morrn morrn

Godmorgon, jag har vart vaken en timme ungefär, sov lite halvdåligt här på morgonkvisten. Hade nämligen glömt att stänga av larmet på mobilen så den ringde halv sex och alla vet väl hur det är? Då om aldrig förr är man svinpigg. Tyvärr har jag fortfarande ont i magen, så här länge har det inte hållt sig i tidigare. Jag hoppas att jag blir bättre under dagen för jag ska nämligen till jobbet klockan två..

Ska ni titta på ESC ikväll då? Jag hoppas att det går riktigt bra för Malena, hon är otroligt duktig!

Kommentarer
Postat av: MLee

Ella tackar för komplimangen :)

2009-05-16 @ 10:47:36
URL: http://mlee.blogg.se/
Postat av: Matilda Lindén

Ja, precis. Sen är Malena ganska känd också, så vi kan nog komma en bit på det också. Men som sagt så är låten ovanlig vilket kan vara en fördel (:

2009-05-16 @ 14:36:16
URL: http://matildaliinden.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej :) När jag ändå är inne hos dig och läser lite så tänkte jag rekomendera en ny blogg som har öppnat. Den är perfekt för dem som vill ha hjälp med en ny layout till sin blogg. Denna blogg kan även hjälpa till att piffa upp hela bloggen. Men all info hittar du på bloggen så gå in och titta vet ja. Länk till bloggen har jag skrivit där man ska skriva sin länk :) Välkommen

2009-05-16 @ 14:38:41
URL: http://smdesign.blogg.se/
Postat av: Em

Hoppas du får en bra lördag!

Kram, Em

2009-05-16 @ 15:27:44
URL: http://madebyem.blogg.se/
Postat av: En tjej med behov av hjälp

jag ska se :) skulle du vilja göra min en tjänst och ge din åsikt om min situatuion, jag är 17 år och fått veta att jag är gravid så svårt vet inte vad jag ska göra, skulle uppskatta din åsikt liksom andras. kram! :)

2009-05-16 @ 18:49:05
URL: http://baarabaarnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback