Shopping

Idag har det alltså varit en av mina minst sagt lätträknade lediga dagar. Jag har passat på att hinna med saker som är viktiga. Blev väckt på morgonen av telefonen, duschade och åkte sen ner till kommunals kontor och pratade lite med dem. Vet inte om det hjälpte så mycket dessvärre, två turer togs bort och resten jag behöver få bort får jag jaga själv...

Efter det åkte jag ner en sväng på stan, det kliade i fingrarna efter att shoppa. Var ju så länge sen jag ens haft råd att titta i princip ;)

Jeans. Underbart sköna! Har redan ett par nästan identiska som jag slitit sönder. Åh de är så sköna! Glad att jag hittade snarlika! 299 :- H&M

Söt top 79:- tror jag (H&M)

Luftigt linne. Perfekt att dansa i ;) 99 :- H&M även de

På hemvägen svängde jag även förbi mcdonalds och handlade en vaniljmilkshake och två cheese som jag avnjöt på balkongen i strålande solsken. Tyckte jag var värd det!
Imorgon går jag på ett 24 timmars pass, behöver jag säga att jag inte vill? Mår dåligt bara jag tänker på det

Ingen rubrik

Jag älskar att min blogg är så positiv....
Inte har jag kunnat slappna av heller fast jag är ledig imorgon, har försökt med allt. Kollat på en kass film, tagit av mig byxorna och lagt mig under täcket, hetsätit mcdonalds, varit allmänt förbannad osv.. Nu är det väl bara en herrans massa sprit som återstår att testa. Jag har mått så himla illa dessutom, har fått placera hinken bredvid mig som vanligt, tycker den stått där lite för ofta på senaste tiden. Dessutom har jag börjat få ont i halsen, stress bidrar ju till en massa sjukdomar så..
Att sova läänge imorn känns lockande, stanna tiden vore också otroligt lockande, eller ännu bättre, flytta fram tiden.. Varför inte ända till pensionen?

Något som blir skönt ikväll är att jag inte behöver tänka på att lägga mig i tid. Jag ska titta på en massa serier och somna med datorn på. Då är jag som lugnast! Imorgon hoppas jag på att få svar på ett, eller möjligen två mail!

Ledsen

Usch idag är ingen bra dag. Mår så dåligt.. Äntligen kommit hem från jobbet och sitter bara och gråter. Jag orkar inte det här, vet inte vad jag ska göra :'(

Längtar efter ledighet

Jag är sugen på en massa saker, korv med bröd, popcorn, minipizzor bland annat, men jag känner mig så grymt handlingsförlamad. Jag orkar ingenting, bara sitter i min säng och tycker synd om mig själv. Tänk om jag ändå hade någon som var här och tog hand om mig när mycket känns jobbigt, som kunde laga mat tillsammans med mig. Jag hatar att äta själv, jag hatar att vara själv..

Har haft en mycket bra midsommarhelg. Trots att jag är så jävla less på att behöva jobba hela tiden har det varit väldigt mysigt med massa god mat och timmar ute i solen. Dansade på kvällen igår och det var otroligt roligt, så roligt att jag var kvar tills halv två trots att jag planerat att åka hem tidigare. Somnade väl runt tre och blev väckt av telefonen tjugo i nio. Gud så trött jag har varit idag på jobbet, kan mycket väl vara så att det blir tidig sänggång ikväll. Längtar verkligen efter lediga dagar, tyvärr ser det ju jävligt mörkt ut på den fronten :(

Nu ska jag fortsätta äta min cambozola med drickyoghurt. Fin kombination, verkligen!

JAG ÄR SÅ JÄVLA MÄTT

Kul att mina grannar spelar så hög musik att jag inte hör min egen, sitter som klistrad mot högtalarn men hör ändå deras musik över, ååh!
Idag har jag jobbat, fick massa god midsommarmat, lax, sill, köttbullar, korv osv, sen råkade även gräslöksdressing slinka ner (väldigt smart med tanke på att jag ska dansa ikväll!) Försökte att inte äta så mycket eftersom jag och mamma skulle käka plankstek när jag slutat, men hur lätt var det att låta bli med underbar kallrökt lax framför näsan? Ni kan ju förstå att jag är äckligt mätt just nu, självklart gled nästan hela planksteken ner också + en chockladpudding. Nu är det ju nästan kört att få på mig mina på-gränsen-för-små shorts jag hade planerat att ha ikväll. Blä!

Ikväll blir det som sagt dans på jacobs loge med mamma och min dansvän Madde. Fan nu ska jag gå o spy eller nåt, jag är så jävla fullstoppad, åååh jag dööör! x(

Remember me

Idag är sista dagen på min lilla minisemester. Jag är faktiskt skitnervös för att börja på mitt nya jobb, jag är inte van att jobba ensam, jag vill ju jobba i team. Jaja, jag hoppas på att det kommer bli bra! Alla är ju nervösa första gången på någonting när man inte fått in några rutiner osv eller hur? Jag minns allt alla andra gånger jag börjat på nya jobb, jag har ju varit nära att skita ner mig flera gånger om.. Den här gången är jag bara så himla irriterad på mitt schema de dragit på mig. V29 har jag nästa semester, låt tiden gå fort för guds skull!

Igår var jag hos Karro igen, den här gången tittade vi på en bra film. Remember me. Vi satt innan och berättade hur den skulle gå till/sluta osv, att det var en typisk klyschig amerikans film, men den slutade helt oväntat kan jag säga, fick lyfta upp hakorna från golvet när filmen var slut ;)
Nu väntar jag på att hon ska höra av sig så vi kan ta en tur ner till stan för diverse otrevliga saker, men det ska allt bli bra!

Trevligt inlägg

Suck, bemödade mig här med att smörja in mig med solkräm och bytte om, så går solskiten i moln givetvis. Inte ett litet moln heller. Det är snart midsommar och vädret är så kasst så det finns inte. Fan vad allt känns skit i övrigt med just nu, jag är verkligen inte nöjd. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer vara nöjd och trivas med det jag gör? Jag är så trött på att bli överkörd och att finna mig i det. Vet inte ens vad jag vill längre? Just nu vill jag bara ligga i sängen och stanna där. Jag är så less så ni vet inte..

Nu ska jag strax ner på stan en sväng, tänker fanimejen tröstshoppa lite. Jag är så sugen på att skaffa lite nya örhängen bland annat. Dessutom ska jag köpa koffeintabletter så jag orkar med mitt schema från helvetet. Fan vad jag önskar att någon kunde muntra upp mig. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll med Karro igår, vi poppade popcorn och kollade på en kass film som vanligt, oflyt med filmer har vi :)

Åhh men vad trött!

Oj oj, jag är så trött. Ärligt talat så har jag faktiskt inte ens gått ur sängen idag, möjligen för att göra frukost, men det var ett undantag. Jag har förstått att det är fan inte sprit som gör en bakis, det är brist på sömn. Jag känner mig så sjukt bakis trots att jag inte druckit en droppe.
Var på jacobs loge igår och dansade till casanovas, var många bra dansare där och lagom mycket folk i övrigt så det var riktigt kul! Kom hem runt halv två och slog på the vampire diaries i tron om att jag skulle orka hålla mig vaken och kolla på det? Somnade givetvis och blev väckt vid tre av ett fyllo som ville ha sovplats;) Ytterligare en anledning till att jag sov dåligt.
Jag har försökt berätta för mig själv att det är lördag idag och inte söndag, men jag tror inte riktigt på mig själv! Är det verkligen lördag? Fan så skönt!


Mat har jag fan inte ens funderat på, men mamma får bjuda på något då jag har tagit hand om hennes hund hela natten och dagen. Det är inte så enkelt som det låter så det är värt en bra betalning!

Åhh hungrig

Man kan nästan tro att det händer något slorslaget i Karlskoga idag eftersom inte en jävel är inloggad på msn, undrar vad det är jag missar när jag i stället har bosatt mig framför datorn?
Åh måste snart fixa/köpa någon mat. Mår lite kasst just nu faktiskt, inte ätit något mer än korv i bröd och druckit lite saft. Man märker att man är student speciellt i maj/juni, då tryter det rejält i kassan. Tack och lov för skatteåterbäringen!

Här sitter jag alltså i stället för att roa mig tillsammans med familj och vänner. Har varit så äckligt trött idag med, det är det där med att lägga sig sent och gå upp tidigt. Den ekvationen går tydligen inte ihop

Min nya vunna ipod

Idag hade vi det sista seminariet för den här terminen! Vi är alltså helt klara med termin 3. Seminariet gick jätte bra, är riktigt nöjd med mig själv och mina bästa dream teamare. Vi har gjort så bra ifrån oss den här tiden, jag försökte fira det genom att föreslå cheeseburgare på hemvägen, men det var ju måttligt populärt!

Hämtade min vinst idag också, en pyttepytteliten ipod shuffle är nu min, den är så himla söt, blir perfekt att ha när jag tar någon springtur (okej det är fan ett halvår sen jag sprang sist, men jag ska väl ta tag i det igen var det tänkt) Det värsta är ju att den är så himla liten, kommer tappa bort den direkt. Bra var dock att det var en klämma på baksidan av den så man lätt kan klämma fast den på kläderna.

Riktigt roligt att just jag lyckades vinna! Första saken jag vinner faktiskt, det måste dokumenteras :) Tack Värmlandsalliansen!

Åh vilken skitdag

Fan vilken dålig jävla start på dagen jag har haft idag, eller det började till och med igårkväll/natt. Började som vanligt må illa och till slut satt jag med en hink i famnen och skakade och kallsvettades, spydde dock inte även fast jag önskade mest i världen att jag skulle göra det just då.
Lyckades somna till slut och vaknade utan illamående imorse, men då kom givetvis nästa problem. Datorn gick inte att starta IGEN, var ju inte längesen jag fick lämna in den för samma sak och punga ut med 700 jävla spänn.
Satt och grinade och hulkade en stund, har verkligen inga pengar och har inte råd att lämna in den igen (har för tusan inte ens råd att betala räkningarna den här månaden).
Pratade med Anders som hjälpte mig så jag lyckades reboota från hårddisken och starta upp den på så vis. Tack! Dock går skiten fortfarande inte att starta normalt, åh datorer alltså.. Blir galen!

Jaja, nu ska jag fortsätta greja i tvättstugan som jag givetvis också har dagen till ära

Slappdag

Illamåendet gav till slut med sig igår, eller ja, jag somnade med det och vaknade utan! Tur!
Idag har jag haft en grym slappardag, det har varit så skönt och välbehövligt. Skulle egentligen ha åkt till Karro och jobbat ihop en pp-presentation till vårt seminarie på torsdag, men hennes Emilia spydde, så vi får klara oss utan presentation. Det har ju gått så bra innan så! I stället för det satte jag mig på balkongen och lunchade och solade för mig själv, sen har jag poppat popcorn och kollat flera avsnitt av one tree hill som jag fastnat framför. Kan inte riktigt bestämma mig för om den är bra eller inte, men Lucas är ju så snygg så jag kollar mest för det faktiskt!

Idag ringde de faktiskt igen om min iPod jag vunnit. Trodde nästan de drev med mig när de inte ringde upp på så länge, och jag tror fortfarande de driver. Hur stor är chansen att JAG ska vinna när (antagligen) så många deltagit? Fan vad fränt :D

Oooohhhhhh

Ooohh... Jag mår så jävla illa, så fort jag rör på mig så känns det förjävligt. Fan, det har vart så här bra länge nu, speciellt kvällar och det är så jäkla jobbigt. Hatar att må illa!
Önskar att någon ville komma med en stor fin sushi till mig nu, är så sugen!

Nej nu ska jag åka till Karro och beklaga mig lite.

Nu får jag skärpa mig!

Idag gjorde vi äntligen den sista tentan, den här terminen har varit tuff med mycket plugg. Tuff men väldigt rolig.. Nu håller vi bara tummarna för att även den här tentan gick vägen. Det kändes helt okej så hoppas det gick lika bra!

Snart har jag tänkt ringa till mitt nya jobb och fixa bredvidgångstider. Jag hatar verkligen att ringa till främmande människor så jag har dragit något grymt på det, får hoppas de inte har fixat någon annan i stället för mig. En annan anledning till att jag inte hört av mig också är ju givetvis att det har varit fullt upp i skolan, har inte känts aktuellt att prata jobb. Brukar ju tyvärr bli mycket önskningar om att man ska börja jobba tidigare än planerat osv, så är det skitsvårt att säga nej trots att det egentligen verkligen inte går att klämma in!
Har varit lite bitter idag med eftersom jag verkligen önskar att jag hade valt att läsa en kurs på distans över sommaren så jag kunde ha fått sommarlov. Jag hade ju planerat det i början av året, men av någon anledning glömdes det bort?! Jaja, det ska bli skönt att jobba och få pengar igen trots allt. Väldigt roligt med ett nytt ställe också!

Jag har förresten blivit moster till en söt liten Alma ♥ Grattis Jenny och Andreas!

G på tenta

Idag kom resultatet från tentan ut och det var godkänt! Tack och lov! Jag var riktigt nervös där faktiskt då det inte gick hejdundrans bra precis. Vi fick även våra VFU placeringar, tyvärr hamnade jag bara i Karlskoga en gång, men jag hade sån jävla tur att jag fick uppvak och neurologen bland annat. Neurologen är något jag faktiskt har drömmar att jobba på som färdig sköterska, så det ska bli otroligt kul att se hur det är! Jag är helnöjd..

Nu ska jag ta en tur till Willys och handla lite för mina obefintliga pengar, det är konstigt att det är nu jag behöver ALLT dyrt. Varför måste allt ta slut på exakt samma gång? Jag lovar er att det är skitkul och rikt att vara student.

Försöker och försöker..

Tänk att det är 1 juni idag. I vintras trodde jag fan aldrig att det skulle bli sommar igen, kändes så hopplöst att jag lika gärna kunde ha grävt ner mig, men nu.. ja man kan sitta på balkongen och sola järnet. Jag har ju taskigt pigment så jag måste jobba på brännan långsamt. Idag har jag fått tillbaka lite av fräknarna när vi satt ute på Annas balkong i stället för att plugga. Helt underbart!

Jag försöker få med någon till brunnsparken ikväll, sannex spelar och jag kan nästan hugga av mig ena handen för att få dansa lite. Synd bara att jag är en liten mes som inte kan åka själv. Är det där en typisk tjejgrej tro? Jaja, vi får väl se om jag kommer iväg eller inte.

Jag vet att benet är lite väl mycket åt sidan, det är så stelt de där vänsterbenet ;)

RSS 2.0