Videoinspelning imorgon

Har varit iväg på sista buggkursen för den här terminen, känns trist. Det har nämligen vart så att fyrorna har dansat innan oss och jag brukar haka på där och många av dem brukar dessutom stanna kvar till våran kurs. Nu kommer de försvinna till termin tre och i stället dansa flera timmar efter oss. Hur ska jag då klara mig? Hur ska jag klara mig utan min favorit t.ex? =( Har funderingar på att dansa i min grupp, stanna kvar och kolla på ettorna och sen dansa med 4+ gruppen också.. Då kommer jag aldrig hem, men det är helt klart värt det för att få dansa på riktigt och med rätt personer..
Nästa vecka har vi avslutning, då är det blandat tvåor, fyror och femmor. Vi ska alltså dansa tillsammans och herregud vad kul att vara tjej i ett sånt läge, vad mycket nya turer jag ska insupa, är ju bara att hänga med och ta för sig!!

Imorgon är det videoinspelning som gäller, suger till i magen bara jag tänker på det. Det är ju fan självmordsframkallade att spela in en jävla film för att sedan spela upp den för en massa andra människor? Jag vill verkligen inte höra på mig själv och min äckliga karlskoga-dialekt som jag sliter järnet med att få bort men som trots det hänger sig fast med järngrepp.
Innan vi ska in ska jag och Anna åka till Karro för att repetera lite, usch jag kommer skita ner mig av fasa! Vill inte! Tänk om jag vaknar med migrän imorgon? Vilken misär..

Förutfattade meningar

Tänk egentligen vad hemskt mycket förutfattade meningar man har om saker och ting. Var hemma hos Anna och pluggade och hon skulle laga lunch till Isabell, surkål tar hon fram, euw? Stackars barn tänkte jag och äcklade mig över lukten, men ni ska inte tro att jag är sämre än att jag högg in (bokstavligt talat, får alltid höra att jag biter i gaffel/sked.. suck ...) på en sked och det var fan riktigt gott, så gott att jag till och med satt med en egen skål sen.. Jag äter tomefan allting, nu kan jag bocka av ytterligare en punkt. Har även lärt mig äta soppa, det trodde jag aldrig skulle inträffa! ;P

Tror nog att det är rätt vanligt med förutfattade meningar, dummast är väl egentligen bara när man vägrar släppa sina åsikter man är bombis på och aldrig provar i stället. Prova de ni "tycker" är äckligt, de är säkert skitgott ;)

Julmys

Det gick finfint att repa idag, ska bli riktigt kul att sjunga julsånger för någon som lyssnar till skillnad mot nu när jag går runt och skrålar utan att någon hör..

Har fixat klart här hemma nu med de få julsaker jag har, det vart så himla mysigt. Sitter just nu med massa ljus tända och bara njuter. Det här är den bästa tiden på denna trista "vinter" och all mörker. Det och all glögg. Jag lärde mig att dricka glögg förra året faktiskt, innan det trodde jag att jag tyckte det var äckligt, men det visade sig vara hur gott som helst, speciellt med smaken blåbär lingon. Den är en riktig höjdare.
Imorgon är vi lediga från uni, dock ska vi ändå träffas och öva lite.. Vi har nämligen filminspelning (eller vad man nu ska säga) på tisdag. Kommer bli fruktansvärt. Största pinan hittills och då är det riktigt hemskt med tanke på vilken skittermin det här har vart. Tänk att jag snart läst ett år? Tiden går så himla fort när man är vuxen..

Det här vädret alltså..

Vad är det för jäkla väder vi har?! Nu är jag otroligt trött på det här pissandet, måste årstiderna va så himla snedvridna? Jag är helt klart född i fel land.. Nu ska jag krypa ner under täcket, protest-äta massa godis och kollade på så många avsnitt av californication jag hinner med innan jag slocknar. Har ni sett den serien? Den handlar om sexmissbrukaren Hank och den är klockren på alla sätt..

Har förresten mått lite halvtaskigt idag, varit på febergränsen om inte över till och med och nu börjar jag må illa. Antar att det är symptom efter sprutan, men kommer det flera dagar efter? Hoppas i vilket fall som helst att jag mår bättre imorn för då ska jag repa inför en spelning den 16e dec där jag ska sjunga julsånger på *******. Vill någon komma och kolla kan ni väl höra av er så säger jag vart det är :)

Julstämning

Idag har jag börjat plocka fram julsakerna, mysigt =) Är inte helt klar än, tänkte fortsätta senare och imorn. Har egentligen inte så mycket att ställa fram, men städa behöver jag absolut göra, ser förfärligt ut hemma minst sagt. Jag har haft så mycket med skolan att jag bara kastat saker där jag står trots att det inte tar så många fler sekunder att ställa dem på rätta ställena? Ett ganska typiskt Nathalie-syndrom..

Gud vad skönt det var att få sova imorse förresten, det var ju ett tag sen jag fick sova längre än åtta. Idag klev jag i stället upp elva. Nu ska jag snart ta en promenad bland alla hus här omkring och kollar in genom, förhoppningsvis, pyntade fönster. Härligt!

Guuu va gött

Det är nästan så att jag överväger att händanefter totalvägra äta själv. Av någon anledning är det mycket godare att ligga i en säng, med haklapp och bli matad, mums! Gäller nu bara att hitta en frivillig matare!

Visst ser de gött ut? hehe..

Ledig, äntligen!

Tentan idag gick tyvärr inte vägen den här gången heller.. Dock känns det helt okej för jag känner att jag verkligen kan det, det råkade bli slarvfel, eller rättare sagt har jag grymt svårt för läsförståelsen så jag missuppfattade talet, men som sagt, hur uträkningarna ska gå till kan jag. Blir tredje gången gilt nästa gång, då måste jag ju ändå klara de!

Nu sitter jag och tittar på IDOL och som vanligt hejar jag på Tove och Erik. Njuter av att vara ledig, jag har fan blivit van vid att gå upp tidigt, det vore väl fan om jag vaknar sju imornbitti och är svinpigg!

Tuva ligger och gosar på min rygg och jag är skitkissnödig. Ikväll hoppas jag att Mariette får lämna IDOL, tänk om Tove och Erik skulle ställas mot varann?! Jag vart lagom svett förra veckan när Erik hängde löst, helt obegripligt!

Svininfluensan

Just det.. Idag tog jag faktiskt vaccinet mot svininfluensan inne i Karlstad och jag kan väl säga att det känns sådär. Jag har hela tiden haft delade meningar om det här, jag är inte alls förtjust i det här med att spruta in massa gifter i kroppen, jag anser att det är bättre att skapa antikroppar genom den äkta varan i stället för något man i princip inte vet något om? Det har gått så fort att det inte funnits någon möjlighet att se eventuella biverkningar, vem vet vad det kan framkalla i framtiden t.ex.? Dessutom är jag helt bombsäker på att allt det här är så förstorat, media drar väl in hur mycket pengar som helst på det här, att göra folk livrädda och visst lyckas de.. Jag minns när det var hysteri kring fågelinfluensan, helt plötsligt rann det bara ut i sanden och visade sig givetvis vara extremt överdrivet och jag tror att det kommer sluta likadant med det här faktiskt..

Nu har jag som sagt vaccinerat mig i alla fall, inte på grund av att jag är rädd för min egen del utan jag gjorde det mest med tanke på alla människor som inte kan ta vaccinet av olika orsaker. Skulle det nu vara så att det faktiskt är så himla farligt bla bla som de säger så känns det bra att åtminstonde inte smitta en människa som inte kan ta vaccinet. Dessutom är det snart praktik igen i tre veckor och det känns "vettigast" att ha tagit vaccinet även om det inte känns speciellt bra för min del. Kan ju dock inte ångra mig nu ;) Kändes i alla fall ingenting alls att ta den, var lite orolig, men det var verkligen ingenting. Får se om jag råkar ut för biverkningarna nåt, har lite ont i armen, men inget farligt, mest bara när jag rör på den, var svårt att klä av mig, men kläderna rök till slut i ren ilska.
Jag hoppas att jag slipper feber o.d.. Har metodövningar imorgon och tenta på fredag, då kan ju inte jag ligga hemma i fejksjuka!

Hej igen

Nu har jag verkligen inte skrivit på skitlänge, har varit så stressad att jag fanimejen klättrat på väggarna. Har egentligen haft en del saker att skriva ner, men det har jag inte haft tid med.
Stor hemtenta om konsensusbegreppen har legat och gnagt och givetvis tar man tag i dessa först när det är kris! Nejdå, det gick faktiskt bra, jag vet att jag alltid brukar säga att det gått sådär, men den här gången ska jag fan strunta i att säga det för jag tyckte det vart hyffsat okej. 11 sidor senare lämnade jag in den idag. himla skönt faktiskt att det är klart, hatar att ha saker släpandes!

Vad har jag gjort annars i dagarna då? i Söndags var jag faktiskt ute i Kristinehamn och dansade till Casanovas och det var sjukt kul, de körde som så att man dansade fyra danser i streck med samma partner, två bugg och två foxtrot. Fick inte sitta en enda dans kan jag tala om, tills jag gömde mig på ett mycket trångt ställe. Fick ju så helvetes ont i knäna och höfterna så jag var tvungen att vila mig lite.
I måndags var det buggkurs igen och jag dansade halva kursen med fyrorna + min egen kurs, det är såå roligt. Tvåan är inte alls lika kul tyvärr och snart försvinner dessutom de bra i gruppen (fyrorna som hoppar in och dansar med oss)

Nu ska jag kolla på ytterligare ett avsnitt av californication, han är riktigt het Hank, Grr ;)

Pluggdag utan plugg?

Sitter här och spanar på idol, eller ja.. Sitter faktiskt mest vid datorn. Tycker idol bara blir sämre och sämre för varje år, bryr mig inte ett skit vem som får åka hem sålänge det inte är Erik eller Tove då vill säga, de är bra även om det möjligen börjat gå dem över huvet en aning.

Idag har jag "pluggat" hemma hos Anna tillsammans med henne och Karro. Blev ju inte så mycket pluggande direkt, vi gjorde i stället omelett, drack vaniljglögg och lyssnade på lite julmusik och kollade på diverse klipp på youtube. Kanske att jag fick ner cirka tio rader på den förbannade hemtentan? Den här kursen är verkligen under all kritik, jag är så irriterad att jag skulle vilja tugga upp böckerna och spotta ut resterna på de flesta av föreläsarna!

Sista dagen imorgon

Hej!
Imorgon har jag min sista dag på vfu:n. Det är en superavdelning jag är på, personalen är gullig och behandlar de boende så otroligt bra och det är underbart att se så många glada människor. Alla verkar verkligen trivas där.
Dock kan jag känna mig lite "stillastående", vet inte hur jag ska förklara riktigt, men jag har jobbat inom vården i cirka sju år, det är inget nytt. Nu läser jag till sjuksköterska och då hade jag ju gärna sett att jag fått gå med just en sjuksköterska då det är det jag kommer arbeta med i framtiden. Känns faktiskt som ett väldigt märkligt upplägg. Missförstå mig rätt nu.. Det är absolut inget fel på avdelningen, personalen eller än mindre de boende, det är bara det att jag kan känna att jag inte utvecklas. Jag får inte se det jag borde få se och det tycker jag är väldigt, väldigt trist!

Jag har förresten fått en julklapp i förväg av mamma, en bourke parakit och en undulat. De har varit ganska rädda, men nu sitter jag här med öppet sovrumsdörr bara för att få höra dem kvittra vilket de precis börjat med, mysigt! Jag hoppas att de trivs, så fort de blir vanare vid mig ska de få komma ut i lägenheten och flyga fritt. De är så otroligt gulliga och bourken är verkligen en vacker fågel!

Praktik första dagen

Uppe för min första praktikdag, jag är äckligt trött och har grymt ont i knäet, kan knappt gå. Fattar inte vad det är för fel på min kropp, så fort jag rör mig minsta lilla får jag ont i varenda led. Jag klarar ju inte ens av att simma trots att det ska vara något av det skonsammaste för kroppen?! Vill inte gå runt och ha ont hela tiden..

Nej, nu somnar jag fan här snart. Hur jobbigt är det inte att gå upp tidigt? Gick ju givetvis upp FÖR tidigt med, eftersom jag är klar redan nu. Man kan inte anklaga mig för att vara en tidsoptimist i alla fall, det är en sak som är säker! Jag hoppas praktiken kommer bli rolig nu!

Vafan vad jag är klen

Ouch, jag fick fan ryggskott här alldeles nyss. Böjde mig fram för att dra ur datasladden, BRAAAK, sa det i ryggen och så fick jag gå på snedden sen. Jag är ju snart 23, åldern tar väl ut sin rätt, helt normalt för den åldern... Det roliga är att när jag var hos en spåtant sa hon till mig att jag har/kommer få problem med ryggen och att jag borde göra nåt åt det i förebyggande syfte. Det var ett tag sen jag var där, två år sen? Ett år sen? Jaja.. Tränat den har jag i alla fall inte gjort och jag har helt klart gjort ett perfekt yrkesval till min klena kropp!

Det var inget fel på bilen förresten, det var elkabeln inne i själva.. hmm.. ja under motorhuven, som satt lite löst. Inget synbart, det upptäcktes när Peter skulle mäta strömmen, sen när han satte tillbaka den funkade det som i ett mirakel, underbart! Hade absolut inte haft råd att fixa något taskigt elfel!

Jag HATAR söndagar!

Bilen trasig igen, suck!

Nu ska jag strax iväg till Peter som ska kolla min bil. Min motorvärmare fungerar inte och med största sannorlikhet är det i bilen det är fel, har nämligen provat kupévärmaren i elstolpen och den fungerar som den ska och jag har även provat med en annan sladd som jag vet fungerar och inte heller det gick. Typiskt va? Jag har fan inga pengar och givetvis ska allt gå sönder. Kan inte vara utan motorvärmare nu i vinter heller eftersom jag använder bilen till Karlstad, suck!

Jag är så himla nervös inför praktiken med, av någon anledning känns det inte alls bra? Jag vet inte varför, men det stressar mig nåt grymt. Kan även vara så att det är enormt viktigt att vi observerar konsensusbegreppen noggrannt för det ska vara med i vår hemtenta som ska vara inlämnad nästa vecka?! Varken jag eller Anna har böckerna och vi måste referera till alla böckerna för att få godkänt, känns verkligen lovande.. Jag skulle aldrig ha möjlighet att köpa alla böcker för över 2500:-, är väl en sak kanske om man har en välbergad karl hemma. Usch ibland är jag jävligt trött på att plugga ärligt talat. Det är förjävligt att inte ha pengar!!

Nej nu ska jag åka och jag håller tummarna jävligt hårt för att den inte ska bli så dyrt :(

Dåligt!

Okej, nu är jag upprörd.. Sitter och tittar på dansbandskampen (JA?!) och det bästa bandet, highlights, åkte ur och det töntiga gubbandet torgny melins gick vidare?! Det är ju så man vill spy alltså, fan vad dåligt! Är helt inne i det här nu, det är det jag hatar med såna här program, blir så irriterad.
Dessutom hoppade jag nyss ner i soffan så det knakade till och vibrerade i hela röven, trodde soffan gick sönder, men så visade det sig att det var mina nya leggins som sprack i hela röven. Bra kvalitet, Ullared, säger väl förstås allt?

Mardrömmar

Godmorgon!
Jag har sovit urkasst, i flera nätter har jag drömt massa otäcka mardrömmar och i natt var ju såklart inget undantag. Det sjuka är att de alltid är så verkliga och det löper liksom en röd tråd igenom dem, usch! Är ju inte så kul att vakna svettig och livrädd och knappt våga gå upp på toa.. I natt vart jag skjuten i benet och magen innan jag äntligen vaknade!

Och varför går dagarna så jävla fort? (de lediga dagarna givetvis) De bara rusar förbi. Till veckan ska vi ha praktik och jag är så nervös så jag tror jag skiter på mig, mest nervös är jag för att inte hitta.. (ska va i k-hamn)
Nej, nu ska jag ta mig en macka och sätta mig och spela lite sims för ovanlighetensskull.

SIMS <3

Jag har alltid suckat och undrat hur tusan man kan tycka sims är kul? Nu är det dock så himla jävligt att jag själv blivit totalt fast i spelet. Har haft det ganska länge, men inte kunnat spela innan på mina förra sega datorer, nu funkar det dock utmärkt och jag sitter och lever mig in i det farligt mycket. Har skapat en liten man som heter Anders Andersson, sitter och pratar med han, domderar och skrattar. Hans nya flickvän är gravid nu och de har precis köpt ett nytt hus, nu är det brådis att åka till bokhandeln och köpa hem gravidböcker (då blir det ett gulligt och snällt barn nämligen) Jag är helt bortom tid och rum, idag försvann fyra timmar bara sådär? Märkligt, vart tog de vägen?
Nej, men det är faktiskt ett riktigt fränt spel. Jag är förundrat som fasen över hur människorna som gjort spelet kan ha fått med alla små detaljer i spelet, det känns så verkligt. Som att man har små människor till husdjur ;P Det är ju dessutom så himla varierande, man kan ju göra precis vad man känner för. Hur har jag kunnat tycka (tro) att det är ett dåligt, tråkigt spel? Okej, ettan och tvåan kanske var B, men trean... maj gad :D

Åker inte in till skolan imorn (måste spela, nejdå! hehe.. ska till läkaren och dessutom var det endast en föreläsning på 1,5 h, kändes ovärt!)

Inte simma på söndagar, check!

Okej, nu vet jag att man inte ska åka till badhuset en söndag. Jag trodde det skulle va minimalt med folk, för vem orkar åka in en söndag? Men där hade jag fel, det svämmade fan över med folk, dessutom var det tydligen korpen därifrån så massa ansikten glodde på en från cafeterian med. Inte gick det att simma ordentligt heller, så jag simmade bara 0,5 km sen gick vi upp och bastade i stället, mycket trevligare..

Nu har jag precis ätit den där goda skagenpannan med smaken i locket ni vet =) Fan vad god den var och med nyskalade, färska räkor var det helt fantastiskt ljuvligt!
Som vanligt är jag jävligt grinig över att det är måndag imorgon, IGEN. Det är fan alltid måndag känns det som, eller är det så att det alltid är dessa hemska söndagar?

Mentaltest

Idag mentaltestade jag Tuva, trodde hon skulle bli helt förstörd, men hon var superduktig!! Verkligen bra, hon byggde inte på sig ett dugg, vart till och med tuffare och tuffare under tiden. Skotten, det jag tycker är det viktigaste, var helt perfekt. Hon är helt skottfast vilket är riktigt skönt!

Dumpe. Overall som flyger upp mitt framför en. Tur att man visste om det och var beredd, annars hade jag väl skitit ner mig..

Vid dumpe.. Lilla snuttan vad go hon ser ut där, kolla röven, hehe :D

Här leker vi under skotten, eller ja.. jag leker och hon kollar mot publiken?

Simmat

Igår somnade jag visst med lampan tänd och datorn på. Gick tydligen bra att sova trots det!
Har precis kommit hem från badhuset. Simmade 1 km på tjugo minuter, kändes helt okej! Det är verkligen skönt att simma och nu är halvårskortet köpt så det blir gymmet någon dag här med!
Sitter just nu och njuter av att det är helg igen och snart ska jag laga tacos, härlig start på helgen! Imorgon ska jag mentaltesta min lilla kines på brukshundklubben, mest för skojs skull då. Vill se hur dålig mentalitet hon har ;P Känner på mig att hon antingen komer skälla och fjanta sig hela tiden eller så kommer hon vara helt i extas och dra som fan i kopplet för att komma fram till allt och alla, kommer bli ganska pinsamt faktiskt!

Nu ska jag börja med maten

Nu ska här köpas halvårskort

Jag gillar inte riktigt att det är vitt ute, speciellt inte när det bara blir slask av alltihop. Var nyss ute med Tuva och det blåste iskallt som själva fan, dessutom snöade det vass snö som piskade ner mig, usch!

Hade fått svar från min chef när jag slog på datorn och rabatten gällde alla som är anställda inom kommun oavsett tjänstledighet eller inte! Perfekt! Dock var jag säker på att jag slarvat bort mitt anställningsbevis när jag flyttade, men jag hittade det prydligt lagt i en låda precis där jag misstänkte att jag kunde ha lagt det (det var det stället och papperskorgen jag misstänkte), så nu här i dagarna ska jag ge mig iväg och skaffa ett halvårskort och börja gymma och simma oftare. Springa ute är ju lite svårt att göra nu när det börjar på att bli vinter, dröjer väl inte länge förrän vi har en isbana här utanför.

Snart ska jag åka och handla och efter det blir det sushi, det var längesen nu och jag har längtat nåt enormt, mums!

Vad händer egentligen efter döden?

Ibland kan jag få så konstiga tankar att jag till och med lyckas skärra upp mig själv rejält.. Det är så mycket otäckt som hänt runt omkring på sista tiden, många människor har gått och dött bara pang bom, varav den ena var en människa jag faktiskt kände igen, endast 34 år gammal. Vad är det som händer? Kunde inte låta bli att tänka på vad som skulle hända om jag helt plötsligt inte skulle vakna imorgonbitti. Märker man något, vet man att man försvinner? På ett sätt är döden väldigt faschinerande, tänk att ingen människa eller forskning kan svara på vad som egentligen händer, vart man tar vägen. Det finns inget mer än spekulationer, vi kommer aldrig få veta något om det, förrän vi själva är där. Jag tror väldigt starkt på att det inte tar slut för att man dör, jag tror snarare att man hamnar någon annanstans, på ett ställe där man är helt fri. Jag tror att själen är inlåst i kroppen för att sedan släppas fri när kroppen dör.
Det finns ju människor som varit "döda" i x antal tid och beskriver det som en otrolig vällust känsla som är fylld med lycka och givetvis den här långa ljusa tunneln. Det är otroligt spännande att läsa dessa berättelser och även att spekulera. Tänk att det finns något som ingen någonsin kommer få svar på innan vi står där själva, är det inte faschinerande så säg? Det här kan man diskutera i all evighet utan att få ett enda svar. Läskigt som fan är det, är så rädd att människor som gått bort upplevt det som det mest skräckfyllda de varit med om, jag tror absolut inte det är så, men som sagt vet man inte?
Finns det en mening med att människor går och dör unga? Pratade med en klok kvinna en gång som menade på att det mycket väl kan vara jorden som är det helvete det pratas om och att himlen kommer efter jordelivet, att det är det alla människor strävar mot utan vetskap. Kanske är dessa människor klara med sin tid på jorden, kanske har alla en uppgift med olika svårighetsgrad och när den uppgiften är uppklarad får man lämna jordelivet?

Ja, jag tycker det här är enormt spännande, men samtidigt otroligt skrämmande just på grund av ovetandet. Vore väldigt intressant att höra andra människors teorier, det här är en sammanfattad del av vad jag tror.

Simmat..

Idag har jag vart i badhuset och simmat med Sanna, vi hade en hel bana för oss själva, hur gött som helst. Tydligen gick vi rätt tid.. Skulle egentligen ner på stan sen, men jag såg ju fullständigt förjävlig ut så det var bara att glömma. Mailade förresten precis min chef och frågade om rabatten på badhuset gäller även när man är tjänstledig vilket jag ju är. Borde ju gälla tycker jag, i så fall är det halva priset på ett halvårskort som redan innan är billigt. Svindyrt ju i övrigt att gå till badhuset, 50:-, det är rätt hutlöst med tanke på att det inte finns något att göra där utom att simma då givetvis. Jag menar, det finns ju inte ens en bubbelpool?! Jag hoppas de fixar de när de bygger om...

Vi har inte bestämt oss för om vi ska åka in till uni imorgon eller inte, jag står dock mest på inte-åka-in sidan. Är väldigt upprörd över den här kursen. Vid 99% har det varit onödigt att vi åkt in då det bara vart en massa skitsnack. Jävligt märkligt att (nästan) alla föreläsare tycks stå och snacka om helt orelevanta saker i stället för det vi ska lära oss?

Nu jäklar..

Blev lite Sanna-mys såhär på kvällningen. Vi stack och köpte hem en varsin sallad och roade oss sen med att kolla alla miljoner klipp med Mia och Klara. Mia är verkligen så skön, vi brukar gå omkring och prata som en blandning mellan Tabita och Gulletussan, oftast är det jävligt svårt att sluta.
Imorgon ska vi till badhuset och simma lite och på tisdag ska vi börja med träningspasset jag hittade på hemsidan. Ska bli spännande att köra igång med något som går att läsa exakt innantill hur man ska göra. Målet blir väl att springa tjejmilen fort som fan nästa år! (gärna att bli benig med..)

Nu måste jag sova, ska upp skittidigt, usch!

Träning på ett bättre sätt?

Sitter och tittar runt på olika hemsidor och hamnade på marathon-hemsidan. Jag har ju väldigt problem med att springa just nu, min vanliga träning fungerar inte alls eftersom jag får skitont. Finns ju väldigt mycket tips här, hur man lägger upp sin träning på ett bra sätt vecka för vecka, kanske fungerar det bättre om man lägger upp den "rätt"? Tänkte prova att träna utefter tjejmilens träning. Frågan är väl bara vart jag ska springa? Barkbanan är jag sjukt trött på och på asfalt är risken jävligt stor att jag får ont.. Ändå tänkte jag prova på asfalt, till att börja med. I början springer man ju inte särskilt hårt.
På måndag tänkte jag börja, vore kul att ha sällskap av någon? Någon som vill? Va?

HLR utbildning idag

Hemma från en dag på uni med HLR utbildning. Det var riktigt intressant men herregud vad ont i händer jag fick, man måste trycka mycket hårdare än man kan tro och så kan man få hålla på i kanske tjugo minuter.. Väldigt bra utbildning, men jag vill fan inte stöta på någon som fått hjärtstopp. Skulle bli livrädd och antagligen göra mer skada än nytta känns det som ;P Det är ju lite skillnad med en riktig människa jämfört med en docka, man kommer ju aldrig veta exakt hur man ska göra förrän man står inför den situationen, läskigt!

Vart lite besviken nyss, önskar att jag ibland kunde vara lite snabbare. En gemensam bekant skulle ge bort sina fåglar och jag vart supersugen, men sa att jag skulle fundera. Så hade jag bestämt mig idag för att jag nog ville ha dem så jag gick in på hennes blogg för att skriva det, men då var de redan borta :( Typiskt! men de var nog lika bra, jag hade inte planerat något ställe för dem att va på i lägenheten..

Nej nu ska jag försöka göra nåt vettigt, har skittråkigt och har hittills hinkat i mig massor av te, vad ska man hitta på?

En mycket bättre dag!

Idag har jag mått mycket bättre, tack och lov! Gårdagen var verkligen bland det värsta jag varit med om, att ha så ont och inte kunna göra något är verkligen panikartat. Har haft lite ont idag med och mått halvtaskigt, men det har ändå varit helt okej. Nu har jag i princip ingen huvudvärk kvar och det är såå skönt.
Har hunnit med att byta fötter på bilen, ska ju vara en jävla snöoväder på intåg så det är bäst att vara förberedd. Känns som att man är svintidig med att sätta på vinterdäcken, men de är ju ändå november? Känns som att jag inte hängt med i höstrusket riktigt. Det ÄR ju vinter nu, ja jisses!
Har även dansat ikväll, det är så himla roligt. Älskar det verkligen. Måste gå ut och prova "på riktigt" någongång, men törs jag verkligen det? Är lite nervös för det där, känns inte som att det är helt okej och gå ut och förstöra för att man gör massa fel? Dock gör man inte värst mycket fel om killen kan, det är ju trots allt de som för :)

Imorgon har min kära grupp HLR utbildning, oroar mig en aning för att jag ska vakna och må bajs, det orkar jag inte med en dag till...

Hemskaste kvällen på länge :(

Efter att jag skrev de där inlägget igår blev jag bara sämre och sämre, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Kändes som att huvudet skulle gå sönder, jag kan inte beskriva hur fruktansvärt det var. Försökte med det mesta jag kunde komma på, satte mig ute på balkongen för jag trodde att kylan skulle hjälpa vilket det absolut inte gjorde. Tog i stället duschen vilket brukar hjälpa bra, men som sagt vart det hela tiden bara värre och värre. Till slut satt jag och skakade och grät i duschen och hade tankar på att åka till akuten, bara för att få hjälp mot smärtan. Gick upp ur duschen för att lägga mig i sängen en stund men kräktes då i stället rakt ut, flera gånger, över halva golvet.. Jag har aldrig haft såhär ont i hela mitt liv och jag var verkligen rädd.
Kom till slut på att jag hade ett par gamla stolpiller kvar sen jag hade sådär ont i magen, vet inte om det var de eller att jag kräktes som till slut hjälpte, för efter ett tag kunde jag äntligen slappna av. Vilken hemsk kväll, den vill jag helst glömma :(

DÖD

Ååååh jag har så jävla fucking ont i huvudet. Jag orkar knappt titta upp. Sitter inmosad i en tjock morgonrock + en pläd men jag fryser ändå arslet av mig. Känns som att jag är helt död, är jag död kanske? Hoppas de här går över tills imorgon, vi har nämligen obligatorisk närvaro då, kommer man inte en sån dag får man göra en jäkla hemuppgift trots att man inte gjort ett skit om man vart i skolan? Nej, jag är inte bitter alls..

Nu ska jag koka ett ägg

Relaxen

Godmorgon! Nu ska jag ta det sista rycket här och packa klart väskan, jag och Sanna ska ta en tur till Gustavsvik och relaxen. Ska bli helt underbart att sitta i en varm bubbelpool =)

RSS 2.0