Gud vilken dag..

..Det har varit idag. Jag har inte ens orkat ägna datorn en sekund. Började halv sju imorse, det borde fan va olagligt att börja sådär sjukt tidigt. Jag är ingen morgonmänniska & är rent av rabiat på mornarna. För mig är det att gå upp mitt i natten & hur fel är inte det liksom? Slutade iaf halv ett cirka eftersom jag skulle iväg på ett möte. Det var väldigt mycket folk där för en gångs skull. Vi fick smörgåstårta, men inte kan väl det vara anledningen ;) Jag hets-åt som vanligt, hinna med så mycket som möjligt innan det tog slut. Två bitar tryckte jag i mig, sen var det tvärstopp.
Tog sen en sväng på stan med Linnéa, hade tänkt kolla på julklapp till mamma, men jag hittade ingenting. Jobbigt det är när man går & letar i vild panik. (Kanske är det här som är baksidan med att handla sent..)

Inne på KICKS hittade jag en helt underbar parfym, priset var inte lika underbart, men herregud så gott! Tog en provsticka & sprayade som fan & stoppade ner i fickan, har luktat som en besatt på den hela eftermiddan.. Minns ju inte ens vad den hette nu, den var iaf från Dior. En rosa flaska i lite annorlunda design. Tomten, hallå?

Kommentarer
Postat av: Linda

Var det Dior Addict kanske? :D

2008-12-20 @ 16:08:47
URL: http://lindamariajansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback