Huvudvärkssöndag, kan det bli värre ens?

Idag skulle jag egentligen ha haft tvättstugan, men jävligt nog vaknade jag med huvudvärk. Vakna med det är tomefan det värsta som finns, det går liksom inte att göra nåt åt skiten då. Har gått runt med vetekudden runt nacken nästan hela dagen och tack och lov lindrade det faktiskt. Var ingen panik med att tvätta heller så det var ju skönt..
Det värsta är nog att det är söndag idag, massa plugg imorgon, men snart är vi klara. Hoppas på att vi kan lägga på ett kol imorn och göra klart skiten. Åt förresten massa vitlök förut. Varma mackor med färsk vitlök, tomat och sen vitlökspulver på det, och inte nog med det, DESSUTOM doppade jag mackorna i vitlöksdressing, hehe.. Fatta vad de ska stå ut med imorn ;)

Nu ska jag lägga mig och titta på film!

Kommentarer
Postat av: Emma

Får hoppas att det går att lyssna på låtarna då, haha! Blev en salig blandning själv tyckte jag :). Det är jobbigt när man lyssnat igenom alla favoriter så många gånger att man måste hitta något nytt, så himla svårt! Det där med huvudvärken vet jag hur det är, så irriterande. Spänningshuvudvärk kan man ju aldrig göra något åt typ när den väl dyker upp :/. Gör ju så jädra ont ibland med att man bara vill spy.. nej usch, avskyr det!

2010-01-04 @ 01:15:52
URL: http://emmaherlufsen.blogspot.com
Postat av: amanda

Fin blogg :)

2010-01-04 @ 11:54:33
URL: http://rosajordgubbar.blogg.se/
Postat av: Emma

Mitt modem har ju en router inbyggt så jag har dragit ur strömmen till det, men det fungerar inte ändå :/. Jävla skit comhem!

2010-01-04 @ 18:59:38
URL: http://emmaherlufsen.blogspot.com
Postat av: emma härnqvist/perfektion

åå då är söndagsångesten total..

2010-01-05 @ 12:22:10
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: julia

låter som en hosthost bra dag:)

lycka till imorn då!

fiin blogg btw!



kramar julia / www.monkeii.blogg.se

2010-01-05 @ 22:03:01
URL: http://monkeii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback