twilight

Har försökt logga in på bloggen flera gånger idag utan att det har gått, till slut gav jag upp! När ska det sluta krångla? Nån som vet vad det beror på?

Gud vad skönt det är att va ledig på helgerna igen förresten. Förut jobbade jag ju varannan. Visst, jag var ledig väldigt många vardagar, men helgen är ju liksom helgen. Det är något speciellt med fredagarna när man vet att man har hela helgen ledig.
Håller ju på att läsa om jag kunde drömma (twilight, första boken om Edward & Bella) Jag är helt besatt. Kollar på filmen på kvällarna & läser boken på dagarna. Det pirrar i magen, jag skrattar, gråter (ja men nästan i alla fall!) & jag verkligen älskar den fina berättelsen..
Oj, nu protesterar datorn och ska visst stänga av sig. Typiskt

så kan det gå

Jag råkade sova bort hela kvällen. Somnade vid åtta, missade hela let´s dance & hela hjälp. Var inte vidare bekvämt att sova med glasögon, men jisses vad skönt det är att se texten på tvn. Det var längesen jag inte behövde anstränga mig ett dugg. Kunde ha haft högre styrka upptäckte jag dock, underligt, men jag ser ju bra så det får gå! Tuva tyckte jag såg konstig ut, hon var bekymrad & satt i fåtöljen & tittade underligt på mig, förstår henne, vet inte ens om jag törs ta en bild. Jag skäms, kanske måste vänja mig lite först..

Nu ska jag sova, känner mig inte så bra. Hoppas jag kan må lite bättre imorn!
Sov gott :)

avklarad tenta

Hej! Hur mår ni? Jag skrev ju tenta idag. Vi hade avsatt tid fem (!!) timmar, jag var klar efter en timme lite drygt. Det gick bra, lär ska vara godkänt. Dock vet jag att jag gjort fel på några frågor.. har ju tyvärr så höga krav på mig själv så jag är sjukt missnöjd, men det är skönt att ha det avklarat & att jag kan lämna det bakom mig. Idag/ikväll tar jag ledigt från pluggandet. Blir givetvis let´s dance. Imorgon är det dags att ta tag i nästa del av biomedicinen, den svåraste iaf vad jag kan tänka mig, anatomi. Tänk er att lära er vartenda litet minimalt ben i hela kroppen. Det är som att lära sig tre nya saker på en gång. Först vad benet heter, både svenska & latin, sen vart det sitter & även kunna redogöra för hur det sitter i förhållande till något annat ben. Ja, ni hör ju själva.. Omöjligt!
Ska i vilket fallsom helst neråt stan efter att jag ätit & hitta en svensk anatomibok (så jag slipper lära mig vad benen heter även på engelska) & så har dessutom mina glasögon kommit..

I övrigt mår jag sådär, jag försöker att förtränga. Just nu önskar jag att jag var liten & inte riktigt förstod mer än att nåt otäckt var på gång. Just nu minns jag alla smådetaljer & det gnager så i mig. Det är en grym värk i bröstet. Nej, jag försöker som sagt var att inte tänka på det. Jag klarar inte av att må dåligt

cancerfonden

Jag har tenta imorgon, som sagt. Just nu har jag grym ångest för det jag skrev om i det tidigare inlägget. Jag fattar inte hur jag ska kunna sova, när det blir tyst i rummet går det inte att hitta på andra saker att tänka & fokusera på. Tack & lov säger jag bara att jag pluggat så stenhårt på tentan innan, det är inget jag klarar av att tänka på nu, men jag ska klara den imorn, jag ska iaf göra mitt bästa, för hans skull. Jag måste klara det här, därför måste jag sova, men hur?

Nu ska jag skänka lite pengar till cancerfonden, den här sjukdomen måste stoppas!! Till varje pris, ingen ska behöva få ett sånt här besked!
SMS-gåva till Cancerfonden
För att skänka 50 kr. Skicka ordet BESEGRA till 72900

Tillsammans kanke vi kan stoppa den här sjukdomen, en dag kanske cancer är ett minne blott. Skicka ett sms & du kanske räddar ett liv någon dag!

herregud .'(

Fan fan fan :'( Jävla cancer helvete!! Jag känner mig helt tom, det gör ont i mig. Någon jag har känt i princip hela mitt liv kommer snart inte finnas längre på grund av denna fruktansvärda sjukdom. Jag finner inte ens ord, jag trodde det skulle gå vägen. Har hållit tummarna så hårt, inte riktigt förstått. Det har ju gått så bra med alla behandlingar. Jag vill inte vara med om det här, känns som att tiden stannade för en sekund när jag fick veta. Vet inte vad jag ska ta mig till & jag lider så för den här personen. Det känns så hemskt, overkligt. Jag tror inte på det. Önskar det kunde ske ett mirakel nu....


wii bowling & plugg

Tjo! Kom alldeles precis hem från Anna, vi har pluggat sen.. jag tror det knappt själv.. klockan tio. Tiden bara sprang iväg, men nu känns det äntligen som att jag fattar.. Längtar tills tentan är över, eller nej, jag längtar tills jag får tentan & ser att jag kan allting. Hoppas hoppas!
Tog lite paus emellan pluggandet & spelade wii med Annas barn. Bowling, skitkul & jag var superbra. Det blev ju dock lite enformigt efter ett tag & det verkade rentav helt omöjligt att hamna i rännan. Bra visserligen, men ändå tråkigt eftersom det inte var nån "match" att klara av det. Kul en stund iaf! =)

shopping

Jag såg precis på bloggs framsida att twilight 2 kommer komma under slutet av 2009. Jag längtar redan grymt mycket, det är sån underbar känsla de lyckas förmedla. Den når verkligen ända fram. Det är inte många filmer jag är galen i, men twilight.. ja, jag är helt enkelt tokig i den. Kan den snart utantill, jag vet när varenda snygg-min ska komma. Då kan jag vara beredd & njuta lite extra..

Idag var jag i skolan till halv två, åkte direkt ner till stan & kollade synen & beställde glasögon. Usch vad det tar emot kan jag tala om. Jag gillar inte att se sådär dum ut. Folk kommer undra vad det är för fel när jag stryker omkring efter väggarna & försöker dölja. Nej, jag vägrar ha dem utanför föreläsningssalen..
Shoppade även lite på stan (fick ju mycket mer i lön än vad jag hade räknat med!) En t-shirt/skjortaktig med rosett i sidan, två par t-shirtar & en mascara, den där jättefeta hyffsat nya mascaran ni vet? Man ska ju få grymma fransar av den, inte för att jag litar på det, nej, det är bara kul att visa hur fel de har..
Jag är trött, tror jag har vänt tillbaka på dygnet. Jag är trött vid rätt tid, bra bra!

hej hörrni

Har inte hunnit uppdatera så mycket som jag skulle vilja. Har verkligen inte kommit in i pluggandet än, känns som att jag inte lär mig nånting, därför måste jag ju plugga hela tiden. En tjej i trean kom fram till mig idag & frågade om hon fick kopiera mina anteckningar till hennes bror som visst går i min klass & var sjuk idag. Som tack fick jag massa gamla tentor att titta på. Jag fick panik när jag inte kunde en enda fråga i princip. Visserligen var det ju inte en tenta skriven av den läraren vi har, så det kan ju mycket väl vara annorlunda på våran.
Det ordnade sig förresten med tentan, till den första behövde vi inte boka upp oss själva, vi är redan inbokade allihop. Med andra ord oroade jag mig som vanligt. Måste lära mig att släppa det där..

Efter skolan åkte jag & Emma till sibylla & käkade. Gud vad gott det var. Älskar sibylla, snart stammis där :)
Imorgon ska jag kolla synen kl 14 & sen beställa glasögon. "Kul", tack & lov säger jag bara att jag fick en hyffsat lön den här månaden, mycket mer än vad jag hade räknat med faktiskt. Har bara så jävla mycket utgifter den här månaden så de jämnar väl ut sig..
Nu ska jag krypa ner i sängen & hoppas slippa vakna upp med jordens magvärk (det har jag nämligen gjort de senaste två mornarna..)

Godnatt

Jag lyckades skapa mig själv en hemsk huvudvärk förut bara för att jag jagade upp mig så.. Jag har väldigt problem med att hetsa upp mig för saker som inte hänt än, det är väldigt jobbigt. Vet inte ens hur jag ska kunna jobba bort det, men jag kämpar med det, det gör jag! Har iaf precis svalt en pronaxen som jag ska sova på! Hoppas det är bättre imorgon!

Idag tackade jag & bockade för mig på jobbet & ja.. jag erkänner, det kändes himla vemodigt. Jag har ju ändå varit där i ett år & jag kommer speciellt sakna min arbetskamrat Birgitta nåt enormt. Den 4:e feb har hon ordnat en "avskedsmiddag" för mig på viet dragon. Så gulligt, hon skickade hemliga sms med någon när vi jobbade idag, spännande! Undra vad det kan vara :)
Egentligen vet jag ju inte om jag ens har slutat där, men jag tog beslutet lite i egna händer. Kan ju inte jobba de dagar jag har på schemat, så jag hoppas att det ordnar sig. Ska ringa kontoret imorgon så fort jag hinner & reda ut det här problemet. Ansökt om tjänstledigt har jag gjort också..
Nej nu ska jag läsa alla blogginlägg jag ligger efter med, 74 st!
Godnatt!

fan då!

Hej! Jag lever. Även om det är knappt, herregud fyra tidiga mornar på raken. Jag är helt slut! Har inte hunnit uppdatera bloggen heller, pluggat som en tok & nu är jag skitorolig. Jag har inte kunnat anmäla mig till tentan än, har inga inloggninguppgifter och jag trodde jag skulle kunna hämta dem imorgon och sen anmäla mig efter det, men enligt Emma måste man anmäla sig senast sju dagar innan tentan. Tänk om det inte går att ordna, tänk om jag inte får göra den? Sånt här gör mig verkligen extremt orolig, nu kan jag inte tänka på annat. Vill nästan gråta (fan vad känslig jag är då!) Jag vill inte behöva vänta till omtentan i mars nu när jag pluggat så mycket =(
Undra om de har något förbarmande över en stackars dum student som inte fattar något och som inte var med från början :(

om jag kunde drömma

Nu är jag hemma. Hängde inte riktigt med på föreläsningen idag, för det första var det rejält svårt och för det andra ser jag ingenting. Därför ska jag åka ner till stan nu & kolla på glasögon, hmm! Jag får ge vika för min fobi, fixar jag det inte kommer jag inte klara utbildningen.
Hade fått ett mail idag från örebro uni, har visst kommit in på arbetsterapeut också. Inget mail fanns det från Helena som jag skickade till igår, får aldrig svar av henne. Faktiskt irriterande när man försökte fixa med tiderna så mycket det går.. Jag vill ju bara slippa jobbet nu ärligt talat, det är så mycket pluggande så det är inte klokt!

Hittade förresten om jag kunde drömma på pressbyrån! Äntligen, längtar tills jag börjar läsa den (när ska jag hinna?). Kommer se Edward Cullen, snyggingen, framför mig hela tiden.
Nu ska jag åka =)

för tidigt, usch

Vaknade med jordens magknip imorse, det tog mig upp utan att snooza en massa iaf.. Önskar att det var en vanlig fredag idag med ledig helg framför, men nej.. Imorgon är det dags för jobb kl 7. Mitt missnöje är enormt! Trött är jag så in i helskotta. Märker ni hur positiv & glad jag är idag? Det är bara för den jobbigt tidiga morgonen. Nu ska jag till bussen! :)

Tog polo idag. Frös så igår.
Ha en trevlig dag nu!

nej godnatt!

Jag har ont i magen. Alltså inte på ett nervöst sätt eller jag-har-ätit-något-konstigt sätt. Nej, det här känns mer som mensvärk, gör liksom ont i sidan av magen, bak i ryggen. Jättekonstig känsla, det gör ju absolut inte ont så att man inte står ut, men tillräckligt för att det inte ska gå att sluta tänka på det.
Just nu sitter jag & väntar på att håret ska torka. Tiden rann ju iväg som vanligt. Borde egentligen sova nu, jag är supertrött. Lär ska drömma om massa joner, elektroner, kovalenta bindningar & annat trevligt.. Innan jag sover ska jag försöka kolla på united 93 för... ja vad är det nu? Fjärde eller femte gången. Det går fan inge bra för mig med den filmen, men en liten bit i taget så har jag nog snart sett hela. En kvart & jag sover som en stock..

Jag är lite nervös för jobbet måste jag säga. Jag trodde det skulle gå ihop med skolan, men det gör det inte. Jag vill bara sluta på jobbet nu! Vill inte gå dit i helgen. Vi får hoppas att söndagen är den sista dagen, ever, på det där stället! Undra hur vi ska lösa det här? Jag kanske måste jobba i en månad till, kan de va så tarvliga? Förstår dom dock, men jag kan inte jobba efter mitt schema i vilket fall som helst. Skickade ett mail förut & hörde efter vad vi ska hitta på, jag får mest ångest när jag tänker på det! Vill inte göra mig osams, jag ska ju få jobba i sommar med hade jag ju tänkt ;) (Kanske helger med? Njaa..)

tung dag

Det har varit en tuff dag idag. Jävlar vad stort universitetet är! Verkligen tack Emma att du följde med, utan dig hade jag stått där som ett fån. Kändes lite jobbigt precis när jag kom dit. Ni vet ju hur fort grupper bildas? De har ju ändå vart där sen i måndags. Alla stod i olika klungor & själv kände jag mig så ensam så det var inte klokt. Hittade dock väldigt fort några jag lommade efter.
Nu har jag pluggat sen jag kom hem vid fyra i princip. Vi har ju tenta redan nästa fredag. Jag är supernervös då jag inte fattar nånting. Ingen bok har jag heller & vet ni vad det värsta är? Boken är på engelska... Behöver jag säga mer?

Handlade nyss på Willys, när jag kom hem hade jag en kommentar från Moa om att "om jag kunde drömma" fanns i pocket på... ja just det...willys! Åh jag vill ju ha den, galen i twilight som jag är! :)

god(!)morgon

Är jag ens vaken? Hur ska det här gå? Orkar inte ens kolla rakt, ögonen går ihop på direkten. Än så länge har jag orkat sminka mig, men jag sitter fortfarande i morgonrock. Vad ska jag ha på mig? Just nu kan jag bara tänka på min varma sköna säng som jag vill ner i igen. Jag gillar verkligen inte mornar, men jag ska nog överleva!

dagen

Sånglektionen gick inte värst bra idag.. Sjöng hur dåligt som helst kändes det som. Hatar när det blir sådär, går ju alltid så bra hemma, men väl hos U-L låter det bedrövligt vissa gånger. Nej fy! Tur att jag tycker det är så otroligt kul, annars hade jag nog skippat det ärligt talat. Speciellt efter gången som den här..
Restaurangbesöket var väldigt trevligt & gott då framförallt. Åt räkor med chili, skulle va starkt men det var det ju givetvis inte.. Jag har en mun av stål!

Imorgon är det dags då. Känner mig inte lika nervös längre, Emma följer nämligen med & visar mig runt. Tack tack tack!!! Känns så himla mycket tryggare. Verkligen jättesnällt! Det ska bli roligt det här. Jag kan knappt förstå det :)
Nu ska jag slå på united 93 för tredje gången. Somnar ju varje gång & ikväll passar ju det utmärkt. Känner på mig att jag inte kommer lyckas sova mycket i natt..
Tänk vad fort det gick, igår visste jag ingenting. Det är inte klokt egentligen, inte konstigt att jag inte är så fruktansvärt nervös. Det har inte hunnit ikapp mig än..
Sov gott =)

Restaurang ikväll

Snart har jag sånglektion, sjunger ju massa om gud nu vetni ;P Har suttit & klinkat lite på pianot, som vanligt är jag ute i väldigt god tid. Tänk att jag är sista minuten människa i allt jag gör, inte ens det jag tycker är kul kan jag öva på. Jag är väl lat antagligen. Måste ta tag i det!
Efter sången ska jag & mamma åka & äta på viet dragon, gott! De har så himla god mat där & personalen är väldigt trevlig. Sen älskar jag restaurangen för att de har sushi där dessutom. Sugen som sjutton på det, men ikväll ska jag nog äta "riktig" mat som räcker ett tag. Sushi kastar man i sig på fem röda.

Ska sticka iväg till synthen igen & träna lite till. Har försökt en bra stund nu att få mamma att komma & sätta sig vid bordet så jag får berätta lite om hur kommande veckor kommer att se ut, men det bryr hon sig visst inte alls om.. Sitter bara & fjantar sig med massa folk på msn. Schysst!

student =)

Sådär, nu är jag student vid Karlstad Universitet då, känns märkligt. Vilka snabba vändningar mitt liv tar, men jag gillar det! Bara det att huvudet inte riktigt hänger med alla gånger. Tänk att jag, JAG, kom in på sjuksköterska. Det trodde jag aldrig. Det ska bli så roligt! Jag är så exhalterad att jag är alldeles svett här.
Upptäckte dock just att det är tenta redan nästa vecka på fredag (!!) Jag har ju inte ens nån bok, tänk om det inte längre går att få tag i någon då jag börjar senare än alla de andra? Såg också att de hunnit gå igenom massa kapitel redan. Ja, det blir nog aningen svårt att komma in i studentlivet... Jag är glad i vilket fall som helst! Känns som att jag har lite flyt just nu! Berättar imorn hur det gick första dagen. Börjar 8.15 & verkar sluta 15.. Lång dag!

wohoo=)

fan

Fan fan, jag får inte tag i Tina!! Vad ska jag göra? Har ringt, skickat ett jävla långt sms till hennes jobbtelefon (Tänk om hon inte kan läsa sms?) Jag ska ju ringa tillbaka till universitetet innan halv fyra. Imorgon ska jag va på uni 8.15, nån introduktion av nåt slag. Jag känner på mig att det här kommer gå åt skogen faktiskt. Blir verkligen otroligt besviken då. Jag har ju drömt om det här så länge. Trodde aldrig det skulle hända. Jag har ju inte speciellt bra betyg, det här är min chans & jag kanske missar den nu:(
Vad skulle ni ha gjort?

hjälp!!!!

Nu ringde jag precis upp universitetet & jag har fortfarande chansen att haka på utbildningen. Jag vill ju, men frågan är om det går ens?
Fördelar:
  • Jag behöver inte bli sparkad från jobbet pga finanskrisen. (Tydligen ska de säga upp folk även inom handikapp)
  • Jag får plugga till det jag verkligen har velat hur länge som helst nu
  • Med all säkerhet är det min enda chans. (Skyhöga betyg som krävs, tidigare har jag varit reserv 164)
  • Jag blir SJUKSKÖTERSKA när jag är klar!!!!
Nackdelar:
  • Det lilla studielånet, klarar jag mig verkligen på det? Lösning: Jobba lite extra på helger
  • Kan jag säga upp mig från jobbet hur som helst? Tänk om jag har en månads uppsägningstid? (inte hunnit ringa chefen än) Lösning: Ingen aning.. Be på mina bara knän kanske?
  • Jag har FAST jobb, känns inte bra att säga upp mig. Nästan osmart till och med. Jag ska dessutom snart få en ny brukare. Passar ju iof väldigt bra i och med att jag står precis i bytet.  Lösning: tjänstledigt för att se om jag trivs med utbildningen?
  • Pendla är ju ingenting som direkt lockar. Lösning: Får tänka att jag slipper bo i nåt litet hål på 19kvadrat med lika hög hyra, om inte mer, som nu
Nej, vad tusan ska jag ta mig till? Ska börja med att försöka få tag i Tina i vilket fall som helst, ska nämligen ringa tillbaka till uni senare. Spännande!

:S

Okej, nu fick jag ångest! Hade fått ett mail imorse som jag läste nu..

Shit, vafan ska jag göra?! Det är det här jag har velat så länge, men läget är ju ett helt annat just nu. Fan jag vet inte vad jag ska göra.. Misstänkte väl nästan att det var från universitetet de ringde imorse. Herregud, vad ska jag göra? Åh nu gör det ont i magen!

Lite bilder


Det ser lite stökigt ut & ja...bilden ljuger väl inte dessvärre. Är iaf kanonnöjd med speglarna!

Snygga klockan. Den har stått & väntat ett bra tag på att få komma upp & nu äntligen =)

intervjun

Åh vad trött jag är. Satt & somnade på jobbet igen. Tror jag börjar göra det till en vana. Det är så hemskt när man är sådär trött & inte kan gå & lägga sig direkt. Är fortfarande lika trött som skönt är, ska slå på samma film som jag skulle ha sett igår, somnade ju efter tio minuter, såklart!
Har lite nackspärr, så de ska verkligen bli skönt att vila huvudet mot kudden. På tal om att va konstig i nacken, igår på intervjun tappade jag helt plötsligt känseln i hela nacken, Var jättetungt att vrida huvet åt sidan & det kändes som att jag inte skulle klara att hålla upp det mycket längre till. Gissa om jag fick lite smått panik?

Intervjun då, det gick helt okej. Är inte missnöjd med något, dock var ju alla som var där väldigt välutbildade. Bara jag som inte hade någon som helst utbildning. Faktiskt hade över 100 sökt tjänsten/tjänsterna, men de tog bara 15 till intervju (5 åt gången i intervjuerna). Bara det känns ju bra! ;) De frågade i vilket fall som helst en massa frågor vi skulle svara på, inför alla. Jag som inte gillar att prata inför grupp, men som sagt så gick det bra. Kände att jag kunde svara lite som jag kände & inte det som de "vill höra" eftersom det här inte är något viktigt för mig. Har inga planer alls på att jobba som tim.vik, sökte det här från början för att min chef sa att det var en tjänst, vilket det tyvärr inte var. Efter det försökte jag tacka nej lite fint när Karro ringde, men hon menade på att det är ju smart att få in en fot i ytterligare en enhet & det är ju så sant som det är sagt..
Efteråt pratade vi lite & de ska försöka lösa min situation snabbare än april, får se hur det blir!

Lite fräschare

Någon från ett 054-nummer ringde & väckte mig tjugo över nio idag. Gud vad glad jag blir över dessa tidiga samtal. Somnade om i en kvart, då ringde det igen. Samma nummer.. Sökte på hitta, men det fanns inte med. Kan det vara Karlstad uni kanske? Tänk om jag har kommit in på någon utbildning? Även om jag skulle ha kommit in så skiter jag i det just nu.. Får ju ändå nytt jobb snart!
Peter kom hit halv tolv, nu är två spegelväggar uppsatta. En i sovrummet (porrvägg som Peter kallade det) & en i vardagsrummet. Han satte även upp min klocka, duschen & under den här tiden lyckades han även trampa in en hel spik i foten. Livsfarlig arbetsplats!
Jag är vrålhungrig & måste, om bara några minuter, åka & jobba. Fyfan vad det tar emot..
Tar nog kort på spegelväggen när jag kommer hem sen, hinner ju inte med nånting nu!
Ha en bra dag för mig också!

icecold

Hej på er!
Intervjun idag gick finfint, precis som jag ville. Kan berätta lite mer imorgon..
Just nu ligger jag i sängen, helt stelfrusen. Inte alls roligt, hela jag hoppar omkring för att jag fryser så. Stod ute en bra stund & pratade med natt-Åsa. Var så stelfrusen att jag knappt kunde starta bilen när jag skulle åka hemåt, men som ni ser lyckades jag till slut. Jag lyckades faktiskt till och med svänga förbi OK & köpa en liten macka. Väl hemma var det bara att kuta in duschen, herregud vad jag var kall & genomfrusen.. Vet ju att man inte får duscha sådär sent, löjligt kan tyckas! Vem märker om jag duschar?! Kanske någon som sitter på sin toa samtidigt som jag gottar mig, men jag tror knappast någon blir väckt för att jag för ett jävla oväsen. (har absolut inte fått något klagomål eller så, inget jag gör till vana heller för den delen. Har hänt sammanlagt två gånger så det är väl inte så farligt?) Om man inte får duscha 12 tycker jag inte heller man ska få duscha 5-6 på morgonen.

Nu ska jag hoppa ner ordentligt under täcket, har ingen lampa tänd men jag ser i skenet från datorn hur håret på armarna står rätt upp, burr! Jag ska kolla på film nu faktiskt, united 93, & fundera på hur jag ska orka gå upp tidigt imorgon igen. Peter ska ju komma med min färdigfixade sko- & hatthylla & samtidigt sätta upp två spegelväggar. Ni kan tro att det kommer bli fint, även om jag kommer hata det när han säkerligen ringer tidigt & väcker mig. Morgonsömnen är som viktigast för mig, jag blir helt förstörd när jag får gå upp "mitt i natten" klockan nio...

Nu ska jag strax åka

Nu ska jag snart åka till intervjun, wish me luck! Jag hoppas verkligen inte familjen är allergiska mot hårspray, parfym osv, så mycket som jag har på mig idag. Måste ha hårspray & wax när det är såhär ute, annars får jag det mest elektiska hår man kan tänka sig. Håll tummarna för en allergifri familj!
Berättar hur det gick när jag kommer hem.. 22.30 slutar jag ikväll, fy helvete säger jag bara! Lång dag!

kallt

Det har snöat massor i natt (imorse?). Blåser gör det dessutom & tydligen varnar de för halka, massa olyckor redan. Själv önskar jag att jag kunde krypa ner under täcket, göra mig så liten som möjligt. Gömma mig, eller förflytta mig två månader framåt i tiden. I natt har jag knappt sovit nånting, drömde mardröm dessutom här på morgonen..
Nu måste jag strax klä på mig, bara det att jag inte har nån lust att ta av mig min varma sköna morgonrock, jag har nämligen 18,1 grad här inne, mina händer & fötter är iskalla & stela. Varför känns det som att allting är dåligt just nu?

Våga vägra glasögon

Det är jobbigt, jag ser hela tiden sämre & sämre. Min fasa, ända sen jag var liten, är att va tvungen att gå omkring i glasögon. Jag vill verkligen inte det! Det är nog det värsta jag kan tänka mig. Visst, det finns många fina glasögon & många är snygga i sina, men inte jag. Jag passar ju för tusan inte ens i solglasögon.

Nej, jag tänker vägra tills den dagen jag inte ser vart jag går längre. Aldrig att jag tar på mig glasögon. (Linser kan jag inte ha till mitt synfel tyvärr..)

vad ser jag fram emot?

Okej, jag är superstressad, jag har hjärtklappning & jag har feber.. Jag misstänker att jag får feber för att jag är så enormt stressad & uppjagad. Försöker verkligen att varva ner, hjärnan arbetar förstås samtidigt på högvarv. Det här går ju inte, frågan är vad man ska göra för att "lämna saker" utanför riktiga livet? När det går så långt att man inte kan slappna av på nätterna & därför inte heller kan sova, då har det fan gått för långt, eller när man tex inte kan tänka på annat trots att man är ledig. Det är en tung ryggsäck att bära, jag fyller dessutom på den hela tiden..

Saker jag ser fram emot imorgon:
  • Jobbintervju klockan 13. Kan säga att jag tänker fråga en helskotta massa & verkligen försöka genomskåda. Aldrig att jag tänker låta mig själv bli behandlad på samma sätt som jag/vi blir behandlade nu, aldrig igen! Känner nog att det kan bli skönt med lite miljöombyte, jag behöver något annat att vila tankarna på. Kanske är det inte rätt sätt, men det är värt ett försök. Ingen har ju dock sagt att jag får det, vet egentligen inte ens om jag vill. Ska försöka ta den dagen som den kommer...
  • Jag ska jobba med Virre imorgon. Det kan bli ännu mer bråk, men vem bryr sig? Virre är så gullig & trevlig. Lättare att ignorera otrevligheterna när man har trevliga arbetskamrater. Hon & jag jobbar tillsammans både imorgon & på tisdag!
Kanske att jag ska försöka sova tidigt ikväll. Eller ja, tidigt & tidigt, det är ju redan nu försent för att va tidigt ;) Tidigare än vanligt kanske vi kan säga...

bra resor =)

Jakten på den perfekta resan fortsätter...
En vecka har vi kommit fram till. Gjorde dock just en upptäckt, finns ju fan inga resor som faktiskt är en vecka, nej fem dagar eller max sex. Konstigt ju. Fem dagar är ju ingenting..
Till Spanien fanns det väldigt billiga resor, tre stjärnigt hotell med megapool för 3100:-. (flygskatt, transfer & avbest.skydd inräknat) Härligt va?

I övrigt mår jag kasst, ont i kroppen & är allmänt sur. Är jättehungrig, kämpar mot att inte köpa mcdonalds som jag är äckligt sugen på för tillfället. Kan inte tänka mig nåt godare just nu. Inte går det att hålla på att köpa massa mat, inte om jag vill resa. Måste spara....

Recept

Idag har jag ätit en supergod maträtt. Sandras skogspanna hette den & recept kommer du till om du klickar på bilden. Ljuvligt!

Har ni haft en bra dag idag? Jag mår inte så jättebra, men inte tillräckligt dåligt heller, tyvärr. Hatar mest att det är söndag, det har krypit i kroppen på mig ända sen igårkväll. Det blir bara mer & mer outhärdligt hela tiden. Känns som att jag inte vet nånting framför mig, ganska läskigt, men samtidigt såå skönt. Jag kommer slippa det här snart, det är huvudsaken. Det konstiga är dock att det blir ännu mer jobbigt när man vet att man snart slipper. Kanske jag ska göra en liten kaleder & sätta på min ytterdörr där jag kryssar för dagarna som går.
Har i alla fall mailat min chef nu, antar att hon svarar imorgon

Hörrni

När jag åkte till Sanna ikväll hade jag feber, runt 38.. Nu har jag ont i halsen på ena sidan dessutom, det här är inte skoj alls. Svårt har jag att komma i säng också, eller i sängen är jag redan, men att släcka & framförallt stänga av datorn, nää! Alla intressanta sidor hittar man ju på kvällen. Sitter här & glor mig röd i ögonen, som om det inte fanns nån morgondag. Vet ju inte hur jag mår då iof, lika bra att snappa upp så mycket man kan innan det känns för ansträngande att ens öppna ögonen.

Det är lite roligt hur folk kan störa sig på vad man skriver i bloggen, väldigt kul faktiskt att man kan lyckas lite smått med att provocera. Jag jobbar ju "hårt" på det vet ni ;) Ni ska bara veta hur mycket åsikter jag har & hur mycket jag håller inne med för fridens skull, hoho!
Nej, men ärligt. Jag tycker det känns bra att skriva om saker som stör mig osv. Ta inte åt er. Jag är ju inte precis guds gåva till mänskligheten själv, men åsikter har vi ju alla & ni måste ju veta hur jag lever mitt tråkiga, innehållsfattiga liv & vad jag tycker om ert ;)

Nej hörrni, nu ska jag faktiskt lägga mig. Klockan blir ju tyvärr bara mer & mer. Jag upptäcker återigen att jag inte kan stoppa tiden. Blir lika besviken varje gång, att jag aldrig lär mig?! ;)

oh..

Tjo! Nyss kommit hem från Sanna. Vi satt & tittade lite på resor & tiden bara flög iväg. Vi hittade flera superbilliga till Rhodos bland annat, ni anar inte hur sugen jag är. Jag älskar verkligen att resa. Grekland ligger mig dessutom varmt om hjärtat, det var helt underbart i Santorini. Rhodos lär ju inte ska va fel heller. Kommer drömma mig bort rejält i natt! Tur att Sanna är lite mer förnuftig än jag, jag hade lätt kunnat boka resan med en gång utan att tänka. Det är lite så jag är, tar tag i saker när det händer.
Mitt problem är väl egentligen mest katterna, vet ingen som kan hjälpa mig med dem. Jäkla djur att va semester-dödare. Pengar vore ju heller inte fel om man badade i.
Vill ha den där resan, jag hoppas vi kan boka den! Iiih..

myyyyslördag

Hörrni, jag är fan helt förstörd! Är så trött, har ont i halsen, ont i en tå (!) & är kräftröd i ansiktet. Det här bådar fasen inte gott. Just nu håller jag på att göra mig en räkmacka, är egentligen inte ett dugg hungrig, men det vattnas i munnen av tanken på räkor, mh mh mh..
Vad gör ni ikväll? Min blir lugn, som vanligt. Jag kanske är tråkig, men jag mår bra av det & huvudsaken är väl att man är nöjd. Känner inget behov av att hela tiden hävda mig, fullast vinner. Känner att jag har hittat mig själv på ett helt annat plan. Ja, jag kan väl säga att jag tycker det är omoget att festa helg efter helg. Vet att jag har skrivit om det här innan, men det stör mig varje gång jag råkar se i en blogg (givetvis hos samma personer) att det är fest. Visst, det är väl upp till var & en, men jag stör mig. Tacka vet jag mysiga myskvällar med massa gott att äta & trevligt skitsnack! Jag har aldrig varit en partyprinsessa & kommer nog aldrig att bli..
När hann jag åldras 30 år tro? ;)

Titta så fint

Hej!
Blogg.se krånglar så mycket, hela tiden! Går ju inte att logga in & när man väl lyckas komma in har man ju glömt vad man hade tänkt skriva..
Har iaf inrett byrån lite, den är så fin! Jag bli stolt varje gång jag går förbi den.

Visst är det fint? Som ni ser har jag knappt ens nån hall, har varit svårt att inreda den ordentligt. Alla ytor är så jäkla små så ingenting får plats, men det här är ju perfekt.. =) En spegel ska komma upp ovanför byrån med, har inte hittat nån passande än bara

nytt o fräscht

Sådär, nu är jag hemma & helt avslappnad. Överlevde dagen.. Var jättekul att se Tuva & valpen leka, de lekte båda två genom att slå med framtassarna mot varann, söta! Ni kan få se lite bilder sen, om ni vill.. Tror inte ni vill det, men ni har inget val, hoho.
Byrån är även på plats, vart riktigt snyggt. Byrån jag hade i hallen innan flyttade jag till köket. Den passar väldigt bra där också, perfekt!

Har ingen duk till den än. Vad tror ni om en svart? Det borde väl va fint? Snyggt med lypsylet i hörnet där ;P

I köket. Ful inredning ovanpå bara. Har via som dekoration på bordet med som ni ser ;)

Nu ska jag gå & möta sanna!

fullpackad dag

Jag är trött ständigt numera. Idag har jag hunnit med att städa lite. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma & hämta mig så Tuva kan få leka lite med valpen. Efter det skulle mamma bjuda på sibylla, sen blir det jysk & bergslagscenter. Har tänkt betala byrån innan vi hämtar den, så rädd att den ska försvinna annars. La ju bara undan den till idag, fredag, om jag kommer tio i sex & betalar & hämtar den kan de ju ha trott att jag struntade i den & sålt den till nån annan. Ve & fasa..
Ikväll ska jag umgås med Sanna, som vanligt =)

Jag tror förresten lipplumpern verkligen funkar. Har fått mycket fylligare läppar. Se bara min tjusiga pussmun!

Stor näsa jag har, har den också växt tillsammans med läpparna?

skiter för långt

Jag smsade lite med Sanna tidigare idag, i ett av smsen skrev hon fel.
Upptäckte just till min stora besvikelse att jag råkat radera smset dock. Attans, jag som lovade mig själv att inte göra det då det var hysteriskt roligt. På ett ungefär var sista meningen: "Jag skriver det i ett nytt sms för mobilen blir så seg när jag skiter för långt" Jag har så låg humor, det där är precis mitt i prick. Skiter skulle ju givetvis vara skriver. Hysteriskt roligt. Tror inte ens hon vet själv att hon skrev så, grymt kul!

allvarligt eller inte?

Äntligen hemma! Hyffsat lugn dag idag..
Tänkte på en sak idag, vad jobbigt det är med människor som man inte riktigt vet vart man har, man vet inte om de skämtar eller är allvarliga. Jag brukar försöka hålla mig så neutral jag kan bland dessa. Blir nervös. Jag brukar inte ha svårt att tolka folks signaler & dessutom har jag ju grym humor själv, men ibland dyker det upp några såna här. Då är det bäst att smälta in i bakgrunden. Jag har inte bra svar på på tal & har ingen lust att tjaffsa. Dock vet jag ju att det här är en mycket skämtsam person, mycket skicklig på att "skämta allvarligt" tydligen..
Nej, jag har svårt att veta vad jag ska göra. Ska jag skratta eller låtsas som att det regnar? Det sistnämnda är väl det säkraste kortet.
Svårt som sagt..

snart dags

Hej ni!
Nu ska jag strax åka till jobbet, det är enda dagen jag jobbar på hela veckan, så det är bara att räkna ner. Det brukar gå väldigt fort..
Imorgon ska jag äntligen hämta min byrå. Jag visste nästan att jag skulle köpa den när jag såg den första gången. Vilken tur att jag kikade in på jysks hemsida & fick se att det var nedatt pris på den dessutom. På dagen (eller morgonen som jag skulle vilja kalla det) ska jag följa med mamma ut till brukshundklubben. En kompis till henne har skaffat en valp som visst ska va en släkting till båda hennes hundar på nåt konstigt invecklat skit. Tänkte att Tuva skulle få leka lite med honom, hon kan behöva busa av sig. Hon leker så jäkla brutalt bara, får hoppas hon inte skrämmer upp den lille ;P

Kan inte nån komma & byta plats med mig nu?

bra med kolsyra numera!

Det är tusan inte bra att ha en sodastreamer. Jag dricker dricka varje dag nu i princip. Nu har jag dessutom fått tips av älskade Sanna hur man gör för att behålla kolsyran. Ni vet, jag har ju skrivit x antal gånger att jag blir så irriterad över att kolsyran "fräser bort" när man häller i smaken. Lutar man flaskan med det kolsyrade vattnet medan man häller i smaken kan man inte bara hälla i smaken fort, utan kolsyran stannar även kvar. Tänk att jag var så dum att jag inte kom på det själv, tanken hade inte ens slagit mig. I vilket fall som helst fungerar det. Nu sitter jag till och med & dricker colan som jag innan tyckt smakat gam (det var den smaken som var värst på att ta bort kolsyran) Glad jag blir, ett problem mindre här i världen ;)

Krysset kan alltså tas bort där numera, mums!

hej

Vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden. Brukar faktiskt fundera på vad jag ska skriva, men det står helt still i huvudet.
Nu är i alla fall bilen körduglig ytterligare ett år, det känns skönt! Har även haft min första sånglektion för i år. Det gick väl lite sådär. Sjöng inte så mycket, vi letade mest efter låtar. Vi har kommit överens om att jag ska börja sjunga i kyrkan. Det är väl en bra start till att få synas lite, även om jag kanske tycker det känns lite fel att stå & sjunga om gud, men som sagt, det är ju en start & sjunga & visa upp mig lite vill jag ju! Kommer ni på Gudstjänsterna & lyssnar på mig då? haha

Prylar

Snart ska jag åka & ombesiktiga min bil. Den här gången behöver man ju i alla fall inte va nervös, jag vet ju att den går igenom. Tråkigt bara att lägga ut ytterligare 200 kr. Jag gillar inte riktigt att lägga pengar på sånt som inte märks, det är ju som att kasta pengar i sjön. Ja, så känns det verkligen. Köper man något "ting" så har man ju i alla fall användning för den sen. Jag vet att man indirekt har det med såna här saker också. Egentligen mer nytta än att lägga pengar på en tröja, men det känns inte så. Ni kanske inte fattar vad jag pratar om. Det är mitt prylberoende som talar här ;)

Kul!

Upptäckte just att nån av katterna har skitit diarré på min nya matta. Kul! Ska de här också börja kissa & skita lite varstans i lägenheten precis som de förra gjorde? De förra köpte jag som vuxna, enligt dåvarade ägarna hade de aaaldrig gjort något sånt, nej eller hur!? Det var det första de började med hemma hos mig. Mina nya möbler, soffan, schäslongen, allt var helt nerpissat. Tack & lov gick det att få bort med möbeltvätt & jag hoppas på detsamma med min stackars utsatta matta. De förra små kräken fick jag ju givetvis göra mig av med, det funkade inte. Hoppas inte de här börjar med samma sak, då blir jag rent ut sagt galen!
En sak är säker, man ska inte ha katter inomhus. De är inga innedjur! Aldrig att jag gör om det här misstaget igen..

Sitter & äter nudlar men kan av någon konstig anledning bara tänka på bajs ;) Trevligt, trevligt!

vaniljljus

Jag känner mig väldigt krasslig. Kan det va därför jag är grinig? Det brukar gå hand i hand det där..
Har precis tänt lite ljus här hemma, det är så mysigt. Med lite sorg i hjärtat tände jag ett vaniljljus jag varit så rädd om. Har sparat det i snart ett år om inte mer. Det är köpt från partylite & luktar helt gudomligt. Dyrt var det, därför jag är så löjligt rädd om det. Nyss slog det mig dock att det är aningen knäppt att spara på ett ljus. Har man inte ljus för att elda, sa jag till mig själv. Vad är det för mening att ha det om det bara står där? Så nu är det tänt. Jag ska slita det med hälsan & verkligen njuta av det!
Katterna är så jäkla korkade, står & luktar på ljuset. Hoppas de inte börjar slå mot det också. En annan gång stod den ena katten & eldade upp sin svans, utan att ens märka nåt. Vi fick jaga bort han & sen luktade det brända hårstrån i hela lägenheten. En stank som är grymt svår att få bukt med!

Nu ska jag spela lite maxiyatzy..

grinig!

Vad är det egentligen med mig & mitt humör? Jag har blivit så sur & lättretlig på senaste tiden. Riktigt känner hur jag vill mucka gräl överallt (utom där jag verkligen skulle behöva givetvis..)
Känner att jag svarar vasst så fort nån frågar mig något. Får verkligen kämpa för att behålla behärskningen. Stubinen måste verkligen ha krympt rejält. Jag blir arg på mig själv för att jag är så arg. Ingen bra kombination kanske?
Hur lugnar man ner sig själv? Hur blir man på bättre humör?

Håller jag på att förvandlas till ett monster? Jag är till och med irrirerad på Tuva & det var längesen jag var.. Det kanske är i det här läget, när jag så förbaskat sur, som jag borde ta itu med min sjuka vicevärd om kylan i lägenheten! Bara för att det råkar va plusgrader ute vill jag inte ha iskalla element & svinkall lägenhet..

kvällstjaffs

Kul det är när man ska gå ut en sista gång med hunden & hon totalvägrar att kissa. Försökte tala förstånd med henne, berättade att det minsann är sista gången vi är ute innan läggdags & att hon vet att hon blir väldigt väldigt kissnödig om hon inte fixar det nu. Upprepade det där ett antal gånger, höjde rösten mer & mer för varje gång. Tur att klockan är så pass mycket att ingen annan än jag är vaken, vid den här tiden kan man bete sig lite knepigt. Inte kissade hon efter mitt tjat heller, så det var bara att knata runt, fram & tillbaka. Kände hur humöret sjönk mer & mer. Herregud, det var ju iskallt, jag ville ju in, berättade jag för henne, men hon hade fullt upp med att lukta precis överallt & givetvis dit kopplet inte räckte. Följde jag med, ja då skulle hon ännu längre bort & lukta, suck!
Jag är ju inte precis jättepigg på att vara ute när det är sent sådär, vill helst in så fort som möjligt. Den här gången fick jag härda ut.. Nästan 45 jävla minuter fick jag knalla omkring innan hon äntligen satte sig. Ni anar inte vilken lättnad det var när jag äntligen kunde knalla inåt. Det är ju verkligen en big deal att hon ska kissa sista gången eftersom hon inte ska behöva hålla sig för länge & som ni vet måste jag sova ut ordentligt på mornarna för att fungera.
Det är i såna här lägen jag kan bli lite trött på min skrutt, ville ju in & lägga mig, men nu när jag är inne sätter jag mig & bloggar i stället. Inte konstigt att man blir pigg när man får gå omkring ute i blåsväder & kyla..

Bråkstaken! Titta IKEA marsvinet, fult va?
 
Nej nu måste jag sova hörrni!

Grinig dag idag

Idag har det varit en sånhär extremt långsam dag. Skönt, visst! Bara det att jag har varit så otroligt, sjukt trött. Dessutom har jag ont i huvet (kan det ha något att göra med den trevliga skallningen jag fick igår tro? Har förresten ett blåmärke mitt på näsan efter det.. hmm)
Jag hatar de här jävla plusgraderna ute, det är fruktansvärt. Inte nog med att det är mörkt precis hela dagarna, det blåser dessutom storm. Nej, inga plusgrader på vintern tack! Jag blir fan ärligt rejält sur. Får se fram emot fredag när byrån ska hämtas!

Känns det bättre tro om jag skriver ner allting jag stör mig på just nu? Vi provar..
Jag är arg på:
  • Att jag har ett jävla blåmärke mitt på näsan. Det är inte speciellt stort, men det sitter där & det gör ont!
  • Att det ALDRIG går nåt sevärt på tv. Bara en massa skit. Inte för att jag brukar se på tv, men när jag väl vill se & det inte finns ett dugg, då blir jag grinig!
  • Att jag glömmer bort att jag lyssnar på musik & sen upptäcker att jag lyssnar på världens skitlåt..
  • Att mina doftljus (vanilj & äpple) från IKEA inte luktar ett skit. Ska man vekligen behöva köpa snordyra ljus för att det verkligen ska lukta nåt?
  • Att hela mitt badrum är raserat, kan inte duscha utan jordens besvär. Vem hjälper mig med detta? Inte kan jag själv i alla fall
  • Att det är så in i helvete kallt i min lägenhet!! 18,5 grader mitt i v-rummet nu. Fan jag betalar rättså mycket i hyra men får ingen som helst värme. Dessutom är vicevärden grymt otrevlig när man påpekar hur kallt man har. Hur kan hon få sitta kvar i styrelsen när det enda hon tycks göra är att mucka gräl med allt & alla?
  • Att jag har så ont i huvet, en tryckande besvärlig huvudvärk. Otroligt störande!
  • Att det låter som att taket ska flyga av lägenheten varje gång det blåser. Ge mig lite snö & cirka -5 grader nu!
  • Att julsakerna SKA ner imorgon. Vafan, jag orkar inte packa ihop min gran & sen tycker jag det är mysigt med adventsljusstakar i fönstren. Tyckte det var igår jag så lycklig satte upp dem..
Nej, nu får jag ge mig. Som ni ser, det är inte min dag idag. Skulle kunna hålla på med punkt efter punkt i all evighet, men jag tror vi stoppar här... Grrr

nu har vi shoppat

Hej hej!
Nu är jag hemma, var iväg till elon med mamma, hon skulle köpa en ny väggcd. Själv spontan-shoppade jag mig en ny digitalkamera. Min andra är riktigt usel, tar jättedåliga bilder. Med den här blev bilderna faktiskt riktigt skarpa, kul va? Jag älskar att shoppa! Speciellt såna här grejer, ärligt så har jag faktiskt tre digitalkameror (med den här nya då), dessutom har jag två bärbara datorer. Kan tyckas att jag slösar pengar, & visst, det gör jag ju, men jag har sånt grymt begär. Det är som att jag dras till det. Köper jag det kan jag inte sluta tänka på det & blir nästan galen. Brukar sluta med att jag handlar det till slut i alla fall. Har jag ett beroende måntro?
Efter elon vart det jysk, la undan den snygga dave-byrån. Jag & Peter ska hämta den på fredag. Den får bara plats i hans jobb-bil, så jag passar på att utnyttja lite. Var ju erbjudande på byrån nu dessutom, kostade bara 700:-, alltså sänkt med 300:-. Det kommer bli såå snyggt i min hall när allting är klart. Gud vad jag längtar!

Snygg den är. Underbara möbler det finns här i världen :D

timvikariat

Jag har sovit rätt dåligt imorse, blev störd precis hela tiden av att telefonen ringde. Började ringa klockan nio. Jag kanske är fjompig, men jag tycker inte man ringer klockan nio till någon. Tio borde vara en gräns. (inte ens det gillar jag, men mer okej i alla fall) Nu har ju jag den fina egenskapen att jag lätt somnar om, som tur är! Ni vet ju hur viktig min morgonsömn är för mig ;)
Vet inte vem den första var som ringde, slog upp numret på hitta men hittade inget. Någon nummer inom kommunen var det i alla fall, så mycket vet jag! Andra samtalet var Karro från kontoret så henne ringde jag upp. Jag hade ju sökt en tjänst för ett tag sen, ska på gruppintervju nästa måndag. spännande! Dock är det ingen "tjänst" på det sättet, det är timvikariat, men har tänkt att ha det bredvid mitt andra jobb, eftersom jag jobbar 65% & jag tror det kan vara skönt att få komma ifrån till något annat ställe ibland.. Dessutom tyckte absolut Karro att jag skulle gå dit, för att åtminstonde få in en fot i Desirées enhet, med tanke på att jag snart slutar där jag är nu. Inte säkert det finns någon ny brukare inom Tinas enhet, därför är det ju inga fel att ha två enheter öppna.
Ni kan ju hålla tummarna i vilket fall som helst, lät dock farligt med "gruppintervju", många som sökt alltså. Undra om jag har någon förtur på nåt sätt eftersom jag redan är fast i kommunen? Jaja, återstår att se. Bara att gå dit & vara sig själv, det brukar räcka långt =)

min näsa..

Aj, aj! Tuva skallade mig precis så att jag såg stjärnor. Kändes som att hela näsan gick av & nu är den alldeles röd. Det här var alltså tacken för att jag hämtade hem henne efter att hon bott tre hela dagar hos min mamma ;)

Nu ska jag slå på the notebook, för vet ni, jag verkar ha slarvat bort a walk to remember. Herregud, hur gick det till? Det måste jag forska i. Såg nu att klockan visst är halv tre, oj! Jag får kolla snabbt på filmen helt enkelt!
Godnatt!

trolleri

Nu ska jag titta på trollkarlens hemligheter. Jag är så otroligt faschinerad över sånt, så det ska bli hemskt spännande. Helst önskar jag avslöjanden om korttrick. Det är jag nämligen mest imponerad av. Dock misstänker jag att det här handlar om lite mer avancerade trick. Såg något liknande för flera år sen, det handlade om hur man tex begravde en människa levande och sådär. Oj, vilken användning jag hade av det ;)
Nej, jag älskar verkligen trollerishower. Sitter som en hök & bevakar varje liten rörelse. Dessvärre missar jag visst alltid hur det går till. Mitt öga är nog för otränat!
Nu ska det bli spännande, ska titta, titta & titta lite till. Sen ska jag gissa & sen se om jag hade rätt, hoho!

Tråkigt :(

Jag är helt slut. Ledsen & slut. Jag vet inte ens hur jag ska kunna skriva ett glatt inlägg? Jag kanske ska låt bli bara? Idag har jag gått med tårar i ögonen halva kvällen. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker, jag förstår inte! Hur kan man vara så medvetet elak mot andra människor? Människor som dessutom bara är där för att hjälpa & underlätta.. Njuter man av det? Jag försöker förstå & jag försöker givetvis att inte ta åt mig, men jag kan inte. Jag är inte sån, jag är inte stark på det sättet. Jag bara sitter där & samlar på mig den ena elaka kommentaren efter den andra. De fastnar inom mig & ger mig problem. Jag önskar så att jag kunde fräsa ifrån, jag vet exakt vad jag vill säga, men orden fastnar halvvägs & jag sänker ner huvudet & försöker tvinga mig själv att inte börja gråta. Det är allt jag orkar försöka med. Helvete!

Nu är jag ledig i tre dagar, gud så skönt. Jag har ingenting planerat, som vanligt, förutom att jag ska va uppe länge & sova bort halva dagen. Det är min melodi det. Undra om man skulle se på någon film ikväll? Kanske min andra favoritfilm, a walk to remember. Den har jag sett så mycket att jag i princip kan den utantill, den är så fin! Andra älsklingsfilmen är ju givet twilight. Ni förstår vad jag gillar va? Smöriga, vackra kärlekshistorier..

Nu är förresten min älskling hemma igen, så jag har saknat henne. Kunde knappt sova första natten utan henne. Hon fyllde ju ett år i fredags, idag fick hon sina presenter. IKEA-Marsvinet har hon lekt med som sjutton, snuttan!
Hoppas ni har haft en bättre dag än jag =)

Min pluttishund :)

hoho

Hej på er!
Idag är det söndag, vilket betyder bara 7 timmars jobb & sen ledig i tre dagar, underbart skönt! Känner mig helt tom i huvet, vet inte alls vad jag ska skriva. Jobbet tar inspirationen & fantasin från mig ;) Var tungt att kliva upp imorse, ni kanske förstår varför jag så hemskt gärna vill ha en nattjobb? Det skulle passa mig som handen i handsken. Jag mår rent av dåligt när jag måste gå upp tidigt på mornarna, inte långt ifrån att jag gråter till och med. Tänk om nästa vore ett nattjobb?! Det håller vi tummarna för..

myslördag

Gud vad trött jag är på att blogg ska krångla så hela tiden. Har inte kunnat logga in förrän nu, är det bara jag som har de här problemen? Försökte logga in hela morgonen, men det var helt lönt åt helvete, suck! Minns mer & mer anledningen till att jag bytte till blogspot även om jag inte vill ha det nu igen..

Jaja, kom precis hem från Sanna. Vi åt sibylla & kollade på scream 2, tror bestämt att vi fastnat framför dessa suveräna filmer. Nästa lördag är det nog 3an. Som jag längtar!
Ni anar inte hur trött jag är nu, ska alldeles strax bädda ner mig i varma sängen. Får förresten sova i mina stickade sockor för att det är så kallt här hemma, sjukt va?
Ska som sagt sova, så fort jag läst de 54 nyuppdaterade blogginläggen av bloggarna jag följer på bloggkoll. På tal om bloggkoll.. Ni ser väl min ikon här nere? Klicka gärna där :)

Godmorgon

Godmorgon.. Sitter här med en iskall jordgubbssmoothie i handen. Tänk vilken upptäckt det här var, det är ju helt perfekt! Jag är helt klart tillfreds. Jag har alltid banan i mina (ca en halv) för att drinken ska bli lite sötare. Dessutom är den en god kombination till de andra frukterna/bären..

Imorse var jag helt otroligt trött, nästan omöjligt att komma ur sängen halv elva. Det är en skam, men visst är vi alla olika. Inte så mycket att göra åt. Jag är morgontrött helt enkelt.
Jobbar 14-21 även idag, efter det blir det lite myskväll =)

Trött

Jag är så grymt trött, vad skönt det är. Det är inte ofta jag är såhär trött i rätt tid, men tro inte för den sakens skull att jag tänker sova. Nej, jag ska minsann kolla film. Började på en igår, transsiberian hette den visst. Den var skitlång & jag vart givetvis trött mitt i & nu har jag glömt vart jag var. Jag brukar alltid va så noga med vilken tid jag stänger av på, men de där beror ju helt på hur trött jag är..

Efter jobbet hämtade jag upp Sanna, vi satt hemma hos mig, åt godis & chips & tittade på time machine. Börjar bli beroende av Sanna tror jag. Ingen annan skulle jag kunna umgås med i vilken sinnesstämning som helst. Ja, hon muntrar upp helt enkelt =) (Hon gillar när jag skriver om henne också ;)

Förnedringen är snart över

Åh jag kan inte va annat än glad idag, fick världens bästa nyhet när jag kom till jobbet. Är överlycklig & allt känns bra mycket enklare nu. Om vi säger såhär, det är inte lång tid kvar.. drygt två och en halv månad till, nu gör det mig alltså ingenting om tiden spurtar iväg, den får gärna göra det. April kommer bli toppen, dessutom är det nära på vår då & jag älskar våren över allt annat. Jag längtar!! Ibland har jag allt bra flyt & vet ni vad det fränaste är? Senaste spåtanten jag var hos, på Änglacentra, sa att det skulle bli såhär, & vid den tiden hade jag ju ingen som helst aning. Nu tror jag helt & fullo på det där, även om jag gjorde det förut med så tror jag ännu mer på det nu, när saker & ting blir bevisade hela tiden!!
Herregud, jag är så glad! Nu ser jag ett ljus i tunneln ;)

ökning

Oj, Vad är det som har hänt här idag då? Kul! Dåligt med kommentarer mot antalet besökare bara..



Nu så

Nu ska jag snart sticka till jobbet. Det känns....vemodigt. Ja, väldigt vemodigt faktiskt. 1 ½ veckas semester var underbart, för fort gick det tyvärr. Ska i alla fall bli trevligt att träffa Birgitta igen, hon hade skvaller smsade hon om. Hoho, är de nåt jag älskar så är det skvaller i alla dess former. Hoppas att det är något riktigt smaskigt nu så som jag taggat upp!

Hur typiskt är det inte att man ska få ont i magen, PRECIS när man ska iväg nånstans & har bråttom. Det slår aldrig fel. Får väl iofs skylla mig själv när jag åt yoghurt. Är ju laktosintolerant :(
Nu ska jag skynda mig att packa ner mina matlådor. Ja, jag fick ta två idag. Trodde nämligen att jag hade köpt kalopps på burk, men jag hade i stället köpt "salta biten", fyfan va äckligt!!! Därför tar jag med nudlar i reserv, ifall det skulle va så äckligt att jag inte står ut!
Slutar 21 ikväll, hörs :)

1 år! <3

Idag fyller min älskade Tuva 1 år. Hon är dessvärre hemma hos mamma (eftersom jag jobbar idag) så jag har inte kunnat gratta henne. Tänk att jag snart har haft henne i ett år, vad snabbt tiden har gått. Hon var så liten & ynklig när hon kom hit, nu är hon stor & robust. Min underbara lilla hårboll, världens mysigaste hund. Så glad att hon är min!!

*PUSS*

god

Jag överlevde duschen, bar ut allt som inte skulle bli blött innan & sen fick jag tänka så det knakade, åt vilket håll jag skulle vända mig när jag sköljde av mig, så jag inte skulle blöta ner för mycket. Jaja, ren vart jag i vilket fall som helst, frågan är bara hur länge man ska orka hålla på såhär..

Voila! Björnbärssmoothie till frukost! Var lite snål på att mixa bara, var ett helt björnbär kvar nämligen!
det är ju super det här med smoothie till frukost för oss "frukost-vägrare". Dels tycker helt enkelt inte om torra mackor, té, oboy & allt vad man kan tänkas ha & dels orkar jag inte stå & greja i ordning nåt jag inte tycker är speciellt gott. Har inte ätit frukost sen jag var liten, men det här är ju perfekt. En sånhär till frukost är ju både hyffsat nyttigt & gott, dessutom går det fort!

Hur ska det här gå?

Nu ska jag strax ge mig på att försöka duscha. Vet inte alls hur det ska gå till ärligt talat, hela badrummet ser ut som jerusalems förstörelse. Duschställningen tar upp i princip hela duschen, det sticker ut vassa skruvar överallt & hela badrummet kommer bli dränkt. Vet inte ens vem som ska kunna fixa det här?
Koka potatis måste jag göra också, tänk om jag ändå hade gjort det igår, vad skönt det hade varit då. Ett bekymmer mindre.
 En frukost-smoothie ska jag ju givetvis göra också. Det vart jätte, jätte gott igår. Vi gjorde den med vaniljyoghurt, banan & blåbär. Prova den,. hur gott som helst!! Idag ska jag nog prova med björnbär, men först ska jag som sagt överleva duschen utan att sticka ihjäl mig på alla långa vassa skruvar ;P

nu ska här mixas

Är förresten på bättre humör nu, har köpt hem tonvis med frukt. Allt från bananer till papaya. Nu ska här göras nyttiga smoothies. Tycker sånt här är så spännande så det är inte klokt. Ska strax möta upp Sanna. Vi har setts nästan varenda dag på det nya året, Jacob börjar bli svartsjuk ;P Hon får mig i alla fall alltid på gott humör, inte alla människor man kan va sig själv till fullo tillsammans med..<3

Nej fyfan vad jag inte kan koncentrera mig bara för strumporna, sitter & vrider & vickar på tårna så jag bryter dom väl snart, fy sjutton!

obekvämt men sött

Titta vad jag hittade på willys!

5:- paret. Gulliga men jävligt obekväma måste jag säga. Får nästan panikkänslor när tårna inte nuddar varann. Det här känns fel måste jag säga. Kanske man måste vänja sig? Men det ser ju dessutom väldigt löjligt ut. Köpte ett par till med pumpor på.. Varför halloween motiv nu tro?

lugn & ro

Känner att jag är på lite halvdåligt humör idag, så nu tände jag precis en massa ljus. De jag köpte från IKEA bland annat, vanilj & äpple. De luktar lite väl svagt bara, snålt! Mysigt & lugnande är de med ljus i vart fall som helst. Tror jag ska göra mig en chailatte i mina nya latteglas dessutom. Kan det bli mer avslappnat? Ja, tydligen, för jag är tokstressad.

Ska snart åka till willys & handla lite. Jag älskar faktiskt att handla :)

smoothierecept

Hellu.  Hoppas allt är bra? Jag sitter & letar efter goda recept på smoothie. Vad sägs om blåbärssmoothie tex? Låter ju hur gott som helst. Lyssna bara:

Blåbärssmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta blåbär

Nån av er som har något gott recept?

Nu ska här handlas, måste ha mycket, mycket. Sanna & jag ska ju mysa i helgen. Efter att jag slutat 21 vill säga. Har sköna helgen den här gången. 14-21 hela.

less

Jag är less, less, less.. Jag var så glad åt min långledighet, som jag tyckte att det var, fan nu är det redan slut! Jag har inte mer energi, kanske till och med mindre? Ett otroligt humör sitter jag inne med också. Känner mig som en trotsig liten tre-åring, men jag vill inte. Varför kan jag inte tjäna miljontals på ett roligt jobb? (eller inget jobb alls kanske, bara håva in massa pengar ändå..) Elakheter & förnedring kan trycka ner mig så lätt. Jag mår dåligt över det. Jag önskar att jag var som vissa, kunna skaka av mig direkt jag lämnar skiten. Det är en egenskap jag verkligen beundrar. Hur gör ni egentligen? Själv kan jag ligga en hel natt & bara gräma mig. Kan inte släppa tankarna hur mycket jag än kämpar. Ni anar inte hur stressande det är. Funderar på att skaffa en liten cd-spelare, så jag kan lyssna på tex ljudband när det blir såhär. Det tycker jag låter som en bra idé, tvinga mig själv att inte tänka!

Ge mig något roligt att göra.. Ge mig en trisslott med miljonvinst på iaf ;) Jag är såå trött på det här!

Örebro

Det har varit en lång, hård dag idag. Shoppade massor, speciellt på IKEA. Kom över en hel del, två stycken nya lampor till vardagsrumsfönstret, tre små runda mattor, latteglas med tillhörande skedar, vaniljljus, kuddar & överdrag till dem m.m. På elgiganten högg jag in på en mixer, så nu ska här göras smoothies & milkshakes. Har så himla fullt på min arbetsbänk nu. Den är väldigt, väldigt liten & på den lilla ytan har jag klämt in en micro, en kaffebryggare, brödrost & nu även mixern. Vad ska jag klämma in härnäst? Kanske en juicepress.. Då lär jag väl ska ha alla tekniska prylar!
Åkte sen vidare till marieberg. Fick tag i ett par jeans för 100 (!!) kr på Only, värsta rean. En billig tröja hittade jag med på Gina (?), 100 kr även den. Inte provat den än dock, så har ingen aning om ifall den passar eller inte. Troligtvis gör den det!
Har varit en sån hektiskt dag idag att jag kom hem med jordens huvudvärk. Otroligt jobbigt!

morgon

Hej, hade räknat med att vi skulle komma iväg till Örebro lite tidigare, men så blev det visst inte. Jag är iaf klar, ska strax åka & hämta Sanna.
Badrummet då, ja det är ju helt raserat. Herregud hur allting kunde hända på en & samma gång, det är ju helt otroligt. Som tur var hade tvättmaskinen själv tömt sig på vatten när jag tittade efter imorse.
En positiv sak med det hela är att det vart väldigt ljust inne i badrummet, väldigt bra sminkljus faktiskt, man får ju va glad för det lilla! Det värsta med det ljuset var bara att jag såg att solpudret visst syntes jättebra efter en dutt, jag har ju inte sett det i det förut så dunkla ljuset så jag har ju brassat på med värsta, oops!
Vet inte hur jag ska kunna duscha hädanefter bara, den stora stången (eller ställning eller vad tusan man ska kalla den) ligger ju över hela badrummet med skruvar här & där. Jag som har ett sånt litet badrum, det var ju trångt redan innan. Dessutom kommer jag blöta ner precis allt när jag inte kan ha draperi. Jaja, jag får väl va glad att jag lever, kunde ju ha fått den där i huvet ;P

Nu ska jag åka till Sanna, hörs sen =)

men hej å hå

Min kväll har varit ett helvete, minst sagt! Nu ska ni få höra!
Drog igång en tvättmaskin, satt här vid datorn & rätt som det är smäller det till & strömmen går. Lyckades hitta min ficklampa som jag har till just såna här ändamål. Jag är sjukt mörkrädd så det var ju inte värst roligt. Så fort nåt sånt där händer tror jag alltid att någon gjort så med mening för att tex kunna ta sig in i lägenheten osedd, usch!
Fick iaf igång strömmen rättså fort. Gick in i badrummet & möts av skumm högt & lågt. Tvättmaskinen verkar ha exploderat på nåt vis, säkerligen det som gjorde att strömmen bröts. Sköljde av golvet & tvättmaskinen. Öppnade locket & där i är det helt fullt med skumm, kläderna badade i vatten. Hävde ut alla kläder på golvet i badrummet, det hade ju inte hunnit tvättats klart så de var ju alldeles hala & jävliga, sköljde av skiten. Gick ut från badrummet för att beklaga mig för Sanna på msn. På vägen ut åkte tvättmedelsburken ut, så det hamnade över hela badrummet & halva hallen. Lyckades få upp det mesta.
Gick sen & hämtade massa galgar. Tänkte hänga upp kläderna inne i badrummet eftersom de var så förskräckligt blöta. Hängde & hängde, gick ut igen för att hämta mer galgar. Välte omkull tvättmedelsburken IGEN. Vid det här laget kan ni ju förstå att jag var väldigt frustrerad. Hängde upp det sista byxparet på galgen. Gissa vad som händer? Jo hela duschstången & hela skiten rycks ut från väggen med skruvar & allt..
Nu är jag jävligt less kan jag tala om. Har iaf fått upp allt tvättmedel från golvet. Hade lust att bara skita i alltihop. Känns som att någon verkar har roligt åt det här, nån som sitter & jävlar till livet för mig...

jävla avlopp

Åh vad trött jag blir! Jag har stopp i handfatet i badrummet här hemma, jag har tomefan försökt med allt. Jag har öppnat där under & tömt på massa snusk utan att det hjälpte ett dugg. Nyss hällde jag i propplösare, men inte heller det hjälpte, dubbelsuck! Jag är tydligen ingen bra hemmafru, nu har jag inga idéer kvar. Får stå ut med att det blir halv översvämning när jag ska tvätta ansiktet. Böjer man sig över handfatet dränker man sig ju nästan ;)

Ben&Jerry

Nu är bilen fixad. Bara att besiktiga den nu då, skönt, ett problem ur världen!
Ikväll har jag ätit kräftor & jag provade för första gången Ben & Jerry glassen. Alla har ju tjatat så om den där så nu bestämde jag mig för att prova den, eftersom jag ändå var på kronhallen. (willys har den ju inte i sitt ynkliga sortiment) Oh, den var god, sådär krämig & trevlig, precis som man vill att en glass ska vara. Inga fel inte, är dock ingen glass-fantast, så inget jag suktar efter precis..

nu så

Sådär, då var jag i ordninggjord & klar. Ska bara göra lite dricka & sen sticka iväg till Peter. Skönt att få det här fixat nu, tror det snart är körförbud på bilen så.

Provade lite ny sminkning idag! haha, snyggt va? Jag måste skaffa en brun kajalpenna, det är bra mycket snyggare än svart. Ni ser ju, jag vart ju mer likblek än vanligt..

vill du ha katt?

Nu rev katterna ner två lampor från fönstret & förstörde dem, igen!!! Det var inte längesen min andra elljusstake fck skåda golvet på nära håll. Nu är alltså två av fyra döda. Jag är så jävla trött på de här kattskrällena, någon som vill ha två katter billigt? De är cirka 8-9 månader & är väldigt gosiga båda två. Hör av er! Jag är fan allvarlig.. Grr!

Titta va söta, visst blir ni sugna? ;)

imorgon

Imorgon, imorgon, ska jag äntligen iväg & fixa bilen. Jag vet att jag har sagt det hur länge som helst nu. Sist jag skulle dit råkade jag ju sova aningen för länge. Skickade sms till Peter & frågade när jag skulle va där. Fick till svar "INNAN tolv.." Klockan var då drygt halv ett, jaha, så var det med den chansen. Vi gör alltså ett nytt försök imorgon igen. Den här gången blev han tvingad att boka in en eftermiddags-tid till mig, vi vet ju hur det går annars..
Usch vad det är träligt med bilar, men gud vad jag är glad att jag har den trots allt. Vet inte hur jag skulle klara mig utan den, så fort man skaffat bil blir man latare än latast. Vi är verkligen bundisar!

wooops

Nu har jag varit hemma från Sanna en stund. Som vanligt blev det inte mycket till promenad, men det är ju så in i vassen kallt. Vi gick i stället hem till henne, drack saft & mosade i oss en popcorn påse på nolltid. På hemvägen lyckades jag ramla i trappan & stuka till foten. Klantigt va? Vet inte hur jag lyckades, men vi skrattade i alla fall så vi nästan kiknade. Foten är bättre nu som tur är. Hatar bara att ramla sådär, det är så sjukt pinsamt, speciellt när man går själv & halkar omkull. Man vet liksom inte om man ska skratta eller låtsas som ingenting. Man får väl helt enkelt hålla tummarna för att ingen såg. Tack & lov brukar det inte va nåt fel på min balans i vanliga fall. Idag ville jag ju helt enkelt bara krydda upp promenaden hem lite ;) Roa Sanna lite, snäll som jag är!

promenad i sommarvärmen

Nu ska jag strax gå en promenad med Sanna, idag är det ju "bara" -14. Ingenting jämfört med igår. Rena sommarvärmen ju!

Hörs :)


euw

Jag älskar kalops & köpte på burk för ett tag sen. Hade tänkt äta den idag, tror ni jag blev sugen när jag såg de här? :

Det både ser ut & luktar som hundmat. Köttet ligger liksom inpackat i massa gele. Tuva vart ju som galen med, lovar att det är hundmat ;) Nu är jag så jävla hungrig bara så inget stoppar mig. Kanske blir lite trevligare när man värmt upp det ;P

tidsfördriv-sidan numero 1

Min absoluta favorit-tidsfördrivs-sida är blocket. Jag kan sitta där & kolla igenom alla kategorier, vilja ha saker & drömma mig bort. Vips så har tiden rusat iväg (precis som jag inte vill att den ska göra, men ändå..). Favoritkategorierna är "lägenheter" & "djur". Lägenheter för att jag älskar att leta inredningstips & liknande. Så roligt att se hur andra har det. Ibland kan jag till och med få en väldig inspiration till att städa eftersom jag känner att jag också vill ha ett fint hem ;)
Djur är ju egentligen en rätt sorglig kategori, fattar inte hur fan folk tänker som säljer sina djur där (speciellt inte de som säljer hundar) Jag kan inte fatta. Man får ju såna känslor för sitt djur, aldrig att jag skulle lägga ut det på en köp & sälj sida där vilken idiot som helst kan köpa dem. Man vet ju aldrig vart de hamnar. De kanske får ett helvete. Bryr sig inte folk om sina djur?
Har man köpt en hund som man av någon tragisk anledning inte kan ha kvar, får man ju i 99 fall av 100 vända sig till uppfödaren som hjälper till med omplacering.
Med det här menar jag att det är tragiskt när man säljer en vuxen hund. Valpar är ju en helt annan sak känslomässigt + att någonstans måste uppfödarna visa upp sig för att kunna sälja & avla vidare, men som sagt, någon som haft sin vän i kanske två-tre år & sen "kommer på" att ni inte kan behålla dem, hur tänker ni när ni lägger ut dem på blocket?

Tuva är en liten blockethund. Dock köpte jag henne som valp, såklart. <3
Det är i vilket fall som helst en mycket spännande sida där man kan knäcka många halvtimmar :)

Måste det gå så fort?

Sitter hemma hos mamma nu, hade lovat att gå ut med hennes hundar eftersom hon är på möte hela dagen med jobbet.
Klockan elva var det stopp för mitt sovande idag, stora nackedelen med att ha hund ;) Hon tyckte inte att jag skulle sova längre då helt enkelt. Är väl bra iof att hon drar upp mig på mornarna. Det är helt sjukt vad jag kan sova, efter att jag fyllde 20 var det slut med tidiga mornar. Lite bakvänt kanske.
Ingen aning om vad jag ska göra idag, son vanligt vill jag stoppa tiden lite grann. Herregud vad fort det går. Fan, det är ju snart slut på min ledighet för guds skull. Börjar på fredag igen :(

Ingen reklam?

Ibland ångrar jag lite att jag har satt upp den här fina lappen på min dörr, den här fina lappen som säger att jag inte vill ha reklam. Eller ångrar det kan man väl inte säga, men jag önskar jag kunde få viss reklam. När man inte har något missar man så in i norden mycket. Jag skrev ju i ett inlägg tidigare att jag alltid har sån otur med speciella erbjudanden. Inte så konstigt kanske! Hur ska jag kunna få reda på de här erbjudandena (?) om jag inte tillåter dem att komma hem till mig? Kanske ska lägga till på min lapp: "Ingen reklam, men jag vill gärna ha reklamen från jysk, Ikea, Elon & elgiganten" Jag undrar jag om brevbäraren skulle ställa sig där & sortera. Jag undrar om jag ens överhuvudtaget skulle få reklamen, även om jag tog bort lappen. De stackars brevbärarna har väl lärt sig att högst upp, där vill de minsann inte ha skiten, så de skulle nog strunta i att en titta efter ens. Man kanske skulle göra det till rutin, ta bort lappen & lagom tills man börjar få det regelbundet igen, sätta dit den igen, hähä. Inte går det att fundera på en sån här sak & undvika hornen komma fram? hoho. Tror inte jag skulle bli så populär..

Har ni reklam?

Ja tack!

Den här byrån såg jag häromdan, vill så hemskt, hemskt gärna ha den..

Den kostar 999:- & kommer från jysk. Det finns dock problem med det här. För det första tycker jag priset är lite väl saftigt för en vanlig byrå. Dock är den monterad & klar så man slipper det besväret (eller besvär är det väl inte, men vill man vara bekväm är det jäklgt skönt). Att den är monterad är ju egentligen inte speciellt bra om man tänker efter för hur ska jag få hem den? Tvivlar starkt på att den får plats i min bil, i nån bil överhuvudtaget?
Om vi sen fortsätter med problemen som inte har med byrån i sig att göra, så finns ju där jag vill ställa den här skönheten, en sko- & hatthylla. Visst det kan jag antagligen flytta på, men vart ska jag då i stället göra av det? De är jättefina, men jag har aldrig varit nöjd med placeringen av dem.
Ett alternativ är att "jag" (dvs nån annan vänlig själ) sågar av hatthyllan en bit, så den kan va i ett litet utrymme där den skulle passa så mycket bättre, där man slipper se alla skor, jackor & fan & hans moster det första man ser när man kliver in i lägenheten.
Fan, om man kan bli kär i en möbel så är jag det nu. Varför måste den vara så dyr & varför måste allt bli så komplicerat? ;)

stress

Fy helskotta vilken kyla. -22 grader, hörrni det blir bara kallare & kallare. För tillfället känner jag mig lite ensam, jag som inte är van vid sällskap har helt plötsligt umgåtts med Sanna tre kvällar på raken & nu känns det tomt. Det är konstigt, jag borde tycka att det är skönt att ha kvällen för mig själv nu... men det tycker jag inte. Knappt ingen inloggad på msn & jag kan inte komma på någon rolig sida att gå in på heller för den delen. Vad ska jag hitta på? Är sjukt trött i huvet, men benen är rastlösa, inte kul när det blir krig kroppen emellan sådär ;)
Nervös är jag också, inte bara nervös, otroligt stressad också. Ni förstår, egentligen ska jag jobba imorgon & på tisdag, men har gett bort turen till V & jag blir alltid såhär när jag tagit ut lite semester. Är såå rädd för att vikarien ska ha glömt bort att hon ska jobba & inte kommer, för vet ni? Då blir jag tvungen att jobba eftersom det är min ordinarie tur. Jag har inte speciellt höga tankar om våra vikarier låter det som nu, det är inte så att de är slarviga, absolut inte, jätteduktiga. Blir bara nervös ändå, såntdär kan ju hända den bäste. Överreagerar jag? Ja, jag tror bannemig det, jag säger ju att det är jobbigt att fundera så mycket som jag gör.. Ska försöka släppa det här nu!

krångel med kolsyran

Jag är inte kräsen av mig & så, inte alls, men när det kommer till smaken Cola till sodastreamern så vill jag fan spy. Fan va äcklig den är!! Blir ju inte bättre av att kolsyran direkt försvinner när jag häller i den smaken heller. Vad beror det där på egentligen? Jag trycker ungefär fem gånger (när jag ska göra med smak då), det riktigt fräser till i munnen när jag smakar, men så fort smaken hälls i så är det helt plötsligt pyttelite kolsyra kvar. Det bubblar ju & fräser & har sig medan man häller i, kanske då kolsyran bubblar bort, men vad sjutton ska man göra åt det? Man kan ju knappast hälla i allt snabbt som ögat & trycka på en kork. Skulle man ju aldrig hinna & då om nångång lär ju kolsyran ska försvinna. Nu häller jag i så långsamt att det fan tar en halv dag nästan..
Blir det likadant för er?

(Titta Sanna, den där lär väl ska passa i ditt kök?)

Kallllllt

Hade precis tänkt gå en längre promenad med Tuva, men bangade rätt fort. Det är ju så kallt så snoret fryser till is. Nu har vi närmare -18 grader, är inte det här rekord? Har vi nånsin haft såhär kallt? Kanske är det jag som bara kan minnas varma, underbara sommardagar.
Ikväll är det kopps på tv, en av de roligaste filmer som gjorts. Det är verkligen äkta humor det, ni missar väl inte? ;)

Det där med att känna sig tvungen

Vad trött jag är på att känna mig "tvungen" att vilja vissa saker, känns bedrövligt att säga nej ärligt talat. Blir verkligen folk så sura, som man tror, om man säger att man inte vill, inte har någon lust etc? Speciellt tycker jag den värsta pressen är att man "ska" festa på helgen. Jag är sån som inte tycker att man måste festa jämt & ständigt bara för att dagen råkar heta fredag eller lördag, tycker det finns trevligare saker i livet än att heela tiden supa bort de få stackars hjärncellerna som är kvar.
Men tillbaka till saken, det händer ju ändå ibland att folk frågar om man ska med ut hit & dit. Alltid arbetar min hjärna på högvarv för att komma på en lögn, ja det är sant! Har jag ingen lust, varför då tvinga sig själv? Frågan är ju då varför jag känner att jag måste ljuga, det är ju lite av ett problem. Jag tror att folk ska tycka jag är tråkig, töntig & jag vet inte allt, men vad i helsike spelar det egentligen för roll om de tycker så då? Det är fan jag som ser ner på dem, tycker de att jag är mesig är de inte ett skvatt värda i mina ögon. De sjunker bara längre & längre ner & jag har som sagt inga problem med att va utan vissa människor.. Jag klarar mig bättre ensam än att behöva känna mig tvungen att hävda mig hela tiden & dessutom dra till med vita lögner. Nej, vad är det för kompisar man behöver göra så inför egentligen? Just det, de man inte känner sig trygg tillsammans med, de man inte kan va äkta tillsammans med..

skridskor

Något som är tokmysigt är ju att åka skridskor, så jag & Sanna ska bege oss till någon is här någon dag. Hoppas på att det är allmän åkning i nobelhallen, då slipper man ju frysa arslet av sig. På tal om att frysa arslet av sig, tidigare i morse var det visst -20 grader. Herregud -20 grader, absolut 15 grader för mycket. Jag vill att det ska bli sommar, hoppas det blir det snart ;)
Men det här med skridskor då, jag äger inga & jag har inte stått på ett par sen jag var pytteliten, hur ska det gå? Såg att intersport hade hyffsat billiga i alla fall. Ser fram emot att åka. Tänkte precis skriva att det skulle va kul att ha med kameran & filma, men det är nog sista gången jag använder kameran iså fall ;)

Fina va? 350 kr på intersport :)

Känner mig konstig

Det känns som att jag har druckit hur mycket som helst & är på gång att bli bakis fast jag inte druckit en droppe. Mår jättekonstigt. Kom nyss hem från Sanna, vi åt chips & kollade på scream. Herregud vilken dålig film, vem kom egentligen på en sån urusel idé? Den måste ha varit full.. Minns hur cool man tyckte man var när man var liten, runt 10-12 år, & gick till cassablanca för att försöka hyra scream. Ibland gick det bra & då satt man hemma & var livrädd, för att sen skryta för alla att man sett den.
Sanna mådde förresten jätteilla & kräktes, hoppas inte det är kräksjukan, fruktansvärd sjukdom :(
Nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag fryser jättemycket. Ibland (men bara ibland) önskar jag att jag hade nån här som ville hålla om mig om nätterna, men kanske bäst att va singel. Det är ett jävla besvär med män bara, för att inte tala om kärlek. Nej, fy sjutton!

Godnatt.. Hoppas ni sover gott =)

nattprommenad

Väntar på att Sanna ska komma hem. Vi ska ut & gå en liten kvälls-/nattpromenad. Gissa om jag ska ha långkalsonger på mig? Det är iskallt ute, skulle gärna ha använt två, minst, om jag hade haft det vill säga. Kan det inte bara bli varmare ute nu? Jag längtar tills man kan lägga undan vinterjackan & i stället köra stenhårt på lilla pälsen & skinnjackan. Dra på sig solglasögon är ju också en rejäl hit, det ger sommarkänsla även om jag är skitful i allt vad glasögon heter..

revyn var superkul

Nu är jag hemma från revyn. Herregud vad roligt & bra det var & jag är grön av avund. Åhh jag vill också!! Det kommer ju nya ansikten varje år, tänk om jag ändå skulle söka? Det är synd som sagt att man inte får betalt, jag skulle inte klara mig om jag var tvungen att ta ledigt.. :(

Innan åt vi pizza, eller jag åt ju inte pizza då. Kör ju på lite mer exclusive & drog till med plankstek. Det var gott även om det växte i munnen framåt slutet, moset var något klistrigt, eller ääh... Det var gott! Jobbigt bara när det kom in en massa härjande småkillar som glodde ögonen ur skallen. Får så svårt att koncentrera mig när folk ska hålla på sådär!

När jag kom hem här nu hade jag runt 12 nya kommentarer att godkänna, gud va kul! Alla var snälla med, skönt! ;)

nyårsrevyn ikväll

Ikväll ska jag & mamma på årets nyårsrevy. Det har vi som tradition varje år. Den brukar alltid vara så sjukt rolig & varje år sitter jag & drömmer mig bort & önskar att jag var med. Jag som älskar att sjunga & spela över, jag skulle passa in bra. Dock skulle det inte alls gå. Rep på helger, jag jobbar mycket helger. Där skär det sig rejält, synd! Nu låter det som att jag blivit erbjuden en plats här, men det har jag verkligen inte, inte ens sökt. Det är som sagt bara en dröm, kanske inte just nyårsrevyn, men att stå på en stor scen inför en stor publik helt enkelt. Teater & sång.. Kanske är musikalartist jag ska bli i alla fall, det har jag ju drömt om ett bra tag nu...

Jaja, årets revy.. Innan äter vi alltid pizza dessutom, den här dagen klagar vi inte på :)

godmorgon

Inatt/idag sov jag i ett streck ända till....tolv! Visst, jag brukar sova väldigt länge, men jag vaknar alltid en gång "tidigt" & går på toa eller nåt sånt, så jag vart ganska chockad när klockan redan var gå-upp-tid. Jag drömde så jävla härligt här på morgonen innan jag vaknade, oh. Fränt egentligen hur drömmar kan kännas så verkliga!

Gårdagen var hur rolig som helst. Det är så bra med Sanna för vi är så lika & det är enormt lättsamt mellan oss, man behöver inte hålla igen på ett dugg. Det är väldigt skönt att släppa på den där mogna stämpeln ett tag. Nu är det ju inte så att vi bara fjantar oss varje gång vi ses, men vi kan fjanta oss, det är det som är de värdefulla. <3

stadsnät

Nu ska jag strax möta upp Sanna. Har så ont i magen bara, tror den protesterar lite mot téet jag nyss drack. Den har inte varit medgörlig alls den senaste tiden. Blir mysigt med lite sällskap ikväll, men té tror jag vi skippar va? :)

Mats kollar upp stadsnät åt mig just nu. Det låter ju faktiskt bra, comhem är ju rena rånet. Nu har jag 8 Mbit & betalar 324 (!!) kr/månaden för det, med stadsnätet, 100mbit, skulle det kosta 239kr/månaden. Vilken skillnad. Ekonomisk måste man ju va. Hoppas att det går att ha i mitt område. Dissa comhem bör man iaf...

God mat

Fasen, det vart ingen spegel. Det var inte längre nedsatt pris. Vilken otur jag har med det här med nedsatta priser, är alltid försent ute. Jag skulle behöva lite inside-information, veta exakt när det kommer toppen-priser, nu kommer jag ju rusande flera veckor efter för att jag inte hänger med i rea-svängarna. Surt!
Ny patron fick jag tag i iaf, höll dock på att glömma det. Hjärnan är inte riktigt med idag..

Nu sitter jag i köket & ska börja med maten. Ska äta otroligt gott idag! Fläskfilé med sås & ugnsstekta grönsaker/rotsaker, det är så gott så man knappt vet vart man ska ta vägen. Perfekt familje-helgmat eller varför inte äta med dejten? ;)
Om ni är intresserade av recept är det bara ni klickar på bilden nedan! 

silver vs. vit?

Nu ska jag strax åka till elon, måste ha en ny kolsyrepatron. Min smattrar just nu som en kulspruta & jag får trycka miljoner gånger för att få lagom med kolsyra.
Tänkte passa på att kolla jysk med, Sanna hade hittat världens snyggaste spegel för halva priset. Frågan är väl då om man ska ha vit eller silver. Silver är helt klart snyggast, men passar det till bruna väggar? (usch illa det låter att säga bruna väggar, cappuccino...) Sen har vi det där med att det ska passa till resten av inredningen, dvs ekfanér. Måste man ha samma "stil" på allt? Jag är ursämst på inredning. I vilket fall som helst vill jag ha en silvrig..
VS

Ja, silver är förjävla snyggt alltså.. Ska gå & mäta nu & se om den passar in med, det är ju kanske bra att börja med ;)

Den där iPoden

Det värsta jag vet med folks bloggar är de där jävla iPod spelarna, det är så grymt störande. Oftast sitter man ju & lyssnar på egen musik, så drar det där igång. Visst det är bara att trycka av, men jag fattar inte vad de ska va bra till ärligt talat? Som om det skulle va nåt att skylta med, jag bryr mig faktiskt inte vad alla andra lyssnar på, helt ointressant..

let´s klicka


Trafik till bloggen din, gratis

Snor?

Oj, nu började jag må konstigt här. Mår illa & huvudet vart alldeles varmt & tungt, ni vet? Kanske man skulle bädda ner sig i sängen med massa täcken & fluffiga kuddar (om jag hade haft fluffiga kuddar vill säga, men de lät bra). Lovar att det är Sannas förkylning som snabbt som ögat hoppade över till mig här. Usch, vet ni vad katterna gjorde förut förresten? Bra äckliga de där djuren. Sanna snöt sig & slängde pappret i papperskorgen, katterna gav sig ner i papperskorgen, tog pappret i munnen & rusade runt med de där & försökte skydda sig & snorpappret från att bli tillfångatagna. Tack & lov fick Sanna tag i dem. Djur som äter snor (& dessutom verkar va galna i det!) tar jag nog avstånd ifrån..

så kan det gå

Just det, innan Sanna & jag möttes idag, vet ni vad jag lyckades med då? Nästan så jag blir lite smått uppretad bara jag tänker på det. Jag var otroligt huslig, stod & städade inne i badrummet & rätt som det är kommer min (väldigt fulla!!) tvättmedelshink nerfarande.  ALLT tvättmedel hamnade så fint i tvättmaskinen. Gick & hämtade dammsugaren som inte alls uppskattade tvättmedel & började låta konstigt. Gick ut i köket för att byta påse på den. Påsen var överfull så jag fick tvättmedel över hela köksgolvet. Bytte påsen snabbt & dammsög upp skiten, lämnade den fulla påsen på golvet sålänge medan jag dömmsög rent tvättmaskinen så gott jag kunde. När jag kommer ut i köket hade katterna grejat med dammsugarpåsen så då hade jag även tvättmedel i vardagsgrummet. Herregud, vilket elände & vilken kedja det vart... ;)

Iskallt

Herregud, hur kallt är det ute egentligen? Hjälper ju inte hur mycket man klär på sig, höll på att frysa arslet av mig trots massa kläder. Nog för att jag skrev att jag gillar minusgrader framför plusgrader, men det här är ju lite att ta i alltså. -12 sa Jacob att det var, men hemma hos mamma var det visst -15 (!!) Är det ny istid på gång tro? Nu räcker det för min del, jag är ju inte gjord för kyla..

Sanna gick nyss hem, vi hade det väldigt mysigt. Blev mcdonalds i stället för sibylla, för det var visst stängt. Fan, de som aldrig brukar ha stängt, men jobbar man 7 dagar i veckan 11-22 kanske man är förtjänt av lite semester såhär i helgdagarna, men jag klagar inte. Mcdonalds slank ner väldigt fint det med!
Hemma hos mig blev det som sagt chailatte & lussebullar. På onsdag har vi planerat en liten roadtrip till Örebro. Gissa vart vi ska då? Aldrig IKEA va?

Sanna

Snart ska jag umgås lite med Sanna, en kvalitetsmysikväll blir det med sibylla & chailatte. Klart man måste börja året med sin allra bästa vän! Då måste ju resten bli toppen :)

hej soliga dag

Jag drömde visst ingenting i natt, eller något obehagligt drömde jag, men minns inte vad. Kanske tur det ;)
Vi inleder det nya året med en otroligt vacker dag i alla fall, solen skiner, det är minusgrader & det ligger frost på marken. Visst är det bra mycket trevligare såhär än med plusgrader & det där jäkla blasket?

Kom just på att jag glömt att betala räkningar den här månaden, så kan det gå.. Måste jag ta itu med nu

det kör vi på

Tror jag ska köra på en ny egengjord spådom förresten. Det jag drömmer i natt, första natten på det nya året, är något som kommer hända. Vi får väl hoppas på att det blir nåt bra då & att jag minns det. Spännande tyckte jag själv! Är ni med?

Godnatt

Nu blir det sängen, är så sugen att se twilight igen, men vill inte tröttna på den. Har ju redan sett den ett par gånger. Den är så underbar bara.
Nä, godnatt! Gissa vem som kommer må bra imorgon när hon vaknar till skillnad mot de flesta andra? ;) hähä

Sov gott hjärtana mina

God fortsättning

Då var det ett nytt år, jag hoppas alla har haft det bra idag? Jag har väl haft det ganska okej, lite tankar som flugit omkring, men de där tankarna är en del av mig. Lika bra att försöka acceptera dom. De är ju tydligen en del av mig så ;) Tycker egentligen det är rätt konstigt hur man kan hetsa upp sig så mycket för en ny siffra i ett tal man ändå knappt använder. 2007, 2008, 2009... so? Håller ju knappt rätt på vad det är för år ens, hade skrivit fel på min semesteransökan, det var visst omöjligt att få semester januari 08.

Kanske man skulle komma på lite vettiga löften då. Minns förresten ett löfte jag hade när jag var liten, sisådär 11-12 år. Jag skulle inte va tillsammans med nån på hela året lovade jag. Kanske ett ganska smart löfte nu med, en sak mindre att grubbla över & engagera sig i. Inte för att jag engagerar mig i det, men det är ändå ett hett ämne som gör livet till en hel berg-och-dalbana.
Nej, på riktigt ska jag:
  • Försöka lära mig att tycka om & acceptera mig själv, precis som jag är.
  • Umgås med mer vännerna, visa att jag verkligen uppskattar dom i stället för att låta allting rinna ut i sanden.
  • Sluta låta mig själv bli trampad på & lära mig att säga ifrån när saker & ting besvärar mig/gör mig ledsen
  • BÖRJA TRÄNA, hur svårt kan det va? Om jag så ska behöva tvinga mig själv så SKA jag börja träna

HAPPY NEW YEAR

RSS 2.0