Jag är fan kär!

Kan inte se mig mätt alltså. Han är så fulländad..


sovit hela dagen ungefär. adjöss nattsömn

Jag har gett upp att ens somna i natt. Råkade nämligen somna i soffan från fem till strax innan nio. Jag var så trött, alla krafter rann fullkomligt ur mig när jag kom hem från skolan. Fick reda på en mycket, mycket ledsam sak idag dessutom. Det är inte lätt att skaka av sig, så tråkigt och orättvist att alla goda och underbara människor ska behöva lida och må dåligt. Önskar verkligen jag kunde göra saker och ting ogjorda..

Hade tänkt ta en runda i spåret idag med, men jag kan inte.. Ni vet att jag skrev att det gjorde så ont i knäna sist jag sprang? Det har hållt i sig sen dess, gör så fruktansvärt ont att gå, resa sig upp, gå i trappor osv. Det skär som knivar. Försökte springa lite, men knäna vek sig i princip under mig. Oerhört frustrerande och det gör mig riktigt ledsen, jag tyckte att det var superroligt att springa verkligen och jag kände hur det hela tiden gick bättre och bättre. Blir så trött på alla motgångar. Kan tyckas som småsaker kanske, men många småsaker bakas ihop och blir stora, jobbiga problem. Jag hoppas jag snart blir bättre, så trött på att ha ont i mina leder..

Ursäkta för dessa dystra inlägg, men det känns lite grått just nu..

Hemma men frånvarande

Är hemma nu. Vi har haft skitkul (eller skitkuk som jag råkade skriva först) i helgen, dock mår jag riktigt jävla dåligt nu. Känner bara för att lägga mig i sängen under täcket och gråta. Skit vad trött jag är på att vara ett jävla vrak..

Ser fram emot helgen

Jävel vad tiden springer iväg, kollade till på klockan och vart alldeles chockad, vart har kvällen tagit vägen? Känns som att hela dagen har försvunnit..
Well, helgen ska jag tillbringa i Gullspång tillsammans med Anna och hennes familj. Jag har en hel massa cider till förfogande och vi ska fiska och plocka svamp, slår vad om att vi kommer få skitkul. Jag har saknat det "enkla" livet enormt mycket. Jag är uppväxt med att hela somrarna bo i en sommarstuga mitt ute i idyllen, tills vi sålde det, sen dess har jag varje sommar varit instängd i stan vilket suger. Inte för att det är speciellt mycket sommar nu längre, men jävligt skönt ska det bli att få koppla av och framförallt underbart ska det bli att fiska. Fiska är ett av mina största intressen sen jag var liten, tyvärr underhåller jag det dock inte längre..

Nej nu ska jag sova. Godnatt /hon med gräslig träningsvärk

Duktig jag känner mig

Nu är jag hemma från en joggingtur, riktigt svettig och jäklig, men gud så skönt det är! Dock hade jag känningar i knäna precis i början, men det gick bättre efter ett tag. Kul att springa in nya skorna med, var lite som att studsa fram ;)

Gud vad jag känner att jag har ont i knäna nu, aj aj! :(

Belöning, JA

Hemma från tandläkaren, oh my.. Det gick faktiskt väldigt bra, är riktigt stolt över mig själv. Känner mig som ett litet barn igen när jag ligger där i stolen och de berömmer mig "Gud vad duktig du är!" Nästan så jag förväntar mig att få ett bokmärke också! men som sagt gick det superbra. Tog två tänder på en gång och nu är jag klar för den här gången. Fattar ni, jag är klar.. Jag behöver inte komma dit förrän nästa kallelse kommer, underbart!
Belönade mig med en tröja och ett par jeans från H&M och även lite cider till helgen. Klart man måste belöna sig! Ska snart fortsätta med det dessutom, sushi ska jag ha. Har varit toksugen jättelänge, dock är min favoritsushirestaurang stängd av okänd anledning, så jag får väl handla från den andra. Är tokhungrig nu verkligen, men en fördel är ju faktiskt om bedövningen släpper innan jag äter mat, annars är väl risken stor att jag tuggar på både det ena och det andra i samma veva.

Helvetesläkaren idag

Godmorgon, jag har iofs varit vaken ett tag. Tuva slutade spy till slut, efter att hon spytt på sisådär 15 olika platser runt om i lägenheten. Gissa om jag var trött på det efter ett tag? Hade sån lust att gå över till mamma och lämna henne där, speciellt eftersom jag hade sagt att de där jävla benet måste bort, men men.. Nu mår hon bra i alla fall, lilla skruttan!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det en promenad.. Blir skönt, inte hunnit va ute och gå på grund av skolan. Efter promenaden ska jag iväg och plågas och då menar jag verkligen plågas. Ska laga tand nummer två och jag är så rädd.. Jag hatar tandläkare, helst önskar jag att jag kunde skicka iväg någon mindre rädd i mitt ställe. Jag kan betala själv och allt, bara jag slipper ligga där. Blir panikslagen varje gång och aldrig någonsin har väl minuterna gått så långsamt som då, usch! Illa är ju att man har ont så jävla länge efteråt med, jag har ungefär först nu börjat kunna tugga på sidan där jag lagade min förra tand sist (flera månader sen)
Nej, nu ska jag försöka lugna ner mig och ta mig in i duschen. "frukosten" gick ner som smort idag. Det smakade till och med riktigt gott.. Framsteg!

spyor

Fan Tuva springer runt här och spyr ner hela min lägenhet. God damn it. Hon har hunnit med att spy ner vardagsrumsmattan (tack och lov för trasmattor man kan tvätta), sängen (renbäddning såhär på natten, nice!) hon har även spytt ner golvet ungefär fem gånger nu. Stackars krake, just nu har jag dock väldig svårt att andas lugnt och inte bli frustrerad. Jag är nämligen SJUKT kräkmagad, även jag har hunnit spy två gånger på kuppen när jag försökt torka upp och det bara geggat runt, euw!
Anledningen till att hon spyr är ett jävla megaben hemma hos mamma.. Jag har sagt åt henne ungefär 1000 gånger att ta bort det där benet eftersom Tuva inte tål det, men givetvis inte fattar de själv utan äter utav bara fan så fort hon får tillfälle, men det har visst inte gått in hos min kära mor. Tack, hälsar både jag och Tuva här...

Ser fram emot en rolig natt.. Kraken skäms så hon har gått iväg någon annanstans, stackars, men ärligt talat föredrar jag nog om hon håller sig undan sovrummet ett tag!

True blood ikväll

Ikväll 22.00 börjar true blood på svt och den tänker jag absolut inte missa, speciellt inte med tanke på att jag är en sån sucker för twilight. Den här serien verkar påminna en hel del om den.. Tjej som blir kär i vampyrkille.. Bänkad framför tvn är jag alltså ikväll, det händer inte ofta ;)

Hoppas bara det är snygga skådespelare nu, annars har jag en tendens att störa mig, men vem kan egentligen slå Robert Pattinsson, mums! Är de hälften så snygga ens så är jag helt klart nöjd!

Håller jag på att bli sjuk?

Jag mår verkligen inte bra nu, Anna blev sjuk hipp som happ igår på väg hem från skolan, så jag misstänker väl att det kanske är min tur nu. Attans, jag vill inte bli sjuk.. Ska ta en stor kopp te nu med massa honung i.

Har förövrigt gått bra idag med måltidsersättningen. Ersatte frukost och lunch och käkade vanlig middag. Hur klarar folk att byta ut alla mål? Man bli ju inte ens lite mätt! Det värsta blir i helgen, ska ju med Anna och hennes familj till deras sommarstuga, då kan jag ju inte gärna sitta och sörpla det där äckliga medan de äter supergod mat. Får helt enkelt bli en paus till helgen, kanske byter jag ut en måltid (frukost som jag ändå avskyr). Såg förresten att jag redan gått ned nästan fyra kilo. Vilken pendlare jag är, vet inte varför min vikt är så oregelbunden?

Har förresten fått två kommentarer nu om de där sopporna (cambridge), vart köper man dem och byter man ut samtliga måltider? Jag har sånt problem med att inte kunna äta vanlig mat, får sån abstinens så det är vidrigt. Har svårt att banta, mat är ju verkligen ett av de största nöjena i livet, utan mat, är livet ens värt att leva då? ;P Naturdiet känns ju okej på det viset att man faktiskt fortfarande kan käka åtminstonde ett mål om dagen, eller mer om man så vill..

Äntligen lön

Var just inne och snokade på min internetbank, hade nämligen inte fått någon lönespec i brevlådan (kan vara så att brevbärarn inte vart här än), fick i vilket fall som helst en hel del pengar, underbart! Dock är det surt att ju mer man jobbar (jobbade heltid i sommar) och desto mer pengar man tjänar, desto mer försvinner till skatt och mindre pengar får man ut. Man tjänar ju faktiskt inte så mycket mer på heltid mot deltid.
Är det verkligen värt att jobba heltid då, för att få ut kanske en tusenlapp mer i månaden, men inte hinna med någonting förutom jobbet? Nej, som sagt förstår jag inte hur folk orkar jobba heltid. Många är så himla pengakåta, synd bara då att ni inte får ut så mycket mer än någon som jobbar deltid ;) Jag skulle som sagt aldrig orka jobba 100%, jag tyckte de var hemskt i somras och det är ingenting jag gör om. Livet ska fan inte enbart bestå av jobb..

Nu ska jag vila lite en stund, har tagit helgen nu. Skönt med den här kursen, vi är inte inne speciellt mycket :)

Lyckas jag den här gången?

Jag lyckades somna till slut i natt. Höll på att bli tokig där ett tag, hatar när jag inte kan sova, det är otroligt stressande, men som sagt somnade jag och på morgonen stack jag och Anna iväg, först till team sportia där jag faktiskt fyndade ett par joggingskor. Ord pris var närmare 1200, men de var nedsatta till dryga 500. Passade även på att shoppa ett par träningsbyxor och ett linne. Vart under priset för enbart skorna om de inte hade varit nedsatta, det kallar jag fynd ;) Ska bli skitkul att prova outfiten in action, dock väntar jag nog ett par dagar. Känner mig inte helt 100 bra nu nämligen..

Efter team sportia åkte vi in till kristinehamn och gick lös på maxi. Jag köpte naturdiet i pulverform. Ersatte kvällsmaten med de förut ikväll och fy helvete vad vidrigt det var. Det vänder sig i magen på mig av bara tanken på att jag ska käka/dricka de där varje dag ett tag framöver. Jag har inget go i mig, så jag antar att jag kommer ge upp på en gång. På ett sätt känns det ändå ganska meningslöst att syssla med sånt där, så fort man börjat äta normalt igen lär man ju ska gå upp alla kilon + några till, men nu ska jag fanimejen försöka. Frukost och lunchen ska jag åtminstonde klara av att byta ut..

Föreläsningen idag var helt okej, så skönt att ha datorn med sig. Dessutom kan man då vara social på msn samtidigt :)

Går bara inte att sova

Jag har uppenbarligen sömnproblem. Min trötthet försvann någonstans, hos mig är den då inte kvar. Känns som att jag skulle kunna vara uppe hela natten, minst. Ingen idé att ens försöka sova, det leder inte till nåt mer än grymt orolig sömn. What to do? Kan inte hjälpa att jag blir aningen stressad när klockan drar iväg. Jag vill ju kunna sova, vet hur trött jag kommer va imorgon..
Tur att jag har koffeintabletter som kan hjälpa till att hålla mig vaken. Gudars...

Får köra på ett par avsnitt av sjukhuset nu då och hoppas på att jag blir trött, ska väl inte vara helt omöjligt?

Badar i räkningar

Har precis lagt in alla räkningar och fyfan vad mycket det är den här månaden. 5000 bara i de jag lägger in själv, sen har jag en hel på autogiro med + att mamma ska ha 700 för att hon betalade veterinärbesöket med Tuva, och Anna ska en x kr med för böckerna vi köpt. Vad roligt, känner jag då! Enda månaden man har halvt som halvt överflödigt med pengar, då kan man ändå inte shoppa så mycket som man vill för att pengarna går åt till massa räkningsskit, pust!

Jag är såhär skönt trött just nu, ska bli härligt att krypa ner mellan lakanen. Har inte sett twilight på väldigt länge så den ska jag nog dra på. Imorgon ska jag åka med Anna till bland annat ica maxi innan skolan, blir det väl till 99% köpmat igen..
Någon förresten som provat nutrilette (heter så va?), funkade det? Hur använde ni det, bytte en måltid, två eller alla? Smakar det skit? (väldigt viktigt fråga)

Godnatt puss

Varför måste jag alltid få ont när jag tränar?

Har precis kommit in från min joggingtur (eller jobbingtur som jag skrev först, stämmer väl de med iofs). Har djävulskt ont i mina benhinnor och knän, kanske springer jag i för dåliga skor? Hoppas bara inte jag får såna problem, det blir alltid så nämligen när jag försöker vara duktig och börja träna. Det har varit inflammationer hit och inflammationer dit, så jag tvingats sluta. Har massa träningskort som gått ut eftersom jag inte kunnat utnyttja dem, så störande! Det är ju inte så att jag kör på alldeles för hårt på en gång heller, jag försöker hålla det på ett bra och jämnt nybörjartempo. Slog förresten min gamla tid idag, tillåter mig själv att känna mig duktig! över 40 sidor har jag dessutom läst i psykologiboken, har fått läst om flera sidor dock för att jag sitter och tänker på annat medan jag läser, typiskt mig!

Nej, nu ska jag steka lite kantareller..
Puss

första dagen på andra terminen

Tjo! Första dagen på den här terminen gick finfint, dock hade jag räknat med att det endast skulle vara introduktion till kursen, men tydligen var det visst även föreläsning och jag var noll förberedd.
Förövrigt ska vi, på cirka tre veckor, läsa 4 (!) böcker (inte speciellt supertunna böcker heller) och jag kan inte säga att psykologi är något jag ser fram emot, alls! Det tilltalar mig verkligen inte. Well, jag hoppas att fem veckor går fort och givetvis ska jag kämpa på som tusan. Det gäller att intala sig att det visst är roligt och intressant även om man tycker helt tvärtemot. Ska börja läsa i ena boken direkt. Lika bra att ta tag i skiten så jag slipper tokläsa i panik sen..

Sushi ska jag fira med strax. Det är bra det här med att det finns så mycket att fira, går alltid att skylla på. Givetvis måste jag ju fira att jag börjat andra terminen nu, eller hur?

Hösten=nystart?

Jag har såna positiva vibbar av den här hösten som kommer. Hösten är egentligen en mycket bättre årstid än sommaren, man kan se det lite som en nystart.
Positiva höstsaker:
  • Jag ska bli jävligt fit, gå ner minst 10 kilo (well, önska kan man ju).
  • Jag kommer ytterligare ett steg närmare mitt framtida drömyrke sjuksköterska och vi går dessutom ut på lite praktik den här terminen! KUL
  • Jag kommer tjäna pengar (säkert även mer än jag får tjäna, men det är perfekt egentligen att det finns en gräns, för då kan jag inte jobba när det tjatas pga det och jag inte vill)
  • Mina sånglektioner börjar igen och i höst ska jag fan inte gnälla och inte vilja åka dit för att jag är lat.. Jag älskar att sjunga, men när det kommer till att ta sig dit är det inte fullt så roligt. Jag fullstänigt hatar att ha tider att passa. Jag vill vara spontan och gå och komma som jag vill, inte vara uppbunden på tider.
  • Alla bra tvprogram börjar igen, det som är så perfekt med hösten ju.. Ni vet, tända ljus, filt, soffa osv osv. Trist bara att man är själv.. Någon som vet när LOST börjar igen? Längtar ihjäl mig! Det är lätt världens bästa serie!
  • Det finns supersöta koftor att beställa all over..

Proffs!

Just det.. Igår var jag hos Mia och Jimmy på tv-spelskväll med tacos.. Spelade guitarhero och fyfan vad jag ägde. Jag var så jävla bra! Har faktiskt aldrig spelat det innan och jag fick som bäst 95%. Självförtroendet steg i höjden så det försvann upp genom taket, minst!
Jag och Jimmy passade även på att dra en zombierunda, satt och sköt som galningar med en varsin pistol i soffan. Jag ägde även där, i alla fall på att skjuta av dem huvet! Fan vad wii är roligt! Kanske man skulle skaffa.. Synd att det är så dyrt och att jag är så ensam. Inte speciellt kul att spela ensam ärligt talat. Nej, det får duga med mitt PS :)
Puss

Uppdateringarnas drottning

Hej..
Oj vad ofta jag har uppdaterat. Kan väl inte säga att jag inte har tid, för tid är det jag har mest av. Jag har helt enkelt ingenting att skriva om och fantasi har jag inte heller..

Idag har jag ätit kinamat på new kinatown, jag tog räkor med grönsaker i stark sås och det var hur gott som helst, fyfan vad gott det var! Jag är helt galen i att spendera pengar på mat, det är dit mina pengar oftast går faktiskt. Ibland önskar jag att jag hade en liten turk, kines osv som kunde laga mat åt mig hemma. Tänk vad pengar man kunde spara in för visst är det så att det man lagar själv aldrig smakar häkften så gott som man hoppas på? Kanske är det för att man lagar det själv helt enkelt och står i matos hela tiden. Nej, inget slår att sätta sig vid ett dukat bord där man inte behövt ta ett handtag..

Efter maten gick jag ut och gick i ett par timmar, plockade svamp som vanligt. Hittade massa kremlor.. Hade dock ballerina på mig så jag hade diverse otrevligheter i skorna och fötterna var kolsvarta. Tur att jag körde en genomkörare i duschen, som jag brukar kalla de, med bla scrub uppifrån och ner. Imorgon börjar ju skolan (känns så töntigt att säga skolan. Utbildningen?) igen.. Som jag har längtat! =)

svamp

Det gick bra med Tuva hos veterinären igår. Det var en mega träbit hon hade fått in. Hon fick lugnande eftersom hon skrek och sprattlade som en galning bara han kollade på henne. Han höll på att aldrig få ut den där biten heller, inte konstigt att kraken hade så ont. Han skrattade till och med när han fick ut den, fattar inte hur den fick plats i den där lilla trampdynan.

Idag har det vart full fart på henne igen, var nyss ute och gick och hon sprang på som vanligt och jag hittade MASSA svamp, hur mycket kantareller som helst, tegelkremlor, sillkremlor och gulkremlor. Så jävla gott! Kremlor är nog de godaste svamparna!

har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, trist!

Tröttis

Jag är galet trött. Tror faktiskt ärligt att jag ska börja springa på mornarna, det vore ju underbart att sen åka hem och lägga sig igen medan man är sådär mysigt trött och på mornarna känns det som att man borde ha spåret för sig själv?

Idag provade jag förresten torrschampot och det funkade superbra.. Gud vad skönt att veta (Är den från H&M jag har, sprayen) Blir skönt att slippa duscha hela tiden, gillar ju inte ens att duscha. Är jag ledig flera dagar i streck skiter jag helst i att ens närma mig duschen (såvida jag inte ska göra nåt då och såvida jag inte luktar outhärdligt)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ska ju som sagt upp tidigt imorn och ringa vetten för min stackars älskling!

duktig jag!

Nu har jag precis kommit in från en runda i spåret. Synd bara att det var en massa jävlar där, får börja gå upp tidigt på mornarna i stället så jag slipper möta en massa. Eftersom jag är så grymt otränad kör jag ju min egen lilla teknik och de hade ju som sagt funkat utmärkt om jag hade haft spåret för mig själv ;)

Tuva har ont i sin tass, stackarn.. Får så dåligt samvete att jag inte kan göra något åt det. Vill inte börja peta och greja, vet ju inte hur den sitter och är rädd att göra henne mer illa. Dessutom skriker hon så fort man bara nuddar foten. Blir som sagt veterinären imorgon, känns jobbigt det med, med tanke på att jag inte har några pengar kvar den här månaden. Jag hoppas jag kan få faktura, men det brukar väl inte vara något problem? Fan att någon var tvungen att slänga massa vasst skit på backen, idioter! Hoppas ni trampar in häftstift i hela foten, varenda millimeter av den!!

glas i tassen :(

Min stackars älskling har trampat in glas i foten, så det haltas omkring friskt här hemma. Kraken kan inte ens stödja på benet :( Som vi har undrat vad som var fel innan vi hittade den där innästlad i tån. Trodde hon hade sträckt sig/stukat sig igår när hon sprang efter en älg, men när det hela tiden vart sämre och sämre började man ju undra. Får inte ut den själv och ingen veterinär har öppet, så träligt att hon får vänta men det är skönt att jag vet vad det är nu i alla fall. Blir upp tidigt imorgon och ringa. Stackars lilla snuttan :(

shopping

Idag har det varit riktigt soligt och fint ute, var nere på stan en sväng med Mia och lunchade lite, passade även på att handla en del nödvändigheter, bland annat torrschampo, är så grymt trött på att tvätta håret varenda jäkla dag så jag hoppas det här hjälper nu. Köpte även koffeintabletter eftersom det händer att jag somnar på föreläsningarna i skolan, dock finns det en som är mycket värre än jag! Anna, har du handlat dem än? ;)

Blev sen en sväng till coop, hittade en svampbok så nu ska jag strax ge mig ut i skogen och plocka lite. Hade tänkt sticka och springa lite, men jag får nog skjuta upp det tills imorgon. Jag totalvägrar att gå till spåret när det är mörkt, vem vet vilka idioter som kan lura där? Jag är så himla feg...

Utkast: Det är ...


Det är så sjukt roligt!! Älskar speciellt de romerska ringarna! haha
"Han börjar med en vinkelvolt.. och en till, och en till, och en till, men vad är detta??? HAR HAN FASTNAT I VINKELVOLTEN?? JAAAA!!!! HAN HAR FASTNAT I VINKELVOLTEN!!! F A R T L A N D HAR FASTNAT I VINKELVOLTEN!!!!!!!!"
Jag kan inte sluta skratta åt det här. Vi roade oss mycket med att härma det här i Göteborg, de är så enormt bra!

höst

Nu är det verkligen slut på sommaren som varit, men det gör mig ingenting. Ska bli så skönt att komma in i rutinerna igen med skolan och allt vad det nu är. Dock känner jag fortfarande en motvilja till att jobba varannan helg, det känns som att jag inte hinner plugga så mycket som jag skulle vilja och utbildningen är ju som sagt prio 1 i alla lägen, dock vet jag mycket väl att jag måste ha extrapengarna. Det är svårt! Fick hem godkännande på tjänstledighet idag i alla fall, skönt att det fortlöper som vanligt ett år till, nu ska jag bara fixa semester till jul och nyår. Vägrar jobba då!

Just nu sitter jag här med glas te och njuter av att vara ledig ca en vecka till. Det är verkligen skönt!

Kul helg =)

Gud vad roligt vi har haft det i Göteborg och jag är stolt över att vi hittade överallt (noll lokalsinne här) Vi kom fram till liseberg ungefär halv två och det visade sig vara jättelite folk därinne, nästan ingen kö till karusellerna. Vi stod som längst i kö kanske 20 minuter. Fanns två karuseller jag inte åkt, upswinget och hanghai. Den sistnämnda var riktigt trist. Fick dessutom sitta bredvid två småglin som satt och spottade medan Malin satt på andra sidan. Trist!
Upswinget var däremot grym, riktigt kul!

I stället för att tälta tog vi faktiskt in på vandrarhem. Vi hade ju inte direkt tänkt på att det blir mörkt så tidigt. Vi bodde på kärralund, var så himla mysigt. Sängarna var supersköna och frukosten ljuvlig!

Dagen efter fick vi checka ut 11, vi åkte och parkerade vid liseberg och gick sen upp till nordstan. Jag hade inga direkt gåvänliga skor så fyfan vad det kändes. Har två feta blåsor på en liten tå, aj aj!
Lite mer folk på liseberg, men inte speciellt mycket ändå. Mötte upp min syster Jenny och hennes pojkvän senare, åkte lite mer karuseller och gick sedan och åt på en turkisk restaurang där de bjöd oss! Tack! Var kul att se henne igen, tror det var tre (!) år sen, hennes kille har jag aldrig ens träffat. Han var supergullig! =)

Har varit så jäkla trött, sov i ett streck fram till 12 idag. Vi åkte irån Göteborg när liseberg stängde igår, så vi kom hem rätt sent. Det har i alla fall varit riktigt roligt =)

Götet imorgon!

Imorgon sticker jag och Malin till Göteborg.. Liseberg två dagar och tältning på lisebergs camping på natten, även lite nattbad och middag/lunch med min syster som bor i Göterborg är inplanerat. Vi åker rättså tidigt imornbitti, stannar nog på vägen för lite lunch. Vi ska ju hitta vägen till campingen med så det är bäst att vara ute i god tid! Det ska bli så sjukt roligt, jag längtar så mycket!

hösten är på väg

Det märks förresten verkligen att sommaren är på väg bort. Det är "isigare" i luften och det luktar på ett speciellt sätt, kyla luktar det! Imorse var det tydligen bara 6 grader ute. För första gången, (kanske någonsin?) känns det inte särskilt vemodigt att hösten är på väg. På hösten gör man någon vettigt, dessutom är det okej att det är skitväder då, det är så hösten är. Mysigt med tända ljus i hela lägenheten och härligt att dra på sig varma koftor..
Tack och lov har jag nu en lägenhet med värme. I min förra hade jag 16-17 grader under vintern och det var inte bara det som missköttes om man säger så. Jag är glad att jag flyttade!

Nej, nu ska jag bädda ner mig i sängen. Är alldeles tung i huvudet av trötthet. Det är skönt att vara såhär trött! :)

Hur springer man?

Gissa vad jag har gjort ikväll? Åkte till elljusspåret och sprang! Ja, ni hörde rätt! Har så sjukt dålig kondis så det är pinsamt, men äsch.. Det kändes skönt att röra på fläsket. Dock kan jag inte springa, jag vet liksom inte hur man gör. Får inte in någon som helst rytm i det, springer typ framåtlutad, känns som att benen inte hänger med riktigt. Kan liknas vid de där drömmarna man kan ha där man springer och springer men man kommer inte riktigt nånstans.
Kan tänka mig att jag ser ut som en stor klumpig flodhäst.. Hur gör man egentligen? Ska hälen i marken först, eller är det tårna? Böjer man på knäna?
Nu låter väl det här helt stört, men jag har ju knappt aldrig sprungit tidigare. Har höftfel (opererad också för den delen) och har haft grymma problem bara med att gå, vi får se hur det här påhittet kommer kännas imorgon. Jag hoppas det kommer kännas okej, då kanske jag kan göra det till en vana..
Nöjd med mig själv är jag i alla fall, även om jag inte orkade så länge, man måste ju börja nånstans och att börja är ju en superstart, eller hur? ;)

Hemma igen

Nu har jag varit och lämnat tillbaka filmen. Passade även på att köpa lite godis tills ikväll, har tänkt mig att ha en tv-spels kväll (det är bara jag på tv-spelskvällen men det gör väl ingenting?) Har kommit riktigt långt på resident evil nu och jag skriker knappt alls när jag spelar längre. Det gäller att lära sig vart det kan tänkas finnas någon jävel som lurar på en. Fortfarande är jag dock väldigt inne i spelet, svär gärna högt och ljudligt, på engelska! (tror det kan vara så att det låter bättre och hårdare) Kanske är tur att jag spelar för mig själv?

Har vart supertrött idag.. Nu har jag tråkigt! Hoppas verkligen Göteborg blir av! Det är så trist när man planerat massor som sen bara rinner ut i sanden. Man ska ta tillvara på den tiden man har

Liseberg

Jag och Malin skulle ju egentligen ha åkt till Liseberg i helgen och övernattat, men vi har skjutit lite på det nu.. Tydligen ska det bli ett oväder utan dess like i Göteberg, så vi väntar lite. Beroende på hur det ser ut på söndag så kanske vi åker då.
Jag vill verkligen att det ska bli av, även om det bara blir över dagen. Hon börjar sin utbildning senare än jag så vi kanske hinner efter att jag börjat igen..
Nej, vi håller tummarna för söndag måndag :)

Trasiga bromsar... NOT

Igår åkte jag med min bil till Peter som skulle fixa den. Det har ju trasslat med bromsarna bra länge, varningslampan har lyst så jag har fått dra på en tvärnit för att få bort den, var även lite mutter på besiktningen. De tog tydligen rejält snett, men eftersom jag var snäll (tjej?) kämpade han på och fick de till slut jämnt och den gick igenom..

Jaja, nu ett år (!!) senare skulle jag alltså fixa dem. Lämnar bilen och åker sen och handlar, när vi var på väg därifrån ringde han och säger att det inte är nåt fel på bromsarna? Nehe..
Mamma släppte av mig där så jag kunde hämta tillbaka den:
Peter: Det är inget fel på bromsarna
Jag: Jo det är det!
Peter: Nej! Jag plockade isär dem och det var mycket kvar av dem
Jag. Men varför lyser lampan då?
Peter: Det gör den inte. Jag körde ett varv runt kvarteret och det lös ingen lampa alls på intrumentpanelen
Jag (lagom uppretad): DET GÖR DET VISST..
Peter: Inte när jag körde iaf. Då har du inte lagt ur handbromsen ordentligt! Det är nog uppe ett hack och det är det den klagar på!
Jag: Jag har lagt ur handbromsen.......

Jag sätter mig i bilen och åker därifrån, gissa vad som händer? Jodå, lampan börjar lysa direkt. Ringer direkt upp Peter och åker tillbaka. Vet ni vad det var för fel? Bromsoljan. TACK, helt dum var jag alltså inte (började ju tro att jag såg i syner!)
Stack stressad hemmåt, ingen lampa lyste, pust! Fick sen trevligt sällskap och trevlig mat (sushi såklart) och vi hyrde Benjamin Buttons otroliga liv, mindre bra dock.. Hade hört så mycket bra om den, men det var ingen film i min smak. Ska snart åka och lämna tillbaka den, så snart jag orkar pallra mig upp här..

Trevlig kväll

Nu ikväll har Anna varit och gästat mig. Jag lovade henne majskolvar, men glömde givetvis att fixa det.. Bjuda på något? Vad är det? Vi beställde i alla fall böcker till termin 2. 4 (!!) böcker för en fyra veckors kurs. Är det inte sjukt så säg? Vi kollade även kurslitteraturen för omvårdnadskursen som är efter psykologin, det var hur mycket böcker som helst. Hur ska man ha råd? Jag menar, man får 7800 i månaden och de flesta normala människor har räkningar + hyra, hur ska man då klara av att betala böcker för flera tusen? Omöjligt... Jag och Anna beställer i alla fall tillsammans, där sparar man en hel del! Vi pluggar ju alltid ihop så det är perfekt =)

Gissa vad jag hittade på mig idag?? En fästingjävel. Jag vart svett. Trodde det skulle göra svinont att ta bort den och såg alla möjliga sjukdomar framför mig, TBE med hjärnhinneinflammation osv, huuu... Kändes dock inte att ta bort den, tur! Inte var det irriterat heller. Jävla äckeldjur, de är ju verkligen inte bra till någonting! Han kan ju knappast ha fått mycket blod med tanke på att han slog sig ner på min mage (fettsugning? kanske skulle ha låtit han sitta kvar?)

jävla helvetes huvudvärk


Jag blir galen! Huvudvärken blir bara värre och värre. Som vanligt hjälper inga tabletter, försöker dämpa den med té. Varför får jag såna här attacker titt som tätt? Jag blir orolig, hatar det!

Morning

Godmorgon!
Vaknade med en jobbig huvudvärk idag. Är ju så förbannad varmt i sovrummet så det kanske inte är så konstigt. Har bara en liten bordsfläkt som låter som ett helt tröskverk men gör ingen som helst nytta.. Takfläkt skulle jag behöver sätta upp, men hur snyggt är det att ha i sovrummet?

Sitter och kollar på universal telecoms hemsida. Funderar på att byta till deras internet. Har comhem nu, men de är hutlöst dyra. Byter jag till universal telecom måste jag även skaffa hemtelefon, men trots det blir det billigare. Dessutom kan jag få snabbare hastighet till ett mycket lägre pris ÄN comhems långsammare... Mycket bättre för mig som är student alltså :)

Första semesterdagen

Första dagen på semestern idag! Gud vad skönt! Sov till nästan halv elva. Gick ut och gick en och en halv timme och sen dess har jag bara legat i sängen och kollat på avsnitt av diagnos okänd, läst lite bloggar, somnat medan jag läst bloggar och vaknat upp sisådär någon timme efter..
Hur härligt är det inte med såna här dagar ibland? Dock är jag sjukt varm just nu, fullkomligt kokar. Tror jag ska gå ut och sätta mig på balkongen en stund trots att det regnar och åskar. Måste kyla ner mig innan jag blir galen!

Idag har jag finbesök här hemma =)

Hur gammal är jag egentligen?

Någon som vill gå på blackjack den 22a aug på Jacobs Loge med mig?

Börjar känna att åldern drar iväg för mig. Kommer på mig själv med att tycka att korsord är vansinnigt roligt, att det är väldigt kul att gå på logen och dansa till dansband. Ska även börja en buggkurs den 9e sept och skulle gärna gå en svampkurs.

??


Fullbordat med lite sushi..

Nu har jag äntligen semester!! Jag kan inte föreställa mig något som skulle vara skönare just nu.. Nästan allt känns bra, förutom att jag är sjukt sugen på sushi. Det stänger nio, är det elakt att åka nu och handla? Äh.. har de öppet till nio så har de väl?

Snart semester

imorgon gör jag sista dagen innan semester. Det ska bli otroligt skönt att få vara ledig innan allt pluggande drar igång. Två veckor blir jag ledig innan skolan och fyra veckor ledigt från jobbet. Ärligt talat tror jag att jag kommer sakna det lite grann, men jag ska verkligen ta tillvara på ledigheten. En dag tex ska jag tillåta mig själv att verkligen sova så länge jag vill, utan att känna stress över att jag sover bort hela dagen, det ska jag lova mig själv! Oftast tvingar jag upp mig själv trots att jag är otroligt trött, det slutar ju väldigt ofta med att jag somnar i soffan senare under dagen..

Jag kommer även ha tid att umgås med folk igen. Fattar inte hur ni som jobbar heltid har tid att ha ett liv? Kanske lär man sig med tiden. Jag vill dock aldrig jobba heltid. Jobb är ingenting jag vill slösa bort hela livet på!

Nej, nu ska jag sova. Börjar sju imorgon. Räknar ner till semestern =)

Måste sova

Jag borde sova, ska upp klockan 6 imorgonbitti. (Jobbar en dagtur för en gångs skull) På söndag gör jag min sista dag innan min semester. Jag är så glad över det, det betyder att termin två på universitet närmar sig. Jag längtar såå mycket, att börja plugga är det bästa jag någonsin gjort. Jag är omgiven av så underbara glada människor och en otroligt intressant utbildning som jag drömt om att gå, men som jag aldrig trodde jag skulle komma in på..

Just nu känner jag mig extremt nere, det är absolut inte kul att känna såhär och jag hoppas att de känns bättre snart. Alla har sina toppar och dalar, inte sant?

Någon som är bra på uppkopplingar?

Någon som är bra på datorer/uppkoppling/routrar som kan berätta för mig vad det är för fel med mitt trådlösa?
Okej.. Det är såhär. Oftast fungerar det exemplariskt, men rätt som det är (som nu) "försvinner" min router från listan över trådlösa nätverk och internet går alltså ner. Går inte att göra någonting. Har provat att "reparera", uppdatera nätverkslistan, starta om enbart routern, inget av det fungerar. Varje gång måste jag alltså göra i följande steg:
1. Stänga av datorn
2. Dra ur strömmen till router
3. Dra ur strömmen till modem
4. Vänta i cirka 30 sek
5. Starta modem och låta det starta upp helt
6. Starta router
7. På med datorn

Efter det fungerar det alltid, så nu undrar jag vad som egentligen är fel? Känns som att det borde vara någon inställning eftersom det aldrig blir såhär på den andra routern (som dessutom är mycket billigare). Någon som har tips på vad jag ska ändra på, för jag blir galen på det här..

yeah

Hela världen är så underbar,

OM man är korkad, tom och glad!

Liseberg, kom igen nu!

Hej hopp!
Jävligt svårt att uppdatera när man inte gör nåt vettigt alls på dagarna. Jag har massor av tid, men inget att fylla den med. Eller ja, jag jobbar ju. Bättre än ingenting!
Nu är det snart semester, vad ska jag hitta på då? Göteborg en helg, men sen då? Liseberg ska i vilket fall som helst bli svinkul. Dock är vi fortfarande bara tre och det är faktiskt inte alls roligt. Jag vill inte va den som får åka någon karusell själv. Är det verkligen ingen som vill följa med? Kan inte förstå, hur kan man inte vilja följa med? Trodde fan det skulle bli kö om att FÅ följa med ;) Kom igen nu, vet att ni vill!

Just nu sitter jag och försöker tvinga i mig massa mjölk. Har en hel liter kvar och ska handla imorgon. Det blir såhär varje vecka. Dricker aldrig mjölk hemma trots att jag älskar det, men köper jag det inte ska jag ha té med mjölk heeeela tiden. Det är ju så typiskt!

Stressig dag

Idag har det varit en rätt jobbig dag, väldigt stressig. Tur att såna dagar inte kommer så ofta =)
Efter att vi slutat för dagen åkte vi för att tanka kommunbilen, tror ni att vi hade fått båda korten som behövdes för att tanka?  Nej! Vi hade enbart det ena som måste kombineras med det andra för att fungera, suck! Så det var bara att stå där och se dum ut. Jag visste inte att det var tvunget att va så himla mycket strul med allting hela tiden ?!

När jag kom hem åt jag pizza och efter det somnade jag i soffan i två och en halv timme.. Jag var så trött att jag inte orkade hålla upp ögonen. Var enormt skönt att sova, jag är glad att jag inte har problem med sova på natten om jag sovit på dagen. Vissa kan ju inte ens sova en liten stund på dan utan att få en sömnlös natt, jobbigt!

Jävla insekter

Jag är verkligen livrädd för insekter, de som flyger framförallt och ännu mer rädd blir jag om de har någon märklig färg och är stora.. GISSA vad som nyss tog sig in i mitt SOVRUM ?! En STOR, FLYGANDE, ORANGE jävla insekt. Jag slog vildt omkring mig med en kudde, en vas höll på att stryka med, men vad fan gör det?? Kan ju inte ha en superinsekt flygandes när jag ska sova. Hejdå nattsömn på riktigt den här gången!
Det nästan läskigaste med den var att, efter den hade flygit runt en stund, försvann och var borta ett tag. Vaddå oberäknerlig?? Rätt vad det var dök den jäveln upp igen när man trodde att kusten var klar. Med hjärtat i halsgropen lyckades jag dock slå ner den så den landade mörbultad i sängen, efter det fick den uppleva ett colaglas på jävligt nära håll (även det sista han fick uppleva)

Ni kan tro att jag är stolt, trodde aldrig jag skulle våga döda helvetet! Victory!

Jobb i öret imorgon

Åhhh jag fick, för en stund sen, reda på att jag dessutom ska jobba i Örebro imorgon. Fan, min lediga dag. Jag gråter stora tårar. Min arbetskamrat hämtar upp mig vid tio över sex.. Well, jag ser fram emot en sömnlös natt. Snart semester, snart semester! Frågan är om man kommer få vara ledig på sin semester? Nej, jag ska ge mig, lovar! I ärlighetens namn tycker jag väldigt mycket om mitt jobb. Det är fantastiskt =)
Varje gång det känns jobbigt ska jag tänka att vissa minsann aldrig lyckas få ett jobb, känner mig faktiskt mallig över det. JAG är väl för fantastisk helt enkelt ;) Det är underbart att tjäna extra pengar samtidigt som man pluggar, det betyder ju att jag, precis som vanligt, kan slänga pengar omkring mig och DET är det jag älskar mest. Utan pengar blir livet jävligt trist, man måste kunna unna sig trevligheter titt som tätt =)

Nu blir det resident evil, igen

Hej!
Gjorde ett tappert försök att spela resident evil nu, men fick sluta rätt fort eftersom jag satt här och gallskrek. Jag lever mig verkligen in när jag spelar tvspel (eller så kanske jag slutade för att jag inte klarade en jävla anstormning av zoombier, tog ju aldrig slut!) Läser en walktrough nu så jag vet hur jag ska klara skiten!

Imorgon måste jag jobba, trots att det här var min tre-lediga helg. Ja, jag är sur! Det är jag faktiskt. Tycker det är så enormt dåligt att de inte sätter in vikarier, men men, bara en vecka till, sen semester (som inte heller är fixad, men ärligt, det skiter jag i. Inte mitt problem! Jag har sagt till för jättelängesen och semesterschemat är färdigskrivet och där står minsann min semester med, godkänd)

Ska man verkligen ha ont i halsen i en vecka?

Jag har galet ont i halsen, fortfarande! Haft det i snart en vecka, känns inte jättenormalt. Har det inte gått över tills måndag är väl ett besök på vårdcentralen inte helt tokigt..

Herregud, jag vill ha slutet av augusti mer än någonsin nu. (Inte gör det väl nåt att sommaren tar slut när det ändå är såhär skit ute?) Behöver verkligen pengar och i augusti får jag en hel hög med lappar, dessutom längtar jag så sjukt mycket efter kau, Linda och Anna. Jag är fortfarande så grymt lycklig över att jag kom in på sjuksköterskeutbildningen. Kommer jag någonsin smälta tanken att jag äntligen ska bli sjuksköterska? Lovely...

RSS 2.0