Introduktion

Idag har vi haft introduktion till vår medicinplacering.. Är ju i Kga nu som sagt och herregud vilken skillnad det är mot CSK, här fick vi en riktig introduktion, vi blev visade runt nästan överallt, fick även gratis lunch, parkeringstillstånd och passerkort (vissa fick tydligen inte ens det på CSK) Känns helt klart riktigt bra och de bästa är ju att jag slipper pendla i det här vädret!

Igårkväll gick jag hem till Anna och kollade på tomten är far till alla barnen, drack glögg och åt en massa chips, mysigt! Innan de hann jag göra i ordning min lilla gran, var nämligen på maxi och köpte ljusslinga och lite kulor och oj så fint det blev. Så himla mysigt här hemma nu med all julpynt och jag älskar när det är städat. Konstigt att de är så svårt att hålla det så?

Granen! Passar så bra där! Är himla nöjd och jag skiter i om man inte "ska" ha julgran förrän dan innan jul.. Vad ska de va bra till för liksom när jag ändå inte är hemma över jul? Mycket mysigare att ha det såhär:)

Sprayade med julsnö. Vet dock inte om jag vågar tända ljusen, stod brandfarligt på flaskan :O

Första advent

Hur fort går inte tiden nu egentligen? Fram tills idag hade jag inte hunnit julpynta med en endaste liten ynka tomte och än mindre städat lägenheten.. Direkt jag vaknade passade jag dock på, så nu är de flesta julsaker framme och de är även städat och luktar riktigt gott!
Det är helt galet vad det håller på att snöa ute förresten, stöstorm skulle jag nästan vilja hävda. Jag kan säga att jag är väldigt, väldigt tacksam att jag gjort klart all praktik i Karlstad nu, är ju inte särskilt säkert att pendla nu, dessutom sparar jag massa pengar på att slippa tanka bilen hela tiden = mer julklappar. Dock kommer väl räkningen från alla parkeringar på CSK snart (så dåligt att inte få parkera gratis som student!) och de kommer väl gå på närmare 1000 kr, helt sjukt!

Igår var jag och Anna och hennes familj ute på lite "äventyr".. Vi sprang runt i bäckmörker och jag råkade givetvis halka och skaffa ett blåmärke som heter duga på knäet. Efter det mös vi med ostkrokar, godis och givetvis kortspel :)

Såhär mysigt vart det med min lilla minigran! Det är snöspray på den, men det syns nog inte så bra på bilden!

Fredag


Den här fina rosen fick jag av mina handledare när jag gjorde sista dagen i onsdags. Tack! Väldigt delade känslor över att sluta, jag trivdes väldigt bra och kom in i gruppen väldigt bra, men samtidigt ska det bli skönt att slippa detta pendlande, ska bli helt underbart att vara i Karlskoga de sista 6 veckorna!=)

Igår hade vi seminarium och de gick väldigt över förväntan. Jag tyckte mitt arbete var skitdåligt, men jag fick väldigt bra respons på det så de kändes skönt!

Idag har jag tyvärr känt mig som världens sämsta vän. Först och främst hade jag sagt till Karro att hon kunde komma över på lite tedrickande på förmiddan, men allting vart så stressigt med tvättstugan + att jag var tvungen att åka och handla, var nämligen bestämt här att jag ska åka in till Arboga och dansa ikväll, lite hastigt påkommet sådär, men jag tackar gärna inte nej till en dans då det är det roligaste jag vet! Ioch med att det kom upp dans på schemat fick jag även dra iväg ett mess till Anna, som jag hade lovat sticka iväg på äventyr med ikväll, och skriva att jag tyvärr inte hinner med!
Förlåt mina underbara vänner, jag lovar att vi tar igen det! ♥

Yes, den gick igenom

Bara två dagar kvar på praktiken nu, imorgon ska jag ha slutbedömningssamtal och jag är riktigt nervös faktiskt! Jag har två handledare och jag vet vad den ena tycker, men jag har ingen aning om vad den andra kommer säga. Gillar inte att inte ha kontroll..
Seminarieuppgiften går det dessutom åt helskotta med. Jag brukar ha väldigt lätt för att skriva och formulera mig, men den här gången står det still. Jag lyckas inte lägga upp det på något bra sätt, frustrerande!

Idag fick jag sluta tidigare eftersom jag hade besiktning på eftermiddan och jag är så lycklig för bilen gick igenom, känns fantastiskt att spara de pengarna som jag i princip redan lagt ut på bilen (dock enbart i huvet då..) Nu är jag så hungrig här så jag skulle kunna äta nästan vad som helst, bara det är matigt!

Godnatt

Idag har jag känt mig otroligt "myssugen", skulle gärna ha gosat ner mig i soffan med någon trevlig och bara myst, ätit gott och kollat film. Direkt uppstod ju dock ett litet, liitet bekymmer, den trevliga personen saknas ju (eller ja, trevliga personer finns det väl såklart gott om, men inte trevlig i den bemärkelsen jag menar..) Jaja.. I stället har jag kollat på film själv, somnade givetvis så idag har jag i stort sett sovit hela dagen. Det är väl det söndagar är till för va?
Kom ju hem rätt sent i natt, jag och Karro var hos Anna och vi hade det riktigt trevligt. Spelade som vanligt spel och åt och drack en massa gott, vi kan ju fetglömma de där med att bli nyttiga som vi pratat om x antal gånger, jag tror det är omöjligt faktiskt.. Tur för Anna och Karro som har sitt på "det torra" med karl och barn osv.. En annan måste ju försöka hålla sig i trimm extra mycket!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Godnatt!

Kan någon göra min uppgift?

Ge mig lite karaktär och en gnutta inspiration tack. Jag har nämligen inte fått fingrarna ur röven än och börjat med seminarieuppgiften. Fan alltså att den inte skriver sig själv. Måste ta mig nerför trapporna med och hämta tvätten i tvättstugan, jag tror jag har blivit förslöad, så fort jag är ledig får jag aldrig något vettigt gjort. I de flesta fall växer jag till och med fast i soffan, konstigt!

Ikväll blir de mys och kanske lite vin (?!) med Anna och Karro, ser jag fram emot. Jag, Anna och Micke gjorde ett "eget" spel sist jag var där. Nåt liknande till Vilda gester. Vi skrev ner ord på lappar som vi sen skulle beskriva genom ljud och rörelser. Var galet kul och svårt! Det roligaste var att Micke hade skrivit CP, höll nästan på att kissa på mig. Det är nämligen mitt och Annas nationalord. Var nämligen så att en föreläsare en gång med beklagan och förakt i rösten frågade om de verkligen fanns folk som fortfarande använde CP som skällsord. Både jag och Anna är tyvärr trogna anhängare till det ordet när något går åt helvete. Det värsta är att det kommer helt spontant, hinner inte ens stoppa mig själv! Ni kan ju tro att vi båda skämdes, men sen vart det ju givetvis ännu roligare..

Nackspärr

Vaknade en sväng i morse med jordens nackspärr, fanimej vad ont det gjorde, kunde inte röra huvudet, men lyckades med lite våld rätta till kudden under huvet. Antagligen hade jag väl legat som en ostkrok med hakan på magen, kan bli så när man vill ha massa kuddar i sängen.. Innan jag somnade om hann jag tänka igenom vart jag låg på VAS skalan och det var absolut en 6:a eller 7:a.
Som tur var vaknade jag upp väldigt välmående senare, fick dock stressa eftersom jag vaknade kvart över elva och hade tvättid halv tolv. Jag är så trött på alla sysslor man måste göra, önskar ibland att jag hade en slav. Duktig på att laga mat skulle den vara, den kunde få äta tillsammans med mig vid bordet till och med för jag hatar att äta själv! Mina seminarieuppgiften kunde den få göra med, orkar nämligen inte ta tag i det!

Innan dansen i tisdags. Sådär ser man dock inte ut efter c:a fyra danser, då kan man mer jämföra det med en halvtimmes promenad i spöregn :D Härligt!

Och snön vräker ner....

Godkväll! (eller godnatt?)
Precis kommit hem från Karro, vi har det väldigt trevligt. Spelat kort och ätit popcorn som vanligt (vi kommer antagligen se ut som popcorn snart)
Jävla nederbörd förresten, vintern har precis börjat och jag är så galet trött på det. Längtar verkligen efter sommaren, skulle just nu ge bra mycket för en resa till typ Thailand, eller jag skiter förresten i vart bara det är varmare än +20 grader!

Har bara tre dagar kvar på min praktik nu. Känns faktiskt riktigt trist. Känner mig hemma på UVA, tycker jag har kommit in i personalgruppen och jag jobbar på riktigt självständigt. Har satt en hel del PVK nu och det har gått riktigt bra, känns så bra att det praktiska känns bra! Har ju även varit på obduktion vilket var otroligt spännande. Var inget minus direkt heller att obducenten var grymt snygg, var ju väldigt otippat faktiskt!

Nu ska jag krypa ner i sängen här! Godnatt

Måste få tag i vinterskor

Godmorgon!
Sitter här och letar efter vinterskor. För första gången förstår jag verkligen vad folk menar när de säger att de inte har några pengar. Jag har alltid klagat på att CSN ger ut för lite pengar tills oss studenter, när jag har sagt det har jag inte behövt pendla ensam till Karlstad fyra dagar i veckan. Nu kan jag säga att pengarna hela tiden rinner ur händerna på framförallt bensin. Inga bidrag får vi heller och inte heller något parkeringskort (måste alltså betala 40kr/dag för att kunna parkera) Jag tycker praktiken är otroligt rolig, men allting runt omkring är mindre roligt..

Skor var det ja.. När jag letar runt hittar jag så klart skor jag så gärna skulle vilja ha, men nu ska jag helt plötsligt försöka vara ekonomisk vilket är långt bort på min karta. Se bara på dessa:

Otroligt snygga, men inget att ha i snöstorm, rusk och snö upp till tänderna precis. 699:- på Eurosko.
För min del får det nog återigen bli ett par hederliga Uggs. Måste vara de skönaste, varmaste smidigaste och helt enkelt de bästa skorna. Dock är jag lite skeptisk till att köpa ett par för under 500-600:-, brukar vara dålig kvalitet på dem..men som sagt, nu är de inte jag som styr utan plånboken.

Ikväll blir det dans :)

Ensamt

Idag är det en såndär dag när jag känner mig otroligt sårad, ledsen och framförallt väldigt ensam. Jag är så trött på att alltid vara ensam. Varför kan aldrig nånting fungera för mig? Jag har nästan gett upp, det känns så långt bort.
Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra, men de flesta andra normala i min ålder har haft minst ett långt, seriöst förhållande, många av dem har barn och är sambo och jag.. Jag sitter som vanligt ensam år efter år.
Varje nyår brukar jag tänka "undra hur nästa nyår ser ut, då kanske allting har ändrats", därför har jag alltid ångest varje nyår eftersom jag fortfarande är samma tragiska ensamma person. Ibland är jag så rädd att jag alltid kommer vara ensam, jag vill verkligen inte bli en sån människa!
Jag letar verkligen inte efter någon och jag har verkligen inte svårt att få någon (för att låta självgod), jag har haft flera chanser, men jag klarar inte av det. Jag får aldrig känslor för dem utan känner bara obehag och ångest. Jag har varit väldigt, väldigt kär en gång och tyvärr dröjer de känslorna sig kvar och ingen har hittills ens kommit i närheten av det. Det suger och gör mig riktigt ledsen :(

Den här låten och videon för mig alltid att gråta och känna mig ännu sämre till mods. Det är verkligen sådär det känns för mig just nu...

Jaha..

Fan vad det värker i hjärtat. Kan inte förstå att jag fortfarande bryr mig så mycket. Att mötas av något sånt här klockan sex på morgonen känns inte allt för kul!

Känns verkligen inte som att jag har haft helg, så sjukt med tanke på att jag varit ledig i tre dagar. Jag måste sova otroligt dåligt eftersom jag aldrig är utvilad. Otroligt frustrerande! Seminarieskrivande går sakta och väldigt haltande framåt, förstår fortfarande inte riktigt hur jag ska få till det här! Kasst! :(

Nu känns det dessutom som att hela dagen vart förstörd, helvete! Tur att jag ska samåka med Karro i alla fall, det lättar upp stämningen :)

RSS 2.0