Melodi nummer 8!!!

Kollar ni melodifestivalen? Melodi nummer 8, hur fin och bra var inte den? För första gången sitter jag med mobilen i högsta hugg och ska rösta. Den där låten kan verkligen gå långt i stora melodifestivalen, den är ovanlig och sticker verkligen ut på ett kanon sätt. Den kan helt enkelt inte gå obemärkt förbi, helt underbar! men så är jag ju kär i dessa röster med. Bästa låten hittills i melodifestivalen enligt mig! Tur att någon kommer och räddar detta pinsamma program!

suck vilken besvikelse

Fan, jag är så himla irriterad och besviken. Ikväll skulle jag ju egentligen ha haft det superroligt tillsammans med Sanna. Hur typiskt är det inte att man ska va sjuk då? Det här hade jag ju sett fram emot. Nu blir det i stället att kolla på melodifestivalen under filtar. Ingen dricka har jag och inget annat gott heller för den delen. Nu är det fan läge att vara lite bitter alltså. Tur att det finns fler helger under året, synd bara att jag är så jäkla isolerad med mina böcker hela tiden. Idag är det första dagen som jag har hunnit plugga lite (markera med markeringspenna iaf..) Idag har jag nämligen ingen hemsk huvudvärk, så jag kan bli asförbannad utan att gruva mig över att huvudet ska sprängas i småbitar av upprördheten..

Nu ska jag ta en paus i pluggandet och färga håret. Gissa vilken färg?

två nya till samlingen

Jag glömde ju att säga att jag shoppade lite igår. Var köp 2 betala för 1 på H&M, vanliga cardigans. Älskar de tröjorna. Har redan en svart och en rosa hemma..


Underbara. Fint med lite färger lagom till våren med =)

Let´s dance

Jag mår inte bra, sov förut och hade nackspärr när jag vaknade. Ont i knäna hade jag med, så ont att jag till och med drömde om det, sjukt! Nu har jag dock tagit en pronaxén som är en mirakeltablett, så lite bättre mår jag! Som igår har jag inte orkat plugga mer än att läsa igenom sinnena, satt dessutom och somnade vid köksbordet till det..

Jaja, nu tittar jag på lets dance.. Jag gillar att Laila och Nicklas har funnit varann, jag kan bara föreställa mig vad glada de ska vara. Bara att titta på den man är kär i ger ju en känsla som inte går att föreställa sig. Det är tusen gånger roligare och mysigare än att vi får betala ett sketet prinsessbröllop med våra skattepengar. Kunde inte bry mig mindre.. Läste en rolig och sann sak idag i metro.. Om vi nu ska betala deras bröllop ska det väl väntas komma en inbjudan också, right?

Nu ska jag fortsätta titta, på hjälp!

god tonfiskmacka på egen hand :D

Gjorde precis en supergod macka med tonfiskröra. Är helt galen i dom och köper dom jämt inne på uni. Nu vet jag att jag kan göra en minst lika god hemma! Seger! Dock har jag så in i helskotta ont i huvet, hade jag inte haft det hade jag nog njutit över vädret ute. Nu är dock solen bara jobbig och ljus och förvärrar den redan så grymma huvudvärken. Ett väldigt stort plus är ändå att snön smälter väldigt snabbt!!
Glömde ju förresten att säga att jag fick igång skrivarn. Antagligen hade jag proppat in för mycket papper i den, när jag plockade ur en stor bunt ville den helt plötsligt vara med. Härligt!

Fler besökare till bloggen? Klicka HÄR (hela 750 p genom att enbart registrera sig..) och HÄR

SJUUUK

Hej!
Jag vaknade sjuk imorse. Har fortfarande (!) ont i huvet, mår illa och är helt igentäppt i näsan. Jag tycker verkligen inte om när jag får såhär ont i huvet flera dagar på raken, det gör mig riktigt rädd, men nu är jag ju iofs helt klart och tydligt förkyld så det kan ju inte va nåt annat. (nej jag är inte hypokondriker, har anledning) Har röda fläckar i ansiktet dessutom. Feber?
Ska ner till apoteket senare och handla migränmedicin och nya värktabletter, ska också hämta ut mina pengar från csn (fick dubbla den här månaden, weehuu)

Nu har det börjat tjatas också, jag visste att det skulle komma, så nu har jag skickat stress-mail och stress-sms men inte fått svar på något av dem. Hallå?! Det är bråttom. Jag kan ju inte tacka nej till något om det inte är helt 100 att jag får något annat. Gud vad trött jag blir, de vet att jag inte vill tillbaka dit av många anledningar..
Dock har jag lite back-up, får jag inget annat jobb tar jag ut min semesterersättning i sommar. Kan ju förstås skapa långsiktiga bekymmer, men det är ju senare problem. Alla vet hur jag känner, och jag tänker inte stå ut med det mer..

Nej nu ska jag lägga mig framför tvn...

Lite bättre

Nu äntligen mår jag bättre, huvudvärken har i det stora hela släppt och jag har precis tagit en dusch. Jag tänkte på det där med migränmedicin, de sägs ju alltid att man ska ta dem inom det brytit ut, men hur ofta märker man att man är på gång att få migrän? Jag vaknar alltid med det, fungerar det inte att ta medicinen då?
Alltid när jag har mått dåligt och det går över får jag lite små ångest, känns nästan som att jag vill krypa ur mitt eget skinn. Givetvis känns det ju bedrövligt för att jag inte hunnit plugga något. Det skulle ju ha varit en pluggdag idag. Typiskt att det var tvunget att bli såhär. Det är väldigt stressande..


Titta vad jag kom över idag =) Willys hade lite bokrea.. Det här ska bli gott..

Vilken dag...

Herregud vilken dag det har varit idag, värsta på länge. Har mest legat i soffan hela dagen och sovit. Huvudvärken är okej så länge jag ligger ner, alldeles stilla, och blundar. Lyckades få såndär äcklig sömnparalys två gånger bara så jag blev panikslagen och huvudvärken blev värre. Det var längesen jag råkade ut för det, trodde att det hade försvunnit. Det är nog något av det otäckaste som finns. Någon mer som "lider" av samma sak?

Var precis iväg till willys, kändes bedrövligt. Alla ljud, människor och för starkt ljus + att jag ser ut som ett spöke.
Nej, vilken jäkla dag. Jag hoppas jag mår bättre imorgon, inte orkar jag sitta på en föreläsning om jag mår såhär. Är spyfärdig mest hela tiden. Blä!

migrän

Åh jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk. Det gör ont fan i hela ansiktet. Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv och hoppas på att det snart släpper.. aj aj aj

Grattis

Idag, eller ja, precis alldeles nyss, fick en gammal vän till mig en liten tjej. Man gratulerar så mycket! Nu har ni mycket att stå i framöver, hoppas att allting gick bra!

Hon och jag var väldigt nära vänner speciellt under perioden när vi var runt 13-14 år. Jag minns första gången vi pratade, jag hade planerat att ta hål i näsan och hon hade redan det, så det var vårt första samtal och på den vägen blev vi kompisar. Vi har gjort så mycket tokigt ihop, nu är vi tyvärr inte kompisar längre, eller ja, vi hälsar ju på varann om vi stöter på varann, men inte så mycket mer än så. Hon har förändrats så himla mycket, tror det var därför vi tappade kontakten. Eller vi pratar på msn en gång per kvartal eller så, räknas det som kontakt? ;)
Nej, visst är det tråkigt att det blir såhär, men man växer ifrån varann helt enkelt. Sånt är livet, men jag hoppas vi kan fika någon dag och prata gamla minnen.. och så får jag snutta lite på lilltösen! Vad sägs?

Mycket att göra och för lite tid

Det är så mycket jag måste hinna med, men så himla lite tid! Hur får man tiden att räcka till? Just nu måste jag tex färga håret och köpa nya kläder innan lördag eftersom jag ser bedrövlig ut i håret och jag har ingenting i garderoben som ens går att överväga att ha på sig. Måste även till systemet givetvis. Det här kan ju tänkas gå snabbt, men nej... Strosa runt på stan kan ta hur lång tid som helst. Ja, en hel dag faktiskt. I alla fall om man gör allt för att slippa plugga.

Det är lite svårt med pluggandet, jag vet inte riktigt hur jag ska lära mig allt.. Får försöka lära mig de viktigaste och största delarna och hoppa över resten. Imorgon ska jag plugga med Anna. Det brukar sluta med att vi har lärt oss allt eftersom vi blir så barnsliga och lär oss genom fåniga ramsor, sånger osv, men det är faktiskt en bra inlärningsmetod. Komma på så sjuka ord som möjligt som liknar det ordet man ska kunna, lovar att man aldrig glömmer bort det sen! Tror jag tar med datorn till henne eftersom skrivaren inte vill fungera. Ska snart göra ett försök till med den, tänker inte tolerera att den inte funkar!

Snorigt

Godmorgon! Jag vaknade ännu mer förkyld idag än vad jag var innan. Näsan rinner och halsen kliar. Jag har ju inga näsdukar heller, får ta med en hel toarulle.
Igårkväll kämpade jag med att få igång min nya skrivare.. Tror ni att det gick? Nä givetvis funkar det inte, står bara "papperstrassel" trots att det inte är nåt papper i vägen. Ska ge mig på den senare igen, inte ska man väl behöva ringa supporten när jag precis installerat den. Känns ju lite väl motigt!

Nej nu ska jag göra mig lite bubbelvatten, ha en bra dag! =)

plugg plugg

Nu ska jag snart dricka lite jordgubb- och gräddthé och efter det ska jag börja renskriva anteckningarna från föreläsningen idag. Jag och Anna gjorde en liten uträkning igår på bussen. 6 kapitel per vecka ska man lära sig nu innan tentan. Tempot känns liite högt, men det är väl så det är att vara student helt enkelt, inte det lättaste jag varit med om kan jag ju säga!

Provar picasa lite. Vad ska man med en sånhär funktion till tro? Jag hade rätt fina ögon på den där bilden tyckte jag, så dimman framhävde dem bra, men sen gjorde jag den svartvit och då syns ju inte det längre...

kom då!

Ni vet att jag kämpar så för att få bort min (eventuella?!) Karlskoga dialekt, men nu har det ju kommit upp ett problem här. Problemet heter Tabita. Jag och Anna tycker att det är så hysteriskt roligt och jag är ganska bra på att härma henne (och Gulletussan), så nu går jag runt och pratar sådär helt automatiskt, det bredaste karlskogamål man kan tänka sig + ett inslag av karlstad dialekt utan att jag ens tänker på det, förrän efteråt då man funderar på vafan man sa och framförallt HUR man sa det! Hur ska jag bli kvitt det här nu då?

Idag har det varit en väldigt fin dag, solen lyser och värmer. Nu är våren nära, på riktigt. Det är svårt att tänka sig att man snart kan skippa vinterjacka och uggs för lite lättare kläder. Obegripligt men en underbar tanke, inte sant :)

Jag i somras, var så varmt och PIP på kvällen!

hilf mir fliegen

Tänk hur man kan lägga ihop 1 och 1 (som egentligen är helt oskyldiga var för sig) och förstå att något är helt fel. Oftast har man dessutom aldrig fel när det gäller såna här otrevliga saker som påverkar en rejält. Fattar inte hur det fortfarande kan värka i hjärtat efter så lång tid.. Hatar när det blir så märkligt att man nästan kan ta på den spända laddade stämningen, man fattar verkligen att någonting har förändrats, utan att någonting har sagts. Här kommer alltså det sjätte sinnet in i bilden.
I helgen har Jocke fest, den ska jag våldgästa tillsammans med min underbara bästis Sanna. Det ska bli otroligt kul, mycket folk och mycket öl. Kan det bli bättre? Har ju inte festat sen jag råkade göra bort mig så på personalfesten. Lovade mig själv att aldrig festa igen, men vem fan bryr sig om 100 år.. Lite spänning i tillvaron måste man ju ha!

Förkyld

Åh vad förkyld jag är, men bara i ena näsborren och det tackar vi och bockar för. Det är tur att jag har mina "mammor" i skolan som förser mig med saker jag inte kan tänka på att ordna med själv. Idag fick de stå för näsdukar och alvedon. Man behöver inte ens tänka i deras närhet så det är skitbra. Känner mig nästan liten igen, Anna ringer ju på mornarna med för att se så jag är på gång.. Höll faktiskt på att försova mig i morse, det är de där jäkla larmets fel. Det går bara att snooza i 25 min, ofta man tänker på hur länge man snoozat. Rätt vad det är ringer den inge mer och då kan det vara kört. Dåligt samsung!

Usch idag har jag syndat med. Inlägget jag skrev igår om att banta, hur bra börjar det då, som vanligt! Jo, det blev mcdonalds idag med ursäkten att jag faktiskt inte ätit något ordentligt på hela dan eftersom jag började relativt sent och kom då hem sent och orkade inte laga mat. Givetvis ångrar jag mig i efterhand, men då är det ju så dags. Dum jag är!

träna, jag måste träna

Varje gång jag kollar i min plånbok får jag lite smått ångest, inte för att det är tomt på pengar utan för att jag har ett träningskort där som snart går ut & jag har tränat en gång på det (av tio) Det här är ju inte bra, jag måste skärpa mig och utnyttja det där, fick det ju gratis via jobbet å det spelar väl ingen större roll sådär, har ju inte slösat pengar på det, men jag måste ju träna. Jag kommer bli fet som en gris om jag inte slutar med att sitta på arslet hela dagarna. Fattar bara inte vart jag ska få motivationen ifrån, jag tycker ju inte att det är kul. Längtar mest tills passet är över när jag väl är där. Dessutom vill jag se snabba resultat annars kan de ju kvitta ;) Inte hjälpte det att träna tillsammans med Carro heller eftersom vår motivation ligger ungefär lika högt!
Någon som har någt tips, hur ska man tänka för att det ska bli roligt? Läste något riktigt bra i Katrin Zytomierskas blogg, man ska skaffa sig ett par för små jeans (i den storleken man vill bli) och sen se hur de där med tiden kommer passa bättre och bättre. Man kan ju även ta på sig dom när man känner att man är sugen på något fett och onyttigt bara för att konstatera, vill jag bli ännu fetare? Nä dåså! Tänkte väl det
Skärpning nu Nathalie, fokusera!

Gott

Jag tycker faktiskt inte att söndagar är så jobbiga längre. Kanske för att jag inte längre har jordens ångest (än) Idag har jag puggat mest hela dagen och velat slita mitt hår flera gånger om. Jag hade tänkt mig att hinna i kapp med allt i helgen vilket jag givetvis inte har lyckats med, och nu kommer det massa fler föreläsningar. Det är ju inte alltid en dans på rosor att vara student märker jag, men allting har väl sina för- och nackdelar, bara att bita i det sura äpplet och traggla vidare..

Nu har jag precis smörjt in mig med den underbara lotion som jag fick av Sanna igår. Jädrar vad gott den luktar!! Hoppas det sitter kvar tills imorn, annars får jag ta en omgång med den innan jag sticker till bussen.
Nu ska jag plugga vidare, tänkte börja på ett nytt kapitel. Kan inte fastna för mycket på hjärnan, då går planeringen åt skogen.. puss puss

ensamt

Jag har haft det supermysigt ikväll. Vi åt smörgåstårta och allt annat ätbart. körde lite singstar och twister. Nästan så man blev lurad och faktiskt trodde att man var lite full. Tack vänner för era fina presenter, det var helt perfekt! Ni är bäst!
Även fast dagen har varit trevlig mår jag inte så bra, jag vet inte vad det är. Jag känner mig lite.. vad ska man säga.. tom kanske, ensam.. Människor jag bryr mig om/har brytt mig om, som även var väldigt nära, har inte ens hört av sig. Det hugger faktiskt till lite. Speciellt en människa, en väldigt viktig person för mig, gör att det känns extra tomt inuti just nu.
Ska försöka vara glad för de som verkligen bryr sig i stället, men det är ibland väldigt lätt att halka in på det negativa i stället. Varför är det så mycket lättare att fokusera på?

Jag är så trött på det här, det känns som att jag inte kommer nånstans. Bara står och trampar på samma ställe medan tiden springer ifrån mig

Äh, jag känner nog såhär bara för att jag inte känner mig bra. Mår väldigt illa och har huvudvärk. Jag har väl ätit så jag snart spyr...


borttappade kompisar

Undra om Mia misslyckades med uppdraget, hon har inte dykt upp här än. Sitter som på helspänn här nu och försöker undvika att lyssna på mina grannar.. De har fest och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så sugen som jag är idag. Jag vill festa, rejält! Och jag vill dansa och sjunga singstar (kan man ju iofs göra nykter med, men hur kul är det?!)
Jag kan inte ens ångra mig och festa trots mitt förbud till mig själv, för jag har ingenting att festa på, det är katastrof.. Tänk om jag bara skulle fixa lite, lite lite lite.... Eller så kanske det är så att ingen av de andra ens vill festa, ska jag sitta här själv då och häva i mig? Ja, vi får se hur det blir..
Nä vart är ni Emma och Mia? Hallåå?!

Trevlig dag hittills

Ska snart ta tag i disken här, ibland önskar jag att man hade plasttallrikar och bestick som de bara var att slänga efter att man ätit, undra vad det skulle bli för åsikter om det..
Har hittills fått 500 kr (ska jag handla hallspegel för och kanske nån rolig duk, har så dåligt med sånt) och så har jag fått en skrivare av mamma, eller jag har inte fått den än, den kommer på måndag. Perfekt! Jag hoppas på att den är svart/grå, men direkt jag tänker så känner jag mig sjukt missnöjd och bortskämd, klart det inte spelar nån roll egentligen, bara det att allt annat i vardagsrummet är antingen grått eller svart. Iofs har jag vita krukor och vit soffa ;) Det blir bra vilket som.. Tack!

Snart kommer Mia, Sanna och Emma, vi ska ju ha lite myskväll med spel och sådär. Vissa "gamla" nära kompisar har inte ens hört av sig idag, men jag orkar inte lägga energi på det, kan bara inte hjälpa att jag blir lite halvt irriterad sådär, eller inte irriterad heller.. Besviken.. Ja, besviken blir jag! Men kvällen är inte slut än.. Nu ska jag ha roligt med mina underbara vänner =) Har jsut skickat Mia på en chilinötsuppdrag. Kände att jag var grymt sugen på det! Jag är förjävla sugen på att festa också, men det hinner jag inte. Ni anar inte hur mycket skolarbete jag har att göra :/

25 min på mig

Herregud, jag städar så fingrarna snart skrumpnar bort. Hur kan man lyckas stöka till så in i norden? Det är ju nästan imponerande. Mamma och ingabritt kommer vid halv fyra, en halvtimme kvar alltså. Jag har inte moppat golvet än (skiter jag nog i) och jag har inte bäddat sängen (ett måste)..
Mamma hjälpte mig ju förut att städa, så nu har vi rensat ur hela min ena garderob på massa skit. Jädrigt skönt, nu kunde jag helt plötsligt ställa in massa skor där så de slapp trängas i hallen..
Fan nu är det ju bara 25 minuter kvar och jag kom på att glasbordet inte heller är avtorkat + att Tuva ska ut. Nu blir det fart under sulorna här!

22

Godmorgon. Det känns som en vanlig dag idag, vad tråkigt. Är till och med lite smågrinig.
Nu ska jag snart åka till kronhallen och handla min smörgåstårta, det lär ju ska pigga upp om nåt. Gud vad gott med smörgåstårta, var längesen jag åt det nu. Det är ju "fylla-år" mat och fyller gör man ju inte särskilt ofta. Efter att jag hämtat den har jag tvingat mamma till att hjälpa mig att städa här hemma. Just nu ser det ut som ett bombnedslag. Nu kan det ju tyckas att jag borde börja lite smått i stället för att sitta här, men så fungerar det visst inte här. Städning pririteras långt ner på listan..
Ikväll kommer Mia och Sanna hit. Kanske Emma med, har inte hunnit ta reda när hon kan och vill komma. Vi ska ha lite myskväll i alla fall, ska bli väldigt trevligt! Jag har ju inte hunnit umgås nånting med mina kompisar på senaste tiden, men jag lovar nästan att efter anatomin kommer jag ha tid. Den här första kursen är den svåraste och mest krävande, så ska vi kolla på lite datum i sommar då? ;)

vad är det för dag då?

Jaha vad är det för dag idag då? Klockan är snart 01.00, alltså över 12. Datumet är 21 februari *hintar*. Är det något speciellt idag? Fyller någon kanske år? Fyller någon kanske till och med 22 år?

Denna någon ligger dock och ynklar sig i sängen just nu, hon har ont i halsen! Hoppas det känns bättre imorgon...

Let´s dance

Det blev en fläskfilé oscar idag, mycket gott. Åh finns det nåt godare än perfekt nyfriterade varma pommes? Det är helt ljuvligt..
Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag har givetvis kollat på let´s dance förstås och ibland förstår jag mig verkligen inte på juryn. Visst att de möjligen är liite bättre än jag på att dansa, men vafasen. De verkar ha agg mot vissa personer, Elisabeth tex. Idag gjorde hon ju fan en av sina bättre danser i programmet, det såg ju helt okej ut och hon hängde på så bra hon bara kan, men det var förstås såå dåligt enligt juryn. När Kitty därimot fjollade runt i föregående program var det hyllningar och "oooj vad hon har utvecklats". Jag trodde mer att det handlade om personlig utveckling, alla har inte samma förutsättningar, eller kan vara lika bra som Morgan eller Laila. Går ju inte att jämföra med dem. Man kan ju dock fråga sig varför det verkar som att juryn redan bestämt sig innan. De kan ju lika gärna gå och ta en kaffepaus när vissa dansar, de vet ju ändå vad de ska sätta för poäng. Smidigt!

Nu ska här ätas

Nu är jag hemma och trött som fan. Allt är som vanligt med andra ord.. Nu har jag tänkt sätta mig ner en sväng och renskriva lite anteckningar, efter det har mamma lovat att bjuda på mat för att jag klarade tentan. Man måste ju sponsras när man är så duktig!

Det finns en väldigt jobbig person som jag trodde hade lämnat mig i fred, fram tills idag när han satte igång igen. Han gör allt för att imponera, ljuger som tusan för att låta så bra det bara går. Han har den senaste modellen bil (svindyr givetvis), proffsboxare har han vart.. Ja han är bra på allt, just det, nåt sorts toppjobb har han också. Inte nog med det, han och jag ska visst träffas också.
Jo när helvetet fryser till is kanske..
Det hjälper visst inte hur mycket man än ignorerar en person, vissa fattar helt ekelt inte. Usch!

etiskt okej?

Vilken lång dag! Jag fick tokstressa imorse för jag glömde ju bort tiden. Lagade mat samtidigt som jag sminkade mig, diskade och packade väskan. Anna ringde nånstans där, precis innan jag skulle gå, och undrade om jag var på väg. Trodde ju att jag var skitsen så jag störtade iväg, gick så jävla fort att jag fick ont i benhinnorna, sen visade det sig ju givetvis att klockan bara var fem över halv. Jag tror Annas klockor går lite före faktisikt, ska ställa om dom åt henne imorgon i smyg när jag är där så hon slipper ge mig fler hjärtattacker. Det är inte första gången det där händer nämligen. Idag sa hon åt mig att jag skulle ta på mig halsduk också, tror att jag har fått en liten extra mamma ;)

Idag hade vi medicinsk etik, väldigt intressant faktiskt. Vi fick sitta i våra grupper och diskutera olika frågor. Bland annat aktiv dödshjälp och så den där frågan vi hade.. Glömmer alltid vad det heter, ni vet när man ger patienter sockerpiller i stället för riktig medicin i smyg och ser vad som händer, om det hjälper eller inte? Ja, ni vet säkert.. Jag kan bara inte minnas det.
Jag kan nästan bli lite arg när jag diskuterar sånt här. Vad ger dessa läkare rätten att svika ett förtroende som man som patient har för sin läkare? Det är ju som att läkaren skulle säga "Här! Du är hypokondriker, du ska bara äta sockerpiller så det blir tyst på dig!" Förnedring. Nu är det ju inte meningen att man ska få reda på att man kanske ätit sockerpiller, men tänk om. Hur stort förtroende skulle man ha för sjukvården hädanefter? Hur skulle ni känna er om ni fick reda på att eran läkare låtsas gett er en riktig medicin som sen visade sig vara sockerpiller? Det är förjävligt och jag hoppas verkligen inte att det förekommer inom sjukvården, annat än i forskningssyfte då, för då är det givetvis okej. Så länge man är informerad, men just "dumförklaringen" gillar jag inte. Jag kan bara tänka mig deras konversationer på lunchen
- Häromveckan gav jag min patient sockerpiller för jag var så trött på hans tjat om värk i knäet. Han skulle höra av sig om det inte hjälpt och det har han inte gjort! ha ha ha, vilken idiot som gick på det där!

Nej, läkare ska inte experimentera på det viset med andra människor. De ska ha förmågan att bygga upp ett förtroende, inte förstöra ett. Nej, usch jag blir rejält upprörd faktiskt!


Tack anonym, Placebo heter det ju givetvis =)

Hej hej

Godmorgon!
Idag mår jag inte så värst bra. Har en jobbig tryckande huvudvärk och ont i näsan, eller bihålorna kanske man ska säga ;) Tog precis en panodil så jag hoppas det går över snart..
Idag har jag föreläsning mellan 13.15-17, riktigt sugig tid. Hela dan försvinner ju. Lyckades inte gå upp vid nio som jag hade planerat heller. Var ju så varmt och mysigt i sängen. Hade egentligen tänkt renskriva lite anteckningar, i stället sitter jag här, suck! Jag och Anna ska göra upp ett schema imorgon i alla fall, för vilka kapitel vi ska va klara med vilket datum osv. Det är fan rätt klurigt det här att veta vad man ska plugga på till en sån stor tenta. Tänk om man har missat något och just det kommer på tentan, för jag antar att det kommer va ungefär en fråga från varje kapitel..

Nu ska jag gå och fixa lite pyttipanna med bönor, det har jag varit sugen på ett bra tag nu =)

wikipedia i ett nötskal

Jag älskar wikipedia, det är den ultimata sidan för oss studenter. Ibland blir jag dock något irriterad på det. Satt precis och tänkte leta upp lite mer djupare fakta om öronvaxkörtlar och sökte då på det ordet. Då kommer det upp ett mycket vänligt meddelande: "Menade du analkörtlar?" JA! tack så mycket! Klart jag menade analkörtlar, jag bara slant över tangenterna och råkade skriva öronvax i stället för anal, shit happens! Ehh.. Dumma, dumma wikipedia

en sketen poäng....

Vill ni höra nåt frustrerande? Egentligen ska jag inte klaga, men vafan.. Jag var ett, ETT sketet poäng ifrån VG på tentan. Det är riktigt störande måste jag säga. Imorgon är det jag som hämtar ut tentan och synar den in i minsta detalj. Han måste ha missat att räkna ett poäng bara, klart det är så! Visserligen spelar egentligen inte VG eller G nån större roll på just den här lilla tentan, men VG är både snyggare och låter bättre.
Titta hur jag håller på, är missnöjd med mig själv hela tiden, men just det här svider rejält i mina ögon..

Nu ska jag strax sova. Sov knappt ingenting i natt. Vet inte vad det var, men jag kunde helt enkelt inte somna. Jag försökte med allt. Byta sida 111 ggr på en minut, knöla till kudden, tänka på trevliga saker, dra upp täcket till under näsan, dra ner täcket för att det vart för varmt, byta sida igen, knöla kudden osv.. Till slut somnade jag visst men sov orolig hela natten, ja det som var kvar att natten vill säga efter att jag bökat i x antal timmar.
Jobbigt det är med när man sätter sig på bussen och känner att man inte orkar prata. Anna pratade glatt på och jag ville verkligen tillägga saker och framförallt skratta, men det var helt blockerat. Istället sa jag "mmm" och "ha ha ha" ungefär en minut efter skämtet var draget. Jobbigt värre. Lovar att va roligare imorn!
Godnatt!

Godkänd

Anna ringde mig nyss o skrek i luren om tentan, jag fattade ingenting, halvsov ju och var sådär korkad som man blir. Sen hörde jag att hon sa att hon hade fått VG. Duktig!! Jag loggade in och hade fått godkänt, tack gode gud! Nu kan man lämna det bakom sig. 3 hp avklarade, nu är det bara.. hmm.. 177 kvar, men det känns jäkligt skönt att man klarade första tentan. Det ökar upp självförtroendet en aning! Ja, bra känns det, helt klart!! (Synd bara att jag inte fick VG! Nä jag ska inte va så hård mot mig själv..hoho)
Hoppas ni har haft en bra dag, själv ska jag snart formatera om min dator. Nån jävel har lämnat en virus i den.

Glad

Nu känns allt så mycket bättre. Har varit på lite dåligt humör idag, känt mig lite nere, men nu är allting bra igen!
Måste bara säga igen hur glad jag är att jag har börjat plugga. Jag är så lycklig över att jag faktiskt kom in på sjuksköterska. Jag har velat det här så länge. Kan knappt tro det.. La till och med till ett extra ämne, naturkunskap B, i gymnasiet för att bli behörig. När jag sen sökte och vart över 300:e reserv kändes det väldigt meningslöst och framförallt hopplöst, men dumt att ge upp. Sökte igen nu till våren, slutade som reserv igen men efter ett par dagar fick jag ett samtal från Karlstad att jag kommit in. Ni anar inte min förtjusning, fick dessutom sluta direkt på jobbet. Allting går som på räls för mig just nu. Eftersom det är så kul och intressant kanske jag även borde tänka på att ta tag i pluggandet lite bättre. Just nu ligger jag efter en aning i och med seminariet. Jag la ner min själ (eh ja en liten, liten del i alla fall) i det och har därför inte börjar plugga på resten som vi snart har tenta på.
Ska försöka lova mig själv att plugga på vardagarna, minst en timme per dag eller vad som känns tillräckligt för att jag ska kunna få helgerna lediga..

Imorgon börjar jag 8.15, måste ta 6.40 bussen. Längtar verkligen till föreläsningen. För det första är nervsystemet väldigt intressant och för det andra är läkaren som föreläser grymt snygg. Jag skäms nästan för att erkänna det men herregud vilken het man ;) Skitsamma sen om han inte skriver ner ett skit på tavlan och skitsamma att amn får skrivkramp efter första meningen..

Nallen

Den här ursöta björnen fick jag av min kära mamma igår! Underbart gullig, och den är så mjuk!


Och rosorna från alla mina hemliga beundrare uteblev. Om ni inte vet min adress så är det bara att kolla på hitta.se vetni ;)

Solen skiner

Vilket underbart väder vi har, och har haft länge! Var nyss ute en sväng med Tuva och det riktigt bet i kinderna. Att det biter i kinderna hör inte direkt till min hyllning av vädret, men solen skiner och all snö gnistrar. Ja, det är riktigt vackert, men nu får det gärna bli vår. Jag längtar så jag tror jag spricker snart!

Drömde förresten väldigt jobbigt i natt, ingen höjdare att vakna och känna en tryck över bröstet precis. Det värsta är att det inte fungerar att ta ett djupt andetag och tänka att det är en dröm, för det är nämligen verkligheten..

melodifestivalen

Melodifestivalen.. (ja jag vet att jag inte skulle titta på det den här veckan eftersom jag vart så arg sist) Jag vart faktiskt grymt positivt överraskad, men samtidigt irriterad också. Ja, de går inte att inte bli det. Hur kan det komma sig att alla bra bidrag alltid blir samlade i samma delfinal? Idag tyckte jag nästan alla bidrag var bra, det är orättvist. Tänk bara på förra veckan. Ryser bara jag tänker på det.. Bara dåliga bidrag!
Lili & susie var favoriterna ikväll, tätt efter dem, Lasse Lindh även om jag tyckte att det osade anigen mycket Håkan Hellström om honom just idag. Han är ju bra just för att han är så egen, men det är okej, jag förlåter honom! Han är charmig och har fina texter och jag älskar Håkan, så vafan!
Men de där 80-tals snubbarna?! Visst, låten var hyffsat bra, så länge man inte tittade på dem vill säga. Såg ni snubbens tajts? Man såg hans lilla kuk hela tiden, hörde fan ingenting om vad de sa, jag bara stirrade. Gud vad irriterande. Han såg rätt obekväm ut dessutom, han måste ha blivit tvingad att ha det där, finns inget annat alternativ. Paketet var ju ingenting att skryta med i alla fall..
Jaja, synd bara att fel bidrag gick vidare måste jag säga, men så är det alltid tyvärr. Vilka hejade ni på?

ensamt

Okej, nu känner jag mig jävligt övergiven. Har i min ensamhet sprungit runt & sjungit med i mamma mia musiken samtidigt som jag sminkat mig. Skitsamma om jag bara ska sitta hemma, idag kände jag för att va fin. Blir lite besviken bara när folk planerat saker med en som sen inte blir av, utan att komma med en förklaring ens.
Jaja, jag ska nog sitta för mig själv, dricka rabarber- & gräddthé med massa tända ljus.. Det är skönt att va själv.
Frågan är; Melodifestivalen eller inte ikväll? Lasse Lindh är ju med, en anledning som bara den är nog va? Ja, antagligen.. Vad gör ni ikväll?


Håll till godo. Visst är randiga tröjan fin?

Alla <3 dag

Grattis på alla hjärtans dag! Hoppas alla har det mysigt oavsett om ni har partner eller inte. Själv håller jag på att städa. Tänkte passa på medan jag har lite lust, men just nu har lusten försvunnit faktiskt så jag tog en paus.
Vet egentligen inte vad jag ska hitta på idag, Anna undrade om jag ville komma hem till dom & det låter ju som en trevlig idé. Lever dock kvar på hoppet att min drömkille ska stå utanför dörren med ett fång rosor & säga att han älskar mig, men det är ungefär lika troligt som att helvetet ska frysa till is... Då kan jag alltså lika gärna gå till Anna & roa mig lite!

Är det förresten inte alldeles underbart väder? Man blir så glad, solen börjar dessutom värma. Åh vad jag läntar till våren =)

dumma dator

Hej..
Har inte hunnit skriva nåt på hela dan. Är det inte blogg.se som krånglar så är det internetanslutningen. Tror jag har fått virus i min dator hemma hos mamma. Kan inte komma in på en enda webbsida, ett felmeddelande säger att det inte är nånting som går att ordna till sig automatiskt, typiskt!
Har haft fredagsmys hemma hos mamma, jag sov som vanligt i soffan. Har börjat gjort det där till en vana. Dessutom hade jag ont i magen, ikväll igen. Har varit så bra i den länge nu, sen jag slutade med mjölk, men nu verkar det sakta men säkert komma tillbaka.
I vilket fall som helst kollade vi på Let´s dance & äntligen, äntligen fick Kitty åka hem. Som jag har väntat. Förstår inte varför folk tycker att hon är så bra & klok? Men ju märkligare desto bättre kanske eller så är det bara jag som inte hänger med i svängarna. Kanske har hon gjort nåt grymt slorslaget som jag helt enkelt har missat.. I vilket fall som helst är jag glad att slippa henne!

Nu är jag så trött så det gör ont i käkarna. Då tror jag det är dags att sova, men först ska jag titta på ett gammalt avsnitt av djursjukhuset. Vart så jävla stolt igår när jag kollade på det senaste. De skulle söva vildhundar med bedövningspilar och veterinären som sköt (är det veterinärerna som skjuter?) berättade att pilen träffade strax ovanför ilium. Kände hur det skvatt till i mig & jag blev stolt som en tupp, jag vet nämligen vart ilium är. Lite har jag lärt mig hittills alltså. Vet faktiskt vad många skelettdelar heter på latin. Duktig!

en lock!


TITTA! En lock, EN LOCK. Mitt platta hår är lockigt!! Det här är en händelse som aldrig inträffat förut, därför måste det dokumenteras, med eller utan smink. Är det inte vackert? Snälla håret, håll dig såhär imorgon med, okej?

trött trött trött

Hej på er!
Vad jobbigt det är när man kommer på (precis när man är som tröttast, givetvis) att man glömt att duscha. Jag måste alltid duscha på kvällarna när jag ska iväg tidigt. Måste ju kunna snooza så länge som bara är möjligt. Det var då bara att hoppa in i duschen och nu väntar jag snällt på att håret ska torka någorlunda. Har sprutat i massa saltvattenspray och låtit bli att kamma mig, då brukar det bli en fin volym på mitt platta hår..
Idag har jag varit trött hela dagen, lyckats somna två gånger till och med. Skönt, men visst blir man ännu segare? Jag tillhör i alla fall den här lyckliga skaran som kan sova hur mycket som helst på dagarna och ändå somna bra på kvällen. Nu tex är jag så trött att jag knappt orkar skriva, det ordnas med cola..
Bye..

Seminarie 1 avklarat

Seminariet gick väldigt bra. Det var verkligen ingenting att oroa sig för. Dessutom var vi väldigt många så jag slapp undan med bara en fråga & dessutom en lätt sådan. Långtråkigt var det därimot, vissa satt & frågade saker som egentligen inte hade med seminariet att göra, ja ni vet & vips var vi inne och pratade om hur de olika hjärnhalvorna fungerar och även en släng av nervsystemet. Kändes verkligen som att tiden sniglade sig fram. Underbart att ha det gjort i vilket fall som helst, kunna lämna ytterligare en del bakom sig. Tack för era gulliga kommentarer =)
Nu är det skönt att va hemma, tänkte vila en stund, sov ju urdåligt i natt. Var så överspänd när jag skulle sova, vet inte vad det var med mig. Hörde knackningar på dörren och jag var fan bombis på att nån hade tagit sig in! Läskigt!

Ska åka till stan lite senare här sen. Tänkte titta in på SEB och fixa E-legitimation nämligen, väldigt underlättande i många situationer. Dessutom lovade mamma att köpa mat och bjuda på sen. Jag är vrålhungrig så det kommer slinka ner fint

Godmorgon

Åh jag har sovit urdåligt i natt.
1. Jag har mitt första seminarie, kommer säkert bli totalgrillad
2. Blir jag grillad måste jag prata inför 48 personer
3. Jag vet inte vart salen ligger som vi ska va i (mest panik över !!!)

Jag vill att det här ska va över nu.. Har ont i magen och helst vill jag bara krypa tillbaka ner i sängen. Håll tummarna!

Här växer det och frodas


Titta så sött. Blomman jag fick för en vecka sen. Det ser ut som små hattifnattar. Den ser ut att trivas bra här i sovrumsfönstret. Bra det! Min lilla skyddsling

Trasigt

Mina byxor sprack häromdan..

Det var i samma veva som när jag hade sådär grymt ont i magen. Kastade mig i soffan & RIIITTCCH så sprack de upp precis under röven, men tro inte att jag tänker sluta använda dom för de. Finns ju fan de som betalar dyrt för trasiga jeans, då ska väl jag kunna ha de här utan att nån reagerar. Kan överväga leggins under möjligen

känslor

Gud vad jag har svårt för det här med känslor. Jag vill helst låtsas som att allting runt omkring mig är frid och fröjd. Jag tänker helt enkelt bort jobbiga saker, låtsas som att de inte finns. Pratar man inte om det finns det inte? Det blir mycket jobbigare när man ser det, men fortfarande går det inte in. Det är inte sant, så länge jag tror det riktigt hårt så känns det faktiskt helt okej. Jag är grym på att förtränga, jag har en extremt tjock mur runt omkring mig där jag inte släpper in många. Det är jobbigt men samtidigt väldigt skönt.
Jag är rädd för hur det ska bli när det här faktiskt händer, det är oundvikligt, men självklart låtsas jag som att allting är som vanligt. Vet inte om det här är nåt bra sätt, men jag får panik på tanken av att tappa kontrollen. Jag klarar inte av att andra personer i min omgivning är ledsna och visar känslor. Då drar jag mig väldigt gärna undan eller pratar bort saken. Hur kan jag ha blivit såhär? Jag skäms över att visa känslor, vem tror jag att jag är? Det är väl mänskligt att vara ledsen, ändå ser jag det som en sån förnedring. Jag är rädd för hur jag ska bli om jag släpper efter, vet hur ont det kan göra. Vill inte känna den känslan igen.
Kan inte någon hjälpa honom? Måste han vara sjuk? Gör honom frisk, någon....

hejhej

Nu har jag pratat med både Anna och Matilda. Seminariet var tydligen ingenting och dessutom har flera grupper slagits samman imorn (finns visst ingen lärare på eftermiddagen) så vi blir jättemycket folk. Superskönt! Kanske jag kan tagga ner lite. Har stress-läst på här & ingenting har fastnat. Tänker man dock efter så kan man en hel del. Vissa ben i kroppen har jag lärt mig på latin. Perfekt tills vi börjar med skelettet (Jippi)

Idag när jag var ute med Tuva kommer det en kärring tant som inte kunde hålla i sin hund, så hon flög på Tuva & bet tag om hennes huvud. Man blir helt ställd, jag visste inte vad jag skulle säga, göra eller nåt. Jag bara stod där, tror jag hasplade ur mig "men hallå??!". Starka ord! Stackars Tuva vart jätterädd och gick och pep med hängande huvud hela vägen hem. Jag vart ju skiträdd också och fick ont i huvudet! Lite får hon nog skylla sig själv ändå, innan hunden rusade fram stod Tuva och morrade och skällde så det vibrerade i hela kopplet. Antagligen skulle väl den andra läxa upp henne & visa att man inte beter sig sådär. Ingen skada skedd i alla fall. Tuva är hel och ren & den andra hunden fick stryk såg jag ;)

Min lilla kaxig-på-håll skrutt...

Trött på bloggen

Jag blir så trött på att blogg.se alltid krånglar. Gör de ingenting åt problemet? Försökte att logga in igårkväll som en galning, men det var helt lönt åt helvete. Verkar som att de stänger ner sidan efter en viss tid har jag märkt. Väldigt irriterande är det i alla fall..

Idag mår jag bättre, tyvärr (ja, seminarie imorn ni vet..) Sliter snart mitt hår här hemma, nu är det inte roligt längre. Ska snart ringa Anna. Hon hade (har?) det nämligen idag. Tänk om det är värre än vad jag räknat med. Tänk om hon tvingar mig att lägga ifrån mig pappret och ställa mig upp inför alla i grupperna och prata om nåt jag inte vet. Nej, usch. Det här vill jag slippa. Hur farligt är egentligen ett seminarie ni som vet? Är det så farligt att jag borde stanna hemma?

sjuk?

Hej..
Jag var dålig hela kvällen igår. Fick grymt ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Trodde jag hade fått magsjukan, men det gick över efter två och en halv timme ungefär. Superhängig idag så jag struntade i att åka till skolan. Vet inte vad det kan ha vart, aldrig blivit sådär förut.
Nu på morgonen har jag bara orkat ligga framför tvn, men nu måste jag ta tag i det här jäkla pluggandet. Känns som att jag är så grymt oförberedd på seminariet, inte bra!

I love you!!!


Robert, om du läser det här. Kom hit på direkten. Väntar på dig här...

varma mackor......

Fan vad jag är urdålig på att plugga, känns som att jag har gett upp lite & det är inget bra, men hur ska man klara det? hur, hur?
Har precis ätit hos mamma, varma mackor som vanligt. Min mamma har ingen fantasi, så fort nån kommer hem till henne bjuder hon på varma mackor. Verkligen grymt spännande. Sen säger hon att alla vill ju bli bjudna på det, men vafan ska folk säga? De tror väl att det är det enda hon lever på..

Jag längtar efter min bok.. Ja, det är sant. Kan inte sluta tänka på den. Efter inlägget jag skrev om böckerna fick jag en kommentar & tydligen ska den fjärde boken bli översatt här i mars. Har du någon aning om vad den kommer heta på svenska, Vinnie? Ni anar inte vad jag längtar. Jag har aldrig varit med om nåt som trollbundit mig så in i helvete.. Jag är helt fast!

Svar till dig Sanna älskling: Nej kilstaplan är inte inhägnad tyvärr. Synd att det inte går att va på dagiset längre :/ Hur kan de veta att ni vart där?


liten promenix

Hej!
Vi har fått så mycket snö här, det är riktigt vackert. Dumt bara att snön alltid ska komma när den inte borde. Nu vill man ju ha & ser fram emot våren.
Har precis varit ute & gått runt lite på kilstaplan med Tuva & mammas hundar. T är som galen, hon älskar snön. Jag tycker om den också, bara man slipper vara ute i kylan så är jag nöjd.


Även om det här är väldigt fint vill jag gärna ha vår nu. Det är väldigt svårt att tänka sig att man o bara några månader kan gå runt i ballerina & linne. Gud vad jag längtar, våren är den absolut finaste årstiden & man vet att man har  sommaren att se fram emot, härligt!

fiasko

Melodifestivalen måste vara det största skämt Sverige har. Jag fick stänga av, klarar inte av det där.. Det är som att de tävlar om vem som har den absolut löjligaste låten & ser mest dum ut. Eller varför inte vara så konstig det bara går? (hostcarolineafugglashost) Vad är det egentligen för fel på den människan? Hon måste vara det knäppaste vi har här i Sverige! Röstar folk för att de tycker det är roligt? Vill vi skämma ut oss fullständigt?
Nej, tacka vet jag hur melodifestivalen var förr. Inget jävla oseriöst insamlingsprogram som det blivit nu. Först ringa en gång för att fem ska gå vidare till en duell. Men innan duellen ska det återigen röstas för att få reda på vilka fyra av de fem som faktiskt ska duellera (ööh?!). Efter det får vi reda på vilka som ska stå emot varandra & då är det dags att lyfta telefonluren igen. Efter det är det samma procedur med nästa duellpar. Det är ju helt sjukt. De har gjort en stor mäktig (föredetta) tävling till ett rent fiasko. Nej, det borde bojkottas helt och hållet.
Nej, ursäkta men jag blir så himla irriterad.. (om ni nu missadet det)

Nu ska jag äta sushi & störa mig lite till..

Hinner ingenting

Fick precis ett sms av Linnéa. Hon undrade om jag ville komma på fest hos henne..

Tyvärr, mitt sociala liv är helt åt helvete. Umgås? När ska man hinna det.. Finns inte på världskartan

(Har jag gett mig in i pluggandet lite väl hårt tro?)

piriformis?

Det är svårt att plugga just nu..
1. Jag har en rejält jobbig, tryckande huvudvärk. (Kollade på tv förut med glasögonen & jag är ju inte van att se så bra. Lite omvänt där då, jag får ont av att se bra tydligen)
2. Jag är hungrig. Bara ätit nudlar idag, snart ska jag slänga in lite pommes i ugnen & steka nåt kött.
3. Det står olika i alla jävla böcker jag har. Någon som är bra på anatomi & muskler & vet om piriformis hör till bäckenets- eller lårets muskulatur? Är man dum & inte fattar den engelska litteraturen så är det inte lätt alltså. (när hann jag bli så dålig på engelska?) Om du/ni vet, kommentera hemskt gärna =)
4. Jag har tankarna åt ett helt annat håll.......

Tjänstledigt

Hej hopp!
Jag glömde ju att säga igår att jag faktiskt fick beviljad tjänstledighet från kommun. Känns ju väldigt bra, då har jag alltså ett jobb att komma tillbaka till. (Inte för att jag har någon plats att jobba på men..?) Ska skicka mail till Maria vilka veckor jag vill jobba i sommar. Funderar på att ta cirka två veckors semester där med, fast det kanske blir konstigt? Semestervikarien ska ha semester halva sommarn, perfekt!

Ingen magsjuka har jag än heller. Ibland blir jag nästan lite irriterad över att jag aldrig drar på mig nånting, missförstå mig rätt här nu. Jag går ju oftast omkring och är halvkrasslig hela tiden, men det bryter aldrig ut. Otroligt påfrestande, så ibland önskar jag verkligen att det kunde bryta ut rejält i stället för att mesa såhär. På mornarna nu tex får jag snyta ut ett ton blod ur näsan för att få luft. Vad kan det bero på tro? Använder inte nässpray så det kan i alla fall inte vara det..

Ge mig

Jag är inte sjuk än, visserligen tar det väl ett par dagar? Vad brukar det va? tre? Jag vill inte få magsjukan, har inga vitpepparkorn hemma heller. Visserligen vore det ju skönt, ärligt talat, att slippa seminariet & i stället få en hemuppgift. Det går alltså inget bra att lära mig alla muskler på latin & veta vart exakt de fäster. Det är så svårt, men det kanske ni förstår utan att jag säger det!

Nu ska jag strax mosa käften full med halstabletter (ja jag har fått ont i halsen) & göra mig i ordning. Måste iväg till boken & handlade tredje boken i twilight serien, Ljudet av ditt hjärta. Jag är helt besatt, köpte andra boken, När jag hör din röst, för ett par dagar sen. Vid tre tillfällen har jag hunnit läst & jag har läst ut den på de tillfällena. Det går inte att lägga ifrån sig den. Klockan blev tolv, halv ett, men jag skulle läsa "bara ett kapitel" till. När jag la ifrån mig den längtade jag till nästa gång jag hade tid att ta upp den. Samtidigt ville jag inte riktigt läsa för jag ville inte att den skulle ta slut. Vilket dilemma. Igår slog jag dock ihop den för sista gången, hemskt! Betyder att det bara är en bok kvar i serien (eller två egentligen men den sista är inte översatt än) Det är alltså den tredje boken jag ska skynda ner & köpa nu strax.
Har ni inte läst böckerna så måste ni göra det, det är det bästa jag någonsin läst (och sett).. Jag är inte den som älskar att läsa precis, men de här gick helt enkelt inte att lägga ifrån sig. Så bra skrivna att de svetsades fast i händerna. Jag vill inte att de ska ta slut..

Andra boken, när jag hör din röst!

attans

Det här bådar inte gott! Var ju hos Anna & pluggade efter skolan. Framåt kvällen började hennes yngsta må illa & nästan direkt efter att han sagt det spydde han en hel kaskad. Fick nyss ett sms & tydligen så har han fått magsjukan. Illa illa! Antar att jag vet vad jag har att se fram emot då. Hoppas hoppas att jag tillhör den skaran som inte kan få magsjukan. Finns ju visst vissa som är helt immun mot den bakterien. Vi håller tummarna hårt va?

Godmorgon

Usch, jag är sjukt trött idag. Det är inte bra. Vågar inte sova på bussen nämligen. Tänk om man inte vaknar? Extra svårt när man har hög musik i öronen dessutom. Kul om man skulle somna där några timmar, åker fram och tillbaka ett par gånger! Folk är helt otroliga på den där bussen. Så fort bussen svänger av mot universitetet vaknar de. Bussen hinner knappt svänga ens, det är helt otroligt.
Idag ska vi labba, med blod. Det betyder att jag måste stickas i fingret & det känns inte bra.. Jag är jättestick rädd.. Direkt efter skolan ska jag till Anna & plugga lite. Vilket liv man får alltså! :D

Jag har världens bästa arbetskamrater

Hej..
Jag hinner inte ens blogga längre. Det är verkligen tufft att va student märker jag. Hinner inte ens med min favoritsyssla, att läsa bloggar. Ligger 200 inlägg efter på bloggkoll. Ni ser ju vad hårt jag har det!

Kom nyss hem ifrån viet dragon. Jag har ätit med mina arbetskamrater, avskedsmiddag för mig. Jättemånga som kom, vi var 14 st. Väldigt kul att så många ville komma. De hade köpt en så söt blomma. Det är som fyra små, små, små (verkligen jättesmå) hyasiter i en jättefin kruka, sen fick jag ett presentkort på aromamassage på hudfixarn. De är så gulliga, kände idag hur mycket jag verkligen kommer sakna dem. Kändes tungt ärligt talat. De är guld värda allihop, jag har haft tur!

Visst är den gullig?

I god tid

Men, det är väl så typiskt jag. Snoozade till tio i sex som jag brukar. Kämpar mig upp ur sängen & gör mig i ordning, sen kastade jag ett öga på schemat & gör upptäcken att jag börjar.... kvart över tio (!!) & inte kvart över åtta. Tur iaf att jag upptäckte det, kunde ha blivit lite småträligt annars. Nu ska jag krypa ur kläderna & sova en stund till..

Nåt har blivit skumt med mina kommentarer, det finns inga kvar längre? Typiskt blogg, säger jag bara..

Tabita

Jag borde plugga. Gör jag det? Näe.. jag kan inte, förstår inte de här medicinska termerna (har ju en engelsk bok). Har letat upp en bok jag ska köpa från bokia imorgon, på svenska! Det är trots allt det bästa språket.. Tänk er att leta efter olika ihopsättningar av skelettet, på engelska. Nog svårt på svenska för sjutton..

Vet ni vad det är nu om cirka 3 minuter? Mia & Klara. Det är så roligt, speciellt Tabita. Blir lite orolig när jag hör den karaktären (hon "är" ju från Karlskoga). Inte pratar väl jag sådär? Jag jobbar hårt för att få bort dialekten. Ungdomar av idag har inte ens sådär bred ful dialekt även om de inte anstränger sig så hårt som jag gör för att försöka få bort den. Dock är det ju snarlikt vissa äldres. Jag lovar att jag inte pratar sådär! Titta & njut nu :)

hoho

MIN månad

Kom på nyss att det faktiskt är 1 februari idag, vi är alltså inne i "min" månad. Om 20 dagar fyller jag. Synd att det inte är lika märkvärdigt längre. Jag försöker dock alltid göra det speciellt, vill givetvis att allt ska handla om mig, mig, mig på min födelsedag ;)
Känns som en bra månad (med undantag då) det här över huvudtaget, på onsdag ska jag ju träffa alla goa arbetskamrater på viet dragon, min avskedsmiddag som Birgitta har ordnat. På tal om Birgitta så skickade hon ett supergulligt sms häromdagen. Jag var lite nere just då, men hon lyckades få mig att le & känna mig uppskattad, precis när jag behövde det, utan att hon visste att jag behövde det. Hon är en underbar människa, att jag fick henne till arbetskamrat betydde allt!

Var nyss på pressbyrån & köpte månadskortet till karlstad nyss. Då är det gjort, skönt! =)

morrn morrn

Godmorgon!
Okej, nu börjar det gå för långt.. Tror jag är helt fullständigt besatt av twilight. I natt drömde jag till och med om att jag var tillsammans med Edward & vi var så kära. Efter ett tag försvann han dock & ignorerade mig fullständigt. Hans mamma berättade då för mig att han var sån, han behöll bara en tjej under en viss tid. Usch vad hemskt det var. Ni kan ju tänka er ;P Vissa äkta känslor kom tillbaka när jag vaknade, otäckt nära faktiskt..

Har precis skurit upp fläskfilé & lagt den i en tariaky (?) marinad. Ska grilla sen hade jag tänkt, orkar inte vänta på våren längre. Frågan är vad man ska ha till? Potatissallad är kanske lite väl mycket protest mot vintern!


RSS 2.0