Jag älskar helgen som var!!!!

Jag har haft den, i särklass, bästa helgen i mitt liv. Foxkursen var helt ljuvlig. Åh det finns ingenting mysigare och bättre än en riktigt bra fox. Nu har jag provat att gnussa också och det var skitkul och underlättade helt klart dansandet! På kvällen skulle det ha varit dans i gympasalen, men det vart inställt så vi åkte in till brunnsparken i stället och dansade till bhonus. Det gick så jävla bra och jag vart så stolt över mig själv, fyfan vad ROLIGT det är! På fredag är det dags igen, Jacobs loge, nonstop med blender och wahlströms. Hoppas jag får foxa och gnussa ordentligt ;)

Idag hade vi den sista föreläsningen för terminen. Innan den började ringde min telefon och det visade sig att det är lönt att fylla i enkäter osv för jag vart nämligen vinnaren av en iPod. Kan ju inte säga att jag minns den här tävlingen direkt, men kul i alla fall. Jag brukar inte vinna någonting. De ville även ta kort på mig och presentera på hemsidan, usch, jag blir så ful på kort. Blir att göra sig i ordning rejält så man ser lite okej ut iaf ;)

Sol sol sol

Har precis tagit en paus från solandet på balkongen. Det är helt underbart väder ute idag, för en gångs skull har vädergubbarna haft fel när de sa att det skulle regna hela veckan.. Oftast brukar det aldrig vara fel när det är åt det hållet.
Önskar bara att jag hade en större balkong, på den här får jag knöckla ihop mig till det yttersta och benen somnar hela tiden om jag glömmer att röra på dem, men det kunde ha varit värre, jag kunde ju ha varit utan balkong helt. Fy fan vad jobbigt!

Egentligen skulle jag behöva städa eftersom Marie kommer till mig och ska sova här i helgen! Vi ska på foxkurs lördag, söndag. Har längtat som en tok sen jag fick reda på att det skulle va, jag har längtat så mycket att jag är rädd att bli besviken nu ;P

Nej nu ska jag gå ut och sätta mig en stund igen innan det är dags för lite mat.. Funderar på att göra mig ett fotbad med. Var hos Anna imorse och då passade vi på att ha lite spa. Hällde upp varmt vatten i en plastpåse tillsammans med babyolja och grovsalt, sen knöt vi påsen om fötterna, det var så himla skönt! Önskar man kunde ta en hel svart sopsäck och krypa ner i!

Tenta gjord

Kan inte någon bara komma och massera mina ben? Fan jag fattar ju nu varför jag inte är något träningsfreak, det gör så ont. Har fan kramp i varenda muskel i benen. Hur ska jag klara av att dansa ikväll? Foxar någon med mig kommer jag falla ihop, ohh....

Idag åkte jag in till universitetet själv och gjorde läkemedelsräkningstentan. Fan vad skumt det kändes att åka själv in, har inte gjort det förut, men lite skönt var det faktiskt också, jag kunde ha hur varmt jag ville i bilen t.ex. och jag kunde lyssna på svinhög musik och sjunga med jättehögt! Och tentan, ja den gick bra.. Sitter spänt och väntar på att svaren ska läggas ut. Jag DÖR om jag gjort nåt omvandlingfel eller nåt annat slarv. Orkar inte göra om den här IGEN, men som sagt, det kändes riktigt bra och jag räknade om flera gånger så har jag gjort fel har jag väl vart dum i huvet alla gångerna!

Kollade klart på sista avsnittet på LOST förut med. Fan jag kommer verkligen sakna den serien. Den var så otroligt välgjord, spännande och underhållande. Hatar när serier slutar, true blood hade ju säsongsavslutning förra veckan med och är inte tillbaka förrän nästa år....

Hurtig dag

Oj oj, idag har det varit en väldigt hurtig dag! Någon gång per år infaller de.. Var först ute och gick ungefär 1,5 timme med Karro och efter det åkte vi och tränade ben. Jag trodde jag tappade dem ibland alltså, fy fasen vad jobbigt. Jag har sån jäkla dålig kämparglöd med, ger upp på en gång det blir lite jobbigt. Inte bra! Trots det dog jag nästan.. Jaja, kanske man skulle fira med lite cola nu då ;)

Jag hade egentligen planerat att grilla korv men jag orkar fan inte dra fram grillen och jag orkar definitivt inte göra ren den sen. Jag är så sjukt sugen på kräftor eller möjligen räkor, gud vad gott det vore! Popcorn vore också mumsigt ;) Dubbelslurp! ;)

Pressen minskar

Äntligen minskar pressen en aning. Gjorde den nästsista tentan för den här terminen idag och jag tror det gick bra, jag hoppas det i alla fall! Nu är det "bara" två metodexaminationer, ett seminarie och en liten tenta kvar, sen är det slut på termin tre. Allt det här ska alltså vara klart på.. vad blir det? två, tre veckor?
Hämtade även ut den senaste tentan och jag vart så jävla besviken och riktigt sur! Jag tyckte ju att den tentan gick otroligt bra, i mitt stilla sinne hade jag räknat med ett mycket bättre resultat, i stället stirrade jag bara på ett jävla 35 poäng av 40. Åååhh blev så jävla sur. Egentligen är det otroligt löjligt vilka krav jag har på mig, men jag tyckte som sagt att det kändes skitbra och hade förväntat mig bättre!

Imorgon är vi lediga, utan krav. Herregud så skönt! Jag hoppas på riktigt fint väder så jag kan sitta på balkongen med ett glas cola och en bok. Funderar även på att ta tag i springningen igen, Madde om du vill med och springa kan du väl skicka ett sms till mig imorgon? :) Måste bli slut på det här jäkla hetsätandet av dålig mat hela tiden, blir så trött på mig själv när jag inte kan motstå nåt, hur svårt kan det va? Tydligen jävligt svårt eftersom det var en viss person här som satt och tryckte i sig McDonalds efter tentan, ååh... Vet inte vilken gång i ordningen det var heller! Skärpning!

Vilken underbar kväll

Åh vilken härlig dag det har varit idag, ialla fall kvällen. Har varit så soligt och riktigt varmt, satt ute och åt grillat på Annas altan med solen i nacken, så himla underbart!! Dock har jag ätit så grymt dåligt idag så jag käkade ju givetvis så jag mådde illa. Ska det va så ska det va! Imorgon har vi tenta, jag är väldigt, väldigt osäker på allting känns det som. Har varit så kort tid att plugga på.. Nej jag hoppas det går bra, men det får gå som det går, har ju gjort så gott jag kan och mycket kan man räkna ut med lillfingret! :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, är så jävla trött så det blir att krypa ner riktigt tidigt!

"Jobbintervju"

Fan nu är jag så nervös så jag inte vet om jag ska kräkas eller bosätta mig på toan ungefär för alltid? Ska nämligen på "jobbintervju" vid halv sju och nu känns det som att magen ska slita sig loss och panikrusa härifrån. Det är alltid jobbigt att träffa nya människor, speciellt i såna här fall där det är riktigt viktigt. Jag är inte blyg för fem öre, men just i såna här situationer känner jag mig så grymt bortkommen. Dessutom vet jag inte helt vart jag ska och det gör ju saken ÄNNU värre! Det är faktiskt det jag är mest nervös för.. Jaja, jag slår vad om att det löser sig!

Nu ska jag ta mig upp ur soffan, klä på mig och sminka mig. Åker i rejält god tid ifall jag inte hittar (brukar oftast sluta med att jag kommer alldeles för tidigt eftersom jag hittar direkt)

Torsdag

Mysigt att det åskar. Skulle vilja gosa ner mig på balkongen med en filt och nåt gott o dricka och titta på blixtarna, men hur kul är det att göra ensam då? Nej det suger!

Idag har vi slitit som djur med pluggandet, känns piss att det är tenta redan på måndag. Fattar inte alls hur det ska gå. Jag känner mig så oförberedd man bara kan bli. Det är inte det att jag slarvat med pluggandet, det har helt enkelt bara inte funnits tid eftersom dagarna fyllts med massa inlämnsuppgifter, examinationer och seminarier, men nu jävlar sliter vi. Ett godkänt lär man ska kunna klara, de har ju förenklat tentorna nåt grymt. Fick resultatet på förra tentan idag, ingen hade fått underkänt ?! Det tyder ju verkligen på att det är för lätt, eller så är vi helt enkelt en kanon klass ;) Blir jäkligt intressant att se poängen på måndag!

Usch sitter och eftersvettas i sängen just nu, har dansat typ konstant i två timmar. Fan vad roligt det är, är så glad att jag började:) Bara en vecka kvar till foxkursen nu dessutom!


Valborg. Fick göra om bilderna till svartvit, såg inte riktigt lika dum ut då, hehe

Helvete

Just nu är jag på så jävla dåligt humör så jag tror jag snart blir tokig. Jag är så jävla hungrig, men har ingen mat hemma jag kan inte köpa nåt för att jag bara har förbannade 200 kr på kortet!! På de skulle jag behöva handla och tanka eftersom bensinen i princip är slut! Jag blir tokig på det här ärligt talat, trött på allt! Skolhelvetet med all skit som de lyckats lasta in på varann, en jävla tenta som är så svår att jag har lust att slita håret av mig och dessutom har vi praktik i termin fyra där vi kan bli placerade vart som helst i Värmland, det vill säga att vi kan hamna i Arvika eller Molkom trots att vi i Karlskoga har alla avdelningar vi ska vara på. Fan hamnar jag i nån av de städerna hoppar jag fan av ärligt talat!
ÅÅÅÅHHHH fyfan vad jag är sur!!!! Vill inte ha ett jävla onödigt seminarie imorn heller!! JAG VILL HA MAT OCH JAG VILL HA PENGAR!!

så.. nu känns det lite bättre!

Klart det gick bra!

Vaknade till doften av nyklippt gräs imorse. Det måste vara en av de godaste lukterna som finns, speciellt första gången de klipper inför sommarn. Dock var jag så jävla sjuk nervös, så jag sprang runt här hemma som en yr höna och oroade mig. Allt för en jäkla examination i att sätta kateter. Det dumma är att det alltid är så här trots att det alltid är väldigt avslappnat och aldrig några som helst problem. Samma sak var det ju idag, vi klarade det givetvis galant och nu ska jag fan misshandla mig själv om jag blir sådär löjligt nervös igen!
På hemvägen firade vi med McDonalds, så jävla gott men så jävla dumt av mig för nu ekar det fan på kontot. Fyfan vill inte ens tänka på hur det ska bli kommande månad nu när vi bara får 6000 (om det ens) och i juni får vi ingenting. Gud vilken tur att jag har mitt feta sparkonto att plocka pengar ifrån.. eller inte!

Nu ska jag börja plocka lite här hemma, får nämligen besök snart av Mårten som är hemma en sväng från kosovo. Hoppas han har militäroutfit på sig ;)

Lyckad dag med underbara vänner!

Grattis till min fina vän Jimmy som vart pappa igår till en liten Jesper! :) Känns verkligen märkligt att han nu är en familjekarl, vi har nämligen alltid vart de eviga singlarna som skulle gifta oss om vi fortfarande var singlar vid 40. Jaja, så blev det med det.. Då får jag leta upp någon ny!

Även Grattis till min underbara vän Karro som fyllde 25 år igår!♥ Vart så lyckat med hela gänget samlat. Vi åt tacogratäng, massa snacks och hade det superroligt! Dessutom var det helt underbart väder, första gången det verkligen var riktigt varmt. Vi kunde sitta ute ända till halv ett utan att frysa speciellt mycket. Tyvärr höll det ju inte i sig, men hoppas för guds skull att det snart kommer lite värme för att stanna. Helt sjukt att det är så kallt i mitten av maj!

Nu ska jag snart äta sushi, sen blir det att läsa på inför examinationen imorgon :S (KAD)

100514

Nu ska jag strax göra köttfärssoppa, har varit sugen på det hur länge som helst nu.. Lite skumt, för jag har verkligen i hela mitt liv hatat soppa, fram tills för någon månad sen. Nu äter jag alla möjliga sorter och gärna ofta.. Åh vad gott det ska bli!

Har jordens träningsvärk i magen, jag råkade nämligen göra lite magövningar igår. Ni förstår ju så jobbigt va!! Totalchockade musklerna. Hade tänkt göra ett par varje dag, men jag vet ju hur jag är. Med all säkerhet håller jag på i en (max två) dagar. Springa skulle jag behöva börja med igen också, det värsta är ju att jag får ont i varenda led till den milda graden att jag kan liknas vid en stelopererad.
Vore bra med en springkompis igen eftersom den jag hade tidigare försvann?! (Vill ha en med helst lika dålig kondis som jag).

Ledig dag med min vän huvudvärken

Vaknade med huvudvärk imorse. Jag som hade sett fram emot den här lediga dagen.. Från och med nu är det jag som öppnar fönstret inne i sovrummet. Det är så jävla varmt här hemma, svettas konstant, fick nyss kränga av mig en tröja och slänga i tvätten för att den började lukta svett. Trodde inte jag skulle behöva ha deo för att dra runt hemma, men jo då!

På facebook sitter folk och lägger upp följande statusuppdatering: "Klicka på gilla-knappen om jag någonsin fått dig att le! Sätt detta i din status och se hur många du fått att le (:" Hur fan törs folk tänker jag då? Tänk om INGEN skulle gilla, fan vad PINSAMT. Jag vågar då i alla fall aldrig lägga upp såna där. Det skulle ju kunna bli som när jag och Karro försökte tigga skjuts ner till Harrys på valborg över facebook, ingen svarade nån av oss. Fick logga in mitt i natten när jag kom hem för att ingen skulle se att ingen svarat, hehe!

Åh jag som hatar att ringa

Idag gjorde vi klart vårt arbete till etiken.. Riktigt skönt för det var otroligt tråkigt. Dessutom var det extra skönt eftersom vi nu kan vara lediga med gott samvete!

En av cheferna ringde till mig förut idag och hade antagligen en ny brukare till mig som de trodde skulle passa bra, riktigt kul, nu kan jag förhoppningsvis äntligen slappna av! Det värsta är att jag måste ringa ett samtal innan och jag är verkligen så otroligt dålig på att ringa till främmande människor. Sitter här och är alldeles svett på alla ställen man kan vara svett på.. Försöker intala mig att jag är bäst och att det bara är att prata på och försöka låta som den intressanta person jag är, låta bli att sluddra, stamma osv, vad skulle kunna hända ärligt talat? Gud jag är så fjantig, ska gå på toa, sen ska jag ringa.. tror jag, iihh..

Ingen rubrik

Fan jag måste hoppa in i duschen men jag ORKAR INTE!! Jag har världens jobbigaste hår, det hinner inte ens gå ett dygn förrän det är hur fett och äckligt som helst, ser ut som att jag inte duschat på en vecka, minst! Ni kan tro att jag har provat varenda jävla lilla kur som man kan tänkas hitta mot det, men ingenting hjälper..
Tror de kan bero på att jag har otroligt slinkigt och mjukt hår, omöjligt! Kanske skiter i att duscha ändå, ska ju trots allt BARA träffa Karro och Anna och plugga imorn, de har nog allt sett mig i värre skick! ;)

Igår såg jag förresten den sorgligaste filmen jag har sett i hela mitt liv, i taket lyser stjärnorna. Fan jag grinade i princip hela filmen igenom. Låg och hulkade till och med när jag skulle sova. Var helt svullen i ögonen idag när jag vaknade. Den var otroligt bra, den berörde väldigt mycket! Fem toast!

Vart tar helgdagarna vägen?

Jag hatar att det redan är söndag! Vi har en så jävla tråkig uppgift som vi måste jobba röven av oss inför. Det har varit så himla skönt med helg, de här dagarna mellan helgerna är så jävla onödiga ;) Igår var jag hemma hos Karro, åt chips och spelade TP på wii. Jag vann, men mest på tur ;)

Idag har jag gjort egna sushi och nyss kom jag in från en skogspromenad på en och en halv timme. Så himla underbart väder idag..
Åh jag vill inte ha måndag imorn :(

och vad gör man nu då?

Kollade just mitt konto och fick minst sagt panik, jag har inga pengar kvar alls (150kr) och månaden har i stort sett precis börjat :( Det är så jävla mycket nackdelar med att plugga, jag tycker verkligen det är skitkul det här med utbildningen, men pengarna man får funkar ju inte alls :'( Nu har jag inte ens råd att handla mat och än mindre tanka när det är min tur att ha bilen:( Åhh... Nu ska jag grina en stund och kolla LOST!

Nu ska jag äntligen äntligen få sova

Kom nyss hem från Karro, vi har ätit räkor med aioli och kollade på film.. eller ja, vi försökte i alla fall. Gick inte att starta filmen. I stället kollade vi på "humor"galan. Vart var all humor undrar jag? Gud det var så tråkigt, jag nickade till och med till en sväng..
Det är så jobbigt med fredagar, jag är alltid helt sjukt trött. Känns som att jag inte sovit på år och dar.. Imorgon ska jag sova länge, jag ser framför mig hur jag ska vakna till en sväng för att sedan påminna mig om att det är lördag och att jag kan somna om och sova halva dagen om jag så vill.. Det är konstigt att det med all säkerhet inte kommer se ut så i morgon. Nej, antagligen vaknar jag runt åtta halv nio, SKITPIGG och har helt plötsligt tappat den här sköna trötthetskänslan och vill helt plötsligt inte alls somna om (?) men just nu ska jag åtminstonde leva i tron om att jag ska få en lång sovmorgon!

Lyckades få med mig Marie på foxkurs. Behövde inte ens övertala. Gud vad roligt det ska bli! Det kändes kul innan, men när hon är med kan det inte bli annat än helt kanon! =)

Godnatt!!

Mår illa igen

Usch vad illa jag mår! Förstår inte vad det är det här med att må illa nästan varje kväll?! Ska snart krypa ner i sängen och sova och hoppas på att illamåendet går över tills imorn.
Ikväll har jag varit iväg och dansat, var riktigt roligt idag och det gick riktigt bra för mig med dirtyfoxen, går lite upp och ned det där, men ikväll då var jag minsann på G :) Snart foxkurs och jag har börjat bearbeta Marie att följa med! Gud vad kul det ska bli!

Vill inte sova

Åhh jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mig. Råkar nämligen vara något pigg. Skulle vila lite förut när jag kom hem från universitetet och råkade somna i inte mindre än två timmar.. Brukar inte ha problem med att somna trots det, men just nu har jag inte ens lust att försöka! Ingen film har jag att se på heller..
Typiskt att man ska upp tidigt imorgon och vara på föreläsning från halv nio till halv fem, ouch.. Hade väl önskat mig lite ledigt efter allt tentaplugg!

haha, satt just och läste en blogg och såg skit på skärmen och började gnugga för att få bort det, så visade det sig att det visst var en leverfläck som tjejen hade i ansiktet! Ojdå!

Fan vad bra!

Det var inte igår jag skrev direkt. Det är ju inte så att jag är hur upptagen som helst, har bara inget att skriva om och vet inte ens vem som bryr sig om jag uppdaterar (förutom Karro då ;P)
Men idag förstår ni måste jag skriva och skryta. Var inne och gjorde tenta idag, sjukdomslära med farmakologi II och det gick så himla bra!! Första gången det verkligen känts klockrent efter en tenta, det känns så skönt att inte behöva oroa sig för ett U. Tänk att det gick så bra trots att vi knappt hunnit plugga..

Hämtade dessutom ut förra tentan och hade fått 44 av 49 (egentligen 45 eftersom han hade rättat ett rätt svar som fel..) Känner mig verkligen bra just nu. Känner verkligen att jag hamnat rätt och det är en riktigt skön känsla. Är så glad och stolt över mina dream teamare dessutom. Utan er skulle det nog inte alls gå lika bra =) ♥

Idag får jag lov att tycka att jag är bra :)

RSS 2.0