Lyckas jag den här gången?

Jag lyckades somna till slut i natt. Höll på att bli tokig där ett tag, hatar när jag inte kan sova, det är otroligt stressande, men som sagt somnade jag och på morgonen stack jag och Anna iväg, först till team sportia där jag faktiskt fyndade ett par joggingskor. Ord pris var närmare 1200, men de var nedsatta till dryga 500. Passade även på att shoppa ett par träningsbyxor och ett linne. Vart under priset för enbart skorna om de inte hade varit nedsatta, det kallar jag fynd ;) Ska bli skitkul att prova outfiten in action, dock väntar jag nog ett par dagar. Känner mig inte helt 100 bra nu nämligen..

Efter team sportia åkte vi in till kristinehamn och gick lös på maxi. Jag köpte naturdiet i pulverform. Ersatte kvällsmaten med de förut ikväll och fy helvete vad vidrigt det var. Det vänder sig i magen på mig av bara tanken på att jag ska käka/dricka de där varje dag ett tag framöver. Jag har inget go i mig, så jag antar att jag kommer ge upp på en gång. På ett sätt känns det ändå ganska meningslöst att syssla med sånt där, så fort man börjat äta normalt igen lär man ju ska gå upp alla kilon + några till, men nu ska jag fanimejen försöka. Frukost och lunchen ska jag åtminstonde klara av att byta ut..

Föreläsningen idag var helt okej, så skönt att ha datorn med sig. Dessutom kan man då vara social på msn samtidigt :)

Kommentarer
Postat av: sanna

Får jag ge dig ett tips... Cambridge:) Sopporna smakar okej, eller ja. Om man vill gå ner i vikt så får man väl tvinga i sig det för du hatar väl soppa;) De jag vet som testat det har gått ner massor och lyckats hålla sig kvar, och det innebär ju att glömma skräpmaten sen:) Annars går man ju självklart upp igen.

2009-08-26 @ 09:16:15
Postat av: Fia

Håller med Sanna, prova cambridge.

Jag gick ner 25kg förra sommaren med den metoden (3mån), först med ren kur i 2 veckor och sedan kombinerad. Man blir faktiskt mätt och de smakar gott, sen finns det ju givetvis en del sorter man inte gillar alls. Rekommenderar choklad/mint...mums.



Efter denna kur var jag rädd att gå upp en massa igen, men gick faktiskt bara upp 3kg av de 25kg.

Värt att prova kanske?

2009-08-26 @ 18:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (bara jag som ser den)

har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback