Ingen rubrik

Hallå!
Dagarna fortsätter att vara iskalla.. Lyckades ändå, trots -25 grader, att få fram bilen ur igloon och åka till stan och luncha med Malin och Emma på som hemma. Mosade i mig en club toast, är ju dumt att bryta ett vinnande koncept ;) Kollade sen runt lite på stan och höll på att få med mig både det ena och det andra men jag lyckades låta bli. Shoppa är ju inte det bästa man kan göra precis när man inte har pengar. Det enda som fick följa med hem var champagne, eller mousserande vin om man nu ska vara exakt. Fattar väl inte direkt skillnaden förutom att de är gjorda i olika länder? Gillar egentligen inte vin, men jag gillar att försöka lära mig nya saker. Det var i alla fall sött med smak av geléhallon. Låter ju som att det borde slinka ner utan större ansträngning!

Nu ska jag snart titta på paranormal activity. Har hört så mycket om den, kanske borde man inte se den ensam? Nu är det ju dock så att jag inte har något vidare val där, så jag får väl stänga av om det blir för hemskt!

Imorgon är det nyårsafton, vad ska ni göra? Antar att alla ska festa, jag ska det inte i vilket fall som helst. Ser inget nöje alls i det. Själv ska jag äta plankstek, ostbricka och smutta på mitt vin =)

Namnsdag

Vad i helvete, det blir bara kallare och kallare. Jag fryser ihjäl!! Det går liksom inte att vara ute ens en kort stund och Tuva har inte skitit idag givetvis. Det betyder att jag antingen kan välja mellan: Gå runt med henne i -25 grader tills hon skiter, eller alternativ 2, låta bli och bli väckt hela natten av en galen hund som hoppar upp och ner och gnäller för att hon är skitnödig..

Har druckit julmust i princip hela dagen, så nu springer jag givetvis och pissar mig fördärvad. Blir galen på allt himla frosseri under helgdagarna här. Jag bara äter och äter och äter utan nåt jäkla stopp. Det gick ju skitbra att låta bli dricka, godis, chips och så vidare förut, fan jag saknade det inte ens, men nu är det kört. Ärligt talat tycker jag inte ens det är gott, men ändå äter jag. Fattar inte varför?

Jag har namnsdag idag förresten =)

Gott =))

Planksteken var toppen, älskar verkligen mat. Tänk att det är så gott! =)
Vi åkte sen och hyrde film på nöjesbutiken, obsessed. Den var väldigt bra till att börja med, men spårade sen ur nåt enormt framåt slutet. Verkligen synd att de förstörde den så det bara vart löjligt, men det är verkligen typiskt thrillers/skräckfilmer..

Kikade just in på H&Ms hemsida och herregud vilka snygga kläder de fått in. Jag blir galen, vill shoppa men jag har verkligen inte råd just nu, så himla trist.

De där skulle jag verkligen vilja ha, speciellt den blommiga. Älskar färgerna =)

Plankstek<3

Välkommen vardag. Idag har vi pluggat och jag kommer fan aldrig sluta beklaga mig över hur svår den här uppgiften är. Idag har vi grejat med all statistik, det är allt vi gjort på flera timmar, usch! Trodde jag pluggade till sjuksköterska och inte till någon som ska sitta på statistiska centralbyrån..

Nu är jag så himla trött så jag får kämpa för att orka hålla upp ögonen. Ikväll ska jag och Mårten ut och äta på colloseo. Karro berättade att de hade erbjudande på plankstek, så jävla gott! Var evigheter sen jag åt det nu, jag ska njuta varenda sekund.
Funderar på om jag ska slå på en film nu så jag får tiden att gå lite. Är ju så sjukt hungrig. Åt just nudlar för att dämpa det värsta, men det var ju som en piss i atlanten. Undvika att somna ska jag göra också!

Horoskop

Jag älsk-hatar horoskop och just nu stter jag och panikläser årshoroskopet för 2010. Jag brukar alltid ha ett väldigt mörkt och dåligt horoskop och nästa år är inget undantag. T.ex. ska jag tydligen, i juni, bli rejält förälskad, men den kärleken ska givetvis skita sig precis efter sommaren, nehe shit sherlock? Kan det kanske vara en flashback? Låter ju otroligt likt något jag känner igen allt för väl.
Jävla idiotiska horoskop, nu måste jag leta upp ett nytt, mycket bättre :)

Kan inte sova

Åh jag blir galen, kan verkligen inte sova, är hur pigg som helst. Vad är det för fel på mig när jag alltid är trött på dagarna och pigg på nätterna? Varför i hela helvetet kan jag inte va trött när jag bör vara det? Tur då att jag kan sova bort hela jäkla dagen imorgon om jag vill.
Sitter och letar efter en film att slå på, men inte ens det hittar jag. Åh, det är bittert här just nu..

God Jul

GOD JUL! Ja nu är snart julafton över. Jag hoppas att alla har det riktigt mysigt och ätit massa gott. Själv har jag lagat så jävla god mat att jag till och med övervägde att starta en cateringsfirma, ni skulle se köttbullarna, så jävla snygga och framförallt smakar de helt gudomligt. Älskar att laga mat, dock är jag faktiskt ganska trött på julmaten måste jag säga. När jag var liten och mormor levde hade vi i stället som tradition att äta kyckling med någon stark sås, det var så himla gott. Dessutom samlades vi alltid då, saknar den gemenskapen!

Nåt jag mer är fruktansvärt trött på är det där jävla kalle ankas jul, usch, kan de aldrig göra om det där? Herregud, det gick ju till och med när mamma var liten. Jag ville titta på Anna Anka, men Kalle "SKA" man ju titta på, så jag passade på att sova i en timme just vid tre och spelade in Anna i stället.
Fick jättebra julklappar, av Sanna fick jag jättefina muggar med te till som var supergott. Tack gumman! Fick presentkort på H&M och OK, en vetekudde, dvd med Robert Gustafsson, buggskor och en svampbok ♥ Tack! Perfekt =)

Nu ska jag äta lite chips med dipp, usch vad fet jag kommer bli under jul. Jag som har lyckats gå ner i vikt. Får ge mig ut att springa här i mellandagarna nu när det är paus på buggen.


Hoppas ni har det bra! =)

Den gick igenom :D

Så himla skönt, bilen gick igenom besiktningen utan minsta anmärkning. Lite jobbigt bara att jag innan märkte att bakluckan med varningstriangeln hade frusit och var helt omöjlig att öppna, men det spelade ingen roll! Tur! Skönt att jag inte behövde ens överväga att ställa av den :)

En liten pinsam grej här, var på Ö&B med mamma innan och hon träffade ett par hon kände (äldre, kanske runt 70år) och mamma tjatade om att hon skulle ha tjurmuskel till hundarna och rätt vad det är svänger hon bara av så jag hamnade med hennes bekanta och gissa vad som händer? haha, givetvis råkar jag ut för frågan "vad är egentligen en tjurmuskel?" Fyfan, hade en hel konversation med mig själv inne i huvet. Hur säger man det fint till någon som är äldre? Kan man ens säga det fint? Sa till slut det jag själv känner mig mest bekväm med, dvs kuk. hehe, tack och lov hade hon humor medan mamma höll på att dö när hon fick höra! =D Så jävla roligt, säga kuk till en helt vilt främmande människa jag aldrig sett tidigare.. Jag har skrattat åt det hela dan!

Julafton i morgon? Sjukt

Jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt är julafton imorgon, det går så fort och igår först handlade jag julklapparna. Fick en julklapp av Sanna också och fick asdåligt samvete eftersom jag inte köpt någon till henne. Just nu har jag verkligen inga pengar och får vända på varenda krona, men jag lovar att jag ska gottgöra det älsklingen =) Tack så mycket!! (nej, jag har inte öppnat den än. Imorgon, lovar!)

Igår skulle vi ha pluggat, men Anna valde att ligga och spy en hel dag i stället. Helt klart rätt val, uppgiften är skit som sagt ;) Hoppas bara jag och Karro slipper magsjukan nu. Kommer väl lagom tills imorgon, ska visserligen bara vara hemma men jag kan ju tänka mig roligare saker att göra med dagen.
På kvällen åkte jag och mamma och hennes kusin och badade jaccuzzi och ångbastu, så himla skönt! Avslutade kvällen med massa skinkmackor och jag hinkade fan i mig en julmust helt själv så självklart fick jag springa och kissa med en kvarts mellanrum sen. Fick med mig lite julklappar hem, jag är vuxen, men inte fan har jag tröttnat på julklappar, det kommer jag fan aldrig göra! Älskar att öppna paket =)

Nu ska jag ta en promenad med Tuva och sen besikta bilen.. Jag har onda aningar, usch!

Kaaaaallt

Helvete vad kallt det är ute och temperaturen sjunker hela tiden, törs fan inte kolla nu längre. Var nyss ute med Tuva och fick andnöd, tack och lov kissade hon fort så jag kunde vända in illa kvickt. Så himla jobbigt när det blir såhär kallt, min blåsa krymper till det minimala och jag får kissa precis hela tiden och för att inte tala om vad jag fryser. Står att det ska va 23 grader här inne, bullshit säger jag. Ligger här under en fleecepläd med datorn i knäet, slängde nyss bort ett par timmar på sims, det är rejält beroendeframkallande det där..

Idag har jag pluggat, som vanligt? med Anna och Karro, vi har sammanställt våra enkäter och gjort snygga diagram. Blev riktigt stolt själv över hur snyggt det blir! Imorgon ska vi lägga i en jävla hög växel och försöka bli så när som på klara!

Vart ska jag få pengar ifrån?

Usch, imorgon är det måndag igen.. Hur kan helgerna gå så fort? Känner absolut ingen motivation för att plugga, den här uppgiften är hemsk och framförallt dödligt tråkig.
Inga julklappar har jag hunnit handla än heller, har verkligen inga pengar. Första gången någonsin ekonomin är så jäkla nere i botten som den är just nu. Jag har inte ens kunnat betala mina räkningar och värre kommer det bli nu när vägskatten rullar in om någon månad. Det gör mig så jäkla deprimerad att inte ha pengar och värst är paniken för att det ska hända nåt oväntat. Har ingen som helst back-up som kan hjälpa mig! Vad gör jag om bilen inte går igenom besiktningen t.ex? 300 kr till ombesiktning + kostnad för att laga den. Jag kommer bli tvungen att ställa av bilen och utan bil kommer jag bli totalt handikappad och ännu mer deprimerad.
Ni får ursäkta, men just nu är jag jävligt gnällig och ibland undrar jag om det ens är värt att plugga och hela tiden få leva på ruinens brant för att man får så jävla lite pengar från csn? Jag går ständigt omkring och tänker på vad jag ska göra för att få pengar, men jag kan inte komma på nåt sätt alls?

Nej, nu ska jag ta och pallra mig in i duschen. Tvättat har jag gjort idag i alla fall, ska bli skönt att lägga sig i nya lakan i natt =) Det var ju ett tag sen!

Så jävla svinkallt

Det är galet kallt ute, -20 förut när jag gick ut med Tuva. Blev en väldigt kort promenad, jag höll på att frysa ihjäl fast jag verkligen hade försökt att pälsa på mig ordentligt med allt möjligt smått och gott jag hittade. Förstår inte varför det aldrig kan vara nåt mellanting nångång? Det är superfint ute nu, men det hade varit lika fint med -5 grader, men sådär är det alltid. Antingen regnar det ständigt eller så blir det så svinkallt att det är riktigt vidrigt att gå ut. Nu skulle jag inte alls tacka nej till ett varmt land med massa, massa sol!

Ingen rubrik

Sitter och tittar på bonde söker fru, så himla mysigt med Tilde och Stefan. Kul att det alltid blir nåt kärlekspar varje gång! =) Stör mig nåt så jävligt på Roger bara, och vad sjutton har han för badbrallor?! Slappa, slitna fantomen? Usch!

Idag har jag pluggat, som vanligt, med Karro och Anna. Känns som att vi fastnar hela tiden, det är fan inte det lättaste det här, men vi kämpar på! Vill inte sitta i jul. Vi är i vilket fall som helst klara med enkäten så den ska vi bara ha svar på.. Nej, usch! Jag är så trött på det här så ni anar inte. Jag är trött på att plugga massa skit och jag är trött på att inte ha pengar. Hoppas verkligen att nästa termin blir bättre!
Nu blir det te =)

GRATTIS!!

JA! Nu är det spikat, jag och min bästa vän ska bli grannar! De vann budgivningen på lägenheten idag! Grattis älsklingen!! Är så glad ♥ Blir inflytt lagom till våren, grymt kul! Grattis grattis grattis!


Nu har jag precis duschat, ska alldeles strax iväg och dansa i aggerud. Idag gjorde vi sista dagen inne på kau för den här terminen, så man kan väl säga att det är jullov nu även om vi har massor att göra. Dock satte vi oss och gjorde klart enkäten idag och gud så snygg den blev. Om det är så att det finns någon här ute som varit i kontakt med vården och kanske eventuellt varit inlagd (inget krav) så kan ni väl höra av er till mig! =)

Fick förresten tillbaka hemtentan idag med och gissa vad? Hon hade ingenting att anmärka på, hon tyckte den var superbra och proffsigt skriven. Fick ett understruket mycket bra i slutet, jag är så glad. Nu kan jag lägga det på hyllan och vara nöjd!
Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite, sitter fortfarande i morgonrock och jag ska åka om sisådär... en kvart?

Lyckades

Yes! Till slut fick jag ordning på e-legitimationen så nu har jag sökt lånet. Sjukt egentligen att man ska behöva söka varje termin, är utbildningen tre år, varför räcker det då inte med att söka en gång och sedan ändra ifall det nu skulle hända något drastiskt? Det är ju tyvärr för lätt att glömma sånt här.. eller så är det bara jag? Löjligt är det i alla fall, likadant att man måste söka kurserna till programmet varje termin. Fan har jag valt- och kommit på programmet borde det väl ske automatiskt?

Ikväll har Sanna varit här, var längesen vi sågs igen. Skolan tar upp alldeles för mycket tid, så tråkigt att det ska behöva vara så, men det är ju bara en kort period av livet som tur är, frågan är väl om jag kommer ha några vänner kvar efter den korta tiden?

Spelningen gick bra =)

Spelningen idag gick jättebra! Dock vart jag så himla nervös först så jag hade fan lust att bara gå därifrån, men det gick jättebra sen! Jättebra publik, de hängde verkligen med och sjöng för fulla halsar, alltid kul när saker och ting uppskattas!

Sitter just nu här och sliter mitt hår, försöker ladda hem e-legitimation för att söka nytt lån för -10, dock får jag inte hem det för sidan vägrar fungera. Åh.. jag är ju redan så sent ute som det är, typiskt att det inte ska fungera. Vet inte hur långt innan man egentligen ska söka? Jaja, ska kämpa vidare med det nu..

Vit jul?

Det är jättevackert ute nu, snön livar verkligen upp och lyser upp framförallt. Det ska ju tydligen hålla sig kallt ett bra tag framåt nu så det hoppas jag stämmer, vore trevligt med en vit jul för en gångs skull!
Idag har Sanna och Jacob tittat på en lägenhet här vid mig, hoppas ni får den! Håller tummarna stenhårt. Vore mysigt som sjutton att ha bästisen dörr i dörr i princip =)

Just nu sitter jag och lyssnar sönder den här jäkla musiken tills imorn. Vet inte alls hur det kommer gå, börjar bli nervös. Känns som att jag inte kan sjunga längre helt plötsligt. Vet att jag får stå med noter om jag vill, men det känns ju givetvis bättre att kunna åtminstonde de flesta utantill. Vill ju göra ett så gott intryck som möjligt!

Bokade om besiktningen förresten, såg att jag visst hade den halv fyra och inte halv tre som jag trodde och eftersom jag ska vara på plats och klar fyra kan jag ju knappast besikta halv fyra. Tog en ny tid 23 dec. Lite skumt att jag fick första besiktningstiden 16 dec och att det sen är körförbud redan 1 jan? Det är ju knappt så att jag ens hinner fixa bilen, om den inte skulle gå igenom, innan jag får körförbud. Så tätt har jag inte för mig att det brukar vara?

Nej, nu ska jag titta på film och sen sova!

Hemma idag

Tjo! Har precis druckit glögg och ska snart göra mig en räkmacka! Var hemma från uni idag eftersom jag knappt sov nånting i natt och dessutom hade huvudvärk. Var rätt skönt att få somna om och sova fram tills tolv och vakna och må mycket bättre.
Har pluggat på texterna tills framträdandet imorgon, känner att jag inte kan dem och det känns väl sådär med vissa låtar. En vill jag absolut inte sjunga och en hittar jag inte nånstans? Resten är jag bara förbannad dålig på att lära mig texten till. Jag kunde ju ha övat innan, men det här är typiskt mig, dock kan jag ju de flesta låtarna så det ska väl gå bra? Några jag känner som kommer och lyssnar i alla fall, dock inga vänner till mig, inga som var intresserade av det tydligen. Inga förutom Sanna som tyvärr inte kunde på grund av skolan, skönt iof så jag slipper göra bort mig inför henne..;P
Besiktning har jag imorgon också, tror inte bilen kommer gå igenom. Den har aldrig gjort det och sist höll jag på att ryka på att bromsarna tydligen tog snett, Peter har visserligen skruvat i sär dom och de var inte nerslitna, dock låter de väldigt konstigt nu så jag blir inte alls förvånad om de är något med dem. Det värsta är att jag inte har råd att fixa den, jag har inte ens råd att betala vissa räkningar! Jag är så trött på att plugga!

Hatar att inte kunna sova på nätterna!

I natt somnade inte jag förrän efter halv fyra, inte för att jag inte kunde sova utan för att jag var så kissnödig precis hela tiden, kissade med typ tio minuters mellanrum och höll på att bli tokig till slut, tänkte faktiskt ge upp nattsömnen där ett tag. Kollade i stället på massa serier på svtplay som jag missat, men till slut lyckades jag somna, tack och lov! Dock vaknade jag tolv idag...
Har kopplat det här skiten till när jag dricker läsk, speciellt cola och julmust, idag har jag givetvis gett mig på det igen så det är väl bara att springa i natt igen? Jävligt irriterande, men vem kan låta bli att dricka cola? Det är fan en fysisk omöjlighet..

Usch söndag idag, men ska inte in till uni imorn så jag kan vara uppe bäst jag vill. Ska ta och duscha nu, inte orkat det på ett tag så jag ser förjävlig ut och det lider jag av även om jag bara är hemma!

Godnatt

Åh jag är så förkyld, känns verkligen som att jag har snor i hela jäkla huvet, dock är det lugnt i näsan för tillfället. Det är så konstigt, jag mår alltid skitdåligt på kvällarna med feber, värk osv, sen på morgonen är det som bortblåst. Kan jag inte få bli sjuk på riktigt i stället för att va såhär?

Nåt som också är jävligt konstigt är att om jag ställt klockan på t.ex. 6 en vardag när jag ska upp till skolan så är jag så jävla trött att jag skulle vilja döda någon för att få sova vidare. Häromdan hade jag glömt att stänga av larmet så det ringde 6 fast jag var ledig och tro på fan att jag var hur pigg som helst? Låg och glodde i säkert minst en halvtimme innan jag lyckades somna om för inte fan ska jag upp vid den tiden. Hur dumt är inte det? Vad är det för fel på en egentligen? hehe..

Jaaa Erik vann!!!<3

JAAA, Erik vann IDOL, tror fanimejen jag var mer nervös än självaste idolerna. Jag har aldrig riktigt tyckt om Calle, han sjunger utan nån sorts liv i blicken, han är helt tom, levererar ingenting medan Erik är så underbar! Tack och lov att han vann! Andra året i rad jag är grymt involverad, förra året var det givetvis Kevin. Satt hemma hos Sanna och Jacob och vi röstade som galningar, vi tvingade till och med Jacob att rösta tror jag fast han inte ens tittade på det?!
Nu är jag glad i alla fall, glad och rörd. Tänk att ett tvprogram kan ha sån inverkan? Helt sjukt!

Nu ska jag ta ut min extrema gnällspik till hund och försöka få henne att skita!

Gulaschsoppa!!

Har precis tagit en dusch och ska strax åka en sväng till ICA och handla massa gulaschsoppa. Jag har blivit helt galen i det, viktväktarnas ska det va dessutom, den är så god så smaklökarna krullar sig av vällust.

Efter det ska jag nog ge mig ner i källarn igen och ta med mig det lilla hopp jag har kvar och fortsätta leta efter granen, jag hoppas, hoppas, hoppas, att den ligger längre in, bakom någonting så jag bara har missat den annars blir både jag och julpyntet, som ligger här och väntar på sin gran, ledsna! Är den snodd vet jag ju dessutom att det är någon i huset som tagit den eftersom ingen annan kommer in där? Det bor ju fan bara gamlingar här i princip.. Ja, man ska väl aldrig sluta förundras.

Min gran :(

Gick nyss ner i källaren för att hämta upp min julgran och upptäcker att den är borta! Tänk att man inte ska få ha några saker ifred, jag tyckte verkligen om den där granen! Är så sjukt trött på alla äckliga kleptomaner som springer omkring och inte kan hålla fingrarna i styr. Förstår inte hur man kan ha sån stark vilja till att stjäla andra människors saker, hur känns det att genom hela julen titta på min gran? Hoppas de känns bra för den var snygg som fan!

:'(

Skönt med långledigt

Jätteskönt att få lägga sig utan att ställa klockan tills imornbitti. Är verkligen guld värt att få sova ut just nu, har varit sådär sjukligt trött ett tag..
Idag har jag vart i aggerud och dansat, det var jättekul och alla var supertrevliga och duktiga! Tycker verkligen om att bugga, det är riktigt roligt. Tycker det är så roligt att jag ha hittat nåt jag verkligen blir glad av att göra. Rekommenderar alla att börja på golvsliters dansskola som kör igång nybörjarkurs den 11e januari på tbv:)

Nu ska jag strax lägga mig och kolla på filmen jag försökte mig på igår, sov då i stället för att titta, men nu ska jag fan se klart den!

Sista seminariet för 09 och new moon

Nu har jag precis myst ner mig i schäslongen med ett glas juice.. Idag har vi haft det sista seminariet för det här året, väldigt skönt. Snart är dessutom hela kursen slut och jag kan inte vara lyckligare över det! Snart får vi lära oss om sjukdomar och det är ju trots allt något av det intressantaste och mer seriöst än vad det här har varit..
Ikväll var jag och Karro iväg på new moon och den var riktigt bra, dock kan jag tänka mig att den kan verka lite ryckig och hoppig för de som inte läst boken, men den var som sagt väldigt bra och jag vart inte besviken!
Vi mosade dessutom i oss överdrivet mycket popcorn, de är ju så underbart goda, stor skillnad mot de man gör hemma! Antagligen tusen gånger onyttigare också, men vem bryr sig? Känner att jag fått lite sundare inställning till mat och godis nu. Nyss åt jag ingenting som var onyttigt och om jag väl åt nåt i alla fall fick jag ångest över det. Det mår man ju inte särskilt bra av, nu äter jag i stället de jag känner för, men givetvis med måtta ;)

Livligare söndag än vanligt

Yo! Det bästa att göra när man lider av svår söndagsångest är ju helt klart att sysselsätta sig hela dagen. Fan vad det funkar bra! Idag har jag vart grymt huslig och förnekande. Började dagen med att plocka tvätt och helvete vad mycket det vart, orkade knappt bära ner det till tvättstugan.. Förresten hör jag till den här skaran som faktiskt gillar att tvätta, blir nästan som ett rus när jag kliver ner i tvättstugan faktiskt. Älskar att stå och plocka med tvätten och speciellt älskar jag att lukta på den, hehe!
Passade även på att städa hemma och byta till julgardiner i köket, städade åt fåglarna som bajsade ner sig och skvätte frön överallt så jag fick städa igen. Fint vart det till slut, så jag gick omkring och mös samtidigt som jag startade en diskmaskin så den skiten vart klar med. Härligt!

Nu ska jag gotta mig med lite nudlar och sen måste jag tyvärr duscha, suck! Har ingen ork till det, men just nu har jag så fett hår så inget torrschampo i världen biter på det!

Tvättstugan idag

Idag har jag tvättstugan och jag lär ska få bosätta mig där med. Har så jäkla mycket tvätt så jag knappt kan ta mig fram i lägenheten. Jag har säkert inte tvättat på en fyra, fem veckor? Helt plötsligt vart det nämligen svinmycket i skolan så jag har helt enkelt inte hunnit slösa en dag på att springa i tvättstugan..

Senare sen ska jag laga köttfärsbiffar med ädelostfyllda champinjoner, mums! Hittade receptet på en blogg för ett tag sen och tappade bort det, men det kan ju inte va särskilt avancerat att göra på måfå;P

Mordbrand

Efter att jag kom hem ifrån seminariet satte jag mig i schäslongen med tvn på och somnade, vaknade runt fyra av ett sms från Sanna där hon berättar att hon precis åkt förbi mig och det brinner som fan i mammas lägenhet. Jag vart livrädd, ringde till mamma och hörde så att de inte var hos henne det brann och rusade sen ut. Det var jordens pådrag där ute, två brandbilar, polisbilar, ambulanser och givetvis alla oroliga grannar. I B (en enda lägenhet ifrån mammas) ryker det massor, fönsterrutorna har krossats av elden och brandmän har tagit sig in och kastar ut det ena efter det andra som är totalförstört. Hela lägenheten var helt nerbränd.. Folk var otroligt chockade, även jag som höll på att börja gråta flera gånger. Det blir så otroligt påtagligt, overkligt och sjukt läskigt..
Vi pratade med brandmännen och frågade vad det hade berott på och de visste inte. Idag stod det i tidningen att det rörde sig om en grov mordbrand. Det är ju helt sjukt, Vad är det för människor som gör en sån här sak? Tack och lov att en granne var så uppmärksam att han märkte att det brann i tid, vem vet hur det annars hade kunnat sluta? Nu dog ju ingen, men det är ändå fruktansvärt hemskt att någon kanske hade för avsikt att bränna ner huset? Personen som gjorde det här gick angav sig själv senare på kvällen, jag undrar vad motivet var? Jävla idioter!!

http://nwt.se/karlskoga/article625753.ece
http://karlskoga-kuriren.se/nyheter/karlskoga/1.665925-man-gripen-misstankt-for-mordbrand

Seminariet gick bra

Igår hade vi seminarie, för min del kändes det som det sämsta och jobbigaste hittills på den här terminen, dock höll inte vår handledare med, hon var imponerad och kallade vårt arbete helt kanon. Det är lite jobbigt med seminarier med tanke på att jag hellre skriver då jag är mycket bättre på det. Är bra på att prata med, men de blir inte på samma sätt, jag kommer inte fram på samma vis som när jag skriver. Där kan man sitta och spåna på orden, tänka efter hur länge jag vill osv. Får man en fråga såhär måste man svara direkt, inte har jag tid att sitta och fundera i en halvtimme över vad jag ska säga så det ska låta så bra som möjligt?
Men men, som sagt var hon imponerad av oss och jag tror faktiskt det lyser igenom vilken bra grupp vi är. Trivs så bra i den, alla kommer verkligen till sin rätt och vi kan vara oss själva till 100%. Att byta grupp är vi jäkligt starka motståndare till, vi kanske måste det nästa termin nämligen?!

Jag lever..

Dagen idag började verkligen inte bra.. Det har ju regnat en himla massa i flera dagar, när jag kollade ut i morse var det dock frost och en hel del minusgrader och bilen var givetvis helt igenisad. Tänkte att jag lite snabbt skulle sticka ner och sätta den i värme åtminstonde en liten stund så att det inte blir så svårt att skrapa sen. Kommer ner, sticker nyckeln i låset, och vad händer? ingenting.. Gick för fan inte ens att röra nyckeln, inte på någon av sidorna. Det är ju inte sådär superkul precis när man ska in till Karlstad. Fick höra av mig till Karro som i stället skulle ta sin bil. Dock gick ju inte den heller att få upp givetvis så det slutade med att vi fick ta Karros "familjebil", eller vad man ska kalla den. Jädra vinter, lite förvarning kan man väl få? Är det så mycket begärt.. Nu sitter i alla fall bilen i värmen tills imorn då vi ska hem till Karro och titta på filmen vi spelade in idag.
Inspelningen gick förresten bra, jobbigt var det, men det gick bra. Av någon anledning vart det inte ens särskilt krystat och fejkat (tror jag inte?). Det var väl skådespelerskorna i oss som vaknade till ;) Nu väntar bara det värsta, att visa upp det för en massa andra. Usch... Jag tror verkligen de vill ha ihjäl oss!

Mår faktiskt inte särskilt bra nu, så jag ska krypa ner under täcket och kolla på californication. Är inne på säsong tre nu och dessutom sista avsnittet av de som kommit upp, nu får det fasen komma ett nytt snart så jag har nåt att titta på om kvällarna innan jag somnar! Otroligt viktigt!

RSS 2.0