Vafan lider jag av?

Usch, de känns verkligen som att det är nåt fel på mig och min kropp, mår liksom aldrig bra. Imorse var jag så yr att jag inte kunde fokusera på någonting, somnade om och då vaknade jag givetvis med en tryckande värk över huvudet och så himla ont i lederna. Känner mig jättedålig så jag har bara legat i soffan hela dagen.
Tog mig dock lite kraft och lagade hemmagjorda pannbiffar och hemmagjort potatismos till lunch och herregud vad gott det blev. Är så trött på allt äckligt halvfabrikat, usch! Det finns ju inge roligare & godare än att äta det man själv lagat från grunden, mums!

Eftersom det är halloween idag antar att jag att alla människor känner ett tvång att festa? Antar att jag är den enda som sitter hemma? Hade varit riktigt roligt att klä ut sig faktiskt måste jag erkänna, undra vad jag skulle ha klätt ut mig till? Dock önskar jag bara just nu att jag ska må bättre snart, det är så deprimerande att hela tiden må dåligt :(

Lite effektivare än vanligt

Idag har jag varit något effektivare än vanligt, har tvättat och bäddat rent i sängen (usch vad jobbigt det är att bädda en dubbelsäng). Nere i tvättstugan hade människan som var innan mig struntat i att tömma tumlaren så jag fick riva ur all hennes tvätt. Inte så dramatiskt som det låter då jag la det i en korg även om jag önskar att jag hade slängt det på golvet, hatar folk som inte kan hålla sina tvättider..
Det vart bara två maskiner så efter att jag var klar skjutsade jag runt mamma som hade sin bil hos rostdoktorn och skulle hämta den. Till middag hämtade jag hem vietnamesisk mat, så gott, mycket var det med!

Nu måste jag ta en varm dusch för jag har så fruktansvärt ont i ryggen, som kramp hela tiden, usch usch!

Helg

Igår tog jag helgen, så skönt att vara ledig idag! Vi satt kvar i skolan igår och gjorde klart uppgiften som skulle vara inlämnad idag.
Imorse kom en budgubbe hit och lämnade mitt nya batteri till trasiga datorn, visste inte alls vilken tid han skulle komma så jag fick ställa klockan och gå upp tidigt, typiskt för det visade sig att han inte tittade in förrän efter tio. Synd nu bara att datorn är sönder, men ett nytt batteri är väl alltid kul att titta på?

Jag har inte "rört mig" på jättelänge nu, inte sprungit på säkert... hmm minst 1½ vecka? Jag har för ont och det är enormt frustrerande kan jag tala om. Jag hade hoppats på att värken skulle gå över om jag tog det lugnt ett tag, men det gör fortfarande alldeles för ont, suck! Dock ska jag och Sanna till relaxen på gustavsvik på söndag, så vi ska passa på att simma då =)

Jag är ingen morgonmänniska, skona mig!

Jag kan konstatera varje dag jag går upp tidigt att jag inte klarar av det! Jag blir helt förstörd, hela dagen går till spillo. Jag är supertrött, som en zombie hela dagen + det supertrevliga beteendet jag drar till med. Jag förvandlas direkt till ett monster. Mår dessutom skitdåligt, idag var jag bombis på att jag var supersjuk, hade ont i huvudet och bihålorna och var stel som fan i nacke och rygg och frös halvt ihjäl mig. Såhär är det alltså varje dag jag går upp tidigt. När jag kommer hem brukar jag oftast tvärdäcka i sängen och sova som en gris i alldeles för många timmar, om jag har tur är jag då människa igen.. Herregud vad jag blir galen på det här, pluggandet består av väldigt många tidiga mornar dessvärre. Det strider mot hela min natur att bli väckt och tvingas gå upp mot min vilja.
Alla är vi olika, men jag kan inte förstå mig på morgonmänniskor. Jag skulle få ren och skär panik av att gå upp svintidigt varje dag.

Gissa om jag blev lycklig när jag fick höra att föreläsningen imorgon är inställd? Den här kursen är vidrig rent ut sagt, så jag försöker enbart kämpa mig igenom den trots min motvilja. Idag hade vi obligatorisk närvaro med våra basgrupper enbart för att diskutera vad människan, själen och anden innebär för oss ?! Det är alltså på den här nivån kursen ligger och ja det känns ju himla nödvändigt.. Jag vill lära mig någonting och inte glida igenom på ingenting..

Leopard

Idag kör jag på leopard & vit längre polo..

Pengar, pengar, pengar

Jag hatar att behöva vara ledsen, speciellt när jag inte vet varför, nu vet jag dock vad det beror på och det är 7800:- från CSN. Jag klarar mig inte på de här pengarna, jag mår skitdåligt och blir ledsen när jag tänker på det. Betalade just mina räkningar och där rök pengarna ungefär, jag har knappt råd att handla mat och än mindre har jag råd med nöjen givetvis. Nu menar jag inte festande för det skiter jag fullständigt i, det klarar jag mig utan, utan jag tänker bland annat på buggkursen och mina älskade sånglektioner. Jag satt just och var ledsen över det här när mamma skickade ett sms om att hon kunde betala buggkursen åt mig om jag har dåligt med pengar! Tack! Jag hade inte nämnt något om det så då känns det givetvis mycket bättre! Tack tack!
Sånglektionerna måste jag dock sluta med, jag kan inte betala 1000:- för fem ynka lektioner även om jag verkligen älskar att sjunga över allt annat. Det är de här sakerna som gör mig så jävla ledsen, småsaker som skiner upp vardagen lite, saker att längta till...

Jag har verkligen ångest över att något jag inte räknat med ska hända i pengaväg, det skulle jag aldrig klara och ännu mer panik är att det inte finns någon som kan hjälpa mig om det skulle bli kris. Det är ett helvete att jag inte fick något nytt jobb, jag tänker ständigt på det här, det ligger och gror i mig så jag mår dåligt. Usch!

Misslyckandet är totalt

Söndag idag, vart tog helgen vägen? Igårkväll stack jag iväg till Sanna, dippade grönsaker och kollade roliga klipp på internet. Var skönt att umgås med henne igen, det är konstigt ibland hur tiden faktiskt kan skilja människor åt. Det är tur att man ser vilka som är ens riktiga vänner ganska snabbt! Sanna är min absolut bästa vän och jag tycker så mycket om henne! ♥

Vi hittade ett fynd i morotspåsen, är det verkligen en morot? ;)


Idag var jag ute och åt med mamma, vi skulle ha ätit sushi, stod att det skulle vara öppet 11-21. Vi kom dit klockan 12 och vad händer? Det är stängt. Usch, en sån sak kan reta upp mig till vansinne! Var så sjukt sugen och inställd på det, så får jag det inte, suck! I stället vart det Milano och jag åt rödspetta med stekt potatis, grönsallad och remouladsås. Det var gott, även om det inte kunde mäta sig med sushi. Dock var det ju billigare, så jag sparade en del. Har ju en del utgifter jag inte tänkt på som vanligt. En fet räkning från H&M (nackdelen med att handla på internet, varför lär jag mig aldrig att ta det på postförskott?!), 250:- till buggkursen och 600 :- till träningskort. Det sistnämnda är i princip ett måste nu och där kommer min rubrik in.. Jag gav mig ut för att springa förut, det gick inte alls, jag fick till och med avbryta och det är något av det värsta som kan hända för mig. Ett grymt nederlag, misslyckande till tusen. Anledningen till att jag fick stanna var mina knän och benhinnor. Det gjorde så ont, jag klarade helt enkelt inte av att fortsätta. Rädd att jag ska få benhinneinflammation, känns som att det verkligen är på gång, därför måste jag ha ett gymkort. Känns vidrigt om jag ska vara tvungen att vara still när jag nu helt plötsligt kommer i kläder som tidigare varit alldeles för små. Idag hade jag t.ex. på mig ett par jeans som är två storlekar mindre än vad jag brukar ha, score!

Nu önskar jag bara att någon vill träna med mig? Dock vill jag inte bli beroende av någon. Jag är van vid att folk sviker när det gäller träning, då gäller det att inte fega ur utan fortsätta ändå, som jag gjort med löpningen. Typiskt att jag måste vila benen nu :'(

Här har jag legat och sovit bort hela dagen

Steg upp i ottan idag, TRODDE JAG! Tydligen var klockan halv ett innan jag äntligen slog upp mina gröna. Såhär blir det när det är höst, jag sover bort hela dagarna helt omedvetet. Det var ju fan helt kolsvart i rummet när jag vaknade, väldigt otippat att klockan var så mycket.
Känns ju inte speciellt roligt att ha sovit bort halva dagen, men men, nu ska jag ta tag i maten, plankstek blir det lördagen till ära!♥

Måste göra någonting innan jag kryper ur skinnet

Imorgon måste jag ge mig ut och springa, jag blir galen av tanken på att jag inte gjort någonting på ett par dagar nu, men har som sagt haft ont och har det fortfarande, men jag klarar helt enkelt inte av att bara sitta. Känns som att jag degar ihop fullständigt. Ska göra mig yttersta för att samla ihop pengar till ett gymkort, vad ska jag annars göra i vinter? Knappast att jag tar en runda på spåret och riskerar att slå ihjäl mig och frysa ihjäl på kuppen! Jag och Sanna har tänkt börja simma i alla fall, älskar att vara i vatten. Dock har jag sjukt svårt att vara seriös, jag går liksom tillbaka många år i utvecklingen och vill leka som fan!

Okej, idol ikväll. Tycker nog att idolerna faktiskt blir bättre och bättre, dock tycker jag fortfarande väldigt illa om Rabih, han är så fruktansvärt dålig. Förstår inte hur han kan ha kommit så långt med den där mesrösten och mespersonligheten? Eddie har växt och gjorde riktigt bra ifrån sig och Erik ska vi inte tala om, super! Tyckte mest han bara gapade och skrek halsen av sig i början, antar att det hade med nervositet att göra för nu är det toppen! Tove, min tidigare favorit, har tyvärr inte gjort särskilt bra ifrån sig de sista gångerna, men det är knappast inte hennes fel, det är dessa dumma teman. Det är det jag tycker är sjukt dåligt med idol, att de inte får visa upp vilka de är, på riktigt! Nej, de måste följa ett jäkla tema och välja redan utvalda låtar från ett stycke papper. Fruktansvärt bittert och tråkigt att åka ut på något som verkligen inte är man själv..

Äckliga kåldolmar

Mina grannar lagade kåldolmar till lunch idag, det vet jag för att det fullkomligt stinker i trapphuset. Efter att ha gått ut och in x antal gånger har jag fan lust att spy. Tack och lov luktar det inte in i min lägenhet eftersom vi nyligen har fått nya dörrar som är luktsäkra, men hur fasen lyckas man laga mat så att de stinker en hel dag utanför lägenheten?

Jaja, nu är jag klar med all tvätt,. Trodde någon hade snott min ena tröja som hängde i torkrummet så jag hann formulera ett riktigt argt brev i huvudet, sen gick jag tillbaka ner och där hängde den visst. Det var bara det att någon hade hängt kläder i exakt samma färg precis bredvid, så jag missade den. Tur och verkligen tur att huvudet är snabbare än själva handlingen ibland, kunde ha blivit pinsamt!

Nu blir det idol =) Vad är det för tema ikväll tro?

Gud så skönt och avslappnande

Fanimejen vad ont det gjorde, men satan vad skönt det känns nu! Jag är helt avslappnad och kan andas igen. Min ryggrad har tydligen varit så ihoptryckt att lungorna inte har kunnat vidga sig ordentligt. Hon knäckte lite och vips, jag får luft! Dock börjar jag få lite ont i musklerna nu, speciellt röven. Imorgon kommer det med all säkerhet kännas som att jag kört ett vildt pump-pass, minst! Aj aj..
Jag ska tydligen dricka massa vatten nu för att slippa huvudvärk. Har jag druckit något? Neej, jag är en usel vatten-drickerska. Jag dricker i princip aldrig någonting, vill dock slippa huvudvärk så jag ska klunka i mig så mycket jag pallar nu och sen gå ut och gå med Tuva (och hoppas på att jag slipper kissa ner mig!)

Om jag ska springa eller inte ikväll är fortfarande väldigt oklart? Jag har som sagt väldigt ont i mina knän och smärtan strålar ut i smalbenet, det funkar att springa, men i början är det fruktansvärt tungt och jobbigt. Vi får se.. Skulle helt klart behöva skrapa ihop 600 kr till ett gymkort, men vart ska jag få de pengarna ifrån? suck, pengar är bara problem! (när man inte har dem då vill säga, i övrigt älskar jag pengar!)

Massage idag

Godmorgon. Fan jag tror röven har fastnat här i sängen, jag är så trött att jag inte orkar resa mig upp. Känns ju nästan som en synd att gå upp såhär tidigt en ledig dag! Dock är det för ett väldigt gott ändamål, ska nämligen på massage. Herregud, det kommer göra SÅ ONT. Hela jag är en knut! Kommer antagligen bli riktigt skönt efteråt, men hur det kommer kännas under själva massagen kan jag inte ens föreställa mig, huu...

Nej, jag måste häva mig upp härifrån nu..

Perfect teamwork

Har tagit helgen nu, seminariet idag gick superbra. Vi fick så mycket positiv kritik så vi sken väl som solar när vi klev ut ur klassrummet. Det känns verkligen suveränt när folk märker vilken tid vi faktiskt lagt ner på arbetet.
Dock fick jag alldeles nyss hjärtstillestånd när jag kom på att biblioteksböckerna ska vara inlämnade senast idag och nu är inte Anna, som har böckerna hemma! Jag vill fan inte få någon förseningsavgift, inte för att det är mycket, men jag vill inte verka ansvarslös och slarvig. suck! Bibblan stänger sju och Anna sa att hon var på väg, så please hurry!

Ikväll blir det kex och ost och lite bonde som jag spelat in. Tycker verkligen det är uselt i början och det är så mycket tafatta märkliga människor med, usch, men jag håller ut för att jag vet att det blir roligare sen! :)

Remiss till kirurgen?

Idag när jag kom hem hade jag fått en remiss till kirurgen i brevlådan? Ingen information alls om vad det egentligen handlar om. Jag var ju alldeles nyligen på en mycket otrevlig undersökning (coloskopi) för att jag har haft så ont i magen och ryggen osv, och jag antar att det har med det att göra? Dock fick jag en liten lapp med mig därifrån där det stod att allting såg helt normalt ut? Kan det vara så att de tog ett vävnadsprov som de skickade på odling? Jag menar det är ju rätt snabba puckar det här trots allt. Behöver jag vara orolig? Måste ringa och ta reda på lite info så fort jag hinner, de har tyvärr rätt dåliga telefontider. Det hela är så skumt för jag fattade det som så att det inte skulle vara någon uppföljning på det här? Ok, jag är lite orolig...

Är inte bara orolig, är grymt trött med och för att inte tala om hur sjukt nervös jag är, vi har ju muntligt seminarie imorgon igen och den här gången känns det tusen gånger mer fasansfullt. Vi är i alla fall färdiga med vårt arbete och det känns GANSKA okej, luddiga frågor så det är rätt svårt att veta vad de vill ha ut av det.. Jaja vi har gjort så som vi uppfattat det och det får väl bära eller brista!

Plugg och rekordrunda

Tjo! Idag har jag suttit hemma hos Anna med henne och Karro och pluggat till seminariet vi har på torsdag. Vi har kommit igång bra, men med tanke på att redovisningen ska va 45 min så vetefan? Vi får väl helt enkelt prata superlångsamt..

Sen stack jag iväg och sprang en runda och slog mitt förra rekord med hela tre minuter, jag är alltså riktigt nöjd! Dock var det riktigt jobbigt eftersom jag hela tiden tappade byxorna. De var tydligen alldeles för stora så jag visade halva röven medan jag sprang. Tacka gudarna fört att jag var nästan ensam i spåret!
Nu har jag tyvärr väldigt ont i fotleder och benhinnor, skulle behöva ta en paus ett tag och träna något annat, men just nu är det omöjligt att punga ut med pengar till ett gymkort. Tänk att små papperslappar kan innebära såna problem?

F***dag

Ååh känner mig verkligen inte bra, känns absolut som att jag håller på att bli sjuk. Tyckte väl att dagen kändes mer helvetisk än vanligt? Jag är så förbannad just nu så jag håller på att gå i taket minst sagt och det är trots allt ingenting som hänt förutom att jag retar mig på precis allting som egentligen är oviktigt?! Mår jag dåligt klarar jag helt enkelt inte av att bita ihop och låta det passera, nej jag blir vansinnig samtidigt som jag blir galen på mig själv för att jag måste vara så otrevlig. Får ju dåligt samvete samtidigt som jag kokar av ilska och bara vill skrika och gråta. Ibland känner jag mig verkligen som en hormonstinn fjortis, det är helt bedrövligt.
Ok, Hoppas det här går över under natten och att jag mår bättre. Har just nu en grym huvudvärk och känner mig ungefär så långt ner på botten man kan komma. Ibland hatar jag verkligen mig själv och mitt misslyckade liv!

Och btw jag behöver inget jävla medlidande från någon! Jag klarar mig TACK! suck..

Hatar er jävla söndagar

Jag hatar verkligen söndagar, det är samma visa varje jäkla söndag. Jag bara sitter och stirrar medan ångesten kryper på, det är hemskt. Fattar inte varför söndagar måste förstoras upp så och vara så himla ångestladdade?

Veckan som kommer känns otroligt stressig. Imorgon kommer vi få reda på ämne och uppgift till seminariet som är på TORSDAG? Herregud, gruppen på tre ska dessutom prata i 45 min, dvs 15 min var. De sa att de hade tagit hänsyn till den korta tiden vi fått, det känns inte som någon hänsyn på nåt vis? Okej, nu kanske jag är jävligt negativt, men hur mycket bra kan man få fram och få ner på den ynka dagen vi har avsatt tid för grupparbete?
Jag är jävligt trött på den här kursen, den känns fruktansvärt oplanerad och för att inte tala om hur ointressant den är. Jämför man förra terminen så är det här bara skit, även om den förra terminen var väldigt stressig så var allting intressant och roligt. Vi lärde oss någonting (väldigt mycket för att vara exakt), nu har jag lärt mig vad? Ingenting!!

Superroligt inlägg, men nödvändigt att skriva, Grr... En sak som är bra är att jag ska äta sushi ikväll, mums!

Kan det bli november snart?

Hej!
Har inte skrivit på ett tag, men det har verkligen inte hänt något särskilt heller..
Just nu sitter jag hopburrad under mitt täcke, är snorpigg och längtar tills månaden är slut. Vi samåker ju nu in till Karlstad och det är verkligen inte något för mig, tycker inte det är bra alls! Det blir svindyrt eftersom jag måste tanka i princip hela tiden. Det gör ju också att det blir mycket oväntade kostnader som kan dyka upp lite när som och bensinen är inte billig just nu och lär ju knappast bli billigare heller. Med busskortet betalar jag en gång, sen är det finito och jag behöver inte tänka på att ha pengar på kontot kvar till att tanka. Dessutom gillar jag inte att det faktiskt blir en del slitage på bilen när man, nästan varje dag, kör ca 12 mil.. Läskigt är det såklart med nu när det börjar bli vinter och halt. Föredrar helt klart att lämna över ansvaret till en busschaufför!
Nej, nästa månad blir det busskort igen, ska bli så skönt att ha bättre koll på ekonomin igen. När man bara får 7800 i månaden går det inte att göra vad som helst längre och det går faktiskt bra att åka buss även om tiderna kan bli lite träliga..

Nej, nu ska jag krypa ner lite mer under täcket. Har öppnat upp fönstret som fan här så de blåser in rätt rejält. Burr! men skönt när man sover, inga varma sovrum här inte ;)

Ny dator

Hello :) Nu har jag köpt en ny dator, en asus! Nu är jag back on track igen! Konstaterades att min andra dator var trasig bak i kontakten, eller vad man ska säga. Det kan ju förklara varför laddare efter laddare gått sönder!
Fick i vilket fall som helst tag i en super dator för bara 4500:-, reducerat pris givetvis :)

Ikväll blir det idol! Skönt med helg!

Jävla idioter det finns

På senare tiden har jag verkligen haft mer dåliga- än bra dagar. Tror det kan va orsaken till att jag är så uppstressad och inte riktigt finner nån ro nånstans. Dessutom blir energin utpumpad på dessa energikrävande människor som finns runt omkring en och bara suger musten ur en. De är inte många, men det räcker med en sån jävla idiot för att en hel dag ska vara förstörd. I det här fallet har jag till och med två! Även om jag bestämmer mig för att skita i personerna så finns de där i tankarna och retar upp mig till den milda grad att jag har lust att ställa till en scen. Blir så irriterad att jag måste bita mig hårt i läppen och tvinga mig att fokusera på annat. De är inte värda den energin jag lägger på dem, det stör mig att de lyckas få mig ofokuserad och irriterad..

Jag har inte hunnit träffa min bästa vän, älskade Sanna på superlänge. Vi har förresten inte hörts alls :( Saknar henne så mycket!

Nej nu ska jag ta och skala en mandarin, sätta på te och slå mig ner framför SOS gute och hoppas på bättre tider?

Jag klättrar på väggarna

Varit ledig idag som sagt! Seg dag som fan, vet inte vad som hänt? Förut älskade jag att bara vara, sitta för mig själv, bläddra bland lite internetsidor och dricka te i lugn och ro. Nu blir jag totalt galen om jag ska sitta still för länge i sträck. Är fruktansvärt rastlös och klättrar i det närmaste på väggarna. Hur orkade jag, förut, tycka det var skönt att ha en dag helt ledig? Jag vet inte, men helt plötsligt längtar jag inte längre till helgerna men jag ska väl inte ljuga och säga att jag längtar till universitetet heller. Nånstans mittemellan står jag och stampar och jag känner att jag blir galen snart! Till och med nu sitter jag ju och trycker frenetiskt på musknappen, tänk om jag i stället kunde bli lite trött? Det vore ju grejer det..

Var svintrött förut, var ute och sprang nämligen, 5 km ungefär (eller 0,5 km som jag råkade skriva på facebook, oops!) Det var mamma som var med och hetsade mig. Ibland är hon en sån skrytmåns att jag blir galen. Lika bra att springa två varv då, herregud!

Krånglar spotify för nån annan?

Är det bara för mig spotify krånglar just nu? Går visst inte att ansluta på nåt vis, så det går inte att lyssna på musik. Åh blir tokig!

Håller jag på att bli sjuk?

Helluu.. Nu har jag skaffat en ny adapter. 500 kr gick det kalaset på, mindre kul men jävligt nödvändigt. Vad skulle jag göra utan datorn?
Innan bjöd mamma på mat, åt buffé på salladsbaren, tacos och en liten bit kebabpizza med pommes på. Inte bra! Får så dåligt samvete när jag äter såntdär. Tur att jag ska sticka iväg och springa strax. Känns dock som att jag håller på att bli sjuk, huvudet är alldeles tungt och jag känner mig hängig? Det värsta med att bli sjuk nu är att vi samåker in till uni och jag har bilen den här veckan, suck! Jaja, jag får ta det lugnt med springandet. Inte som sist alltså när jag höll på att både spy och svimma på kuppen!

Ytterligare en dator trasig (!!!!!)

Men F**K, min adapter till andra datorn exploderade precis. Det small till här bredvid mig och nu ryker det och stinker som fan. Vart kommer all världens jävlighet ifrån och varför måste den drabba mig hela tiden? Det här är andra datorn på väldigt kort tid som går sönder. Tack och lov passar universal-laddare till den här så det är det första jag ska sticka ner till stan och fixa imorgon, dock är det inte billigt och inte säkert att de har inne ens? Hur ska jag klara mig utan dator? Jag har massor som måste fixas..

Kan nån berätta vad jag gjort för att förtjäna sånthär skit hela tiden? Åh nu är jag sur. Bäst att stänga av den så jag kan använda den lite imorgon åtminstonde!
Bajs!

Skitdag idag

Idag var det dags att häva sig upp i svinottan igen, jag var tvungen att snooza i 45 min för att orka. Jag är ett monster på morgonen, det spelar ingen roll hur tidigt jag lagt mig kvällen innan, på mornar ska man sova. Extra svårt är det ju att ta sig upp nu när det dessutom är kolsvart både ute och i sovrummet..

Vi hade möte idag på uni, kan säga att jag är så jävla förbannad, men jag försöker dock att inte tänka på det. Tror ingen, (utom möjligen en?) var nöjd med det som sas. Helt otroligt är det i vilket fall som helst.
När jag kom hem lagade jag nudelwok med räkor och direkt efter däckade jag i sängen i alldeles för många timmar. Hatar att somna på dagarna, verkar dock vara jävligt oundvikligt ibland. Nu sitter jag här och är sur som ett åskmoln med en halv igentäppt näsa och en lurande huvudvärk. Kanske att jag skulle göra mig lite te, köpte nån ny (i alla fall för mig) sort på kronhallen förut, sommarbär! Det tyckte jag lät lockande i det här mörka och iskalla!
Hur jag ska bota surheten har jag ingen som helst aning om?

Jävla blogg att krångla

Hej!
Det funkade inte att logga in på hela dagen igår, var förresten flera sidor jag inte kunde komma in på. Blir galen när internet inte funkar som det ska!

Igår vart det en hektisk dag, Anna väckte mig först vid nio och ville ha te och sällskap till medicinska biblioteket. Vi åkte dit och hittade lite av det vi skulle ha. Efter det tog jag en tur neråt stan, fyndade en riktigt tjock och mysig vinterjacka på intersport. Annat det än H&Ms jackor som är snygga men inte fyller nån funktion alls.

Försökte fota. Gick urdåligt. Precis när självutlösaren var klar rusar Tuva fram där och skulle va med, hehe. Kraken trodde vi skulle gå ut, men sådär ser den ut på ett ungefär. Varför jag är sådär ruffsig i håret är oklart! Atagligen har jag gått omkring sådär idag..

Köpte även stövlarna från eurosko jag suktat efter, de var dessutom nedsatta med 2 eller 300 kr. Ibland ska man ha en jävla tur. På H&M vart det gratis shopping. Jag råkar ju nämligen vara en guldkund så jag hade 500 kr jag inte använt än. Hittade en stor, lång polo i rosalila. Min tredje sån nu ( i annan färg då givetvis) och de är helt super. Köpte även snoddar, torrschampo och såna nödvändigheter. Leopardtights och vanliga lite tjockare tights fick följa med hem. Det där handlade jag alltså och fick tillbaka 14 kr i stället för att betala nåt, riktigt bra!


Stack sen iväg och sprang ett varv. Råkade springa rätt fort så jag trodde fan jag skulle spy när jag var klar, lyckades dock vackla till bilen och ta mig hem levande. En stund efter det åkte jag och buggade i 1,5 timme. Behöver jag säga att jag somnade gott sen?

Jobbiga grannar

Jag tror jag blir galen!! Min jävla grannar har pumpat på med svinhög musik hela dagen. Jag försöker lyssna på egen musik, men jag hör fortfarande deras förbannade musik över. Dessutom spelar de Elvis som jag HATAR! Kan de inte lägga av snart??! Jag är otroligt trött på mina grannar sen innan, de här är fan grädden på moset så att säga, trodde inte de kunde bli värre än de redan är, men det kunde de tydligen! Vad kommer härnäst? Att de tar sin stalkning en nivå upp kanske? Börja knacka på dörren kanske? gah...

Kan hända att jag är extra grinig för att det är söndag, vem vet?

Varför är söndagar så himla förjävliga?

Shit, klockan är redan fem!? Snacka om att ha slösat bort en hel dag! Jag har verkligen inte gjort ett handtag idag, bara legat och slöat i soffan och spelat en massa meningslösa spel på internet, fast när jag tänker efter är det allt det söndagar är till för. Nu börjar det bli mörkt härinne men jag orkar fan inte resa mig för att tända..

Imorgon är jag ledig, så ingen fara på taket. Ändå börjar söndagsångesten krypa på, what´s up with that? Det är nåt särskilt med söndagar som nästan är ohanterbart. Egentligen borde något roligt hända på såna här dagar, men i stället är de dödare än någonsin. Brukar vara sur på söndagar också och idag är minsann inget undantag, riktigt gräver efter saker att hugga på, jag är irriterad på det mesta och så blir jag arg på mig själv för att jag är så sur, helt sjukt vilken ond cirkel!
Ikväll ska jag i alla fall äta sushi. Åhh, dagen kanske är räddad trots allt?

Vart en liten springtur

Jag stack faktiskt iväg och sprang förut, gud vad skönt det var. Dock är det väldigt kallt ute, gick igång mig lite eftersom jag tog bilen dit och händerna hann bli alldeles stelfrusna. Sen gick det väldigt bra, sprang faktiskt hela tiden utan att stanna som jag alltid annars gör. Kom på en väldigt bra taktik för mig själv kan jag säga, som en blixt från klar himmel kom idén till mig och det funkade finfint! ;)
Vart bara ett varv, fick känningar i ljumskar och knän som vanligt och dessutom blir det ju mörkt så fort, men jag är väldigt nöjd. var ju ett tag sen jag var iväg..


Nu sitter jag och kollar på hål i väggen, har precis ätit upp ett halvkilo räkor som jag doppade i vitlöksdipp. Gott! Lite ensamt, men det duger!

Trååååk-lördag

Åh nu kommer jag inte på något mer att ta mig för.. Jag har tagit en riktig långdusch och passar på att samtidigt rensa avloppet. Svinbra att göra medan man duschar så man kan skölja av sig direkt efter. Jag har även känt mig riktigt tjejig och testat olika ögonskuggor och annat smink, smörjt in mig med underbar lotion och krusat håret. Nu då? Nu sitter jag i soffan helt själv och har ingenting att göra.. Har två gnälliga hundar här bredvid mig, eller ja.. Det är egentligen bara min. Har ärligt talat aldrig varit med om gnälligare hund, hon gnäller och piper jämt, för precis allting..

Har verkligen ingenting att göra nu och jag är fruktansvärt uttråkad. Varför känns det som att jag inte längre har några vänner att umgås med? Alla är bara upptagna på andra håll :(
Vissa dagar önskar jag att jag slapp långhelg. Kanske åker jag till kronhallen och handlar B-sushi? Har inte ätit nåt än så det kan ju vara en bra idé, dock funderar jag på om jag ska ge mig iväg och springa först och ta kronis på hemvägen? Har ju inte tränat på evigheter, som sagt får jag noll motivation när jag springer själv. Det är verkligen fullständigt omöjligt att fortsätta vid minsta lilla motgång. Jag orkar mycket mer, men jag klarar inte fortsätta ändå på nåt vis. Finns det någon som har nåt bot på sånt beteende? Ipod kan jag verkligen inte ha, då springer jag nämligen i takt till musiken och ibland råkar jag få på en snabb låt. Inte bra, då har jag tomefan anledning att stanna till och med...

Hinner ju aldrig komma bort en stund

Jag skrev ju att jag hittade väldigt billiga resor i december, kollade dock på mitt schema för den tiden nu och det är verkligen helt omöjligt att komma ifrån (inte för att jag ens har nån att åka med, men om jag hade haft!). Skulle jag åka den 3:e december då resan utgick skulle jag missa ett seminarie som är samma dag, några dagar senare skulle jag missa ytterligare ett seminarie.. Vilket jäkla schema. Ibland känns det som att de lagt in en massa seminarier bara för att fylla ut tiden. Den här kursen känns otroligt flummig och hittills har jag inte lärt mig något.
De har alltså inte tagit upp något relevant under den här tiden, i stället för nyttig information får vi alltså skriva om hur sjuksköterskorna förr i tiden hade det? Okej, det är roligt och intressant men lite.. högstadienivå? slösa energi på det när vi stället kan lära oss viktigare saker som har med vårt kommande jobb att göra tycker jag känns lite konstigt? Visst, vi ska lära oss att jobba i grupp och kunna sammarbeta osv, men ge oss bättre och vettigare ämnen då..

Vill ju så gärna komma iväg, så trött på allting här. Vill bara åka iväg och koppla bort allting. Hade varit helt underbart. Nästa kurs, då kanske jag har tid..

Sjuk dröm

Godmorgon! Oj vad sjukt jag drömde i natt. Jag drömde att jag förlovade mig och skulle gifta mig den 3 november, bara det att jag inte ville, det var helt fel. Jag var inte kär i personen utan i en annan. Gud vilken panik det var, jag stod verkligen och såg på hur livet höll på att gå åt helvete. Skämdes dessutom över den där ringen, gömde den hela tiden så folk inte skulle se. Det störda var att jag först var jättekär och lycklig, tills vi bestämde oss för att gifta oss och jag fick ringen.. Usch, får ont i magen bara jag tänke på det. Undra vad det kan betyda?;P

Ingen rubrik

Gud vad skönt att få stoppa in handen i handledsstödet igen, jag har haft så jävla ont idag så det är inte sant, det har även varit bortdomnat större delen aveftermiddagen/kvällen. Väldigt trist att det ska va såhär. Blir ju värre när det är kallt, tycker även knölarna har blivit större?

Idag kan jag tycka att jag har tänkt en smula för mycket. Magen har knutit sig x antal gånger, jag spekulerar sönder mig själv. Har jag ingenting att spekulera kring så skapar jag mig nåt, det är väl bra att man har fantasi? suck..
Har långhelg nu, känner dock att det kommer bli en otroligt långsam helg, jag har ingenting planerat alls. Ska vara hundvakt åt mammas ena hund, det är väl det jag vet just nu såhär på rak arm..

Idol, vem ska lämna ikväll?

Ikväll har idolerna faktiskt hållt klass, åtminstonde de flesta av dem. Jag har dock grymt svårt för han.. vad heter han.. Rabih? Han har sån jäkla mesig röst, låter som en liten tjej.. Idag tog han i så jag trodde blodådrorna på halsen skulle spricka men ändå kom det fan inte ut nåt ljud mer än ett litet muspip..?
Erik var jäkligt vass ikväll och givetvis min favorit Tove. Hon är så söt, ödmjuk och otroligt duktig! Hon får gärna ta hem allting, ingen är hittills i hennes klass!

Vem ska åka ut ikväll? För mig kan gärna Rabih, Karolina, Nicklas eller Eddie lämna utan att det skulle röra mig i ryggen, de håller inte måttet..Tidigare hade jag gärna sett att Camilla fått lämna, men idag var hon ganska duktig när hon lät bli att slakta fina låtar!

Tummen upp för redovisningen

Helloo..
Redovisningen idag gick superbra. Jag är så himla nöjd över min grupp och vårt arbete. Vi är ett superteam. Vi fick jättemycket beröm från läraren. Gud vad det kan göra ens dag, kände mig stolt som en tupp hela dagen. Det är inte alls så farligt att redovisa som man kan tycka innan man sätter igång. Är stolt över mig själv som kunde stora delar av mitt arbete i huvet... Nu har vi dessutom långhelg, härligt!

Sitter just nu och kollar efter ett nytt vardagsrumsbord på IKEA. Just nu har jag ett glasbord och det måste väl vara det värsta man kan ha? Herregud vad skitigt det blir hela tiden. Jag tycker nog jag har roligare saker att göra än att torka av det hela tiden!

Plugg, plugg, resa?

Fasen vad blogg.se krånglar idag, tar en evighet bara att logga in..
Jag sitter här och läser igenom mitt arbete jag ska redovisa imorgon. Det riktigt knyter sig i magen när jag tänker på att jag ska prata inför cirka 40 personer. Tack och lov att jag kommer stå mellan mina kära gruppmedlemmar och jag slår vad om att alla inne i salen kommer vara minst lika nervösa. Det går inte att göra mer än sitt bästa. Dumt då kan så tyckas att jag inte ens läst igenom arbetet förrän nu, som tur är kan jag, trots det, en hel del utantill..

Satt och kollade in resor förut och gud vilka billiga resor jag hittade. Skulle så gärna åka i december. Skulle vara helt underbart att bara få komma bort och andas en annan typ av luft ett tag. Nån som kanske är villig att åka?

Jag gör hellre... Vad som helst?

Varför är det så att allt annat, förutom att plugga, är roligt? Jag har städat och plockat, förtränger de där jäkla utskrifterna som ligger och illskriker på mig..

Köket får jag städa jämt eftersom diskbänken och spisen alltid blir så jädra dammigt

Nu måste jag ha maat, är så sjukt hungrig. Idag blir det pasta carbonara, mums! Ikväll har jag tänkt fritera bläckfiskringar..

Idag är det härligt väder ute

Vilket härligt väder ute idag, har varit ute och gått i bara tröja och jag satt till och med på balkongen en stund och SVETTADES, helt otroligt gött..
Just nu sitter jag och läser och försöker lära mig mitt arbete tills imorn. Vi har muntlig redovisning inför halva klassen, riktigt vidrigt! Jag hatar att prata inför folk. Även om jag kan det jag ska prata om jättebra så slutar det ändå med att jag står med näsan gömd bakom pappret och läser innantill, det är så hemskt! Längtar tills det är över!

Måste verkligen ge mig ut och springa nån dag, var jättelängesen nu, men det är så trist som sagt att vara ute själv. Jag hittar inte motivationen nånstans..

Någon med HP dator?

Förresten! Finns det någon som har en HP dator och kan låna ut sin adapter till mig? Jämt bara så jag får lägga över bilder och annat viktigt på hårddisk nu när sladden min är trasig?
Kanske är det så att alla sladdar inte passar till alla datorer? HP är ju så jävliga att man inte kan använda universal-adapters (adaptrar?!) utan måste ha original. Dock hittade en vän till mig en sida där de sålde lösa "pluppar" som man kunde koppla in till universal-laddare. Vet någon nåt om det så får ni gärna plita ner en kommentar för jag har ingen aning om vilken sida det handlade om. (vet så mkt att den fanns i karlstad i alla fall)
HJÄLP?!

Trött som vanligt, men gjort ett bra arbete idag

Idag har det varit en riktigt lång dag. Hade redovisning på morgonen, jag hade inte vart med på det där överhuvudtaget så jag stod bara där, nickade och log lite och låtsades vara svininsatt.
Efter det stannade gruppen kvar och vi gjorde klart arbetet tills seminariet på fredag, det tog längre tid än vi trodde så jag var inte hemma förrän fyra, vrålhungrig givetvis eftersom jag inte alls hade räknat med att bli så långvarig. Är dock superglad att vi stannade kvar, slippa tänka på det mer. Vårt mål var att bli klara så vi slipper åka in i morgon och det klarade vi av.. :)

När jag kom hem råkade jag somna, jag sov dessutom ganska länge så nu sitter jag här och är jättepigg, typiskt! Jag hade ju egentligen i stället för att sova bestämt att gå ner i tvättstugan och tvätta lite lakan och handdukar, men jag valde tydligen att sova i stället?

Inte en jätterolig undersökning

Jag är helt slut, vill verkligen inte in till uni imorgon..
Undersökningen gick bra, vart i princip helt nerdrogad med både smärtstillande och lugnande. Somnade nästan direkt (hoppas jag! så jag inte råkade ligga och prata!?) Vaknade dock till en eller två gånger av att det gjorde så fruktansvärt ont, var dock så avslappnad av drogerna så jag orkade inte göra mer än gnälla, skrika och gråta. Fick lustgas som inte hjälpte alls.. Tack och lov är det här mest ett luddigt minne, 1½ timme gick superfort. Vaknade upp i ett annat rum och fattade inte alls vart jag var, fick vila där ett litet tag och fick sen te och mackor. Gulligt! Personalen var verkligen supergulliga, så underbart med sån vårdpersonal där man verkligen känner sig trygg. Det är nog det viktigaste inom yrket, att kunna bemöta människor på rätt sätt.

Fick förresten med mig en bild på tarmen hem, haha! Jag hoppas att jag inte låg och tjatade om att få det. Känner jag mig själv rätt skulle jag inte alls bli förvånad om jag gjort det! hehe

Tack KÄRA dator

Ja, verkligen supermycket tack.. Idag gick laddaren sönder IGEN och batteriet i datorn är urdåligt vilket gör att den dör på cirka 2-3 minuter. Nu var det ju så kul så jag hade ett arbete och en massa stödpunkter i ett annat dokument som jag inte kan komma åt nu! Det här arbetet ska vara färdigt imorgon för att sen redovisas på ett seminarie på fredag.. Känns ju grymt lägligt, jag hade dessutom skrivit en bra bit med bra fakta som jag inte hittar igen.
Vet ju med mig dessutom att jag antagligen inte kommer orka skriva nånting mer senare sen eftersom jag ska till sjukhuset nu snart..

En ny adapter till en HP dator är inte det lättaste att få tag i heller kan jag tala om, man måste ha en original och den kostar över 1000:-. Det känns verkligen som slöseri att slänga ut så mycket pengar på en gammal krasslig dator. Vet inte ens om det finns kvar laddare som passar till den datorn? Är ju cirka tre år sen jag köpte den..
Har i alla fall börjat om på arbetet på min andra dator som inte har word ens, och jag får helt enkelt skriva så mycket jag hinner med och så mycket jag orkar ikväll. Låter ju verkligen som en fånig ursäkt "Näe jag hade skrivit massor, men så dog datorn och jag hann inte kopiera över det!" vem köper det?

Vill gå och lägga mig igen!

Godmorgon! Är ofrivilligt uppe och herregud vad kallt det ser ut att va ute, alldeles vitt, dimmigt och is på varenda bil, usch! Höll på att stänga av mitt larm imorse och somna om, det var superlogiskt och helt självklart att jag skulle göra det där mitt i drömmen, vilken tur att jag vaknade till och kom på mig själv..

Har i alla fall märkt nu att jag måste stänga mitt sovrumsfönster. Inte bara på dagarna utan fan på nätterna med. Jag vaknade flera gånger i natt av att jag låg och skakade för att de var så kallt, var dessutom bara 20 grader i resten av lägenheten när jag klev upp, burr! Har dragit på elementen nu, vill ha en varm go lägenhet, inte som den förra där temperaturen ständigt låg på 17-18 grader, helt sjukt!

Jag lyckades gå på buggkursen! SCORE

Jag tog mig iväg på buggkursen minsann och det var inga problem. Gud vad skönt! Sket inte ner mig eller nåt ;) Är jag inte modig? Glad att jag inte missade den, gick igenom åtminstonde lite nytt idag och det är så otroligt roligt! Snart börjar termin 2 och då kanske jag vågar mig iväg till logen? Tycker själv att det börjar sitta rätt bra =)

Annars känns det verkligen att jag inte ätit på ett tag. (Fick inte äta efter 14) Har fått en jobbig huvudvärk och jag blir väldigt yr, men eftersom jag vet vad det beror på så är det inte så läskigt. Funderar på hur det blir med min uppgift till seminariet bara, ska vara klara tills på onsdag och eftersom jag kommer bli halvt nerdrogad imorgon misstänker jag starkt att jag inte kommer orka prioritera ett arbete? Jag hoppas min grupp har överseende, de vet ju hur det ligger till. Ska göra så mycket jag kan imorgon innan jag måste åka..

Ska upp innan sex imorgon (helvete) så jag måste snart lägga mig! Godnatt

Daxabon

Jag har gett mig fan på att jag visst ska bugga vid halv åtta, så jag dricker den här jävla vätskan jävligt fort och en timme för tidigt, en liter på cirka en halvtimme nu. Det smakar skit och ingenting händer. Någon som vet hur fort det här går? Tänk om jag skiter ner mig på buggen? Det vore nästan lite kul.. haha

VILL INTE

Godmorgon, usch idag är det dagen före min fruktansvärda undersökning (coloskopi) och jag måste fasta från klockan två. Bara för det har jag bestämt mig för att mosa i mig mcdonalds precis innan två, det kände jag var okej med tanke på att jag ska dricka den där sörjan ikväll och antagligen få magsjukan symptom. Jag är faktiskt livrädd för att dricka den där, får ont i magen bara jag tänker på det. Det kommer säkert bli en rejäl smärta i magen och hur kul kan det komma att bli att sitta på dass i två timmar? Ofta jag kommer klara av att fortsätta dricka de där om jag får jätteont, vill då inte ligga och vrida mig i plågor för något jag vet är helt onödigt..
Åh varför avbokade jag inte tiden för? Jag lovar att jag inte kommer få lugnande heller. Vill inte, vill inte, vill inte :'(

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, var ett tag sen nu?

Skitdag


Idag har det varit en riktig skitdag rent ut sagt. Jobbig dag! Hoppas på bättre framöver... :/

Trött Söndag

Hej hopp! Trist att det är söndag idag, dock ska jag vara hemma imorgon och även på tisdag så det blir ju inget uni...
Jag var verkligen kanontrött när klockan ringde nio imorse, fattade verkligen inte vad det var som lät. Dock var det ju antagligen väldigt logiskt just då, då det passade in i drömmen. Ställde om den till en halvtimme senare, men inte ens då orkade jag upp så fick snooza två ggr till, jisses! Eftersom Linda skulle dyka in på förmiddagen var jag ju illa tvungen att kliva upp till slut. Var himla kul att träffa henne igen, är ju inte så ofta det blir av längre med tanke på att hon numera bor i Åre..

Har haft hand om mammas hund idag, därför har hon lovat att bjuda på mat. Jag ska givetvis hugga in på en fet tallrik med sushi. Jag hoppas vid gudarna att jag inte kommer tröttna på det för just nu tycker jag det är det absolut godaste som finns! Mums..

Oväder

Vilket oväder! Det regnar och blåser och är allmänt grått. Hann i alla fall med en sväng på marken innan regnet kom. Det blir bara mindre och mindre för varje år som går? Knappt inga stånd i år, hade ju hoppats på en såndär gubbe som står och röker fisk, men han fanns inte där, typiskt! Köpte i alla fall strumpor (som jag gör varje gång det är marken), i år var det bättre än någonsin, 14 par för 100:- och dessutom nya motiv, yes! Annars brukar jag få köpa likadana som jag redan har fast i en annan färg..

Mamma lovade bjuda på kräftor idag, så de ska jag käka nu :) Mums..

Vill folk bråka?

Vissa människor verkar vara som gjorda för att bli osams med andra. Såna här människor som tar åt sig av precis allt man säger. Det behöver absolut inte alls vara nåt negativt man sagt, nej det kan vara precis vad som helst som de lyckas vinkla om på nåt jäkla vänster. Det är oerhört energikrävande och det känns som att man måste tassa på tå hela tiden för att det inte ska bli en massa tjaffs. Kan ju inte va nån speciellt bra relation om det ska behöva vara så hela tiden?

Idag har jag haft en riktig slappar-dag. Jag har mest suttit i soffan under en filt. Har även hunnit med att äta sushi och marinerade tigerräkor med sweet chili. Var nere på stan en sväng också, hämtade en bok som jag hade reserverat och kikade in på H&M en snabbis. Hittade dock ingenting (Bra Nathalie!)
Nu ikväll har det varit idol för hela slanten, hur fan kan man rösta ut Jon? Han står där mot Eddie som gjorde det mest usla framträdandet och trots det åker han ut?! En ädelsten bland allt grus, hur gick det till? Känner på mig att jag kommer störa mig mest det här året. Kan räknas på max två fingrar vilka jag tycker är bra i år, tråkigt! Tove är helt klart min favorit, hon är söt och väldigt duktig!

Lägligt!

Åh fuck!!! En tanke slog mig just, helvete säger jag bara! På måndagar har jag min älskade buggkurs, men nu på måndag kommer jag missa den !! I stället kommer jag sitta och SKITA. Ska nämligen dricka nåt jävla lavemang-liknande skit hela kvällen för att sen åka dit lasarettet på torsdan och få en grej uppkörd i röven (coloskopi). Herregud jag blir galen! Inte nog med att jag missar skolan och att nån random ska gräva mig i röven, jag missar buggen också!! Fuck it!

Kanske ska jag bugga iaf? Hoppas på att jag inte har så mkt att skita av. Får väl svälta mig här i helgen helt enkelt

Sluta ring nu...

Har precis bäddat ner mig i sängen, ska alldeles strax sova. Idag har jag mått bättre, om någon undrar?! Jag har stängt av mobilen på ljudlöst, vill fan inte bli störd imorgon när jag är ledig och äntligen får tillåtelse att sova lite. Blir ju stalkad av comhem som vägrar sluta ringa mig. Vet inte hur många "missade samtal" jag har från dem? Tydligen går det inte in att jag inte tänker svara, aldrig någonsin. Blir irriterad bara jag tänker på det, undra om de har någon slags log? Skulle vilja veta vart gränsen går för att de ska ge upp och sluta ringa? Jag har inget emot deras internet, det är snabbt och fungerar alltid, men priserna är anskrämligt dyra och jag hatar, hatar, hatar säljare. Jag kräks på dem samtidigt som jag tycker extremt synd om dem, vet ju vilket skitjobb det är. Stackars er som inte får någon provis av mig då!

Nej, nu ska jag sova. Lyckades boka tvättstugan imorgon och däremellan ska jag göra klart en liten uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Varör jag inte börjat med den innan är oklart!

RSS 2.0