bara det att första dagen är alltid fruktansvärd. Innan man hälsat, presenterat sig och bekantat sig lite. Jag misstänker att jag inte kommer kunna sova någonting i natt.. Varför gör det så sjukt ont i magen när man är nervös? Känns som att tarmarna vrids om varandra. Jag får försöka tänka att det är kul, att det BARA är kul..

Nu passar det att titta fram

Hallå hallå! Idag har det inte alls varit lika fint väder, men det visste ju inte jag imorse, så jag tog ju givetvis skinnjackan och ett par skor som jag hittade hemma hos mamma när jag grävde ur min gamla garderob. Det slutade med att jag höll på att frysa ihjäl + att jag fick jordens skoskav. Nu vet jag varför de där skorna inte var så välanvända då.
Åkte och solade igen efter skolan, brände upp arslet så nu svider det som sjutton och jag är alldeles rosa. Annars var det skönt, men jag får alltid massa tvångstankar om att någon står utanför solariet eller värst av allt, någon som vridit på en enorm värme och sedan låst själva solariet. Nä, jag har inte alls kollat på för mycket filmer..

Nu på kvällen blev det dock fint och soligt. Tog nyss ut Tuva på en kortis. Mötte Jon och han försökte hälsa på puffen som ivrigt drog i kopplet (som vanligt när det kommer folk), men så fort hon får lov att hälsa blir hon livrädd. Den här gången vart hon mer rädd än någonsin och gud vad jag skämdes. Kul med en hund som är totalt livrädd, men det ligger ju i rasen så de är väl inte så mycket att göra åt det. Min lilla skrutta!

Underbar dag

Idag likaså har det varit en helt fantastisk dag. Det har varit så varmt, vi satt ute i bara tröjor och åt lunch. Jag invigde våren med skinnjacka och tygskor, så underbart! På kau idag var det hotspot dagen, det betyder massa företag över hela uni. Det var så roligt, massa tävlingar och massa godis och pennor. Vi samlade i princip en hel påse full med allt vi hittade.. Kau gör mig väldigt glad, utbildningen framförallt gör mig så glad. Det är helt fantastiskt att jag faktiskt pluggar därinne, till något jag velat så länge. Ofattbart..
Efter skolan åkte jag och solade. Det var väldigt längesen och herregud vad skönt det var.. Vi har så lyxiga solarier, idag körde jag på relax, så sprutas det vatten eller nästan som ånga över en och efter ett tag sprider det sig en god doft som tar bort den vanliga solarielukten. Det är ljuvligt, men ack så dyrt. För 15 minuter betalade jag ungefär 55 kr, men vill man vara fin får man lida pin, plånboken iaf..
Sushi blev det ikväll också, äntligen. Det är så gott så jag blir alldeles svimfärdig nästintill.
Kan man säga att den här dagen varit nästintill perfekt? Ja, det kan man absolut..

vårkvällarna

Dessa vårkvällar, de är så underbara att jag nästan blir religiös på kuppen. Det är alldeles vindstilla och helt stjärnklart. Att titta upp mot himlen för att sedan blunda och nästan föras med uppåt är helt fantastiskt. Nu är det snart sommar, det var inte alls längesen det kändes grymt avlägset. Snart kan linnet och kjolen åka fram & med de tankarna kommer paniken. Jag måste banta! NU! Herregud vad jag måste banta..

Nu är det fan vår!

Vilket underbart väder! Nu är det äntligen vår. Solen lyser fortfarande trots att klockan är halv sju. Hela dagen har det varit vindstilla och varmt. Vad har jag gjort då? Har jag suttit i parken eller kanske tagit en långpromenad? Nä, givetvis inte.. Jag har suttit inne, helt isolerad, tillsammans med Anna och pluggat. Vi har varit enormt ambitiösa, så det är lugnt att jag inte vart ute..
Nyss hemkommen från coop också, skulle kunna gå därinne hur länge som helst. Vet inte vad det är, men helt plötsligt blir det sjukt roligt och intressant med pennor, hålslagare och fan och hans faster. Shoppade på som bara den, vet inte vad det gick på. Jag har nämligen lärt mig att koppla bort öronen just i det ögonblicket. Trycker klar utan att kolla på skärmen och låter dem slänga kvittot, det blir bäst så, ingen ångest! Köpte iaf nödvändiga papper till skrivaren, hålslagaren då (ytterst nödvändigt), en handduk med olikfärgade dödskallar på och räkor som det var extrapris på, så nu ska jag alldeles strax göra mig två feta räkmackor..

Har förresten fortfarande ont i magen och ryggen. Mest åt vänstersidan =(

RSS 2.0