mors dag

Mors dag idag. Jag hade planerat så bra att jag skulle åla till elon och köpa henne antingen en soda streamer eller en riskokare. De brukar alltid, alltid ha öppet söndagar, men det ligger visst inte till på det viset längre. Det vart ju lite av en besvikelse att komma tomhänt. Ska dock så fort jag hinner åka och köpa henne något av det, stackars mamma!

Annars har jag ju då pluggat son vanligt och som vanligt har det gått uruselt. Hur ska det här sluta? Ni förstår, varje fråga kräver väldigt utförliga svar, ett svar tar i princip upp ett helt A4. Vi har slitit som djur, och ändå går det såhär dåligt?!
Imorgon blir det nya tag. Börjar kännas som att jag flyttat in hos Anna :S

äntligen sommar

Underbar sommarvärme. Sitter ute på Annas altan nu och... gissa vad? Snart ska jag släpa mig hemåt och då blir det att handla kvällsmat, är så sjukt sugen på sushi så de får det bli!
Hoppas alla haft en fin dag =) (säkert bättre än min vad ni än gjort kan jag tro..)

Boda borg idag =)

Igår var första dagen på länge det var otroligt varmt och skönt ute. Jag och Anna satt ute på hennes balkong, mitt i solen. Givetvis brände jag upp hela armarna. Idag är det nästan borta så det vart inte så farligt, dock blir det nog solsyddsfaktor idag.
Gissa vad jag ska göra senare idag? Jag ska till Boda Borg! Var så himla längesen så det ska bli svinkul. Ska gå med mamma och hennes kusin, dock är vi halvt invalida alltihop tror jag. Mamma ramlade för ett tag sen och stukade/bröt fingret så det har hon jätteont i, och jag har ont i min omtalade handled som vanligt, kanske ska hålla oss undan från svarta banor då ;) Ingen risk att jag skulle fixa dem iaf..

trött, vaddå?

Hellu..
Sitter i sängen nu med en kopp blåbärsthé och nyaste SOLO och försöker slappna av. Ni anar inte hur uppstressad jag är, det är otroligt jobbigt. Hela mina ben skakar och det känns som att jag vill gråta varje sekund ungefär.
Hela dagarna går åt till att plugga nu, sista tentan är nästa torsdag. Vore väl bedrövligt att inte klara den när jag klarat alla andra? Jag vet att jag sagt det varje gång, men den här tentan är fan den svåraste hittills. Man kanske kan sammanfatta den som att hela den här kursen, biomedicin, har varit svinsvår. Tur är väl att jag klarat mig såhär bra hittills..

Helgen, kanske den 6e, funderar jag på att styra upp en liten fest för att jag klarat termin 1 och för att det är sommar. Är det någon som är på? =)

stress

Hej.. Igen. Nu var det ett tag sen jag skrev något. Jag har haft så fullt upp med allting så det är inte klokt vad jag har stressat runt. Imorse försov jag mig, min cp mobil säger att jag bara får snooza i en halvtimme sen är det tydligen nog ?! Låg och frös för att det blåste rätt i ansiktet från det öppna fönstret, kollade på klockan, halv sju...
HALV SJU ??!!
Bussen går tjugo i så det var ju bara att slösa bensin och ta bilen till Karlstad. Skönt förvisso eftersom vi kom hem 45 min tidigare än om vi tagit bussen.

Kalas

Jag hade fel om tidpunkten för smset hörrni.. Det kom två timmar... tidigare (??) Klockan sex i morse. Om man valt den nivån kan ju jag lika gärna tex messa nu. Eftersom jag alltid har ljudlöst på nätterna, med tanke på att jag oftast har minst ett missat samtal och två meddelande på mornarna, så gör det väl inte så mycket, men iaf.. ? Äsch.. Jag är bara en bitterfitta rent allmänt för tillfället..

För tillfället sitter jag och sjunger med i Oooohhhh what is love och ska snart slå på the notebook. Vad har hänt här nu egentligen?
Kalaset idag var trevligt, men av något anledning har jag blivit otroligt osocial. Är människor tysta rent allmänt har jag riktigt svårt att hitta på nåt samtalsämne och så blir det tryckt stämning, pinsamt! Kanske därför jag i vanliga fall håller mig undan dessa människor? Vi grillade i alla fall och åt tårta. Jag smet hem vid nio och kollade på robinson som jag spelat in, gud vad spännande det var idag. Lilla Jarmo, hemskt när han skadade sig.. han har varit min favorit sen start och jag hoppas han kammar hem hela skiten. Anna står på reserv plats 1, de andra suger rejält!

Ledigt?

Nu ni (håller på att blogga ikapp om ni undrar) ska jag lägga mig och sova, eller nej. Jag ska kolla på... Gissa? ;)
Jag studerade schemat idag och upptäckte till min glädje att jag kollat fel, jag är ledig imorn och även söndag. Fan jag som jobbat inom kommunen i mer än ett år borde väl kunna läsa av det där schemat tycker man, men tydligen inte!

Att jag är ledig imorn betyder att jag kan gå på Annas lilla födelsedagsfest, vad bra!
För att va på den säkra sidan smsade jag min arbetskamrat om helgen, han har inte svarat än. (Gissar på att det kommer imornbitti vid åttasnåret, därför har jag ljudlöst utan vibration)

underbart

Är det något jag älskar så är det pianomusik. Jag vill nästan gråta när jag lyssnar till och med, det är så vackert och så berörande. Jag ser en hel scen i huvudet som spelas upp för mig. Är det bara jag som kopplar ihop kärlek med pianomusik?

Jag är inte den som fyller min blogg med meningslösa youtube klipp, men det här.. Det här är det vackraste jag vet. Lyssna och njut, det här lär inte hända igen så passa på ;)

enkelriktat förfan

Idag när jag var och handlade parkerade jag på Kulans tak, som vanligt. Upp dit är det en smal, smal spiralväg med betong utefter sidorna. När jag skulle åka ner igen höll jag på att krocka med en bil som var på väg upp (!!) JA det är enkelriktat givetvis, det var dessutom en äcklig raggarbil, jag hatar raggare och de där förbannade rockabilly (eller vad fan de heter). Jag fick helt enkelt backa upp i det där trånga, hela tiden pekade jag dessutom finger så det var jävligt svårt och mer ansträngande kan jag tala om. Kände mig så extremt barnslig när jag satt där och pekade, men ändå.. fyfan vad bra det kändes!
Man kör väl förfan inte upp där man ska köra ner, jävla dårar! Jag menar, hade vi mötts på mitten hade fanskapen själva fått gått ut och backat upp min bil igen. Såå jävla haj på att backa är jag inte och jag trodde inte man skulle behöva va det heller för de där var nåt jag bara har skämtat om..

Vilka dårar det finns!

Lilla dockan

Jag är verkligen inte en sån som smälter så fort jag ser en liten unge, de flesta bäbisar tycker jag ärligt talat är rätt fula, men Lauras dotter...Herregud, det är fan det sötaste jag sett i hela mitt liv. Som en liten docka. Jag smälte direkt och ville ta med henne hem. Hoppas man får en sån söt unge!

Jag har då aldrig sett nåt sötare. Bedårande. Jag är helt såld!!

Dop

Hej.. Igår var en lugn dag. Gjorde inte många knop. Stannade hemma från skolan eftersom jag var så otroligt slut i kroppen, men inte fick jag sova för det. Som vanligt trillade det in massa sms tidigt! Hade ljudlös men glömde stänga av vibrationen, typiskt!
Var sen nere på stan och letade doppresent till lilla Aurora. Hittade tre klädesplagg som var otroligt söta, hoppas bara Laura uppskattar dem. Så svårt att köpa såntdär till andra eftersom alla har olika smak.
Efter besöket på stan åkte jag hem till Anna, vi skulle plugga var det tänkt, dock öppnade vi inte ens böckerna. Slutade i stället med att vi spelade spel på datorn och kollade på kort. Jag känner ingen som helst motivation just nu och tentan är snart, inte bra! Känns inte kul att ha missat en hel del då jag vart sjuk heller.. Jaja, idag ska vi tvinga varann att plugga. Vi får väl se hur det går ;)
Först är dock dopet, klockan 2. Det ska bli mysigt att se lilla tjejen.. =)

Mitt internet funkar inte

Mitt internet från comhem strular och har gjort det hela dagen. Det är okej för under de två åren jag har haft det har det aldrig varit nåt problem. Har hört att folk klagar lite på att det ofta lägger av osv, men det har jag som sagt aldrig upplevt, så de är okej de här comhem ;) men starta de gärna snart igen.
Jag är tacksam att jag har mobilt bredband också, det är ju tur att man kan fortsätta nörda sig trots att huvudinternet inte funkar.. Jag klarar mig dåligt utan internet märker jag. Det är ju som det är, man gör allt på internet nu mera. Pratade i telefon för första gången idag på... ja.. jag vet inte hur länge, kändes ju något märkligt att man kan va social på det sättet också ;)

Nu ska jag nog slå på twilight igen, jag kan inte få nog. Gud vad jag längtar tills new moon kommer! Kan knappt bärga mig, funderar faktiskt på att läsa böckerna igen. Jag kan absolut säga att filmen och böckerna är det bästa någonsin, de är mästerverk! Hyllning till dem!

Edward är ju så snygg så det finns inte maken till det. Passar perfekt in i rollen

Dop

Idag fick jag faktiskt en trevlig överraskning. Min vän Laura som jag inte pratat med på så länge hörde av sig och undrade om jag ville komma på hennes dotters dop. Ska bli så kul, jag har ju inte sett lillan mer än på bild! Imorgon ska jag ner och titta på nån present, en liten klänning kanske.. Oh det finns så mkt söta kläder till små flickor. Kommer frossa i evigheter. Synd bara att de växer ur det så jäkla fort, får köpa en storlek större än vad hon har.. Mysigt med bäbisar och upp till 1,5 år, sen blir de mest bara jobbiga och får egna trotsiga åsikter...
Lovar att ta ordentligt med bilder på den lilla skruttan!

lokal eller lagerutrymme?

NÅGON som vet vart man i Karlskoga kan hyra en liten lokal eller kanske ett lagerutrymme? Behöver eventuellt förvara mina möbler i ca en månad. Hör gärna av er om ni har- eller vet nåt =)

ett trist inlägg

Usch vad deppig jag känner mig, eller ÄR, just nu.. Jag tror inte jag kommer få min lägenhet såld, var så himla glad och entusiastisk för det här men nu känns det som att jag nog kommer få backa ur mitt egna lägenhetsköp och det gör mig jätteledsen :( Elakt är det dessutom, men jag vet inte vad jag annars ska göra!? Jag kan inte stå med dubbla hyror + dubbla lån. Blir 7500 i månaden + alla andra räkningar som ska betalas, kanske 1500. Jag får 7800:- från CSN i månaden.. Ni hör ju, det går inte. Har ingen som kan hjälpa mig heller så det är rätt kört.
Var nog rätt naiv som trodde att nån skulle vilja ha den här sketna lägenheten :( Hädanefter när jag köper lägenhet ska jag tänka efter om det kommer bli lätt eller svårt att få den såld, det är fan så man måste tänka. Även om man planerat att bo där hela livet så måste man ha det i åtanke. Man vet inte vad som händer och då kanske man står där med ett jävligt dumt köp.

Jag har tappat engagemanget till allting, jag har ont och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag har ingen lust att åka till skolan imorn ens, vill bara va hemma och dra täcket över huvet. Vad är det för fel på mig egentligen?

Hemma med antibiotika

Hej, jag har inte orkat uppdatera.. Full rulle med allt.
Åkte som sagt in till akuten igårmorse igen, Emma var en ängel och följde med! Tycker det är läskigt att sitta där själv när man inte alls vet vad det handlar om. Tack vännen! Fick i alla fall ta ytterligare prover, CRP hade stigit en aning och läkarna kliade sig på hakan återigen. De vet inte alls vad den här inflammationen beror på. Han pratade om inläggning för observation osv, men tack och lov fick jag åka hem, men skulle åka in dan efter (idag alltså) igen för nya tester. Åkte hem och tryckte i mig alvedon och började städa min lägenhet eftersom det skulle komma en kille och titta på den senare på kvällen. Sanna kom över och hjälpte till! Vilka underbara vänner jag har, tack! Hon stannade även över visningen eftersom jag var sjukt nervös. Gillar inte riktigt att folk ska gå runt och kolla och bedöma i mitt hem, men vad ska man göra liksom? ;)

Idag fick jag som sagt åka in till akuten igen, tog nya prover.. Jag ser verkligen ut som en nåldyna nu. (Tack och lov är jag inte rädd för sprutor längre) Den här gången fick jag med mig antibiotika hem och jag ska komma tillbaka efter att jag ätit klart kuren! Himla skönt, med antibiotika släpper oftast symptomen jättefort. Längtar efter att va smärtfri!

Nu har jag precis duschat, inväntar Sanna. Kommer nämligen två till och tittar på lägenheten idag, spännande men fy så jobbigt det är samtidigt :D Tänk om de tycker den är skitful, så är det jag själv som inrett den, inte roligt :D

inflammation?

Jag har suttit på akuten hela kvällen. Det var inte njursten utan tydligen har jag en inflammation på tjocktarmens yttre struktur. Läkarna hade ingen aning om vad det handlade om eller vart det kommer ifrån, så jag fick välja mellan att bli inlagd eller komma in tidigt imornbitti för nya prover osv. Valde givetvis det sista, så jag fick åka hem med sup voltaren. Om inte annat ska jag ta den för den fruktansvärda huvudvärken jag fått.
Usch jag är lite nervös måste jag erkänna :(

lägenheten ute

Fan, jag har vaknat ungefär en gång i timmen i natt för att jag har så ont, konstant kramp i rygg och mage + att det skär som knivar när jag rör mig, Gör även svinont om jag försöker lyfta vänster ben när jag sitter ner.. Mamma är inte hemma så jag måste vänta tills i eftermiddag innan jag kan ringa och förhoppningsvis få komma in och få reda på vad det här är :(

Nu har jag lagt ut min annons på lägenheten på citytorget. Blocket lägger jag upp på så fort jag städat och kunnat ta lite nya kort.. Just nu känner jag mig inte pigg på att städa tyvärr..

Jaaa

Jag mår skit, har SÅ ont!! men nog om det.. Vill ni höra nåt kul? Jag är snart ägare till en helt underbart snygg lägenhet. Jag vann budgivningen, yes!! Vet inte när inflytten blir, men jag måste bli av med min först. Så vet ni någon som vill ha en 2:a i karlberg så hör av er eller tipsa åtminstonde. Inflytten kan ske snabbt om ni så önskar! Ska storstäda imorgon, ta bilder och lägga upp på blocket, citytorgen och allt som finns. Vad finns det mer ?!
Visst är det roligt?

morrn morrn

Godmorgon, jag har vart vaken en timme ungefär, sov lite halvdåligt här på morgonkvisten. Hade nämligen glömt att stänga av larmet på mobilen så den ringde halv sex och alla vet väl hur det är? Då om aldrig förr är man svinpigg. Tyvärr har jag fortfarande ont i magen, så här länge har det inte hållt sig i tidigare. Jag hoppas att jag blir bättre under dagen för jag ska nämligen till jobbet klockan två..

Ska ni titta på ESC ikväll då? Jag hoppas att det går riktigt bra för Malena, hon är otroligt duktig!

ont igen :'(

Fan, nu sitter jag här igen med min grymma värk i mage och rygg. Det blir bara värre och värre. Jag mår illa, det gör ondare när jag sitter, känns som att något trycks ihop. Det gör ont när jag tar vid midjan, speciellt på vänstersida. När jag har tryckt stannar det kvar som kramp, som om någon fortfarande trycker. Mamma säger att får skylla mig själv, för att jag inte ringer vårdcentralen. På nåt sätt har jag blivit lärd att man inte söker hjälp förrän man kravlar på marken och ber om nåd ungefär. Ska jag ringa till ett akut journummer bara för att jag har ont i magen? Det kan man ju inte göra, och det är ju inte så att jag inte står ut.. Det är absolut inte skönt, men eftersom det är konstant står jag faktiskt ut. Kroppen vänjer sig vid smärta..

Mår jag inte bättre senare får jag väl ringa och fråga om råd i alla fall. HATAR att ringa, speciellt vårdcentralen/akuten

stressigt

Godmorgon! Förlåt om någon tog åt sig av inlägget igår. Det handlade faktiskt bara om en enda person, som borde bry sig och det löste sig, så jag tog bort inlägget. Det handlade alltså inte av någon av er andra. Ni är bäst :) Jag tycker bara det börjar bli för mycket med allting, jag längtar tills det lugnar ner sig, 4 juni... sen är jag ledig i en och en halv vecka i alla fall tills jag börjar jobba =)

spännande

Nu har jag precis varit på banken och kollat upp lånelöfte.. Gud vad spännande det här är. Känns saker och ting rätt får man väl passa på, eller hur? :)
Handlade lax på willys med så det blir det till mat här nu. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha till. Kanske ris? Efter maten ska jag till Anna och ta tag i lite tentaplugg. Varför känns det som att det är det enda jag gör nu för tiden?

Exhalterad

Åhå jag är så sjukt exhalterad just nu, varför tänker jag inte säga ;) Ni kan väl hålla era tummar trots att ni inte vet vad ni håller dem för? Jag längtar, hur ska jag kunna sova i natt?



Stressigt

Hej alla!
Stressig dag, har äntligen fått sätta mig ner med ett glas rabarbersaft och smörpopcorn. Lyssnar på Lady Gaga och försöker varva ner. På uni hann vi bli klara med vårt grupparbete om diabetes, tror det vart 18 sidor. Nu gäller det bara att lära sig allting bra tills måndag då det är dags för seminarie. Efter skolan hann jag hem, ta en powernap på nån halvtimme, var helt slut, sen fick jag rusa vidare till sånglektion som förövrigt gick riktigt bra idag.. Jag pendlar ju mellan att det går dåligt och att det går superbra. Aldrig nåt mellanting.. Vet att jag sagt att jag tänkt på att sluta, men jag sa att jag gärna vill att hon sparar min plats. Jag kan ju inte sluta med mitt största intresse. Kan inte bli helt begravd i böcker. Det är viktigt att ha ett litet andrum nånstans, att göra något man verkligen älskar emellanåt och jag älskar ju verkligen att sjunga..

Tog precis febern här och jag har runt 38. Kanske inte så mycket på kvällen men jag är så trött så jag är värd att vila och gotta mig lite nu! Hoppas ni har haft en bra dag?

Depp-Nathalie

Tänkte mest skriva godnatt. Känner mig bara så sjukt nedstämd, känslan blir ju tusen gånger starkare på kvällarna/nätterna när det är alldeles tyst och man faktiskt hinner tänka. Fan vad jag är trött på allting.. Fattar inte varför allt i mitt liv ska gå emot mig, så jävla motsträvigt. Kanske att jag ska somna med ipoden i öronen, eller göra som vanligt;somna med datorn bredvid mig medan jag håller på med något. Nu mera hör ju det till det normala..

Idag var jag nere på stan med Anna, vi letade böcker om diabetes och hittade ett gäng. Dock är jag så sjukt trött på att vi är de enda som faktiskt GÖR nånting i gruppen. (Vi och två till ungefär..) Vi har ansträngt oss massor för att seminariet verkligen ska gå bra, vi har slitit i flera dagar, så finns det vissa som bara skiter i det. Vissa som inte ens börjat. Imorgon åker fan hårdhandskarna fram. Fixar de inte fram bra text ska de fan inte heller ha våran sammanfattning vi tänker skriva ihop till seminariet. Då kan de sitta där med skägget i brevlådan då de inte kan någonting.
Får försöka se det som att vi i alla fall lär oss något, viktig kunskap i vårt arbete. Kan ju tillägga att vissa av de här människorna i gruppen inte fått godkänt på en enda tenta hittills, varför väljer man att utbilda sig, ta lån osv när man är totalt likgiltig och försöker snika sig igenom utbildningen? Ett råd: Hoppa av NU, så vi slipper er!

Vart en sväng på H&M samtidigt och det är inte bra, gick ett varv och fick med mig tre tröjor/linnen. Dessa kommer bli underbara i sommar, speciellt ett babyblått linne jag köpte. Så sjukt gulligt så jag smälte på fläcken när jag såg det!

Nära att försova mig idag

Höll på att försova mig idag.. Antingen ringde inte min klocka eller så stängde jag av den i sömnen. Som tur är har jag en inbyggd klocka, det är precis som att man vet, trots att man sover, när man ska upp, så tack och lov vaknade jag fem i sex som är den tiden jag vanligtvis går upp. Ni anar inte hur avancerat det är att försöka förstå när 05.30 är, pendlade från att titta på mobilens larm och på klockan på väggen. Kunde bara inte få ihop det. Är det om en halvtimme mobilen ska ringa? Jag ska åka halv tjugo i sju, när är det? gick ungefär mina tankegångar..

Tur att det inte vart en stressig morgon, nu ska jag göra lite bubbelvatten och sen blir det att knalla iväg till bussen. Ha en bra dag!

fuck

Känns som att en iskall hand kramar om mitt hjärta, varenda cell fryser till is. Jag vill bara gråta men tårarna fastnar halvvägs upp. Känner mig alldeles tom! Känner mig så olycklig, nu vet ni det.. Nu kan jag låtsas som att allt är helt bra igen..

I stället för att sitta här och tycka synd om mig själv ska jag slå på twilight som är den vackraste kärleksfilm som någonsin gjort. Sen ska jag gråta, jag ska tvinga mig själv att gråta.. Sen ska allting vara bra. (om det ändå vore så enkelt va?)

jäkla glidare

Tjeena. Ytterligare en lång dag i skolan. Borde fan vara förbjudet, är helt slut just nu, säckade ihop fullständigt här i soffan. Hungrig är jag med, men mamma har lovat att "bjuda igen", så det blir pizza här nu alldeles strax. Himla gott!
Idag i skolan träffades vi med gruppen. Vi ska nämligen göra ett arbete tillsammans om diabetes, alla ska kunna allt och vi bestämde att vi alla, var för sig, skulle skriva ned alla punkterna och att vi sen skulle jämföra. Givetvis är det ju vissa som inte gör ett skit, som får glida på vårt slit. Jag hatar sånt, blir så jävla irriterad. Jag hatar att va en av de som får slita medan vissa i stället är ute och roar sig med annat och fullständigt skiter i resten av gruppen.
Blir riktigt låg och vill nästan skvallra. Varför ska hon få ett, kanske, bra betyg när vi slitit som djur?

Nu ska jag kolla på LOST från förra veckan. Ligger efter nämligen. Råkade glömma att se det i tisdags. Ve och fasa, tack och lov för repriser!

Rolig dag

Åt precis sushi. Åh vad gott det är. Skulle jag vara tvungen att välja en maträtt som jag skulle äta resten av livet skulle det lätt bli sushi. Allt är så gott tillsammans, soyan, ingefäran, wasabin..ooohh! Jag blir galen!

Idag är det söndag (ifall någon har missat det) Jag har varit hos Anna nästan hela dagen, skrivit om diabetes och skrattat så jag höll på att kissa ner mig. Det var så kul. Går dock inte att förklara för jag hör själv, i mitt eget huvud, hur tråkigt det faktiskt låter om man inte är inne i det här. Kortfattat skickade vi en ljudfil i ett mms, till Linda, där vi pratade spanska om det ämnet vi skrev om. Yes, det låter trist. Man måste uppleva oss ;)

Nu ska jag kolla wipeout, har som vanligt spelat in eftersom jag hatar reklamerna!

Rökare

Mina kära vänner (och rökare) i klassen är lite roliga. Vi har haft föreläsningar nu om sjukdomar, när saker och ting i kroppen inte gör som de borde (patofysiologi) I vilket fall som helst, de flesta allvarliga sjukdomar har rökning som orsak, nästan alla faktiskt! Sen har vi malign melanom, dvs hudcancer, som har solning som största orsak.
På vår lilla rast blev mina vänner helt hysteriska och pratade om att nu ska de minsann sluta... (Ja, gissa vad?) SOLA.. Fan ni är helt galna. Sluta röka i stället så besparar ni er massa hemska sjukdomar. Kunde inte låta bli att skratta. Just hela grejen att bli helt hysterisk över den grejen som, visst är väldigt farligt, men som ändå inte är i jämförelse med rökning!

Ja, ni heltids-rökare ska bara veta allt skit ni orsakar eran kropp,det är mer än man tror faktiskt, usch!

Trött på regn

Godmorgon! (Gud vad jag älskar helger eftersom jag får säga godmorgon SÅHÄR sent!) Dock är det ingen trevlig morgon, vakna till regn. Börjar ju nästan kännas som en självklarhet att det ska regna hela tiden. Det är så märkligt, så fort det börjar regna och mulna till sig, då håller det sig fan så under en rejält lång period. Maj borde ju vara finare än april kan så tyckas. Efterlyser fint väder!!

Nu ska jag ta med mig min lilla snutt och gå ut och gå..

Konstig känsla

Eftersom jag letar lägenhet var jag inne på hemnet och där fick jag precis syn på en annons som fick mig att riktigt känna sorg, en konstig känsla inuti mig helt enkelt. På annons fanns Roines lägenhet, den lägenhet jag har varit i sen jag var 6 år.. Där har jag så många gånger suttit i soffan och druckit cola light, blivit fotad och även hjälpt till att städa då han vart sjuk. Nu gapade lägenhet alldeles tom. Det brukade vara grejer överallt och nu var det bara...tomt. Det känns så otroligt märkligt, det är först nu, två månader senare som man förstår att han faktiskt är borta och det först nu det börjar kännas jobbigt, mer verkligt! Jag har försökt låta bli att tänka så mycket på det, men direkt jag såg lägenheten bildades en rejäl klump i magen.. Jag hoppas du har det bra nu Roine, det tror jag absolut att du har :)

Till netto

Tjenamors. Så svårt att blogga när man är i skolan hela dagarna. Hittade förresten en superfin lägenhet häromdagen, men det visade sig att den var såld, tyvärr.. Varför i helskotta tar man inte bort annonsen då?
Jag är förresten glad att det är helg nu, jag är på ganska dåligt humör. Låtsas-bråkade med Anna idag, det är svinbra. Är man på dåligt humör kan man ta en som känner likadant och fajtas lite. Får man ur sig sina aggressioner fast man bara låtsas. Vi gick igenom lite inför seminariet efter skolan idag med, det här kommer nog bli terminens svåraste och mest seriösaste seminarie. Nu vet ni alltså vad jag ska ägna helgen åt...

Netto öppnade här i Karlskoga igår, så nu ska jag och bästisen åka och inspektera. Hysterin har väl antagligen lagt sig nu. Kul!

Nu funkar allt som det ska

Hellu.. Som jag skrev något inlägg nedan har jag haft problem med min toa, det har inte gått att spola (verkligen kul problem) Beklagade mig om det i skolan idag, då kom Camilla med ett tips. Man ska tydligen klippa till toan som fan i sidan, då brukade det visst släppa. Provade det nyss här hemma och visst fan hjälpte det. Nu vet ni det, vi med utåldriga toaletter får hålla ihop helt enkelt! Tack Camilla, imorgon ska du få en hyllning. Frågan är ju om hon kanske även har nåt tips för trasiga tvättmaskiner?

Jag älskar H&Ms egna lipgloss. Det luktar svingott och är dessutom billigt. Håller hyffsat bra!

Idag på föreläsningen hade jag min lilla dator, gud vad bra det var. Jag antecknade som sjutton, hann med i princip allt han sa. Grymt roligt föreläsare nu med, dagen rann iväg så fort så.

intresserad?

Jag funderar starkt på att flytta, nästan så att jag känner mig säker till och med, eller ja, nästan säker. Finns det någon som vill-, eller vet någon som vill köpa en tvåa på 54 kvadrat i karlbergsområdet? Ljus, öppen lägenhet, balkong i söderläge, konsum och sibylla till granne. Nära till skola och gångavstånd till busstation och centrum. Ja ni kan ju höra av er, behövs nog renoveras lite (beroende på hur noga ni är givetvis)
Till det här kommer ju dock frågan hur roligt det är att få ytterligare ett lån? Det är mycket att tänka på. Än vet jag inte..

Bilden har ingenting med texten att göra. Ville bara visa mina snygga, nymålade, glada tår. Tjusigt va?

Shopping på kvällskvisten

Mors.. Har precis varit nere på stan. Var tvungen att ha ny mascara och foundation, den jag har nu suger grymt mycket, ger mig ännu sämre hy bla så den ska slängas nu. Jävla skitsmink! Köpte ett nagellack med, happy pink hette det och det ska sitta, eller sitter, på mina tånaglar. Nu när det börjar bli sommar är det ett måste. Fult att ha sandaler utan att ha nagellack på tårna. Har man köpt snygga skor ska man fan ha snygga fötter med :)
Men det var inte allt.. Köpte även nya underkläder. Har man ingen tvättmaskin får man i stället köpa nytt när det börjar sina.. Som tur är jag galen i undisar så än så länge krisar det inte (men nu är jag inne på reserverna längst in i lådan, då är det dags för nytt) På hem vägen köpte jag med cheeseburgare, mums!

Inte har jag ont nånstans idag heller, inte i magen, inte i huvet.. Skönt och mycket ovanligt. Får passa på att njuta. Dock vek sig min skadade handled i morse, gjorde så ont så jag ville bara ställa mig och grina. Har kronisk inflammation i den (som jag har lärt mig i skolan). Har man haft inflammationen i mer än sex veckor är den kronisk nämligen! Inte för att jag vet om jag har inflammation ens, diagnostiserar själv som vanligt. Vem behöver en doktor när man själv är så skicklig?

Utlottning av goodiebag

Tyra lottar ut en trevlig goodiebag i sin blogg. Tävla ni med! (eller gör förresten inte det för då får jag ju mindre chans att vinna..)


http://blogg.veckorevyn.com/tyras

ny bättre dag

Hej.. Idag mår jag bättre, har inte alls lika ont i magen/ryggen. Däremot har jag en grymt orolig känsla i kroppen, känns verkligen som att nåt är fel, men jag vet inte vad? Det märkliga med magen är ju att det går och kommer, skulle det verkligen göra så om det var njursten? Känns som att det bara borde trappas upp och bli värre och värre? Nej, nu kan det i stället gå ett par dagar emellan de jäkla kramperna, när de väl kommer har jag väldigt ont, men framförallt är det grymt obehagligt, däremellan är det ingenting, hur lugnt som helst. Ja, jag blir faktiskt lite orolig..

Stannade hemma från skolan idag, har legat och dragit mig i sängen fram till 11, det var så skönt och så välbehövligt. Min spol fungerar inte i toaletten, det är ju sånt man blir svinglad för. Hoppas för gudarna att jag inte blir akut skitnödig. Ska prova att rensa ur avloppet, har hört att det kan bli stopp i toan om det är stopp nån annanstans? Dock har jag inte upptäckt stopp nån annanstans?
Efter det lilla uppdraget ska jag till mamma och lämna Tuva och efter det hem till Anna och plugga som vanligt. Börjar faktiskt tycka att det är träligt att va där så ofta, inte träligt för min del så, utan för vad hennes sambo egentligen ska tycka. Är ju där hela tiden i princip. Måste ju vara enormt jobbigt att ha nån främmande springandes där jämt..

Jävla mage

Hej.. Jag har inte orkat uppdatera nånting idag, mår verkligen inte bra.. Började egentligen igår med kramper då och då i magen, trodde jag bara hade luft i tarmen. Idag däremot, började på samma sätt, med kramper som kom lite då och då. Till slut övergick det dock i en sån grym värk i mage och rygg. Som konstant kramp, kändes som att någon satt och tryckte ihop mig. Känns lite som att jag har ett bälte runt mage och rygg.. Ont att andas, ont att gå, ont att sitta. Tapper som man är stannade jag kvar i skolan dagen ut även om jag inte hängde med mycket framåt slutet.
Var så skönt att komma hem, gick raka vägen till mamma (som alltid när man är sjuk va?) som tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen eftersom jag haft såhär ett tag nu, ni som läser min blogg vet ju att det här har kommit och gått. Idag har det dock varit värre än tidigare, mycket värre. Har dock inte ringt, jag avvaktar även om jag nu även fått feber, inte jättemycket, men feber i alla fall.. Ställer min egna diagnos som vanligt i stället, tror jag har njursten. Fruktansvärt är det i alla fall :(

bäst att ta tag i det

På den här kursen har jag lovat mig själv att vara duktig och flitig redan från början så att det inte blir så främmande allting i slutet när man stress-pluggar. Tyvärr vart det ju så på förra kursen, mikrobiologi, så jag har dessvärre glömt i princip allt jag lärde mig. Mycket beror på att tiden var för knapp, men jag var även halvslö får jag väl lov att erkänna...
Nu ska jag, för att va riktigt effektiv, renskriva mina anteckningar från dagens föreläsning. (Har tänkt göra det hela kvällen, men bloggar är så hemskt mycket intressantare att läsa)

Gå inte i skor du inte behärskar

AH nu är jag hemma och har slagit mig till ro här. Idag har jag verkligen varit i skolan hela dan. Åkte hemifrån tjugo i åtta och kom hem halv sju.. Det är alldeles för långa dagar det här (vi kommer gå såhär i princip varje dag)

Noterade lite saker på universitetet idag.. När solen och värmen kommer åker även diverse högklackade skor fram. Snyggt! Bara det att hälften av alla tjejer verkligen inte kan gå i dem, det ser så fruktansvärt bedrövligt ut när ni går och knäar eller går svinstelt och ryckigt så det ser ut som att ni vilket sekund som helst ska falla framlänges. Hur tänker ni egentligen när ni på morgonen tar på er dessa skor? Känner ni inte själva att det på nåt vis känns ansträngande/konstigt när ni går? Jag blir förundrad varje gång jag ser det här.. Skorna är skitsnygga, men ni ser bedrövliga ut. Byt till platta skor för sjutton eller öva HEMMA! Jag skulle skämmas...

Nu ska jag hoppa i duschen och sen plugga lite....

på väg hem

Hej.. idag började vi en ny kurs, patofysiologi. Verkar helt okej förutom att dagarna är sjukt långa. När ska man hinna plugga?
Just nu sitter jag på bussen hem, tack för mobilt bredband =)
hörs sen!

sov-söndag

Oj oj, idag har det verkligen varit en typisk söndag, dock lite mer trött än vanligt.. Lagade god mat till lunchen, potatisklyftor (varför blir alltid "egengjorda" potatisklyftor såå mycket godare?) kyckling och choronsås. Blev akut trött där efter att jag hade ätit så jag satte mig i soffan för att somna till några minuter. Några minuter blev tre timmar (!!), jag försökte vakna till flera gånger men det var totalt omöjligt..

Nu ska jag titta på wipeout, spelar in för att kunna spola förbi pauserna för de är så sjukt irriterande..

drömma underbart i natt igen

Nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att drömma lika underbart som jag gjorde häromnatten, om ändå drömmar kunde bli till verklighet. Gärna nu, på en gång. Tänk om det ändå vore så romantiskt att själarna lämnar kroppen på natten för att vara med varandra eftersom de annars måste vara ifrån varann pga av deras dumma skal. Visst vore det vackert?

Nej, sängen som sagt!

en tillökning


Mina nyinflyttade.. Eller de bruna har haft ett tag nu. Kände ett starkt behov av att skaffa tillökning i form av svarta. Ni vet man kan ju tydligen inte blanda färger hur som helst. Har jag svarta leggins kan jag ju inte ha bruna sandaler (duhh!) Har gått i de bruna hela dagen och jag kan konstatera att de är inte bara otroligt snygga utan även väldigt bekväma. Dock måste man vara extremt noga med att klippa tånaglarna ordentligt då de annars skaver mot remmarna, helt olidligt kan jag tala om! 250:- styck kostar de på skokanonen

den velige..

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Jobbet gick kanon, det känns så bra. Dock har jag varit väldigt velig idag känner jag, nästan så att jag skäms nu. Ni vet det med schemat jag berättade om? Att jag har känt mig så pressad och oroad för att det är för mycket runt omkring mig. Berättade det för min arbetskamrat idag att jag kände så och att jag egentligen inte ville jobba varannan helg schemalagt utan vill vara timvikarie och helt enkelt hoppa in när det passar mig. Hon nappade och ville gärna ha mina 20% då det blivit massa strul och hon inte längre ska vara kvar där trots att hon vill det osv osv.. Av någon anledning ångrade jag mig direkt efter att orden slunkit ur munnen på mig, jag vet inte, men att just se mitt namn, bara mitt namn, stå på ett schema, den raden är bara min, min, min. Helt enkelt bara min! Jag vill ju vara där, jag behöver ju pengarna och jag trivs ju så bra där. Jag är lika chockad varje gång jag jobbar...att folk kan vara så trevliga, att det är så det faktiskt är att jobba som personlig assistent..
Nej jag vill ha kvar min rad, mitt schema. Smsade därför kontaktpersonen på stället och skrev det. Skäms för hur mycket jag strular, han svarade inte. Kan bara tänka mig vad han tänker just nu.. men det är faktiskt ett ganska stort beslut tycker jag, frågan kvarstår ju givetvis om jag faktiskt orkar, men det återstår ju att se, eller hur?

170344 testar...

5cd29e6a006ad63f36fe03dbbad5f0fc.png

Kolla varifrån!

testar om de funkar att blogga från mobilen! :)


Då var det färdigshoppat! =)

Nu är jag hemma igen och mamma vart godkänd. Inte gnäll en gång faktiskt, jag är imponerad. Vi gick till och med fram och tillbaka ett par gånger. Måste vara rekord !! Jag köpte 20 par strumpor, åh det var så gulliga motiv! Sen hittade jag två par solglasögon, till slut.. Jag hör till den här stackars skaran som verkligen inte passar i glasögon, eller så är det ovana!
Åkte svängen förbi skokanonen och köpte de svarta gladiatorsandalerna också (har köpt bruna där innan)


Här provas de för fullt. Saknas de spegel får man fota sig själv.. Köpte förresten ingen av de där även om de översta var riktigt snygga. Orkade helt enkelt inte gå tillbaka för att köpa dem..
Nu ska jag strax äta och sen blir det jobb 14-21

marken!

Godmorgon! Usch jag fick snooza i evighetens evighet för att orka upp, men idag är en viktig dag! Det är nämligen marken här i Karlskoga och det är något av det bästa jag vet.. Har gått med på att gå med mamma med krav. Hon har nämligen inget tålamod alls och ska helst hem igen innan hon ens åkt hemifrån. Hon har gått med på dessa krav så nu är det väl upp till bevis hur det går.
Vi ska titta i de stånd jag vill titta utan massa gnäll om att skynda sig osv, jag ska få titta på solglasögon precis hur länge jag vill utan gnäll och massa suckande, samma gäller strumpor. Där ska hon vara beredd att gå tillbaka ända till marknadens början om det är så att strumporna råkar vara billigare/snyggare där.
På marknader är det helt klart strumporna och solglasögonen som är höjdpunkten, jag blir alldeles lyrisk. Nu kör vi!

Dags att bleka tänder

Hej.. Jag har upptäckt till min fasa att jag har börjat vända lite smått på dygnet igen. Sitter uppe sent in på nätterna utan att va trött, eller om jag känner efter är jag faktiskt ganska trött. Jag borde sova, men jag kan inte de, inte förrän cirka halv två, Har nämligen börjat med tandskenorna igen. Nu ska jag ha dem en timme varje kväll. Det är tandblekningen jag pratar om alltså. Jag tycker mina tänder bara blir gulare och gulare. Kan det ha att göra med kaffet jag börjat dricka? Då kan jag alltså skylla mina gula tänder på Anna som fått mig att börja dricka. Nej, en timme ska jag väl orka ha skiten inne, så jobbigt att man dregglar som en galning bara..


Idag har jag umgåtts med mamma och hennes kusin. Hon bjöd oss på mat, jag tog en sallad trots att jag egentligen inte var så hungrig och för att inte va hungrig åt jag oerhört mycket (allt !!)
Nu är frågan vad jag ska hitta på fram till halv två, men jag kommer nog på något!

skööönt


Här sitter jag nu.. Det är supervarmt. Dock är det riktigt usel batteritid på datorn så jag måste snart stänga ner den. Imorgon har jag tänkt köpa ett nytt batteri, speciellt eftersom planen var att ha med den på föreläsningar. Går ju inte om den dör på en halvtimme.
Vad gör ni idag då?

Idag kan även jag njuta

Vaknat utan huvudvärk idag, så nu kan även jag njuta av det fina väder vi har. Tänk att det redan är 1 maj? Det kändes lite hopplöst ett tag där i januari-februari, trodde inte vi skulle få någon sommar. (Jag tycker ju att det ska bli sommar direkt efter jul och nyår)
Fasen vad jag drömde underbart i natt förresten, ibland önskar jag att man slapp vakna, jag vill befinna mig i den där drömmen. Det var så verkligt, så underbart. Skräll att det var en dröm liksom!

Vad smarta ni var förresten med gåtan, trodde ju att den skulle vara svinsvår men jag underskattade er visst (eller så är det jag som är fullständigt korkad..) Medan jag duschar och går ut och går i det soliga vädret kan ni få en till!
"Bara jag själv kan säga vem jag är"
Den är nog lite lättare, men håll till godo =)

En liten gåta

Nej jag har inte lagt mig än.. Har ju sovit hela dagen idag så av någon märklig anledning är jag pigg...

"2 pappor och 2 söner var ute och fiskade. De fick varsin fisk, men sammanlagt fick de tre fiskar. Hur kan det gå ihop?"

Klura på den ni så säger jag godnatt återigen =)

Kan det hjälpa?

Jag har fått för mig att jag får huvudvärk lättare om det är varmt i sovrummet, därför har jag nu ställt upp fönstret och det börjar bli rysligt kallt här inne nu. Bra! Jag vill inte vakna med huvudvärk igen, det skrämmer livet ur mig ärligt talat. Fortsätter det såhär får jag ringa vårdcentralen med tanke på tidigare problem. Egentligen vill jag inget veta, dör hellre ovetande faktiskt :(

Nu ska jag lägga mig intill min älskade hund och sova. Godnatt!

Mitt fantastiska spartips

Tänk dig att du ser något du vill ha, ex något klädesplagg. Hela grejen slutar med att du inte köper den.. Tänk dig att den kostade 299:-, 299:- du kunde ha slösat bort i ett litet svep, men du gjorde inte det. Se detta som en tillgång i din egen kassa, pengar som egentligen inte "borde" finnas kvar där, de är bara en bonus.
Öppna ett sparkonto där du lägger över dessa bonuspengar som du varit duktig och sparat. Döp tex sparkontot till "framtida resa" eller vad du nu suktar efter.
Samma sak gäller om du ex tänkt att börja prenumerera på något och du sedan väljer att strunta i det, skapa då en stående överföring varje månad för vad det hade kostat för dig om du hade prenumererat. På så sätt betalar du dig själv, och genom att du sätter över pengarna till ett annat konto gör du det hela lite knövligare att spendera de pengarna. Vem fan orkar knövla med internetbanken liksom? ;)

Här hade jag tex tänkt börja prenumerera på trisslotter (tips från Sanna ;P), men jag struntade i det.. Därför blir det en stående överföring till mitt sparkonto, 100 kr i månaden för vad det hade kostat mig. Inte mycket pengar, men många bäckar små ni vet ;)

RSS 2.0