kräftor

Åh nu ska jag snart hugga in på ett kilo kräftor och massa ugnsgrillade tigerräkor som jag själv uppfunnit marinaden till, så jävla gott! Jag är helt galen i skaldjur.. Kan inte förstå de som inte gillar!

Hoppas ni har det kul på PIP (och vart nu alla andra är) i regnet..

Jäkla regn

Jag blir så jäkla, fruktansvärt trött på det här ovädret. Hela sommaren har varit som en enda lång höst med regn, regn, regn i princip varje dag. Jag är så trött på att titta ut genom fönstret och bara se ösregn. Är det SÅ mycket begärt att vilja ha sol och värme på sommaren?
Det kan lika gärna bli höst på riktigt nu, så man slipper reta upp sig på att hela sommaren går åt helvete. I höst är det okej att köpa varma, mysiga koftor, tända ljus, dricka massa té och bosätta sig framför tvn, inte nu. Nu ska man ju bada och mysa på stranden..

Nu måste jag ge mig ut med Tuva i det här trevliga vädret, men först ska jag kika in i tvättstugan och se om mina kläder är klara i torkrummet=)

Ny liten header

Jag knåpade precis ihop en ny header till bloggen.. Fortsätter nog imorgon, helst av allt vill jag ha med lite blommor eller annat krimskrams, men eftersom jag på äldre dagar blivit livrädd för det här med copyright så vågar jag fan inte sno någon bild jag googlat fram ;) Vet inte vart den här regelrätta sidan kommer ifrån ?!

Idag har jag annars mest gått omkring och försökt få lite ordning här hemma, har dammat och plockat. Vart jag än bor lyckas jag få det att se stökigt ut av någon märklig anledning. Det ser stökigt ut hur mycket jag än städar. En anledning kan ju förstås vara att jag har så fruktansvärt mycket saker som jag är svindålig på att organisera upp snyggt.. Jag och inredning går då inte hand i hand.

Rubriklöst

Verkade som att de var en bra start för PIP igår. Tycker det är skitkul att händer lite saker här i Karlskoga, även om jag själv inte sponsrade det minsta, är inte precis så festival-sugen i år. Nästa kanske..

I morse ringde de förresten från jobbet, blev tvungen att jobba söndag för som vanligt får de inte in nåt folk. Fan, är inte det här tecken nog på att kommunen måste sätta in lite vikarier? (Vi har inga vikarier, kris jämt) Hur mycket folk som helst som går omkring och är arbetslösa, tror att många av dem skulle bli jätteglada och tacksamma för lite timvik?
Jag har ingen lust att att jobba varje helg, sen när skolan drar igång igen är det ingen mening för dem alls att ringa mig. Som jag sagt till dem sumpar jag inte skolan för jobb. Utbildningen kommer gå före..

Nu ska jag laga tacos.. MUMS!

Konstiga människor på stan idag

Är jag den enda som inte ska på PIP idag, eller ens någon av dagarna?
För det första har jag inga pengar. Fick knappt någon lön den här gången eftersom jag nästan inte jobbade något i juni och jag värderar göteborgsresa högre just nu.. För det andra var det, enligt mig, nästan inga bra band. Enda jag hade velat se om jag vart tvungen att välja hade varit Lasse Lindh. (Hade Håkan kommit kanske jag hade övervägt att gå!) Och för det tredje är jag sjuk..

Ni kan tro att det var jävligt mycket märkliga människor på stan idag. Är det bara en viss sorts människor som åker på festivaler? Äckliga drägg med svinfula kläder.. Ombyte?

Jag fick i alla fall tag i mina halstabletter, men som vanligt hjälper de inte mycket och jag får bara ondare och ondare hela tiden :( usch!

Ont i halsjäveln

Hej. Idag har jag varit helt bombsäker på att det är torsdag.. Jag har ställt in mig helt på det med allt vad torsdagar innebär. Handla tex, jag älskar att handla. Känns ju supertrist att jag måste vänta tills imorgon bara för att jag råkade vara lite före i dagarna.
Ner på stan ska jag i alla fall, måste ha strepsils och alla andra halstabletter jag kan hitta. Har så gruvligt ont i halsen.. Det är ett helt företag att svälja. Inte ger det med sig heller, värre har det blivit faktiskt!

stackars mig.....

Hoppas ni får en bra dag =)

sushi vill jag ha!

Jag är så himla sugen på någonting. Vet inte hur många gånger jag sprungit ut till köket och grävt i mitt ekande kylskåp, hittar ingenting någon gång heller. Kom dock på förut (bland de första gångerna jag sprang) att jag har en cambozola-ost liggandes i kylen. Den har legat där ett tag och ni förstår ju säkert hur svårt det är att avgöra om en mögelost är bra eller dålig (!!) Den luktade dock normalt så den slank ner fint.. Begäret består trots de och en kopp té..
Vet nog vad det är jag är sugen på och det är inte chips eller godis, ne det här börjar på S och slutar på ushi. Vill ha obegränsat med underbara små laxar, mmhmmm...

Jag har förresten fått en stalker efter mig, usch! Fattar inte varför vissa måste vara så desperata. Suck att jag måste vara så snäll och medlidande i verkligheten. Blir ju aldrig av med skiten

dåligt samvete deluxe

Jag vet inte vad det blivit med mig.. Jag har börjat få så otroligt dåligt samvete för en massa saker. Nu tex har jag dåligt samvete över att jag inte orkade äta upp hela kebabtallriken som mamma bjöd mig på idag (!) Jag kan helt enkelt inte sluta tänka på det, skulle till och med kunna börja gråta nu om jag inte samlade mig så hårt som jag gör. Herregud, är det här normalt? Är jag gravid eller nåt?! Man kan ju fan undra... Jeez

Förlåt mamma! Får be om ursäkt imorgon.. Nu får jag lov att titta på någon rolig film annars deppar jag ihjäl mig.
(Har så JÄVLA ont i halsen också)

hemma igen

Hemma igen.. Det gick hyffsat bra, kunde väl ha gått bättre, men det var ganska roligt. Publiken var kanske inte den roligaste dock. Inte med för fem öre även om de vart bättre framåt slutet. Ja, det var skoj att vara med i alla fall..
Åkte hem lite tidigare, mådde inte alls bra, men är glad att jag orkade med dagen trots allt.. Nu ska jag kolla på förra veckans avsnitt av beck (läs sova i soffan)

Åkte hem i regnet, tidigare än alla andra..

Hade bra fart tills det kom en cpcharterbuss som körde i 50 på 90-väg, gah

Riktigt så synd om mig som de ser ut där var det inte riktigt.. men nästan..

jaha..

Nu har jag precis tagit en dusch på 40 minuter.. Måste piggna till, för tillfället känner jag mig lite bättre. Tog en panodil för ett tag sen. Idag ska jag ju sjunga ni vet, kommer bli grymt jobbigt. Längtar mest tills det är klart faktiskt, i vanliga fall skulle jag nog varit helt lyrisk..
Jag hoppas att många håller sina tummar nu
så det här inte går åt helvete. Halsen är ju inte vad den brukar vara direkt :(

Kanske borde jag klä på mig, sitter fortfarande i handduk, jobbigt som fan att va sjuk :(

jag är såååå sjuuk :'(

Åhhh jag har blivit så sjuk, fruktansvärt!
Började med att jag var så onormalt trött igår, däckade över två timmar i soffan. Försökte vakna till x antal gången men det gick inte. Senare på kvällen började halsen kännas konstig, det vart så tjockt och plastigt. dock inget ovanligt, brukar alltid gå över under natten, men icke! Vaknade flera gånger i natt av att det gjorde så ont i halsen + att jag svettades och frös som en gris och var otroligt yr i huvet. Var tyvärr bara att sjukskriva sig imorse direkt när jag vaknade, mådde skit..
Gick sen ut med Tuva, inte jättelång bit, men inte kort heller. Tillräckligt långt för att jag skulle bli helt slut. Hela kroppen värker, ryggen är värst. Böjde mig fram för att ta av Tuvas koppel och höll på att fastna i det läget för att det gjorde så ont.

Har mest legat i soffan och sovit idag, har lyckats trycka i mig lite mat med, men de smakade inget vidare.. Gör så ont i ryggen vilket gör det tungt att andas. Vet inte vilket läge jag ska sitta/ligga i för att det ska bli bättre..

Imorgon ska jag uppträda.. Fattar inte alls hur jag ska orka det. Lägligt!

Blåsor

Jag har fått en enorm blåsa på tungan, den är jätteobehaglig och gör ont, men trots det kan jag inte låta bli att vrida och vända på tungan åt alla håll, bita i den och göra livet allmänt surt för blåsan. Det är konstigt att man njuter av smärta vissa gånger. Har jag ont nånstans sitter jag ju knappast still med den kroppsdelen, nej det ska vändas och vridas till det yttersta för att det ska göra ont så jag kan beklaga mig sen att jag inte kan göra si och så utan att det gör vrålont (oftast är det rörelser jag aldrig ens gör i vanliga fall)

Idag annars har jag jobbat, förmiddag för en gångs skull.. Bytte tur med en tjej på jobbet, för förmiddagar på mitt schema är inte ymnigt förekommande.. Jobbade med Petra idag, riktig kick för vi skrattar mest hela tiden, roligt! Väl hemma somnade jag, inte en utan två gånger i soffan. Hoppas vid gudarna att jag lyckas somna nu i natt, för natten till idag var vidrig, sov nästan ingenting alls!

Vill ha 24 aug

Nu lyckades jag tillslut söka lån igen. Antingen är sidan komplicerad eller så är jag helt enkelt dum. Kan även ha vart så att det inte gick att söka förrän nu här nångång.. Nu är det klart i vilket fall som helst, dumma frågor de har måste jag säga, "om du kommer tjäna mer än 35800 på terminen, hur mycket kommer du då tjäna?" Hur fan ska man veta det liksom? puckat..
Någon som vet hur mycket man får tjäna per termin? Orkar inte gå in och kolla igen.. Jag kryssade i att jag kommer tjäna under 35000 så jag hoppas det blir rätt.

Gud vad jag längtar tills utbildningen fortsätter, 24e aug är det dags, äntligen!

Vilken sned mun jag har!

Hemmma

Nu är jag äntligen hemma, har sjukt ont i fötterna. Var nog inte särskilt smart att ha högklackat på sig, aj aj, mina stackars fötter.
I övrigt var det faktiskt riktigt roligt, dansade en del och det gick väl bättre framåt slutet. Det var en gubbe som bjöd upp mig som verkligen inte kunde dansa. Två som inte kan dansa = katastrof. Gud vad jag skämdes, men annars var de jättekul. Kul att se Larz Kristerz med. De öste på rätt rejält, drog sjukt mycket folk dessutom..


såhär såg jag ut ikväll och där ser ni ju även håret :)

Larz Kristerz ikväll

Jag är sjukt trött, helt orkeslös. Det är riktigt jäkla jobbigt, hatar att känna mig såhär.. Nyss satt jag och sov i soffan, men inte hjälpte det inte.

Annars idag har jag färgat håret, mörkbrunt, men det vart mer grådassigt. Rätt fult med andra ord. Mamma bjöd sen på club toast på som hemma och ikväll ska hon och jag på Larz Kristerz på logen. Känner på mig att jag kommer få det ganska tråkigt. Kan absolut inte dansa mogendans och jag hatar att gå ut nykter. Moget, JA.. Eftersom jag inte kör ska jag nog köpa mig en cider eller två direkt vi kommer in. Med sprit kan man helt plötsligt dansa bugg och fan vet allt :)


Nu ska jag börja göra mig i ordning lite smått (egentligen har jag lust att gå dit i myskläder för jag är så himla trött)

Skoj =)

Hej.. Åh jag är alldeles slut, hade ställt klockan på halv åtta men lyckades inte ta mig upp förrän åtta. Duschade och grejade i ordning mig lite. Vid nio kom Teo och Ulf och vi körde igenom låtarna som vi ska använda några av på måndag. Gick riktigt bra. Kände inte igen en enda av låtarna, men ändå gick det svinbra. Skrålade på som aldrig förr. Hoppas inte grannarna tog allt för illa upp ;) På måndag kör vi då, tror det kommer gå bra! :)

Helst av allt vill jag bara lägga mig och sova nu, är så otroligt slut i både kroppen och huvudet. Bara jobb ikväll sen är jag ledig två dagar, då ska jag fanimejen tvinga mig själv att sova till minst tio. Det ska bli såå skönt!
Nu korvgryta med en panodil till efterrätt, jo visst, har fått en trevlig huvudvärk med!

En del spännande saker va

Jag hinner aldrig uppdatera. Jobbar ju heltid nu, dvs jämt. Förstår mig inte på de som alltid gör det, jag vill då inte att hela mitt liv ska kastas bort på jobb. Vad händer då med allt annat roligt man vill göra? För mig är 75% bäst. Tur att jag är anställd på det (eller just nu jobbar jag 20% medan jag pluggar)

Annars har det hänt en del roligt.. Jag fick en förfågan igår om att vara sångerska i en grupp på två. De kör underhållning och behövde en sångerska och hade hört om mig. Kul! Så på måndag ska jag alltså sjunga för massa människor, fan jag kommer skita ner mig! Jag älskar att sjunga, men jag känner mig inte tillräckligt bra och är givetvis livrädd att göra bort mig! Det värsta av allt kanske är att jag inte ens vet vad jag ska sjunga, hur ska jag lära in alla låtar? My god.. Imorgon ska jag träffa dem och gå igenom låtarna och även höra på deras komp.
Vart det är på måndag tänker jag då i alla fall inte säga, inte för att jag tror att någon, även om de visste, skulle komma dit (inte ens mamma kommer och stöttar fast hon har semester, hmm) men jag vill nog ändå vara på den säkra sidan, jag kan ju göra bort mig. Låtarna hör ju verkligen inte till min genre... Äh de här kommer nog gå bra!

Puss på det =)

God middag

Jag stekte just i ordning en helt underbar pepparbiff & den vart helt perfekt! Jag måste klappa mig själv på axeln, så stolt blev jag! Jag är fan kock ända ut i fingerspetsarna.. ;)

GRATTIS

Nu är jag äntligen ledig, bara en dag visserligen, men bättre än inget, right? Den här dagen ska spenderas med min kära mamma som faktiskt för 9 minuter sen gick över och blev 45. GRATTIS!!! Smörgåstårta imorgon (eller ja, idag då), det ser jag fram emot som fan! Känns trist bara att hon fick sin födelsepresent i förväg (soda streamer), men det gjorde tydligen ingenting så jag får väl lita på det..

Satt just här och försökte leta upp en icke givade bild, men hittade ingen. Tydligen tar jag inte kort på henne allt för ofta

nytt i vardagsrummet

Hej!
Imorse stack jag iväg till elgiganten och köpte mig en tv, blev galen på att inte ha någon alls här hemma! Fick ett superbra pris på den eftersom den jag skulle ha först var den sista kvar och alla delarna hittades inte. Ibland ska man ha tur! Fick ju en bättre tv.. Lyckades/hann inte koppla in den dock, försökte nu ikväll men har inget ljus i v-rummet än. Antennkabeln verkade dessutom vara för tjock. Finns det olika storlekar på dem alltså?

Kunde inte ta nån bättre bild, så mörkt! Det är i alla fall en 32" & blank och fin som sjutton!

Efter att jag ställt upp tvn åkte jag ner till stan och mötte upp Malin, vi lunchade på som hemma. Jag tog som vanligt deras helt ljuvliga club toast. Jag hoppas vid gud att jag aldrig tröttnar på den, så sjukt god!

Jobbat har jag hunnit med också. Den här dagen har känts som en evighet eftersom jag vaknade sju av en mardröm som var så verklig att jag vaknade gråtandes. Fortsatte gråta en stund till och bestämde mig för att gå upp. Drömmen påverkar mig fortfarande! Usch!

Nya gardinerna

Här har jag köpt till vardagsrummet

Fick ta utan blixt, blev så konstigt annars. Trodde jag hade köpt två svarta gardiner (brukar väl alltid vara ett gardinpar i varje förpackningen??) Tyckte dock att det vart väldigt coolt med bara en svart så det vart ju ett lyckat misstag. Är även fullt medveten om att blomman hänger ner till Kina (De är så känsliga kallorna!)

Vandrarhem hittat, check!

Nu har jag suttit hela kvällen och letat efter ett bra vandrarhem och har faktiskt hittat ett med ett bra och godkänt erbjudande. Vi får nämligen rabatt på åkbanden, ett två-dagars pass till priset av ett, så där tjänar man in 100 kr per skalle. Tar vi det är dessutom allting redan klart & fixat så vi behöver inte köa och krångla. Dock ska vi kolla tillsammans på det imorn, speciellt hur vi ska göra med betalning. Det dumma är ju att vi just nu bara är tre, vi behöver alltså ha tag i en fjärde person.

Någon som känner sig sugen? Jävligt viktigt, såklart, är att du älskar karuseller OCH gasten (fruktansvärt viktigt!). Vi har räknat ut att det blir cirka 1000 kr var allt som allt. Möjligen något mer beroende på hur hungrig och törstig man kan tänkas bli, samt hur mycket bensin som går åt, vi tar alltså bilen ner hyffsat tidigt den 10e augusti (nästan helt spikat datum om det inte händer något imorgon!) och vi åker väl hem framåt eftermiddagen den 11e.. Hör av dig!

Det går inte bra nu


Damn! Men jag tänker inte ge upp. Får kanske kolla efter ett annat vandrarhem, men de där lät så bra med frukostbuffé och allt + att det ju ligger bredvid liseberg! Har inte kollat om det finns två-bädds-rum än, men det är fan inge roligt. Då får vi dessutom dela dusch med andra, euw! Jaja, vad gör man inte för att få roa sig lite!

Trött! :(

Hemma efter en svinjobbig dag, usch! Sitter & dricker cola och försöker koppla bort. Jag är fruktansvärt trött, ögonen går snart ihop! Sov så dåligt i natt!

Min bil blev i alla fall fixad igår. Vi fick slå med en slägga och då släppte skiten, bromsarna hade fastnat som fan i bak. Nu är det bara byte av bromsar också som gäller, mina hälsar snart hem och då vill jag nog inte sitta i bilen helst..

Onlinepizza debuten

Har precis ätit upp en pizza som jag beställde från onlinepizza. Tycker det är så coolt och framförallt bekvämt! Pizzorna kostar som de annars gör och man kan dessutom betala med kort! Maten kom riktigt fort också, stod att det skulle ta en halvtimme men den kom efter bara en kvart. Perfekt! Den här tjänsten ska jag använda mig mer av. Önskar bara att fler pizzerior och kanske även vanliga restauranger kunde börja med det här systemet.
Prova ni också!

Shoppingsrunda

Godermorgon! Min enda lediga dag idag efter att ha jobbat helg (jag är anställd på 74% men har tydligen över sommaren fått ett heltidsschema. Ville jag ha det? NEJ!)

Ska strax åka till jysk och elon. Bland annat ska jag handla en badrumsmatta jag hittade sist jag var på jysk. Möjligen ska jag även kolla efter gardiner till vardagsrummet, kanske även någon duk. Har tänkt mig rött, men kan man ha det utan att det ser ut som man toklängtar till 24 december? Jag vet inte..
På elon ska jag ha en ny stekpanna och en-, två nya grytor. Mina förstör ju hällen så jag kan inte använda dem. Detta kommer dock bli en dyr historia..

Göteborgsresa

Sitter just nu och diskuterar med Malin om hennes och min Göteborgsresa vi har planerat in i augusti.. Gud vad jag längtar, med all säkerhet stannar vi kvar där över natten och går på liseberg två dagar. Det var så längesen jag var där nu så det ska verkligen bli superroligt och mysigt. Billigt vandrarhem har vi hittat med, dessutom ligger det precis bredvid liseberg. Kan det bli bättre? Vi ska boka så fort vi vet om Sanna ska med eller inte. Klart du ska med baby, det kommer bli svinroligt :) Runt den 13e har vi tänkt oss!

Skönaste människan

HAHA jag älskar fan Katrin Zytomierska, fan vilken härlig människa hon är! Jag följer hennes blogg och skrattar mig halvt fördärvad i princip varje gång! Det här inlägget tog dock priset 'det roligaste jag läst på länge'! Läs bara. Gud jag måste citera det roligaste för att lätt kunna gå tillbaka och läsa när jag vill!

" Till slut får jag nog. Jag bestämmer mig för att gå till min fönster och se efter om jag ser den skrikande skitungen. Det gör jag. Hon står alldeles utanför mitt fönster och det gör hennes pappa med. Ungefär en meter framför mig står han och ser på mig och ungen springer runt och skriker. Han ser på mig. Jag ser på honom genom rutan och jag anstränger mig för att se så arg ut som jag bara kan. Han tar inte bort sin blick från mig och jag börjar tycka att han är nonchalant. Jag drar igen mitt fönster med ett ryck samtidigt som jag blänger på honom utan att vika blicken. Det gör inte han heller. Hade vi lekt arga leken hade han vunnit. För det är jag som viker blicken när jag plötsligt inser att jag är naken och att mitt fönster börjar vid min muff ungefär. Jävla skit att jag skulle torska den där."

Haha!

3d filmer?

Varför kan inte vår biograf ta hit filmer som visas i 3d?? FYFAN vad coolt det skulle va! Jag skulle lätt gå oftare på bio.. Speciellt skräckfilmer, tänk vad roligt alla skulle bete sig. Skulle bli lite som att spela wii, parera, ducka och försöka undvika att bli mördad för de vore ju mindre coolt!

Trasig bil

Hello!
Fick en väldigt trevlig överraskning i eftermiddags när jag skulle åka till jobbet. Bilen fungerade inte! Den startade och så, men det gick inte att backa ut den från parkeringen, tvärkört! Bromsarna har antagligen låst sig, för kopplingen var det inget fel på.. Har varit fel på bromsarna ett tag, men hur kan det bli sådär? Tack och lov var ju mamma hemma så jag kunde ta hennes bil, annars vet jag inte vad jag hade gjort? Inte lätt när man jobbar flera mil bort ju..
Peter ska i alla fall ta en titt på den (när det inte regnar) När fan regnar det INTE? Det är väl det enda det gör ständigt och jämt. Måste ju ha bilen!

Nu har jag precis ätit en mozzarellapizza och ska strax försöka sova. (Börjar sju imorgonbitti)

sluta regna!

Ne-eej, kan det för i helvete sluta regna nu? Fan vad trött jag är på det här...

Repigt

Nu är jag deppig! Idag hittade jag flera repor på min fina häll. Det kanske inte alls låter så farligt, men jag har endast använt den två gånger! Därför ska min stekpannejävel till himmelen. Så går det om man inte sköter sig! På måndag ska den ersättas med en som är snäll mot min fina häll! Undra om det finns nåt man kan dölja repor med?

Nu ska jag strax åka till jobbet. Jobbar ju i helgen, jag har med min korsordstidning så det ska allt bli bra ;)

sluta nu!

Nu MÅSTE det bli ett slut på det här, magen bara måste sluta vända sig ut och in var och varannan dag. Hur kan det bli såhär egentligen? Jag är så frustrerad men kanske inte så förvånad..

Jag har sett kärlek från båda sidor nu, från och ge och ta, och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag, jag förstår inte kärlek, inte det minsta

jobb i helgen

Så var den här lediga dagen slut och nu börjar världens taskigaste schema vid. Kontoret har fan inte vart särskilt schyssta när de satt ihop det, tex har de i princip bara satt in mig på kvällar. Verkar det som att jag inte har något att göra på kvällarna än att jobba måntro? Jaja, jag ska inte klaga, vissa får ju inget jobb hur mycket de än anstränger sig, medan jag blir påtjatad jobb, till och med en egen rad och med vikarie för mig eftersom jag inte kan jobba hela mina 74%, trots att jag pluggar. Ja, ibland är livet orättvist va? ;)

Just nu ligger jag i sängen, ska nog göra ett försök att slå på en film.. Egentligen ingen idé för jag somnar alltid. Hinner knappt slå på ens, hur bra som helst :)

Puss puss

Ta tag i sig själv såhär på morgon

Åtminstonde en halvtimme senare vaknade jag idag på min lediga dag. Skulle egentligen behöva dra fram dammsugaren, men jag vaknade och var så jävla förkyld så jag tror jag skippar det och tar en hellugn dag idag. Möjligen att jag sträcker mig så långt så att jag hoppar in i duschen.
Ut med Tuva behöver jag också, men jag har så fasligt ont i fötterna, vetefan vad jag ska kränga in dem i för skor

svårt skadad. Kanske inte ser så mycket ut för världen men fyfan vad det smärtar. Det kom till på det plågsamma sättet att jag gick ut och gick i ett par ballerinaskor eftersom de ändå var blöta från dagen innans ösregn, lyckades få in grus i dem och de låg och skavde på mina stackars fossingar. Även tårna är helt sargade ;) AJ!

Nu ska jag i alla fall äta lite frukost

mysig kväll

Höll på att inte ta mig hem från jobbet ikväll.. Det var en rejäl översvämning och jag som har en sån liten bil. Var nog vatten en bit upp på dörrarna, läskigt! Vill inte föreställa mig hur det kommer bli nu till helgen med tanke på att det ska fortsätta regna. Vilket suveränt väder vi har alltså!

Att trösta sig med pringles nu är ju givet.. Helst skulle jag vilja se en bra film med. Jävla ipred!! Jag tänker aldrig någonsin, i hela mitt liv, köpa/hyra en film i alla fall, HA!

Morgon

Vaken skittidigt igen. Är som att jag har en inbyggd väckarklocka och även en liten inre panik för att inte vakna " tid" (dvs åtta) Hur ska jag då hinna med allt jag vill göra innan jobbet? Sanna, har du smittat mig?

gosehunden får strax lov att dra sig upp från den där ställnigen och gå ut och gå :)

Lägenhet


Väldigt trist att fota med blixt när man inte får med stämningsljuset som råder.. (blommiga överkastet ska inte vara där i vanliga fall..)

Försökte fånga ljuset. Det är alltså mysrosa.. Gissa vilken som är min favoritfärg?

Ny matta i köket. Helvete vad snyggt jag har!! Har aldrig sett nåt snyggare. Är så jävla nöjd!!

schäslong och soffkläderna. Så snygga, ännu snyggare än på bild. Grr.. Vardagsrummet är förövrigt det rum jag är minst nöjd med just nu, det är så stökigt och opersonligt. Vilka färger på gardiner, dukar osv skulle passa här inne? Vill helst ha varma färger, är inne på röd.. Så svårt!

Älskar sovrummet och köket, underbart! Jag trivs så bra, känns inte som att det är sant. Tänk att jag dessutom sänkte månadskostnaden med nästan 1000:- från förra boendet, trots att jag tog ett så pass stort lån. Det är för bra för att vara sant!

Härligt väder

Jag är så trött.. Jag går verkligen i perioder med mitt sovande. Just nu tex är jag svintrött redan på tidiga kvällen, imorgon kommer jag med all säkerhet vakna åtta. Jag har ingenstans att göra av dagen som helt plötsligt har blivit flera timmar mer. I-landsproblem no 1..
Ikväll var jag som sagt ute och åt, sushi tog jag. Älskar verkligen det. Riktig sommarmat, synd bara att sommaren är åt helvete. Tex öppnade sig himlens portar ännu en gång när vi var klara och skulle gå. Det regnar verkligen inte efter små vis heller, usch!!

Vill ni se de få och dåliga bilder jag har tagit på lägenheten? Ska bara minska dem i storlek, så det kommer i ett nytt inlägg :)

Ikea är fan livsfarligt

Jag är så sjukt trött.. Har försökt orka resa mig upp i minst en kvart nu, men jag sitter som fastkedjad i sängen. Var tänkt att jag bara skulle kolla datorn en snabbis, men jag vart visst fast..

Har varit på IKEA idag med mamma, fan så jag handlade sen då.. Nästan 6000:- brände jag. När det gäller IKEA är det fullkomligt OMÖJLIGT att hålla i pengar. Jag hade en liten inköpslista på cirka sex-sju grejer och som vanligt blev hela vagnen proppfull, så står man där med skägget i brevlådan och får vända på varenda krona sen. Snygga saker vart det i alla fall så jag är helnöjd! (Synd bara att jag shoppade så jag inte har råd med en ny tv) Dock vet jag inte vart jag gjorde av rullgardinen och moppen, som bortblåst. Måste vara kvar ute i bilen, får kika sen!
Ska ta kort på grejerna sen, som sagt orkar jag inte röra mig just nu även om jag måste, ska ut och äta med mamma, hennes kusin Ylva och min tremänning Jennifer vid sju & här sitter jag i morgonrock och mår illa..

Härligt :S


Vilket trevligt väder vi har ute just nu. Svinskönt att va ute och gå i t-shirt när himlen öppnar sig! Verkligen!

garderobsproblem

Jag letar och letar efter en garderob. Jag har tydligen så jävla mycket kläder. Finns bara tre små garderober i lägenheten och de fyllde jag på nolltid. Fick till och med slut på galgar, vart hade jag allting innan egentligen?
Problemet är att jag inte hittar någon garderob, letar på IKEA. Hittade en som såg helt okej ut:

Bra med skjutdörrar. Tar inte upp så mycket plats på det viset. Priset var dessutom okej, 699:-. Problemet är dock att det är helt fel färg. Jag har ek i sovrummet och det där är björk. Visst, det går att leva med, det största problemet var att det inte fanns i webblager. Kan jag inte beställa från internet har jag ju ingen chans mot den där bjässen. 50 kilo ska den visst väga. Ingenting jag direkt slänger över axeln utan att skita ner mig minst tre gånger. Den är alltså ute ur leken..

Sen hittade jag denna:

Från jysk! Superfin, stor (kan handla massa mer kläder), nästan rätt färg, eller njaa, men mer okej färg jämfört med de andra möblerna. Dessutom är det extrapris på den fram tills 12 juli, 850:- kostar den nu. Rättså överkomligt. Den här väger "bara" tjugo kilo MER (!) än den andra, 70 kilo. Alltså helt otänkbart det med. Fasen att jysk inte har hemkörning..


Funderar alternativt på en kista av något slag, vad som helst, bara jag får undan kläderna som just nu ligger överallt. Gahh..

orkar inte skriva mer

Nu ska jag strax ta med mina miljoner ikeapåsar och gå ner till tvättstugan. Jisses vad mycket tvätt jag har, kommer aldrig hinna tvätta allt och ändå fick jag sortera bort massor.
I natt sov jag första natten i lägenheten med, vaknade typ hela tiden, men sjukt skönt att äntligen få sova i sin egen säng.
Vad har ni för er då?

KLART

Hej! Åh nu är sovrummet klart och det vart så fint! Dock har jag just nu inga passande gardiner, satte upp ett par vita med blå blommor på för syns skull men det såg bedrövligt ut då väggarna helt plötsligt blev gula (!) bredvid de väldigt vita gardinerna. Får hålla ut till onsdag, för då jävlar ska det shoppas. Imorgon ska jag ställa rätt det sista så jag klarar av att bo där framöver, blir så stressad när det är kaos. Herregud, ni anar inte vad jag längtar efter min underbara älsklingssäng..
Vill ni se bilder på sovrummet imorgon?

suck

Fan jag vill inte att det redan ska va måndag imorgon. Just nu vill jag faktiskt bara ha 9e augusti, men även efter det känns det inte superpositivt. Jag ångrar mig så att jag tackade ja till att jobba varannan helg medan jag pluggar. Jag kommer inte orka, jag orkar inte ens nu. Allting känns supertungt, kan inte förklara riktigt varför, men det känns otroligt vemodigt på alla sätt och vis. Försöker dock rycka upp mig så gott det går..

Nu ska jag trösta mig med mcdonalds, så bra går det med min bantning..

IKEA


Klädsel till schäslongen

klädsel till soffan

Rullgardin till sovrummet

Gardiner till sovrummet (kanske)

två handdukar till badrummet

överkast.. Dock var det lite dyrt (600:-) så vi får se. Väldigt gulligt i alla fall!

Snart färdigt


En målning till så är det klart.. (hoppas jag!) Det ser riktigt fint ut, kommer bli snyggt med lite färgstarka gardiner och sängkläder till. Vitt är fräscht :)
Har planerat att bygga ihop sängen idag, men jag sover ännu en natt hos mamma. Vill inte va för mycket i ett helt nymålat rum. På onsdag blir det IKEA, har redan tittat ut lite grejer jag ska köpa :)

målat..

Nu är det täckt med färg i sovrummet, nu ska det bara målas cirka två gånger till skulle jag tro så blir det nog super. Färgen ser jättefin ut (gräddvit) till det rödbruna golvet. I helgen har jag räknat med att det ska bli klart och då får jag äntligen flytta in! Om jag kommer ihåg ska jag plocka med mig kameran bort sen! Inte mycket att se just nu men..

Nu måste jag laga mat, är svinhungrig!

Gör det väl själv då

Jag har trots allt bestämt mig för att renovera om sovrummet själv. Blir ju mycket billigare så. Tror inte det ser så fasligt ut heller. Inte värre än det brukar se ut om man målar vitt över en blå tapet i alla fall. Det är ju trots allt första målningen, inte så konstigt att det lyser igenom och ser märkligt och fult ut..
Jag och mamma tog i alla fall ett hårt grepp om rollrarna och målade alla väggar imorse. Nu är det högst och upp och längts ner jag inte hunnit måla. (Hade ingen burk att ställa penslar i) Det tar jag imorgon, är ju ledig i helgen så :) Hoppas det inte dröjer så länge tills jag får flytta in. Den här lägenheten känns verkligen som hemma. Så kände jag aldrig i den förra. Är bara glad att slippa den! Den här lägenheten är så sjukt snygg!!

Nu ska jag strax åka till jobbet. Jobbar från halv tre till nio. Åskar ute gör det också..

Labbsand

Satt och skrev på ett inlägg imorse, sen glömde jag tydligen att posta det och då var det ju ingen idé att göra det nu!

I morse åkte jag till cheapy med Mia. Köpte väggfärg och allt annat som behövs til att måla sovrummet. Gräddvit vart det.
Vid tolv åkte jag till labbsand tillsammans med min gamla arbetskamrat Katarina. Tyvärr var ju inte restaurangen öppen så jag fick äta en korv från kiosken, lite trist för jag var svinhungrig och sugen på en sallad. Har inte restaurangen öppet i sommar? Var iaf superfint där nere, bara varit där en gång tidigare och det har jag inget särskilt minne ifrån. Vattnet var otroligt varmt, 23 grader, men badade inte idag..

När jag kom hem började jag måla, men det var skitfult. Ska inte ge mig på såntdär själv, det är riktigt dumt! Ska leta upp någon målare jag kan hyra in i stället. Det är lätt värt det i stället för att gå runt och vara missnöjd. Någon som vet något bra företag i Karlskoga, Degerfors? Fick ett tips från Sanna som jag ska kolla in nu! Hoppas det inte är någon vidare väntetid. Jag vill helst flytta in så snabbt som möjligt!

RSS 2.0