Nästsista dagen på praktiken

Ska snart krypa ner i sängen. I natt hoppas jag på att få sova ordentligt. Natten till idag var inte alls rolig. Vaknade tjugo i ett av att jag mådde så fruktansvärt dåligt, mådde extremt illa och hade en skyhög puls. Fick gå upp och hämta en hink för säkerhetsskull.. Lyckades efter några tårar somna om, vaknade och mådde okej imorse tack och lov :) Var rädd för att missa nästsista dagen på praktiken, men det gjorde jag ju inte :) Passade på att gå med sjuksköterskan idag med.. Vi fick skriva en omvårdnadsplan vilket passar utmärkt nu eftersom det är det vi ska lära oss. Känner att jag börjar få lite kläm på det faktiskt =) Imorgon måste jag nog dock hålla mig på avdelningen.. Sista dagen och halvdag eftersom vi har seminarie på e.m. Trodde faktiskt aldrig jag skulle klara av de här tre veckorna, men det gjorde jag. Det har gått både fort och bra! Blev till och med erbjuden jobb där idag, känns bra att jag då förhoppningsvis gjort bra ifrån mig! :)

Helgen ska användas till att skriva hemtenta. Där har jag tyvärr inte varit lika ambitiös, har mycket kvar och inlämning på tisdag.. wish me luck!
Godnatt♥

Snart godnatt

Har varit ledig idag och fick besök av Ingabritt som kom med blommor och pengar. Hon fick tok-fina (och goda!!) räkmackor i gengälld! Tack så hemskt mycket för presenten! Det är verkligen uppskattat, simmar ju inte runt i pengar just nu om man säger så. Råkade dock dricka lite för mycket te så nu har det varit ett jäkla spring till toan. Så jävla urindrivande det där så det är inte sant..

Nu ska jag försöka hålla de här vid liv så länge som möjligt.. Ju hårdare stjälk, desto varmare vatten visst?

Snart måste jag lägga mig. Ska gå med sjuksköterskan imorgon på praktiken. Ska bli väldigt kul, vi ska ta bort stygn på en vårdtagare. Vore spännande att själv prova, men just nu känner jag mig lite för feg. Vill inte att det ska göra ont på den stackarn som ligger där. Gör ont i hela mig när andra har ont och jag vet ju själv av egen erfarenhet att det inte är särskilt skönt att ta stygn.. Dock blir det ju värre om de ska sitta kvar ;) hehe.. Får ge mig att fjolla mig om det ska bli någon syrra av mig! ;)
Fick i alla fall ta ett B-glukos i lördags, alltid kul att öva, snart är vi tillbaka i skolan med mer metodövningar. Det är så jäkla roligt så det är inte klokt. Längtar tillbaka! Nya schemat såg dessutom bättre ut än förväntat. Massa egna hemstudier, det uppskattas :)

Nu ska jag kolla på ett par avsnitt av the vampire diaries och sen göra ett försök till att sova

Födelsedag

21 februari idag, inte en helt vanlig dag utan min födelsedag. Känns inget särskilt alls faktiskt, synd att det inte kan vara lika roligt som när man var liten. Tack till alla som grattat :)

Jobbigt schema

Precis kommit hem från praktiken, imorgon ska jag va där sju igen.. Vem kom på ett sånt dumt schema? Många verkar gå så. Det är ju skitjobbigt att gå sent på kvällen och sedan gå upp snortidigt. Inte kan jag lägga mig och somna nu.. Jag är ju så uppe i varv att jag knappt kan lugna ner mig några hekton ens. Ont i magen har jag med, mitt eget fel. Jag är så dum.. Tål inte laktos, men vem fasen tryckte inte i sig en och en halv semla trots det? Ser gravid ut och det spänner inte nåt vidare gött.. Dessutom tycker jag inte ens om semlor speciellt mycket, jag tror att jag gör det varje gång jag ska äta med, men upptäcker alltid rätt snabbt att de är alldeles för sött och äckligt..

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på en film och hoppas på att bli trött.. I natt låg jag och vände och vred mig fram tills cirka halv fyra. Inte kul!

Dålig självkänsla

Åh, vad ska man egentligen göra för att bättra på sin självkänsla? Min är så långt ner i botten så den är i princip helt obefintlig. Jag litar inte på mig själv, jag tror inte jag klarar av saker och jag tror framförallt inte att någon någonsin kan tycka om mig. Jag mår skit om jag inte får bekräftelse hela tiden. Det finns ingen som någonsin verkligen tyckt om mig för den jag är och det gror i mig. Varför skulle någon tycka om mig? Jag är ingen speciell alls, de som tycker det kommer bara bli besvikna när de lär känna mig. Det är min inställning och min sanning! Jag vet inte hur många gånger jag försökt att ändra min inställning till mig själv, jag faller alltid tillbaka i samma mönster så fort något blir viktigt för mig.. Jag blir livrädd rent ut sagt. Varje gång jag blir sårad eller jag misslyckas med något sjunker jag längre och längre ner, jag vill inte hamna där nere igen. Känner att det kan vara farligt nära nu.. Jag vet att jag inte kan kräva bekräftelse hela tiden, det är inte så det funkar, jag måste lita på mig själv och det kommer jag aldrig göra. Jag kommer aldrig tycka att jag är fin, jag är bara fet och klumpig, har finnar i hela ansiktet och är allmänt misslyckad. Hur skulle någon någonsin kunna tycka om mig?! Jag är ingenting....

Jobbig vecka

Idag är jag ledig, dock är det inte fullt så glamouröst som det låter. Efter det här ska jag in till praktiken: tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag OCH måndag. Söndagen är dessutom min födelsedag, fyller ju inget särskilt, men det händer ju bara en gång per år i vilket fall som helst så det känns otroligt trist.
Jag förstår verkligen inte hur folk kan vilja jobba heltid? Varför vill man att ett jobb ska bli ens hela liv? Man hinner ju ingenting annat. Jag tänker i alla fall aldrig jobba mer än deltid, det skiljer faktiskt inte så mycket i pengar eftersom att ju mer du tjänar desto mer skatt dras det.. :) Jag har jobbat både heltid och deltid och pengamässigt var det inte alls mycket skillnad, det var helt enkelt mitt välbefinnande som ökade när jag "bara" jobbade deltid..

Inte har jag börjat med hemtentan heller, en sån här dag vore ju perfekt till det, men vet ni? Jag känner faktiskt inte för det.. Just nu känner jag för att gå ut på en promenad med Tuva i det fina vädret. Det är underbart att se att solen faktiskt börjar värma nu, våren är faktiskt på väg. Allting blir så mycket bättre på våren. Jag älskar den vackra årstiden!

Alla hjärtans dag!

Vilken underbar dag, det finns inget finare än när det ligger massa snö på marken och solen gör så att det glittrar. Äntligen börjar dessutom solen värma, 10 grader i den. Var helt ljuvligt att gå ut förut. Råkade glömma att jag hade tvättstugan idag så det vart lite bråttom ut. Nu har jag precis duschat och ska snart hitta något att ta på mig och sen ut på en promenad med Tuva..

Hoppas alla har en fin dag!

Det här med lokalsinne

Hello!
Nu ska jag strax göra ett försök att hitta till rätt adress uppe i aggerud. Ska nämligen käka mat och kolla film med en mycket fin person! Dumt att det är mörkt också, kommer aldrig hitta.. Lovar att det inte finns någon med tillstymmelse så dåligt lokalsinne som jag har. Sånt här gör mig nervös! Inte är jag hungrig heller, vilken miss. Åt så jäkla mycket till lunchen, vart plankstek hemma hos mamma!

Nej, nu ska jag göra mig klar och åka! Ha det så bra ikväll :)

Åhh jävla skit

Åhhh jag är så jävla less och deppig just nu :( Kollade precis mitt konto och jag hade bara 150:- kvar att leva på resten av månaden. Jag har ingen bensin i bilen, har som tur är en LITEN "tankreserv" som var till för kristider (vilket det ständigt är nu) som jag fick sätta över. Jag skickade dessutom precis ett sms till min sånglärare att jag slutar på sången och det gör mig skitledsen, men jag har verkligen inte råd och jag kan inte lägga ut pengar på ett jäkla nöje som inte leder nånstans.
Ingenting har jag ätit idag heller, har så ont i magen. Jag har ingen mat hemma för att jag inte har några jävla pengar. Jag är så trött på att plugga nu, jag klarar mig inte på 7800:- i månaden. Ibland funderar jag ärligt på att hoppa av, men det kanske bara är just nu eftersom det är som det är, men det är åtminstonde sant att jag inte har ett öre

Brunnsparken ikväll

Ikväll ska jag till brunnsparken och dansa till Lasse Stefans. Det måste ju vara århundradets sämsta dansband, men de drar nog mycket folk och deras musik är lätt att dansa till så jag får väl helt enkelt bortse ifrån de fula texterna och hans hemska röst och koncentrera mig på att dansa rätt ;) De dansar ju visst linjebugg i Örebro medan vi dansar rotationsbugg, jaja, de går nog bra! Har ju sällskap med så som också dansar rotation;)

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så jag blir klar nångång!

Nytt<3

Idag gjorde vi sista dagen inne på uni innan praktiken som startar på måndag och fortsätter tre veckor framåt. Jag vill bara att den här tiden ska gå fort, vi har en massa kliniska examinationer och seminarier under tiden och det gör mig skitnervös!

Just nu sitter jag i schäslongen i min goa morgonrock, mina duntofflor och äter riskakor. Har tänt doftljus så det luktar supergott! Fick mina nya tröjor idag dessutom, de var grymt snygga! Synd att det var handtvätt bara. De lär ju ska lukta rätt illa efter ett tag har jag fått för mig? Som tur var passade de bra i alla fall, får använda dem sparsamt ;)

Ikväll är det let´s dance, jag hoppas jag lyckas hålla mig vaken. Är ju så trött efter alla dessa heldagar!

Tovor och snö till hakan

Åh jag känner mig så himla äcklig just nu. Jag har inte tvättat håret sen i torsdags och just nu är allt verkligen bara en enda tova, kommer göra så sjukt ont att reda ut, därför jag sitter kvar här. Måste ju reda ut det innan jag duschar, annars är det ju minst lika illa sen.. Måste verkligen klippa mig, men jag har ju inte råd. Får ta ett varv med saxen själv..

Dessutom har det tydligen snöat galen mycket därute om jag förstår facebook rätt. Själv vill jag fan inte ens kolla ut. Jag är så sjukt jävla trött på vintern nu. Det räcker nu för guds skull, Hatar snö och kyla, fyfan för vintern! Nu vill jag ha vår!!

RSS 2.0