Dop

Hej.. Igår var en lugn dag. Gjorde inte många knop. Stannade hemma från skolan eftersom jag var så otroligt slut i kroppen, men inte fick jag sova för det. Som vanligt trillade det in massa sms tidigt! Hade ljudlös men glömde stänga av vibrationen, typiskt!
Var sen nere på stan och letade doppresent till lilla Aurora. Hittade tre klädesplagg som var otroligt söta, hoppas bara Laura uppskattar dem. Så svårt att köpa såntdär till andra eftersom alla har olika smak.
Efter besöket på stan åkte jag hem till Anna, vi skulle plugga var det tänkt, dock öppnade vi inte ens böckerna. Slutade i stället med att vi spelade spel på datorn och kollade på kort. Jag känner ingen som helst motivation just nu och tentan är snart, inte bra! Känns inte kul att ha missat en hel del då jag vart sjuk heller.. Jaja, idag ska vi tvinga varann att plugga. Vi får väl se hur det går ;)
Först är dock dopet, klockan 2. Det ska bli mysigt att se lilla tjejen.. =)

Kommentarer
Postat av: zarah

hejsan, kolla gärna in min blogg, är hårmodell! :)

2009-05-21 @ 12:36:09
URL: http://zlundin.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej :) När jag ändå är inne hos dig och läser lite så tänkte jag rekomendera en ny blogg som har öppnat. Den är perfekt för dem som vill ha hjälp med en ny layout till sin blogg. Denna blogg kan även hjälpa till att piffa upp hela bloggen. Men all info hittar du på bloggen så gå in och titta vet ja. Länk till bloggen har jag skrivit där man ska skriva sin länk :) Välkommen

2009-05-21 @ 15:47:12
URL: http://smdesign.blogg.se/
Postat av: Andreas.Årzén

Trevligt! :)



Hoppas du haft en underbar dag och att du får en grym kväll! Ha det bäst.

2009-05-21 @ 23:02:13
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: Em

Hoppas du får en bra helg!

Kram, Em

2009-05-22 @ 09:29:20
URL: http://madebyem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback