Trevlig kväll

Nu ikväll har Anna varit och gästat mig. Jag lovade henne majskolvar, men glömde givetvis att fixa det.. Bjuda på något? Vad är det? Vi beställde i alla fall böcker till termin 2. 4 (!!) böcker för en fyra veckors kurs. Är det inte sjukt så säg? Vi kollade även kurslitteraturen för omvårdnadskursen som är efter psykologin, det var hur mycket böcker som helst. Hur ska man ha råd? Jag menar, man får 7800 i månaden och de flesta normala människor har räkningar + hyra, hur ska man då klara av att betala böcker för flera tusen? Omöjligt... Jag och Anna beställer i alla fall tillsammans, där sparar man en hel del! Vi pluggar ju alltid ihop så det är perfekt =)

Gissa vad jag hittade på mig idag?? En fästingjävel. Jag vart svett. Trodde det skulle göra svinont att ta bort den och såg alla möjliga sjukdomar framför mig, TBE med hjärnhinneinflammation osv, huuu... Kändes dock inte att ta bort den, tur! Inte var det irriterat heller. Jävla äckeldjur, de är ju verkligen inte bra till någonting! Han kan ju knappast ha fått mycket blod med tanke på att han slog sig ner på min mage (fettsugning? kanske skulle ha låtit han sitta kvar?)

Kommentarer
Postat av: maddiiiish

hey, skulle du kunna göra mig en tjänst och rösta på mig som veckans blogg? http://mmirabell.blogg.se/2009/august/nu-ar-det-ba-a-rosta-jao.html#comment

jag är nmr 1 och skulle bli jätte glad om du ställde upp :)

2009-08-13 @ 01:14:21
URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: moonzanna

Hej !



Vill du ha chansen att bestämma ditt eget pris i en tävling ?



Nu har du det ! Klicka in på min blogg och välj vad du vill på melba.se och tala om för mig vad du önskar vinna. Svårare än så är det inte !



Lycka till !

Kram Sanna

2009-08-13 @ 09:32:50
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Martina

Hejsan, lust att följa varandra via bloglovin? I så fall skriv tillbaka till mig när du lagt till mig så lägger jag till dig :)

Ha en bra dag

2009-08-13 @ 14:14:22
URL: http://miniimartina.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Ska vi följa varandras bloggar på Bloglovin? Skriv en kommentar på min blogg att du lagt till mig.

2009-08-13 @ 15:14:02
URL: http://falkelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback