Tröttast

Fyfan, idag har jag inte alls mått bra.. Gick en halv elva till sju tur. Redan när jag vaknade imorse kände jag mig så sjukt trött och det blev bara värre och värre under dagen. Tänk er den värsta tröttheten, man orkar knappt hålla upp ögonen och det värker i hela kroppen. Det, fast 10 gånger värre. Jag brukar jämt vara trött i princip, men det här var riktigt illa. Höll på att börja gråta ett par gånger för att jag var så hemskt trött, helt utmattad och kände mig så handlingsförlamad.
Ibland blir det bara lite för mycket, inte nog med att jag är trött så har jag även grym värk, speciellt i knäna. Hela kroppen känns minst 20 år äldre än vad jag är, jag orkar ingenting. De senaste dagarna har det varit jobbigt att gå i trapporna till och med och dansen ska vi inte ens tala om, känns inte som att benen orkar hålla mig uppe. Fan vad jag är tragisk!
Tack och lov fick jag gå lite tidigare från praktiken idag och det var väl för väl, hade nog aldrig orkat hela dagen! Imorgon vet jag en som ska äta koffeintabletter så jag är på alerten, vill inte må sådär igen :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback