flytt, bad och massa ätande

Värmen håller fortfarande i, och jag vill som vanligt bada hela tiden.
Vid lunch åkte jag ner till stan och lunchade med Emma och Malin, vart en räksallad med vitlökssås på som hemma. Så gott :) Efter det råkade jag shoppa en klänning och en top på H&M, sen åkte jag och Malin hemåt för att tömma mitt förråd vid gamla lägenheten, sen vart det ett jävla körande fram och tillbaka innan vi lastat av alla kartonger i nya lägenheten. Tack Malin för hjälpen!!

Tuva var givetvis med och inspekterade :)

Givetvis tog vi oss ett dopp efter det, det är så varmt i vattnet nu, alldeles ljummet. Vi hann även med att äta middag på Indian curry och jag tog ett handtag och plockade ur massa kartonger i lägenheten. Lite ordning börjar det allt bli. Ska bli skönt när möblerna kommer på torsdag, dock funderar jag starkt på att måla om i sovrummet. Det är blått nu, dessutom var det nån fetfläck på väggen som inte såg allt för snygg ut. Vad tror ni om vitt? Och blir det bra att måla över tapet? Den sitter väldigt bra..


Inbyggda vitrinskåpet

nu måste jag bli trött

Jag försöker tvinga mig till att bli trött, men det funkar inte alls.. Slår jag på en film lovar jag en hundring på att jag somnar inom fyrtio minuter. Kolla på film är så sövande, speciellt om man dessutom ligger i sängen.
Just nu är jag mest sugen på att bada, det enda jag tänker på nu mera, tror jag blivit beroende. Det är så jäkla skönt i den här värmen, vattnet är så perfekt svalt. En hel sånhär varm dag skulle jag lätt kunna ligga i!

Imorgon, då får jag nycklarna till min nya lägenhet. Oh det är så kul att tänka på. Jag gillar mig själv för att jag är så spontan. Kollade som vanligt på blocket och hittade en snygg lägenhet det stod Nathalie på, därför skulle jag ha den. Inte alls planerat alltså. Blev ju panik att sälja min, men vafan. Det gick så smidigt. På torsdag är jag inflyttad och jag kan inte vara nöjdare.. Blir ju trots allt en mycket längre månadskostnad hyramässigt + lånet än tidigare för en mycket, mycket fräschare lägenhet och tusen gånger bättre förening! Mina sponana köp brukar sluta lyckligt :) Spara pengar är ju aldrig fel. (sparar närmare 1000 kr nu)

Nu ska jag slå på filmjäkeln så jag somnar nångång,ska ju upp tidigt & skriva papper! wiiiie! Inget jobb imorgon alltså...

Bara en fråga!!

Kan man åka till skara sommarland som vuxen? (dvs utan barn och skit)

Stranden

Vilken värme, 30+.. Kom nyss hem ifrån sandviken. Jag & Malin var och badade. Inte vid tower beach utan den andra stranden. Tower är ju så sjukt långgrund. Någon hinner ju sno en grejer och flyga till japan innan man hinner upp på stranden. Vi försökte även sola en stund men det blåste så enormt där nere så där låg man och hade gåshud. Inte så trevligt kanske..

Bankbesöket gick bra, nu ska de ha sina pengar på kontot och imorgon ska jag och Malin börja plocka lite grejer. Fick förresten svinbillig månadskostnad. De hade satt ihop ett superbra lån till mig. Funderar faktiskt på att helt byta bank till nordea, tycker de är tusen gånger bättre. Kan ju förstås bero på att jag haft mer med dem att göra än med min egen bank, fick ju inte ta lån hos min egen, men hos nordea var det inga problem alls.
Tänk, imorn får jag nycklarna till min nya lägenhet, min nya fräscha lägenhet. Ska bli helt fantastiskt!

nu ska jag krypa ner i sängen

Det var superskönt att få simma lite.. Vattnet är alldeles lagom varmt nu dessutom.
Strax ska jag krypa ner i sängen och slå på en film, börjar kvart över sju imorgon och jag hoppas verkligen jag lyckas sova bättre i natt än vad jag gjorde natten till idag. Jag får alltid sömnproblem när jag ska jobba tidigt, men inte om jag ska upp tidigt för att åka till universitetet. Är inte det märkligt?

Imorgon efter jobbet blir det raka spåret till banken. Usch, nu pirrade det till i magen när jag skrev det där.. Jag är så orolig för att de inte ska ha löst slarvet. Allt var ju klart och påskrivet, så hittar de inte pappren. Vad kör de med system egentligen? slänga-viktiga-papper-lite-varstans kanske?
Efter banken blir det antagligen stranden (som jag skriver varje dag, men som aldrig blir av!) Kanske får jag även tillgång till lägenheten imorgon.  Vi får som sagt se hur det går med pengarna. Blir galen!

kvällsdopp

Ja! Det blir kvällsdopp, gud vad härligt! Kvällarna är bäst att bada på om man inte har lust att visa upp sig för halva karlskogas befolkning & det har jag helst inte..
Nu ska jag byta om till bikini och hinna gå ut med hundarna innan jag åker!

ååååhhhhhhhhh

Fan vad jag är trött på att bo i lägenhet, usch jag hatar det! Det är så fint väder ute, så får man sitta instängd såhär.. Jag vill åka ner till stranden, men ingen kan och vem fan vill åka ner själv och lägga sig? Jag kan tänka mig att göra vad som helst i stället för att behöva sitta i den här varma, fuktiga lägenheten. Varför är ingen hemma? Jag blir galen. Hatar att va själv. Nu tycker jag så jävla synd om mig själv så jag grinar snart.. Känner mig som den ensammaste människan i världen, svingrinig är jag dessutom (tur att jag skrev det för det är ju inte uppenbart)

JAG VILL BADA!!

Godmorgon

Åååh fan, känns som mitt i natten. Jag är sjukt trött och vill bara krypa ner i sängen igen. Sov urdåligt i natt med, kastade mig runt åt alla håll och kanter och kunde inte komma till ro. Dock längtar jag till jobbet nu, delvis på grund av en sån bra bok jag läser. Äcklig heter den och är en sann berättelse om hur en mamma behandlar sin dotter. Vidrig men otroligt gripande! Det värsta är att jag nästan alltid nickar till när jag läser..

Hoppas på att den blir stranden sen, kommer dock bli rätt sent eftersom jag måste äta med. Ja, jag får se!

Dags för jobb

Hej, nu ska jag strax åka till jobbet. (Börjar kvart över två). Synd att det är 30 grader varmt och knappt ett moln på himlen.. Föredrar ju mulet då jag jobbar måste jag erkänna!
Imorgon slutar jag kvart över två, så då blir det nog stranden efter. Sanna? Ska vi åka ner då? =)

godkänd

Jag glömde ju att skriva, jag fick GODKÄNT på patofysiologi tentan! Det hade jag inte räknat med alls, det gick så himla dåligt! Tack tack! Tänk att jag klarat hela kursen nu, 30 hp avklarat. Klarade hela utan en enda omtenta dessutom. Kanske inte är så mycket attvara stolt över så, men ni ska veta att det är svinmånga i klassen som inte ens klarat en enda tenta! Därför känner man sig ju extra bra nu!

Har vart och badat nu ikväll igen med Sanna och Jacob, eller de badade inte. Bara jag! Det var inte så kallt, i alla fall inte efter ett tag, när benen domnat bort.. Nejdå, det var skönt. Älskar att bada!

Imorgon börjar jag jobba, slut på min ledighet alltså. Usch det känns trist. Lite mer ledighet vore ju inte fel, tur att det kommer i aug :)

skogspromenad


Syns det att jag har varit ute & gått en långpromenad på 2 timmar i skogen? Hade ballerina på mig som dessutom gick sönder. Hela sulan under lossnade så nu har jag svinont i benen för att jag tvingades gå så konstigt..

Ingen idé att jag tvättar fötterna heller för jag & Sanna ska snart ner och bada

Slarv

Shit vad varmt det är ute nu. helt ljuvligt. Blåser dock lite mer idag, men det är bara skönt så länge man inte ligger på en strand (då är det ett måste att det är vindstilla, mums)

På banken strulade det, den som jag pratade med ang. mitt lån har gått på semester och de kunde inte hitta hans papper om mig och mitt lån någonstans. Hur dåligt och slarvigt är det inte? Allt sånt borde ju läggas in i datorn eller åtminstonde arkiveras i pärmar. Nu ska jag i alla fall komma tillbaka på måndag eftersom den jag pratade med först om lån skulle va där då, suck! Förstår ni hur nervös jag blir nu? Det var ju godkänt, underskrivet och allt, jag behövde "bara komma in och säga till" så skulle jag få pengarna på momangen. Jag ska ju för fasen betala lägenheten på tisdag, kul att de är så slarviga!

Mot banken

Hittade just en fästing på Tuva. Såg inte alls bra ut där den suttit, väldigt rodnat i en ring. Hoppas de inte blir nåt med det, så trött på de här äckliga fästingarna. Det är ju verkligen ett "djur" som inte är bra för något. De ställer ju bara till bekymmer!

Nu ska jag strax ner till banken och fixa pengarna till lånet, blir skönt när allt det är avklarat. Vet bara inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska sätta över pengarna direkt till säljarna eller om jag ska sätta över det på mitt konto och sen föra över till dem? Jaja, det löser sig!

RIP

Det är konstigt att så fort någon människa dör så är det helt plötsligt den bästa människan i världen enligt alla trots att han egentligen var hatad av extremt många. Tänk om man i stället kunde visa uppskattning när folk är i livet, men det händer ju aldrig.. well, RIP Michael Jackson. Hoppas du har det bätrre nu!

näset

Idag åkte jag och Sanna ner till Näset med hundarna och badade. Första doppet för mig i år, bättre sent än aldrig va? Det var faktiskt inte alls speciellt kallt! Riktigt gött att simma omkring lite!
Nu är jag svintrött. såna där aktiviteter tar död på mig..

Duktiga jag!

Tjo! Äntligen har sommarn kommit hit.. Ska snart ut på min andra promenad för dagen. Gud vad duktig jag är! Äter fortfarande efter min diet dessutom. Dock tillåter jag mig själv att äta vissa saker, idag t.ex drack jag cola & åt panerad fisk, men det spelar ingen roll :) Lite kolhydrater måste man alltid ha i sig.. I stället för potatis åt jag sallad med advokado och räkor. Bra va?

Nej nu ska jag ut.. (Inget resultat på tentan än verkar det som, jag förlitar mig på att alla andra håller koll på det eftersom jag själv inte vågar titta efter)

snart inflytt =)

Godermorgon!
Vaknade innan klockan ringde av ett sms och inte vilket sms som helst heller utan det från från min nya lägenhet. På måndag ska den städas ur och sen ska vi fixa med nycklar osv på tisdag. Gud vad skönt! Kommer till och med bli svinkul att packa upp alla saker!

Jaaaa

Idag när mammas vän var här fick jag en sånhär tanke som bara kom från det blå och slog mig i bakhuvet. En helt sjuk, otippad tanke egentligen.. Mamma och vännen träffas inte såhär superofta och när vi satt där och åt (eller jag drack bara té med HONUNG i) så kom den där skumma tanken över mig; "Jag kommer va gravid nästa gång hon kommer hem till mamma". Undrade givetvis på momangen vafan jag tänkte egentligen, eller vafan min hjärna tänkte ÅT mig. Well, vi får väl se om det stämmer, ytterst troligt skulle jag vilja säga..

Svar på Annas kommentar: JAA jag vill hemskt gärna med till er sommarstuga (Om micke och barnen inte spyr på mig vid det här laget) & jeg metar hemskt gärna och dricker vin (fast jag skippar vinet och tar cider i stället!)

Är jag dum i huvet eller har jag bara otur när jag tänker?

Mors.. Just nu sitter jag instängd i vardagsrummet och väntar på att mammas kompis ska gå hem (snällt, I know..) men jag har köpt kräftor och vill så gärna sätta tänderna i dem. Undrar hur länge till hon stannar? Mamma sa att det kunde bli sent, suck!

Annars idag har jag gjort ytterligare upptäckter på att jag måste vara helt dum i huvet. Nu när jag flyttade från min förra lägenhet ställde jag ner massor av grejer i mina gamla förråd för att jag inte hade någon direkt lokal att ha allting samlat i. Tyckte det var supersmart. Idag hade vi tänkt åka till tippen med massa saker som ska slängas...Vad händer? Jo man måste ju nämligen ha nyckel för att komma ner i källaren. Smart! Det tänkte jag ju verkligen inte på (inte mamma heller kan jag trösta mig med), så där stod vi, långa i ansiktena. Typiskt!
Smsade upp till de som köpt min lägenhet i hopp om att de kunde öppna källaren åt mig, men fick inget svar.. Åkte då i stället och handlade och i affären fick jag svar och jag kom sen in i källaren. Vilken tur att det är så gulliga människor som flyttat in. Ibland undrar jag hur korkad man får bli, kändes som en bra idé just då ju!

Vill tillbaka, nu!

Tack till er som kommenterat till huvudvärks-inlägget =) Jag mår lite bättre nu, men inte helt okej.. Så trött på att få migrän så det är inte klokt. Tror mycket har att göra med att det blir enormt varmt i rummet. Fönstret är uppställt och nu ska jag sova med endaste ett lakan. Jag hoppas jag kommer vakna och må bättre imorgon! Hela dagen har varit en riktig depp-dag. Känner mig inte alls på topp längre :(

Det slog mig idag att jag faktiskt längtar tillbaka till universitetet, jättemycket!! Jag längtar efter att plugga och kivas med Anna dagarna i ända. Jag vill inte alls jobba, vet inte varför men av någon anledning får jag ångest av att veta att jag börjar på lördag. Jag är verkligen på ett superställe, men det hjälper tydligen inte just nu. Min förra arbetsplats lever sig för mycket kvar i mitt psyke, jag är rädd att det ska bli likadant här och att jag ska må på samma sätt!

Det sägs att röd ögonskugga ska ge gröna ögon en ännu grönare nyans. Yeah right. Jag ser mest bara dummare ut än vanligt!

förbannade äckliga jävla huvudvärk

Gah, jag mår bajs! Vaknade vid nio med jordens huvudvärk så i stället för att gå upp somnade jag om till kvart över tolv (!). Huvudvärken var då lite bättre så jag tog en promenad på typ en timme och nu är skiten tillbaka igen. Jag mår så illa och orkar inte röra mig. Kommer spy snart!
Tar nog en dusch nu och sen blir det att bädda ner sig i soffan :(

Så sugen!

Varför, varför, varför i hela helvetet måste man bli så sjukt sugen på allt onyttigt så fort man försöker dieta sig? Just nu skulle jag kunna döda för en big tasty, cheeseburgare eller whatever på mcd.. "Jag börjar banta imorn" tänker min förädiska hjärna. Ni ser, det här kommer ju inte funka, men jag ska tappert kämpa på. Big tasty ersätts av omelett. En dag har gått och jag är så galet sugen. Fan, det kommer sluta med att jag åker till mcd..
Tror ni inte det funkar att bara röra sig massor och äta det man vill äta? Det funkar säkert, men jag vill ha full effekt. Satan i gatan vad sugen jag är!

Varför har jag inte en sambo som också vill banta och som kan distrahera mig?

Äntligen sommar

Hej på alla i detta soliga väder!
Har alla lika fint väder som vi har? Solen har skinit hela dagen och det har varit supervarmt, det blev jag varse när jag tog en långpromenad vid lunchtid i tennisskor OCH tjocka strumpor, fy! Promenaden vart nästan på två timmar och det var fan uppför hela vägen. Jag svor långa ramsor för mig själv, var inte ens speciellt gött efteråt för jag gick nämligen och trampade snett minst tio gånger under promenaden så det gjorde ont lite här och var..

Efter prommen åkte jag med mamma till frisören och hoppades på att få klippa mig på deras drop-in och det fick jag! Så nu är jag nyklippt. Vart jättebra, men kort. Kortare än jag räknat med. Nu fattas bara en färgning av mitt hår som visst är orange. Synd hur mycket man upptäcker hos frisören. Frågan är bara, rött igen eller mörkbrunt? Väljer jag mörkbrunt har jag till och med den färgen hemma.

Nu kollar jag på Lotta på liseberg, vilket härm från allsång på skansen. Synd att folk inte kan komma på nåt eget!

bantning.. igen

Imorn ska jag börja banta.. Nu får det fan va nog, har långsamt gått upp så jag själv inte hunnit med att fatta och min största fasa är att bli fet. Imorgon är det återigen slut på kolhydratätande, i alla fall snabba, och jag ska ut och gå varje dag minst en timme. Vi får se hur länge jag håller det här den här gången, sist lyckades jag låta bli kolhydrater, godis, dricka osv i cirka två veckor. Typiskt mig! På den tiden hann jag dock gå ner runt fyra kilo och det är ju inte så dåligt! Önskar dock att det fanns nåt enklare sätt, inte kul att avstå från en massa god mat...

Nej nu ska jag spela the SIMS 3 =)

Jag vill ha en sommarstuga

Jag längtar efter ett sommarställe, ett sommarställe som ligger en bit bort, i skymundan, där man får vara ifred och bara vara och njuta. En egen strand och brygga skulle det finnas med en liten eka. Älskar ekor, alltid haft det sen jag var liten. Det finns inget mer fridfullt än att ro ut en bit i kvällningen och sätta sig och meta. Tiden bara flyter iväg medan man sitter där, har man mysigt sällskap bredvid sig är det givetvis ännu bättre..

Jag vill gå kvällspromenader på en skogsstig och ligga i solen hela dagarna. Gud vad underbart! Jag är ingen lägenhetsmänniska, man är så grymt instängd. Så fort (OM) jag stadgar mig ska jag köpa hus OCH en sommarstuga!

Typiskt!

Vaknade upp till superväder vid nio, 25 grader och strålande sol, underbart! Studsade upp och gjorde mig i ordning, duschade och lite sådär med tankarna på att gå ut och sätta mig eller alt. gå ut och gå.. Det är ju inte var dag det är sol liksom ;)
När jag väl är klar med allt, ja då är det....mulet så in i helvete! Fan vad jag hatar Sverige!! Sommaren har ju fan inte börjat och ändå har det hunnit vara midsommar, MITTEN av sommaren !? Vi har fan höst/vinter hela jävla året. Jag vill bo någon annanstans. Thailand eller varför inte Grekland? Ni anar inte hur mycket jag vill åka utomlands, jag önskar så att jag hade råd, men ska man betala 4000 till tandläkarjävlarna så är det ju rätt omöjligt!..

Se nu vilket uselt humör jag blev på!

Glad midsommar

Glad midsommar på er allihoppa! Det är, hör och häpna, SOL ute. Sol? Vad är det, tänker ni säkert nu & jag jag vet, det är helt otroligt. Nog för att det blåser men skitsamma, solen är här. Dock har jag svintråkigt, sitter i en tjock morgonrock, läser bloggar och är sjukt trött. Ingenting har jag planerat för ikväll heller.. Usch jag vill inte sitta hemma! Har inte ens jordgubbar, blä!

Gårdagen var i alla fall trevlig, jag var hos Sanna som vanligt och sov även där. Vi lagade jättegod mat och vi snokade även på FB och fyfan vad jag hatar folk som har hemliga profiler. Varför har ni det?? ;)

Reashopping

Helloo..
Vart en sväng på KICKS idag med Sanna (jag som inte har pengar, oohh...), det var ju massa rea så jag var bara tvungen att shoppa lite, lite.. Hittade två par örhängen, ett klämma till håret, ögonskuggor, ansiktsmask och säkerligen nåt mer. Allt det gick bara på 120:-, perfekt :)


Fint va?:D

Sanna!!

Blogg.se har krånglat hela dan, iaf på den tiden jag försökte uppdatera. Himla störande eftersom det idag har vart en sån viktig dag! Min älskade Sanna fyller nämligen år idag, grattis darling!!! Har varit hos henne idag, såklart. Vi åt smörgåstårta och glasstårta med några av hennes syskon, sen låg vi i sängen och kollade tv. Det är livsfarligt att ha tv i sovrummet..
Love you!! Hoppas du fick en bra dag! :)

tandläkarn :(

Klockan 8.40 ska jag vara hos tandläkaren och laga tänder.. Till saken hör att ja är livrädd, LIVRÄDD för tandläkare. Jag ska försöka att koncentrera mig på att klara av att andas. Jag har ju dessutom fått en ny tandläkare nu för att min tydligen är tjänstledig, min förra brukade va så snäll eftersom hon visste att jag var rädd. Hjälp! Jag önskar bara den här dagen åt helvete just nu :(

Min första egna lägenhet är såld

Godkväll.. Nu är lägenheten såld på riktigt, nycklar är lämnade och jag såg hur nya saker flyttade in i den. Det känns ju aningen sorgligt, men jag kommer få det så fint sen så det är värt det! Klart det måste kännas att sälja sin första egna lägenhet,eller så är det jag som är ovanligt blödig ?!

Efter kontraktskrivandet åkte jag och mamma med lite mer saker till förrådet och sen tog jag en sväng på stan med Sanna. Var tvungen att ha nya trosor eftersom mina för tillfället är spårlöst borta, råkade även hitta ett halsband som var nedsatt och en vit liten väska. Slösar otroligt mycket nu, jag kan helt enkelt inte låta bli, det är det bästa som finns!
Nu kom jag precis hem från Sanna, vi har varit ute och gått på rävåskullen med hundarna och sen åt vi majskolv uppe hos henne =)

Skönt det är att va ledig!

Tack alla underbara!

Oh my vilka dagar det här har vart.. Det är inte roligt att flytta. Tack och lov ställde en massa underbara människor upp och hjälpte mig. Tack!! Utan er hade det aldrig gått, jag är så glad att jag har såna fina vänner! Ni är bäst Sanna, Jacob, Markus, Anna, Micke och så givetvis mamma :)
Nu är allting tömt, packat, lastat och slängt, känns faktiskt lite sorgligt att se lägenheten helt tom. Jag har ju ändå bott där i nästan två år och jag har verkligen trivts där, men samtidigt känns det som en lättnad. Ja, det är lite blandade känslor helt enkelt. Kommer kännas märkligt att nån annan ska bo där hädanefter. Imorgon lämnar jag ifrån mig nycklarna och då är den verkligen inte min längre, usch vad konstigt det känns, ledsamt..

Jaja, nu ska jag försöka sova i en liten 90 säng :S

alla lampor nedskruvade

Hej.. Shit idag mår jag inte alls bra, men jag kan inte sätta fingret på vad det är för fel. Försöker slappna av med ett glas flädersaft medan jag kokar potatis, men det känns som att det kryper i mig hela tiden, har en molnande huvudvärk och är illamående. Säg inte att det är migrän på gång..

På förmiddagen var Peter hemma hos mig och hjälpte mig med det jag behövde hjälp med innan flytten. Skruva ner alla lampor, gardinstänger och tapetsera på ett ställe där råttorna tyckte tapeten visst smakade väldigt gott. Varför har man egentligen djur? Ibland undrar jag fan...
Jobbigt det här med lamporna kom jag på nu i efterhand, ska jag leva i ett totalt mörker? Jag som är så mörkrädd, kommer bli galen om jag får gå upp på toa mitt i natten och inte kunna tända lampan i vardagsrummet under tiden. Jaja, det här gäller ju bara i några dar, på söndag är jag helt ute :) Kul det ska bli!!!

paranoida jag

Jag tror jag har blivit något paranoid. Har nämligen bland annat blivit rädd för att gå ut själv på nätterna, jag får för mig så himla mycket konstigt..

  1. Kommer det en bil så tror jag antingen att den ska gasa allt den äger och har och köra rätt in i mig eller att den ska stanna och släpa in mig i bilen. Speciellt om det är en bil modell större, då är det fan risken 99,9% säker
  2. Går någon bakom mig (kille) förbereder jag mig på att minst bli mördad och stoppar in nycklarna mellan fingrarna till ett ynkligt försvar
  3. När jag kommer in i trapphuset är det inte lugnt, nä absolut inte! Här kan ju någon lurpassa, någon som tagit sig in i trapphuset innan 20 och sitter och väntar på mig utanför min dörr?
  4. Väl inne kan jag andas ut efter att ha kollat mig hastigt omkring. Någon kan ju ha tagit sig in genom mitt centimeteröppna sovrumsfönster...
  5. Att tvätta ansiktet är nästintill kört. Just det där med att ha rengöringsmedel i ögonen så jag inte kan titta är ju hemskt farligt. Tänk om någon står och tittar på mig under tiden ?! Ibland har jag fått såna tvångstankar om det att jag vart tvungen att öppna ögonen mitt under intvålandet och det är inte att rekommendera kan jag säga...
  6. Ibland tror jag helt bombsäkert att någon okänd ska slita upp min sovrumsdörr och hota mig med pistol
Jag får ju gå runt ständigt och va rädd. Nu har jag dessutom skrämt upp mig själv här.. Jag som är så kissnödig. Jävla mig! Stryk ska jag ha!

nattpromenad

Usch jag har varit så uttråkad hela dagen. Jag brukar gilla att bara va för mig själv, men inte nu inte..
Nu ska jag ut och ta en nattpromenad med Sanna!

Love you baby!

seg, hängig, trött

Usch jag känner mig sjuk eller åtminstonde jävligt hängig.. För tillfället står sängen och film högt upp på min priolista. Såg precis på "the life before her eyes" för andra eller tredje gången, men fortfarande fattar jag ingenting av slutet. Någon som sett den och vill berätta? jag har väl mina aningar men.. Sjukt irriterande med filmer som man måste tänka på, jag vill då gärna förstå vad filmen handlar om och vad den går ut på!

Idag har jag annars bara packat. Rensade ur garderoben i sovrummet och den rymde visst flera IKEA kassar med kläder + att jag även har två totalfyllda sopsäckar med tvätt samt ytterligare en fullsmetad garderob. Vart är ni, klädfanskap, när jag behöver er? Va?!

Nu väntar jag bara på att Linda ska komma och hämta sina spel så ska jag nog återgå till sängen. Jag har förresten semester ända till 27e, wonderful. Leva snålt är bara fönamnet, men herregud vad skönt det är!

studenternas dag

Jag tycker verkligen synd om studenterna idag. Vidrigt väder, regn och iskallt. Annars har det alltid, alltid varit kanonväder när studenten vart. Vi hade så varmt att det nästan vart jobbigt åt det hållet i stället. Jag hoppas alla får en kanondag i alla fall, nu är ni fria! :) Transcom lär ska få många nya medarbetare ;P

Trevlig dag

Det var mysigt att träffa Linda igen, vi satt och pratade om en massa minnen man nog helst vill glömma (i alla fall jag). Som vanligt kommer jag på vad fort tiden gått, känns ju som att man inte åldrats en dag. Måste ju helt klart vara alla andra runt omkring en som bara blir äldre och äldre. Själv kommer jag alltid vara 18..
Efter Linda fick jag Anna-abstinens och våldgästade henne och Micke en sväng. Skönt att få skratta halvt ihjäl sig en stund. Efter alla dessa rensningar och packningar behövs det..

Nu har jag precis avslutat min högklassiga måltid bestående av nudlar. Jag är i alla fall tacksam över att jag älskar denna fattigmansmat med tanke på att jag faktiskt är en fattiglapp.
Nu, film! :)

Snart kommer Linda!

Jag inväntar just nu Linda. Har tömt alla (ja, nästan alla iaf !!) skåp. Det står flyttkartonger överallt och jag upptäckte att de förbannade äckelkatterna hade kissat i soffan. Kul! Möbeltvätten har jag slängt ner längst ner i en kartong dessutom, typiskt! Har lust att slänga hela soffan, men så gör man inte om man är förnuftig. Mycket annat har åkt i papperskorgen i alla fall, mycket skönt. Jag är en riktig ekorre som sparar på allt. Imorgon måste jag ta itu med garderoberna, usch! Ser jag minst fram emot, därför ska jag tvinga mamma att göra det!

skruttan

Mamma fick lite bilder på Tuva skickade till sin mail idag, visst är hon söt lilla skruttan?


Idag fixade det sig med ny parkering helt automatiskt. Skulle gå in ifrån bilen när någon ropade på mig. Trodde det var nån som skulle gnälla över att jag stod på besöksparkeringen, men han frågade bara om det var så att jag ville ha en parkering och att jag gärna kunde få ta över den direkt. Helt perfekt med tanke på att jag måste bo hos mamma i två veckor innan jag kan flytta in i min nya..

Ny flyttlådor har jag fixat nu med. Trodde lätt att sex st skulle räcka, men nu har jag köpt åtta (?!) till.. Vart kommer alla mina grejer ifrån kan man undra?

packa pappas kappsäck

Packar för fullt här till evanscence vackra toner.. Blir alldeles svett av det här. Naiv som jag är köpte jag bara sex flyttkartonger med tanken att jag fan inte kunde ha samlat på mig så mycket på de ynka inte-ens-två åren jag bott här, men jodå, det hade jag lyckats med visst det. Jag packar och packar och ingenting försvinner. Hur konstigt som helst.. Just nu tänker jag dessutom mest på hur jobbigt det kommer bli att packa upp allting igen sen!

Nej nu ska jag fortsätta packa ner kläder i svarta sopsäckar. Måste dock påminna mig under tiden att jag måste ha kvar kläder att ha på mig under den kommande veckan, får alltså inte bli för ivrig! Nu kör vi!

Alltid så trött

Herregud, jag sov till typ 11 imorse och nu är jag så trött att jag inte vill nåt hellre än att slumra till ett tag. Som om det inte räckte med att jag sov bort hela förmiddagen menar jag....?
Flyttkartonger är i alla fall fixade nu och jag fick äntligen sushi i magen. Även förflyttningstekniken gick bra, det var bara vår lilla grupp så det var skönt. Nu ska jag sätta mig och mysa framför LOST!

flytta?

Godmorgon, gud vad skönt att få sova lääänge! Ska strax börja göra mig i ordning, ska iväg på förflyttningsteknik 13-16. Just nu känner jag väl ingen vidare lust till det, men det ger ju lite pengar.
Jag borde börja sortera, slänga och packa saker i lägenheten, men jag kollar mig mest bara omkring och vet inte alls vart jag ska börja. Vad börjar man med? Jag kommer ju bo kvar i lägenheten ett tag till, fem dagar till i alla fall. Kan ju inte packa ner massa nödvändigt då? Ska i alla fall åka iväg till Ö&B sen och kolla om jag kan få tag i flyttkartonger. Tur att jag är ledig den här veckan, det ger mig tid att packa i min egen takt..

Nej nu måste jag klä på mig.. Höres =)

Nu ska här slappnas av, med våld

Jag har planerat hela dagen att jag ska ligga på min spikmatta. Lite ironiskt att jag inte ens ska kunna ta mig tid för det när grejen är att man ska slappna av och ha lite tid för sig själv, men vem fan hinner sånt nu för tiden?

Av nån jävla anledning är jag väldigt, väldigt stressad. Det är visserligen söndag idag, min hjärna verkar ju dock inte hänga med. Snälla nån, jag är ju ledig !? Förutom att jag ska på förflyttningsteknik 13-17 (suck) Tänk att det är så dåligt med tid till allt jag måste göra, tex packa ner hela min lägenhet. Om en vecka ska jag ju för tusan va ur den, hjälp! Har verkligen inte gjort ett handtag än. Kan man köpa motivation någonstans?

Nej nu blir det spikisen, får se om jag har tålamod att ligga så länge att jag kan recensera den. Brukar tyvärr sluta med att jag far upp efter max tre minuter för att jag inte pallar att ligga där när det finns annat jag kan göra i stället

Love

Gud jag är så sugen, ingen som vill bjuda mig på sushi?

Åhh va gott!!

seg söndag

Vilken seg dag.. Jag är trött. Det var helt okej fest igår, saknade dock mer folk innan och äldre folk på statt önskade jag framförallt. Herregud bara en massa små 91or ute nu, tråkigt! Bara kryllade av dem överallt... Känns ju hur sjukt som helst att se ens kompisars småsyskon där. Det betyder ju att jag gått och blivit äldre, kan väl aldrig stämma?

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att hon ska bjuda mig på mjukglass.Inte för att jag direkt är sugen på det med tanke på det fina svenska vädret vi har. Det är liksom juni med 5-10 grader ute, måste va värsta sommarn hittills? Jag har till och med sett folk med vantar på sig, helt sjukt! Jävla äckliga England som drar hit massa regn & kyla hela tiden!

Har ni röstat idag då och vad röstade ni i så fall på?

Nu kör vi



TRÖTT

Åååhh.. Gissa om jag vill gå och sova igen? Mina ögonlock hänger fan ner till golvet.. Nu tänker jag inte ta nån mer dag, jag måste få va ledig och vila upp mig efter den här kämpiga terminen, men idag är det bara att va på G då det blir lite party ikväll :) Dubbelt betalt idag på jobbet dessutom. Det ska väl gå bra det här hoppas jag!

Tills imorgon..

Nu är jag hemma från stan. Blev en snabbisfika med Birgitta, club toast på som hemma, så otroligt gott! Synd bara att de höjt priset så mycket.. Efter fikat gick jag i väntat på Sanna runt på H&M, inte bra. Jag hittade en del småplock, hårband, spännen och ett nytt solpuder eftersom mitt förra tyckte att den kunde hoppa i backen och slå sönder sig hur som helst. En sväng på systemet blev det med, dock verkar det bara bli jag och Sanna imorgon, ingen verkar kunna.. Linda, ville du med? Du är hjärtligt välkommen i så fall =)

Just nu är jag lite bitter för att jag ska jobba imorn. Jag bad verkligen om att jag skulle få va ledig nu efter skolan ett tag för att vila upp mig, men nu var det visst kris så jag kände att jag inte kunde strunta i det. En dag kanske det är jag som står där..

spikmattan

Nu är den här:


Hann inte ligga på den mer än 3 minuter, upptäckte att man inte bör ha tröja på sig, kände inte spikarna där tröjan var, men svanken därimot, ahhh.. Ska lägga mig mer på den sen när jag har mer tid =)

fika

Helo dear..
Gud vad skönt det var att få sova imorse utan att bry sig om något. Kunde kolla på klockan och somna om utan att få dåligt samvete för att jag borde sitta och plugga. Nu håller vi bara tummen för att jag klarade tentan och slipper sitta på sommarn och plugga, right?

Idag ska jag fika med min förra arbetskamrat, ska bli skitkul att träffa henne igen och höra allt skvaller. Kan tänka mig att det hänt massor sen sist, men innan jag ånger dit ska jag hämta ut min spikmatta som kommit. Kanske recenserar den sen om orken finns =)

vilken snygging

Den här klänningen var riktigt snygg! Precis i min smak, hör ni också hur den fullständigt gallskriker efter mig? KÖÖÖP mig!! Skriker den!


Hittade förresten just jordens jättespindel i vardagsrummet. Inge bra alls med tanke på att jag är livrädd. Tänk om han kommer in till sovrummet. Har läst att man ibland sväljer spindlar på nätterna, hjälp!! Är så rädd att jag inte ens törs döda den...

Tentaångest

Jag är helt slut, tror alla spänningar släpper nu, den här kämpiga tiden är över för ett tag.. Tentan gick dock sådär, den var supersvår och helt otippad. Den bästa läraren skrev de jävligaste frågorna. Jag hoppas innerligt på att jag får godkänt, men jag är tveksam ärligt talat. Känns pissigt med tanke på hur mycket jag faktiskt suttit och pluggat, men äsch! Nu är det sommarlov!! Jag har inte fått mitt jobbschema än så jag har ett enda långt sommarlov framför mig, som det ser ut nu då. Great :)

Flytt är på gång också! Vet inte om vissa förstått de, men jag har köpt en ny lägenhet och sålt min så det blir mycket packande framöver, alla händer är välkomna ;) Gärna manliga för jag är så himla svag, kommer aldrig orka bära ner de tunga grejerna..
Nej nu ska jag sätta mig och slappa lite till, förstår ni hur skönt det är att göra massa annat utan att få dåligt samvete för att man inte pluggar? Halleluja moment!

Grekland

Idag har jag pluggat från halv nio till.. ja typ nu. Helt sjukt nervös är jag, ska det alltid vara så här nervöst och jävligt innan tentor? Jag hoppas verkligen den här går vägen nu så som vi slitit. Imorgon är det dessutom sista dagen på uni. Tiden har gått så fort..

Idag blev jag taggad på facebook. Av June från när jag och Elin var i Grekland för två (?) somrar sen. Längtar tillbaka när jag ser det här, helt otroligt vad roligt det var!

En glad skara. Till och med jag ler, helt otroligt


Jag och June

Har ni sett nåt skönare? Jag var den ända som var anständig och hade överdel på mig !!

plugg plugg

Hej å hå vad bra jag bloggar. Ni förstår, de här är sista rycket inför SISTA tentan för terminen. Imorgon går skiten av stapeln, vi har slitit som djur och ska även fortsätta med det idag. Jag vill inte halka efter med ens en tenta (även om jag faktiskt tror jag kommer göra det nu) Imorgon, senaste halv tre, är jag hemma och ledig och då har jag förhoppningsvis klarat av termin 1, i värsta fall har jag åtminstonde klarat av 22,5 hp.. Otroligt vad fort terminen har gått. Kämpigt men kul!

Nej nu ska jag klä på mig och knalla över till Anna, idag blir det verlkligen heldagsplugg, wish me luck

new moon

Åh, hittade just en trailer till new moon. Jag längtar så mycket tills den kommer på bio. Ni kanske inte har missat att twilight är det bästa jag vet?
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

RSS 2.0