:)

En av de delade turerna avklarade, känns som att den här dagen har varit i hundra år och jag har blåsor i hela mina fötter, under och på och på alla ställen du kan tänka dig. Hade så ont så jag fick byta till mina träningsskor på eftermiddagen och det hjälpte mycket. Mina nike är typ räfflade i sulan och dessutom är det hårt "plast" av nåt slag, de är inga höjdare att gå omkring mycket i sådär inte..
Fick kasta mig i duschen det första jag gjorde när jag kom innanför dörren, tycker man får en sån skum lukt av att jobba där, euw.
Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar 8. Ska bli skönt att slippa gå upp kvart över 6. Jag är ingen morgonmänniska, men jag föredrar ändå förmiddags- framför kvällsjobb!
Längtar till ungefär halv nio imorgon, av flera anledningar :) men allra helst vill jag ha måndag, då blir det ner till banken för att se om jag får ta lån, får jag inte det har jag en bättre idé, dessutom får jag svar då!!! Har skrivit en hel inköpslista, fan vad jag längtar!! Blir kanske IKEA på tisdag då! (: Skönt att vara ledig i två dar med, även om jag skulle behöva pengar!

Ska äta baguetter i ugnen nu med räksallad på, mmh. Blir nog att sova tidigt med, sov så oroligt i natt, drömde massa konstigheter!

krångligt allt är

Har funderat lite på, om det nu är så att jag får lägenheten, att ta ett lån till den, på så sätt har jag kvar mina sparpengar vilket känns lite säkrare. För lägger jag ut den summan den ligger på nu betyder det att jag kanske bara har 7000 kvar att leva- OCH renovera för. Det blir nog lite tajt skulle jag tippa på! Men tar jag ett lån på 20000 borde resten kunna lösa sig. Hoppas bara jag får ta ett lån, men mammas kompis sa att man kan sätta lägenheten som säkerhet och det låter ju som en bra deal?! Får gå ner till banken i veckan och höra vad de säger.
Har skickat runt en massa mail här nu till bland annat arbetsförmedlingens kundtjänst. Måste veta vad som händer om jag helt plötsligt blir arbetslös. De har inte svarat än, kommunen har ju jävla problem med att bry sig om människorna tydligen. Man får aldrig klara svar om nånting..

Jag är tung i huvet som tusan, hostan vill inte ge sig och jag blir snart tokig. Vill absolut inte jobba helgen, men jag får tänka på pengarna som jag måste ha! När jag tänker på att jobba på Boken i höst mår jag nästan dåligt ärligt talat. Hoppas jag får va på de andra avdelningarna! Ska nog skicka iväg ansökan till jobbet som personlig assistent nu.. Pallar knappt det här jobbet. Fattar inte hur fan jag ska stå ut!

hoppas

Samlar väldigt många vuxenpoäng här nu, håller för tillfället på att söka jobb som personlig assistent. Egentligen tror jag väl inte jag har så stor chans eftersom det var till ett barn på 12 år, men försöka kan man ju alltid :)
Ska snart iväg och klippa mig också, men innan det ska jag ringa hemnet och se hur budet på lägenheten ligger just nu! Hoppas VERKLIGEN att ingen lagt nåt bud så det fortfarande ligger kvar på 25000. Vill ha den här lägenheten även om det krävs mycket jobb på den...
Får väl se vad jag tycker om lägenheten på frödingsvägen med, men det ska ju va så otroligt små och jag hatar att pruta ner pris o sånt :P

Nej ska klä på mig nu och ta balsam i topparna för de ser förjävliga ut. Frisören kommer hoppa i taket :D


tittat

Ja, nu har jag varit på visningen av lägenheten. Var typ fyra andra där samtidigt och budet ligger på 25000. Iaf en av de som var och tittade verkade intresserade av den, så jag tror den lägenheten kommer stiga rätt rejält i priset och då är det nog rätt kört. Var en himla massa att göra i ordning så jag tänker absolut inte lägga mer än 30000. Renoveringen kommer ju gå på en hel del liksom och mer pengar än 30 har jag inte. Vad jag önskar det kunde ramla in en massa pengar just nu, drömma kan man ju! Ska i alla fall ringa imorgon runt halv två och se vart budet har hamnat. Hoppas ingen har lagt nåt :P
Ringde på en annan nyss också, på frödingsvägen. Hon hade satt 48000 på den så vi får väl se helt enkelt. Det är billigare hyra så det skulle ju kunna jämna ut sig om den visar sig vara fräsch. Det svåra är väl bara att få tag i pengarna, är väl inte jättesugen på att ta ett lån precis. Det värsta just nu är väl att alla pengar i princip försvinner då jag köper lägenheten. Får ju inte lön förrän 27 juli och det kommer va en klen lön eftersom jag inte jobbat många dagar den här månaden. Får väl helt enkelt se hur det utvecklar sig, skulle nog gärna vilja ha lägenheten i alla fall, men det går ju fler tåg annars!

Nu känns det som att det är helt kört, vet inte hur vi ens skulle klara av det faktiskt! Det smärtar en aning, men vad ska man göra? Livet är hårt mot vissa och det är bara att acceptera..  eller inte

Måste bara skriva den här just för att slutet var så skoj! hahah. Läs och njut:

För länge sedan hade webbmastern för Farbror.Torsten.com omotiverat infiltrerat kyrkan och lurat dem att han var präst. Farbror Torsten var dock så nervös inför sin första nattvard att han inte ens kunde prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre biskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: - Nästa gång, ta ett par droppar vodka i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir. Söndagen därpå gjorde Farbror Torsten som han blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från Ärkebiskopen på sitt rum.

Käre Fader Torsten, nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas. Jag tänker berätta om några fel jag lade märket till, så att det inte upprepas nästa söndag: Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett. Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer Jungfru Maria och speciellt att krama henne på brösten. Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna är däremot 12 inte 7. Och ingen av dom är dvärg. Vi hänvisar inte till vår Herre Jesus Kristus som "JC and the boys". Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla skvallertacka". Bin Laden har ingenting med Jesu död att göra. Syndarna hamnar i helvetet inte i hästarslet. Fader Vår skall läsas mot himlen, inte genom att göra vågen. Den typen som satt i hörnet vid altaret som ni hänvisade till som "bögen" och "mögelkäftad transvetit", var jag. Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.

Med vänliga hälsningar
Ärkebiskopen


visning!! :D

Nu har jag skickat en intresseanmälan på lägenheten på flygfältsvägen till mäklaren. Hittade även en stor etta på frödingsvägen, men mamma vägrar (!!) ha min säng ståendes här hemma, så den går inte ens att fundera över eftersom en 160 säng inte passar in i en etta. Synd, för hyran var riktigt billig, får se om jag ringer när annonsen varit kvar ett tag! Titta kan man ju alltid! Får väl ha säng i stället för soffa :P
Hoppas mäklarna svarar/ringer upp snart, pirrar i magen här :D Det bästa var att det var mamma som föreslog att jag skulle titta på den, då får jag inte lika dåligt samvete för henne som jag annars får..
JAA nu svarade hon, imorgon klockan 16 ska jag på visning!! :D Tror jag ska ta o beställa lite grejer från bluebox, med en gång känner jag mig ganska vuxen! Fan va roligt det ska bli!

Klippning och slingning på torsdag med. Hoppas jag blir snygg i håret nu!

well...

Jag är sjukt sugen på godis. Låg och kollade på friidrotten så fick jag plötsligt jordens begär. Måste åka till nöjesbutiken och handla en stor, fet påse!! Var så längesen jag åt godis. Gott det ska bli.. mmmhm!

Idag på jobbet gick det bra, var kul att jobba med Malin! Fick en del saker klara för mig och på ett sätt kändes det skönt, att man kan va så störd, det är ju ofattbart. Att det var illa visste jag, men såhär illa. Kul att ha det ryktet, men det är självförvållat. Fattar dock inte att en sån person kan få va kvar ens, men det verkar ju inte gå så bra att skyla över det. Ska i alla fall försöka få gå bredvid på Lönnen eller Linden till hösten så jag kan hoppa in extra där! (: Kanske man kan få vikariat där nästa sommar i stället!

Och hur mycket jag än vrider och vänder på det känner jag likadant och kommer fram till precis samma sak, har jag fel blir jag mycket ledsen och besviken och kommer dessutom börja tvivla på mig själv en hel del..

Nej nu ska jag fortsätta titta på friidrotten och vänta på att mamma ska komma hem för jag ska nämligen tvinga med mig henne till stan tänkte jag (:

Här står du, med allt jag velat ha

Gjorde test om min personlighet på zapera.com. Här har ni resultatet:

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Vissa saker stämmer ju sjukt bra och andra kanske inte (:

Undra varför vissa personer försöker lura i andra att allting är på topp när det inte är det? Jag tror knappast hon mår bättre av det, nej jag skulle bli jäkligt glad om hon kunde fatta nångång att hon slösar bort livet i stället för att låtsas att det är bra. Han är ett äckligt svin och tyvärr måste hon inse det själv, ingen annan som kan tala om det!

Jobba imorgon, vad ska man säga? Ni kan gissa själva vad jag tycker :P


lägenhet?

Nu har jag hittat en intressant lägenhet här på flygfältsvägen 5A, dock var hyran lite väl hög. Kostar lika mycket som trean här gör, vet inte om jag ska fylla i en intresseanmälan, funderar på det, fast det är en hel del som måste göras innan jag kan flytta in iaf, köket var gräsligt med knallgula luckor, mörkbrunspräckligt kakel och grått golv, euw. Måste höra med Magnus om han hinner fixa det innan isf. Även nytt golv behövs i sovrummet där de också var grått, snyggt? Knappast..

Har precis lagat mat här, skink- och kycklingpaj, skulle va vitt vin i och jag borde ha lärt mig att jag tycker det är sjukt äckligt sen jag fick vitvinssås på en restaurang en gång x( Ändå hälldes det i och nog fan smakade det äckligt, hoppas att det blir godare i själva pajen, bläh!

jobb, gnäll och lite midsommar

Ohoo jag har ont i mina benhinnor för att jag inte är van att gå på så hårt golv, så långt i fel skor. Kom på förut att det är tomefan alltid nåt fel med en. Jag klagar alltid, mamma har börjat med att bara sucka och skaka på huvudet. Okej, jag är väl kanske klen då, men lite synd är det allt om mig, just bara för den sakens skull. Tänk om man är en såndär hypokondriker utan att veta om det, fast hur kan man vara det egentligen? Känner man smärta som inte finns då eller? Jag tror mer det handlar om bakomliggande bekymmer som tar över alldeles för mycket..
Undra vart feghet och rädda-sitt-eget-skinn sitter i hjärnan, den delen skulle jag vilja utplåna, även en liten gnutta av stoltheten med på samma gång. Tänk vad mycket tid man går miste om egentligen eller hur mycket man överhuvudtaget gått miste om bara för att man tyckt "Äh, det blir ändå inte så" Nä, kanske inte men det finns trots allt en större procents chans ATT det blir så om man faktiskt tar tag i saker än om man bara låter det rinna ut i sanden. Detta tycks vara ett vanligt folkproblem då det till och med tjatas om det på radion ständigt. Varför är det mycket lättare för de utifrån att agera psykologer? Kanske för att det inte är deras skinn, eller deras stolthet det handlar om, just det! Klart man själv vet vad som borde göras, men det finns bara ett fåtal starka personer som faktiskt lyckas genomföra det. Kredit för dom, lär mig?

Idag har jag jobbat efter att ha vart sjuk tre dagar.. Gick bättre idag och kändes bra förutom vissa saker som bara får mig att vilja koka över. Varför kan inte vissa vara tacksamma mot vikarierna? Nej, allt man gör är fel och man är så dålig. Verkar inte bättre. Synd att ni får vikarier när ni beter er sådär. Ni borde få gå hela sommarn och se om det är så skoj. Vi gör er faktiskt en tjänst, blir såå trött! Konstigt om man inte trivs och helst vill söka sig någon annanstans när man inte duger? Och inte kan man säga ifrån som vikarie heller känns det som, då skulle väl ingen tycka om en längre, men då kanske man slipper komma in och jobba iofs.. Men jag ska inte klaga för mycket, det är egentligen bara två stycken som beter sig som skitar, fast det är två för mycket!

Just det, glad midsommar! (:

list

hej, uppge din ålder: tjugi
vad åt du till frukost? jag åt ingen frukost
hur spenderar du sommaren? jobb, jobb och åter jobb
vad förfestar du på? heineken & cider
nätlinnen? euw?
vem hånglade du med senast? Sanna
vem fick du senast en komplimang av? Jag vet inte
vad är riktigt jävla töntigt? byte av partner HEEELA tiden
när gjorde du senast bort dig? Studentstatt
vart köper du dina kläder? H&M
varför gör du sånna här test? Tidsfördriv
schysst film du sett nyligen? A walk to remember
vad gör dig riktigt opepp? Jobb
när är någon söt? När den gör något sött oväntat
har du raggat på internet? naej
hur bor du just nu? med mamma i lägenhet
trivs du med hur du bor? ja, men jag vill flytta till eget
övrigt att tillägga? Letar eget
vad har du för puder? L´loreal (?) nånting. den blå asken
har du använt någon hårprodukt idag? nej jag använder aldrig sånt
hur många speglar finns i det rum du är i nu? en stor
var är du nu? mitt sovrum
har du bråkat med någon idag? nej faktiskt inte
saknar du någon nu? ja, alltid
isåfall vem? ...
röker du? nope
dricker du alkohol? Ibland så
vad köpte du senast? jag minns faktiskt inte
när var du i en affär senast? det minns jag inte heller, har ju vart sjuk ett tag .p
mötte du någon du kände då? kanske jag gjorde
tycker du om dina grannar? jadå :)
anväder du icq eller msn? msn
hur många datorer finns i ditt hus? två
när fick du senast en present? studenten
vad har du för framtidsplaner? flytta just nu
när gjorde du senast något riktigt dumt gör alltid saker jag ångrar
vad drack du senast? heineken
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? sällan
har du några högklackade skor? ja ett par stycken som står och samlar damm
vilken är din favoritfärg? rosa/svart
sämsta färg då? orange :S
har du blivit hotad via telefon? ja, haha
vilket av wasa?s knäckebröd tycker du mest om? det gula
absolut dance eller absolut music? music
goth eller pop? pop
vad har du för planer till helgen? va hemma och vila
har du en hårborste i din väska? naej
har du stadigt sällskap? nej
hur många lampor har du i ditt rum? två-tre stycken
varför är alltid tak vita? vet inte
vill du ha barn? ja nångång
hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord? knäpp?
vilken färg har du på dina underkläder nu? svart och rosa
vad tycker du om sex and the city? Bra
gillar du dokumentärer? jaa
längtar du till din nästa födelsedag? nej, känns som att de kvittar
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? nångång kanske
har du rakat dina ben någon gång? eh ja
är du feminist? nej
vilka språk kan du prata? svenska engelska
skulle du kunna ha silikonbröst? ja
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
cigaretter då? 18
borde man få röka på pubar? ja
är du sugen på något nu? njae
brukar du plocka upp hundskiten när du rastar hundar? jag har ingen hund
vilken är din favoritkaka? gillar inte kakor :S
när fikade du senast? det var ett tag sen
vilken stad är din mamma från ursprungligen?  karlskoga
hur många hål har du i öronen? två men de har nog växt igen
vem pratade du med senast? mamma
vad pratade ni om? haha jadu
brukar du bada i sjöar om somrarna? always, inte så mkt att välja på här

lägenheter

Nu är jag verkligen sjukt sugen på att flytta hemifrån så jag håller på att leta för fullt här. Den fina lägenheten jag hittade visade sig vara såld. Då kan man väl ta bort annonsen för tusan, den ligger kvar där än.. suck! Hittade en söt en idag också som var superbillig, men det visade sig att den låg i sandviken och där bosätter jag mig inte frivilligt även om de så kastar lägenheten efter mig!

Förresten är jag nästan helt frisk nu, hostan hänger i och täpptheten i näsan men annars mår halsen bra och rösten är nästan helt tillbaka. Jag låter i alla fall inte som en man längre så det blir jobb imorgon, 7-15.30. Får se hur jag kommer klara av det med tanke på att jag missade en bredvidgångsdag då jag vart sjuk. Är lite nytt men inte så mycket iofs, de flesta är man ju ändå två på och dessutom är alla utom två de gamla vanliga jag känner igen :)

Mamma ska åka och handla nu, jag vill också med, men jag är rädd att nån från jobbet ska se mig och tror att jag skiter i att jobba för slöhetsskull, men jag är ju trots allt frisk nu och ska jobba imorgon? Kanske kan följa med, jag har ju aldrig sett nån av dom på willys förut så varför skulle det inträffa just idag?

bättre

Just nu mår jag faktiskt (peppar peppar) mycket bättre. Kan andas, nästan, normalt igen och värken har släppt. Har faktiskt sovit typ hela dagen idag för att jag mådde kasst, så det kanske var den bästa kuren.
Gruppledaren sa till mig att jag skulle ringa ifall det var så att jag tänkte komma till jobbet imorgon, annars behövde jag inte höra av mig och hon skulle sätta in en vikarie, så jag ringde inte eftersom febern inte är borta o sådär, men så ringer hon upp, fick mig att känna mig en aning oansvarig :s Har en känsla av att det blir väldigt surt när man är sjuk, kan väl förstå det på ett sätt, men vad ska man göra? Jag har ju inte bett om att få luftrörskatarr..

Ska göra mig lite te med honung nu, det brukar lindra bra!

fasen

Jag drömde så underbart i natt, det kändes nästan verkligt <3

Mår inget bättre och imorgon måste jag jobba igen. Har fått ondare i halsen idag, det är enda skillnaden. Det kan ju ta två till tre veckor för luftrörskatarr att gå över. Hoppas man inte mår dåligt under hela den tiden bara.. Just i det här ögonblicket önskar jag att jag gick i skolan, då kunde man va borta tills man mådde bra utan att man ställde till bekymmer..

well, ska fortsätta att göra ingenting nu

Bäbis

Mammas kompis Carina fick nyss sin bäbis, en liten flicka som ska heta Frida =) GRATTIS. Hoppas de får komma hem snart så man får titta på den lillaSitter och tittar på lägenheter och har hittat en jag fastnat för, ligger där jag vill bo och kostade inte mycket alls. http://www.blocket.se/vi/12069749.htm?ca=8_s Men så kommer man till det där hur fan man ska få ihop 55000kr då man inte får ta lån som student. Mamma skulle aldrig gå i borgen för mig och jag har inga andra släktingar. Lycka till att få ett fast jobb liksom, ska jag vänta på det kommer jag bo hemma tills jag är 30 säkert. Och om nu någon skulle gå i borgen för en och helt plötsligt en dag får man inte längre nåt jobb, vad fasen gör man då? Att bli vuxen är väl inget att hänga i julgranen precis. Ingenting är enkelt då längre. Man kanske helt enkelt får sluta med att bara se på den trygga sidan jämt och ständigt, man kan aldrig vara helt säker på nånting, man har aldrig några garantier för nåt. Jag vet att det i alla fall vore jäkligt skönt att komma hemifrån

sjuk :(

Fick va hemma idag trots allt, sov nästan ingenting i natt för jag hade så svårt att andas. Vaknade en gång i timmen hela tiden och fick sätta mig upp. Väldigt jobbigt att ringa till jobbet när jag knappt kunde prata, men Marie var så gullig och ringde och sjukanmälde mig. Har så dåligt samvete för att jag inte är på jobbet så jag har knappt kunnat slappna av här hemma. Idag spelade det ju förstås ingen roll eftersom jag bara skulle gå bredvid, men i morgon kommer de ju få problem med att få in vikarie, speciellt eftersom jag jobbar kvällen.
Det känns i alla fall skönt att jag inte varit sjuk innan. Hatar att va borta såhär, de får mig att känna mig dålig. Hoppas bara jag blir frisk snart men just nu har jag så sjukt ont i luftrören och det är fortfarande svårt att andas :( Måste ringa gruppledaren snart också och säga om jag ska jobba eller inte, jag kan knappt prata ju. Usch vad jobbigt det här blev =( Hoppas inga är sura på mig!

Hoppas mamma kommer hem snart, som vanligt när jag är sjuk är jag jättehungrig, kan knappt vänta! Vet inte vad jag ska göra nu, är rastlös samtidigt som jag inte orkar flytta mig ur sängen. Film kanske?

ååh

HAHA, det här är absolut inte bra för mig, men jag hittade Charlies blogg här på internet och sitter o skrattar (fast jag kan inte skratta) mig fördärvad. Så fort jag gör en antydan till att skratta kan jag inte andas och får hosta som i sin tur medför massa slem i halsen som gör att jag kan andas ännu mindre. När jag äntligen har fått bort slemmet får jag panik för då är det som att försöka suga in luft genom ett sugrör och så håller det i sig ett bra tag. Blir ju rädd här när inte mamma är hemma, tror ju att jag ska dö minst =/ Vet inte hur jag ska göra imorgon, får se om det bättrar på sig under natten. Det känns bara så jäkla taskigt att sjukanmäla mig när jag vet hur svårt de har det med vikarier, får väl gå dit om jag så ska dö på kuppen.
Fan, det har gått en dag och jag är redan trött på det. Hur ska det här gå? och gör mig frisk

tungt

Jag vet inte vad det är men i år känns det mest bara vemodigt att gå till jobbet. Tar emot supermycket, kanske beror på att jag är sjuk nu med hoppas jag! Var tungt som sjutton idag, huvudet sprängde och det var svårt att andas. Hoppas verkligen att det här går över snart. Hostar som en tok nu också vilket gör halsen ännu mer svullen, suck. Typiskt att man ska va sjuk på sommarn.
Det var i alla fall kul att träffa "sina" gamla, speciellt min goa favvo, världens sötaste är hon :)

Känner för att sova en stund men jag vill inte sova bort dagen, vill bli frisk nu. Har varken tid eller ork till att va sjuk!


Ahh jag får snart panik, kan knappt andas. Hoppas jag inte har fått lunginflammation, skulle nog tippa på luftrörskatarr mer iofs, det är sjukt jobbigt att varken kunna andas genom näsan eller munnen. Ge mig astmamedicin. :(
Ska nog försöka sova en stund ändå och se om det blir bättre

SJUK

Jag ser inte fram emot att jobba imorgon precis, mindre än innan. Har fått feber, tappat rösten och mår allmänt kasst. Antar att det var riktigt dumt att åka och bada igår. Hoppas jag blir bättre under dagen för jag tänker absolut inte sjukanmäla mig..

En sak undrar jag verkligen.. Vissa personer säger sig ha hittat den rätta och det är så otroligt sockersött och kärleksfullt, men så tar det slut en dag av nån anledning som egentligen kanske inte har med känslorna att göra och personerna i fråga hittar en ny innan de ens hunnit blinka. Man kan knappast har varit kär i den förra killen eller så är man bara sjukt desperat efter att ha nån, men vad är det att sträva efter? Jag vill i alla fall va kär och lycklig och se in i framtiden tillsammans med den personen. Vill inte ha nåt halvdant bara för att. Det är så sjukt så det är inte klokt, snacka om att va kär i kärleken och inte klara sig på egen hand. Jag är hellre singel än är med nån jag inte vill ha och jag tror knappast man kan hitta en ny så snabbt efter att man nyss var superkär. Det kan de ju försöka lura i nån annan.
Var bara tvungen att skriva det där för det är en av de saker jag stör mig grymt mycket på..
Hur tusan ska jag orka jobba imorrn? Mår inte alls bra just nu. Tur att det bara är bredvidgång imorgon och på tisdag, det är inte fullt så ansträngande men jag orkar inte :(

uppdatering

Dum jag var som badade när jag är sjuk, men jag har ingen lust att låta det hindra mig. Vill ju passa på nu när det är sommar. Sjuk kan man vara på vintern! Nu är det bara så att jag har tappat rösten, skär sig typ fyra gånger i varje mening och det låter för hemskt :( Tycker jag har ont i lungorna med, men det inbillar jag mig nog bara i stundens hetta. Hoppas jag inte inleder mitt jobb med att vara sjuk, aldrig vart sjuk därifrån och har inte planerat att va det heller. Nej, jag föredrar att hålla mig på benen!

Min minsta råtta är så sjukt jobbig, hon hänger på gallret och biter som fan. Är inga mil ifrån att hälla en flaska vatten över henne kan jag säga, fyfan! >_< Mitt tålamod är nere på noll och nu kom jag precis på att jag lovade mamma att sätta på ugnen åt henne, har jag gjort de? hehe

Usch vad krasslig jag är *hostar* Har jag feber, DÅ är det fan synd om mig. Kan inte mamma komma hem då så jag får klaga? Tror jag ska hålla mig hemma imorgon faktiskt, så det kan gott bli dåligt väder! *ego*

Gustavsvik

Kom precis hem från gustavsvik och jag är grymt trött. Har varit där sen 12, först var det nästan inge folk och det var riktigt skönt, då vågade man sig ju på att åka forsen utan att bli ihjälslagen. Man tröttnar ganska snabbt där inne så vi gick och la oss vid poolen och solade i stället, riktigt varmt ute faktiskt. Vi hade ju nästan kunnat åkt till Sunne, väderleksrapporterna ljuger ju, var ju knappt molnigt idag. Imorgon skulle det regna enligt smhi, hoppas vi slipper det för jag vill inte sitta inne. Sista dagen imorgon innan jobb i 8 veckor ju. Kan väl inte säga att jag ser fram emot det överdrivet mycket just nu. Kommer bli hårt att gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt :|

Läste ut en riktigt läskig bok igår, eller olustig iaf. Vågade knappt gå på toa sen. Nicholas Sparks hade gett sig på att skriva en thriller och han hade lyckats grymt bra. Min vilda fantasi väcktes. Läs Någon vid din sida, riktigt bra!

Usch vad trött jag är, hur ska jag orka hålla mig vaken?

frukost i parken

Idag har jag ätit frukost och solat i frödingsparken med Mia. Vi gick till bageriet och köpte oss en varsin baguett med skagenröra och nektar på konsum, var trevligt, men det kom massa alkolister dit och förstörde sen. Så äckliga, kärringen satt och pissade helt öppet och det satt och gapade, euw. Hoppas man aldrig blir sådär tragisk.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir vattenparken imorgon i alla fall, idag var det ju varmt ute och blåste knappt nåt. Hoppas vi kommer iväg, vore jättekul :D
Vill inte börja jobba :(

Det blir nog inget Sunne imorgon, skulle bli 21 grader och molnigt, roligare att åka när det är varmt. Föreslog Gustavsvik nu, det var ett tag sen jag var där så det skulle va roligt. Stina var sjuk stackarn, säkert smittad av mig. Alla verkar ju va sjuka nu, måste ha vart nån på studenten som smittade oss..
Får se hur de blir imorgon då :)

borlänge?

Snart ska jag ner på stan, det absolut viktigaste jag ska ha är nässpray eftersom jag håller på att bli galen på att inte kunna andas, sen ska jag även beställa en klipptid + slingor tänkte jag. Nästan så att jag skäms nu dock eftersom jag inte klippt mig på så himla länge, håret ser förjävligt ut minst sagt, men hatar man att klippa sig så gör man. Får väl ta en sväng med saxen själv innan..

Kanske blir Borlänge över midsommar, ända problemet är väl att jobbar fram till 15.30 på själva midsommar, men är ledig resten av helgen sen. Beror väl på vad Elin och de säger. Ska ju hinna med den traditionella planksteken innan vi åker då med. Skulle va kul i alla fall, älskar att bo på campingar och tvätta håret i sjön, det är såna saker som gör livet värt att leva typ :D

Jag vill ta itu med mitt liv, hösten känns otrygg, vad ska man ta sig för liksom? Känns inte som att timvikarie är något för mig, jag vill ha ett fast schema om jag ska jobba. Men vad ska man göra i höst? Jag känner mig mest bara vilsen och ensam. Känns som att mitt liv aldrig kommer ordna upp sig, allt är ett frågetecken och jag är för feg, men det kanske är såhär jag vill ha det? I alla fall på ett sätt. Vill bara glömma allt och må bra nu!

Kan inte alla som läser min blogg skriva sitt namn?! Jag är sjukt nyfiken

schema

Idag var jag på jobbet och fick mitt schema för sommaren. Jobbar 18 juni - 12 augusti. Det var inte allt för långa och jobbiga dagar. Känns helt okej faktiskt, hade ju helt klart varit skönare att vara ledig och söka jobb till hösten men jag tackar inte nej till pengarna. Synd att de inte hade höjt min lön för i år, 19åringarna hade fått fem kronor mer.
Just det, jag jobbar inte på midsommardan/söndan så då kan jag åka till Stina och Elin. Får se om jag ska dricka eller vara nykter, det är frågan det, om jag orkar. Hoppas de har fått sin pool då och hoppas framför allt att det är varmt!! Gärna varmt i helgen också vill jag ha, så det blir Vattenparken i Sunne, skulle vara sjukt kul. Ska åka till Ronja i Oslo snart med, kollade nyss resor men det är rätt dyrt just nu, men så fort det finns nån billig tar jag den :D

Oh, Madde gav värsta förslaget förut, hon hade fått ett jobberbjudande i Bulgarien där man fick bo gratis osv, fan att det inte kom lite tidigare, innan de ringde och erbjöd mig jobb på Boken, men men, man har ju hela livet framför sig att göra spontana saker. Har kommit fram till att det är det jag gillar bäst!!
Nej, nu ska jag läsa

Är förvirrad?!

Sunne

Var väl inte allt för kul kanske, för de första var jag sjuk och sen vart de segt när jag väntade på Stina, iaf i måndags för då kunde jag inte följa med på skolan, så jag satt i bilen mitt i solen eftersom det inte fanns nån skugga nånstans. Svetten bara rann och jag fick klä av mig, på skolans område, hett as hell :D men sen åkte vi och åt på ett ställe som hette strandcaféet, var massa mat och hur gott som helst, efter det åkte vi tillbaka till skolan och mötte några av de andra eleverna och badade i den enas pool, vi trodde det skulle va en biff pool som man kunde simma i, men det var en såndär uppblåsbar, stor var den dock! Var kul en stund, men vi åkte hem rätt tidigt och gick och satte oss i "samlingsrummet" och pratade med några tjejer som bodde på samma vandrarhem som oss. En var grymt jobbig och jordens besserwisser. Allt vi sa skulle hon säga emot och berätta "hur det var", hemsk! Vi gick in till oss efter ett tag, för man stod inte ut!
Idag var jag iaf med Stina på skolan, hon skulle göra en fotouppgift och det var skoj :D Inte lika varmt idag heller, var faktiskt skönt. Gillar inte att gå påklädd i den här värmen!
Körde hem på cirka 1 timme och 15 min och gick sen på stan tills Stinas mamma hämtade henne, jag hittade en klänning som jag köpte, Stina hittade skor för bara 100 kronor :D

När jag kom hem hade jag fått ett brev från kulturskolan om att jag blivit antagen som fördjupningselev inom sången. Vet inte om det var bra gjort av mig att lyckas med det eller inte? Har inte heller bestämt mig för om jag ska tacka ja eller inte. Ensemblen tar emot faktiskt, men jag vill ju ha lång sånglektion och pianolektion. Får se vad jag tar mig för..

Imorgon ska jag till jobbet och få mitt schema, hoppas det är snällt och att jag INTE jobbar på midsommar


sjuk

Idag åker jag med Stina till Sunne. Känns väl sådär just nu, blev sjuk under natten och har feber och halsont. Får hoppas att jag inte glömt nån packning i alla fall, blir ju lätt att man gör det när man packar nu på morgonen. Men det är ju bara en natt så jag tror jag har med det viktigaste. Bada blir det nog ingenting med i alla fall såvida jag inte vill bli mer sjuk, suck :(
Hoppas iaf att Stina kommer in på skolan, vore jätteroligt för henne :D Det är hon värd, hon är bäst!

För jag har tagit studenten, fyfaaan vad jag är BRA

Jag har varit så himla trött så jag har inte orkat skriva något. Igår låg jag i sängen hela dagen. Brukar aldrig bli bakis, men igår fick jag nog igen för alla pigga mornar tror jag. Mamma bjöd på pizza så vid 18.00 var jag tvungen att häva mig upp och då mådde jag hyffsat faktiskt. Tog en ost- och skinksallad, kändes bäst så efter den nattliga pizzan jag hävde i mig..

Ja, studenten då? champagnefrukosten var faktiskt seg, hatar champagne så det gick långsamt att få i sig den. Visserligen hade jag köpt den absolut sötaste, men det har ändå en tendens att vilja vända i magen. Vid tjugo i tio tog vi studentfoto med hela klassen, hoppas det blir bra nu, men vi är ju världens snyggaste klass så det kan ju inte bli annat än bra ;)
Mötte sedan Susanne i klassrummet en sista gång, hon hade med sig rosor med en personlig dikt till alla. Min var (på ett ungefär): "Din sång kan förgylla en kväll, glöm inte bort det, är du snäll!" Det tyckte jag var sött :D
Aulan var bra, ettorna och tvåorna stannade kvar för att sjunga för oss. Älskade Antonios rap, han är så bra!!

Vi blev utsläppta precis halv ett, var världens folksamling utanför, men mamma hade gjort en rosa skylt så den var faktiskt lätt att se. Blev studentsången en snabbis på skolgården. Ingen verkade kunna texten och alla sjöng i olika takter. Ingen hade hört vad vi sjöng :D
Blev en massa blommor  och kramdjur hängandes runt halsen och det vart ritkigt tungt, tur att mamma tog allting sen när det var dax att tåga upp mot stan!
Att åka vagn och skrika var ganska anträngande. Vi vart tystare och tystare för varje varv. Varmt var det också måste jag tillägga. Över 30 grader i skuggan. Var dyblöt i håret efter mössan, så när jag kom hem var det bara att kasta sig i duschen innan gästerna kom. Mådde inte sådär jättebra heller eftersom jag inte hade druckit nånting i värmen, men det gick över efter smörgåstårtan.
Tack för presenterna!!

På kvällen åkte vi hem till Joni och festade järnet. Hans familj hade en student fiskedamm, så sött. vi fick alla jordnötter och en öl. Dock hann jag inte dricka upp min öl, och tur var väl de, var redan så full som det var. Bussen till Karlskoga blev livad. Jag och Sanna lyckades med att få hela bussen att tjoa!
Statt var hyffsat kul, gick runt och kramade på alla studenter. Har säkert gjort bort mig inför hela Karlskoga nu men man tar fan bara studenten en gång!!

Nu ska jag och Sanna strax iväg och sola. Skitvarmt ute idag med. Underbart!
Imorgon drar jag och Stina till Sunne. Hon ska till sin skola för sista uttagningen och efter det ska vi åka till vattenparken!! fan va roligt!!! Längtar!!!

för vi ska ta studenten!!!! fyfan vad vi är bra!!!1

Ja, idag tas det studenten. Är inge nervös än i alla fall men jag kommer säkert bli så fort vi sitter där! Nu ska jag strax bli upphämtad av Sanna så ska vi åka till Krantz och ha champagne frukost. Fan vad kul det här ska bli!!
För jag ska ta STUDENTEN!!!! Förra året vid den här tiden var jag sur över att jag också borde ha tagit studenten då med tanke på att jag gick om ett år, men nu är jag bara glad såklart att jag har mitt roliga att se fram emot!!

Igår åkte jag hem med Sanna, vi åkte till degernäs och badade. Sjukt hur varmt de är i vattnet, det vart ju nyss varmt i luften liksom och då var det VARMT också, vi har typ 30 grader här. Lika varmt som i Grekland  typ! Känns otroligt. Underbart att ha sån tur med vädret!
Efter badet åkte vi för att klä vår vagn så den är jättefin nu!! Det ska nästan bli det roligaste av allt faktiskt!!
Längtar tills ikväll, ska va så jäkla full och Sanna ska sova hos mig i natt, hon kommer nog snart och lämnar sina "sova över grejer" som hon kallar de:D
Måste sätta på mig mössan o ta fram brödet o allt, jag vet att jag är seg!

sola sola :)

Kom nyss hem från ytterligare en dag på stranden med Stina och Elin. Badade i sjön för första gången i år med, jag tyckte det var varmt men det tyckte inte Stina. Hade velat doppa mig en gång till men det är alldeles för jobbigt att byta om sen. Jag hoppas på att få mer färg på mina armar, känner mig rättså blek faktiskt, längtar utomlands igen! Finns så billiga resor framförallt på apollos hemsida och jag gillar det resebolaget bäst hittills :) Jag och Elin kanske ska åka i juli igen, längtar tills dess. Så spännande med sista minuten!! :D

Igår var vi och kollade på folket som skulle till balen, de flesta var så fina. Emma och Malin kom typ först, sen hade vi Erika att vänta på och hon kom självklart sist, hah. Jag var supertrött i benen och hungrig som fan. Efter det gick vi vidare till Katrindalskrogen. För en gångs skull var det riktigt dålig service där. Det dröjde typ en halvtimme innan vi ens fick menyerna och sen ytterligare 45 min innan maten kom. Stinas mat såg dessutom ut som kattmat, men min var god :D

Imorgon är det avslutningsshower för oss treor och sen avslutningsmiddag, ska bli gott som sjutton :) Dan efter är det studenten, shit vad konstigt det känns. Vad ska jag göra hela sommarn? 18-19juni ska jag i alla fall till Sunne med Stina. Hon ska på den sista uttagningen till skolan hon sökt. spännande :D Sen ska vi även till Sunne vattenpark tänkte vi! Hoppas mamma har köpt en GPS tills dess.. Jag är sämst på att hitta verkligen

studenten

Så skönt att vara ledig idag och imorgon, det behövs för jag känner mig faktiskt krasslig och vem vill vara sjuk på sin egen student? Jag vet inte, men på nåt sätt känns det sjukt overkligt. Kommer allting bli lättare nu eller kommer jag längta tillbaka till skolan? Längtar jag tillbaka dit är det ju bara att jag börjar plugga igen förstås. Vet inte vad jag vill göra i höst heller, helst inte stå på någon vikarielista till vården i alla fall. Funderar kanske på barnomsorgen? Får jag ingenting blir det väl transcom...blah
Jag vill inte känna mig vilsen längre..
Grattis<3

Idag ska jag ner till stranden eller nåt och sola med Stina och Elin sen ska vi ner och kolla på de som ska på bal  och fota lite:)

Ringde precis till kommunen nu, fick egentligen inget svar som jag fattade något av men jag fick i alla fall ett nummer till någon desiré, jag hade tydligen hamnat i handikappomsorgen. Hon sa i alla fall att de inom det hade dröjt väldigt mycket, men förmodligen är det väl bara med att säga nej då? Men tydligen stod jag iaf på nån strövick lista, well.. bra att de informerar alltså :P Kul att man har nån aning. Men det verkar ha varit något underligt med det här, en tjej som är utbildad undersköterska fick heller ingenting. Hur sjukt är inte det då? :P

men usch orka

Ibland blir jag bara så less på allting som har med livet att göra, just nu till exempel. Jag orkar inte lyssna på massa gnäll hela dagarna, idag fick jag dessutom höra att jag "förstör" och det kändes inte alls roligt faktiskt. Längtar tills jag får ett jobb så jag kan skaffa mig nåt eget, men jag känner mig så sjukt ensam hela tiden. Känner mig helt vilsen, borde vara glad. På fredag tar jag studenten, men det känns som att jag inte har nånting att se fram emot. Jag har inget jobb i sommar och ingen att luta mig mot. Inte den famn jag verkligen vill vara i, antar att det är det som är de allra jobbigaste just nu, försöker att inte tänka på det, men det är det ända som far genom mitt huvud hela tiden. Var iaf skönt att sticka till Santorini en vecka, men så fort man kommer hem slår allting emot en och jag blir tokig snart tror jag. Känns som att det inte är långt ifrån ett sammanbrott eller så.
Fattar inte varför allting måste gå emot mig hela jävla tiden, vad jag än ska göra. Jag lyckas inte med nåt. Varför går det så himla bra för vissa hela tiden? Kan inte hjälpa att störa mig, kan inte glädjas med dem. Jag kommer fan va olycklig och bitter hela jävla livet. Orkar inte ens försöka va positiv, varför skulle jag? Det går inge bättre för det och just nu har jag väldigt svårt att se något bra, man får bara skit hela tiden och kämpar mot ouppnåliga mål.
Försöker att leva enbart för dagen och inte tänka på framtiden men jag längtar efter en bra framtid med mycket lycka. Vart finns det?

Köpte stattbiljett + skål på borggårn idag. Eller jag hade glömt plånboken hemma så Emma la ut för mig så länge. Ska fråga om hennes kontonummer medan jag kommer ihåg nu. Måste även ge pengar till Erika och Tove, fan va mycket det blir. Gick ju åt cirka 3000 kronor i Grekland med.. Men den resan ångrar jag aldrig, vill tillbaka! Här hemma finns ingenting bra

santorini in my heart

Har inte orkat skriva förrän nu, har varit rätt trött (men självklart inte när jag borde va trött som nu)
Förra fredan satt jag och kollade ni lite på sista minuten resor på apollo och hittade en som gick dan efter till cykladerna i Grekland för bara 900. Skicka då ett mess till Elin och frågade om vi skulle ta den, hon åkte hem till mig eftersom hon var på kronis då, så bokade vi resan :) Blev att åka ner till stan snabbt för att handla resväska som jag inte hade och även solkräm och sånt nödvändigt.
Hon sov hos mig sen och två på natten bar det av mot arlanda i min bil. Tog cirka två och en halv timme att köra dit, tre sammanlagt kan man väl säga eftersom vi körde fel när vi skulle till parkeringen, vi skulle till långtidsprakeringen men råkade hamna på den man betalar/natt.
När vi väl kom in till arlanda fick vi se att planet var försenat med en timme på grund av jävla SAS som strejkade, så det var bara att vänta, skittrist, men trött som man var somnade vi nästan direkt vid gaten. Låg ganska många och sov lite här och var, så kom det ett par killar förbi och sa "Fan vad alla ligger och sover överallt, ta in på hotell för fan!" Säkerligen var det dryga stockholmare som sluppit tre timmars resa mitt i natten, men det var lite roligt, vi låg väl så de inte kunde sitta :D
Flyget tog cirka tre och en halv timme och när vi landat i Santorini fick vi reda på att vi skulle få va kvar på ön, på ett hotell som hette Scorpios. Tog bara ungefär tjugo minuter tid. Självklart blev vi lite fundersamma när bussen stannade, vart hade vi hamnat liksom? Men hotellet visade sig vara lägenheter och det var superfint och mysigt. Dock väldigt långt till allting + att vi hade enorma spindlar och flugor på rummet, men jag trivdes och nu saknar jag de såå mycket.
Snart träffade vi även ett par norskar som bodde på vårt hotell, June och Rebekka, skönaste människorna nånsin. Vi hade såå roligt, drack heineken hela tiden och liftade in till Fira en kväll. Kändes tråkigt att åka ifrån dem, men det finns ju msn :) Konstigt egentligen hru mycket man kan dricka utomlands utan att bli bakis med :P men jag klagar inte..
Träligt med skola imorgon, men ledig tisdag-onsdag och sen är det studenten på fredag, jisses :)

RSS 2.0