100121

Gud vad jag är trött på Tuva just nu, hon är så jäkla besvärlig. Skulle bara gå upp på vinden med min gran och på den korta tiden hinner hon skrika ihjäl sig. Jag är så jävla trött på att ha en hund som inte ens går att lämna. Fattar inte varför hon beter sig sådär ens, det är bara hemma hos mig. Hos mamma går det att lämna henne hur lätt som helst, även om mamma tar sina hundar och går ifrån henne. Usch vad irriterad jag blir!

I natt drömde jag förresten att jag var gravid och jag hade dolt det och inte berättat för nån, inte ens för pappan, för det var nämligen en person jag tycker/tyckte riktigt illa om. Ett misstag helt enkelt. Jag drömde att jag skulle avslöja allt i bloggen, hehe, så jag fotade magen och grejade. Det kändes hur verkligt som helst. Jag grubblade över vad jag skulle göra med utbildningen nu när jag hade råkat bli gravid. Jag hade dessutom inte ens ringt till MVC, så allt var så jäkla sjukt, hehe..
Kollade upp vad det betyder och antingen var det att man längtar efter barn, eller så betydde barnet en kontinutet i livet och framtidens möjligheter, det kan helt enkelt vara en längtan efter en inre mognad.

Kommentarer
Postat av: sanna

sjukt jag drömde också att jag var gravid och att en barnmorska tog mått på min mage och jag kunde inte annat än undra hur långt jag hade gått med ungen var en dm stor fick jag veta sen, genom att de mätt min mage haha

2010-01-22 @ 15:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback