Vad tror de om folk?

Skulle behöva nån som kom hit och höll upp mitt huvud. Sitter här, alldeles nermosad i soffan, med huvet på bröstet och är verkligen hur seg som helst!
Kollar runt på blocket som är ett grymt bra tidsfördriv. Vissa annonser är helt sjuka. de som sätter ut annonserna måste tro att alla andra är helt puckade i huvet?! Tex är de någon som försöker sälja en lägenhet i min förra förening för 220 000, HAHA. Lycka till! Tänk om någon stackare är så dum att den skulle köpa den. Snacka om misslyckat på alla sätt och vis. Lägenheterna är absolut inte värda så mycket, tror knappast ens att man kan få 50 för dem ärligt talat? Vafan jag köpte en i princip helt nyrenoverad lägenhet i den BRA föreningen i samma område med nya vitvaror, spis, diskmaskin, fläkt osv för 130. Så vill de ha 220 för en DÄR, fyfan vad roande! Den såg inte ens särskilt fin ut, måste vara ett skämt?

Ska fortsätta kolla vidare nu på störda annonser innan jag åker och handlar sushi! mmmh...

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja men gud, med tanke på att ni inte fick någon värme i lägenheterna heller :S. Kul att betala så jävla mycket för en lägenhet då och sen frysa röven av sig :P. Dom priserna brukar väl lägenhererna ligga på som är mer centralt? Typ bregårdsgatan och såmt? Jaja, folk får väl tro att dom kan få det sålt då :P. Och stackars dom som är naiva kanske då och betalar det. förhoppningsvis är folk lite förståndiga :)! Och du, du kommer klara din tenta med räkningen där! Puss<3

2009-09-08 @ 23:17:53
URL: http://emmaherlufsen.blogspot.com
Postat av: Terese

Fin blogg :)

Allt bra?

2009-09-09 @ 09:37:20
URL: http://londontjejen.bloggproffs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback