Plugg, plugg, resa?

Fasen vad blogg.se krånglar idag, tar en evighet bara att logga in..
Jag sitter här och läser igenom mitt arbete jag ska redovisa imorgon. Det riktigt knyter sig i magen när jag tänker på att jag ska prata inför cirka 40 personer. Tack och lov att jag kommer stå mellan mina kära gruppmedlemmar och jag slår vad om att alla inne i salen kommer vara minst lika nervösa. Det går inte att göra mer än sitt bästa. Dumt då kan så tyckas att jag inte ens läst igenom arbetet förrän nu, som tur är kan jag, trots det, en hel del utantill..

Satt och kollade in resor förut och gud vilka billiga resor jag hittade. Skulle så gärna åka i december. Skulle vara helt underbart att bara få komma bort och andas en annan typ av luft ett tag. Nån som kanske är villig att åka?

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej Hej :) Hoppas allt är bra. Nu är jag frisk som en nötkärna (ta i trä). Helgen är fullbokad, annars hade jag gärna tagit ett varv i spåret. Men söndag kanske jag möjligen kan få in ett pass i mitt schema, beror på när jag kommer hem.. Så du är ressugen =) Vem är inte det, vore underbart.. Så sjukt billigt vissa resor är med.. Vi planerar att ev. resa i december men vi ska åka med min pappa och hans familj.. Planerar att dra ihop ett stort gäng i sommar - augusti.. Ev. Cypern.. :)

2009-10-09 @ 16:04:08
Postat av: Sophie

brukar vara så att alla är lika nervösa :P man tänker mer på sin egen redovisning än på den som redovisar :P

2009-10-09 @ 17:53:37
URL: http://iheartfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback