jävla nyår

Nyår är så sjukt ångestladdat & egentligen rejält överskattat dessutom. Jag vet inte varför jag tycker nyår är så extremt jobbigt. Kanske är det för att det innebär slutet på något som aldrig, aldrig mer kommer komma tillbaka, det ger mig en obehaglig känsla i magen. Det är samma sak varje år, i år tyckte jag ändå att det kändes enklare, men nu börjar känslan smyga sig på. Jag kämpar & försöker ignorera. Kanske får jag skylla mig själv som sitter här hemma, varje jävla år. Vet ni, det står mig upp i halsen ärligt talat. Det är mitt samvete som jäklas med mig bara. Dåligt samvete är vad det är...
Just nu önskar jag att jag var ute & söp mig redlös. JA, redlös tomefan. Herregud vad kul jag skulle ha haft det, eller så hade jag bara suttit nånstans med ont i magen, men det vet man ju inte! Ont i magen får jag ju i alla fall, full eller inte.

Visste att ett sånt här inlägg skulle komma till slut. Dock känns det som sagt bättre i år jämfört med föregående. Det är alltså på väg åt rätt håll. Nej, nu fortsätter vi nyår med en baileys med massa is. Skål på det!

Ha så kul =)

GOTT NYTT ÅR

festar ni, eller vad gör ni? Själv ska jag äta sushi & kräftor ikväll. Lugn & skön kväll som sagt, fattas bara en sak, men det kommer nog dessvärre fortsätta fattas...Ha det så roligt allihop iaf, Tack för alla nyårshälsningar! Jag är lite slö, men jag lovar att svara snart, innan det blir tryck i atmosfären ;P


mjällspray

Jag köpte en glitterspray på H&M igår, provade den idag..

..Fin, men på kort ser det ut som att jag har mjäll i hela skallen!  Kanske inte så upphetsande va?

Ett bra 2009?

Nu ska jag gå hem till mamma, vi har som tradition att, varje nyår (& även midsommar), göra plankstek. Åh det är så gott. Ser verkligen fram emot att sätta tänderna i den.
Hoppas att ni får en jättebra nyårsafton. Själv känner jag på mig att 2009 kommer bli ett helt otroligt år, bara massa medgångar, kärlek, pengar & lyx ;) Det jobbar vi för ;)

En liten resumé

Blogg är visst inte till för oss nattugglor, det funkar aldrig på nätterna. Kunde inte riktigt sova i natt, vart väl runt halv fyra fyra. Trodde jag skulle sova bort hela dan idag & det kanske ni tycker att jag har gjort nu, men de här är vanlig tid för mig ;) Att det här med sömn ska va så besvärligt, jag har iaf väldiga bekymmer med det..

Nyår idag då, det här året har bara rusat förbi. Ibland tycker jag nog att tiden går lite väl fort för min smak. Har dock hunnit med en hel del det här året. Jag lyckades komma ifrån transcom (inte alla som gör det, hade jag varit kvar där hade jag säkerligen varit ett psykfall nu) Fick i stället jobb som personlig assistent, blev månadsanställd på en gång & det dröjde inte jättelänge innan jag fick fast jobb i kommun. Har jobbat här i snart ett år, det är den längsta tiden jag nånsin valt att vara kvar på ett jobb, det är väl värt att hurra för? Att vara fastanställd är inte fy skam, vissa tycks aldrig bli det.. Man kan nog säga att jag, 2008, har glidit omkring lite på en räkmacka inom jobbfronten. Nu väntar jag bara på att se hur stor min löneökning blir.

I början av 2008 skaffade jag ju också min älskade hund Tuva. Jag & Emma åkte bil ner till Kalmar & hämtade henne. Ditresan gick hur bra som helst, men hemresan var en ren pina. Tuva gallskrek i bilen, somnade av utmattning en kvart, skrek igen osv.. Dessutom tog hemresan ungefär dubbelt så lång tid mot ditresan. Vi höll på att köra på ett vildsvin, var därför asrädd när jag körde. Var bombsäker på att vi skulle krocka med nåt djur & dö. Var extra läskigt eftersom det var mörkt & jag har lite problem med att köra i mökret, ser nästan ingenting. Nej gissa om man hade hjärtat i halsgropen. Vi överlevde ju trots allt. Tack Emma för att du följde med på den "lilla" roadtrippen!

Har även bott i lägenheten i över ett år (ärligt talat har jag glömt det datumet, men jag tror jag flyttade in oktober 2007) Älskar verkligen den här lägenheten, faktiskt har slarvan även lyckats hålla någorlunda ordning dessutom, det är inte dåligt av mig..

Nu vart det tomt i huvet, minns inte om jag har gjort något mer, uppdatering följer....

GOTT NYTT ÅR

Planerat eller oplanerat nyår?

Så var det de här med nyår & allt vad det innebär. Folk ska festa, härja & smälla raketer & jag... Jag ska bannemig bara sitta hemma, med ett paket kräftor. Tråkig ja, skönt, JA. Slipper känna pressen över vad jag ska ha på mig, vilka jag ska umgås med osv. Har blivit medbjuden på diverse olika fester, tack, men nej tack ;)
Måste erkänna att jag ibland kan tycka att jag är lite torr, men vafan. Jag festar ju stenhårt när jag väl festar ;) Går ju inte att va på topp jämt hörni, men vem vet? Kanske något väldigt lockade dyker upp imorgon som jag bara inte kan tacka nej till, men jag kör på oplanerat som sagt!
Så kära läsare & vänner, vad ska ni göra imorgon då? (för tredje gången)

Bella längtar efter sin Edward Cullen

lite shopping

Det blev lite shopping iaf, letade jeans på JC men hittade inga som passade. Antingen har de minskat rejält i storlek eller så... ja, har jag helt enkelt ökat i omfång. Det där sista kan ju inte stämma, aldrig ;P Träffade Carro & hennes kille på stan, han var beredd att slå vad 500 kr på att vi inte skulle komma iväg & träna & sen bli långvariga där. Hur kan han ha så rätt? Jag måste ju verkligen träna, men samtidigt har jag ingen lust, eller lust & lust. Jag tycker inte det är speciellt kul & jag finner inte glöden inom mig så att säga ;)
Jaja, fet eller inte så hittade jag iaf två tröjor, en vit zip hood från intersport & en svartvit randig från H&M. Superfina båda två!

Ikväll har jag lyxat med hummer & bläckfisk. Hur gott som helst, men det slår fortfarande inte kräftor

shoppingdags

Sådär, nu är jag i ordninggjord & redo för att bränna pengar. Tyckte själv att jag vart ganska snygg idag, så jag tänkte ta nåt kort på mig själv. Det är konstigt det där hur ful man blir i kameran. Jag hoppas det är nåt fel på den. Kanske är fel på min spegel?! Nej, hoppas inte..
Som sagt, mekonomen först.

Titta så blek jag är! Konstaterar det varje dag, men gör jag nåt åt det?

hej

Godmorgon :) Sitter här alldeles nyduschad & fin. Det luktar himmelrike om mig dessutom, har nämligen världens godaste scrub som jag använder lite då & då, så jag inte ska tröttna & herregud vad gott jag luktar ;)

Idag ska jag neråt stan, ni vet, storshopparn har inte varit nere & kollat rean än. Det är ju nästan lite konstigt, har jag gått & blivit ekonomisk? Lär väl ska krylla av folk på stan idag igen, nyårsafton för guds skull imorn. Har inte det här året gått ovanligt fort? Jag har inte riktigt hängt med, men trots det minns jag knappt vad jag gjort det här året..
Vad ska ni göra imorn, nyårsafton, då?

ny design

Nu vart det en ny design på bloggen igen! Trött på snögubbar & snöflingor. Nu har det varit jul, då kan det bli sommar tycker jag.
Den här vart fin tycker jag, enkel, men fin :) eller hur?

Blir Peter & mekonomen imorgon i stället, hade ju som sagt så ont i huvet idag. Jobbigt att ha något liggande sådär bara, tycker inte om att ha saker jag "måste" göra. Det spelar ingen roll vad det är, roligt som tråkigt. Direkt något är planerat känner jag mig fångad & tvingad, usch!

bada kines

Nu har jag precis badat Tuva, huu.. Det är ett helt företag det där. Först måste man kamma, kamma & kamma lite till (inga tovor när de ska badas) Kan lova att det, redan där, tar nästan all energi ifrån en, för tovor, de är nåt hon har så hon kan sälja. Efter det ska schampoo & balsam blandas till, sen är det dags att jaga runt efter henne eftersom hon misstänker direkt att nåt ska hända som hon inte gillar. När man fått tag i henne är det bara att blöta upp henne, det tycker hon är rätt skönt, schamponeringen är dock inte lika populärt. Hundstackarn fryser ju nästan ihjäl.
Det värsta av allt kommer sen, torka henne med hårtork. Fyfan det är inte att leka med. Ni ska inte tro att hon sitter kvar av fri vilja, nej det är bannemig våld som gäller. Nu är hon halvtorr, dvs mitten på kroppen är torr. Resten är det bara att ge upp om, där får hon självtorka. Gott luktar hon iaf, nu vet jag nån som kommer ligga & sova med näsan i pälsen i natt. Skönt att det här är över nu, det är som sagt inte att leka med.. Jag är helt slut

Namnsdag, tydligen

Hade fått ett sms när jag vaknade imorse förresten, var ett grattis på namnsdan. Har jag namnsdag idag? Tydligen! Vem bryr sig egentligen om sånt? Jag har aldrig nånsin firat namnsdagar, därför visste jag ju inte ens att det var idag. Kul att nån uppmärksammar iaf så jag får lite koll. Grattis till mig då & alla andra Nathalier =)

Firar ni namnsdag?

överkastet

Titta vad fint det blev med nya överkastet..

Att jag har världens stökigaste sovrum kanske ni kan låtsas att ni inte ser

mysteriet löst

Förresten témysteriet är löst! Ni vet det där att det inte smakar annat än varmt vatten av téet trots att man haft påsen i hur länge som helst.. Det är tydligen så att vattnet absolut inte får koka eller vara mer än 70 grader varmt, då dör tébladen vilket gör att det bara smakar vatten. Det förklarar också varför de blir bättre i bryggaren, de blir aldrig så varmt. Bra va? Nu kan alla fixa gott té igen =)

hej huvudvärk

Har precis bäddat ner mig i sängen igen med en kopp té & en pronaxén i kroppen. Kände att jag var på gång att få migrän, eller iaf en väldigt jobbig huvudvärk, så det kändes säkrast så :)

Idag är första dan på semestern då, härligt det känns (om man räknar bort huvudvärksskiten då) Idag ska jag egentligen till mekonomen så Peter får kolla bilen, men jag vet inte. Väntar lite & ser hur det blir med huvet, annars åker jag väl imorn..

hej hej

Jag har inte kunnat uppdatera idag, har haft problem med webbläsaren, msn har fungerat, men att få upp en internetsida har varit omöjligt.
Idag gjorde jag sista dagen på jobbet innan min lilla semester, nu jobbar jag inte förrän 9e januari härnäst, härligt värre! Ska inte göra nåt särskilt, bara ta det lugnt & samla upp energin som på senaste tiden runnit ifrån mig allt mer & mer.
Imorgon ska jag till mekonomen med bilen så Peter får titta på den, var ju som sagt nån sorts skruv som gått av helt under bilen som måste fixas. Dyrt nöje med bil, känns lite som att man kastar pengar i sjön. Det gör man ju självklart inte eftersom bilen är så viktig, men de känns otroligt tråkigt att lägga pengarna på nåt som inte märks efteråt. En tröja ser jag ju iaf att jag köpt ;P

känslokall?

Ibland känner jag mig helt känslokall. Jag har en mur mellan mig & alla andra som jag skyddar mig bakom. Det är inte många personer jag släpper inpå mig, det här resulterar i många fall i att det kan verka som att jag inte bryr mig. Ibland sitter jag verkligen & kämpar & försöker bry mig, försöker vara ledsen för någon annans skull om det hänt något jobbigt hos den, men jag har inte kontakt med den känslan. Jag skyddar mig själv helt enkelt, det här är helt omedvetet. Kanske är det så att om jag inte hade haft den här spärren, så hade jag mått fruktansvärt dåligt pga alla andras val & besvärligheter & glömt bort mig själv mitt i allt. Jag kan inte svara på varför jag är sån här, jag tror helt enkelt inte att jag litar på folk. Jag har blivit sviken nog många gånger, sånt lämnar sina spår. Ibland är det skönt att vara känslokall också, försvinner någon ifrån mig är det på sätt & vis inte hela världen för mig. Oftast tänker jag faktiskt inte ens på det, det låter ganska sjukt va? Vad är det för en egoist den här bloggen tillhör egentligen, kanske ni undrar. Det vet jag inte själv, ibland undrar jag verkligen över mig själv.
Bryr jag mig verkligen om en människa känns det som att hela världen rasar under mina fötter om den försvinner, det är så fruktansvärt, jag vill aldrig upplevadet igen. Hjärtat kvävs, rycks ut & stampas på. Känns som att jag inte får någon luft. Tror helt enkelt den här iskalla jargongen handlar om rädsla att släppa in någon "när jag ändå ska bli sviken"..

trött så in i norden

Åh jag är så trött, ögonen går i kors. Har precis (eller precis & precis) ätit pizza. Satt nyss i soffan & pratade lite, men jag fick gå därifrån. Fastnade bara med blicken överallt & började sluddra farligt mycket. Tanken är att jag ska duscha nu & efter det kolla på Harry Potter som jag spelar in. Kommer jag ens klara det tro? Lär väl ska somna innan det ens gått fem minuter...

Jag är väldigt vilsen på dagar förresten, idag är det måndag enligt mig. Vet inte varför det känns så mycket som det? Blir nog lite så när man är ledig i veckorna. Ska bli otroligt skönt att va ledig en vecka sen, det är så behövligt. Ladda batterierna, kanske man orkar lite till.
Nej, nu blir det duschen för min del...

fyfan

Jag är så trött på att bli behandlad som jag inte är ett skit värd, det står mig upp i halsen. Idag kände jag verkligen hur tålamodet & orken rann ner i benen & ut över golvet. Jag önskar jag kunde lämna skiten i den där pölen, men tyvärr sitter den fast i mig & är med mig överallt, gör livet surt för mig. Ingenting händer, iaf inte till det bättre, tvärtom. Det bränner bakom ögonen på mig av förnedring. Det känns som att vi har gått tillbaka i tiden, till 17-1800-talet där vi är av lägre klass, något de av högre klass kan spotta på & skratta åt, men jag, eller ingen av oss, är sämre än er. Utan oss skulle ni få jävligt mycket mer problem än vad ni anser är "problem" i dagsläget. Det stör mig så mycket & gör mig så in i helvete förbannad så det kokar i mig. Dårar! Jag orkar inte ens låtsas vara trevlig längre, riktigt känner hur hornen växer fram i pannan på mig.


Så, var bara tvungen att avreagera mig lite. Skriva är skönt. Tack gode gud för min fina blogg! Statistiken är på väg uppåt igen, under jul här var det väldigt stillsamt.. Jag älskar när ni kommenterar förresten, det roligaste jag vet är att godkänna kommentarer så fortsätt hemskt gärna, spelar ingen roll vad ni skriver bara ni skriver! =)

zzzz

Jag är pigg, det är inte bra. Jag har dessutom ont i magen. Borde verkligen sova nu, har ställt klockan på halv sex (JIPPI) bara för att jag ska kunna snooza en halvtimme. Det behöver jag verkligen på morgonen. Gud vad jag önskar att jag hade ett nattjobb, jag är inte en morgonmänniska, tror jag ska dö varje morgon klockan ringer. Jag förbannar det jävla larmet.. Har ju i alla fall sökt en nattjänst nu, jag håller tummarna så hårt att handen vitnar. Tyvärr är ju nattjänster otroligt populära. Min ansökan är ju som en fis i rymden...

Nej nu måste jag tvinga mig själv i säng. Det här duger inte.
Godnatt gott folk =)

nypressad juice

Trots att jag är sur var det väldigt trevligt ikväll. Det är absolut inte på grund av det besöket jag är sur, det var som sagt väldigt trevligt! Vi åt skinkmackor, drack té & nypressad morots- och apelsinjuice. Juicepress skulle man ha, smarta uppfinningar det finns nu för tiden ;) Väldigt gott vart det, men baksidan med det var att det var omständigt att göra rent den. Miljontals delar. Det överväger nog bannemig det positiva med det hela. Nej, självrengöring & jag skulle slå till direkt...

Nej, fyfan! Måste snart lägga mig, ska ju upp snortidigt imorn & jobba (usch vill fan inte ens tänka på helvetet) Det kryper under skinnet på mig, men bara två dagar, sen är jag ledig i en vecka. Har förresten sökt fyra nya jobb idag, men enligt spåtanten på Ängla centra skulle jag ju inte må helt bra förrän i april, så antagligen får jag inget nytt förrän då. Bara att fortsätta försöka stå ut med att bli trampad på då.
Nu kanske ni kan ana er till varför jag är så in i vassen sur. Jag vill INTE

Gud vilken sur-f****

Jag är på så otroligt dåligt humör, det är helt bedrövligt.. Vet inte vad jag ska göra för att bli lite mer uppåt. Sitter här för mig själv & muttrar & himlar med ögonen åt ALLT, fy fan vad patetiskt det känns men jag är så irriterad så det bubblar i hela mig. Vad brukar ni göra när ni känner att ni vill rasera & sen direkt efter asfaltera hela världen?

tidelag deluxe

Mamma kan ju verkligen konsten att säga roliga/dumma saker. Skulle ut & gå med henne & hundarna förut, så satt jag på golvet & busade med Tuva. Hon blir alltid så exhalterad & börjar leka väldigt närgånget med tänderna runt min stackars arm, "måste du huggas så?" frågade jag henne & då skulle mamma svara "det är väl inte så konstigt när du knuffar på henne på mycket du orkar!". Det sa hon dock inte, meningen vart i stället "Det är väl inte så konstigt när du knullar på henne så mycket du orkar!" Sen började hon asgarva som vanligt när hon upptäckte att hon sa fel, men jag fattade inte vad som var så kul eftersom jag inte hade hört vad hon sa. Fnissade dock väldigt gott på utvägen sen..

hej hej

I natt vart jag asrädd för Tuva. Måste ha drömt nånting, vände mig om & så rörde det sig i sängen. Jag flög flera meter upp & hjärtat nästan stannade. Det är mycket dramatik runt mig när jag sover..
Ikväll ska jag hem till några släktingar & äta skinkmackor. Det gör vi varje år, så gott så gott :)

Var förresten väldigt lugnt ute idag, var alla på statt igår eller? Kunde gå runt på morgonpromenaden nästan helt ostört.
Nej nu ska jag äta resterna av julbordet..

kväll

Sitter här med hemmagjord chailatte (eller hemmagjord & hemmagjord) Egentligen mår jag väldigt illa & har ont i magen, men kände att jag var tvungen att inviga bryggaren. Vart gott, men jag hällde i så mycket socker så tänderna säkerligen kommer spricka om ett litet tag.
Mår illa som sagt, inte kul. Var is som fan på rutorna när jag skulle åka hem. Hur kul tror ni det var att stå där & skrapa samtidigt som man kämpar emot spyattacker & magsmärtor? Hem tog jag mig iaf, utan några som helst missöden. Lyckades till och med komma upp till lägenheten med alla tunga påsar & Tuva utan några katastrofer. Ni förstår, mina grannar under har ställt ut en sån fin spade som är målad i julmotiv, "God jul" står det på den också. Tuva har en väldigt förkärlek till den där & jag är svett varje gång. Tänk om hon buttar omkull den, vilket liv det skulle bli i trappen. Den skulle säkert gå sönder med, såna där saker som bara finns till för att va fina brukar va rättså sköra. Än så länge lever den i alla fall, jag bara väntar på att de ska ta bort den där. Vill inte att den ska råka ut för en olycka...

Min latte är ju inte fullt lika fin som de på café. Synd att jag inte har latteglas, ser lite blaskigt ut det där, men jag lovar att den är god!

men så surt

Jag avskyr när man får ett sms & sen när man öppnar sig visar det sig att det är från tele2. Hur besviken får man bli? Varje gång jag får ett oväntat sms stiger mina förväntningar till skyarna. För det mesta överstiger det inte förväntningarna, inte ens halvvägs. Kanske har jag för stora drömmar? Kanske ska jag sluta kasta mig på telefonen så fort det piper lite, fatta spänningen då... fram tills man öppnar & ser till sin besvikelse att det är från just tele2 eller från någon annan ointressant, bah.. Just nu skiter jag faktiskt blanka fan i vad ni ska dra från mitt konto tele2. Jag vill ha roliga, mysiga sms, men de håller sig långt borta från mig!

bryggare iaf

Åh, det är så tragiskt.. Åkte till Maxi, rusade iväg, riktning tv-spel. Tror ni guitar hero fanns kvar? NEJ, alla hade tagit slut. Mitt humör sänktes några grader. Hittade iaf en kaffebryggare som var supersnygg, svart var den dessvärre (allt i mitt kök är vitt), men skitsamma va? Ikväll ska jag göra GOD chai latte. Av nån konstig anledning funkar det inte för mig att använda tépåsar & inte heller lösté i varmt vatten. Det får helt enkelt ingen smak, blir att smaka varmt vatten med socker. Grymt äckligt! Därför är det perfekt att brygga té, då kan man ju dessutom välja hur starkt/svagt man vill ha det.. Ja, gott helt enkelt =)

Jag saknar dig Sanna, hoppas vi kan ses snart! Puttinuttan <3

Juldagen

Alla ska väl ut ikväll, ja alla utom jag. Ärligt talat har jag ingen lust.. Jag stör mig faktiskt på det där tänket, "Idag är det juldan/nyårsafton/midsommar osv, då MÅSTE man festa!" Det är bara en löjlig ursäkt, vissa av de här människor festar ju för tusan varje helg, men just då, då har man en ursäkt, som om det skulle vara självklart & okej då.. Nej, usch! Tragiskt! Givetvis är inte det här riktat till alla som ska ut juldan, hoppas ni fattar det, utan de här som inte har nån fantasi utan måste vara ute & festa jämt & ständigt, två dagar av helgens två möjliga dagar. Jag tycker det är otroligt tragiskt, de här människorna kan inte ha ett bra liv..

Nu ska jag strax käka mcdonalds & efter det blir det maxi.. Inviga mammas GPS, den hade tydligen fått bästa betyg enligt något företag! Bra att jag köpte den :) Får vi se om den funkar bra då!

sleten

Tänk att en enda dag kan få en att bli så slut i kroppen, TROTS att jag bara firar med mamma. Hur går det egentligen för er som har jordens släkt? Jag är imponerad. Tänk om det är så att jag är på gång att bli sjuk, igen! Nej, då går skam på torra land alltså.
Får se hur jag mår imorgon, åt säkert för mycket mat bara. Imorgon ska jag åka till maxi, de ska visst ha billigt guitar hero så det ska jag lägga beslag på, ska även köpa en kaffebryggare att brygga té i, blir mycket godare så! Kommer säkert krylla av folk, då är det bäst att känna sig på topp så man inte går upp i atomer..
Nej, nu ska jag kämpa mot illamåendet. Hoppas som sagt ni har haft en toppen dag =)

Vilken perfekt dag

Det här har nog varit den bästa julafton på länge. Jag vet inte vad det är, det är bara en sån bra känsla jag har i kroppen. Mår dock inte speciellt bra fysiskt, jag har väldigt ont i huvet & mår illa. Sov mig genom hela Kalle Anka, men det har jag ju gjort till lite av en tradition.
Fick världens bästa julklappar, är så jävla nöjd. Fick bland annat ipoden jag ville ha, ostknivar, såna där vassare bestick, ett snyggt överkast som passar perfekt in i mitt sovrum (nu ska jag bara städa & lära mig bädda sängen då), presentkort på massage & ett på IKEA, plankor till att göra plankstek på, två receptböcker med helt underbara recept i, en wok & strumpor. Ena receptboken var förresten till just wok mat, så nu kan jag göra thailändsk & kinesiskt bla!! Gud vad underbart!
Jag är så nöjd med dagen, den har varit nästintill perfekt.
Klappen till mamma som gjorde mig till världens bästa dotter var ju givetvis en GPS. Hon vart superglad, sitter & läser om den på internet nu & den har fått riktigt bra betyg. Tur! Inge kul om man ger bort en dålig en. Hon fick också två lite finare t-shirtar & en sminkborttagningskräm..
Hur har eran dag varit? Hoppas ni har haft det lika bra som jag!

God jul vänner & alla andra

GOD JUL

Hoppas ni får allt ni önskar er & lite till.. Ät så ni spricker också!
Jag har precis ätit massa julmat, så grymt mätt. Nu blir det en promenad med Tuva & efter det Kalle Anka (suck, tråkigt!) Nej, hoppas ni får en bra dag som sagt!

*Puss*

trött

Nu ska jag lägga mig i min sköna varma säng & kolla klart på harry potter (jag vet, jag har hållt på med en i över en vecka snart?) & sen sova & vakna upp till en förhoppningsvis mycket mysig julafton. Jag & mamma ska rulla köttbullar imorn, har inte hunnit det innan eftersom jag jobbat.
Jag hoppas alla därute får en helt perfekt julafton, bråka inte för mycket med släkten nu ;P

5 min

Jag räknade timmarna som aldrig förr idag, har varit så trött hela dagen. Ni anar inte hur jobbigt det är att sitta framför tvn från ca halv åtta till tio när man är sådär trött. Vred på mig som en kolmask för att inte somna & det var fan inte lätt!

Hörrni, nu är det bara 5 minuter tils det är julafton. Jag har ju glömt att fråga vad alla önskar sig? Spännande ju.. Säkerligen hinner väl ingen svara iaf, så jag frågar väl i stället vad ni fick!?
Ha en bra dag!

Då var det dags!

Nej nu måste jag lägga ner maten i matlådan & försöka förbereda mig mentalt för att åka till jobbet (jag lovar, det är jävligt nödvändigt) Hoppas ni får en bra dag idag, stressa inte ihjäl er!
Hörs nog ikväll! Ni hjälper mig att räkna ner timmarna va? 15-22, må det gå fort!

klart

Idag slapp jag bli arg, hade hetsat upp mig i onödan. Parkeringar fanns det i överflöd av, de har nämligen byggt en extra (som ska bli nya parkeringen när kronhallen byggs ut till maxi) så det var bara för mig att glida in där. Skinka fick vi tag i, dock ingen rostbiff, men vi köpte vildsvin i stället, ostar hittade vi massor (givet med ostbricka på jul). Ska bli så gott imorn, längtar såå efter maten, synd bara som sagt att det bara är jag & mamma. Jag önskar att vi var fler, har saknat det så mycket sen vi slutade med det, men har man en osocial mamma så har man ;P
Allt är klart nu till jul iaf, och det är ju huvudsaken. Ingen mer stress (iaf inte stress över julen)

Hur firar ni jul?



ut igen

Återigen ska jag ge mig ut i julstressen, den här gången ska jag till kronhallen. Ve & fasa säger jag bara. Jag har redan börjat tagga upp mig. Om det var mycket folk igår, hur ska det då inte va IDAG? Jag tror jag börjar förstå mammas skräck för att parkera, folk är som galna. Krockar man inte i julstressen, då lär man aldrig ska krocka..
Nu måste jag göra mig i ordning, ska snart hämta mamma & jag sitter i handduk fortfarande

dan före dopparedan

Idag är det dan före dopparedan. Vaknade hyffsat pigg när klockan ringde imorse, solen sken faktiskt in genom fönstret (bara det är ju otroligt, solen har man ju inte sett skymten av knappt sen i somras..)
Hinner inte slå in några paket heller, det får bli imorrn, på självaste julafton. I och för sig ingen mening med att lägga paket under granen för syns skull hemma hos mig, med tanke på att jag har två ligister som lever fan. Misstänker att de inte skulle få leva så länge (alltså paketen, katterna blir jag nog inte av med i första taget ;P).
Många av er är säkert lediga nu, gud så skönt! Njut av det! Själv ska jag iväg på en 15-22 tur snart. Ska räkna timmarna & hoppas att det går fort. Längtar till all mat imorgon & givetvis alla julklappar. Jag är som ett barn på julafton, i år ska vi vänta in i det längsta innan klapparna öppnas, spänning spänning :)

Vissa av er har säkert inte tid att blogga & än hellre läsa bloggar imorn. Önskar er en himla bra jul!! Ät så ni spricker för tusan =)

HAHA


Haha det här var tomefan det skönaste jag någonsin sett, hahaha! Alla klippen är av yttersta kvalité ;) Sjukt roligt!

It´s a must

Vad piggar inte upp en bättre än lite julmust? Tänk er, tänk er att det bara är två dagar kvar till julafton (eller bara en snart). Är det bara jag, eller känns det inte alls som jul? Jag som hade sån julstämning, jag har tappat den helt. Inte ens granen får mig att fatta att det snart är jul & inte heller min otroligt juliga bloggdesign. Undra vad man ska göra för att komma i stämning? Äh, vi kör på lite julmusik & dricker lite mer must!

Hej mitt vinterland......

jobbig dag

Herregud, vissa människor är ju bara för mycket. Man vet inte om man ska skratta eller gråta, tro att det är ett skämt eller om man ska ta det på allvar. Tycker i alla fall det känns jobbigt, jävligt irriterande att jag ska känna mig dum på grund av vissas dumma inrutade tankar. Nej STOR guldmedalj till oss säger jag bara, hur orkar man? Det är nästan så jag är stolt över mig själv faktiskt..

Jäkligt skönt att va hemma. Vi hade en jättegullig bredvidgångare idag, henne gillade jag väldigt mycket. Kul med folk man trivs ihop med..

Vet ni? Jag är lite trött på alla människor just nu. Trött, besviken & lite ledsen. Hur mycket ska man behöva ta?

Stressigt

Jag var på så gott humör idag, det vill säga fram TILLS vi kom neråt stan. För det första var det ett helvete att få parkering, det var en hel rad med bilar som väntade, jordens kö. Det var till och med stopp i spiralen som går upp till takparkeringen, så där fick man stå i jordens lutning med massa bilar väntandes bakom. Tur att jag är så grymt bra på start i backe.
Hade dock sån tur att jag hamnade perfekt i kön till att få en parkeringsplats, en bil backade ut precis framför mig! Väl inne på willys var det knökat med folk, herregud! Jag blir stressad av för mycket folk runt omkring mig, gick inte att komma fram nånstans. Vissa idioter stod & pratade med varann på de mest trängsta ställen & tog upp all plats med sina vagnar. Inte okej! Vissa människor beter sig som att de skulle va de enda på jorden. Kanske är man ingen ängel själv, men jag kämpade mig fan blå i ansiktet med att ställa vagnen där den inte skulle va ivägen, försökte till & med krympa ihop mig själv. Snabbt gick handlandet iaf, fick ingen ro i kroppen att leta efter saker så jag handlade nästan ingenting.. Ingen skinka fick vi heller, fanns bara 3 kg & det vägrade mamma köpa. Ingen rostbiff fick vi tag i heller. Vi gör ett nytt försök imorgon, den här gången på kronhallen...
Nu sa jag försöka lugna ner mig, ska ju åka till jobbet om en halvtimme ungefär..



blekfis

Jag är så blek så jag blev alldeles vit i kameran när jag försökte ta kort på mig själv. Det kanske är dags att sola nu, har sagt det väldigt länge, svårt att få fingrarna ur arslet & ta sig iväg bara..
Nej nu ska jag åka iväg & hämta mamma & sen jaga julmat! Önska mig lycka till!

inte slut på skinkan va?

Nu ska jag snart åka & handla lite julmat. Tror ni jag kommer lyckas? Jag håller tummar & tår för att det inte ska va helt utrensat. Risken är väl stor. Tänk om det inte blir nån skinka i år, tänk om.. Varför måste man alltid va så sent ute med precis allt? Jag känner alltid att det inte är nån brådska.
På tal om att va seg, kom precis på att jag inte fixat nån matlåda tills idag. Hade jag jobbat på kontor hade jag varit ledig nu, då hade jag inte behövt tänka på såna saker, men nu gör jag ju dessvärre inte det...

Jag har hittat en ny älskling

Jag är helt förtrollad!! Twilight är den absolut bästa film jag sett, på väldigt, väldigt länge! Känslan sitter fortfarande kvar sen i går kväll. Helt otroligt fin & underbart uppbyggd. Den värmde verkligen mitt kalla hjärta. Snygga Edward!! Måste se den igen, den har ju äntligen kommit till bion här i Karlskoga en sisådär, vad är de? två månader försent?
Jag är helt fast, jag älskar filmen, kan inte sluta tänka på den! Ska nog hugga in på boken snart; om jag kunde drömma!
Har du sett twilight, vad tyckte du?


film-mys

Nu ska jag köra en liten filmkväll med mig själv, har ju en del att se som sagt & genom att se på film hinner inte söndagsångesten ikapp mig. Vad tror jag om chai latte till filmerna? Ja, det tror jag att jag kör på minsann! Någon som vet, förresten, om man kan köpa den där flaskan de har på kaféer med färdigt chaité i nånstas? Kanske är nyttigare med vanligt lösté är klart, men nångång vore det trevligt att lyxa till med den där speciella, söta smaken...


Latte glas är något jag även hemskt gärna skulle vilja ha, tomten?

Vad har jag egentligen för ögonfärg?

Jag har alltid velat ha färgade linser, det stora problemet är dock att jag inte VET vad jag har för ögonfärg, helt sjukt konstig färg. Går inte att avgöra, är de blå eller är de gröna? Är de kanske rent av grå?


Visst har jag fina sneda ögon? De är jag iaf nöjd med.. =)

Tekniska Nathalie

Jag är stolt som en tupp just nu, fixade precis mammas trådlösa router som bara har krånglat sen start. Det har inte gått att få igång det helt enkelt. Jag grejade & hade mig & till slut, till slut fick jag det att funka!! Åh jag är så duktig. Tänk er, vi har haft en datakunnig här till och med som slitit som ett djur med den, och jag, JAG, fick igång den på max 20 min. Kanske inte låter som en stor grej det här, men eftersom den krånglat så, så är det verkligen en fröjd! Hur ska man fira detta mån tro? Jag är värd massor nu tycker jag, tror jag ska gå & hota mamma lite. Vad vill jag ha då? Ja, det tål att tänkas på..

Det var lite roligt förresten, vi ringde först till mammas vän som brukar va bra på sånt här & hjälpa till. Han är lite humorbefriad kanske man kan säga, så säger mamma (det var hon som ringde) "Ja men vi provar det här, funkar det inte ringer vi upp igen! BAJS!" så lägger hon på & skriker sen "NEEEJ!" varav jag höll på att kikna av skratt. Det är nämligen så att mamma & jag brukar avsluta våra samtal så & det är tydligen inget bra vet vi nu eftersom mamma inte kan skilja på folk & folk ;P

fjärde advent

Visst ja, det är ju fjärde advent idag. Jag har inte ens tänt den tredje ljuset i min stake där hemma. Snart är det julafton, herregud vad jag längtar tills jag får öppna massa julklappar. Att julen är till för barnen är ju bara skitsnack, jag kommer aldrig sluta med att vara förväntansfull & jag hoppas jag aldrig slutar få julklappar. Om man inte får julklappar, varför då fira jul? Klapparna ÄR ju jul ;) (Och maten givetvis, maten får man absolut inte glömma)

halvtittade filmer

YES! Jag såg just att twilight har kommit ut, som jag har väntat på den efter alla hyllningar. Måste nog vänta lite innan jag ser den bara, har massa halv-klara filmer hemma. Har alltså bara kollat på halva & nästa dag har jag börjat med en ny. Det är inte värst smart, glömmer ju alltid vad jag sett. Just nu kollar jag på moulin rouge & Harry Potter och de vises sten. Jag vet, jag måste va den enda som inte sett Harry Potter filmerna. Jag hade nämligen fått för mig att de skulle va extremt dåliga. Får väl erkänna mitt misstag då, även solen har ju sina fläckar, eller hur?

morrn morrn

Godmorgon, i natt drömde jag att jag hade vunnit en resa till Bomberna (?), var väldigt exhalterad då, men nu såhär i efterhand låter det kanske inte sådär jättebra ;)
Är så grymt sugen på att åka utomlands framåt våren, det vore så skönt att bara komma bort ett tag. Känns som att tiden står stilla borta i värmen, sola hela dagarna, festa på nätterna & man blir fan aldrig bakis utomlands. Jag längtar tillbaka till Santorini, men drömmen om Thailand ligger kvar i bakhuvudet. Ge mig en rik man som vill resa hela tiden! Tomten?

Tur att man inte är seg

Jag är trött, måste gå ut med Tuva. Gissa vilken lust jag har till det? Gillar inte att gå ut vid den här tiden heller, det tar emot rätt rejält. På äldre dar har jag blivit väldigt feg & sprättig. Minsta lilla ljud & jag flyger uppför trappan till lägenheten på rekordfart. Läskigt!

Jag har förresten söndagsångest, redan nu. Snart har jag väl ångest i förberedande syfte redan på fredagarna..
Raviolin var förresten  väldigt god. Bra när man gillar fattigmansmat, man kan ju komma undan billigt värre. Varför äta oxfilé & potatisgratäng när det finns nudlar & ravioli? va va va...

ravioli?

Så, nu har jag slitit med designen ett tag. Jultema ska det ju va, så vad tycks? Större profilbild med.. Mer ansträning än man faktiskt kan tro bakom det hela! Blogg.se är helt klart mycket roligare om man tänker på redigeringsbiten (Håller fortfarande på att jämföra)

Jag fundrar på att värma lite ravioli. Vet inte ens om jag tycker om det. Jag handlade hungrig i onsdags, INTE bra, burken var så billig & ända sen jag läste en bok, där huvudkaraktären åt kall ravioli, har jag velat smaka det. Det är säkert skitäckligt, jag hatar ju tortellini & det är väl ungefär samma sak bortsett från att ravioli har sås till?
Jag uppdaterar sen vad jag tycker om det.. (Om jag lever)

ser ni?

Jaha, vad tycker ni då? Ser ni någon skillnad? Jag tyckte inte det vart så hemskt stor skillnad faktiskt, det som är, är väl att man blir lite mer "plutig" för att det känns svullet. Glansen håller iaf väldigt länge så det är ju ett stort plus. Känns som att den gör en del med läpparna med, det är kallt, varmt, bränner & sticker på samma gång. Märklig men skön känsla. Nästan så man vill använda hela tiden..
Mina läppar ser förresten bedrövliga ut utan läppglans ser jag & så små de är.


Nej, någon som vill betala mig en läppförstoring?

Blött om tassarna

Herregud vad söt! Tuva brukar oxå köra på den här varianten, fast hon är inte lika säker som han ;P

Mer trafik?

Ni vet väl att ni inte ska glömma den här sidan? Genom att besöka andra människors bloggar får du själv trafik till din egen blogg, helt gratis! Jag tycker det verkar fungera, dessutom är det ju inte fel att hitta nya spännande bloggar. Blir ni medlem där får ni dessutom 150 poäng på direkten, efter det besöker ni bloggar (ni kan själva välja vad ni är intresserade att läsa om), ni får då 2 poäng för varje sida ni laddar. 3 poäng ger 1 besök till din blogg. Prova, jag lovar att ni inte dör genom att bli medlem ;P
Klicka på ikonen & ni kommer dit på direkten =)

Dumma tankar

Har tänkt på en sak, när man kikar runt i folks bloggar & deras kommentarer kan man ibland se att någon skrivit "Vad söt du är!" Sen står det nästan alltid inom parantes "Inte lebb". Varför egentligen? Måste folk tro att man är lesbisk bara för att man tycker en annan tjej är snygg? Jag har själv de där tankarna faktiskt & skulle säkert kunna skriva likadant själv, men då blir jag nästan arg på mig själv. Varför tycker jag det skulle va så hemskt om nån skulle tro att jag var lebb? Oftast är det ju dessutom folk man inte känner eller vet vilka det är överhuvudtaget, så vem bryr sig? Man blir ju så glad av såna kommentarer, kan man inte bara sluta vara så reserverad? Här får ni gärna skriva såna kommentarer, jag lovar att jag inte ska va fördömande ;)
Var just inne på en tjejs blogg här nämligen, därför jag kom på det här. Hon var väldigt söt & skrev kul, så jag tänkte skriva det, men så kom den där dumma tanken "nej, nu tror hon nog att jag är lebb" så jag sket i det..
Inte lebb

shopping

Nu är jag hemma & är mätt & belåten..
Blev en hel del shoppande på stan, min plånbok gråter. Att det ska va så svårt att hålla i pengarna? Jag är inte ekonomisk för fem öre. När man har VISA kort tycker jag det känns som att man shoppar gratis, jättedum tanke. Hade jag fått lönen i handen hade det nog varit stor skillnad, då ser man ju att pengarna försvinner på ett helt annat sätt.
Köpte tre julklappar till mamma & till mig själv köpte jag den underbara parfymen & en lip plumper, även den från dior addict, alltså INTE billigt. Kostade 290:- för 6 eller 7 ml. KICKS är en underbar affär annars. Kul att det börjar komma sånt här till lilla Karlskoga!
Blev även en chai latte & kladdkaka innan vi åkte hem.
Vad händer ikväll då? För min del blir det nog Harry Potter & mina älskade rostade solrosfrön. Har lite ont i nacken & huvet, ska bli skönt att bara sitta ner (som vanligt med andra ord;P)

julshopping

Nu har jag precis duschat. Ska strax hämta upp Sanna. Sistaminuten julklapparna ni vet,stan är ju öppet ända till 17, så det är ju helt perfekt. Mamma börjar bli orolig att hon inte ska få några julklappar, hon har tjatat hål i huvet på mig. Det är skönt att bara ha mamma att handla till. Blir inte lika dyrt, eller dyrt blir det ju, men tänkom jag skulle ha en hel familj jag var tvungen att handla åt, huu! Jag som har såna krav på mig att jag ska ha den bästa julklappen, det där som de inte räknat med att de faktiskt ska få!
Nej nu måste jag klä på mig!

Björn

Björn Gustafsson är nog något av det roligaste Sverige haft. Jag kiknar av skratt, älskar Björn!

vart tog den vägen?

Fuck, jag förstörde just min blogg. Helt plötsligt går den inte att öppna. Är det bara på min dator det krånglar? Gjorde ju inget annat än att skriva & publicera ett inlägg. Jag säger då det..... Ser du min blogg? Ser den konstig ut?

har du nåt intressant att komma med?

Vad gör man när man har tråkigt? Har kollat in varenda standard-sida nu. Skulle vilja ha lite nytt kul att läsa!

Har du en intressant blogg?

hmm..

..Ska jag färga håret mörkt eller ska jag lägga i mer rött?
VSNone

se här :D

Nu ska vi se då...



Världens snyggaste ikon va? Klicka & lägg till mig nu!
Gud vad gott det var med kräftor. Helig stund. Är som tokig i de där djuren. Kan inte förstå folk som tycker det är äckligt, nej jag fattar inte!
Ikväll ska jag nog fixa mig lite chai latte, om jag orkar. Blir alltid så jäklans lat framåt kvällen. Röra sig då är ju dumt..
Usch måste handla klart julklapparna dessutom, imorgon får det bli.. eller söndag. Kan säga att det tar emot att gå på stan i helgen. Sån jävla rusch & milslånga köer. Egentligen har mamma redan fått en bra dyr present, men bara ett paket är ju inte kul. Bada i paket ska man...

problem

Jag har problem med blogg.se, hur gör man för att lägga in en ikon som länkar till en hemsida? (Tex "följ min blogg med bloggkoll"?) Vill alltså ha den i ett vanligt inlägg..

sluta hetsa

Fan, gissa vem som somnade & som inte längre är sugen på kräftor? De är upptinade & ligger & skriker på mig. Jag kämpar för att bli sugen, men allt jag ser framför mig är sköna soffan med mjuka filten. Tänk att två mornar kan göra mig så förstörd, jag är som ett levande lik..

Fattar verkligen inte hysterin över att HELA TIDEN göra någonting, herregud har folk ingen som helst ro i kroppen. Som om det vore jordens sak att va hemma en fredagskväll. Kanske stör jag mig för att jag är trött just nu, men det är alltid nåt jag har hatat, jobbiga människor!

trött

Äntligen hemma, jag är så trött! Att jag inte pallar att gå upp tidigt, men alla är väl inte gjorda för det helt enkelt.. Jag är ju sån som sitter uppe halva nätterna i stället, det är min melodi det..
Igår var jag ännu mer trött, jag satt & spelade yatzy med mamma & satt hela tiden & nickade & somnade till, vid köksbordet liksom.

Idag fick jag julklapp från min brukare, en chokladask. Gulligt va? Den ska jag hugga in på så fort jag har ätit. Vet ni vad jag mer ska sätta tänderna i sen? Kräftor.. Åhå som jag har längtat!

Ibland får jag dåligt samvete för vad jag tänker, hur går det ihop?

Gud vilken dag..

..Det har varit idag. Jag har inte ens orkat ägna datorn en sekund. Började halv sju imorse, det borde fan va olagligt att börja sådär sjukt tidigt. Jag är ingen morgonmänniska & är rent av rabiat på mornarna. För mig är det att gå upp mitt i natten & hur fel är inte det liksom? Slutade iaf halv ett cirka eftersom jag skulle iväg på ett möte. Det var väldigt mycket folk där för en gångs skull. Vi fick smörgåstårta, men inte kan väl det vara anledningen ;) Jag hets-åt som vanligt, hinna med så mycket som möjligt innan det tog slut. Två bitar tryckte jag i mig, sen var det tvärstopp.
Tog sen en sväng på stan med Linnéa, hade tänkt kolla på julklapp till mamma, men jag hittade ingenting. Jobbigt det är när man går & letar i vild panik. (Kanske är det här som är baksidan med att handla sent..)

Inne på KICKS hittade jag en helt underbar parfym, priset var inte lika underbart, men herregud så gott! Tog en provsticka & sprayade som fan & stoppade ner i fickan, har luktat som en besatt på den hela eftermiddan.. Minns ju inte ens vad den hette nu, den var iaf från Dior. En rosa flaska i lite annorlunda design. Tomten, hallå?

skit

Åh jag vill inte gå upp halv sex imornbitti! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!! Hjälper det om man blundar riktigt hårt & önskar riktigt ordentligt? Gissa om det är fruktansvärt att häva sig upp vid den tiden när man är jordens kvällsmänniska. Halv sex är mitt i natten enligt mig. Helt ärligt vill jag bara gråta just nu... Blir fan arg på riktigt på människor som frivilligt är uppe vid den tiden, usch vad det retar mig. Då SKA man sova, iaf om man får & har möjlighet.. Det finns ju inget skänare än att ligga & dra sig i sängen, men alla är väl olika antar jag...

Just det, bilen gick inte igenom besiktningen. Men det var en enkel grej att fixa, troligtvis inte speciellt dyr heller. Det var en skruv som hade gått helt av under bilen. Ingen farligt alls, hade med stabiliteten på bilen att göra, ingenting jag märkt av alls. Anlitar Peter som vanligt, bra att ha bilkunniga vänner helt klart!

elda med mig?

Igår läste jag om att man ska börja elda med människor för att värma upp hus. Tappade ju hakan fullständigt & svarade nej på frågan om man tyckte det var okej. Tappade hakan ännu mer när jag såg vad folk tyckte. Hela 65% tyckte att det var ett bra förslag. Vart är världen på väg undrade jag? Det första som slog mig var ju inte att det är respektlöst mot de döda utan hur det ska LUKTA i huset. Fyfan!
Nu visade det sig ju att det visst inte alls var så som de skrev i rubriken, de ska ju alltid överdriva allting till det yttersta. Jag vet iaf att jag inte vill bli nån jäkla fjärrvärme när jag dör, vill du?

mer trafik till bloggen?

Vill du ha mer besökare till din blogg? Har precis hittat en sida som ger trafik i utbyte mot att du besöker andra bloggar. Det är helt gratis. (Vet dock inte om det funkar än, blev precis medlem) 150 poäng får du direkt när du registrerar dig (3 poäng=1 besök) Låter ganska bra va? Du kan ju hitta en ny favoritblogg på köpet! Här kan du bli medlem (LÄNK)

krångel

Nu vet jag anledningen till att jag bytte från blogg.se, herregud vad det krånglar! Har försökt publicera ett inlägg i ungefär tjugo minuter, till slut lyckades jag få iväg det. Hoppas att det funkar nu!

fördelar

Ibland har man stora fördelar i att vara tjej, inte behöva betala för saker osv ;) Nu sitter torkarbladen på bilen & den är redo för att åka & besiktiga sig. Önskar att jag slapp följa med han, tänk om han kunde åka själv, skönt det vore! Jag hatar att stå där & vänta. Känner mig alltid så in i helskotta dum & framför allt NERVÖS. Känns som att jag kommer dit med jordens rishög, en såndär bil de kan skratta åt på sina fikaraster. Nej, så illa ställt är det inte med min lilla kompis, faktiskt.. Värre var det sist när jag kom in med ett avgasrör som var halvt av. Jag försökte rulla in diskret så de inte skulle höra det, men jag hann inte mer än ur bilen förrän jag fick höra "Ja här har vi ett avgasrör med hål på ja!" Attans!

Efter mekonomen fixade jag faktiskt en julklapp till mamma, nu kan jag bocka av första julklappen. Seg jag är va? Känner aldrig riktigt den där julstressen, kan handla dan innan jul om det är så. Törs inte skriva vad det är här, vem vet om hon smygläser bloggen? Men jag kan säga så att jag är en mycket snäll dotter =)

fördelar

Ibland har man stora fördelar i att vara tjej, inte behöva betala för saker osv ;)
Nu sitter torkarbladen på bilen & den är redo för att åka & besiktiga sig. Önskar att jag slapp följa med han, tänk om han kunde åka själv, skönt det vore! Jag hatar att stå där & vänta. Känner mig alltid så in i helskotta dum & framför allt NERVÖS. Känns som att jag kommer dit med jordens rishög, en såndär bil de kan skratta åt på sina fikaraster. Nej, så illa ställt är det inte med min lilla kompis, faktiskt..
Värre var det sist när jag kom in med ett avgasrör som var halvt av. Jag försökte rulla in diskret så de inte skulle höra det, men jag hann inte mer än ur bilen förrän jag fick höra "Ja här har vi ett avgasrör med hål på ja!" Attans!

Efter mekonomen fixade jag faktiskt en julklapp till mamma, nu kan jag bocka av första julklappen. Seg jag är va? Känner aldrig riktigt den där julstressen, kan handla dan innan jul om det är så. Törs inte skriva vad det är här, vem vet om hon smygläser bloggen?

min design

hmm såg precis att min design ser väldigt konstig ut, första inlägget ser alltid bra ut, men sen är det massa löv som lägger sig bakom texten så att man knappt ser vad det står. (texten hamnar alltså inte i en ruta) Det är ju superjobbigt att läsa när det ser ut sådär, någon som vet vad felet är?

Måste få fingrarna ur arslet nu

Jag är så grymt seg just nu. Måste, måste, måste åka till mekonomen. Ska ju köpa nya torkarblad innan besiktningen, sen hade jag även tänkt köpa en julklapp till mamma. Jag hoppas verkligen att den finns kvar, men med min vanliga otur så lär den inte ska göra det. Nej jag är inte bitter alls!
Vad ska ni göra idag?

Hur firar ni jul?

Fick precis en kommentar från en tjej som undrade hur jag skulle fira jul. Det är faktiskt ganska kul att veta hur andra gör. För mig är det inget glamouröst överhuvudtaget. Jag tycker om julen väldigt mycket, det gör jag, men saken är den att jag är en väldigt social människa, en social människa UTAN släktingar, sånt gör sig påmint under såna här högtider. Julen firar jag alltså tillsammans med mamma i all enkelhet. Vi fixar ett eget julbord (Hade tänkt beställa från catering i år, men antagligen är vi för sent ute) äter det cirka tolv halv ett. Sen är det Kalle Anka som jag är så jäkla trött på, det står mig uppe i halsen ändå sitter man där & tittar år efter år.. Att man orkar?
Sen brukar vi äta lite annat gott, kanske chips & dipp, ostbricka ibland. Runt 18 kommer vi till höjdpunkten, då öppnar vi julklappar. Efter det känns det som att dagen är över & jag får ångest. Nej, skämt å sido, men jag är en sån som alltid vill ha nånting att se fram emot, och när det jag har sett fram emot är över känner jag mig lite tom..

Ärligt talat känns julen som vilken dag som helst, vi är alltid hemma hos mamma som aldrig sätter upp några julsaker. Själv älskar jag pynt massor. Dessutom skulle jag gärna vilja fira tillsammans med fler folk, jag har en bild av hur jag vill att julen ska se ut, som det såg ut när jag var liten & mormor levde. Då hade vi en speciell tradition att vi åt kyckling, potatis & en stark sås i stället för julbord & jag fullständigt älskade den maten. Vattnar sig i munnen när jag tänker på det.. Dessutom var mina tremänningar där, mammas kusiner, mormors bror med fru osv.. Det är en äkta jul för mig. Saknar min mormor, hon borde vara med oss fortfarande =(

MEN hur firar NI jul? =)

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Fan!

Idag fick jag mitt brev från komvux, med svaren på om jag kom in på undersköterska eller inte. Visste redan svaret, men har hållit tummarna hårt för att det skulle ha skett ett mirakel. Det där miraklet höll sig visst långt borta. Det blir alltså inget plugg för mig till våren & jag känner riktigt hur paniken gror i bröstet på mig. De har ju inte fått tag i lärare som sagt, så just nu känns det inte bra här hos mig..
Alla mina planer har alltså gått i stöpet! Åh det känns så tråkigt så ni vet inte =(

Trött? Va? jag, nej

Jag sitter, som vanligt, sjukt pigg & lyssnar på dålig musik (Bra att jag påminde mig själv där att musiken var dålig så jag kunde stänga av den, hade glömt att jag lyssnade) Jag har problem med att sova, har såna sömnproblem att jag börjar bli rejält less faktiskt. Har ju tyvärr skapat en del av det själv, eller mitt psyke (som VÄGRAR sammarbeta med mig). Vill ni veta hur jag tänker? Jo, jag tänker som så att jag inte VILL att det ska bli morgon, jag vill stanna tiden. Tittar på klockan i ett & blir stressad som sjutton över att klockan tickar på i alla fall. Jag har tydligen inga övernaturliga krafter, dåligt va?
Nu ska jag i alla fall tvinga in mig mellan lakanen & titta på moulin rouge. Då borde jag bli trött! Vi håller tummarna för det...

Kan man på något sätt arkivera gamla inlägg så att de inte syns mer än för mig själv om jag någon gång finner ett enormt sug efter gammal tragik?

Kanske man skulle börja blogga här igen?

Jag har haft starka funderingar på att byta plats på bloggen, igen. Eller igen kanske man inte kan säga, det var ju trots allt väldigt längesen jag bytte från blogg.se till blogspot & nu sitter jag här & funderar på att gå tillbaka till blogg.se igen..
Som ni ser har jag lyckats få upp en snyggare design till den här bloggen dessutom & det är något jag aldrig lyckas med på blogspot.
Det är lite kluvna tankar här alltså. Känns nästan som att jag har fått en relation till min kära blogg. Kan jag göra slut bara sådär? Kanske ska köra med lite dubbelspel ett tag framöver? Se vart det leder, vilken sida jag väljer..
HÄR är min vanliga blogg, vad tycker ni? Borde jag byta? Mitt livs svåraste bekymmer alltså ;)

RSS 2.0