Gud vad jag är NÖJD

Gud vad gött det var att springa. Sprang nästan hela, är så jäkla, jäkla nöjd med mig själv. Vi taggade verkligen varann. När jag springer själv orkar jag inte alls sådär långt, ger upp för snabbt, men nu gick det ju verkligen som på räls! Så kul! Dessutom powerwalkade vi både dit och hem. Bra uppvärmning. Jag kan inte beskriva själv hur nöjd jag är och jag fick inte ont i varken knän eller fötter, jippi! Thank god! Jag har ju så bra skor nu, är säkert det!
Förresten, vad illa det är att de inte fixar ljusen i spåret. Det var kolsvart, vi såg inte handen framför oss knappt. Läskigt värre!

Kollar kändisdjungeln nu. Höll på att spy när de visade den där buffelhjärnan som badade i blod, ahh... Hur kan man ens provsmaka? Jag hade spytt av att bara se det. Så himla äckligt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Va kul :D

Men va fan, menar du att de inte tänt lamporna än? Va sur jag blir >:/ tur jag inte gav mig iväg när jag kom hem vid 8 då :/

2009-09-17 @ 23:54:46
URL: http://lindamariajansson.blogg.se/
Postat av: Linda

Ne, vet att jag sprang där vid 2130 för nån månad sen, och då var de inte tända heller, man kan ju fan stuka fötterna av sig ju när man inte ser vart man sätter ner dem :S men nu när det är mörkt vid 20 typ måste de ju fan tända dem, jävla dåligt ju:(

2009-09-18 @ 02:13:56
URL: http://lindamariajansson.blogg.se/
Postat av: Sophie

grattis får man väl säga då? :) följa varandra via bloglovin förresten? :D

2009-09-18 @ 14:18:53
URL: http://iheartfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback