Jävla mage

Hej.. Jag har inte orkat uppdatera nånting idag, mår verkligen inte bra.. Började egentligen igår med kramper då och då i magen, trodde jag bara hade luft i tarmen. Idag däremot, började på samma sätt, med kramper som kom lite då och då. Till slut övergick det dock i en sån grym värk i mage och rygg. Som konstant kramp, kändes som att någon satt och tryckte ihop mig. Känns lite som att jag har ett bälte runt mage och rygg.. Ont att andas, ont att gå, ont att sitta. Tapper som man är stannade jag kvar i skolan dagen ut även om jag inte hängde med mycket framåt slutet.
Var så skönt att komma hem, gick raka vägen till mamma (som alltid när man är sjuk va?) som tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen eftersom jag haft såhär ett tag nu, ni som läser min blogg vet ju att det här har kommit och gått. Idag har det dock varit värre än tidigare, mycket värre. Har dock inte ringt, jag avvaktar även om jag nu även fått feber, inte jättemycket, men feber i alla fall.. Ställer min egna diagnos som vanligt i stället, tror jag har njursten. Fruktansvärt är det i alla fall :(

Kommentarer
Postat av: Therése

Stackare :( Hoppas det blir bättre! Men jag tycker ändå du ska ringa läkaren

2009-05-05 @ 20:00:57
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: Josie

Jobbigt att ha ont. /:



Fin blogg!

2009-05-05 @ 22:15:59
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Ung pappa till Inez

Jaså, konstiga kurser, haha. våran kursplan: http: http://www8.umu.se/omvardnad/utbildning/SSK180hp/UtbplanSSK071210%20VT08.pdf



Hur ser eran kursplan ut? Anatomin läste vi i slutet av termin 1.



Vid njursten brukar pat. beskriva att de inte kan sitta stilla, typ klättrar på väggarna och brukar vara palperingsöm över njurarna på rygg sidan.



Hur känns smärtan (molande, stickande, strålande)? Hur länge har du haft ont? Vars är smärtan oftast, vandrar den? Hur intensiv är smärtan, VAS-skalan 0-10 (0 är ingen smärta alls, och 10 är den värsta tänkbara smärtan)?



vars på kroppen sitter bältet du pratar om?

2009-05-05 @ 23:43:05
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Anne-Lie

Åh fy=(. Det kan inte vara blindtarmen eller kanske gallsten.Jag gick o hade ont i magen i flera år och trodde det var magkatarr men det visade sig efter ett akutbesök till sjukhuset att det var gallsten. Nu är jag opererad och mår mycket bättre imagen. Hoppas verkligen att du blir frisk snart.

2009-05-10 @ 12:31:27
URL: http://nomismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback