Jävla söndagar

Hej!
Seg söndag, usch! Är ledig imorgon men jag kommer då aldrig sluta ogilla dessa dagar i alla fall. Har i vilket fall som helst varit i tvättstugan, hade nästan ingen tvätt så det var ju lite onödigt. Hade planerat att tvätta lakan, men jag orkar verkligen inte dra av dem och framförallt inte sätta på dem igen sen! Sånt där är jag lite lat med, hehe..

Nu har jag precis ätit upp min sushi jag bara var tvungen att köpa, gud så gott! Skulle jag vara tvungen att välja en maträtt resten av livet så skulle det lätt bli det.
Har även köpt två tröjor på tradera idag, är lite orolig nu. Tänk om jag inte får sakerna fast jag betalat? Är ju så himla osäkert med sånt där. Människan hade fått gott betyg bara i alla fall, så förhoppningsvis skickar han väl grejerna =)

Nu är det Köping!!

Gud vad kul med tradera!!!

Idag har jag handlat massa olika teer, ätit kräftor, budat massor på tradera (och leder fortfarande) och kollat robinson. Trevlig lördag enligt mig! Bra som fan att Hasse vann robinson! Jimmy var en falsk, otrevlig lat jäkla pussy. Så jävla kul att någon som blivit utröstad kom och förstörde latoxarnas lilla pakt, jag njöt=)

Kul det är med tradera förresten, har aldrig vågat buda förut och det suger rejält i magen nu med när jag skriver in maxbudet, hehe.. Är inne stup i kvarten och kollar läget, spännande som sjutton ju! Det jobbiga är bara att jag anser att grejerna är MINA när jag budat, skulle nog kunna hålla på hur länge som helst för att varan är faktiskt MIN. Jobbigt är ju också att jag inte alls vet hur storlekarna är. Kanske kommer hem en liten trasa som knappt täcker tuttarna. Sen har jag också funderat på hur folk kan sälja så dyra märken för så billiga priser? Antagligen kommer de väl från Thailand eller Turkiet och är dyngfejk, kanske påklistrade märken? hehe. Kul är det i alla fall och jag upptäcker verkligen hur snål jag bli så fort jag tänker på pengarna. I vanliga fall handlar jag ju på kortet lite spontant och då anser jag det som gratis, nu är helt plötsligt 150:- jäävligt mycket pengar (??!)

Tradera?

Sitter och kollar runt på tradera, faktiskt hittat en del jag skulle vilja buda på, men jag törs inte riktigt? Personen som hade den här tröjan är ny på tradera och hur kan man lita på att de faktiskt har det jag vill ha? Tänk om man sätter över pengar och så får man ingen vara? Har ingen erfarenhet alls av tradera. Visst alla "säljarna" har väl vart nya någon gång, men det känns osäkert i alla fall. Ingen hade lagt nåt bud heller..

Skönt det var att få sova idag förresten, vaknade dock av att jag knappt fick nån luft, hela näsan var igentäppt och halsen snustorr eftersom jag hade andats med munnen, usch!

Kär!

Så jäkla snygg!! Vill verkligen ha den här! I så såna här lägen önskar jag att jag hade jobbat och tjänat ihop lite mer pengar. En T-shirt för cirka 1000 :- kan man inte lägga pengarna på som student tyvärr. Kan inte någon bara köpa den åt mig?


Ny musik?

Sitter och letar som en galning efter lite nya låtar att lyssna sönder, men jag vet inte alls vilket genre jag är sugen på. Jag blir bara sur när jag hittar nåt nytt och stänger av. Borde de inte lägga upp nåt nytt under topplistan på spotify snart?

Råkade somna när jag kollade på mästarnas mästare förut, såg bara den första tävlingen. Jag var så trött att jag knappt ens märkte att jag somnade. Tack och lov är jag fortfarande väldigt trött. Ska bli såå skönt att vara ledig imorgon. Tänkte ta tag i sovrummet här och försöka få det att se anständigt ut, just nu har jag kläder slängda överallt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Har påbörjat en massa, men jag gillar inte riktigt någon av dem, hehe.. Blir en ny ikväll bara för de =)

Ännu mer seminarier så långt ögat kan se

Hemma från universitetet nu, är vrålhungrig och vet inte alls vad jag ska sätta i mig? Är lite orolig för kommande dagar nu med, vi ska ju gå heldagar och jag har ingen mat och inga pengar att handla för eftersom jag inte fått mitt CSN än. Har väl max 50 kr på mitt konto..
Kände att jag mest satt och suckade på introduktionen idag, allting låter ju förjävla jobbigt när de drar allt vi ska göra på en och samma gång. Det blir ju så jäkla mycket direkt. Ibland kan jag känna att jag är lite trött på att plugga även om det går väldigt bra. Tror det är pengarna som gör det, går ständigt omkring och funderar på vad jag kan göra för att skrapa ihop pengar. Dessutom är jag sjukt trött på jävla seminarier vi har JÄMT, jag trodde den här kursen skulle bli bättre, men inte då! Jag vill ha salstenta igen, det är så himla oseriöst med seminarier. Vi anstränger oss dessutom alltid för mycket, så dåligt att de bara har G som betyg. Det är ju orättvist. Som i vårt fall, vi lägger alltid ner massor av tid i vårt arbete och fördjupar oss och intresserar oss verkligen, så har vi slackers som gör allting i sista sekunden, men som trots det också får G för att det faktiskt är ett "inlärningstillfälle". För min egen del skulle jag aldrig göra sämre ifrån mig på grund av det, jag tycker oftast det är roligt och vill göra bra ifrån mig, men då vill jag också gärna kunna få ett VG!

Nu ska jag leta upp nåt att äta innan jag svälter ihjäl, ikväll är det dans igen! :)

Äntligen tvätta

Godmorgon!
Åh idag har jag äntligen tvättstugan, jag har inte hunnit tvätta på skitlänge eftersom vi har pluggat hela tiden så nu var det verkligen på tiden. Dock var det nästan inga kläder, lite skumt, märks verkligen att jag har varit ledig nu ett tag, gått och släpat i samma kläder dagarna i ända, hehe..
Känns otroligt trist att det är söndag igen, dags för massa slit igen och även praktiken på tre veckor... Det är åtminstonde skönt att göra något med söndagen, den dagen är till för tvättning, städning och gud vet allt annat tråkigt som man aldrig vill göra annars. Har mammas hund här med eftersom hon är iväg och tävlar med den andra, därför har hon lovat att bjuda på mat sen! =)

Nu måste jag springa ut till tvättstugan igen! (Skönt det vore om den var i samma hus..)

I natt måste jag sova

I natt hoppas jag att jag kan sova. Lyckades inte somna förrän halv fem, fem i natt och till slut var jag ju så stressad att jag inte kunde somna för det. Hatar att hamna i såna där perioder och i natt var det verkligen kört. Var jättepigg, försökte sova, men det bara kröp i hela kroppen, slog då i stället på en film eftersom det brukar göra mig trött. Tyvärr var den filmen över två timmar och jag kollade givetvis klart eftersom jag fortfarande var pigg. Tack och lov somnade jag till slut, men då vaknade jag såklart halv ett idag. Inte okej! Men trots det har dagen känts lång..

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, redan nu, och slå på en film. Har tvättstugan imorgon halv tolv, så det är bäst jag ställer klockan.. Litar inte riktigt på att jag vaknar i tid annars.. Oh gud, hur ska det bli på måndag när jag måste upp skittidigt igen? Det har vart mer än lovligt skönt att ha vart ledig i en vecka.

Godnatt!

Hemska människor

Åhh jag måste ha knäckt till mig i revbenen igår när jag dansade.. Är som en sån här låsning man kan få ibland, som går över när man drar ett djupt andetag. Det här försvinner dock inte och givetvis är allt superroligt så jag inte kan hålla mig för skratt och då gör det ju ännu ondare..
Kollade på lets dance förut och fy vad sur jag vart när Peter (?) åkte hem i stället för Rabih. Jag var nästan säker på att jag skulle slippa se hans jävla nuna hädanefter, men nej då.
Nu ska jag strax slå på filmen Jolene och gosa med min älskade lilla Tuva! Såg en vidrig video förut, några äckliga idioter som kastade en liten hund ner från en bro. Blir så jävla ledsen och förbannad. Hur kan man ens tänka tanken? Fattar inte hur man är funtad om man ens övervägen nåt liknande. De borde verkligen bli rejält straffade, de borde själva bli kastade från en bro så kan de ju få känna på hur det känns. Känner mig riktigt illa till mods nu, var tvungen att pussa lite extra på Tuva, min lilla skrutta! Hon är underbar även om hon kan vara besvärlig ibland.
Godnatt!

Någon tog visst beslutet åt mig?

Hello!
Det verkar inte ens som att jag behöver ta ett beslut om mina sånglektioner.. Pratade med Jimmy om det igår och de har ju tydligen redan börjat med lektionerna, både för esteterna och för de "vanliga" människorna? Något märkligt att U-L inte ens hört av sig till mig? Jag har aldrig sagt att jag skulle sluta. Det enda jag ville var att få räkningen uppdelat på fler tillfällen. Som student klarar jag inte av att betala runt 1000kr på en gång..
Kan ju förstås va så med att hon börjat med sina lektioner senare, men jag vet ärligt talat inte ens om jag bryr mig? Sur blir jag förstås när folk tar beslut åt en, men skitsamma. Nu sparar jag lite pengar och jag får väl lägga min drömkarriär som musikalartist åt sidan!

Vaknade med en jävla huvudvärk idag, skulle egentligen ha träffat Mia under eftermiddan för en fika, men det orkar jag inte nu, surt!

Ingen rubrik

Usch, redan torsdag. Ska väl inte gnälla, det blir nog kul att börja en ny kurs, men jag är ju hellre ledig och får kliva upp när jag känner för det på mornarna. Hör själv här hur lat jag låter, men det är ju så himla skönt! Skulle inte ha ett dugg emot att jobba nätter. Det är väl så att alla är olika, vissa tycker om tidiga mornar och vissa gillar nätter..
Ikväll har jag vart i aggerud och dansat, idag var det riktigt kul. Lite mer folk nu jämfört med sist.. Skulle dock behövas lite mer herrar, sitter tjejer utefter hela väggen och väntar, hehe.

Har ingen film att se på ikväll så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till? Det har blivit en liten helig ritual det där, jag somnar så gott efter (eller under)

100121

Gud vad jag är trött på Tuva just nu, hon är så jäkla besvärlig. Skulle bara gå upp på vinden med min gran och på den korta tiden hinner hon skrika ihjäl sig. Jag är så jävla trött på att ha en hund som inte ens går att lämna. Fattar inte varför hon beter sig sådär ens, det är bara hemma hos mig. Hos mamma går det att lämna henne hur lätt som helst, även om mamma tar sina hundar och går ifrån henne. Usch vad irriterad jag blir!

I natt drömde jag förresten att jag var gravid och jag hade dolt det och inte berättat för nån, inte ens för pappan, för det var nämligen en person jag tycker/tyckte riktigt illa om. Ett misstag helt enkelt. Jag drömde att jag skulle avslöja allt i bloggen, hehe, så jag fotade magen och grejade. Det kändes hur verkligt som helst. Jag grubblade över vad jag skulle göra med utbildningen nu när jag hade råkat bli gravid. Jag hade dessutom inte ens ringt till MVC, så allt var så jäkla sjukt, hehe..
Kollade upp vad det betyder och antingen var det att man längtar efter barn, eller så betydde barnet en kontinutet i livet och framtidens möjligheter, det kan helt enkelt vara en längtan efter en inre mognad.

Sjunga eller inte sjunga?

Sitter här i min ensamhet och sjunger för mig själv och spelar in lite. Försöker sjunga tyst så jag ska slippa bli kallad för solosångerskan igen, hehe.. Var riktigt längesen jag tog en enda ton, vet inte om det är så att jag börjat tröttna helt enkelt? Känns ju lite tråkigt att hacka sig fram på samma plats hela tiden och jag vet inte ens om jag tycker det är värt att slänga ut så mycket pengar på privatlektioner när jag ändå aldrig får använda kunskapen, samtidigt vet jag att om jag slutar kommer jag aldrig kunna börja igen då köerna är hemskt långa.. Måste verkligen överväga hur kul jag egentligen tycker att det är och framförallt om jag hinner. Lektionerna var på slutet som ett rätt stort stressmoment och jag hoppade "gärna" över dem. Vet inte ens om jag är särskilt bra längre, eller om jag ens vart det någongång?

Nu ska jag nog ta och slå på en film och sen sova, hoppas att filmen är något sövande för just nu är jag otroligt pigg. Gjorde en Anna förut och råkade somna sittandes i soffan med datorn i knäet.

100120

Tjo!
Imorse vart jag väckt av ett sms från Anna, hon ville ha sällis när hon skulle handla, så det var bara att häva sig upp och åka på en tripp. Vi fick även tag i böckerna till kommande kurs och Anna råkade benämna mig som hennes bättre hälft, haha! Jag vart alldeles blek, nu trodde ju säkert hon på bibblan att vi var ihop, hehe.
Åkte till kronhallen sen, har inte vart där sen de öppnade nya delen, stort och fint det var! Vi var givetvis också tvugna att parkera i nya parkeringshuset. Handlade nytt lös-the och det var riktigt gott. Under ett svagt ögonblick gled även en chipspåse med.
Hemma hos Anna gjorde vi en supergod kycklingsallad, åh den vart så jäkla god, mmmh!!

Nu sitter jag mest och glor, trist. Snart har de lediga dagarna försvunnit. Varför går alltid tiden så jävla fort när man är ledig?

Ledig en vecka

Sista seminariet klart och nu är termin två och den här skitkursen helt avslutad, känns riktigt skönt! Seminariet gick dessutom väldigt bra, vi kommer ju få storhetsvansinne snart ;) På hemvägen firade vi med massa cheeseburgare och nu är vi lediga i en vecka, en vecka utan några krav. Så jäkla skönt!!

Har även dansat i kväll och det var svinkul som vanligt, dock suger det att det är så lite killar med, tror det var en tio tjejer över den här gången? Fick ju attackera killarna för att inte bli utan, så himla surt när man betalar för att lära sig! Fick även höra att jag är väldigt lättdansad, betyder det samma sak som lättfotad eller? ;) Nejdå! Det är kul att de gillar att dansa med en och tycker man är duktig :D

Jag och min bäbis

Söndagsnöje

Oj, vilken rolig överraskning håret hade att komma med idag då. Kommer verkligen bli roligt att reda ut..
...
...


Jag hatälskar att plugga

Idag har jag ätit sushi och myst framför robinson. Världens bästa dokusåpa, den vill jag vara med i innan jag dör, det har jag velat sen jag var liten. Undra hur länge man skulle klara sig? Jag tror jag skulle bli helt galen av att inte äta, jag som älskar mat, hehe

Har också hunnit bekymra mig mycket över mina pengaproblem, vet inte hur jag ska göra med det, jag är så jävla trött på att aldrig ha pengar. Det är verkligen skit att plugga om man ser till det lilla problemet. Jag har inte ens råd att betala mina egna räkningar, tur då att man har änglar till kompisar som ställer upp och lånar ut pengar, jag är dig evigt tacksam Karro :) Det är ju inte det lättaste precis när man är ensam och bara får 5500:- över julen. Tack och lov får vi hyffsat mycket i januari, dock är ju mina p-piller slut snart, bara några dagar kvar, och jag har ingenting, verkligen ingenting på kontot och vi får inte pengar förrän om nån vecka. Blir totalt vansinnig. Orkar inte med det här, fyfan vad jobbigt det är! Känner mig som en jävla parasit..


Nu ->dans

Idag var första dagen på väldigt länge som det var riktigt skönt ute! "Bara" -15 och äntligen kunde man vara ute och njuta av det fina vädret. Trodde väl aldrig att jag skulle säga att -15 är varmt, men jämfört med närmare -30 så är det rena sommarvärmen :)

Nu ska jag strax iväg och dansa igen, äntligen! Har längtat till kursstarten, och nu är den här =)
























Tuva på promenaden imorse =)

Té så här på kvällningen

Nu ska jag strax traska iväg till Anna för en kopp té, måste ta med mig Tuva på släptåg eftersom det inte går att lämna henne ensam, så himla jobbigt att hon aldrig ger sig helt med dumheterna. Hon är nämligen lite oberäknerlig där, ibland går det fläckfritt att lämna henne medan de inte alls går en annan gång. Jag tror inte grannarna direkt uppskattar att hon gallskriker och ylar i någon timme, speciellt inte vid den här tiden..

Imorse gjorde jag min bokrecension, precis innan jag vaknade till helt halv-drömde jag om hur den skulle se ut och så fick den också bli och jag är rätt nöjd. Som vanligt måste jag säga att det känns grymt meningslöst, som allt annat med den här kursen. Tycker faktiskt synd om de som ska börja T2 i Karlstad, ni har en hemsk tid framför er ;P

Har förresten skaffat twitter, http://www.twitter.com/N_Lee_

100108

Äntligen är examinationsuppgiften inlämnad, känns otroligt skönt. Nu är det bara en jävla bokrecension som ska göras + 1000000 frågor... men snart, snart är kursen slut. Vi la även ut våra böcker från hälsopsykologin på kaus sida, så hoppas vi blir av med dem nu.

Ikväll börjar let´s dance, tyvärr är det ju bara en massa bortglömda "kändisar" med, väldigt trist! Mest kommer jag störa ihjäl mig på Rabih, det är en riktig liten fjant som inte verkar ha alla hästar hemma. Slår vad om att jag kommer få reta mig på han ett tag för alla fjortisar lär ju ska ringa som galningar på honom. Jag hoppas att deras föräldrar håller hårt i telefonerna och vägrar fylla på fjortisarnas kontantkort!

För tillfället är jag otroligt sugen på sushi, önskar någon vänlig själ kunde komma förbi med det just nu, men det lär inte inträffa, så i stället ska jag äta mina älskade varma vitlöksmackor, gott!!

Kallt

När var det egentligen senast såhär kallt? Jag kan inte minnas att vi i Sverige haft mycket kallre än max -15. Nu är det snart -30 och det går knappt att vara ute. Länge har det hållt i sig dessutom, usch! Nu när det varit så kallt har det även blivit problem med värmen i massa lägenheter här, vissa element är helt iskalla tydligen och andra fungerar inte som de ska. Jag har tack och lov inte drabbats, än, men mamma har det t.ex. och det är bara runt 18-19 grader hos henne, iskallt! Dock är det här en superbra förening som jobbar med problemet och tar det på allvar. I min förra förening kunde inte jag bo hemma knappt på vintern, jag hade alltid 17-18 grader och elementen fungerade inte. När jag pratade med fröken ordförande fick jag bara ett hånfullt svar tillbaka att jag minsann fick räkna med högre hyra om jag ville ha varmare. Hur kan man ens säga så? FÅR man ens säga så? Vissa människor kan allt grejen med att utnyttja sin "maktposition", usch! Jag är så överlycklig att jag lyckades sälja skiten och komma därifrån.. Här är alla jättetrevliga och man behöver inte kolla en extra gång innan man går ut för att slippa stöta på idioter. Tack och lov att jag flyttade =)

Nu ska jag strax lägga mig och kolla på film och njuta av att examinationsuppgiften är färdig. Är så stolt över vårt arbete, vi har gjort ett bra jobb! Hoppas bara det duger nu!
Har så himla ont i ryggen nu så jag har precis värmt på vetekudden, vintern kommer ta kål på mig. Behöver värme, både mänsklig och sol.

Huvudvärkssöndag, kan det bli värre ens?

Idag skulle jag egentligen ha haft tvättstugan, men jävligt nog vaknade jag med huvudvärk. Vakna med det är tomefan det värsta som finns, det går liksom inte att göra nåt åt skiten då. Har gått runt med vetekudden runt nacken nästan hela dagen och tack och lov lindrade det faktiskt. Var ingen panik med att tvätta heller så det var ju skönt..
Det värsta är nog att det är söndag idag, massa plugg imorgon, men snart är vi klara. Hoppas på att vi kan lägga på ett kol imorn och göra klart skiten. Åt förresten massa vitlök förut. Varma mackor med färsk vitlök, tomat och sen vitlökspulver på det, och inte nog med det, DESSUTOM doppade jag mackorna i vitlöksdressing, hehe.. Fatta vad de ska stå ut med imorn ;)

Nu ska jag lägga mig och titta på film!

Gott nytt 2010

Konstigt vad man anpassar sig, nu när det är -10 grader ute tycker jag att det är riktigt varmt.. Har ju fått stå ut med -25 i ett par dagar så helt plötsligt är ju det här rena sommarvärmen..

Första dagen på nya året då. Var så trött när jag vaknade i morse att jag bara gick ut med Tuva en snabbis och la mig sen igen och kollade på film, paranormal activity. Tänkte att det var säkrast att kolla på den på dagen eftersom den skulle vara så otäck. Jag tyckte den var riktigt bra, men riktigt så läskig som jag trodde/hade hoppats på var den väl inte precis. Hade vart en sak om de helt enkelt hade varit hemsökta, men en demon.. Nja, de har jag svårt att tro på. Blir så himla realistisk direkt jag ska kolla på film ;)
Jag hoppas att alla hade ett bra nyår igår? Jag hade det helt okej, en sväng vart det riktigt trist. Hade liksom ingenting att göra och jag har verkligen alltid en förhoppning om hur nyår ska vara, tyvärr blir det aldrig så och det gör mig smått deppig, men i övrigt var det okej som sagt. Jag lagade plankstek som blev helt gudomlig, sen åt vi massa ost, frukt och kex och drack bubbel. Vid tolv gick vi ut och tittade på raketerna :)

Nu började jag precis må lite illa så jag ska nog krypa ner i sängen och kolla på film!

RSS 2.0