Tillbaka till 50-talet

Idag firade skolan 50 år och lärarna hade ordnat det så himla mysigt. Inne i skolan ställdes jukeboxar och flipperspel upp och ute hade det byggts upp ett stort tält där ett band skulle spela och även olika stånd där man kunde spela chokladhjul och kasta bollar i en kruka. Vi hade även picnic på gräsmattan, fick kyckling och potatissallad, i picnickorgen fanns det biljetter till alla i klassen som vi skulle använda vid stånden. Var superroligt, sådär skulle man ha de varje dag :D

Idag har jag känt mig helt slutkörd, är så trött och tung i huvet att jag knappt kan hålla ögonen öppna. De i sin tur rinner massor och det sticker i dem. Hatar att va förkyld, tur att det är helg nu!
Sovmorgon till 11 imorgon dessutom :) Värsta skönt..

Köpte en ny klänning idag förresten på H&M, det var halva priset på den så den kostade bara 74,50. Lite för lång tyckte jag den var, men mamma tyckte absolut inte att jag skulle sy upp den. Kanske ska ha den imorrn? Visserligen känner jag mig inte superbekväm i den men.. får se. När jag själv inte känner mig helt 100 känns det som att alla glor på mig och tycker jag ser konstig ut :P

kul med klassen :)

Idag hade vi bestämt att vi skulle filma med klassen till avslutningsshowerna som är snart. Innan det hade vi ett "hål" på fyra timmar eftersom bildarna skulle ordna till i konsthallen till deras utställning. Jag, Sanna och Alex tog därför en tripp hem till honom och körde deras nya gräsklippare och hälsade på hundarna. Körde även runt en del i brist på annat. Hälsade på andra halvan av klassen, men Daniel (bildlärarn) var dum mot Alex så vi fick åka igen. Blev en sväng ner till Näset och en ner till Tower Beach, sen blev det stan. Jag tänkte kolla på bikinin igen som jag hittade på intersport, upptäckte att jag inte hade några pengar på kontot bara, irriterande! Det var bara att ringa efter Alex eftersom min jacka med bilnyklarna låg kvar i hans bil, han fick köra oss till min bil nere vid skolan lata som vi är, sen åkte vi hem och satte över pengar, så nu har jag köpt bikinin :D

Åkte sen ner till skolan igen och väntade på Stina och de andra, sen bar det av till destination okänd och filmade lite. Blåste nåt så förskräckligt, men maten smakade bra och vi spelade lite boll. Var faktiskt kul, vi har inte gjort nånting tillsammans med klassen knappt på de här tre åren. Känns som att åren rusat förbi mest..
Hoppas på att filmen blev bra nu.. Vi hade ju inte direkt planerat nåt så det blev rätt improviserat :p Säkert rörigt som sjutton..

Måste sova tidigt ikväll, känns som att ögonen bara ramlar ihop hela tiden, jobbigt men ändå skönt. Har bara jävligt ont i magen just nu. Åt mat hemma hos Stina med mjölk i. Åt en tablett men det hjälper inte alltid, så nu sitter jag här med kramp :(

skit skola

Försöker verkligen få ihop en novell, men det blir bara massa strunt av allt. Kommer inte på vad den ska handla om ens, vad är spännande? Fattar inte hur jag kan ha blivit så dålig på sånthär, förut fick jag ju alltid en massa idéer om allting. Det är verkligen kris att lämna in den här nu, snart försent, men vad ska jag göra? :S Allting blir bara skit som jag skriver nu.. Jag är återigen stressad, suck!

Imorgon ska vi filma med klassen till avslutningsshowerna. Vi vet inte alls vad det ska handla om egentligen men vi får väl komma på lite efter hand helt enkelt.

YES, gjorde klart novellen nu och den vart bra och oväntad och dessutom kom jag på idén alldeles själv :D Nu måste jag bara skriva klart om cancer eller hjärt- och kärlsjukdomar till NKn. Det hör till den roligare biten, men först ska jag äta lax och potatis!
Det känns såå skönt just nu, har skickat det absolut sista som skulle va klart till skolan. Vilken lättnad det är. Nu är det bara 12 skoldagar kvar, sen är det studenten. Dock ser jag inte fram emot det lika mycket längre. Känns som att jag inte har nånting att se fram emot alls. Vad ska jag göra efter allting? Jag vill vara lycklig och iaf vara säker på en sak..

Ylva, mammas kusin som bor i USA var här och hälsade på idag, det var kul att se henne igen, men vissa saker i hennes liv fick mig att komma till instinkt. Det kommer nog aldrig gå min väg, det som jag önskar är nog för långt bort.

Lista för ovanlighetensskull


1. Your name: Nathalie

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)  Nathizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal) pink rat

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name) Johanna Flygfältsvägen (öh, hehe) 

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom?s maiden name)  Gusnaelis

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).  black redbull-vodka

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name) aslkjh

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name) Elisabeth

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets) Black Jack haha

har ingen rubrik

Har inte solat på ett bra tag, så jag stack iväg till solariet imorse när jag vaknade. Orkade inte byta om så jag åkte i pyjamasen. Fick vänta där ett tag så jag köpte mig en cola och ordnade till håret lite. När jag väl kom in och skulle sola funkade inte aquafreshen. Dåligt när det är så dyrt att sola, då borde de hålla koll på det där tycker jag!

Har pluggat klart allt idag. Skrivit en insändare som är skitdålig och skickat iväg etologin till Christer. Har slarvat bort pappret om cirkulationen och blodet dock, får hoppas Sanna loggar in imorrn/ikväll så jag kan fråga vilka några av frågorna jag inte kunde var..

Funderar på tattoon, ska jag göra den eller inte? Om jag inte får jobb är det kanske inte så smart och när det snart är sommar är det väl ingen höjdare direkt heller. Kanske gör den i slutet av sommarn i stället

stressande

Idag är det fredag, känns som att det borde va söndag. Himla skönt att det inte är så. Fick på nåt vis för mig att cirkulationen och blodet skulle va inlämnat på fredag, men det är ju på måndag. Visserligen är jag ju typ klar, men jag måste skriva om det lite och det tar ganska mycket tid att skriva om 24 frågor. Så kan det gå om man är lat!
Måste även skriva en insändare till vår klasstidning, vad jag ska skriva om vetefan. Att det aldrig tar slut..

Idag var sista dagen man skulle få svar om man fått jobb eller inte, jag har fortfarande inte hört ett skit. Sjukt dåligt, till alla andra har de ju ringt för längesen om intervju och även skickat ut brev till de som inte fick. Varför inte till mig? Marianne skulle iaf höra efter på Björkliden om det finns platser kvar, hon är en ängel :D Vet inte hur jag och mamma ska klara oss ifall jag inte får jobb. Eftersom hon har halv sjukpension får hon ju inte alls mycket pengar och i och med att jag inte får studiebidrag längre försvinner 900 från hennes månadsinkomst och från mig försvinner 1200 som var underhållet! :( Fattar inte hur folk som aldrig jobbat egentligen klarar sig.
Blir till att söka till jysk osv, men jag vill ju jobba inom vården, det är där jag hör hemma känns det som....
Med ens ser jag inte fram emot studenten lika mycket faktiskt, det är bara en stressande tanke just nu..

Idag är jag både glad och nere, går lite upp och ned, men jag borde nog va glad :)

en liten lista

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja, och det vill jag aldrig sluta med

2. Har du sett din bästa vän gråta?
jadå

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
såna där droppar, typ A-vitamin eller vad de nu var?

4. Vad åt du senast?
har inte ätit något idag, så det var väl det jag åt igår som jag har glömt vid det här laget :o

5. Har du fått någon komplimang idag?
nej, tack o lov

6. Har du varit med i en rättegång?
bara ett rollspel i 7an:P

7. Är du polare med grannarna?
polare? de är typ 60-70+ allihop

8. Vilka språk pratar din mamma?
svenska, och så kan hon vissa ord på engelska hon är stolt över

9. Vilka länder har du bott i?
sverige

10. Senaste piercingen?
det var i naveln och det var längesen

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
iförrgår

12. Gay?
näe

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
ja, men det var också längesen

14. Har du äggat någon?
ne

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
öh ne.. det skulle jag nog inte ha tålamod till

17. Har du varit på stranden?
massor, inte i år dock

18. Har du haft en stalker?
ne

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
haha nej

20. Hur bra är din syn?
Mja, den var bra men den börjar bli sämre

21. Har du varit på ett party?
ja

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
ja kanske

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
att det var konstigt för jag har rätt dåligt med bröder

24. Har du varit utomlands?
ja

25. Har du sett din bästa vän naken?
jajjemän

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Lauras för att hon är en av mina bästa vänner :)

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
ja jag skulle tro de va :D

28. Var är dina syskon just nu?
Gbg

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
jag glömmer dem så fort :/

30. Vem ringde dig senast?
oj, jag vet inte. de ringer inte så ofta här

31. Vilken tid gick du upp imorse?
halv nio

32. Vad ska du göra i helgen?
jag ska inte göra nånting

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Film ikväll? prft hahaha

34. När var du riktigt sjuk senast?
det var ett par år sen

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
jag tar inte på kändisar, tar inte på nån för den delen :P

36. Vad finns i din bakficka?
ingenting

37. Har du färglinser?
nej, vill ha

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
sov

39. Vad är det första du gör på morgonen?
går på toa

40. Vad ska du göra efter det här?
Äta hoppas vi på..

trött trött trött

Jag är så himla trött, har varit det hela dan. Hatar att va så slö. Gick ut och gick 2 timmar förut och däckade typ direkt i sängen. En del saker känns så vemodiga just nu, vet inte vad egentligen men de ligger där och trycker iaf. Det är i alla fall skönt att va ledig, men jag tror att det är lördag idag så det blir helskumt allting..

Igår var jag med Emma, hon slingade mitt hår och det blev jättefint :D Tog bara med mig en slingförpackning, den räckte självklart inte, så vi fick åka till konsum med mig i hätta :D haha, fyfan va pinsamt de var. Tyckte alla glodde, men de var väl bara för att vi betedde oss underligt kan jag tro. Fick iaf blekningen och vi gjorde i ordning de. Superfint!

.....

Jag är besviken. Fick tillbaka religionsprovet idag och jag fick ett halvt jävla poäng från MVG. Gränsen för VG var till 38 och jag hade 38,5, men hon menade att det inte var MVG. Fick bara VG i slutbetyg, jag blir ledsen för mina betyg räcker inte alls till. Kommer aldrig bli det jag vill. Jävla skitskola! Känns inte som att det är nån mening att kämpa och stressa ihjäl sig iaf och det suger. Jag hatar att bara va medelbra, det är det värsta..
Vill plugga utomlands, är fortfarande sugen på turismutbildningen i Belize! Bara man kommer härifrån så..

Skönt att vara långledig nu iaf, måste göra lite experiment på råttorna och jag ska slinga mitt hår.. Mamma är så jäkla seg bara och vill inte hjälpa till, som om de är så jobbigt menar jag. Hade tänkt  fråga Mia, men hon är ju inte hemma :(

Nej nu ska jag åka till Emma så hon får slinga mitt hår :D snällt!

jao..

Idag var jag med Emma när hon tatuerade sig, de vart jättebra och nu är jag tusen gånger mer sugen på att göra min fjäril. Bara det att hon sa att det gjorde som allra ondast längst ner och på höftbenet, precis där jag ska ha ju :s Tror nästan jag var mer nervös än vad hon var. Råkade dessutom somna förut med datorn i knät, så vaknade jag med värsta paniken och började försöka slå av datorn. Vet inte vad jag kan ha drömt..
När jag väntade på Emma fick jag en jobbig känsla i kroppen, kände mig värsta nedstämd och det kändes som att jag inte har nånting att se fram emot alls. Jag hatar att känna mig ledsen, vill bara få va glad och lycklig nu.

Idag på digitalt skapande hade allting försvunnit från min och Lindas film, så jag fick börja om från början. Den är så jävla dålig, men den är iaf bättre när det är ljud i den :P Lyckades få till det ganska bra, la lite toningar o så i den också. Funderar på om den kanske blir bättre i svartvitt eftersom vi lagt skärpan helt cpigt!?
Måste göra etologin imorgon också, vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den, tyckte att det var lite krångligt, men allt Christer ger oss är svårt iofs :/
Imorgon får vi nog se religionsproven iaf, hoppas på att jag får bra, vill verkligen ha bra i slutbetyg..

Ni behöver inte läsa om ni stör er på gnäll :P

Åh jag är så jävla irriterad på allting just nu, så jag får bita mig tusen ggr i läppen för att inte skrika åt folk. Blir tokig på minsta småsaker, allting upprör mig. Fan vad störande det är att känna såhär. Borde inte va bland folk, minsta lilla och jag exploderar kan jag säga. Sover dåligt tror jag för jag går runt och är ständigt trött. Tror att jag sover bra hela nätterna för jag vaknar ju aldrig o så, men nånting stör mig antagligen eftersom jag vaknar helt utmattad. Känner mig som en levande zoombie som går omkring och är arg hela tiden. Huvudvärk får man på köpet också, det är inte ett dugg kul.
Önskar jag bara fick va hemma och bara va. Tur att det bara är halv vecka i skolan, skulle aldrig palla en hel just nu.
Vet inte egentligen vad jag tycker är jobbigt just nu, det är en massa, betygen bland annat. Jag har för dåliga betyg för att ens va i närheten av att komma in på det jag vill. Det känns som att allt man gjort har varit förgäves, jag får ändå ett dåligt snitt trots att jag själv tycker att jag har ganska bra betyg. Iaf VG rakt igenom. Nu mera är man tvungen att ha en massa MVG för ens ha nån chans.
Sen har vi det här med jobb, verkar inte som att jag får nåt och det tycker jag är förbannat underligt om jag ska va ärlig. Skickade ett mail till en i kommunen, men har de svarat? Nej, självklart inte. Borde väl ringa egentligen, men jag är för feg! Hur jävla stört är det inte då? jag har jobbat sen jag var 16, inte fått ett enda sommarlov, men nu när jag verkligen behöver jobb eftersom jag går ut, nej då får jag inget. Fan vad jag irriterad jag blir på allting. Hur ska jag klara mig om jag inte får pengar? :( Ska i alla fall söka jobb på jysk, men där har de ju säkert redan satt sin personal. Var ju bombis på att jag skulle få inom kommunen!
Jag har ont i handen också.. Det skär som knivar så fort jag rör på den :(

Åååh ni får ursäkta mitt gnäll om ni läste hit. Orkar inte med allting just nu bara :|

.....

Idag var det en väldigt kort skoldag, bara en lektion och eftersom sånglektionerna är slut så är jag helt ledig i eftermiddag. Måste bara skriva den där jäkla novellen, jobbigt när man inte har några som helst idéer. Nån som har nån bra idé kanske? Kanske ska skriva om något som hänt, det brukar bli rätt bra men jag orkar inte. Vill att allting ska va slut nu. Efter måndag är det lugnt, ska bli helt underbart. Då ska vi dessutom "öva" på studenten, va overkligt de känns. Jag har inte bestämt mig för om jag ska bjuda pappa och Jenny än, men presenter är ju aldrig fel men problemet är väl mest att vi inte får plats :s

Jag funderar på att tatuera mig i veckan, men Koffe skrämde upp mig rejält idag :D sa att man hör o känner när nålarna kommer emot höftbenet, hjälp! Ska iaf med Emma imorrn och kolla när hon gör sin! Ska bli intressant..
Nej, nu ska jag sätta på spagetti

jävla skola..

Helgen har gått åt till pluggande, är klar med allt typ utom en novell. Den ska egentligen va inlämnad imorgon men jag har ingen idé alls, vet inte vad jag ska lyckas få ner. När jag var mindre hade jag typ 100 noveller liggandes på datorn, då tyckte jag det var superkul att skriva, det var innan man hade bredband det :P Önskar jag hade nån halvskriven här nu som man kan fortsätta klart på.
Måste knåpa lite till på cirkulationen och blodet också, skriva om lite eftersom jag mest bara skrev av för jag var så seg just då, men det ska ju inte va inne förrän 21 så det är ju lugnt. När jag skriver om det här blir jag stressad igen, måste skriva ett reportage om maten på Paris, en insändare om nåt och studera råttorna till etologin. usch, allt det ska va klart 16e, alltså onsdag. Det är rätt jobbigt i trean, men mödan värd när studentdagen kommer, längtar tills dess men samtidigt gör det mig nervös.
Verkar inte som att jag kommer få nåt jobb, helskumt är det. Jag har liksom jobbat inom vården tre somrar, har småutbildningar inom det och sådär, men ändå har de inte ringt och kallat mig till intervju men de har heller inte sagt nej som de gjort till alla andra som inte fått för längesen. Är rädd att de har tappat bort min ansökan eller nåt ,så jag skickade ett mail till kommunen förut och frågade om jag kan räkna med att jag inte fått nåt.

Usch, jag har ont i huvet. Ska nog sova tidigt ikväll!


blaah

Den här dagen har gått väldigt fort, har varit ute och promenerat i 2,5 timme. Såg då sju olika djur. Hare, Räv, orm, humla, sniglar och myror då, hehe. Ormen var snygg, jag stannade för att fota den självklart, men han vart skitsur och fräste åt mig :/
Ska kolla på eurovision nu, backade upp med datorn här för jag vet hur trist de brukar bli. De roliga är ju röstningen och den kommer ju inte förrän i slutet. Hade vart bättre om den vart direkt :P Slipper man alla låtar. Heja Sverige!

tatuering

Idag fikade vi på lektionstid och fick dessutom det betalt av skolan, det är superbra det! Dock är det inte helt smärtfritt, vi måste skriva ett reportage om maten och servicen, men det får väl gå fort. Vi var ju tre stycken så! I övrigt så har jag gjort klart min fotopärm och alla bilder som ska in till lärnarna idag, känns skönt att för en gångs skull ha varit klar i tid utan att behöva stressa. Fotokursen kommer jag sakna som tusan faktiskt, speciellt att framkalla bilder..
På idrotten gjorde vi nåt skitkul, en tävling grupper emellan med olika stationer. På en station skulle man träffa rockringar runt en "stolpe" och på en annan kasta bollar i uppsatta rockringar, skitkul men jag och Stina förlorade stort. hehe.
Sen gick vi som sagt och fikade och jag åt grillspett med strips och tsatziki, såå himla gott! Mer såna dagar! Efter det blev det solning och sen gick vi iväg till Beda som fick måla min tatuering, den vart supersnygg så nu ska jag nog göra den! Är himla nervös bara, magen ska ju va det ondaste stället men det lär ju ska va en uthärdlig smärta i alla fall. När Emma ska tatuera sig ska jag avboka min tid hos Sebbe. För det första är han grymt otrevlig sen har han jordens väntetider. Inget jag har lust att vänta på faktiskt..

Funderar på att kolla på film ikväll, a walk to remember igen kanske. Den var så fin! Såna filmer tycker jag om..
image18
Tatueringen. Blev riktigt snygg..

uuuh

Idag har jag varit duktig och pluggat. Fick nya uppgifter på naturkunskapen om cirkulationen och blodet, kul när man redan har två uppgifter fortfarande kvar. Gjorde i alla fall klart alla 24 frågor om blodet o de där nyss och även genetiken så det har jag skickat till honom. Bara etologin kvar då, men det är nog så svårt, jag orkar inte studera ett djur, gah..

Ulla-Lena vet inte om jag ska få ett G eller VG på sången, jag vill ha VG. Bad henne tänka snällt, så jag hoppas hon gör det. Måste få VG.. Jag har tyckt att jag i övrigt har rätt bra betyg, men jag kommer fan inte komma in på en enda utbildning :( Har ångest för det nu, vill ju verkligen plugga till sjuksköterska, men det känns rätt omöjligt och alldeles för långt borta just nu. Skolan tar fan kål på en på många sätt, man kommer ju fan inte ens få lugn och ro när man tagit studenten, men efter måndag är det i alla fall hyffsat lugnt. Måste få ihop en novell bara. Vad ska jag skriva om? :s Blir helgen arbete + studera råttorna. Åh jag orkar inte :(

Mycket trist jag skriver i min blogg nu alltså, det händer inte så mycket spännande i livet precis och jag är förkyld :(:( blääh

MVG

Gissa vem som fick MVG på projektarbete idag då? Fan va gött det känns, hon tyckte att vårt arbete var så bra och välplanerat, hmm, men jag hade nog inte kunnat göra det annorlunda och det är grymt skönt att det är över!! Det mesta börjar ta slut nu, är bara naturkunskapen jag oroar mig för, det är så svårt! :/ Sanna sa en bra hemsida man kan gå in på, men den har jag glömt nu.

Jag fick mina klänningar idag med, de är superfina!! Vet inte vad jag ska kunna ha för BH under den ena bara, hmm
Ikväll är det LOST igen och jag ska försöka att inte glömma det den här gången!
Jag har kommit fram till att det inte kommer bli någon sjuksköterskautbildning för mig :'( Jag har inte alls speciellt högt snitt eftersom jag typ bara har VG rakt igenom. Jag kommer väl sluta på ett snitt runt 14 beroende på vad jag får i foto och digitalt skapande och det sistnämnda blir nog inte alls högt eftersom vi inte lärt oss ett dyft på den lektionen. Hur lätt är det då att sätta sig och göra en film? Man tappar dessutom lusten. Kan inte någon bara ge mig MVG i alla ämnen? Hatar att bara va medelbra.. :(

Ska med Sanna och besiktiga hennes bil imorgon, så jag får ställa klockan lite tidigare och hoppas att jag slipper drömma om rullande och hoppande spindlar i natt igen, huu.. Lovar att jag låg och skrek i natt för den där otäckingen. Är spindelrädd så in i vassen. Har bara drömt massa konstigheter de senaste nätterna, får ingen ro i kroppen. Men snaaaart är det studenten, längtar såå!! Dock är jag orolig, för jag tror fan inte jag får nåt jobb, trots att jag jobbat inom vården i tre år. Ville byta arbetsplats, det kanske inte var så lyckat då. Vad fasen ska man ta sig till om man inte får jobb? :s

avklarat

Uppspelet avklarat, fan vad skönt!! Det gick hyffsat bra, var väl lite missar i början för att jag var så nervös men skitsamma :) Är glad att det är över nu och jag är glad över att jag tog tag i mig själv och gick iväg, det känns såå mycket bättre när man klarar nåt man varit nervös för och sen klarar av det!
Åkte iväg till solariet direkt efter, köpte en solkräm som ska förstärka det bruna, fräknarna vart faktiskt mörkare iaf och det luktar supergott om mig nu, mmhmm. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det luktar men.. kanske cocos, men de luktar iaf gott!!
Sitter och äter grillade kycklingbitar och lyssnar på sunrise avenue nu, skönt det är att sluta tidigt:) Måste plugga sen också, usch! fattar inte frågorna på naturkunskapen. skitsvårt!
Nu har jag gjort klart argumentationen och den aktuella frågan, satt o målade massa i paint igår med så halva naturkunskapen är klar med, fick hoppa över det jag inte fattade vilket var en del.
Jag är sjukt sugen på kebabpizza med pommes och framförallt CHIPS, oh ge mig! Det tär på mig då jag inte ätit såntdär på länge, jag ska inte ge efter nu heller. Får bli sallad ikväll om jag fortfarande är sugen. Måste passa på att tanka min bil då också, var jävligt längesen jag gjorde det, typ två månader sen :o
HUNGRIG, gah. Kom hem då mamma så jag får mat!! Ska snart börja laga den här, spagetti och köttfärssås

5 av 5+ :D

Idag hade jag samhällskunskap på morgonen och skulle fråga Gunilla om jag låg efter med något, så vi kollade igenom och jag hade inte följt en aktuell fråga. Det vi skulle ha gjort från början var att följa regeringsbildningen och det orkade inte jag, så jag frågade vad jag då kunde skriva om. Hon föreslog presidentvalet i Frankrike och frågade om jag visste vem som vann, då svarar cp jag "Jag visste inte ens om det där!" Hon tittar då på mig och säger "Då kan du ju inte få bra betyg i samhällskunskap, man måste följa nyheterna för att få det!" O.o Fick dra till med att jag säkert visst kände till det och att jag kollar på DN och aftonbladet på internet ^^ fyfan, hoppas inte hon antecknar, för jag låg nämligen väldigt bra till för ett högt betyg. Jag tänker inte alls värst mycket, men har i alla fall skrivit den där skiten nu, nästan klart! Dyker upp så mycket nya saker jag har slarvat med så jag hinner ju inte beta av de gamla sakerna.
På min sånglektion hade alla sångelever teorilektion, kan väl inte säga att det var kul att glo på en timmes lång film men det var ändå liiite intressant. När vi åkte därifrån höll jag på att rulla på Ulla-Lenas bil ^^ Hon hade ju jordens uppförsbacke på sin infart och hennes stod ju nedanför min, fyfan gasade som en tok och Sanna skriker "Haha! kolla hennes min!" så  var bildörrn öppen, haha. På naturkunskapen sen visade det sig att jag hade fått 5 av 5+ på min uppsats, det var en av de bästa uppsatserna han hade läst sa han, woooo :D

Kul jag är som bara skriver om skolan, men jag hinner ju aldrig med nåt annat på dagarna :P


Jag vill inte ha imorgon!! Fyfan, hata jävla uppspel. Den som kom på det vill jag strypa långsamt. Känns som att lärarna sitter och njuter. BLÄ! Vill inte, vill inte! Men jag kan ju inte sjukanmäla mig, det är för genomskinligt och dessutom vill jag inte äventyra mitt betyg som säkert ändå är dåligt iofs.. Blir tokig om jag offrar mig för ett G! Det som känns bra är väl att alla känner i princip samma sak, så det är ju inte bara jag.. men usch ändå! Är jättenervös och jag vet inte ens när vi ska va där imorrn

List

1. Vilken svordom använder du mest?
Fitta

2. Äger du en iPod?
nej

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
07.00

4. Hur många resväskor äger du?
ingen

5. Använder du flip-flops?
på sommarn, ja

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
willys

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
vara med

8. Vilken var den senaste filmen du såg? 
A walk to remember

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
en vän såklart

10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
en resa

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
haha ja, alltid

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? 
nej

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
jg använder inte någon cdspelare

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
jag vet inte

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
skriver jag det är det ju ingen hemlighet längre :O

16. När var senast någon stötte på dig?
öhm vet inte

17. Vad åt du till middag senast?
fiskbiffar :D:D

18 Använder du huvtröjor?
nej

19. Kan du vissla?
ja

20. Vem var den senaste som ringde dig?
det är inte nån som ringer till mig så ofta, så de var nog stina i lördags

21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
bergodalbanan

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
klart

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0586

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
gör fortfarande

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
inte stort

26. Hur många syskon har du?
1

27. Är du blyg inför det motsatta könet? 
nej

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
fantomen på operan

29. Äger du några popband t-shirts?
eh nej

30. När flög du senast?
hmm två år sen

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
fyra

32. Läser du för skojs skull?
ja, vad annars?

33. Pratar du några andra språk?
engelska

34. Diskar du din egen disk? 
nej, en av fördelarna med att bo hemma

35. Har du gråtit offentligt?
ja

36. Har du en stationär dator eller en laptop?
laptop

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
alltid

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
ska göra tatto i aug

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
varför inte?

40. Kan du kasta macka?
ibland

41. Har du någonsin varit på Jamaica?
nej

42. Vad har du med dig in på bion?
popcorn och cola

43. Vem var din favoritlärare och varför? 
Vår svenskalärare för att hon förstår oss lata ungdomar så bra

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
nej

45. Vad har du för väder? 
hmm halvsol

46. Har du en blogg?
öh ja

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
religion, idrott, foto och sång

48. Gillar du att flyga?
ja

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
humor

50. När sov du senast på golvet? 
i lördags

51. Vilken är din favoritdrink? 
redbull vodka

52. Gillar du din boende-situation?
mja, ganska bra

53. Vilken är din mammas hemstad?
karlskoga

54. Din pappas hemstad?
Kumla

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8-10

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
ja, fyfan

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
jämt

58. Vilken är din favoritfrukt? 
mandarinen

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej jag fattar inte sånt tack o lov

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
tjugoett

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? 
japp

62. Tror du på liv på andra planeter?
ja absolut

63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
jag själv för att jag är klantig

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
ingetdera

65. Vad var det senaste du åt?
nån godis med violsmak

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
samma

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
vet inte

68. Gillar du senap?
ja :)

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? 
vet inte. tips?

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
kanske

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
vet inte

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? 
nej

73. Tycker du om att krama folk?
mja sådär

74. Skulle du säga att du är trendig? 
ne

72. Äger du en digitalkamera? 
ja

73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
inga?

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? 
absolut inte

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? 
kärleksbrev av nicholas sparks

76. Tycker du att du är attraktiv? 
ibland

77. Vad är du allergisk mot?
skryt

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? 
verkligen inte

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
det vet jag inte

Roligt :D:D

Jag är såå himla trött nu så det är inte klokt. Vill bara lägga mig och sova, tror det blir en tidig sänggång för min del! Festen hos Stina var superkul, vissa åkte hem vid nio redan, men det var då vi började ha som roligast faktiskt. Blev en del udda samtalsämnen, Tomas erkände att vi faktiskt pratar mycket mer om sex än vad killar gör. Vi spelade även kubb och mitt lag vann stort ;)
Somnade väl runt ett eller så, vi hade tänkt ligga och prata men somnade självklart i stället. Innan låg jag och mumlade på om att jag tänkte mig att lakanen var zebrafärgade eftersom jag såg ett sånt mönster framför mig när jag blundade, hehe.
På morgonen sen trodde jag bara att det var jag och Sanna som var vakna, så sa jag att det skulle va skönt med nässpray och vips var det framför ansiktet på mig. Tomas var inte bara vaken utan även kvick, det var lite roligt :D Somnade om och drömde en massa konstigheter, sen väckte Stina oss o vi gick ner och åt frukost, var liite svårt att få ner. Gick ut och gick en promenad med Lajka och solade sen, sköönt :)
Innan vi åkte hem åt vi fisk- och skaldjursbiffar, hur gott som helst!
Nu sitter jag hemma och är fan mer bakis än i morse, jag som nyss skröt över att jag inte var det ;P Var tvungen att duscha nu för jag stank gammal fyllegubbe, bläh..

Vill inte till skolan imorgon, usch!!

helg

Skönt med helg, trots att den här veckan har varit kort har den känts som en evighet. Har lyckats gjort klart mina 7 bilder +hasselblad till Fotokursen. Fick reda på att jag måste skriva en argumentation och en novell till svenskan med, hade jag förträngt. Attans att lärare ska ha sån koll! Naturkunskapen glömde jag i skolan, suck. Tänkte till och med på det, att jag inte skulle glömma det, men såklart gör jag det! Skitsamma!!

Imorgon ska jag grilla och (förmodligen?!) festa hos Stina, ska bli jätteroligt :D Jag och Sanna ska ner på marken imorgon runt 12 och sen blir de systemet efter det. Faktiskt första gången jag går dit efter att jag fyllt 20, fan va skyldig jag kommer känna mig :O Har inte fattat att jag faktiskt är 20 än... Kycklingfilé i vitlöksmarinad blir det att grilla iaf. Myys :) Hoppas vi har skjuts hem iaf, för jag vill gärna sova hemma!
Det blir att sova hos Stina imorgon i stället, blir enklast så eftersom Sannas bussar går så jobbigt!
Kollade nyss på talang 2007, stör mig lite på deras val ibland. Bara det kommer ut nån tönt o sjunger så går de vidare varesig de är bra eller inte. Tycker de kan söka till idol i stället, här vill man ju se häftiga saker, sjunga kan ju i princip vem som helst. Tycker inte det är en talang på det viset som jag tänker mig att det där programet ska innehålla faktiskt..
Nu ska jag kolla mullvaden, bäst!

en del klart..

Hinduismenprovet avklarat nu, fan så skönt. Det var ganska enkelt men det vart långa svar på allting eftersom det mesta skulle motiveras och diskuteras, phew. Efter det gick jag till skolsyster så hon fick titta på min hand. Hon trodde att det kunde va en sena som trycker på en nerv, men det kunde va muskelinflammation med så är det inte bättre tills imorrn så skulle jag komma dit igen så skulle vi ringa till vårdcentralen. Känns onödigt för en hand, är väl en sak om jag skadat mig, men det har jag ju inte!
Framkallade mina bilder sen, blev nåt fel med negativet så det var bara ett fåtal bilder som blev nåt, men de som var vart jättebra. Knappt en enda repa och jag fick dessutom till en jättefin bild på Stina vid det fina trädet på bregårn med både långt och kort skärpedjup och även en motljuskompensation på Erika som vart dyngbra! Nu är jag färdig med de sju analoga bilderna. Hasselblad ska jag framkalla imorgon, hoppas det blir lika bra! Har inte tid att ta om..

Det är varmt o fint ute idag, skumt egentligen! Så fort vi är lediga är de kallt men när skolan är igång igen blir de dyngvarmt.
Just det, jag fick min film idag, a walk to remember. Blir de att kolla på ikväll o säkert grina lite:)

stress

Jag har knappt pluggat ett dugg på Hinduismen, vill inte ha prov imorgon, vet att jag måste ha bra på det här provet för att få MVG i kursen, ändå skjuter jag fram det hela tiden. Jag kan väl helheten egentligen men det är alla svåra ord jag aldrig kommer lära mig, speciellt inte de olika kasten. Det skumma är väl egentligen att det inte står nåt om dem i boken utan vi fick dem i en begreppsordlista från lärarkandidaten vi hade. Har upptäckt från anteckningarna att det står olika saker mot boken. Hon har säkert sagt fel.
Brahmin (präster, lärare och rådgivare) Kshattriyas (statsmän och soldater. Gamla krigarkastet) Vaisyas (bönder och köpmän) Sudras (hantverkare och arbetare)
Försöker komma på nåt tips att komma ihåg de där, men det är ju i princip bara massa bokstäver som inte passar ihop som klämts ihop efter varann.. Blah.. Orka! Skolan står mig upp i halsen just nu, men snart slut! Viktigt att få klart allting nu och det kommer jag knappast lyckas med, gah.. Bara en vecka kvar på oss typ sen ska betygen vara satta. Fotokursen ligger risigt till kan jag säga >_< Har massor att framkalla..

Idag har jag varit ute och promenerat, sen åkte jag och solade. Är superseg nu, vill inte ha skola imorgon :(
Jag har fortfarande ont i min hand, får väl gå till syster imorrn så får hon kolla på den


RSS 2.0