men hej å hå

Min kväll har varit ett helvete, minst sagt! Nu ska ni få höra!
Drog igång en tvättmaskin, satt här vid datorn & rätt som det är smäller det till & strömmen går. Lyckades hitta min ficklampa som jag har till just såna här ändamål. Jag är sjukt mörkrädd så det var ju inte värst roligt. Så fort nåt sånt där händer tror jag alltid att någon gjort så med mening för att tex kunna ta sig in i lägenheten osedd, usch!
Fick iaf igång strömmen rättså fort. Gick in i badrummet & möts av skumm högt & lågt. Tvättmaskinen verkar ha exploderat på nåt vis, säkerligen det som gjorde att strömmen bröts. Sköljde av golvet & tvättmaskinen. Öppnade locket & där i är det helt fullt med skumm, kläderna badade i vatten. Hävde ut alla kläder på golvet i badrummet, det hade ju inte hunnit tvättats klart så de var ju alldeles hala & jävliga, sköljde av skiten. Gick ut från badrummet för att beklaga mig för Sanna på msn. På vägen ut åkte tvättmedelsburken ut, så det hamnade över hela badrummet & halva hallen. Lyckades få upp det mesta.
Gick sen & hämtade massa galgar. Tänkte hänga upp kläderna inne i badrummet eftersom de var så förskräckligt blöta. Hängde & hängde, gick ut igen för att hämta mer galgar. Välte omkull tvättmedelsburken IGEN. Vid det här laget kan ni ju förstå att jag var väldigt frustrerad. Hängde upp det sista byxparet på galgen. Gissa vad som händer? Jo hela duschstången & hela skiten rycks ut från väggen med skruvar & allt..
Nu är jag jävligt less kan jag tala om. Har iaf fått upp allt tvättmedel från golvet. Hade lust att bara skita i alltihop. Känns som att någon verkar har roligt åt det här, nån som sitter & jävlar till livet för mig...

Kommentarer
Postat av: K Y S S A R

Lät inte som världens roligaste upplevelse, men det gav mig ett gott skratt och rolig läsning vilket som :D

2009-01-07 @ 00:50:25
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Postat av: K Y S S A R

haha men shit vad knas :D jag hade själv blivit LIVRÄDD! Shit, även om jag verkar tuff så är jag harig till döds när lamporna släcks. =p



hahahaah aaah så gör jag varje gång jag duschar :D:D sinnersjukt.

2009-01-07 @ 00:57:40
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Postat av: emms'

Auw, förstår hur de känns, jag hade nog skitit i allt, lämnat hemmet och inte kommit tillbaka fören allting löst sig själv (A)



Och ryggen mår bättre ! :)

2009-01-07 @ 09:05:23
URL: http://miss-lundgren.net
Postat av: sanna

usch:(

2009-01-07 @ 09:10:48
Postat av: Sandra

Herregud vilken kväll! Men åtmistone något du kan skratta åt om ett tag:) Ha en bra dag!

2009-01-07 @ 09:32:43
URL: http://mirakletochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback