Plugg över påsken, fint tajmat

Det är verkligen bara plugg som gäller just nu, mitt under påsken med. Det är ju verkligen för härligt hur de lägger tentorna. Egentligen spelar det väl ingen roll, jag firar inte påsk, men extra ledighet tackar jag aldrig nej till! Tack och lov har jag de mest underbara pluggkompisarna i världen, inte visste jag väl att heldagsplugg kunde vara så roligt.
Idag kom Karro till mig vid nio, vi tog en promenad och åkte sen till maxi (kan man säga maxi nu eller är det fortfarande kronhallen?!). Vi handlade lite kaffe, soppa och annat smått och gott ;) Anna slöt sen upp och vi pluggade riktigt bra och länge.
Hann sitta på balkongen lite, äntligen tittade solen fram och herregud så härligt det var. En sopbil (eh, en sån som sopar bort all grus, vad heter de?) kom dessutom och grejade på parkeringen nedanför. Nu är verkligen våren på väg. Jag har verkligen längtat. Jag längtar efter sommar, grillkvällar och nattbad..

Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon. Imorse höll jag förresten inte på att komma upp. Ställde klockan på sju för att jag hade planerat in en dusch, men ställde bara om klockan hela tiden. Vid tjugo i nio fick jag släpa mig själv upp i håret. Har tometusan varit slö hela dagen. Varför är det skönare än någonsin att sova när man inte får? Ibland är jag så trött när klockan ringer att jag skulle kunna grina. Kan väl aldrig tro att det har något med tiden jag lägger mig att göra!

Seminarie och hemtenta avklarad

Tjo..
Idag har vi haft seminarie i dokumentation, det gick helt okej. Riktigt bra att få feedback, speciellt när det handlar om en så pass viktig grej. Vi fick även tillbaka hemtentan vi lämnade in för ett tag sen, fick godkänt och gud så skönt det kändes. Hade faktiskt räknat med ett underkänt då den inte precis kändes klockren. Tack och lov att det inte blev någon komplettering, känns som att tiden till det inte finns.. Har två tentor nästa fredag, gör riktigt ont i magen när jag tänker på det. Hoppas verkligen jag klarar dem. Jag försöker ha som mål att klara alla tentor och inlämningar på första försöket. Vill verkligen inte ha något på efterkälken. Tack och lov har jag klarat det målet hittills :)

Ikväll har jag dansat, kursen känns inte alls lika rolig längre. Tror inte att jag ska fortsätta i femman till hösten, men får väl se om jag hinner ändra mig!

Fylld söndag

Gud vad jag tycker det är sjukt det här med att ändra om klockan. Jag kan inte för mitt liv förstå vem som kom på det och dessutom fick alla andra att göra likadant?! Hur spred det sig? Jag förstår inte hur någon kunde veta någonting innan internet kom i och för sig ;)
I natt vart ju klockan helt plötsligt bara tre från två och det slutade ju med att jag inte somnade förrän fyra. Gick upp elva imorse. Trots det har det varit en lång dag idag. Jag tycker ju mycket illa om söndagar så jag försöker göra så mycket som möjligt för att underhålla mig. Har hunnit med att tvätta, laga mat med mamma (krämig pasta med vitlöksfrästa champinjoner och räkor, var så jävla sjukt gott!), åkte och tankade bilen, fyllde på luft i däcken eftersom jag nästan hade platt däck och hann gå till Anna en timme eller så innan jag rusade hem i panik då Isabell började kräkas. Jag får aldrig magsjukan (VET att man inte ska skriva sådär) *peppar peppar*, men jag törs ändå inte riskera nåt så jag gav mig av så fort jag kunde!

Nu fastnade jag precis framför tradera.. Har precis vunnit två budgivningar på väggord. På den ena stod det toalett och på den andra sov gott. Herregud så beroendeframkallande det är, får verkligen lägga band på mig här..
När jag ändå är uppe i varv här så funderar jag starkt på att möblera om i vardagsrummet. Jag sliter med det där jäkla vardagsrummet utan att få någon ordning på det. Varför måste det alltid vara minst ett rum man är missnöjd med? Resten av lägenheten är ju så fin! I förra lägenheten var det endast vardagsrummet jag gillade..

Mys med Sanna

Hej hej! :)
Springer runt med dammsugaren i högsta hugg här hemma.. Ska umgås med min underbara Sanna ikväll, jag har köpt hem en massa gott. Dipp, gurka, morötter, blomkål, ost, kräftstjärtar och givetvis påskmust! Hoppas på att få se Let´s dance finalen, men vet inte ens om hon tittar på de? ;P
Nej, nu ska jag fortsätta städa i ordning, så jävla konstigt hur stökigt det kan bli fast jag städar i princip varje dag?!

dans

Vår på gång

Åh vilken härlig dag! Nu märks det verkligen att våren är på väg och snön smälter faktiskt riktigt fort!

Klippte mig själv lite tidigare idag, var så trött på tossarna jag hade i topparna, så nu rök det en halv decimeter i alla fall. Tänkte ge mig på att klippa etapper med, men då fick jag hejda mig själv. Topparna är okej, men inte frisyrer. Kan bli jävligt illa ;)
Fick även nåt sorts vår-ryck och tvättade fönstren. Lär väl ska få göra om det om någon månad eller så, men det började bli tröttsamt att inte se ut. Passade även på att klippa lite växter, de hade börjat bli bruna. Tror jag borde satsa på plastväxter eftersom jag tydligen inte kan sköta mina..

Får se om Karro kommer hit ikväll. Har i alla fall köpt ostbågar som hon tycker om! ;D

Söndag, värsta dagen i världshistorien

Jag är så himla rastlös, vaknade redan kvart över åtta (måste köpa rullgardin!) och tittade på barn som vill byta kön. Fan vad hemskt det måste va att leva i fel kropp. Undra om det är vanligt? Kanske är många i omgivningen som varit kille/tjej från början som man bara inte vet om?
Just nu sitter jag här med två hundar extra, är "barnvakt" till mammas två. Högst ofrivilligt eftersom det inte är nån pli på hanen. Han är skitstark och sliter och drar, jag har ingen chans där bakom. Hatar att vara ute med honom, nosgrimma har jag satt som krav att hon ska skaffa om jag ska ta honom och det har hon lovat. Har jag nån nosgrimma här nu? ;)

Melodifestivalen igår, synd att Anna vann. Det är inga fel på låten, men med den har vi ingen som helst chans. Nej, efter att ha tittat igår tycker jag ju givetvis att Salem skulle ha vunnit. Den var dessutom populär även hos den internationella juryn vilket Anna absolut inte var. Det är ju ändå de som ska rösta sen? Typiskt svenskar att inte ha någon koll eller smak! ;)

Nu ska jag snart gå ut till tvättstugan. Hela dan blir ju förstörd när man ska ränna ut och in. Tur att jag inte har så mycket tvätt. Vad jag i övrigt ska hitta på idag är ännu oklart, jag har varken mat eller fantasi här hemma just nu. Vill städa, men jag har ingenting att städa. Ett jävla dilemma!

Orolig..

Jag försöker att inte tänka på det så mycket, men ändå blir jag ganska orolig.. Jag får oförklariga blåmärken överallt, de sitter relativt symetriskt och är ganska små. Speciellt på benen sätter de sig, både lår och smalben. Inte nog med det så har jag (som jag skrivit flera gånger) ont i mina leder och dessutom är jag sjukligt trött trots att jag oftast sover bra på nätterna och jag får feber helt utan orsak främst på kvällarna. Känns inte helt bra, borde nog kolla upp det, om inte annat så för att lugna ner mig själv. Hatar dock att ringa till vårdcentralen och jag har inte pengar till det heller...

Jaja, det är helt underbart väder ute. Jag mår bra i det här. Våren är den absolut finaste årstiden och ingen annan är så efterlängtad som den är. Längtar tills snön är borta och träden slår ut. Gud vad vackert.
Ikväll blir det melodifestivalen (om inget roligare dyker upp). Jag håller mina tummar och tår för att Jessica Andersson vinner, hennes låt är riktigt fin och förtjänar att vinna!

Är det vår nu?

Jävlar vad ofta jag har uppdaterat på senaste tiden, inläggen bara rullar in. Har försökt att skriva ett par gånger faktiskt, men jag har inget viktigt att skriva.
Har nyss kommit hem från willys, handlade 1 kg räkor som jag ska avnjuta med aioli alldeles snart, längtar!!
Vid lunchtid var jag även nere på stan och fikade med mina gamla arbetskamrater Birgitta och Katarina som jag inte träffat på otroligt länge. Blev en club toast på som hemma.. Var jättekul att träffa dem och få lite skvaller :)

Underbart förresten att våren är på väg, idag har det varit riktigt varmt ute. Vårkänslorna bara spirar här :) Det är mycket som känns bra just nu! Önskar dock att snön kunde försvinna lite snabbare, den lär väl ska ligga kvar till midsommar, minst! Aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv! Ingen kan ju klaga på att vi inte haft en riktig vinter i alla fall..

RSS 2.0